עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מימוש ב JAVA לעצי מקטעים- Interval Trees, חיפושיי בגוגל לא העלו שום דבר... מישהו מכיר מימוש כזה, או לפחות אתר שמכיל מימושים למבני נתונים שונים? (אפילו בשפה אחרת). תודה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  3. כמה שאני שונא את INTERNET EXPLORER.... יש לי בעיה עם הINPUTS שבתוך הטבלה , האקספלורר נותן לכל אינפוט PADDING של כמה שורות טובות , וגם מעביר את הפס גלילה לשמאל, מה שמחריב את כל הטבלה.. לעומת זאת בפיירפוקס הכל עובד כמו שצריך: http://aspspider.info/NuclearEnergy/test/ והCSS http://aspspider.info/NuclearEnergy/test/styleglobal.css אשמח מאוד לעזרה .. תודה אגב אני מניח שהבעיה נגרמת רק בIE6 או 7 אבל אני לא בטוח כי יש לי IE8 BETA וזה עובד דיי בסדר (חוץ מהפס גלילה המכוער שמופיע בצד שמאל במקום ימין)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by zepower,

אפשר עזרה בבקשה בהתקנת פורום smf? אני לא יודע איל מתיקנים הורדתי קובץ אבל הוא כולה קובץ לא צריך לחלץ קובץ כזה או משו? עם צריך לחלץ אי אפשר אני יודע שצריך לעלות אותו לfxp אבל נתקעתי קודם מה לעשות עם הקובץ שהורדתי יש למישו מדריך?או יכול ליכתוב ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by barp12,

אני עשיתי קוד ב JAVASCRIPT ל DRAG & DROP הכול עובד מצויין בFF אבל בIE7 יש בעיה שאני רוצה להזיז תמונות כל פעם שאני מנסה להזיז תמונה הוא מזיז סנטימטר ואז מראה את הסימן של unaviliable ומפסיק להזיז את התמונה בבקשה עזרה חיפשתי בגוגל ולא נפתר

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by Or94,

יש לי בעיה בתוכנה NetBeans: בבית הספר בשיעור מחשבים התחלנו ללמוד תיכנות HTML. פתחתי פרוייקט אינטרנט חדש בתוכנה בבית הספר והוא עובד טוב וכל קובץ שעשיתי רץ כמו שצריך. היום הגעתי הביתה וחיברתי את הדיסק און קי שלי למחשב והפעלתי את הNetBeans והוא עלה ואז פתחתי את הפרוייקט שהתחלתי בבית ספר. כאשר פתחתי את הפרוייקט הייתה רשומה לי הודעה שחסר לי הסרבר Glassfish 2.1. ניסיתי להריץ את אחד האתרים שכתבתי וגם שם זה רשם שחסר לי את הסרבר הזה ובגלל זה הקובץ שהרצתי לא עבד. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. היי אני רוצה לשמור כמה רשימות בקובץ בינארי כדאטה ואחכ להוציא מהקובץ ולשמור אותם בחזרה ברשימות..בניתי 2 פונקציות שאחת שומרת את המידע ואחת קוראת ואני רוצה לדעת שאני לא טועה והמידע אכן נשמר השמירה: FileStream fs = new FileStream("saveGame.bin", FileMode.Create); //create new binary file to save data BinaryFormatter bf = new BinaryFormatter(); fs.Position = 0; bf.Serialize(fs, list); fs.Close(); הקריאה List<Card> c = new List<Card>(); FileStream fs = new FileStream("saveGame.bin", FileMode.Open); //open file to read // BinaryReader br = new BinaryReader(fs); //pointer that read from binary file BinaryFormatter bf = new BinaryFormatt…

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  8. Started by MARY-E,

נתון a - מערך ממוין בסדר עולה של מספרים שלמים ונתון הממוצע שלהם k שהוא מספר מסוג double . כתבו פונקציה יעילה שמקבלת את המערך הממוין a, גודלו n וממוצע k, ומחזירה את המספר הגדול ביותר במערך שקטן או שווה לממוצע. לדוגמא: עבור המערך a = {-5, -2, -1, 0, 2, 4, 4, 9} הפונקציה תחזיר 0 (הממוצע הוא 1.375) על הפונקציה לרוץ בסדר גודל של logn .

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  9. Started by doker,

יש לי מחרוזת string אני רוצה פקודה שתדביק את המחרוזת הזאת איפה שיש פוקוס עכשיו מישהו יודע מה הפקודה? אני עובד עם C# תודה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by 12w23e,

שלום לאחר שאני עושה fork התוכנה שלי מחכה בפקודת ה-pselect עד אשר ה-child מפסיק לחיות. אולי מישהו יודע למה? עדכון - מצאתי תא הבעיה, עשיתי טעות עם הsigchild ולכן הוא נתקע שם. לסגור.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by gkman,

שלום. פיתחתי לי אתר קטנטן עם PHP וMYSQL ומצאתי לי אתר אחסון מצוין וחינמי. העלתי את כל הקבצים של האתר וגיליתי שלא עובד לי כלום. יצרתי קשר עם התמיכה של האתר ולמדתי שמערכת שמות הקבצים של לינוקס היא Case Sensitive. מישהו יודע אם יש דרך (בתוך הקוד של PHP אולי) שיחסוך ממני את העבודה לעבור קובץ קובץ ולשנות את השמות של והקישורים?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by omers28,

ברצוני לדעת האם התקנת php והאפצ'י סרבר שונה בwindows server 2008?. לצערי לא מצאתי תשובה על כך בגוגל,ולכן אני שואל. תודה עומר.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by xxkj,

אני עושה פרויקט באסמבלי וישלי שאלה דחופה אני רוצה להוסיף לתוכנית שלי תמונה ששמורה לי בתיקיה במחשב, שכשהתוכנית תרוץ אז התמונה תיהיה ביחד עם הטקסט, זה אםשרי? ואם כן אתם יכולים להגיד לי איך?

• 0 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by netanelp,

אני צריך לכתוב קוד VBA שיוצר מצגת PowerPoint: הקוד יבקש INPUT של רוחב, גובה ומספר השיקופיות הרצוי. בכל שיקופית צריכה להיות מסגרת אדומה מרוסקת עם פינות מעוגלות 6 מ"מ גודל המסגרת יהיה 3 מ"מ פחות מנתוני ה INPUT והיא ממורכזת במרכז השיקופית האם מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  16. Started by The Dom,

היי ! אשמח לעזרתכם בכיוון לטווח מחירים. איני מבין גדול בבנייה של אתרים (ומחשבים בכלל ) ולכן אתן זאת לבנאדם אשר כן ידע לעשות את העבודה. המאפיינים של האתר : -אתר קטן בן 5 עמודים (3 מתוכם הם מלל קבוע ). -אפשרות לתשלום באתר. - אפשרות לשיבוץ עצמי לשירות (שיבוץ בלוח שנה ).

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. השתמשתי באובייקט דפדפן שבא בקובץ ieframe.dll, כשאני מנסה לגלוש לדף כלשהו הוא מציג את השגיאה הבאה: שכחתי לציין אבל השתמשתי בפונקציה WebBrowser.Navigate URL [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לשלוח אובייקט בין דפים למשל אם בדף אחד יצרתי אובייקט מסוג person שמכיל למשל שם של אדם טלפון וכל מיני ואני רוצה לשלוח לדף אחר את person p=new person האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by yon,

האם אפשר להוסיף לאתר שבניתי template מעוצב מוכן?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by DaFreeze,

איך אני מכניס מידע לתוך קובץ טקסט? האם יש דרך פשוטה? תודה מראש, אני.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by Daniel Fogel,

בניתי מערכת של חנות אינטרנט על טמפליט של וורדפרס אתם יכולים להוריד מכאן בגיטאב יש כאן אדמין שיכול לעלות למחוק מוצרים וליצור ולמחוק קטגוריות וגם לשנות שמות ולערוךhttps://github.com/dsad1212/onlineShopPhpCode/tree/master/PhpstormProjects/untitled50בקובץ shopSQL את יציירת db וזה מתחבר לפייפאל המערכת עם יש לכם שאלות אפשר לפנות אלי בפרטי איך להתקין וכדי שמשתמש יהיה אדמין צריך לשנות user_type ל1 בdbזה דוגמא לאתר www.php4ever.comויש לי גם דף פייסבוק של php עם 46 אלף עוקבים אתם מוזמנים הלצטרףhttps://www.facebook.com/BackEndDevelopers/?ref=bookmarksשבוע טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מחפש דוגמה לפרויקט 5 יחידות בC#, מערכת אתר מכירות או דברים דומים כאלו... הרצתי חיפוש ולא מצאתי לכן אני שואל כאן... אם יש למישהו פרויקט שהוא הכין ויכול להביא לי אותו וכו' יעזור לי מאוד... ויש לי שאלה, יש לגוגל ארט וובסרביס ? אם כן משהו ? ואיך אני יכול להשתמש בו ? (אני מכין פרויקט על מערכת מיני חמ"ל כזאת...)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mystic,

לצערי אין ב"JAVA על כוס קפה" תרגילים. מישהו מכיר אתר (עדיפות לעברית כמובן אבל גם אנגלית בסדר) עם תרגילים למתחילים? אני רוצה לתרגל קצת את הבסיס לפני שאני מתקדם. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. היי בניתי אתר בתוכנה webmatrix ויצרתי בו דף ליצירת קשר שאמור לשלוח אלי מייל כאשר לוחצים שלח. השליחה מתבצעת דרך שרת SMTP של GMAIL ובניתי את זה ב- CSHTML. הבעיה שאני לא מוצא אף שרת איחסון חינמי שתומך בזה. אם מישהו מכיר שרת כזה אני אשמח. אם לא.. האם יש דרך אחרת פשוטה שאתם מכירים לבצע את זה? ניסיתי כל מיני מדריכים באינטרנט כדי לעשות את זה בשיטה של PHP אבל לא עבד לי וגם בקושי מצאתי מדריך לשליחה עם SMTP. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by נעמה.,

תכנית שמבצעת הדמיה של קו ייצור כסאות הכולל 4 עמדות עבודה המתבצעות במקביל. העמדה הראשונה בונה את השלד של הכסא משלושה סוגים שונים של עץ . העמדה השניה מקבלת את השלד מהעמדה הראשונה וצובעת את השלד באחד משלושה צבעים. העמדה השלישית מקבלת את השלד הצבוע ומרכיבה עליו את המושב (יש רק סוג אחד). העמדה הרביעית מקבלת את השלד עם המושב ומרפדת את המושב באחד משני סוגי עורות. כל תהליך המייצג עמדה, מעביר הודעה עם פרטי הכסא המוזמן לתהליך המייצג את העמדה הבאה, לאחר שסיים את הפעולה. בסיום המשימה האחרונה יש לרשום האם הכסא הושלם או שחסר בו דבר. (בכל מקרה מעבירים הלאה את פרטי ההזמנה) עבור הקלט יש ליצור 'הזמנות' בעזרת ערכים אקראיים. סיום העבודה ע"י 'דגל' מוסכם. השאלה שלי: מה יש בc…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.