עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ima,

איך קובעים גודל של פאנל בawt (ולא ב swing) איך קובעים ב- checkbox מימין לשמאל (עברית) ולא משמאל לימין (אנגלית).

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by ilia121,

שלום, אני מעוניין לעשות תיבה כזאת עם תאריך ולידה יהיו חיצים למעלה ולמטה שברגע שלוחצים על אחד מהם התאריך קופץ יום קדימה ויום אחורה, בהתאמה. זה משהו כמו זה שאפשר לראות בחלון השעון של הוינדוס, זה שבו מזיזים את השעה... אז איך אפשר לעשות את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מנסה להריץ איזה אפליקציה, לא משהו כבד מבוססת על ASP.NET הFRAMEWORK מותקן, הIIS מוגדר על התיקיה הספציפית שאני צריך, אבל עדיין לא עובד. חדש עם השפה הזאת אז לא תזיק לי קצת עזרה. נתחיל בהודעת שגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה להריץ את האפליקציה: אני עובד עם אגב חלונות 2000, הIIS כאמור פועל (אפשר להכנס אליו גם חיצונית) והפריים וורק מותקן. Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). I…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך דוגמה לקוד הכי בסיסי! של בסיס נתונים המשתמש בקוב. MDB ב VB. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by udicol,

במסגרת לימוד עצמאי של Visual .NET C# , בניתי תוכנה קטנה שמשתמשת בתכונות הנוחות מאוד של שימוש בממשק GUI פשוט. התוכנה שומרת משימות באובייקט ListView, בתוך מסמך שנמצא בתצורת MDI - Multiple Document Interface. כל מסמך מכיל אובייקט Task עיקרי שמחזיק את הפרמטרים לגיבוי ספריות ו/או קבצים. בעזרת לחיצה על הלחצן הימני של העכבר ניתן להריץ את המשימה ולגבות ספריות שונות ומרוחקות בדיסק הקשיח, בספרייה אחת מרכזית לשם צריבה מאוחרת(צריבה / עותק קשיח של החומר). הצורך נוסע מריבוי המקומות בדיסק שיש לגבות במקום מרכזי אחד. אפשר אפילו לנצל את התוכנה כאשר אנו מבצעים פירמוט למחשב. את התוכנה תוכלו להוריד מהאתר שלי , מהכתובת המצויינת למטה: http://www.cs.bgu.ac.il/%7Ebarouchy/private/programs.htm התו…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת כייצד משלבים עמודיי HTML עם פוטושופ נגיד ויצרתי אתר רק בתור תמונה איך אני הופך אותו ל- אתר ממשי אבל שהכל יהיה בעיצוב של פוטו שופ ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. (לעורך הפורום - נתתי כותרת חדשה) אני בונה אתרים ומשתמש ב-ASP. יש לי קטע קוד שמקבל שם תיקייה מהמשתמש ופותח תיקייה במקום מסוים בדיסק, ברצוני להעתיק לתוך התיקייה החדשה קובץ מסוים ואז אני נתקל בבעיה שאין הרשאות כתיבה בתיקייה זו, כיצד אני נותן הרשאות כתיבה לתיקיה ברגע שהיא נוצרת?? מהו הקוד לכך ב- ASP???

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by stingeR-,

צריך עזרה.. (בשביל אח שלי) איך מתקינים PHP-Nuke ? ואיך משנים את הסגנון, התוכן, וכל שאר הדברים שמסביב

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  9. שלום, הכנתי פרויקט, והפרדתי את העברית ל-DLL. קימפלתי, הכל בסדר - אבל כשאני מפעיל את התוכנית - העברית מופיעה כסימני שאלה ( ? ). כדאי לציין שהעברית לא מופיעה בסימני שאלה רק אצלי, אבל יש מחשבים שהיא כן מוצגת כראוי אבל אין חוקיות מסוימת (כמו אותה מערכת הפעלה, או עם/בלי עברית מלאה וכו'). יש הצעות לפתרון? תודה מראש.

10. Started by 114508534,

בבקשה מישהוא תעזרו לי אני רוצה לדעת מה הקוד לסרגל כלים ב HTML זה חשוב

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by 114508534,

יש לי אתר בטריפוד שהוא תומך ב PHP ובו MYSQL ואני רוצה להוסיף את הפורום של IBHEB ואני לא מבין בגרוש את ההוראות שלהם . אני מעלה FTP עם WINCOMMNDER

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איזה פעם ראיתי בטוק טיוי שאפשר להוסיף את המנוע חיפוש גוגל לאתר שלך אבל אני לא זוכר איך מישהו יכול בבקשה לעזור לי. ועם מישהו יודע איזה קוד צריך כדי להעלים את הפרסומות של TRIPOD באתר החינמי זה יעזור מאד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 114508534,

התקנתי את הפורום הזה על שרת של ליקוס ואני משתמש במוזילה וכאשר אני לוחץ על לעבור ללוח בקרה למנהלים זה מקפיץ לי דף עם הרבה פרסומות של ליקוס ,ולפעמים זה עובד כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by byn007,

אני צריך קוד ל BOBLE SORT (קוד למיון משתנים בסדר יורד מהגבוה לנמוך) על מערך משתנים אחד. תדה חג שמח ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by vsnet2003,

היי איפה אוכל למצוא קומפיילר לפסקל עם תמיכה בעברית? תודה מראש לעזורים! ;D

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by waizman,

יש לחבר שלי קובץ SQL והוא צריך להמיר אותו לקובץ של אקסס... זה מה שהבנתי לפחות... איך הוא עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sub_man,

הורדתי את העורך והתקנתי עד כאן הכל היה טוב ואז כשניסיתי לפתוח אותו זה הארור שזה כתב לי unexpected eror:quitting למישהו יש מושג למה זה קורה ומה אני צריך לעשות או שזה קרה לו פעם למה אני וחבר שלי באמצע בניית תוכנה כאילו אצלו הכל ואצלי עד שהורדתי תעורך הוא לא עובד (ואל תגידו לי להתקין שוב כבר ניסיתי) תודה רבה לעוזרים תענו מהר בבקשב זה דחוף מאוד!!!!!!!!!!!!1

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by mas-que-lito,

שלום לכם, אנשים יקרים, אנא הושיעוני כתבתי מערכת של שרת לקוח ב- RMI ובדרך, כמובן, אני מנסה להעלות את השרת, באמצעות הפקודה הפשוטה מאד: Naming.rebind(url address) אני מעוניינת לבחור port אחר מזה שמוגדר בברירת המחדל של הפקודה (1099) ולכן נותנת כתובת url מלאה, בסגנון: Naming.rebind("rmi://localhost:1234/myServer") ובתגובה לזה אני מקבלת java.net.ConnectionException כשניסיתי לברר את המקור לזה, מחקתי את ה- port באופן הבא: Naming.rebind("rmi://localhost/myServer") ואז הצלחתי להתחבר, הבעיה היא, שיש לי יותר משרת אחד לחבר על אותו מחשב, ואני חייבת עוד ports !! מה קורה?! עוד אוסיף, שיש לי קובץ policy שמאפשר גישה כוללת לכל permission java.security.AllPermission "", ""; …

19. Started by udipr,

הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי בעיה בפורום שאני לא יודע איך לסדר אותה.. כשאני שולח הודעות לאנשים דרך הפורום אני מקבל מן הודעת שגיאה כזאת שאומרת לי שההודעה לא יכולה להישלח ועוד דבר כשאנשים נרשמים הם גם כן מקבלים הודעה כזאת...אבל הם בעצם כן נרשמים איך אפשר לסדר את זה?? ??? אני על שרת של ליקוס אם זה יעזור לכם או אם זה קשור בכלל.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by 114508534,

אני מחפש ספר טוב בעיברית ללימוד השפה C למתחילים .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gal_il50,

התקנתי JAVA עם ה-JDK וכשאני מנסה לעשות COMPILE אז יש לי ארור בפקודה IMPORT COREJAVA. התוכנה בדוקה כטובה פשוט רשום לי גם A:\ExperimentReduction.java:1: package corejava does not exist כנראה הגדרתי או התקנתי משהו לא טוב. מישהו יכול לעזור לי בבקשה.?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. יש לי פורום הכתוב ב ASP הפורום כרגע עובד עם בסיס נתונים של ACCESS כמו כן הפורום תומך גם בבסיס נתונים של MS-SQL שאלתי היא כיצד אני מעביר את הנתונים מביס הנתונים של ACCESS לבסיס הנתונים של ה MS-SQL? אודה לעזרתכם בנידון.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by vampirus,

שלום למשתתפי הפורום. אני רוצה לבנות אפליקציה שתוכל לקחת את התמונה שהWEBCAM שלי כרגע רואה (דרך הDRIVER המקורי שהגיע עם המצלמה) ולשמור כמטריצת BMP. השאלה היא איך אני ניגש בכלל לDRIVER ואיך אני שואב ממנו את הנתונים. בתודה מראש. ;D

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by maverick,

אני מחפש תוכנית למיון הכנסה INSERTION SORT אשר יבצע את האלגוריתם בעבור מספרים במרווחים קבועים. כלומר: שלא יבדוק אם השכן גדול/קטן יותר אלא האם האיבר ברווח X גדול יותר (רווח קבוע).

• 0 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים