עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by GLP,

שלום, קיבלנו משימה לכתוב שרת פרוקסי אשר יהווה חוליה בין דפדפן האינטרנט לבין השרת שאליו הדפדפן ירצה לגשת. הפרוקסי ישב ביניהם ויעביר את ההודעות מהדפדפן הלאה לשרת המבוקש , יקבל את תשובתו של השרת ויחזיר לדפדפן. בנוסף צריך לטפל בheaders של ה http. הידע שלי בעבודה עם תקשורת מוגבל יחסית. אבל הבנתי איך עובד שרת פרוקסי, שצריך להשתמש ב ServerSocket וב Socket. הפיתרון צריך לתמוך גם ב MultiThreading. ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי משהו מספיק ברור ועובד לצורך כך. או שיש דוגמאות ומימושים ממש מסובכים או שיש כאלה שלא ממש עובדים כמו שצריך. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למדריכים, דוגמאות וכל דבר רלוונטי אחר. תודה!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by bdoron,

לפי מה שהבנתי dataset זה איזור בזיכרון שמאכסן טבלאות ויחסים בין טבלאות שאנחנו מעוניינים לעבוד עליהם? לא הבנתי בדיוק לפי מה שקראתי באינטרנט... כאילו אני יודע שיש לי את הdatabase שבפנים יש לי קובץ למשל SQL ויש לי תוכנה בWPF למשל ואני רוצה למשוך מידע מתוך הdatabase אז אני צריך להבין שהמידע מהdatabase נכנס לdataset? ובעצם הפקד לדוגמא data grid מושך את המידע שהוא מציג מהdataset?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by redead,

אני משתמש בתוכנה ויזואל סטודיו.. רציתי לדעת איך אני עושה בעצם את הקישור בין הכלים השונים לבין הקוד.. נגיד שאני רוצה לעשות קוד פשוט שממיר מעלות מפרנהייט לצלזיוס , הקוד הוא דיי פשוט : Dim C As Double Dim F As Double C = (5 \ 9) * (F - 32) עכשיו נגיד שאני עושה תיבת טקסט בצד אחד שאליה יוכנס המעלה בפרנהייט באמצע כפתור ביצוע ובצד השני תיבת טקסט בה תיכנס התוצאה איך אני גורם לזה לעבוד? איך בעצם עושים את הקישור בין הקוד לתיבות? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. שלום, אני עכשיו בכיתה י"ג הנדסת תוכנה ועוד חודש בערך יתחילו המיונים לפרויקטנטים מישהו כאן היה במיונים האלו? תוכלו לספר לי על המיונים וסוג השאלות ששואלים שם? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Lior4543,

היי, אני מתקין וורדפרס בפעם הראשונה, ואני צריך קצת עזרה מכם בנושאים מסויימים: 1. אני מחפש פיצ'ר/פלאגין שיתן לוורדפרס גלריית תמונות שיהיה נוח גם לנהל אותה וגם לצפות בה. 2. אני רוצה למצוא דרך שהוורדפרס יהיה סטאטי לחלוטין, זאת אומרת, לא יוכלו להגיב לשום דבר / גם לא לפתוח משתמש. אני יודע שיש דרך לבטל בכל דף ודף, הבעיה היא שאני רוצה שהדבר הזה יהיה באופן אוטומטי כי האתר שאני בונה הוא לא בשבילי, בעל האתר לא ידע לנהל תגובות. 3. אני מחפש אחסון חינמי שיחזיק לפחות שנה-שנתיים (משהו שכבר החזיק שנה שנתיים חח), וגם משהו שיהיה נוח להוציא כתובת DNS לדומיין. אשמח לעזרתכם, ליאור.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by tdknight,

היי, אילו מערכות פורטלים מוכנות חינמיות קיימות? משהו שיילך טוב עם IBHEB או PHPBB

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. קודם כל הבעיה ראשונה היא שאני לא יכול לעבור בין הטפסים... ברגע שאני לוחץ על כפתור לעבור לטופס אחר זה נותן לי את השגיאה הזאת http://www.rinat.biz/untitled.JPG בביצפר שלי זה עובד ואין שום בעיות רק אצלי בבית זה לא עובד... (בביצפר גם יש אופיס 2003 רק בעברית ואצלי זה באנגלית...) וכשאני נכנס לטפסים לא דרך טופס אחר אז זה הטופס נפתח טוב.... הבעיה השניה היא ששום פוקנציה של תאריך לא עובדת לי.... וגם כאן בביצפר עובד בבית לא...

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  8. מצ"ב התרגיל + פתרון אבקש שתסבירו לי: למה בשורה 4 מכניסים תוכן הכתובת 200H לאוגר AX, שהיא 2A ובתשובות רשום כי התוכן בכלל הוא B52A שזה כאילו שילוב בין תוכן הכתובת 200H בתור AL ותוכן הכתובת 201H בתור AH ?? האם לא אמור היה פשוט להיות באוגר AX הנתון 2A ולדרוס נתון אחר ? הבנתי כי הוא דורס אבל למה הנתון הוא שילוב של 2 תוכני כתובות שבפועל הפקודה מכניסה רק התוכן של הכתובת 200H ?? תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  9. הכל בכותרת . תפנו בהודעה פרטית או באשכול הזה המערכת: http://www.pic-book.com/gallery2/main.php האתר: http://loading.co.il/uploads/1071834937.jpg תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. היי לכולם, אחלה פורום ותודה מראש למשיב/ים אני כבר משתגע בניסיון להבין את אקסס אני לא קולט מי יודע מה אנא להסביר לי בסובלנות ובדיוק רב (תודה) אני מנסה ליצור שאילתה שתראה בעצם רשימת מוצרים לליקוט לאיסוף ע"י המחסנאי כלומר : בתחום האירועים : טבלה: שם השירות , האם הוזמן טבלה שנייה : תת פריט המשויך לשירות שהוזמן , האם לוקט / נאסף לדוגמא: דוכן פופקורן , כן רשימת איסוף: ל: דוכן פופקורן: מלח , נאסף גרעיני תירס , (לא סומן במלבן- לא נאסף) אני חושב שהבעיה שלי מתחילה בהגדרת האינדקסים : האם צריך להיות אינדקס משותף לשתי הטבלאות? כיצד אני מקשר ביניהן (כבר הגעתי עד לשאילתה בניסיון לעשות קיבוץ לפי COUNT אך יש בעיה הערה וכול'. סליחה על אריכות דברי אולם אני ממש מתוסכל..... אני…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  11. אז ככה אני עושה איזה פרויקט בMSDB ואני צריך לקבל את הערך של שדה נגיד NewID...לתוך משתנה XnewID בעורך של VB.... איך אני עושה את זה.... איך אני יכול לעשות טופס כאשר אני רוצה לעדכן פרטים ורק כאשר אני לוחץ על הכפתור "בצע" הוא שומר את הרשומה במצב שהיא! ולא שהוא מעדכן תוך כדי שאני עובר שדות... ולסיום.. שאני עושה שאילתא שהמשתמש יכניס ערך...לדוגמא מספר ת.ז. אז נפתח חלון קטן עם הודעה... עכשיו אני רוצה לעשות את זה בטופס שבמקום חלון...אני יכניס את הערך לתוך שדה...וכשאני אלחץ על כפתור "בצע" אז הוא יציג את השאילתא כשערך השדה הוא משתנה... (לדוגמא אני רוצה לעשות חיפוש של אדם כאשר אני מחפש לפי הערך מספר ת.ז...רושם את המספר בשדה ולוחץ "בצע"...ובכל הפרטים נפתחים לי על אותו מספר ת.ז...)... …

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by neogod,

כתבתי תוכנית אשר אמורה להשוות שני מערכים חד מימדיים ,אך משום מה החיפוש הבינארי לא מחזיר לי את ההתוצאות הדרושות public class IntVector { //instance variable private int [ ] _arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector (int size) { _arr = new int [size]; } //methods /** * */ public void addInt (int num , int index) { if(index<_arr.length) _arr[index] = num; else System.out.println("the index is bigger than the array"); } /** * */ private void swap(int [] data , int first , int second) { int temp; temp = data[first]; data[first] = data[second]; data[…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום, לפני כמה ימים הורדתי קובץ גיבוי של המסד נתונים שלי (ירד כקובץ עם סיומת gz), רציתי לשאול איך אני עכשיו יכול לבצע את הגיבוי? איך לעלות את הנתונים למסד נתונים? תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by feint,

שלום, רציתי לדעת. האם ניתן ב JAVA לדעת כמה CONNECTIONS פתוחים יש לי לכיוון האינטרנט? ואם כן, איך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by maorphp,

שלום לכולם, אני מתכנת פורום מ- 0, ורוצה לדעת מה אתם חושבים על המערכת. אני יודע שיש עוד המון עבודה אבל זה עניין של זמן.. מה אתם חושבים על המערכת ?? יש לכם רעיון תוכלו לשלוח לי הודעה במייל mmaaoorr123@gmail.com קישור: www.galiteyal.com/forums דעתכם חשובה לי אתה מעצב צור איתי קשר במייל mmaaoorr123@gmail.com

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by נועם עובד,

הי אני צריך לכטוב קוד שסורק לתוך מחרוזת ומוחק את הרווחים המיותרים דחוףףףףףףףףף

17. Started by samini333,

שלום אני מחפש מתכנת באסמבלי לעבודה יחסית לא ארוכה , שתיקח לך יחסית כמה שעות קטנות בין 2-3. מדובר באסמבלי 8086 כמובן - תמורת תשלום מכובד אשמח לדעת אם אתה מוכן לעזור ולשמוע אנא חזרו אלי למייל samini333@walla.com סמי

• 0 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by LazyBoy,

אהלן, אני מנסה להשתמש בDOJO http://dojotoolkit.org/ לצורך יצירה של תפריט שהתכנים שהוא מקשר אליהם יופיעו בfadein ואין לי מושג איך לעשות את זה. אם למישהו יש נסיון עם המערכת הזו אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by leon16,

אני כרגע משתמש בsession כדי לשמור מידע כאשר מה שאני שומר בsession זה אובייקט מסוג סטודנט (אשר מוגדר בdatabase עם השדות הרלוונטים). אני מצליח לשמור מידע (משדות בעמוד לשדות במשתנה מסוג סטודנט) אבל כשאני חוזר אחורה ורוצה לשנות משהו, הוא לא מאפשר לי לבצע שינוי ב session , אלא שומר רק את השמירה הראשונה שלי. למשל אם יש לי שדה בוליאני ואני מעדכן אותו בהתאם לצ'ק בוקס, כאשר אני חוזר לדף ורוצה לשנות את הבחירה בצ'ק בוקס ושאותו שדה בוליאני ישתנה בsession, הוא לא מאפשר לי. השאלה שלי היא איך אני יכול לחזור חזרה ולעדכן את אותם השדות?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by mwalker03,

מישהו יודע אם יש מערכת פורום מוכנה שבנוייה ב ASP.NET ?? אני לא רוצה ת' PHP הסטנדרטי אלא ASP.NEP ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מנסה להריץ איזה אפליקציה, לא משהו כבד מבוססת על ASP.NET הFRAMEWORK מותקן, הIIS מוגדר על התיקיה הספציפית שאני צריך, אבל עדיין לא עובד. חדש עם השפה הזאת אז לא תזיק לי קצת עזרה. נתחיל בהודעת שגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה להריץ את האפליקציה: אני עובד עם אגב חלונות 2000, הIIS כאמור פועל (אפשר להכנס אליו גם חיצונית) והפריים וורק מותקן. Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). I…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tripdd,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להכנס לעניין של שפות תכנות ואבטחת מידע, יש לציין שלא עסקתי בתחום מעולם ואני די מתחיל מ-0. כמובן שיש לי ידע בסיסי+ במחשבים אבל הייתי מעוניין להרחיב אותו. איפה אני צריך להתחיל? יש בסיס כלשהו? תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. יש לי דף עם נגן JWplayer 5 שאני רוצה להוסיף לוידאו בו כתוביות. מה שקורה הוא שהכפתור הפעלה/כיבוי של הכתוביות מופיע על הוידאו, אבל הכתוביות עצמן לא מופיעות לי. הקוד של הנגן הוא כזה: jwplayer('myElement').setup({ flashplayer: '/jwplayer/player5.swf', file: '/videos/themes/te.mov', height: 360, width: 640, logo: { hide: true }, plugins: { 'captions-2': { file: "/videos/themes/subs.srt" } }, controlbar: { position: 'bottom' } }); ואני מקבל שגיאה #2048: Error #2048: Security sandbox violation: [url]http://plugins.longtailvideo.com/5/captions/captions.swf[/url] cannot load data from [u…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ניסיתי לעבוד עם כל מיני מחלקות, אפילו קובץ facebook api sdk שהורדתי מפייסבוק בעצם, כולם נותנים לי שגיאת שרת. אני מפרסם את הנושא הזה בהמשך לשירשור מתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=312&MessageId=149008222 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by דינה,

היי לכולם אני רוצה ללכת ללמוד תיכנות (אחרי שסיימתי 4 שנים של הנדסת תעשיה וניהול) יש כמה בתי ספר שמציעים למצוא עבודה אחרי הלימודים אני מטלבתת באיזה לבחור אולי מישהו שמע ויכול לעזור 1, זה MALAM TEAM 2, זה HACKERU בשני הם מלמדים ג'אווה ודוט נט שזסה ניראה לי קצת מכול דבר ואילו במלמ הם מלמדים ג'אווה עם התמקדות באורקל שזה קצת מצמצם את אפשרויות ההשתלבות בעבודה הקיצר התלבטות אולי מישהו מכיר בי"ס אחר טוב יותר אשמח לכול עזרה ועצה תודה דינה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.