עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני עובדת על פרויקט בשפת javascript ואני משתמשת ב router אני רוצה להעביר פרמטרים דרך פונקציה שמזמנת את ה navigate וגם: אני עושה ניתוב לUSER מסוים ואני רוצה להשתמש בID שלו שמגיע מהניתוב לדוגמא:' user/:id' - אני רוצה להשתמש בID שיש בניתוב איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 354 צפיות
  2. Started by shir gold,

אני צריכה דחוף מורה פרטית(עדיפות לנקבה) אני ישמח אם מי שמכיר שיפרסם תודה ענקית!!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by shir gold,

הי רציתי לשאול מתי יקרה לי מצב בגרף שE=V^2? בגרף מכוון? בגרף לא מכוון? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  4. Started by המתכנתת,

שלום! יש לי תרגיל כזה: כתבי פונקציה רקורסיבית שתקבל מספר ממשי ותחזיר את החלק השבור בלבד. אבל אני לא יודעת איך אני מורידה כל פעם את הספרה האחרונה כדי שאוכל לסכום את כל הספרות שאחרי הנקודה. לדוג': המס' 145.23 כאשר אני מחלקת ב10 התוצאה 14.153 וכאשר אני מכפילה ב10 אני מקבלת 1452.3 ואני רוצה לקבל 145.2 אם מישהו יודע איך עושים כזה דבר זה ממש יעזור לי... תודה!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  5. מסיבה לא ברורה גוגל טוענים שהאתר שלי שימש לפישינג ולכן הוא סגור, א"א אפילו לשלוח את הכתובת שלו במייל, אפילו ששכפלתי אותו לכתובת אחרת שוב פעם למחרת סגרו לי אותו בטענה שהוא שימש לפישינג מה שברור שהוא שקר כיון שאף אחד לא ביקר בו ואת רובו פרט לדף אחד יצרתי 5 דקות קודם... גם במרכז הניהול של גוגל הם מראים שהדף תקין ואין בעיות אבטחה... האתר בנוי במערכת של גוגל סייט ומשתמש בסקריפטים של גוגל לצורך הצד שרת (הסקריפט לא קשור לגולש בשום צורה שהיא, זה רק בשבילי בשביל עדכון המערכת בנתונים). הגשתי ערעור ודווחתי שזה לא ספאם. במסך הניהול כתוב - לא ניתן להציג את האתר הזה. הסיבה לכך היא הפרה של התנאים וההגבלות או של תקנון התוכנית. התוכן חסום להצגה בפני משתמשים. מה עושים ע…

6. Started by משה נהרי,

שלום יש לי מכשיר נוקיה 215 ואני מעוניין להסיר ממנו כמה אפליקציות כמו דפדפן, פייסבוק. אני הבנתי שהאפשרות היחידה זה לערוך את הקובץ בינארי שלו ולצרוב אותו על המכשיר, ניסיתי בכל מיני תוכנות לערוך את הקובץ אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה ממישהו שיודע את התחום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  7. Started by רחלי.,

אני קצת מסתבכת עם ההרצה, ניסיתי דרך המסוף וכתבתי nj serve כמו ש GPT אמר לי.. ניסיתי גם דרך הטרמינל של ה visual studio כמו שלמדנו הכל זה מביא לי קישור מקומי שאני מריצה בגוגל, זה מציג לי את קוד ה html אבל לא את העיצוב, וגם זה לא מתייחס ל alert שכתבתי לו כמה פעמים, רק עכשיו התחלנו ללמוד את הנושא ולכן אני ממש לא מתמצאת.. אין לי מושג איך אני יכולה לעלות את הקוד כי זה הרבה דפים... אשמח לעזרה.

8. Started by יסכה אושרי,

היי אני עובדת כרגע על פרויקט ונתקלתי בבעיה... הפרויקט שלי מורכב מצד לקוח שנכתב בשפת REACT , צד שרת שנכתב בשפת PYTHON , ומסד הנתונים שלי נכתב בשפת POSTGRESOL- את הפרויקט שלי אני מריצה על ידי DOCKER בעזרת הפקודה docker-compose up בשורת הפקודה. בעת ההרצה מופיע לי בקונטיינר 4 נתונים : צד לקוח בניתוב -http://localhost:3000 צד שרת בניתוב -http://localhost:8000 מסד נתונים בניתוב -http://localhost:5432 ADMINER בניתוב - http://localhost:8080 השאלה שלי היא איך אני מחברת בין הצד שרת לצד לקוח ככה שהנתונים שיוצגו לי יגיעו מהמסד נתונים, ככה שבעת שהמשתמש ינסה להיכנס ב'עמוד הכניסה' לאתר תשלח בקשה לשרת שתבדוק במסד נתונים האם המשתמש קיים והאם הסיסמא נכונה…

9. יש לי את הקוד הבא: מחלקת HtmlElement: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace p2 { public class HtmlElement { public string id { get; set; } public string name { get; set; } public List<string> attributes { get; set; } public List<string> classes { get; set; } public string innerHtml { get; set; } public HtmlElement parent { get; set; } public List<HtmlElement> children { get; set; } public HtmlElement() { attributes = new List<string>(); classes = new List&…

10. איך מוסיפים תמונה לדף html בעזרת אתר "zim ?

11. יש לי קוד פייתון תקול: 1. למה לאחר שאני עושה הרשמה או כניסה- מוחזרת לי שגיאה 500? 2. למה קובץ ה-JSON לא נוצר ולא שומר את המשתמש הנוכחי? ואם הוא כן שומר- שומר לי כל פעם רק על השחקן הנוכחי ודורס את כל השחקנים? 3. למה כשנשמרים שחקנים חדשים בקובץ ה-JSON הם נשמרים ללא הפרמטר של COUNT_WIN, וכתוצאה מכך נוצר לי אובייקט לא שלם? (אני חושבת שזה גורם להרבה שגיאות) 4. למה כשאני רוצה שחק לאחר הרשמה או כניסה עדיין מופיעה לי ההודעה שאני צריכה לעשות log_in? 5. מיד כשאני מריצה את הלקוח מופיעה לי השגיאה הבאה: הקובץ לא נמצא או שהוא ריק — ניסיתי להכניס את הקובץ שלי מספר פעמים לבינה מלאכותית בשביל שתפתור לי את הבעיות, אך זה לא עזר. — אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש! להלן הקוד שלי: …

12. יש לי פרויקט שרץ מצוין בצורה לוקאלית, אך לאחר שהעליתי אותו לענן (ויש לי מסד נתונים בענן) - יש בעיה כאשר אני נכנסת ע"י קישור לפרויקט שלי. בלוגים של הסרבר מופיע שיש בעיה במחרוזת החיבור למסד הנתונים- שיש שם פרמטר name, וזה שגוי. בדקתי, הדפסתי ואף ניסיתי מחרוזת חיבור של מישהו אחר שכן עבד לו אותו פרויקט, אך השגיאה נותרה כמו שהייתה. הרבה זמן אני מנסה לפתור את הבעיה שלי, ללא הצלחה. אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין- אני מאד אשמח. תודה רבה.warn.pdf

13. 🎓 רוצים ללמוד לתכנת בפייתון – אבל לא יודעים מאיפה להתחיל? 🎥 בנינו קורס וידאו חינמי לחלוטין בעברית, שמתאים בדיוק למי שמתחיל מאפס. כל נושא מוסבר בצורה ברורה, עם דוגמאות פרקטיות ותרגולים בכל שלב. 🧠 אין צורך בניסיון קודם בתכנות! 🛠️ מה תלמדו בקורס? ✅ איך מתקינים סביבות עבודה ✅ מה זה משתנים, תנאים, לולאות ופונקציות ✅ איך לבנות פרויקטים קטנים ומשחקים ✅ ואיך לכתוב קוד שגם עובד – וגם כיף ללמוד איתו! 💬 נשמח מאוד לשמוע מה אתם חושבים, לקבל פידבק, וכמובן – אם אהבתם, שתפו עם חברים 🙏 📺 הנה הפלייליסט המלא ביוטיוב: 🔗 https://www.youtube.com/playlist?list=PLAZySbvwyezaJvx3zCugbk57jaaaFeGvR

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by sheelonchik,

אני צריך הסבר על כמה הגדרות במערכות הפעלה ... ההגדרות: פיסקה מיסוך תקורה זמן סבב שגרות למס´ משימות טעינת תוכנית במען כלשהו בזיכרון אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אתר(של מערכות הפעלה) שבו מוסברים מושגים אלה.רצוי מאד בעברית. תודה ענקית מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ובכן את המימוש למיון הכנסה "רגיל" בעזרת מערכים קל לבצע. הבעיה היא כאשר אני רוצה לבצע מיון הכנסה עם רשימה מקושרת, כאשר הרשימה היא חד כיוונית. שימו לב לאלגוריתם כללי של מיון הכנסה ממוש בעזרת תוכנית java קלאסית רגילה. static void insert(int[] pritim) { int key; for (int count=1; count <= pritim.length-1; count++) { key = pritim[count]; int countBack = count-1; while ( (countBack >= 0) && (pritim[countBack] > key) ) { pritim[countBack+1] = pritim[countBack]; countBack--; } pritim[countBack+1] = key; } } // sorting האם יש למישהוא רעיון למימוש מיון הכנסה עם רש…

• 0 תגובות
    • 7.6k צפיות
  16. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, בידי קובץ add-in של excel (קובץ xla.). קובץ זה מכיל מספר פונקציות הכתובות ב-vba. נסיון לראות את שורות הקוד של הפונקציות בעזרת עורך ה-VB מביא להודעה הבא: Project Locked: Project is unviewable האם מישהו יודע איך ניתן לראות את שורות הקוד? לא מדובר פה בקובץ בעל זכויות יוצרים או משהו כזה אלא בקובץ שנכתב ע"י חבר לעבודה שלצערי אינו יכול לעזור.

17. כאשר אני עושה את הקישור בין אקסס לטבלת DBF, אני רואה את העברית בג'יבריש . איך מבצעים את ההמרה כדי שזה לא יקרה ? תודה מראש לכל מי שיעזור לי...זה די דחוף !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה להריץ באתר שלי WAP (אפשרות להכנס לאתר דרך מכשיר הסלולרי). השרת שלי הוא במערכת Linux (כתובת: ipowerweb.com), ולא כתוב על אפשרות כזו בפרטי האחסון. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שתהיה לי תמיכה ב-WAP או שכבר יש לי תמיכה ב-WAP או שנגזר גורלי ללא WAP? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Sabina,

שלום!!! אני מנסה לכתוב כבר הרבה זמן תוכנית ב-C תוך שימוש באסמבלר של C. ??? התוכנה צריכה להציג על המסך את כל תוכניות מסוג TSR שנמצאות במחשב. היא צריכה להציג את שם התוכנה, גודלה ואיפה היא שמורה בזיכרון(SEGMENT AND OFFSET). מחכה לתשובתכם בקוצר רוח! תודה מראש סבינה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nesa,

אני בונה בוט ואני רוצה שמתי שמישהו רושם בערוץ נגיד merlin! אז הבוט רושם את האינפו של ה ftp שלו ובתוך הסקריפט כבר ש שמתי שעושים /ctcp merlin iftpinfo2 זה רושם לך לבד ב ctcp את הפרטים שלו איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, אני עושה השנה בגרות ב"מבוא לתכנות באינטרנט" ואני כבר סיימתי את כל הספרים (הכיתה שלי לא), בכל מקרה, יש לי כבר תוכנית לאתר, אבל יש לי כמה שאלות: 1) אני צריך סוג של מסד נתונים שיתמוך לי בטקסטים ארוכים (TXT לא טוב כי אי אפשר למחוק ולעדכן, ACCESS לא טוב כי הוא לא תומך בטקסטים כאלו ארוכים), אם יש לכם רעיונות למשהו שלא מופיע בחומר הלימוד אני אודה לכם. עריכה: שכחתי משהו, אם אתם ממליצים לי על מסד נתונים, אתם יכולים בבקשה לצרף גם הוראות בסיסיות על השתלטו בASP, (התחביר של oConn.Open) 2) יש שרת אחר שתומך בASP מלבד IIS או PWS? אני משתמש בPWS בביצפר והוא לא תומך לי בכל הדברים שאני עושה בבית עם IIS (יש מספר דברים שאין בPWS), ואני לא רוצה לפתוח את פורט 80 בבית בגלל שIIS הוא לא שי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DoctorBurp,

כיצד ניתן להקצות בזיכרון אובייקט מסוג TImage בזמן ריצת התוכנית? לדוגמה: לחיצה על כפתור מסויים תגרום להופעה של תמונה על ה FORM הנוכחי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Sikamikanico,

יש לי דף ASP ובו קישור. אני רוצה שכשהקישור ילחץ אז יתבצע סקריפט ASP מסוים. זה מה שניסיתי: <a href="http://212.179.172.152/store/buy1.asp" title="סל הקניות" onclick=" '<% 'Session("added")="no" '%> "> סל הקניות </a> וזה לא עובד. מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה יפעל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני עומדת להעלות אתר חדש שבעמוד הראשון שלו יש איפריים אחד, וכל יתר הדפים (עשרות דפים) מוצגים בתוכו. כשמנוע חיפוש מאתר דף באתר כמו זה דרך מילות המפתח שלו, הוא נותן קישור שמעלה את הדף לחוד ולא בתוך האיפריים. יש כאן בעיה, ואני מחפשת דרך לפתור אותה. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת, ושהאתר יוצג כפי שאני מעונינת? (בתוך הפריים, ולא מחוצה לו).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים