תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה ליצור מערך אסוציאטיבי כאשר לכל מפתח שני ערכים אז כתבתי משהו כזה: האם זו הדרך הנכונה לעשות זאת? $group_name = array( 1=>array("macabi","hapoel") 2=>array("sachnin","ber_sheva") 3=>array("bat yam","yafo") 4=>array("betar","kiriat smona") ); $result = array( 1=>array(5,0) 2=>array(1,0) 3=>array(3,3) 4=>array(4,2) האם זו הדרך הנכונה לעשות זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חיפשתי איך עושים זאת ומצאתי זה ע"י הוספת פקד מהtoolbox בשם notifyicon ואם רוצים לפתוח ממנו תפריט נוסיף לטופס גם פקד contextmenustrip ונקשר אותו במאפיינים של הפקד הראשון בקיצור שחקו עם זה שם... מקוה שזה יעזור למישו
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני חייב דרייבר אשר דרכו אני יכול לראות פריימים של צילום בתוכנת וויזואל בייסיק תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה שבטופס שלי אני אצור קובץ xml חדש לאחר קריאה ראיתי שאני צריך לעשות לטופס הASPX שלי import לsystem.xml עשיתי את זה ואני מחפש את xmltextwrite ואני לא מוצא אותו יש למישהו מושג למה חסר לי האובייקט הזה בnamespace שייבאתי? זה מה שעשיתי : <%@ Import Namespace="System.Xml" %> ושאני רושם xmltext אין לי שום השלמה למתודה שאני מחפש , ראיתי באינטרנט דוגמאות שעושים import לnamespace הזה והמתודה כן מופיעה אז אני רוצה לדעת מה אני עושה לא בסדר...
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
תקשיבו אני חייב לישאול אותכם משהו עשו טובה תישתדלו לענות זה בקשר ל-java scriptאוקיי אז זה הולך כך: איך יוצרים אנימציה דרך שלוש תיבות טקסט כאשר ברביעית יש מונה שאומר איזה תמונה מופיע באותו רגע במסך וואלה מי שעונה מלך! ואני חייב לו מה שהוא רוצה ממש תודה מראש ממני Izikfa
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
רציתי לבקש ממכם בקשה קצת מיוחדת... אם זו לא טרחה גדולה מידי הייתי רוצה שתעשו לי משחק פלאש קטן כמו בפרסומת של ביטוח ישיר שהייתה בוואלה: מכונית שנוסעת הביתה וצריכה לעבור בדרך מכשולים ,בסוף המשחק אם אנחנו עוברים את כל יהייה כתוב שעברנו בהצלחה ואז פתאום נופל משהו על המכונית או משהו כזה.... בידיוק כמו בפרסומת של ביטוח ישיר בוואלה אם מגיעים לסוף שבו נופל משהו על המכונית יהייה רשום: אי אפשר להתחמק מעונש של אלוהים. אם נתקלים במכשול יהייה רשום לא הצלחת נסה שוב. אני מקווה שמה שאני מבקש זה לא טרחה גדולה מידי כי אני לא מבין בדברים האלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי מחלקה שיוצרת MXM LABELS וצובעת על הקצוות של כל LABEL ככה שנוצר מין רשת כזאת. הוספתי למחלקה הזאת גם MOUSELISTENER כרגע היא רק אמור להמפיס משהו בקונסול ומציגה הודעה הזאת בחלון שקופץ... מה שאני עושה זה קורא למחלקה הזאת ממחלקה אחרת נגיד Drawing.main(board) כאשר DRAWING זוהי המחלקה אבל בזמן ריצה לאחר הקריאה לשורה הזו לא משנה איפה אני לוחץ על המסך - כלום לא קורה. לא בקונסול ולא על המסך עצמו... יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, מה שאני צריך נראה לכאורה פשוט אבל אני ממש לא מזלזל כי הזעתי על זה המון, אני פשוט לא מבין כמעט כלום בJavascript. כפי שתוכלו לראות באתר: www.unlocker.co.il - אחרי שתלחצו על אחת החברות, למשל HTC, יש 3 טפסים (FORM), מקום INPUT וכפתור SUBMIT אני צריך למעשה שכשלוחצים על SUMBIT, זה יבדוק מה כתוב בINPUT, אם יש פחות מ15 ספרות, זה יתן ERROR פשוט שיאמר "צריך 15 ספרות", ואם יש מספר שמתחיל ב9900, זה יתן ERROR שהמכשיר הוא CDMA ויעביר לדף אחר, מה שיש לי בקובץ JS: jQuery(function($){ $('form#unlock1').on('submit', function (e){ if($('form#unlock1 > input.the_imei').val().length == 15){ if($(this).val().indexOf('9900') === 0){ alert('לפי ה…
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? :user: מישהוא יודע איך אפשר להגדיר ב HTML ואו java script or vbscript שהחלון הנוכחי של האתר לא ניתן יהיה להגדילו או להקטינו? וזאת כמובן מבלי לדאוג שהחלון הזה יהיה חלון שנפתח ע"י דף אחר אשר משמש לו כ parent?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! שמעתי שיש מוד לPHPBBHeb שהופך אותו למעיין ''פורטל'',אך כל המודים שמצאתי היו באנגלית. קיים מוד כזה בעברית? גם אם לא תגידו לי שלא כי זה נורא לחוץ לי לדעת,אם כן תביאו קישור...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש אפשרות להכניס בתוך הIFRAME ONCLICK? אם כן איך אני עושה שלוחצים על הIFRAME יפתח לי בדף חדש כתובת אינטרנט תודה מראש __________
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח את הדף ומקבל את השגיאה הבאה: איך אני מגדיר את ה - SQLSERVER לאחר ההתקנה בשביל לאפשר התחברות? תודה עריכה: לאחר שעות של חיפושים ונסיונות כושלים, אחד מה"פתרונות" הובילו אותי לכאן: האם ה- TCP/IP אמור להיות על Disabled?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
MODX יש לי כמה שאלות לגבי מערכת ניהול זו, האם יש מישהו כאן שמכיר? תודה!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי בחברה שלנו לעשות משהו נחמד לילדים בפריפריה ובנינו פיילוט קטן לסדנא שתעזור להם להתחיל לפתח תוכנה, עם משחקי 2D כמובן כל הפרטים וההרשמה באתר הזה -> gamedev.vitalipe.net. וגם יש על זה גם דיון קצר פה: http://whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=60597 בגדול אנחנו סוגרים את ההרשמה ב 12, פרסמתי פה קצת מאוחר כי לא הייתי פעיל בפורום הזה די הרבה זמן... אז שכחתי בכל מקרה יש לנו עוד 2 מקומות, ובמידת הצורך נשקול להרחיב קצת את קבוצת הלימוד... אז כל מי שזה מדבר אליו, מוזמן להרשם. אם יש שאלות, המייל שלי מופיע באתר ההרשמה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השתמשתי בכונטרול asp:SqlDataSource, ויש לו תכונה: selectcommand אם אני נותן לתכונה זו משפט SELECT בתוך הצד HTML, אז זה מסתדר לי, שה GridView1.SelectedValue עובד. והוא נותן לי את הערך הנבחר בגריד. אבל כשנתתי לתכונה selectcommand ערך בקוד #C : SqlDataSource6.SelectCommand = "select ... אז ה GridView1.SelectedValue לא עובד, הוא לא מצליח לתת לי את הערך הנבחר. ואני מקבל שגיאה: Object reference not set to an instance of an object איך אני פותר את הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תחום מחשוב הענן הוא תחום חם מאוד וצומח בתעשייה. עד כמה באמת הוא שונה ממערכות Enterprise מסורתיות? מה מבדיל בין מערכת ענן למערכת מרוחקת אחרת? תוכלו למצוא זאת בפוסט הבא, 10 התכונות של שירותי ענן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/10-cloud-computing.html מקווה שתמצאו את המידע מועיל ומעניין. תגובות יתקבלו בברכה. יום טוב, ליאור
-
יש לי אוזניות סגורות. הפלייבק מהמיקרופון מרעיש מאוד את הסאונד הכללי, אבל היות ואני לא שומע את עצמי עם האוזניות - אני חייב פלייבק כשאני משתמש במיקרופון. השתקת המיקרופון לא מספיקה, כי אם הפלייבק עדיין פעיל - בכל זאת יש רעשים על האות (כ.קול מובנה... מה לעשות). הצלחתי מאוד בקלות לייצר קיצור דרך שמשתיק את המיקרופון או את הרמקולים/אוזניות בכללי באמצעות תוכנה שנקראת nircmd.exe, אבל לא הצלחתי להשתיק רק פלייבק מהמיקרופון - שכן זה תת פרמטר של התקן הרמקולים (כמו back, front, center/sub, line in front, line in back וכו'). למישהו יש רעיון לגבי איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://processing.org/ http://processing.org/download/ כרגע בשלבי BETA, לא התעמקתי עדיין בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי יש לי בגרות עוד שבוע ואני רוצה להיות מוכנה..את המגן עברתי בזכות המון מזל שהיה לי [=עזרה מאנשים אחרים וגם כי ידעתי בערך מה ישאלו..] אני רוצה לקבל 100 (: אילו שאלות שאלו אתכם בבגרות? אילו שאלות אתם חושבים שישאלו? [אני איכשהו צריכה לשנן את כל המושגים..יש איפשהו באינטרנט את רשימת המושגים שצריך לדעת ומה כל מושג אומר?] תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחלקה בC# שמספקת למשחק(דומה לSOLDAT) שאני בונה משחק ברשת. הבעיה היא שלאחר זמן מה מספר ההודעות שהתוכנית שלי שולחת יורד בצורה משמעותית מ- 500 ל- 50 (באינטרבל המסויים שקבוע במנהל המשימות->רשת). כאשר אני מקבל 500 הודעות, אין בעיה. הבעיה היא כאשר אני מקבל 50 הודעות. יש לי מספר שאלות: 1) מה יכולה להיות הבעיה, היות שלא מצאתי בעיה ספציפית בקוד? האם יכול להיות שהWIN מזהה שאני שולח יותר מידי הודעות, ולכן חוסם אותי? 2) מה מספר ההודעות המקסימאלי באינטרבל הזה שכדאי לשלוח? האם אני צריך לבטל חלק מההודעות? 3) בניתי 2 ממשקים - אחד מהם הוא עבור TCP, והשני עבור UDP. בשניהם אני מקבל אותה בעיה ולכן החלטתי להשתמש בTCP, מכיוון שהוא מספק חיבור מקושר(סדר קבלת ההודעות הוא לפי סדר הש…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים. אני אוהב לפתח להנאתי דברים ומחפש תמיד דרכים שונות לעשות כל מיני דברים שנראים טריוויאלים לאחרים. בכל מקרה, רציתי את דעתכם על מה שעשיתי עד כה. כמה נקודות: לא התעסקתי בעיצוב עד כה. ממש כלום. אז אין מה לומר בנושא הזה, אני עוסק כרגע בלוגיקה כמו בכל פורום, יש להירשם כדי לפרסם פוסטים/לערוך/להגיב וכו'. לכן, אנא הירשמו לאתר כדי לעזור לי לבדוק את כל זה באמת. האתר מעט איטי. תנו לו כמה שניות להיטען. בכל זאת, הוא יושב על שרת משותף ועוד ב-subdomain. אם משהו לא עובד/עובד בצורה הזויה אנא תאמרו לי ואנסה לסדר! את הפורום תמצאו כאן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו מהצפון שיודע טוב ויז'ואל בייסיק 10 שמוכן לעשות עבודה וכמובן גם להסביר לי... ? דחוף ... !!! ביומיים הקרובים
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי דף שפותח חלון חדש, ו-IE חוסם לי אותו (החלון החדש) אני משתמש ב window.open כדי לפתוח את החלון. מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יחסום לי אותו? (ללחוץ על ALLOW POPUPS לא בא בחשבון. אני לא הולך לומר לכל מי שגושל באתר שלי שיאשר פופאפים)
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-