עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by unicorn,

בס"ד [code] // slider if(is_ie()) { var scroller = document.getElementById("product_images_slider_middle"); var scroller_inner = GetChildByClassName(scroller, "inner_scroller"); var total_w = 0; //for(var i = scroller_inner.childNodes.length - 1; i >= 0 ; i--) for(var i = 0; i < scroller_inner.childNodes.length; i++) { if(scroller_inner.childNodes[i].nodeName == "IMG") { if(scroller_inner.childNodes[i].id == "product_image" + id) { total_w += ( scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth / 2 ); break; } total_w += scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth; } } var new_offset = total_w…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  2. כתבתי סקריפט שאמור להעתיק קובץ מסויים לכול מחשבי הרשת הבעיה שלי היא שאני רוצה לתת למשתמש לבחור את הקובץ מהמחשב ורק אז לבצע את ההעתקה אבל כאשר אני מגיע למצב שאני צריך להעביר קובץ שהוא בעצם קיצור דרך לקובץ אחר הוא מעביר לי את הקובץ המקורי ולא את הקיצור דרך של הקובץ הנה הסקריפט שאם תשתמשו בוא ותבחרו בקובץ קיצור דרך הוא יראה את ה PATH של המקור ולא של קיצור הדרך אך אני מקבל את המיקום של קיצור הדרך כדי שאני יוכל להעתיק אותו ליעד אחר? Dim x Set ObjFSO = CreateObject("UserAccounts.CommonDialog") InitFSO = ObjFSO.ShowOpen If InitFSO = False Then Wscript.Echo "You did not select a file!" Wscript.Quit Else Wscript.Echo "You selected the file: " & ObjFSO.FileName End If

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. היי, שמי נתנאל, בערוץ היוטיוב תחת השם דוקטור קוד. מעלה קורס פולסטאק מלא שכולל 10 חוברות שונות בסך הכל 700 עמודי תוכן בנושאים שונים ומגוונים, תרגילי בית, פרוייקטי גמר, אנימציות והרצאות ייחודיות והכל בחינם בערוץ היוטיוב "דוקטור קוד". הקורס שווה ערך לקורסים שנמכרים היום בכל המכללות השונות ב20-30 אלף שקלים ויכלול אפילו מעט יותר תכנים למשל html css Javascript TypeScript React Node DDB Mongo AWS Infrastructure . בעצם קורס שאפשר לקחת ומתאים לכולם, לילדים ולבוגרים, הקורס מועבר על ידי בעשרות סרטונים שאני מעלה שמסודרים לפי סדר כרונולוגי של למידה. יש תרגילי בית וערוצי ווצאפ ודיסקורד בהם אני עוזר למי שבוחר ללמוד דרך התוכנית שלי. מוזמנים להציץ, …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום התחלתי לא ממזמן ללמוד VB 6.0. אני צריך עזרה בכתיבת קוד שאמור לבצע את זה - ע"י לחיצה על שני מקשים (נניח ctrl + R) התוכנה צריכה להעתיק טקסט צבוע מתוך הדפדפן ולהדביק אותו לתוך תיבת טקסט. זה בעצם copy paste של צירוף בודד במקום שניים. ניסיתי כל מיני דברים ולא הלך לי :-[ תודה רבה, Zzzz

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם עם הבלוג שלי שאני כותב כבר כמה שנים שנוגע בהמון נושאים, אבטחת מידע, פיתוח תוכנה, מערכות משובצות מחשב ועוד הבלוג משתף את המידע בחינם ונותן כלים למפתחים חדשים ומתקדמים, אשמח לקבל את תגובתכם בבמה שניתנה לי ב Hwzone http://proxytype.blogspot.com בהצלחה באתגר הבא,

• 0 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. כאשר אני עושה את הקישור בין אקסס לטבלת DBF, אני רואה את העברית בג'יבריש . איך מבצעים את ההמרה כדי שזה לא יקרה ? תודה מראש לכל מי שיעזור לי...זה די דחוף !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום אני בונה אתרים מתחיל ויש לי כמה שאלות שאמשח שתענו לי עליהן. הורדתי כמה free template שאני מעונין לעשות להם שינויים ולבנות מזה אתר משלי. עם עם איזה תוכנה הכי טוב והכי מקצועי לערוך? ושהאתר אחרי זה יוצג 100 אחוז טוב גם בדפדפן IE וגם ב FF. ניסיתי כבר לערוך את האתר עם frontpage, אך האתר לא הוצג בצורה טובה בדפדפנים השונים ובכלל לאלה שיש להם מסכים עם רזלוציות גבוהות במסך. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. יש לי מספר רב של ספרים בצורת קבצי טקסט שבהם אני משתמש במהלך הרצאות כדי לפתוח מקורות שהמרצה מקריא מהם. כרגע אני משתמש במחשב כף יד עם תוכנה שקוראת קבצי טקסט ובאמצעות החיפוש אני מוצא את המקום המבוקש. השיטה הזו מסורבלת מכמה סיבות: 1. צריך לפתוח כל ספר בנפרד ממנהל הקבצים. 2. אין אינדקס מסודר. 3. אין אפשרות לחזור למקור קודם (רק לפתוח ולחפש מחדש). 4. אין אפשרות להוסיף הערות, סימניות וכו'. אני מעוניין לכתוב לעצמי תוכנה שתנהל את הספרים הנ"ל ותאפשר לי אפשרויות מתקדמות יותר. לאחר בירור שעשיתי הגעתי למסקנה שהתוכנה BASIC4PPC היא המתאימה לי ביותר (ריבוי פונקציות, תמיכה מצד המפתחת והיכרות שלי עם VISUAL BASIC). הכיוון שלי הוא ליצור תוכנה עם הפונקציות האלו: 1. ניהול כל הטקסטים בתוכנה אחת.…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. שלום לכולם! אני מעונין לתפוס את האירוע של סגירת האפליקציה, ניסיתי להשתמש בפונקציה onbeforeunload, הבעיה היא שהפונקציה נקלטת גם כאשר מתרחשת לחיצה על כפתור במסך, אני צריך רק את הלחיצה על ה-X או ל"דף קודם" וכד'.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by O.D,

היי חבר'ה, ברצוני להקים אתר קניות, לא משהו בסדר גודל מטורף, חנות צנועה יחסית אבל בכל זאת שיראה טוב ויתפקד כראוי. מברורים שלי בנושא, הבנתי שיש המון תוכנות קוד פתוח אשר נותנות בעצם את המענה בנושא של קטלוג המוצרים, ממשק ניהול וכו' ברשותכם כמה שאלות : הבנתי שהתוכנה העיקרית היא osCommerce וממנה התפתחו עוד המון תוכנות כמו TomatoCart וZen Cart 1.העניין העיקרי שרציתי לברר עליו הוא על הצד האבטחתי. מה בעצם דרוש ע"מ לאבטח את האתר כראוי ולבצע רכישה דרך כרטיס אשראי בהנחה שהאתר מבוסס על אחת מהתוכנות הללו? 2. מבחינת עיצוב, עד כמה התוכנות הללו פתוחות לשינויים ומה דרוש מבחינתי בעצם כדיי לעצב את הממשק החיצוני כרצוני? 3. על איזה מכל התוכנות המוצעות אתם ממליצים בהנחה שהצד העיצובי חשוב…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by Mishka87,

היי עדיין תקוע בפרוייקט שלי תעזרו לי בבקשה למצא סקריפט שיקח את הפס קול של סרט(AVI) ויהפוך אותו לקובץ אודיו (WAV). בנוסף אצתרך לחלק את הפס קול לקבצים קטנים, כ10MB כ"א, איך עושים זאת? תודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by alonamirim,

שלום, מחפש מומחה למערכות אלקטרוניות

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. שלום לכולם, שמי שי, סטודנט לקוי למידה. השימוש במחשב הכרחי עבורי ללמידה. לאחרונה מצאתי מחשפון גרפי ברשיון GPL, כיוון שאין לי רקע בתיכנות התקשתי לתרגם את הממשק. את התוכנה ניתן להוריד מהאתר http://www.graphcalc.com/download.shtml אשמח להעזר בחבר עם רקע בקוד תוכנה ובקימפול. בתודה, שי

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

איך אני רושם תוכנה ב Visual Basic שיודעת לתקשר עם USB ?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by MasterDK,

שלום לכולם. בא לי לבנות crawler. הבעיה שלי היא נקודת המוצא. האם מותר לי לעשות מוצר ולשווק אותו אפילו אם המוצר יתבסס על מנוע החיפוש של google, yahoo, ו bing? האם יש לכם המלצות אחרות לנקודת מוצא? הבעיות העיקריות שאני צופה עם אחת מהנ"ל זה שיכולים להיות לי מאות (אם אל אלפי) שאילתות ברגע מסויים, וגוגל (לא יודע לגבי YAHOO ו בינג) אוהבים לחסום כאלה "בוטים". אשמח לקבל תשובה. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. אני מעונין לבצע שאילתות לשרת mysql באמצעות אפליקציה בשפת ++C. למשל: int main() // the following is a mysql command use MyDb; for(int i=0; i++ i<10) // The following is a mysql command INSERT INTO MyTable(Counter) VALUES(i); return(0); שאלתי: כיצד מתחברים לשרת mysql מאפליקציה בשפת ++C? כיצד כותבים את פקודות ה SQL בקוד שלעיל ב ++C? תודה !

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. חברים אני צריך את העזרה שלכם אבל זה בעצם יעזור לכולנו לפתור תקלות, בשם "אקספלורר"....דפדפן מגעיל שלצערי אחוז גדול מהגולשים בישראל משתמשים בו כדפדפן ברית מחדל, והבעיה גוברת שאנחנו בוני האתרים צריכים להתמודד גם עם אקספלורר 9, 8, וגם 7 כאשר פיירפוקס וכרום מתנהגים יפה....אז העזרה שאני צריך היא להכנס ללינק הזה באקספלורר ולראות את השגיאות, וכמובן לנסות לתקן. לדוגמא, באקספלורר 9 השגיאה היא למטה שאומרת "התוכן אינו מאובטח" ועד שלא נלחץ על הכפתור הארור לא נראה את האתר וזה גם כמובן מפחיד גולשים ללחוץ כי הם מפחדים מוירוסים אז איך מונעים מאקספלורר להקפיץ שגיאות מפחידות ללקוחות שלנו? https://www.facebook.com/​computersfix?sk=app_18735688798​1808

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. אני כיתה יא...ואני רוצה לדעת איך אמור להיראות פוריקט ב5 יחידות VB מישהו יכול להביא לי משהו בסגנון גם אם הוא לא גמור ויש בו באגים..!!... תודה ירון

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by SeReGa,

הכתובת של הפורום(טופס ההרשמה) : http://members.lycos.co.uk/moomooomoo/forum/index.php?act=Reg&CODE=00 יש שם קוד אימות... והוא הפוך... (צריך להכניס את המספרים בסדר הפוך כדי שיהיה נכון) אז איך אני יכול או להפוך את המספרים... או להוריד בכלל את הקוד אימות.. שלא יהיה צריך להכניס אותו דרך אגב, הוא לא היה בהתחלה, יכול להיות שהוא הופיע בגלל שהתקנתי סקין?! כאילו אין לי מושג איך הוא הגיע לשם.. ואיך אני מוריד אותו משם..... תודה מראש למי שעוזר [br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 22:09:36 הסתדרתי....תודה בכל מקרה (אפשר לנעול)

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by BuNKeR,

שלום לכולם בניתי טופס באקסל כאשר אני מעוניין להדפיס אותו על ידי שימוש בפקודה printform הוא מדפיס לי את הטופס לאורך (על פי ההגדרה של המדפסת) האם מישהו מכיר פקודה להגדיר לו להדפיס לרוחב ? או דרך לשנות את ההגדרה של המדפסת מתוך הטופס עצמו ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by yakirsh4,

שלום, ברצוני לעשות בגרות במדעי המחשב אך יש לי בעיה אני לומד בפרויקט הילה (למקרה שמישהו פה לא מכיר זה פרויקט לתלמידים שנשרו ממסגרות חינוך או כמו במקרה שלי עזבו בסיבות כאלא או אחרות) פרויקט הילה (לפחות בהרצליה) לא מספק מורה במקצוע מדעי המחשב כי אין ביקוש לנושא הזה (כמו שאמרתי קודם זה לתלמידים שנשרו ממסגרות חינוך מה שאומר שהם לא ממש משקיעים להבדיל ממני שעזבתי מבחירה) אבל כן מגיש מה שאומר שאני צריך ללמוד לבד או בבצפר פרטי כלשהו ולצערי לא מצאתי שום בצפר פרטי שמלמד את המקצוע הזה מצאתי באינטרנט שתי תדרוכים לקראת הבגרות http://www.csit.org.il/TSTBAG/2011/Tad899205.pdf http://www.csit.org.il/TSTBAG/2011/Tad899205Objects.pdfכמו כן מצאתי גם מבחן לדוגמא משנה שעברהhttp://www.csit.…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by עמיתגל,

שלום, אשמח לשיעורי אקסס אחד על אחד בתמורה לקופה ממוחשבת כוללת הכל או הפקת אירוע לעד 50 איש דוכני מזון והפעלות ועוד.... אני מהתחום הזה ! אשמח לפניות מאנשים רציניים שרוצים ללמד היטב !!! בכבוד רב, עמית גל. 0547949214

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  23. אנחנו מנסים להעביר התקנה של התוכנה שלנו שלא תדרוש הרשאות של מנהל. אנחנו משתמשים ב install shield 11 premier edition basic MSI לצורך שימוש בVB COM שיש לנו, אנחנו רוצים לרשום אותו כEXE כדי שירוץ בPROCESS נפרד. במכונה של WIN7 64 הכל עובר חלק. על VISTA 64 - מקבלים שגיאה ביצירה של CLASS. מישהו מכיר משהו בנושא? נקודות עניין לחקירה?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by xena,

אני מנסה להגדיר כראוי טופס לשליחת FEEDBACK מהאתר שלי באמצעות כל מיני טפסים מוכנים של PHP אך ללא הצלחה. הנה אחד מהם: http://www.webinfractions.com/downloads/form_mailer.zip ה WEB HOST שלי הוא BRINKSTER ועד כמה שאני יודע יש שם תמיכה ב PHP. לאחר שאני מעלה את שני הקבצים לאתר (PHP ו HTML) לאחר שליחת הטופס אני מקבל The page cannot be found והכתובת באותו רגע היא http://.../form_emailer.php הקובץ לא נמצא למרות שהוא קיים ב ROOT של האתר שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by BigT,

שלום לכולם, יש שאלה בנושא HTML, בטפסים: איך אני עושה "ENABLE" לכפתר לאחר שהוא ב - "DISABLED" נניח: <form name="frm" ... > <input type=button name=btn disabled> <input type=text onClick="document.frm.btn . . . "> </form> איך אפשר ל"לאפשר" את הכפתור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.