תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לנגן בתוך תוכנית מסויימת קובץ סאונד/וידאו. ישנה איזושהי מחלקה שעוזרת לי לבצע את הפעולה ביתר קלות ובלי הרבה פקודות? מצאתי ג'אווה אפלט ,אבל היא לא עובדת לי עם הקוד , רק לבד. אשמח לקבל עזרה/הכוונה לקוד או תוכנית שכזו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-VISUAL SUTDIO 2008, כתבתי תוכנה ב- C שפועלת ב- win32 console אני לא מצליח להדפיס בעברית, מדפיס לי ג'יבריש האם יש אפשרות בכלל להדפיס בעברית באמצעות PRINTF ואם לא האם יש דרך אחרת. אני עובד על WINDOWS XP SP3 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם ניתן למצוא כאן מורה פרטי לג'אווה שמלמד באיזור חיפה? אשמח מאד לעונים...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוספתי שורה חדשה לטבלה (dataGrid) בדף האינטרנט שאלות: איך אני מוסיף אותה ראש הטבלת ה- DG אך משאיר את שאר הטבלה ממוינת בסדר האחרון? (ניח היוזר בחר למיין את הטבלה לפי שם מוצר ואז בחר להוסיף מוצר חדש) איך אני דואג שהפוקוס יהיה על ה textBox של השורה החדשה. (אין לו ID, כי בטבלת DG הוא למעשה label ואז בעריכה הוא הוך אוטומטית ל txtBox)? תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום הנה קוד לתפריט ניווט לרוחב הדף ol { text-align:center; display:block; list-style-type:none; padding:0; margin:0 auto; } li { background-color:Silver; width:100px; border:solid 2px purple; display:inline; padding:2px 5px; } li:hover{background-color:Transparent;} איך אני עושה תפריט ניווט דומה בעיצוב רק לאורך הדף?כל נושא יהיה מתחת לנושא תודה לעוזרים כי זה דחוףףףףף
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
יש טבלה DG, יש לה EditCommandColumn אני רוצה שכאשר היוזר לוחץ על "עדכן" אז קודם תרוץ פונקציה בקליינט מה ניסיתי? EditCommandColumn.Attribute.Attribute.add("onclick", "return temp();") אבל זה עושה שגיאה מה ניתן לעשות? vb.net 2.0 without Ajax
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
צרפתי קובץ עם 2 שאלות ,אשמח לבדיקה אם זה תקין . מחר יש לי מבחן בבוקר ועזרתכם תועיל לי הרבה. מודה מראש http://www.f2h.co.il/8792780130170
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז לאחרונה הייתי עסוק בהמון המון פרוייקטים החלטתי לנצל את החופש האחרון שלי (גיוס בקרוב) בשביל לסיים כמה מהם. קודם אתחיל עם הפרוייקט הראשון שסיימתי והוא שליטה עם החיישן תנועה על ה-N95 על רובוט. בעזרת ה-N95 הצלחתי לשלוט על מנועי DC, סרבו ולייזר. הרובוט נבנה כחלק מפרוייקט גמר של בית הספר שנועד לעשות דבר אחר לגמרי (שאפרט עליו מעט אחר כך) אך החלטתי לקחת את הרעיון כפרוייקט משלי לצד. הסרטון מתחיל בשלבים של הראשוניים של הרצת הרובוט ובהמשך ניתן לראות את השליטה מרחוק. הינה התוצאה: התוכנה שרצה בפלאפון נכתבה ב-Python והתוכנה שרצה על המחשב הנייד נכתבה בשילוב של VB .net עם C#. פרוייקט הגמר במקור הוא קרב בין שני רובוטים (באמצעות לייזר) הפגיעה מזוהה על ידי חיישן אור והמשחק …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למדתי עכשיו את הנושא של web api ואני שואל את עצמי למה אני צריך את זה ? למה לא להשתמש בwebservice רגיל שאני מושך נתונים ממתודות באמצעות soap? משום מה ראיתי הרבה אתרים שמשתמשים בweb api אשמח לדיון בנושא!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקוד קיים כאשר אני מכניס את הנתונים ידנית זה עובד אבל כשאני מכניס דרך משתנים אם מתעלם ושם לי ערכים אחרים שאני לא יודע מאיפה הוא שולף אותם למישהו יש מושג למה? נ.ב. ניסיתי להדביק את הקוד כ-PHP אבל הוא הפך לי הכל לשורה אחת.. $font = dirname(__FILE__)."\\monofont.ttf"; $code = generateCode($characters); /* font size will be 75% of the image height */ $font_size = $height * 0.75; $image = @imagecreate($width, $height) or die('Cannot initialize new GD image stream'); /* set the colours */ $background_color = imagecolorallocate($image, 255, 255, 255); $noise_color = imagecolorallocate($image, 191, 157, 94); $text_color = imagecolorallocate($image…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עושה אתר שלאתר אתה יכול להרשם כלקוח או כבעל עסק... לכל בעל עסק יש לקוחות, השאלה שלי היא לגבי ביצועים, חשבתי להפריד את בעלי העסקים מהלקוחות... מה כדאי לדעתכם? האם עדיף לשים את בטבלה אחת גם את הלקוחות וגם את בעלי העסקים? כי לפי מה שאני חושב שאני אשלוף נתונים זה יהיה יותר מהיר, מאחר שjoin בין 2 טבלאות תמיד פחות יעיל.. השאלה אם זה נכון , אם לא עדיף להפריד ולעשות join בין כל בעל עסק לבין הלקוחות שלו אשמח לעזרה בנושא כי חשוב לי הביצועים כמו כן גם חשוב לי שלא יהיה בלגן, בטבלה אחת גם מעסיקים וגם לקוחות
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים עקב ריבוי פרוייקטים ועיסוקים אני מחפש מישהו רציני שילך איתי כל הסמסטר הזה ויקבל תשלום על כל עבודה בנושא הנ"ל בגדול יש בסביבות ה -4 עבודות יש מישהו שמעוניין ? נ.ב זה קורס שדורש ידע באלגורתמים ו matlab
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעקבות תקלה חמורה מאוד שקרתה לי ליפני יומיים ואיבדתי חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. שאין אפשרות לשחזר את החומר הזה החלטתי לעשות צעד שפעם הבאה דבר כזה לא יקרה. אז ככה יש לי שרת בן 3 חודשיים חדש באריזה. כמו כן יש לי NAS , ספק כח, פיירול ואפילו סוויץ. זה היה אמור להיות שרת שמחזיק אתרים אבל ביגלל אי התאמה של המעורבים בפרשה הפרוייקט נפל ואני נישארתי עם ציוד. אני מעוניין ליבנות מערכת גיבוי אשר תגבה אוטומטית בפרק זמן שאני יגדיר את כל הכוננים שלי . וכן תיהיה מחוברת ל2 מחשבים אשר יעבירו את המידע שיש על המחשבים לגיבוי לכוננים ברגע שאבחר לעשות את זה כמובן שיהיה לי גישה לחומר מכל מקום בעולם { כמובן מוגן בסיסמאות } אז.. איפה מתחילים איך עושים מה עושים יש פה מישהו שבא לו לכנס לפרוייקט…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי שני פורמים שמכילים מידע שקשור אחד בשני. מסך אב - "יצירה ועדכון פרטי אדם" ומסך בן - "יצירה ועדכון כתובות" שבצד השרת יש 2 טבלאות מתאימות. אדם וכתובות של אדם. בגלל שלא ניתן לעדכן כתובות לאדם לפני שנשמר אדם אני שומר את כל הנתונים פעם אחת כשמתמש לוחץ Save במסך של יצירת אדם. הבעיה מתחילה שמשתמש יכול למלא פרטי כתובות ולהחליט בסוף שהוא רוצה לצאת ללא שמירה מהמסך. מה שקורה שאני צריך להחזיר את הטבלה של כתובות למצב שהיתה לפני השינויים (לעשות Revert). ניסיתי לבצע זאת באמצעות ()DataTable.RejectChanges אבל זה לא עובד במקרה הבא: המשתמש פותח מסך כתובות משנה דברים ולוחץ על שמירה ואז המשתמש נכנס פעם שניה משנה דברים ולחוץ על "יציאה ללא שמירה" (כל זה לפני ששמר במסך הראשי של אדם). ה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחבר נוסף עובדים בתעשייה קצת יוצאת דופן מהמקובל. לאחרונה שמנו לב לצורך ממשי של התעשיה בתוכנה / אפליקצית דפדפן. כרגע אין בשוק שום פתרון איכותי לבעיה, והפתרונות שקיימים הם בעצם שילוב של מספר רב של תוכנות - שיוצרות עלות גבוה לחברות בתעשייה. ככה שיש ביקוש והיתכנות כלכלית. הבעיה: אנחנו לא אנשי מחשבים ואין לנו מושג אפילו מאיפה להתחיל בפיתוח של דבר כזה. הדרישות הבסיסיות: יכול של התוכנה לתקשר ברשת פנימית של משרדים. מספר פעמים ביום לשלוח את הנתונים שנאספים למשרדים אחרים באמצעות האינטרנט. ניהול מסד נתונים שיכולל מידע על עובדי ולקוחות החברה. אבטחה ברמה גבוה. בבקשה עזרה, מאיפה להתחיל? איזה מידע צריך לגייס? יש חברות איכותיות שמתעסקות בזה? (לא מחייב בארץ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי ! אשמח לעזרתכם בכיוון לטווח מחירים. איני מבין גדול בבנייה של אתרים (ומחשבים בכלל ) ולכן אתן זאת לבנאדם אשר כן ידע לעשות את העבודה. המאפיינים של האתר : -אתר קטן בן 5 עמודים (3 מתוכם הם מלל קבוע ). -אפשרות לתשלום באתר. - אפשרות לשיבוץ עצמי לשירות (שיבוץ בלוח שנה ).
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי .. כאשר אני משתמש באתר http://www.seocentro.com/tools/search-engines/metatag-analyzer.html לבדוק Meta Tag ועוד כמה דברים... אני רואה בסוף הדף את התוצאה הזאת : http://imagizer.imageshack.us/a/img661/1623/94uMal.png השאלה שלי: איך אני יכול להסיר מהאתר שלי את הדבר הזה : "link: <http://wp.me/***>; rel=shortlink " ? אודה לכם אם מישהו יוכל להסביר לי... בתודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בדף אינטרנט ASP.NET בניתי פרוצדורה שאמורה להוציא נתון מהDATABASE, (מסוג MSSQL). זאת השאילתה : select wight from Prop where age='25' Prop = שם הטבלה wight = עמודה משום מה אני כל הזמן מקבל את התשובה (1-). מי יודע מה התקלה ? תודה מראש לעונים:nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עושה קצת נקיון במחשב ומוחק תוכנות ישנות ונתקלתי ברשימה של כל מיני תוספים של sql server. אני עובד עם visual studio express for desktop (visual c# express) וגג אני אשתמש ב sql server compact (עד עכשיו לא הייתי צריך מסד נתונים כלשהו באפליקציות שיצא לי להכין, אבל אולי בעתיד...) מצורף צילום מסך עם מה שמופיע לי בהוספה והסרה, אני צריך את כל אלו או שאני רק צריך את ה sql server compact? [ATTACH]8995[/ATTACH] ** אם זה יותר מתאים לפורום תוכנות אז תעבירו לשם, זה פשוט נראה לי המקום הכי מתאים לזה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, פיתחתי שרת ולקוח ב-wcf (השתמשתי בduplex). כאשר השרת והלקוח הם על אותו מחשב, התוכנה עובדת מצויין, אך בשני מחשבים שונים (על אותה רשת), מופיעה בעת התחברות הלקוח השגיאה: השרת דחה את אישורי הלקוח,ניסיון הכניסה כשל או באנגלית: server has rejected client credentials. אני מניח שהבעיה היא ב-app.config אם מישהו יודע משהו שיכול לעזור, אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה Gambit MIMIC SNMP simulator גירסה 7.31. זה נסיון שאולי מישהו מכיר ויצא לו לעבוד או שיש לו מסמך נורמלי כי אני לא מצאתי. כאשר מייצרים SNMP Agent עם IPAlias, נניח 250 כתובות, ניתן לשייך סקריפט לפרמטר מסויים ב MIB ואז הוא מופעל בכל פעם שמבוצעת פקודת GET/SET לפרמטר. אני לא מצליח למצוא איך ניתן לקבל בסקריפט את הכתובת אליה פנו בפקודה. יש מישהו שיודע פה? לדוגמה: נניח שיש לי Agent בכתובת 10.10.10.1 ויש לו 250 ALIASES 10.10.10.1-10.10.10.250 והוא מקבל GET לפרמטר מסויים בכתובת 10.10.10.44 אני צריך לדעת את הכתובת הזאת בסקריפט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אני כעת בכתיבת פרויקט ונתקלתי בבעיה. הוספתי חלון(לחיצה ימנית על הפרויקט->הוסף->Window),לאחר מכן החלטתי לשנות את שמו,וזה גורם שהוא יהיה לא ניתן לשימוש יותר. אז איך משנים שם מבלי לפגוע 'בעבודה' איתו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרה בms project 2010 בעברית אני רוצה להחליף בין תרשים גנט שבצד ימין לבין תרשים הזמן שבצד שמאל שתרשים גנט יהיה בצד שמאל ותרשים הזמן יהיה בזמן ימין. איך אני עושה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[FONT=arial]SELECT distinct isnull(sum(o.[OT]),0) as total, a.[AFName] FROM [Ag] as a left join [AHistory] as h on a.[AID]=h.[AID] left join [Or] as o on h.[OrID]=o.[OrID] and [StatusID]=1 and [Date] between dateadd(day,-1,cast(@year+'-'+@month+'-'+@day+' 7:0:0.000' as date)) and cast(@year+'-'+@month+'-'+@day+ ' 7:0:0.000' as date) where a.[ALocation]=@cntry group by a.[AFName] order by a.[AFName] [/FONT] [LEFT][FONT=arial] [/FONT] [/LEFT] יש לי שאילתא שרשמתי שמציגה בעצם סיכום יומי של אנשי מכירות, יום מכירות נחשב עד 7 בבוקר מ7 בבוקר יום לפני ככה שזה מסכם לי לכל סוכן את המכירות שעשה בין השעות הנל, עכשיו אני רוצה לעשות את זה מתאריך עד תא…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-