עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Yehudaa,

איך שוק העבודה בתחום הזה בארץ ? משנה הבאה אני מתחיל קורסים מתקדמים ב אלגור' תכנות מובנה עצמים בשפת עדה ואחר כך תכנות מתקדם ב JAVA שווה להשקיע בטכנולוגיה הזאת ג'אווה ? או שכדאי דווקא ללמוד משהו אחר של JAVA ? כלומר כדי לחפש עבודה בזה בארץ

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  2. נתון לי בקובץ טקסט (CSV) טבלה 2 עמודות: עמודה ראשונה: לינק לאתר, למשל http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html עמודה שניה: איזה ערכי Robots tag צריך לצפות שיהיה באתר. למשל: index, follow אני צריך לכתוב תוכנית vb.net שמטרתה: 1) לקרוא את הקובץ. (צריך להמיר ל-XML?? אולי ל- dataset??)ייי 2) לבקר בכל אתר ולציין: א. האם הלינק שבור ב. אם הלינק לא שבור: האם קיים תג Robots tag ג. אם קיים התג: האם ערכי התג כמו שצפינו בטבלה הנתונה ואם לא אז לציין את הערכים בפועל. אין לי שמץ של רעיון איך להתחיל את התרגיל. אשמח לעזרה באופן כללי אלה הערכים שיכולים להיות בתג robots: <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, FOLLOW"> <META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX, NOFOLLOW"> <M…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by פיני1805,

שלום, אני בונה GUI. בתוך המסגרת הגדרתי מיכל ובתוכו 4 פנלים. הבעיה שלי שאני לא מצליח לשלוט על גודל הפנלים ועל הרכיבים בתוכם. ניסיתי עם SET SIZE ו - PREFERED SIZE. זה לא עובד. חשוב להזכיר שאני עובד עם מנהלי פריסה. מצ"ב תמונה עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by ofer_shm,

אני מנסה לכתוב שאליתה ולא כל כך מצליח...אני ינסה לתאר את הטבלאות שלי שיהיה כמה שיותר ברור: יש לי טבלת user שיש שם user_id שזה ה-id של היוזר ויש שם priv שזה מספר בין 1-4 שאומר את רמת ההרשאה של אותו יוזר ויש עוד שדות שלא כל כך רלונטיות לשאליתה בנוסף יש טבלת project שיש שם proj_id שזה ה- id של אותו פרויקט ויש עוד שדות שלא רלונטיות לשאליתה בנוסף יש לי טבלה project_premision ששם יש שתי שדות : proj_id שזה מפתח זר לטבלת הפרויקטים ויש user_id שזה מפתח זר לטבלת היוזרים . בעקרון הטבלה הזו אומרת לאיזה יוזר יש הרשאות לפרויקט מסוים אני צריך שאליתה שתביא לי את כל היוזרים עם priv=x אבל שאותו יוזר לא יהיה לו כבר הרשאות כבר ל proj_id=y כלומר שאותו יוזר לא יופיע בטבלת project_premision…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני יודע שהכותרת לא כל כך מובנת, אבל השאלה שלי היא פשוטה. בכל הטפסים של Win 7 (שזה כולל הלוח בקרה, מאפיינים, הגגדרות רשת, פשוט הכל !), הכל נכלל בתוך טופס נוח כזה.. הכוונה, משהו בסנגון דפדפן.. השאלה שלי כיצד ניתן לפתח כזה דבר? האם זה משהו שצריך לכתוב ידני או שיש איזו שהיא שיטת עבודה כזו? אני מתכנת ב-NET (C# או VB.NET), אני רוצה לדעת האם זה קיים שמה. אגב, יש מצב שזה קשור ל-WPF? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום חברים אני חדש חדש חדש על dream weaver לומד עם טוטוריאלס מעביר קטע קוד HTML עם inline css שכתבתי על visual web developer ללשונית הcode בdreamweaver ואז מעביר ללשונית הdesign שכביכול שם אני אמור לראות את האתר שלי אבל אני לא רואה כלום וזה מתסכל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה לקבל קצת עזרה לגבי תכנות ה-GUI לתוכנה לניהול עסק. איך בדיק לעצב אותה? האם להשתמש תמיד ב-DataGrip? או שיש דרך יותר מעניינת? אני מאוד אשמח לעזרה. (תכנות C#)

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by edenn,

אני עושה פרויקט באסמבלר אבל נתקעתי בבעיה, אני מנסה לקלוט מספר ולפיו לפנות לפעולה אחרת, אך בכל פעם ההוראה מתבצעת בצורה כזאת כאילו נקלט המספר 3, אני כמובן מנסה לקלוט עוד מספרים. שברתי את הראש כבר כמה שעות ולא הצלחתי להבין מה לא בסדר אני אודה לכם מאוד אם תצליחו לעזור לי. kelet3 proc mov ah,01h int 21h call clear ;פעולה לניקוי המסך mov bl,1 cmp al,bl jnz r call pd ;זאת הפעולה הראשונה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w r: mov bl,2 cmp al,bl jnz t call pe ;זאת הפעולה השנייה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w t: mov bl,3 cmp al,bl jnz y call pf ;זאת הפעולה השלישית שאני רוצה לקפוץ אליה, אבל הוא קופץ אליה בכל פעם לא משנה מה הקלט. jmp w y: call pg ;וזאת הפעולה הרביעית שאני רוצה לקפוץ אליה. w:…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, פתחתי דיון בפורום גאדג'טים אבל נראה לי שגם כאן יהיו אנשים שזה מעניין אותם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456522.0

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by rubyakerman,

אני מפתח מתחיל בj2me אני מתמקצע בעיקר על שירותים מבוססי מיקום (LBS) ורציתי לדעת האם יש אפשרות למזער את התוכנה כפקודה, כלומר מתוך התוכנה לתת את הפקודה. אם לא...אני צריך כל חצי דקה לבדוק את המיקום (כלומר קבוע כל חצי דקה שהתוכנה תבדוק את המיקום) איך עושים את זה? האם התוכנה חייבת להיות פתוחה ופועלת (ברקע) על מנת לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by rotman,

שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לתוכנת קימפול אסמבלר 386. אני רוצה תוכנה שהיא WINDOWS BASED ושאפשר ממש לדבאג בזמן ריצה , בקיצור משהו משוכלל ועכשיווי ולא איזה COMMAND LINE. משהו בסגנון emu8086 יהיה אדיר. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני יודע שהסיכוי לקבל הסבר בנושא קלוש מאחר ובקושי המורות מצליחות להסביר אבל שווה לי לנסות אני צריך להגיש את פרויקט הגמר שלי בקרוב וחסרה לי רק המעטפת של הפרויקט, הצלחתי להבין מה היא. אבל אני מתקשה להבין איך אני מחבר בין המעטפת (התבניות והמנגנון היסק והסבר) לבין העץ החלטה והתפריטים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Hypnos,

ברצוני ללמוד בהמלצתכם שפה ראוי לציין ידע נסיון קודם

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

היי חבר'ה, אני צריך ליצור קשר עם בן אדם שיש לו רקע תכנותי לIPHONE לשאלות, בירורים וכו'. מישהו מוכן לעזור?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  15. כחלק מהפרוייקט במדעי המחשב של י"א אני צריך לבנות אתר. הוספתי שמירה של נתונים של טופס הרשמה עם ASP.NET , אך כשאני מריץ את הקטע מופיעה ההודעת שגיאה הבאה: The XML page cannot be displayed Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. -------------------------------------------------------------------------------- A name was started with an invalid character. Error processing resource 'file:///C:/Users/Amit2/Documents/website/Register.... <%@ Page Language="C#" Debug="true" AutoEventWireup="true" CodeFile="Register.aspx.cs" Inherits="Register" %> -^ משהו יודע איך מתגברים על הבעייה? ת…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by VanGogh,

שלום! האם מישהו בבקשה יוכל להסביר לי בשפה פשוטה מהו מערך תווים (Character set)? ניסיתי את מזלי בויקיפדיה, אבל זה יצר לי עוד יותר בלאגן בראש... אני לא מצפה לכל התורה על רגל אחת, כמובן, אלא להסבר כללי בשפה שגם מתחיל כמוני יוכל להבין. גם לינק להסבר פשטני יעשה את העבודה. תודה רבה מראש! נא להעביר אם זה לא המקום המתאים לשאלה הזו.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. כי אני בשרת עצמו אני מנסה לזהות אותו כ MS 2005 SQL ועד עכשיו האתר לא עובד לי,וניסתי מלא, האם אני צריך להמיר אותו ל SQL MS 2005 ואז זה יעבוד לי? בניתי אתר ASP 3.5 הכל עובד לי במחשב ולא בשרת.. יש איזה טיפ? איך בדיוק מוצאים אותו בקונטקטסטרינג?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by shynet,

שלום לכולם למרות שאת התוכנה הזו פרסמתי כבר לפני כמה חודשים החלטתי לפרסם את זה פה עכשיו. Mouse Shaker היא תוכנה שכתבתי ב-VB .Net במשך כמה חודשים (התחלתי לעבוד עלייה קצת לפני החופש הגדול של שנה שעברה) עם הפסקות בין לבין (היה לי בגרויות). Mouse Shaker היא תוכנה המזהה סמלים שנוצרים על ידי העכבר ומגיבה בהתאם (ע"י הפעלת פונקצייה מסויימת כמו למשל הפעלת תוכנה, הפיכת חלון לשקוף, מיזעור וכו...). כתבתי בתוכנה גם את האפשרות לדמות את Aero Shake ו-Aero Snap של Windows 7. תוכנות שמזהות סמלים ומגיבות בהתאם (Mouse Gestures) כבר קיימות המון זמן אך החלטתי שהגיע הזמן להוסיף שמה דברים משלי כמו למשל ניעור חלון מטה ומעלה גורם לו להפוך להיות שקוף (שיכול להיות נחמד בשביל לכתוב סיכומים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Avi Levin,

אהלן, יש לי תרגיל באסמלי שאני זקוק לעזרה בפתרונו. התרגיל הוא מבגרות: http://elecomp.cet.ac.il/elecomp/tests/bagrut/Bagrut09/81520109.pdf עמ' 8-9 מה שאני מעוניין לדעת זה לגבי פקודות IN, OUT וגם RCL, RLC (למרות שלא מצויין בתרגיל זה) לפי ההגיון הבנתי שהתוכנית שנתונה שם עושה את הדברים הבאים (לפי שורות): 1. מכניסה לתוך סגמנט DX את הערך 300H 2. (? אני לא בטוח) קולטת ממפתח הקלט שערכו סגמנט DX (כאמור 300H) לתוך AL 3. (? אני לא בטוח) עושה AND לוגי בין הערך AL ל-03H ושומרת אותו בתוך AL 4. משווה בין 1H ל-AL 5. קפיצה לשגרה S1 במידה ודגל ה-ZF לא שווה ל-0 6. מכניסה לתוך סגמנט DX את הערך 301H 7. (? אני לא בטוח) פולטת למפתח הפלט שערכו סגמט DX (כאמור 301H) את הערך AL 8. סיום תת שגרה 9. מש…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  20. שלום! שמי עמית ואני צריך עזרה בבניית תוכנה בשפת C-SHARP, אני צריך ליצר תוכנה עם גרפיקה פשוטה וצריך סיוע ממתכנת עם ניסיון , הסיוע בתשלום כמובן , אין בעיה גם לחברה צעירים אך דרוש מישהו עם הכרות טובה בשפה . אני לחוץ מאוד ולכן אשמח לפניות מידיות 0548111143 amitoha23@gmail.com

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by gor84,

שלום לכולם. אני כותב ב C++ ומנסה לעלות טקסטורה, בצורה יעילה תו"כ שימוש ב glortho2d. אני מסתבך עם העניין וגם לא מצליח למצוא חומר קולע לבעיה. אם משהו כאן בעל נסיון, אשמח אם יחלוק אותו איתי. תודה והמשך גלישה מהנה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. מישהו שמע/התנסה בקורסים האלה? אשמח לחוות דעת.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  23. אהלן D= טוב אז אני עושה פרוייקט פשוט מאוד לבגרות שלי השנה (נדמה לי שזאת היחידה הראשונה שלי). יש דרישה מאוד נמוכה מהפוייקט אבל אני החלטתי לצאת קצת מהמסגרת ושיפרתי(אומנם זה בקטנה אבל הכל יחסי)את הפרוייקט טריויה המשעמם למשהו קצת אחר ורציתי לעשות HighScore ,למי שלא מבין זה טבלה של 10 התוצאות הכי טובות שאנשים השיגו. עכשיו בשביל לעשות את זה אני צריך ליצור קובץ נפרד שבו ישמרו התוצאות,שאליו יעברו השם התוצאה. (שוב-אני צריך עזרה באיך לקלוט שם) מקווה שהבנתם אותי,מחכה לתשובה =]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. ^כותרת תמיד התעניינתי ,באיזה שפה צריך להשתמש כדי ליצור כאלה ממשקים כמו SENSE UI של HTC וכדומה קראתי באיזה מקום שהSENSE כתוב בשפת LUA ,זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  25. אני בונה כרגע את הפרוייקט שלי במסגרת יחידה במדעי המחשב ( כיתה י"א). יש לי טופס הרשמה שעובר בדיקה בJAVASCRIPT, ומגיע לדף ASPX.CS שמכניס את הנתונים לתוך טבלה שפתחתי ב ACCESS. עכשיו הבעייה שלי היא כזו - לקחתי רק חמש משתנים מהטופס (הכוונה לשם, שם משפחה וכו'), הכנסתי אותם לטבלה והם פועלים. עכשיו שיפצתי את זה כדי שכל נתוני הטופס יכנו לטבלה, וזה פשוט מתעלם ממני! לא מביא לי שום הודעת שגיאה , פשוט כאשר אני נרשם זה מוסיף לטבלה רק את ה5 נתונים הראשונים, ומשאיר את העמודות החדשות ריקות. הנה הקטע קוד הרולוונטי - string uname = Request.Form["uname"]; if (Request.Form["submit"] != null) { string i = Request.Form["firstii"]; string f = Request.Form["lastii"]; …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים