עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, אני מעוניין לעשות אפשרות הרשמה דרך אפליקציה לאייפון\אנדרויד הבעיה היא שאני לא יודע איך הסיסמאות שמורות חשבתי בהתחלה שהם שמורות ב md5 אבל הדבר לא הגיוני לפני הפורמט רשמתי שתי משתמשים חדשים עם אותו סיסמא וקיבלתי שתי סיסמאות שונות הראשונה עם שם משתמש test3 $P$BmGX4ij39oOx7jO.9l90bcayan15o6/ השנייה עם שם משתמש test2 $P$BvjZOSnWgg4s3rzwfmlg.TzvJciu6s/ הסיסמא היא 123456 מה שאומר שיכול להיות שההצפנה מכילה בתוכה את השם משתמש וכמובן יחודית לאותו שם משתמש למישהו יש מושג איך אני מצפין גם משתנה מסויים להצפנה הזאת ? חשבתי גם לבצע POST לדף של ההרשמה אבל זה בלאגן בתרגום הנתונים שנקבל, אלא אם כן יש לזה API או משהו ?? עריכה: הבעיה נפתרה אחרי מחקר קטן יש להם פו…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by יוספי,

למדנו על בעית הקטע הקריטי עם הדוגמא של הייצרן והצרכן ששניהם ניגשים למונה משותף ויכול להיות בעיה אם באמצע ה COUNTER++ באמצעות הcontex switch תהליכים יתחלפו וכך המונה יתבלבל הבנתי שהפתרון לכך מכיל 3 חוקים אשמח להסבר כי לא כ"כ הבנתי מה ההבדל בניהם הראשון הבנתי שאם התהליך האחד נמצא בקטע הקריטי השני לא יכול לגשת לקטע הקריטי השני -לא כ"כ הבנתי מה אומר ומה ההבדל בינו לבין הראשון השלישי- שלא נחסום לעד תהליך מלגשת לקטע הקריטי-ברור שאסור להרעיב אותו,אבל מה נעשה? הרי אם התהליך השני נמצא בקריטי, נכון שיש בעיה של הרעבה אבל עדיין הוא בקריטי.! אשמח להסבר לגבי שלושת החוקים הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by BURTON,

זה מעצבן אותי שבVB ניתנת לך רק האפשרות של הכפתרים הישנים איך אני מוסיף את הכפתורים החדשים היפים יותר לדוגמא הכפתור BROWSE בתחתית המסך של כתיבת ההודעות

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by יוסי 123,

שלום לכולם אני עובד על פיתוח תוסף לכרום ואני רוצה לייבא אלמנט html לjavascript מתוך אתר מסיום על ידי לחיצה על כפתור בתוך חלון התוסף מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

שלום, אני משתמש בreport שמגיע עם הVB6. איך ניתן לטעון אובייקטים בזמן ריצה לתוך אחד הSECTIONS? חיפשתי בגוגל, אך מצאתי רק עבור הCRYSTAL REPORT. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. שלום, אין פה פורום מתאים לכתוב את השאלה הזאת ולדעתי הכי נכון לשאול את זה פה... לחבר שלי יש מערכת phpbb ולאחרונה הוא קנה vbulletin. השאלה שלי אם יש תוכנה שממירה לvbulletin. אם יש בבקשה תנסו למצוא כי חיפשנו יותר מידיי ובינתיים לא מצאנו

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by _uri,

שלום, היה לי קוד כדי להציג / להסתיר div בעמוד שלי, אני השתמשתי ב inline styling ושינית את ה display. אחרי שקראתי מדריך של google החלטתי לשנות את הקוד ונעזרתי בדוגמה שלהם. לצערי הקוד החדש לא עובד ב explorer. דוגמאות ניתן לראות: http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/student.php ו- http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/index.html הבעיה היא שכשהקוד מופעל מה event listener הוא לא מזהה נכון את האוביקט שבו הוא נימצא. האם למישהו יש פתרון? עדכון: הבעיה נפתרה, הוספתי ארגומנט לפונקציה והשתמשתי ב target.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם! אני רוצה לבנות קיצור דרך לחשבון דוא"ל שלי בוואלה ככה שיכנס ישירות לחשבון שלי. אני כבר ממש מזמן לא השתמשתי בשפות אינטרנט ולכן אני לא ממש מצליח! השיתה בה אני רוצה להשתמש היא פשוט להעביר פרמטרים של שם משתמש וסיסמא לעמוד אליו נשלח המידע כשאני נכנס באופן רגיל. ניסיתי להכין לבד אך לא יצא לי! כותובת שניסיתי (לפי שמות המשתנים של תיבות הטקסת של קוד המקור בכתובת http://mail.walla.co.il): http://mail.walla.co.il/index.cgi?username=MyUserName&password=MyPassword במקום מה סמסומן באדום כתבתי את שם המשתמש שלי והסיסמא! בבקשה תעזרו לי להכין קיצור דרך כזה! תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  9. היי , אשמח שתשלחו חומרים על אלגוריתם שיבוץ גנטי בעיקר ב #C וגם קודים בנויים שאפשר להשתמש בהם זה דיי דחוףף תודה רבה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני יודע שהכותרת לא כל כך מובנת, אבל השאלה שלי היא פשוטה. בכל הטפסים של Win 7 (שזה כולל הלוח בקרה, מאפיינים, הגגדרות רשת, פשוט הכל !), הכל נכלל בתוך טופס נוח כזה.. הכוונה, משהו בסנגון דפדפן.. השאלה שלי כיצד ניתן לפתח כזה דבר? האם זה משהו שצריך לכתוב ידני או שיש איזו שהיא שיטת עבודה כזו? אני מתכנת ב-NET (C# או VB.NET), אני רוצה לדעת האם זה קיים שמה. אגב, יש מצב שזה קשור ל-WPF? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by -Tal-,

היי, אני מתכנת משהו ב JAVA ואני צריך להגדיר את המסד נתונים שלי ב ODBC. ברגע שאני מנסה לבחור ב MDB הוא רושם לי שגיאה Microsoft ODBC Administrator --------------------------- The setup routines for the Microsoft Access Driver (*.mdb) ODBC driver could not be found. Please reinstall the driver. המערכת הפעלה שלי - WINDOWS 7 x64 OFFICE 2007 אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני רוצה לעשות רשימה של שמות של ודיאו ושילחצו יראו אותם בריבוע ליד... למשל ככה: http://video.nana.co.il/ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by eagleye,

טוב הרעיון הוא כזה: יש לי שני מספרים (לרוב נעים בין 100 ל10000) אני רוצה, על פי המנה ביניהם לדעת מי הגדול יותר מביניהם ובכמה הוא גדול, ואז אני מעניק נקודות למספר שגדול יותר מהמספר השני- אני בכוונה לא משתמש במספרים עצמם כי אני לא רוצה קנה מידה מדוייק של מי יותר גדול אלה אם נניח הם ב"איזור" אחד של השני נניח 2000 ו2010 אז מבחינתי הם שווים אחד לשני. קודם כל תסתכלו על הקטע קוד שעשיתי שתבינו מה הקטע: Glob1\2 הם שני המספרים שלי, K1\2Score הם הניקוד שמקבל כל אחד מהמספרים: K1Score = 0: K2Score = 0 Select Case Glob1 / Glob2 Case Is > 3: K1Score = 2 Case 1.0000000001 To 3: K1Score = 1 Case 0.3 To 0.9999999999: K2Score = 1 Case Is < 0.3: K2Score = 2 End Select פה מגיע…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by shai2009,

שלום! אני עושה פרוייקט באקסס, ורציתי לדעת איף אני עושה שעולה חלון למשתמש, בו הוא מקליד ערך והתוכנה מחזירה בתמורה משהו.. בנוסף, רציתי לדעת גם איך אני לוקח שורה של ערך מקסימלי מטבלה(נניח העסקה שסכום הקנייה בה הוא הגבוה ביותר). אני אשמח לשמות, סירטוני וידאו, הסברים או כל דבר אחר --> תודה רבה רבה!!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by itaysp,

שלום.. פרוייקט סוף י"ב, ביקשו תרשים DFD. המורה הראתי לי בכיתה משהו אבל אני כבר לא זוכר בדיוק איך זה נראה ומה אני עושה שם מישהו יכול להסביר בקצרה איך זה צריך להראות ? להעלות איזה תרשים פשוט? מה צריך להיות שם? תודה

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. שלום. נדרש מתכנת השולט בספריית QT לטובת בניית UI עבור פיתוח Plug In ל- Adobe Photoshop. התוצר הינו Template של UI שיאפשר שימוש באלגוריתמים שונים. ה- UI הינו פשוט, חלון תצוגה מקדימה של התמונה, יכולת שליטה על רמת הזום של התמונה המוצגת, והגדרת מספר אלמנטים לפרמטרים של המשתמש (Slider / Checkbox / Drop Down List). יש לפנות ל- RoyiAvital [at] yahoo.com תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by iurkin,

לא משנה. לנעול

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  18. אני צריך לפתוח אתר מכירות.. אני זוכר שפעם היה לי פורום מוכן של Phpbb, השאלה אם יש משהו בסגנון בשביל אתר מכירות.. בכל מקרה, כמה יעלה לי פחות או יותר לפתוח אתר מכירות ממישהו שמכין דברים כאלה?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by MalGano,

אהלן. אני רוצה ממשק משתמש עם כמה חלונות אשר קיים בינהם קשר. למשל לחיצה על כפתור בחלון הראשון יפתח לי חלון שני ויועבר פרמטר מתיבת טקסט בחלון הראשון וכו. אני מעוניין להגדיר כל חלון כמחלקה שיורשת frame ומממשת ActionListener, וליצור את האובייקט הראשון ב-main של מחלקה ראשית נוספת. - מה הדרך הטובה ביותר להעביר פרמטרים במצב כזה (הרי אין קשר בין המחלקות)? - אם מתכננים ממשק בסדר גודל של תוכנה יחסית גדולה, אז איך כדאי ליצור את ה-frame-ים? מחלקות לפי נושאים ואובייקט frame בתוכם (כמו כל אובייקט רגיל)? או שישנה דרך יותר פשוטה\מקובלת? תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by מור דנינו,

כתבו פונקציה אשר מקבלת מערך, את גודלו, ומצביע לאיבר מסויים בזכרון (תא זיכרון). הפונקציה תבדוק האם האיבר אכן קיים במערך (האיבר העצמו - לא הערך שלו). אם כן, תדפיס את כל האיברים אשר ממוקמים במערך לאחר האיבר שנשלח, לא כולל האיבר עצמו. אם לא, תדפיס הודעה מתאימה. שימו לב: אין להגדיר משתנים מקומיים בפונקציה, אלא להשתמש אך ורק בפרמטרים שנשלחים! תודה רבה.

21. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. התחלתי ללמוד MCPD באוניברסיטה הפתוחה ואני מתקדם בקצב איטי יחסית מכיוון שאין לי ידע קודם בתכנות . הקורס מתמקד בכל הנושא של C# ו ASP.NET ואני מעוניין בעזרה בשיעורים פרטיים בתשלום. אני מנתניה וניתן ליצור קשר בטלפון 0543016089 תודה

22. Started by BneXt,

שלום לכולם... הכנתי תוכנה שיוצרת קובץ .dll מסויים... עכשיו אני רוצה קוד שישלח את הקובץ הזה או לאימייל\ל-FTP שלי. חיפשתי בכל האינטרנט, בגוגל הגעתי כבר לעמוד העשירי ופשוט לא מצאתי... השליחה יכולה להתבצע בכל דרך שהיא חוץ מ-OUTLOOK של WINDOWS. מקווה לתגובות ולעזרה... הקוד צריך להיות בתוכנה VB6. תודה, BneXt.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. היי .. כאשר אני משתמש באתר http://www.seocentro.com/tools/search-engines/metatag-analyzer.html לבדוק Meta Tag ועוד כמה דברים... אני רואה בסוף הדף את התוצאה הזאת : http://imagizer.imageshack.us/a/img661/1623/94uMal.png השאלה שלי: איך אני יכול להסיר מהאתר שלי את הדבר הזה : "link: <http://wp.me/***>; rel=shortlink " ? אודה לכם אם מישהו יוכל להסביר לי... בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Tomer1992,

היי, פספסתי את הכתבה בחדשות לגבי תנאי קבלה וכניסה לתחום ההייטק ללא תואר רלוונטי בין אם בתכנות, אבטחת מידע וכו'.... האם זה אפשרי? מעבר ליכולת לימוד עצמית- איזה שפות תכנות וידע נדרש צריך וכיצד לרכוש אותו בין אם בלימוד עצמי בקורסי אונליין, קורסים פרונטאליים, אתרים ללימוד, סרטונים ואיפה הכי מומלץ לרכוש אותם/את הידע? איזה שפות תכנות הכי מבוקשות?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לדעת אם קיימת מתודה שסוגרת את כל החלונות הפתוחים (GUI) אבל לא מפסיקה את הפעולה של התוכנית? או אפילו יותר טוב מתודה שעושה replay לתוכנית?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.