עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by fatalica,

אני בונה shell בלינוקס ומשתמש בשפת C הכל תקין מבחינת התפקוד אבל אני רוצה לעשות שכאשר אני אתן לו תו מיוחד כגון : ls > a.txt הוא ישפוך את כל המידע של ls אל תוך a.txt במקום שהוא יציג על המסך הכיצד ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מעבר מאות גדולה לקטנה מתבצע באופן תקין אבל מעבר מקטנה לגדולה לא מצליח לי, אני לא מבין למה, ניסיתי כמה אופציות ולא הלך לי אני בטח מפספס משהו אני יודע שההפרש בין התווים האסקיים הוא 32 כלומר שאם ישנה אות גדולה ואוסיף לה 32 אקבל את אותה האות אבל קטנה וכן אם אחסיר 32 מהערך האסקי אקבל את האות הגדולה בהתאמה וזה מה שעשיתי אבל אני מקבל אות בגיבריש כזו אשמח לעזרה מצורף הקוד אפשר להתעלם מהשטויות מסביב ולהתייחס לקטע בו יש מספר מצבים [FONT=Times New Roman] [/FONT] [LEFT][FONT=Consolas]{[/FONT][/LEFT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [LEFT][COLOR=blue][FONT=Consolas]char[/FONT][/COLOR][FONT=Consolas] tav1,tav2;[/FONT][/LEFT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [LEFT][COLOR=blue][F…

• 4 תגובות
    • 25.9k צפיות
  3. Started by h@c,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתקלוט לי נתונים מהפורטים של המחשב ותעשה עליהם איזה חישוב (המחשב הוא כף יד של קסיו קצת ישן אם זה משנה), אני יודע לכתוב בC++ וב ASMBLER האם אני יכול לכתוב לו באחת מהשפות האלו?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by nemo9439,

זה עושה הכל חוץ מלשלוח את הנתונים לDateBase, עזרה?????

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by perrikus,

שלום, התחלתי השנה ללמוד מדעי מחשב וחיפשתי קומפיילר טוב יותר מה-turbo-c משנת 70 שאנחנו מתכנתים איתו בבי"ס. לפי מה שהבנתי אפשר גם לקמפל עם תוכנות ל-CPP וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על dev-c++. אז הורדתי וניסיתי לעשות תוכנת Hello.c פשוט: #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); printf("Hello, my name is Dan/n"); } עשיתי compile וקיבלתי את השגיאה הזאת: In function 'main': [warning] return type of 'main' is not 'int'. [linked error] undefined reference 'clscr' בבקשה תגידו לי מה הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tdknight,

היי אני מנסה לסמלץ כמה דברים בC++ וכחלק מזה אני צריך להעביר נתונים ממטריצה כפיקסלים בריבוע של 400*400 לעניות דעתי מדובר בלא הרבה מידע אבל מסתבר שכשמנסים לעשות את זה עם CDC בMFC APPLICATION זה מתחיל לקרטע כבר מריבועים של 100*100 (וזה עוד באופן סטטי) רציתי לדעת אם יש (וכנראה שכן ואני לא מודע) כלים הרבה יותר מהירים ויעילים לגרפיקה בC++? (ואם אתם ממליצים על שפה אחרת אז לא אכפת לי גם לתרגם אליה את הקוד)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nokobik,

האם יש דרך להגדיר מבנה גלובלי, שיהיה זמין למס' מחלקות שונות ללא צירוף header כל אחת מהן? צירוף המבנה ל-header יוצר לי בעיות redefinition מכיוון שאני עושה include לכל המחלקות ב-main.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gal651,

היי, ביום חמישי הזה יהיה לי מבחן בתכנות ב-java על הנושא של הלולאות. הלולאות יכללו מונה,צובר,מינימום ומקסימום. במהלך ההתכוננות למבחן ניתקלתי בבעיה בתרגיל. הוראות התרגיל: 1. מספר נקרא "מושלם" אם הוא שווה לסכום מחלקיו (כולל 1 ולא כולל עצמו). למשל: 28=1+2+4+7+14 א. כתוב אלגוריתם הקולט מספר שלם בודק ומציג כפלט הודעה אם הוא מספר מושלם. ב.הרחב את האלגוריתם שכתבת בסעיף א כך שעבור מספר מושלם יוצג כפלט גם הביטוי החשבוני באופן הבא: המספר 6 הוא מספר מושלם 6=1+2+3 אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by yuri1992,

פיתוח אפליקציות לGOOGLE + ?, מישהו מכיר תנושא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shoshana,

יש לי UserControl כחלק ממשחק. ובאיזשהוא שלב אני רוצה לצאת מהקוד של הUserControl לדף שפתח אותו (שעליו הוא נמצא) איך עושים את זה ???

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  11. אני רוצה להריץ חיפושים של מילות מפתח בגוגל (כ 30 ביטויים כל פעם) ולשמור בכל פעם את כמות התוצאות שהוא מוצא ("כ-112,000,000 תוצאות" לדוגמא למילת מפתח).המטרה הסופית הינה לעשות טבלת אקסל ובה טור A יהיה מילות המפתח ולצדן בטור B עבור כל אחת יהיה מספר התוצאות לגביה בגוגל.אני לא מצפה שתסבירו לי פה הכל איך עושים אך רק ראשי נושאים כדי שאני אחקור ואגיע בסופו של דבר לתשובה איך עושים את זה.יש לי ידע ב-HTML,JavaScript,VBA וידע ברשתות מחשבים אם זה עוזר לכם להסביר יותר טוב.תודה לעוזרים. ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אם למשל אני עושה פעולה של כפל לדבר הבא 14.369X0.15 אז יוצא לי 2.15535 איך אני עושה שיראו רק את שלושת הספרות אחרי הנקודה? ועוד שאלה : אם יוצא לי משהוא שהתוצאה שלו היא 0.12332 אז הוא לא מראה לי את האפס הוא מראה לי רק את הנקודה והמספרים שאחרי הנקודה 12332. איך אני מוסיף את האפס?

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by Boomer,

מישהו מכיר במקרה אתר טוב ללימוד אוטומוטים (נושא ביחידה חמישית במדעי המחשב)? פשוט שכחתי להקשיב למורה אז יש לי קצת בעיה בנושא למרות שאני יודע שהוא ממש קל ואני רק צריך להבין אותו טיפה... אז אם מישהו מכיר (גם באנגלית טוב) זה יהיה נחמד. תודה.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  14. אני מעוניין להשתמש בפונקציה פנימית של java ולא לכתוב אחת... ואם יש אחת כזאת אז מה היא מקבלת ומה היא מחזירה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. צריך ליצור שיטה שבודקת כמה מופעים יש למספר כלשהו במערך למשל {1,1,1,3,3,3,4,5,5,5,7,7,7,7,} וצריך לדעת כמה פעמים מופיע המספר 5 צריך לעשות את זה ביעילות מירבית! אני עשיתי חיפוש בינארי ואז בדקתי כמה פעמים הוא מופיע מעל וכמה מתחת הבעיה שבמקרה הגרוע שכל המספרים במערך שווים זה יוצא On אז כנראה יורידו לי נקודות....(במקרה הטוב O1 במקרה הממוצע Ologn איך אתם הייתם פותרים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני עומדת להעלות אתר חדש שבעמוד הראשון שלו יש איפריים אחד, וכל יתר הדפים (עשרות דפים) מוצגים בתוכו. כשמנוע חיפוש מאתר דף באתר כמו זה דרך מילות המפתח שלו, הוא נותן קישור שמעלה את הדף לחוד ולא בתוך האיפריים. יש כאן בעיה, ואני מחפשת דרך לפתור אותה. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת, ושהאתר יוצג כפי שאני מעונינת? (בתוך הפריים, ולא מחוצה לו).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gshhar,

http://www.winpcap.org/docs/docs_412/html/group__wpcap__tut8.html תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. המורה נתנה לנו שאלות חזרה למבחן והיו כאלה שלא הבנתי - 1. נתון המספר השלילי 0eah (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים הבאים הוא ערכו בעשרוני? א.21 ב. (התשובה הנכונה)22 ג.23 ד.234 - למה 22 היא התשובה הנכונה? כי e=14 ו- a=10 אז זה יוצא 24 ולא 22? 2. נתון המספר השלילי 0edh (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים האים הוא ערכו בעשרוני? א.18 ב.19 ג.20 ד.237 - שוב אותה השאלה 3. מהו הייצוג של המספר העשרוני 21 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -15h ב. eah ג. ebh (התשובה הנכונה) ד. ech - איך אני עושה את זה? 4. מהו הייצוג של המספר העשרוני 29 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -1dh ב. e2h ג. e3h (התשובה הנכונה ד. e4h - למה ג' היא התשובה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by אקו,

אני מעוניין ללמוד תכנות מחשבים אבל לא ברור לי מה רמת המתמטיקהת הנדרשת או רמת הקושי הכללית.אשמח לדעת ממי שניסה

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום יש לי מספר טבלאות כגון תלמיד, קורס, ציון, בית ספר וכו'. הכנתי טופס עם טופס משנה וברצוני למחוק מהטופס המשנה את הצדה, לדוגמא בתוך טופס קורס יש לי תופס משנה של תלמידים ואני רוצה להסיר מהקורס תלמיד כלומר למחוק אותו מהטופס משנה, כאשר אני מנסה ידני למחוק אותו הוא נותן לי שגיאה ואומר שאי אפשר כי הוא תלוי בעוד ישויות. איך אפשר לעשות את זה??? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by adlanm,

איך הלך מה מי מו מה לאף אחד לא אכפת שהייתה בגרות :s05:

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

היי, אני צריך לשלב בין השניים. הבעיה היא שאני לא מצליח לראות איך אני קורא/כותב איבר מסוג T כלשהו בודד. לדוגמא כאן: template<class T> T CFile<class T>::read() const { } איך אני אומר למשתנה fstream שלי לקרוא T בודד? אם זה INT, STRING או אפילו CLASS שמישהו כתב ועכשיו רוצה להשתמש בREAD שלי... תודה.

• 24 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by barhanin,

חברים שלום יש לי בעיה כזו. יש לי רשימה של קבצי טקסט שהם כבר פתוחים והשמות שלהם הם בסדר מסויים למשל file0.txt file1.txt וכו'.. עכשיו אני עשיתי לולה שכל פעם תקרא לי שורה בכל קובץ ותכניס למבנה לפי הסיווג שאני נותן לו .. איך אני בונה את ה פקודה fscanf שיגש לי כל פעם לקובץ הנוכחי אבל הוא מראה לי שגיאה כל פעם ב (i)runner fscanf(runner[i],"%*[^0-9]%d%*[^A-Za-z]%c%*[^}]%*c%*c%c",&temp_runs->order_id,&temp_runs->status,&ch)

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי כאן טופס ג'אווה סקריפט שאני רוצה שהלקוחות שלי ימלאו את שדות החובה ולקבל למייל בעת לחיצה על שליחה אני מקבל 404....איפה צריך לתקן? <form method="get" action="mailto:shairubin@gamer.org.il" onsubmit="return FormAproval()" > <!--Personal info--> <div id="personalInfo"> <ul> <li><span style="color:#FF0000">*</span>שם :</li> <li> טלפון :</li> <li><span style="color:#FF0000">*</span>אי-מייל :</li> </ul> </div> <div id="inputPersonalInfo"> <ul> <li><input type="text" name="user" id="user" value="" onblur="UserValidat…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם בעקבות פרסום המדריך והבעיות שמשתמשים נתקלו בו, פתחתי את דיון זה בכדי להושיט יד ולעזור למשתמשים שנתקלו בבעיות מכול סוג שהוא. אשמח לשמוע כמובן הערות על המדריך ופידבקים למיניהם.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.