תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך קוד לא משנה באיזה שפה של לוח מודעות לאתר שלי .הרעיון אמור להיות שהגולשים יוכלו לכתוב בלוח הזה מה שיש להם להציעה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני צריך איזה DLL, שנותן יכולת לתקשר עם COM Port. אני צריך שה-DLL הזה יהיה COM, ולא NET., מהסיבה שאני הולך לפנות אליו דרך שפת תכנות COM-ית. כל מה שאני צריך מה-DLL, זה יכולת לכתוב ולקרוא אל/מ COM Port. מישהו מכיר משהו כזה? תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכם אני בראשית דרכי בתכנות עם השפה ASP וניתקלתי בבעיה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. /forum/join.asp, line 17 קראתי בספר של הוד עמי שברשותי ונאמר שם שזוהי בעייה של הרשאות באקסס וצריך להגדיר לו שאפשר יהיה לכתוב ולקרוא (רציתי לכתוב) לא היה שם הסבר חוץ מזה בנוסף הם אמרו שזה קיים במע' הפעלה NT שעובדים ב NTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה ... זה הדבר היחידי שעוצר אותי בעבודה אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
דמקה ! אני מפעיל את האלגוריתם על רמה של 6 בעץ ואין תקיעות בכלל. דרך אגב גם ישמתי אלגוריתם גיזום של AB! עכשיו בפרוייקט של היד' שלי ממש נותנים לאלגוריתם הזה משקל בציון אז חשוב מאוד אז נא לעזור לי ברצינות. ברמת העיקרון חשבתי על לתת ציון ללוח ככה ( מחשב ניצח = X נקודות ומעלה, מחשב הפסיד= 0 נקודות ומעטה ): חייל רגיל - מספר נקודות מסויים. חייל שנמצא בשוליים בלוח - אי אפשר לגעת בו - יותר נקודות כי הוא לא יכול להאכל. חייל של מחשב שיכול לאכול חייל של יריב - יותר נקודות. .... מלכה - הרבה נקודות. אני לא יכנס לעיניין של הנקודות כי זה לא רלוונטי לשאלה שלי כרגע. אבל זה עיניין מאוד חשוב כי המורה רוצה שאני ינמק למה נתתי לכל אחד מהמצבים ניקוד שונה ולמה בחרתי דווקא בניק…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה, MIL(רשימת אתחול) זה הפרמטרים שאנחנו מקבלים בMAIN (אם אנחנו בוחרים לקבל פרמטרים)? ועכשיו לעיקר. "עברתי" על החומר שאני צריך ללמוד, בגדול אין הרבה חדש, בקטן המון חדש. בכל אופן, בשל חוסר זמן נקפוץ מתרגול קצת קצת לפרוייקט תרגול ואשמח אם תציעו לי על איזה פרוייקט קטן של שבוע שבועיים שיכסה כמה שיותר חומר... מה אני שהפרוייקט יכסה: מחלקות, אובייקטים, הקצאה דינאמית העמסות למיניהם אובייקטים מוכלים reference extern ירושה פולימורפיזם template יש עוד כמה אבל הם בין כל הדברים האלה ככה שאין טעם לרשום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר תוכנה Open Source ליצירת קובצי הרצה (EXE) בג'אווה?? אני יודע שאפשר להריץ את קובצי ה-JAR, אבל בכל מקרה... (או לפחות מה יותר עדיף..) נ.ב. מישהו מכיר תוכנה ויזרד ליצירת התקנה?? (אם יש משהו מתאים ליצירת התקנה לאפליקציות JAVA) מצטער על ההטרדה. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, ניקלתי בכמה מקומות שהורדתי משחק XNA, זאת הייתה התקנה של המשחק ובין היתר זה מתקין את הדברים שדרוש בשביל להפעיל את המשחק( ספרית.net directx וספרית xna) חיפשתי הרבה דבר כזה ולא מצאתי לכן אני פונה לכאן. מישהו יודע איך עושים את זה? כלומר קובץ התקנה שבודק אם הכל מותקן ואם לא מתקין מה שצריך. אני לא מתכוון איך ליצור תוכנה כזו, מן הסתם יש משהו מוכן שמקבל את הexe של המשחק ויוצר את הקובץ התקנה השאלה אם מישהו מכיר את זה? תודה רבה מראש דרך אגב מדובר על גירסא 3
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, יש לי אתר שהציג התרעות של צבע אדום שעד היום עבד בסדר גמור. הצלחתי לשלוף מידע ללא בעיות מהAPI של פיקוד העורף. היום כנראה שהם חסמו גישה לקובץ ואני לא מצליח לקרוא אותו. אבל שמתי לב שמרבית האתרים ממשיכים לפעול כרגיל. רציתי לשאול איך הם קוראים את הקובץ? אני קורא אותו עם פונקציית AJAX שקוראת לג'ייסון של פיקוד העורף דרך YQL - כדי להימנע מבעיות של CROS. באילו עוד דרכים ניתן לקרוא לקובץ?
-
- 0 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי תרגיל כזה: כתבי פונקציה רקורסיבית שתקבל מספר ממשי ותחזיר את החלק השבור בלבד. אבל אני לא יודעת איך אני מורידה כל פעם את הספרה האחרונה כדי שאוכל לסכום את כל הספרות שאחרי הנקודה. לדוג': המס' 145.23 כאשר אני מחלקת ב10 התוצאה 14.153 וכאשר אני מכפילה ב10 אני מקבלת 1452.3 ואני רוצה לקבל 145.2 אם מישהו יודע איך עושים כזה דבר זה ממש יעזור לי... תודה!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, הנה משחק שתכנתתי לא מזמן(<_< לפני חודשיים!), הוא מבוסס על שולה המוקשיים והוא אונליין הפעם,אחד צריך להיות הסרבר ואחד הקלינט(כמובן). הקלינט צריך לשים את הIP של הסרבר בקובץ Configuration.txt בשורה הראשונה (לא לשנות את הפורט שמתחת,משהו לא הלך לי שם ואין לי כוח לתקן,בעיקרון המשחק משתמש בפורט 2000). המשחק תוכנת עם C++ ועם הספריה SDL למי שתוהה. אז הנה ההורדה: http://rapidshare.com/files/124406928/MineSweeper_Online.zip.html לי אישית עבד המשחק ושיחקתי עם שני מחשבים,אם למישהו יש בעיה עם המשחק בבקשה לרשום לי פה שאני אוכל לתקן אותה למשחקים הבאים שאני אכין. תהנו~.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מנוע טוב, כמו E107, שיהיה נוח בעיקר לגלרייה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי טבלה שאני צריך לשלוף ממנה רשימה של כפילויות בעמודה title הטבלה במסד נתונים נראית כך: עכשיו אין לי בעיה לשלוף את הכפילויות ולספור אותם עם השאילתה הבעיה שלי היא שאני רוצה לספור את הכפילויות רק במידה ו- isdeleted הוא 0 לכן כרגע יש לי לולאה כזאת שמציגה את הכפילויות בטבלה: *שמתי לב שחסר סוגריים בסוף addToTable אחרי שהעלתי את התמונה, בקוד שלי זה כתוב נכון יש דרך לייעל את זה כדי שאני לא אצטרך להריץ כל כך הרבה שאילתות בלולאה? **מצטער על התמונות, המערכת של הפורום משום מה מבלגנת את הקוד אפילו שאני מכניס אותו לתגיות קוד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה רק הלחיצה הראשונה עובדת. יש למישהו מושג למה? הקוד בHTML <asp:ImageButton ID="ImageButton7" runat="server" OnClick="ImageButton7_Click" ImageUrl="jeweleery/radiant-iphone.png"/> הקוד בC# protected void ImageButton7_Click(object sender, ImageClickEventArgs e) { click7 = click7 == false ? true : false; if (click7) ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-selected.png"; else ImageButton7.ImageUrl = "jeweleery/radiant-iphone.png"; }
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לתוכנה שלי הוריד קובץ מהאינטרנט מכתובת מסויימת, אני עובד ב VB.Net 2005 הבעיה היא שעלי להוריד את הקובץ בצורה מיוחדת, בעזרת קוקיס בצורה לא גלויה. הצלחתי להוריד את הקובץ בקוד Html אני אתן פה דוגמא: ניתן לשלוח נתונים לדף אחר בשתי שיטות שונות. א. בשיטת GET ב.בשיטת POST לדוגמה , אם רוצים להעלות את הדף בשם peula1.htm בשיטת GET אז יש לכתוב את התג באופן הבא: form action="peula1.htm" method="get" בשיטת GET המשתנים נשלחים בגלוי בצמוד לכתובת הדף. ואילו בשיטת POST המשתנים נשלחים בעזרת קוקיס בצורה לא גלויה. למישהו יש מושג איך למשוך קובץ מהרשת בשיטת Post ב vb.net? תודה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי פורום הכתוב ב ASP הפורום כרגע עובד עם בסיס נתונים של ACCESS כמו כן הפורום תומך גם בבסיס נתונים של MS-SQL שאלתי היא כיצד אני מעביר את הנתונים מביס הנתונים של ACCESS לבסיס הנתונים של ה MS-SQL? אודה לעזרתכם בנידון.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
התקנתי שרת IIS על מחשבי הקט ואני לומד על interdev ביצירת פרויקט חדש הוא מבקש את שם השרת , השרת עצמו (כביכול) מותקן על המחשב (בתקית WWWROT) אין לי מושג איך קוראים לשרת הפנימי או איך אני מגדיר לו שיעבוד איתו . תמונה לדף שבו נתקעתי : צריך עזרה דחוף , אודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הבעיה היא שהפונקציה: $this->facebook->getUser(); שאמורה להחזיר אם היוזר מחובר או לא, תמיד מחזירה 0 (גם כאשר מחובר) זו בעיה שהרבה נתקלו בה (גוגל) אבל אף אחד מהפתרונות אינו ברור , אשמח לעזרה ממישהו שמכיר את הנושא לפי מה שכן הבנתי מהפתרונות בגוגל שזה בעיה של דומיינים שונים וSCOPE שונה של סשן. אבל זה מידע שלא תורם לי בפתרון. להלן מידע נחוץ: הגדרות בפייסבוק: site Url: http://localhost:80/appName הערה: הקוד נכתב בסביבת codeIgniter וזהו הקוד: $facebookConfig =array( 'appId' => '************', 'secret' => '*********************************', 'cookie' => true ); $this->load->libr…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו יכול לרשום בדיוק איך פותחים פרוייקט ב NET. כדי לכתוב תוכנית פשוטה ב++C? איפה אני מסתכל בצורה נוחה דרך התוכנה על הספריות STL?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי בקר PIC18F46K22 ואני מכניס לו אות PWM וצריך לדעת את התדר שלו ואת ה DUTY CYCLE שלו (אני כמובן משתמש ב CAPTURE MODULE) חייב שהתוכנה תהיה ב C מצורף הקוד שכתבתי עד כה תודה רבה לכל העוזרים נ.ב יש דרך להישתמש ב PRINTF עם ICD3 (אני קראתי והבנתי שלא אם מהניסיון הצלחתם איכשהו אשמח לישמוע)
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך אתר טוב ללימוד תקשורת. למצוא בגוגל גם אני יכול(וזה גם מה שאני עושה עכשיו בינתיים) אז אני צריך המלצה לאתר שמישהו למד ממנו וחושב שהוא טוב. יותר פרטים על התוכנית אם זה יעזור לכם לעזור לי למצוא אתר מתאים למה שאני צריך: התוכנית תתבצע בשפת C# בסביבת VS2005 אני צריך לתמוך בהרבה תחנות (שגם להם כותבים תוכנה ספיציפית אבל כרגע אפשר לחשוב על זה כמו דפדפן רגיל לשם ההסבר) יש שרת אחד ויש מסכים שונים. יש תרשימי זרימה למסכים שונים שמוצגים במחשבי הלקוח. נניח 3. השרת קובע לכל IP איזה תרשים מתאים לו. נניח שהקליקו על כפתור מסויים. מה שקורה זה ככה, נשלחת הודעה לשרת, אם לא השתנה התרשים בשרת (אני חושב לעשות את זה על ידי שליחה של תאריך ושעה של שינוי אחרון) השרת שולח פקודה למסך הבא …
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני לומדת במכללה קורס מבוא למדעי המחשב (מה שנלמד בקורס הוא בעצם שפת C++) ואני מחפשת מורה פרטי (שיהיה מנוסה ותותח) המלמד באזור חולון - תל אביב אשמח לשמוע הצעות אם מישהו מכיר תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן, מישהו יכול להסביר לי את ההוכחה של נכונות ה-Termination condition של אלגוריתם graphplan המקורי? תודה, עדי.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך אני מפעיל פונקציה שאני יצרתי על כל איברי המטריצה? ניסיתי בדרך הבאה באמצעות הפונקציה funm ומשום מה זה לא עובד לי: (function f = func(x ;f = x+1 end [A= [1 2 3; 4 5 6; 7 8 9 (ans= funm(A, func (אם לא בפונקציה הזאת, באיזה פונקציה אני כן יכול להשתמש?) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-