תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני שוקל להרשם לקורסים בנושא ה- RT בשאיפה (יחד עם דיפלומד ההנדסאי תוכנה שיש לי) לעסוק בתחום של דרייברים. מישהו יכול להפנות אותי לאתר שמלמד את התחום ? פשוט רוצה לקרוא לפני שאני נרשם ולראות מה כדאי לקחת מבין הקורסים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לבנות אתר חדש שירכז סיפורים שגולשים יעלו ע"י אימייל או טופס. אני אהיה מעוניין שתהיה אפרות לבלוגים אישיים ורשת חברתית בא הגולשים וכותבי הסיפורים יוכלו לדבר בינהם. חשבתי לבנות את האתר עם ג'ומלה או עם BUDDYPRESS. אציתי לדעת מה מבינהם הוא מומלץ ועדיף לאתר מהסוג הזה ? או אם יש משהו שהוא יותר טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני משתמש במירק 6.35 איך אני עושה שברשימת שמות במירק מי ששלחתי לו הודעה פרטית אז יהיה בצבע שונה? תודה, תזכו למצוות
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני בונה יומן אירועים בWINDOWS FORM ואני מוסיף ומסיר אירועים דרך שאילתות בLINQ, אני מעוניין שביום שיש לי אירוע אני אראה ב - monthCalendar את אותו יום בצבע שונה, אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי DATATABLE, ואני רוצה להגדיר את הDEAFULT של DATACOLUMN שיהיה תלוי בעמודה אחרת, לדוגמה ברירת המחדל של "INITIALS" היא האות הראשונה בעמודה "NAME", משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://img167.imageshack.us/img167/9468/78615642.jpg מישהו יודע מה הבעיה? זה אמור לעבוד, עם הוספה השמירה עובדת...
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יצרתי פקד asp.net משלי וכדי לאפשר למשתמש בפקד להוסיף url (לimage לדוג') הוספתי attribute [Editor(typeof(UrlEditor), typeof(UITypeEditor))] וזה עדין לא עובד. לא נוצר הכפתור הקטן של ... שפותח חלון בחירת קובץ. יש למשהוא מושג מה הבעיה? דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? אם לא כתבתי ברור את הבעיה אז תגידו לי, פליז דחוף ביותר!!!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כיצד ניתן לקבל אורך/רוחב דף aspx בjs? ניסתי document.body.offsetHeight וזה לא הציג אורך מלא. אשמח לקבל תגובה!! די דחוף!!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר אפליקציה ב-web בשפת ( v.b (vs 2003 , אני משתמש באוביקט מסוג File System Watcher ועוקב אחר שינויים בתיקיה מסוימת שנמצאת על אחד מהכוננים (לא כונן c), כאשר אני לוחץ על כפתור submit ושואל שם האם התיקיה שאחריה אני עוקב קיימת, התשובה היא true, אבל כאשר הוא מגיע לפונקציות של File System Watcher כדוג' watcher_changed מבחינתו אותה תיקיה לא קיימת ואין לי אפשרות לקרוא או להעתיק ממנה, על אף שהוא עדיין ממשיך לעקוב אחריה. למישהו יש אולי רעיון מה בדיוק הבעיה פה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לאחר שפתחתי פרויקט מסוג WEBSITE בVS2008 אני לא מצליח להריץ אותו ע"י לחתן הPLAY, לאחר שנפתח דך האינטרנט אני מקבל הודע ש "לא ניתן להציג את הדף ..." ורואים בשורת הכתובת שהוא הולך ל " http://localhost:60659/WebSite3/Default.aspx "
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה אתר אינטרנט לצורך יחידת מחשבים בבי"ס, ונתקלתי בבעיה הנוגעת ל-asp. יש לי דף אשר בו המשתמש נרשם, אך הבעיה היא כי ההרשמה לפעמים עובדת ולפעמים לא (עם דגש על - בד"כ לא!). http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id= - הקובץ בפורמט .txt כמו כן, הנה הקוד של קובץ ה-asp (זה אותו קובץ, שמתי את הקוד שלו גם פה בכ"ז): <html dir="rtl"> <head> <title> הרשמה לאתר </title> </head> <body> <% Set connection=Server.CreateObject("ADODB.Connection") stconnection="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="&_ Server.MapPath("/db/Traveler.mdb") connection.open stconnection User_name=request.Form("Use…
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרבים ממכם וודאי יודעים יש בבגרות יחידה אחת של מיני פרוייקט שצריך להכין בAccess (שאמור לכלול 4 טבלאות,כ-10 שאילתות וכו) בכיתה בקושי תירגלנו ולמרות שאני די יודע לעשות את זה הייתי רוצה לראות דוגמא של אחד מוכן שאני אדע בערך על מה להתמקד ואולי אפילו אני יאמץ כל מיני שיטות. אז אם למישהו עדיין יש את הפרוייקט שהוא עשה ולא אכפת לו להביא או שיש אתר עם כמה דוגמאות, זה יכול לעזור לי מאוד . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. הוספתי פקד LOGIN ופתחתי יוזרים דרך ה "administer website"ואני מעוניין לוודא די האימות אכן הצליח להיכנס(כלומר שגם שם שמשתמש וגם הסיסמא נכונים), אשמח לדעת איך מתבצעת הסביקה בקוד. 2. איך אני מגדיר בWEBFORM גודל חלון, כלומר, כאשר היוזר מבצע כניסה אני רוצה שיפתח חלון בגודל ספציפי.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר מסמך word דרך קוד v.b. המסמך עצמו מכיל טבלאות שאני יוצר דרך הקוד, אני פשוט לא מבין מהם כל המאפינים של הטבלה, אני מחפש מאפיין שיגרום לכך שלא יהיה מצב שטבלה אחת תקטע ע"י מעבר עמוד, אם מישהו יודע מהו המאפיין המתאים אשמח מאד, וכן אם יש למישהו חומר שמפרט בעברית ומסביר את מאפייני הטבלה ואיך בדיוק להשתמש. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הוספתי 2 webservice לפרוייקט שלי,איך אני משייך אותם לתוכנית ? איך אני רואה את זה עובד? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הורדתי קובץ גיבוי של המסד נתונים שלי (ירד כקובץ עם סיומת gz), רציתי לשאול איך אני עכשיו יכול לבצע את הגיבוי? איך לעלות את הנתונים למסד נתונים? תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי , אני עזרה בארגון תפריט שמשתנה אם מנהל נכנס לאתר אפשר לראות שההגדרות של שני הלינקים האחרונים בתוך הSITEMAP מכילות גם פרמטר ROLES , שאותו רק מי שיש לו Session שווה ל-0 יוכל לראות גם את שני התפריטים האחרונים. השאלה היא איך אפשר לעשות את זה.. כלומר , אי אפשר לקבל את eval["roles"] a לתוך משתנה או משהו דומה.. עכשיו בעקרון אם המנהל מחובר אז גם הקלאס של atzuma צריך להתחלף למשהו אחר (כדי לשמור על margin של התפריט) הנה הקוד של התפריט בMasterPage: <div id="links"> <ul><asp:Repeater runat="server" ID="linkmenu" DataSourceID="SiteMapDataSource" EnableViewState="false"> <ItemTemplate> <li class='<%#Eval("Description")%>'> <asp…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני בןנה תוכנה ב#C שכוללת מסך כניסה LOGON, אני צריך ליצור קובץ LOG ושהנתונים ישמרו בקובץ XML כדי שיהיה מעקב אחרי יוזרים שנכנסים, אשמח לעזרה בנושא. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, יש לי לכתוב צייר ב CSharp כפרוייקט, כרגע ב main form אני פשוט מצייר קו פשוט 1) מדוע הקו לא מרענן את החלקים הקודמים כלומר בזמן הגרירה שלא יצייר צבע אלא לבן? 2) איך אני משלב את זה לתוך Class עם הורשה כך שתהיה פונקציית ציור ב Base Class ויירשו ממנה? אשמח לדוגמא לבחירת ציור קו או עיגול. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ממש קשור לתכנות , אבל אתם בטוח יודעים ... קיבלתי תרגיל בו נדרש לממש מערכת, המקבלת כקלט מספר בינארי N בן 5 ספרות, ומוציאה במוצאה 1 אם N מתחלק ללא שארית ב-3; 0 אחרת. יש לממש את המערכת אך ורק באמצעות מסכם אחד לשני מספרים בעלי 4 סיביות כל אחד, ובורר 8 ל 1 אחד ללא שערים. השאלה שלי היא איך בודקים אם מספר בינארי מתחלק ב 3 ? אני יודע שחליוק ב 2 מתבצע ע"י הזזת כל הסיסיות במספר ימינה , האם יש "טריק" כזה גם בחילוק ב 3 ?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ב C# VISUAL STUDIO 2008 אני רוצה להוסיף פקד LOGIN , הוספתי שני יורים דרך ה ADMINISTER WEBSITE, וROLE אחד, כאשר אחד היוזרים מקושר לROLE מסוים (manage). כעת כל בדיקה שאני רוצה לעשות בקוד כמו למשל : בדיקה אם היוזר נמצא בROLE מסוים - Roles.IsUserInRole("manage") - תמיד נשאר FALSE או בדיקה אם המשתמש הצליח להיכמס - User.Identity.IsAuthenticated - תמיד נשאר FALSE הוא לא נותן לי, יש למישהו פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לעשות פרוייקט קטן באקסס שמהווה יחידה אחת במחשבים. עכשיו יש לי כמה שאלות שאני מתעקב עליהם כבר יותר משעתיים ואני פשוט לא מצליח לפתור (אפילו ישבתי עם המורה איזה שעה ולא הצלחנו לבצע את מה שרציתי) אז ככה, דבר ראשון: למשל יש לי טבלה עם 2 עמודות אחת מהם זה: "שם" והשני זה: "סוג". ב"סוג" יש לי לדוגמא סוג אחד ספורט וסוג שני מוזיקה וב"שם" סתם איזה שמות של אנשים. נראה לי שאני קצת לא מובן אז הנה הטבלה למשל : עכשיו אני רוצה לעשות בטופס "תיבה משולבת" (זה כיאלו תיבת בחירה שיש רשימה ואז בוחרים מה שרוצים) משהו כזה: ואז לדוגמא אם המשתמש בחר ב"ספורט" הוא יביא לי את השמות של כל האנשים שה"סוג" שלהם הוא "ספורט" ואותו דבר לגבי המוזיקה... אני מניח שצריך לבצע מאקרו …
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוף מטבלה כאשר הנתונים שמה בעברית. אני עושה משהו כזה: "SELECT CatDirLocation " + "FROM CategoriesTab " + "WHERE CatName = @NAME" כאשר הפרמטר נראה ככה: parameters = new SqlParameter[1]; parameters[0] = new SqlParameter("@NAME", SqlDbType.NVarChar); parameters[0].Value = "אינטרנט"; אני עושה את זה דרך VS2008. הבעיה היא שאני לא מקבל תוצאות(אני מקבל טבלה ריקה). כאשר בוודאות אני אמור לקבל.. כמו ששמתם לב העמודה היא NVARCHAR, ככה שזאת לא הבעיה. חשוב לציין שאם הערך הוא באנגלית - זה עובד.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מהו תכנות WEB? מהן הנושאים הנלמדים במסגרת המקצוע? באיזה שפות תכנות נעזרים? יום טוב, רוי.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה המערכת שביקשו ממני היא כזו: בניית אתר אחד פשוט מעיצוב מוכן שאני נותן לך. באתר צריכה סה"כ להיות מערכת של הוספת/עריכת/מחיקת דפים עם טקסטים. בהנחה שהאתר הזה ייצא טוב, אגיד לך לשכפל אותו נאמר עוד 4 פעמים עם עיצובים שונים אבל אחרי שכל האתרים הללו יהיו מוכנים ארצה מערכת שבפעם אחת אזין בה שאני מעוניין שיהיה קישור לאתר וואלה עם הביטוי "פורטל מצוין" ואוטומטית זה יוסיף את זה בכל ה5 אתרים כמה עולה למכור מערכת כזו? ואני מבקש מחירים כמו מחיר לבניית המערכת לניהול דפים מחיר על כל שכפול מחיר למערכת עם הקישורים תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-