תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שניסיונותיי לחיפוש עצמאי לא עלו יפה, באתי לשאול כאן. אני מחפש שרת אחסון לאתר (שהוא למעשה מערכת פורומים) שאני אחראי עליו. כיום האתר יושב בשרת אחסון ישראלי, אבל העלויות די גדולות. הגודל הנוכחי הוא בסביבות 1GB, והמחירים בארץ שאני מצאתי נעים סביב ה-100 ש"ח לחודש. זה יוצא לא מעט לשנה. בחיפוש שעשיתי ראיתי ששרתי אחסון בחו"ל הם זולים יותר (בערך שליש), ואין שום מגבלה על הגודל, אבל נאמר לי שהגלישה בפורום שיושב באתר אחסון בארה"ב תהיה איטית ומעצבנת. היה לי ניסיון רע לפני שלוש שנים עם fatcow שאירחו את האתר: הגלישה הייתה די איטית ומידי פעם האתר היה נופל. אני לא יודע אם זה בגלל שהשרת יושב בארה"ב או בגלל שהם מקצים רוחב פס נמוך לכל אתר, אבל אני זוכר שזה היה די מעצבן. לכן, השאלה…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עובד על פרוייקטון (Java) המאפשר בין היתר להתחבר לשרת באמצעות שם משתמש וסיסמה. אני רוצה לאפשר למשתמש לשמור פרטים אלה כדי שיוכל לשחזר אותם בצורה נוחה (כתובת שרת, שם משתמש וסיסמה). את הסיסמה חשבתי לשמור ב-one-way encryption (ע"ע hashing) הבעיה היא שאין לי שום מקור נוסף להשוות אליו את ה-hash (המשתמש לא יקליד את הסיסמה כל פעם מחדש). מישהו יודע איך תוכנות "רציניות" מתמודדות עם הדבר הזה? למי שמכיר, כמו ב-Pspad למשל.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני בעל אתר אשר רץ על מערכת ניהול תוכן ג'ומלה מי שמכיר מבוססת PHP.. האתר מקודד יוניקוד UTF8 אך הסקריפ דורש windows-1225 עברית רגילה.. מה עושים במקרה כזה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להמיר אפליקציה שבניתי ב - electron לכרום (chrom extension) ואשמח אם מישהו פה יעזור לי להבין מהי הדרך הקלה ביותר לפתיחת קבצים מקומיים באמצעות אותה אפליקציה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה תוספת לקומפיילר או בעצם קומפיילר רק רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את זה כי אני רוצה לשכתב תוכנת קידוד סרטים שירים וכו` כדי שתופעל על הכ.מסך(כלומר שהכרטיס מסך יעבד את הנתונים במקום המעבד) כרגע חשבתי על mencoder שהוא בן הכי טובים(לא מוכר לכולם זה מוכר ב"עולם הלינוקס" אבל אני ישכתב את זה גם ללינוקס וגם ווינדוס ומק בעזרת אמולטור(זה יקח שנים לקמפל) ;D) כדי שהאני יוכל לעשות עוד משהו בנתיים שאני מקודד לפי .החדשה(בעצם ישנה מאוד) אמרו ש fx5900U משתוו ל מעבד 10ghz p4 שזה הרבה (תחשבו למה משתוו x800xt או gf6800U לאיזה 20g ) אז מאיפה מורידים ואיפה יש תיעוד(כלומר הסבר איך זה פועל)?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איך במקום להזין ערכים משלי בפקד: DropDownList, אפשר לחבר אותו לAccess ולהציג נתונים מתוך טבלה? תודה למי שעוזר או מנסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה עבדתי עם התוכנה ובניתי תוכנית מסויימת שמעורבת בה הפקודה rand, בניתי את התוכנית ובשלב מסויים לחצתי על אחד ה F או משהוא ואז עלתה לי ליד השם של התוכנית שלי עוד לשונית שלא הכרתי נכנסתי וראיתי שזה משהוא כמו הפקודה שעומדת מאחורי <stdlib.h> (נראה לי) ובקיצור מחקתי את זה (זה היה כמו קוד כזה כמו של תוכנית). עכשיו חזרתי לתוכנית שלי והיא לא רצה והיא מעלה לי Error שכאילו הץוכנה לא מכירה (או לא מוצאת) את rand ו srand עשיתי משהוא בלתי הפיך? איך אפשר להחזיר את זה כי אני בעצם לא יכול להמשיך לעבוד כי הוא לא מכיר את הפקודות האלה. תודה רן עריכה ************************************************************************************ טוב הסרתי והתקנתי מחדש והסתדר אפשר לנעול/למחוק
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, עבדתי לאחרונה על מדריך סגנון ל-Lua שנועד לעזור בכתיבת קוד נקי, קריא ואחיד יותר. המדריך בהשראת PEP8 של פייתון, ומרכז בתוכו מוסכמות ו-best practices שכדאי לאמץ בפרויקטים אישיים או בצוותים. בין הנושאים שהמדריך מכסה: שמות משתנים וקבועים טיפול במחרוזות וטבלאות פונקציות, פורמטציה וריווח מודולים וטעינה נכונה טיפול בשגיאות (pcall / xpcall) הערות ותיעוד (LDoc / EmmyLua) ביצועים, מטא-טבלאות, OOP וקורוטינות בדיקות וכלי עזר המדריך פתוח לשינויים – אתם מוזמנים להציע הצעות, לפתוח Issues או Pull Requests, ואפילו לעשות Fork לגרסה מותאמת אישית. קישור: https://github.com/ShaharBand/lua-style-guide אשמח לשמוע הערות, ביקורת ובקשות לשיפורים :)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דף web שמכיל בתוכו table של asp.net ואני רוצה להדפיס אותו איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי מכיר אתר / מדריך טוב לפיתוח toolbars לדפדפנים השונים javascript או במקרה של אקספלורר ב c++ / #
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם חומר הסבר עליהם אני לא צריך קוד אני מעדיף הרבה חמור תאורטי עליהם תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה לא הפורום הכי קשור, אבל אני מניח שאם יש אנשים באתר אנשים שיכירו את המערכת הזאת זה כאן. אני מתחיל בקרוב קורס QA ונפלה עליי ההבנה שאולי אצטרך לקנות מחשב נייד. אחת התוכנות שהולכים ללמוד שם היא Selenium, אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מה דרישות המינימום שלה כדי להבין איזה מחשב אני צריך לקנות. הייתי גם בעמוד של התוכנה בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Selenium_(software) וגם באתר שלהם http://seleniumhq.org/ ובשני המקומות לא מצאתי כלום ??? מישהו מכיר/חווה/יודע? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש פורום חינמי פשוט שיהיו לו 3 דברים : 1.ממשק פשוט כמו באתר תפוז ( בלי נושאים ותתי נושאים כמו כאן למשל, שכל התגובות יהיו מרוכזות בדף אחד). 2.שיתמוך עברית באופן מלא. 3.שתיהיה אפשרות למנהל להוסיף עוד מנהל. מצאתי הרבה פורומים חינמיים ברשת אבל לכל אחד מהם יש תכונה אחת או 2 רק מ3 האפשרויות שאני מחפש. כמו כן,אשמח לקבל הצעת מחיר ממתכנת מאזור פ"ת והסביבה לבניית פורום. אפשר לפנות אלי כאן בהודעה פרטית. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי דפים שהקידוד שלהם הוא 1255. אני מנסה לקבל נתונים בעזרת האובייקט - xmlHttpRequest אך מקבך הכל ב-UTF8. ב-Firefox הסתדרתי ע"י שימוש ב-overrideMimeType (שלא עובד ב-IE) אבל ב-IE אני עדיין מקבל הכל ב-utf8 והכל מחורבש. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש שרת איחסון חינמי טוב שתומך ב- PHP, ASP ו- mySQL ביחד. אתם יכולים להמליץ לי על אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
לאדע בידיוק אם זה קשור לפה אבל רציתי לשאול איך אני מקבל פרטים מהווינאמפ כמו שם השיר שמנגן וכאלה ואיך אני שולח אליו פקודות כמו play stop וכאלה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי הפורום! אני מחפש Source File ב-++C, אשר דרכו אני אוכל לפתוח קבצי JPEG ו-BMP במצב גרפי... אני משתמש ב-Visual CPP, אך סביבת העבודה תהיה ב-DOS... תודה לכל העוזרים! HFDO5
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
צרפתי קובץ עם 2 שאלות ,אשמח לבדיקה אם זה תקין . מחר יש לי מבחן בבוקר ועזרתכם תועיל לי הרבה. מודה מראש http://www.f2h.co.il/8792780130170
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק למישהו שמבין asp כדי לפתוח אתר איכסון התגמול הוא להיות מנהל משני של האתר או לקבל מהחברה 50 מגה איכסון לקבצים הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים, שמי אלמוג. אני מתנדב בעמותת צער בעלי חיים רחובות והסביבה. אנחנו מנסים להשיק מיזם חדש של כרטיסי חבר, כך שתרומה חודשית בהוראת קבע/תשלומים באשראי תזכה את התורם בכרטיס חבר כרטיס החבר יזכה את בעליו בהנחות קבועות בבתי עסק ובהנחות משתנות בירידים של העמותה ובאופן כללי בכל הטבה שנצליח להשיג. באופן כללי, הכל כבר עומד וממתין, ממתין למסד נתונים שיוכל לאפשר לנו לעקוב אחר התורמים, אמצעי התשלום תוקף וסוג החברות וכד'. יש לי ידע בסיסי + באקסס, לכן לקחתי על עצמי את פרויקט יצירת המסד, לצערי אני לא מספיק בקיא כדי ליצור את כל מה שהתכוונתי ליצור. המטרה בסופו של יום, היא ליצור מסד שיכיל טפסים להזנת חבר חדש + עדכון חבר ישן שתורם שנה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה לי כרגע אתר ב front page 2003 של xp. אני שמתי באתר "טופס משוב". כאילו, רשמתי שם למלאות שם, טלפון, הערות ואז עשיתי כפתור "שלח". עכשיו איך אני מגדיר script לכפתור ה"שלח" שהוא ישלח לי את המשוב של כל הפרטים למייל שלי?, או משהו כזה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי משחק עם 2 שחקנים בצבע אדום וכחול... אני צריכה לקלוט אותם נתונים משניהם... האם יש דרך לעשות זאת ללא שכפול קוד? בנוסף בכותרת צריך להיות רשום צבע השחקן... int numOfSoliders, numOfDragons; System.out.println("*********** GAME OF Thorne BOARD X * X **************"); System.out.println("Enter the size of board: "); int size = s.nextInt(); gameOfThrone board = new gameOfThrone(size); // System.out.println( + "PLAYER CHARACTER CREATION ********"); // There are 2 players (RED and BLUE) for (int k= 0; k <players ; k++) { System.out.println("Enter the number of soliders:"); numOfSoliders = s.nextInt(); for (int i = 0; i < numOfS…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש בvb.net לכתוב דפי asp.net הוספתי gridview שבתוכו יש קונטרול של dropdownlist עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שכשאני ישנה את הdropdownlist הוא ישנה ערך אחר בgridview. לצורך העניין בdropdownlist יש מספרים 1-5 שהם מוכפלים בערך של תא אחר בgrid ואז מוצגים בתא נוסף בgridview עכשיו אני צריך למצוא את ה gridview.selectedindex שזה אירוע שמתרחש כאשר יש שינו בgrid ואז ככה אני יודע את השורה בה שונה ה dropdownlist וכך אני עושה בשורה הזאת את השינויים. אפשרות אחת היא להשתמש בכפתור שיקרא עידכון ואז כאשר יהיה שינוי בdropdownlist וילחצו על עידכון זה יתן לי את האינדקס של השורה ואז כל החישובים והכל טוב אבל אני רוצה את האפשרות שישירות כאשר הdropdownlist ישונה הוא יעשה את החישוב א…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם הוספתי לפרוייקט ב MVC שדות ל identity (כתובת, עיר וכו') אני לא מעוניין שהשדות האלה יופיעו בדף register אני מעוניין שהמשתמש ירשם רגיל (רק מייל וסיסמא) ואחרי רישום יהיה דף עם ה personal information שלו ושם יופיעו שאר השדות של ה identity שהוספתי משום מה אני לא מצליח לבצע את זה, ניסיתי בכמה דרכים וממש לא צלח כרגע יש לי viewmodel של השדות החדשים ב accountviewmodel אשמח לסיוע בעניין תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-