עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by GangstaRap,

שלום! אני חדש כאן! אני לא בטוח שזה ממש קשור לכאן אבל בכל זאת זה סוג של תיכנות... ;D אני מחפש עזרה\מדריך\הכוונה בכתיבת סקריפטים ל-AviSynth... עשיתי קצת חיפושים ומצאתי עזרה רק באנגלית, אז אם תוכלו לתת לי איזה קישור להדרכה בעברית אני אודה לכם מאוד! תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. אני מנסה לגרום לתוכנה שלי הוריד קובץ מהאינטרנט מכתובת מסויימת, אני עובד ב VB.Net 2005 הבעיה היא שעלי להוריד את הקובץ בצורה מיוחדת, בעזרת קוקיס בצורה לא גלויה. הצלחתי להוריד את הקובץ בקוד Html אני אתן פה דוגמא: ניתן לשלוח נתונים לדף אחר בשתי שיטות שונות. א. בשיטת GET ב.בשיטת POST לדוגמה , אם רוצים להעלות את הדף בשם peula1.htm בשיטת GET אז יש לכתוב את התג באופן הבא: form action="peula1.htm" method="get" בשיטת GET המשתנים נשלחים בגלוי בצמוד לכתובת הדף. ואילו בשיטת POST המשתנים נשלחים בעזרת קוקיס בצורה לא גלויה. למישהו יש מושג איך למשוך קובץ מהרשת בשיטת Post ב vb.net? תודה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by The_Doom_Master,

אני משתמש ב DLL שלא קשור ל Framework אני יוצר משתנה לאחד מה Classes של ה DLL ומשתמש בפונקציות כלשהן של ה Class אני מקבל HRSULT E_ABORT Operation Failed. איך אני יכול לזהות מדוע זה זורק את ה ERROR ניסתי להשתמש ב COMExecption וללא תוצאות.. שפה : C# DLL : Interop.CT20kSpiLib.dll (בשימוש הכרטיס קול) תודה :jump1:

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by ThaPhoeniX,

מישהו יודע / יכול לתת קוד לאיך אני מחשב את הIDLETIME של המחשב? כלומר כמה זמן המשתמש לא נגע במחשב? חיפשתי באינטרנט לא מצאתי דרך פשוטה לעניין. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by yigael_o,

היי, אני צריך עורך flash (עדיף בחינם אבל גם אם זה יהיה בתשלום קטן זה בסדר) מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by rubiliani,

שלום, מישהו יודע איך אפשר לגרום ללשונית של הסימניה שלי להבהב? הפכתי הכל ולא מצאתי את התכונה של הצבע של הלשונית + גודל טקטס וכו'.. בעצם, כל מה ששייך ללשונית ולא לסימניה עצמה אני לא מוצא איך לגשת!. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by aerosmith,

שלום לכולם, יש לי מערכת פורומים : Invision Power Board(U) v1.3 Final באנגלית. איך אני עושה תמונה לכל פורום? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by medon,

שלום אנשים אני מחפש תכנת PHP שמכיר לפחות בגדול (עדיף לעומק) את המנוע של OsCommerce החינמי אתר החברה tms.co.il בנוי כל המנוע הזה ועבר מספר שיפורים להתאים לצרכים שלנו, לצערי חילוקי דעות עם החברה שתמכה בנו בעבר מונעים מאיתנו לעבוד איתם ועקב זאת אנו מוגבלים באפשרויות השיפור של המערכת, אשמח אם תפנו אלי ישירות למייל guy@tms.co.il למרות שגם פה אני בודק מדיי פעם את ההודעות גיא גרניט

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by RonTwins,

שלום לכולם ושבת שלום! שמעתי שיש מוד לPHPBBHeb שהופך אותו למעיין ''פורטל'',אך כל המודים שמצאתי היו באנגלית. קיים מוד כזה בעברית? גם אם לא תגידו לי שלא כי זה נורא לחוץ לי לדעת,אם כן תביאו קישור...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by mazam,

אני צריך מערכת דשים לרדיו עדיף PHP תודה רבה מאור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mazam,

אני צריך אתר לחברה של אבא שלי אני צריך משיהו שמבין HTML ASP ויודע לעצב חובבנים לא לבוא רק מקצוענים!!! צריך משיהו שיוכל להוציא לי חשבונית על זה!!! פרטים נוספים בואו לEMAIL MAORZAMIR@GMAIL.COM יש תשלום! רק מי שיכול להוציא חשבונית אני מזכיר! נא לשלוח לי כתובות של אתרים או פרויקטים קודמים שבניתם

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by margo,

שלום רב התוכנית הבאה אמורה להיות מורץ מדוס בפורמט הבא HW1_4 -i input.txt -o output.txt הפונקציות בנפרד עובדות נפלא הבעיה מתחילה כאשר מתחילה עבודה מול הקבצים. אני כבר לא יודע איפה לחפש את הבעיה הרצתי מעקבים חוזרים על כל פיפס במערכת אני די במצב נואש ואשמח לקבל עזרה בנושא אני מצרף את קובץ הINPUT ואת קובץ התוכנית בפורמט טקסט עקב מגבלות של פרסום קבצי C וEXE אשמח לקבל כל עזרה תודה בראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by Godmoney,

אני משתמש ב Menu Control בשביל איזה תפריט באתר. אני יודע להעזר ב LevelMenuItemStyles כדי לשלוט על רמה שלמה בתפריט, חיפשתי בכל הרשת ואני לא מוצא דרך לשלוט על כל תא בנפרד. למישהו יש פתרון בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by RonTwins,

ברשותי פורום IBHeb,כמו כן אני רוצה לעשות דבר כמו חדש בפורומים כמו שיש באתר שלנו,הבנתי שיש סקריפט כזה...מישהו יכול להביא לי כזה?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by barp12,

איך עושים תפריט שתופיע כמו באתר http://www.c-unit.com/tutorials/mdirectx/index.php שלוחצים על משהו עז הוא נגלל למטה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by Rebellion,

שלום, ברשותי מערת IPB 2.2.2 והעליתי אותה דרך תוכנת ה-FTP התוכנה FlashFXP לאיחסון 220mb. כעת שהעלתי הכל, ושיניתי את ההרשאות ואני נכנס לכתובת... www.mydomian.220mb/forum/install/index.php זה פשוט לא מופיע ומופיע במקום זה ג'יבריש וכל מיני שטויות כתובות.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by itaysp,

שלום.. פרוייקט סוף י"ב, ביקשו תרשים DFD. המורה הראתי לי בכיתה משהו אבל אני כבר לא זוכר בדיוק איך זה נראה ומה אני עושה שם מישהו יכול להסביר בקצרה איך זה צריך להראות ? להעלות איזה תרשים פשוט? מה צריך להיות שם? תודה

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by snaidis,

רציתי המלצה מכם כמתחיל בתכנות ובניית אתרים לספר מומלץ ל ASP.net שמתחיל ממש מההתחלה כאילו אין לי שום ידע קודם בתכנות אתרים ועד לנושאין מתקדמים. (יש העדפה לעברית). יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by saarshai,

היכן ניתן למצוא מהנדסי PHP, CSS וכיוצא באלו... שגם בקיאים בטכנולוגיות פלאש מתקדמות? והאם יש כאן כאלו?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by kisin,

התקנתי שרת apache ויצרתי טופס שמקבל טקסט דרך textarea ומציג את הפלט על המסך. הזנתי את המילה 'שלום' וקיבלתי את הפלט: 'שלום' מה אני צריך לעשות כדי שהפלט יהיה בעברית בדיוק כמו שהזנתי אותו בטופס? אני מניח שמדובר פה בהגדרות של השרת או של השפה, מישהו יודע באיזה הגדרות מדובר?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by attiass,

שלום לכולם אני כותב תוכנה בשפת ++C ב- MFC . כבר שבועיים אני מנסה למצוא פונקציה ( שבטוח קיימת) שתיתן לי אפשרות שליטה במקשים של המקלדת. זאת אומרת אני רוצה שכשאני נמצא באיזשהו dialog box שברגע שהמשתמש לחץ ל מקש, ולאו דוקא על איזשהו edit tool, אלא בכל מקום בbox , שאני אוכל לדעת מה נלחץ. ניסיתי להשתמש ב- onkeydown , באיזשהו מדריך באינטרנט כתבו ב- pretranslatemessage() ואמנם ברגע שהקשתי על תו באמת נכנסתי לפונקציה אבל אני לא מצליח לקרוא איזה תו קלטתי. מבחינתי אני אסתפק אפילו ברמה יותר נמוכה כמו פונקציית scanf ב-C הבעיה היא שה-MFC עוקף את זה. בקיצור אני שברתי את הראש אם מישהו יכול לעזור.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. היי, אני רוצה להתקין את סביבת הפיתוח VS .net 2003 ויש צורך להתקין את Front Page Server Extensions כתנאי מקדים. כיצד עושים זאת בויסטה? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. שלום לכולם, שמי שי, סטודנט לקוי למידה. השימוש במחשב הכרחי עבורי ללמידה. לאחרונה מצאתי מחשפון גרפי ברשיון GPL, כיוון שאין לי רקע בתיכנות התקשתי לתרגם את הממשק. את התוכנה ניתן להוריד מהאתר http://www.graphcalc.com/download.shtml אשמח להעזר בחבר עם רקע בקוד תוכנה ובקימפול. בתודה, שי

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by nir567,

השתמשתי בפונקציה AnimateWindow: הצהרה: Private Declare Function AnimateWindow Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal dwTime As Long, ByVal dwFlags As Long) As Boolean Const AW_BLEND = &H80000 Const AWF_Hide = &H10000 Const AWF_Center = &H10 וב-form load: Private Sub Form_Load() AnimateWindow Me.hwnd, 1500, AWF_Center End Sub כשהפורם נפתח הוא נפתח בצבע שחור. לא משנה מה צבע הרקע. איך אני יכול לעשות שהוא יפתח בצבע הרקע או לחילופין בצבע אחר שאקבע מראש. תודה!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. קיבלתי משימה למצוא תוכן מסויים ב ACTIVE DIRECTORY יותר נכון לוודא שכל קבוצה (DISTERBUTION LISTS) המסתיימת עם סיומת "all-", ניתן לשלוח אליה מייל דרך AUTHENICATED USERS ONLY, ישנו TAB שנקרה EXCHANGE GENERAL, ובו יש CHECKBOX בשם FROM AUTHENTICATED USERS ONLY. יש סקריפט שיכול לרוץ ולבדוק מי כן ומי לא? או לתת לי ערך מסויים במידה וכולם כן או כולם לא? או אפילו יותר טוב לבדוק מי לא ולסמן את ה V אוטומטית? תודה!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים