תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא ממש מצליח להבין איך משתמשים בassert אני רוצה להקצות עובדה כזו: human_color(red) או human_color(blue) עשיתי דבר כזה: set_p_c(red):- assert(human_color(red)). set_p_c(blue):- assert(human_color(blue)). אני קורא לאחת מהפונקציות האלה במהלך הריצה של פונקציה אחרת אני יוצר חלון דיאלוג עם כפתורים בעזרת send_list לחיצה על הכפתורים קוראת לאחת מהפונקציות הנ"ל לחלון קוראים Hand אז אחרי שיצרתי את החלון אני עושה send(Hand,open) שיפתח את החלון אחרי זה אני עושה פסיק, ואז מגיעה הבעייה human_color(PC), writeln(PC). הוא חושב שhuman_color זה פונקציה ואומר שהיא לא מוגדרת מה שאני צריך לעשות זה ככה: יש 2 ידיים (שמאל וימין כמובן), באחת מהן יש כלי משחק כחול ובאחת אדום - השחקן…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, רק התחלתי לתכנת בECLIPSE תכנות של HTML וJAVA ביחד... אני צריך לפתח עמוד JSP ועם הeclipse שיש לי אני לא מצליח.. מישהו יכול לשלוח לי קישור להורדת eclipse עם התוספת של JSP תודה לעוזרים! ברק
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ככה כמחויבות אישית כיתה י ' אני בונה אתר לאשכול של בית ספר עכשיו הם רוצים אתר די פשוט הם הראו לי דוגמא הכול שם HTML זה לא בעיה ממש לא בעיה יש לי רק בעיה אחת הם רוצים סקר באתר עכשיו אני יודע שיש אתרים שנותנים סקרים מוכנים אבל זה לא מכובד לשים כזה דבר באתר.. סקר אמתי בונים ב ASP או PHP הבעיה שאת שניהן אני לא יודע אז ככה מישהו מוכן לעוזר לי בזה?? תודה למי שמנסה לעזור מסנג'ר שלי : maor_zamir@hotmail.co.il איסיקיו: 235407809 ו אם אתם בונים תרשמו מה שבא לכם בדוגמא אני כבר ישנה את זה לשאלה שאני צריך {אני עוד לא יודע תשאלה עכשיו}
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה, אני מנסה ליצור ממשק מעקב לקוחות בסיסי ביותר בעזרת הכלים של גוגל. מה צריך? - ניתן להזין מידע באמצעות טופס. - לצפות במידע - לערוך אותו הנה מישהו שעשה את זה ופרסם את ה-Formula שהוא משתמש בה: http://yogi--anand-consulting.blogspot.co.il/2011/04/yogiarecreating-form-from-responsetable.html לא יודע בדיוק איך זה עובד, הוא מסביר אבל לא הצלחתי לשכפל את ההצלחה. כשאני כותב את ה-Formula שאמורה לערוך את הטופס (מה שהוא מגדיר להכניס ל-F1), אני אמור להחליף את ה-ID של הטופס שלו בשלי. אך אני מקבל כל הזמן: "הטופס אינו קיים... בלה בלה". הנה האתר (Google site) שלי: https://sites.google.com/site/bluebusweb/ שימו לב שאם גוללים ימינה עד הסוף, יש כפתור שעליו ניתן ללחוץ וזה אמור להביא או…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איך מורידים ומתקינים php ל windows ? -------------------------------------------------------------------------------- נכנסתי ל http://il2.php.net/get/php-5.0.4-Wi...p/from/a/mirror והורדתי את: php-5.0.4-Win32.zip מה mirror של fresh.co.il פתחתי את קובץ ה zip וקיבלתי המסך הזה: והמסך נתקע מבלי יכולת להמשיך את העבודה אלא ב ctrl_alt_del. יש למישהו כתובת ממנה אפשר להוריד php בר התקנה. חשוב לציין: אני מעונין בהתקנה של php המכיל את ה extensions ל mysql, לפיכך ה installer הנמצא באותה כתובת וקל להתקנה אינו מתאים לי כי כאמור אי אפשר לעבוד באמצעותו עם mysql. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי קובץ Crystal Reports שמציג נתונים בטבלה מתוך DB, ואני רוצה להוסיף עמודה. איך עושים את זה?? (יצרתי משתנה formula- איך אני 'מחברת' את הנתונים שהוא צריך להציג?)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כחלק מפרוייקט הOPENGL שלי אני צריך להתחיל לעבוד על הלוגיקה(הגרפיקה די גמורה לטעמי) - כלומר בדיקת התנגשויות בין חלקים, בדיקה שחלק לא חורג מגבולות ה"לוח" וכו' , יש רק בעייה אחת שממש אין לי כוח לעשות את זה, אני מחפש קוד מקור לפרוייקט כזה אם מישהו מכיר או עשה כבר - שוב אני צריך רק את החלק הלוגי ולא את הגרפיקה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני באמת מצטער אם זהו לא המקום לפרסם הודעה זאת. דרוש תכנת ליצירת תוכנת "אנטי צ'יט" למשחקי גיימינג ( counter strike 1.6). - חיבור לשרת משחק - לקיחת 'סקרין שוטס' - סריקת תיקיית המשחק - ועוד אפיקלפציות שונות תוכנות לדוגמא: התוכנה הידועה והמעולה BUSTED לינק: http://busted.vgames.co.il תוכנה נוספת CDO לינק: http://www.es-games.co.il/downloads/CDOrg.exe יש לצור קשר עם הפרטים הבאים: - הצעת מחיר - נסיון / תיק עבודות כל אלה החושבים שאני בא לסבן פה, אז לא, יש כסף. נתן לצור קשר בדרכים הבאות: אימייל: Smri@bezeqint.net ICQ: 337834152 פלאפון: 0545831529
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להיכנס לתחום התוכנה, ובפרט לתחום פיתוח אתרים. אשמח למקורות לימוד של node.js ו react. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני יודע שקיימים טיימר שאפשר להלביש עליהם עיצוב והם מתחילים לספור את הזמן אחורה. אני רוצה לייצר טיימר שסופר את הזמן אחורה עד לתאריך יציאה של מוצר מסוים. חשוב לי שהטיימר יהיה מודלארי (זאת אומרת שאני אוכל להלביש עליו איזה עיצוב שאני רוצה) ושאפשר יהיה להוריד אותו ישירות לדסקטופ האישי ולהטמיע אותו במקומות נוספים, כמו לשונית בפייסבוק. אתם מכירים משהו כזה? נ.ב אני יודע שזה לא פורום הצעות עבודה, אבל אם מישהו מעוניין לפתח פרויקט כזה: אתם יכולים להשאיר הודעה או לכתוב לי למייל Michael@kinneret-zmora.co.il
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה בעבודה שאני עושה בג'אוה: כתבתי תוכנית (java application) ועכשיו אני צריך להעביר אותו לדף אינטרנט. כאשר אני נמצא בקובץ JSP, אני קורא לפונקציה מה- source package שאמורה להחזיר לי ערך, אבל במקום אני מקבל exception org.apache.jasper.JasperException: An exception occurred processing JSP page /RunGame.jsp at line 62 שורה 62 זו השורה האחרונה שכתובה. כל מה שהפונקציה עושה זה להפוך STRING לקורדינאטה. הפונקציה הזו עובדת כמו שצריך. Player currPlayer = null, rivalPlayer = null; //board = (Board) session.getAttribute("board"); p1 = (Player) session.getAttribute("p1"); p2 = (Player) session.getAttribute("p2"); currPlayer = (Player) session.getAttribute("currP…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, על השרת הביתי שלי שבו מאוחסנים האתרים יש כבר אתר אחד פעיל שעובד כמו שצריך. ניסיתי לבנות אתר חדש, קניתי דומיין, הגדרתי אותו ב-vhosts, עשיתי ריסטרט לאפצ'י והוא לא רוצה לעלות. ברגע שאני מנסה לעלות אותו, הוא למעשה מחזיר אותי ל-root של השרת. זה מה שרשמתי לו: <VirtualHost *:80> DocumentRoot "d:/xampp/htdocs/Singles/" ServerName singles.org.il <Directory /> Options FollowSymLinks AllowOverride All </Directory> </VirtualHost> הספרייה תקינה לחלוטין ולמעשה הכל הועתק באופן מוחלט מאיך שכתבתי את הדומיין שכבר קיים ועובד אצלי טוב. משום מה הוא כל הזמן מגיע לי רק ל-root של xampp ואני תקוע כבר ולא יודע מה לעשות. אש…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, מישהו כאן למד קורס SEO בקורס מסודר? אני מעוניין להירשם לקורס, אבל כל חברה מציע מסלול שונה מבחינת שעות 40-170 שעות. וכל חברה מספרת שאצלה נמצאים המדריכים הכי טובים. אשמח לשמוע לתגובות ממי שהתנסה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערך של מחרוזות ב-JavaScript, ואני צריך להמיר אותו למחרוזת בודדת עם תווי מפריד ספציפיים בין האלמנטים. הנה מערך לדוגמה: let myArray = ["apple", "banana", "cherry", "date"]; אני רוצה להמיר את המערך הזה למחרוזת אחת עם פסיק ורווח (", ") בין כל אלמנט. הפלט הרצוי אמור להיראות כך: "apple, banana, cherry, date" אנא שלח לי את קוד ה-JavaScript שאני צריך כדי לבצע המרה זו. אם ברצוני להשתמש בתו או בתווים שונים בין רכיבי המערך, כיצד אוכל לשנות את המפריד? חיפשתי פתרון על ידי ביקור במקורות רבים כמו Scaler, אך לא הצלחתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני ממש מתקשה להתקין אותו . ולא ממש מבין איך לתכנת ל GPU ... זה מאוד יעזור לי עם משהו יכול לעזור לי ... 8)
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספריה שדרכה אוכל להזין ערכי Joystick לצורך שליטה במשחקים. עברתי על הדף הזה אך זה כנראה לא מתאים ללוח שלי, יש למישהו רעיון? בנוסף, נכנסתי לדף הזה ושם יש הסבר (אאל"ט) על מיקום הזכרון לערכים של הג'ויסטיק. זה הקוד: 0200-020F ---- Game port reserved I/O address space 0200-0207 ---- Game port, eight identical addresses on some boards 0201 r read joystick position and status bit 7 status B joystick button 2 / D paddle button bit 6 status B joystick button 1 / C paddle button bit 5 status A joystick button 2 / B paddle button bit 4 status A joystick button 1 / A paddle button bit 3 B joystick Y coordinate / D pa…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לבנות משהו כזה: (גם מצ"ב בקובץ משהו דומה) ____________________ 2010 | 2009 במבה ביסלי | במבה ביסלי ================== 10 15 | 9 8 11 19 | 10 1 .. .. | .. .. ------------------------ הערה: הכותרת המשנית: במבה ביסלי, הם שמות קבועים כלי תיכנות: vb.net 1.0 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב , עם עבודה עם JTREE אני רוצה לשנות את השמות של אבות / ילדים בכוח במהלך ריצה לאחר שהמשתמש מוסיף בן חדש בשם שהוא רוצה ואזי אני רוצה לבצע רענון על כל העץ JTREE ולבצע חלוקה מחדש בצורה מסודרת כוללת שמות קבועים ומספור קבוע ... איך עושים את זה ? :-) תודה רבה גמר חתימה טובה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני עובד כבר זמן נחמד על משחק אלמנטים ואני צריך עזרה בפיתוח ובהחלט בעיצוב. לדעתי זה רעיון טוב ויכול להתפתח למשהו. אז אם יש פה מתכנת JAVA ומישהו שיודע לעבוד עם התוכנה 3DSMAX וליצור מודלים ואנימציות והם גרים באזור המרכז פחות או יותר אז אשמח לשמוע ממכם ולדבר על הרעיון. אימייל : veromvrd@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת חיה כזו ? ??? אני מחפש IDE שפשוט דרכו אני אוכל לקמפל את האפליקציות של לאסמבלי 32 ביט תחת לינוקס (עבודה עם NASM) שיכלול גם DEBUGER. תודה מראש למחפשים
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש את הבלוג של גוגל. האם אפשר ליצור בתוכו גלריית תמונות בהתאמה אישית? הם אני יכול לייצר כל תבנית שבא לי? אם כן- אפשר דוגמית? תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם , התחלתי ללמוד ניהול רשתות ואבטחת מידע ,כרגע... אבל אני גם רוצה לדעת איזשהי שפת תכנות שיהיה לי ידע אישי לעצמי .. תמיד רציתי לדעת את שפת C או את הג'אווה ...הבעייה היא שאין לי רקע בשום שפה מהשפות ...ואני מאד רוצה לדעת ..השאלה אם לקחת קורסים בנושא? או שיש אפשרות ללמוד לבד ?דרך ספרים ?אינטרנט?מאמרים ?מדריכים? והאם כדי לי לחכות שאני אסיים תלימודים או בזמן הלימודים ... תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
זה אמנם קשור לתראד הקודם שפתחתי, אך שם העניין קצת מסובך ופה זו שאלה ספציפית. אני מנסה להציג תמונה באופן הבא (הקוד באדיבות ASK בפורום אחר): <?php header("Content-type: image/png"); // set content type to png $img=imagecreatefrompng("file.png"); // load base image $textcolor = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255); // RGB 255-255-255 color imagestring($im, 0,0, 1, $_GET['string'], $textcolor); // draw string received as parameter imagepng($im); // output result as png imagedestroy($im); // free handle ?> אין לי קובץ PNG אז ניסיתי עם קבצי JPG ו GIF והחלפתי את פונקיית imagecreate בהתאם. ומקבל: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resour…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרה בms project 2010 בעברית אני רוצה להחליף בין תרשים גנט שבצד ימין לבין תרשים הזמן שבצד שמאל שתרשים גנט יהיה בצד שמאל ותרשים הזמן יהיה בזמן ימין. איך אני עושה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-