תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
-
אחד הנושאים הכי לא מובנים לי זה לבנות טבלה פשוטה שאפשר לערוך אותה ב MFC במה משתמשים ? אם יש מקורות טובים שיעזרו לי אני ישמח תודה ...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו כאן נסע, השתתף באולימפיאדה למדעי המחשב? אם כן אז תספרו חויות ועוד בקשה קטנה: מישהו יכול להעלות לכאן את השאלות שהיו השנה? פשוט השנה לא יכולתי להשתתף ובשנה שעברה כן השתתפתי... השנה לא היה זמן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין מה הפקודה הזו עושה... The aaa (ASCII adjust after addition) and daa (decimal adjust for addition) instructions support BCD arithmetic. Beyond this chapter, this text will not cover BCD or ASCII arithmetic since it is mainly for controller applications, not general purpose programming applications. BCD values are decimal integer coded in binary form with one decimal digit (0..9) per nibble. ASCII (numeric) values contain a single decimal digit per byte, the H.O. nibble of the byte should contain zero. The aaa and daa instructions modify the result of a binary addition to correct it for ASCII or decimal arithmetic. For example, to add two BCD values, you …
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כמו שניתן בalexa דרך האתר...יש אפשרות דם דרך האתר של קומסקור ? אם כן אשמח לקבל לינק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שליחת אימייל ב- ASP. הנה הקוד: <% Set myMail=CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="Sending email with CDO" myMail.From="mymail@mydomain.com" myMail.To="someone@somedomain.com" myMail.TextBody="This is a message." myMail.Send set myMail=nothing %> הנה השגיאה שמופיעה: זאת שורה 15: myMail.Send איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
היי. אני רוצה להתחיל לבנות אתר ב ASP ואני צריך להפעיל במחשב את השרת הזה שנקרא IIS. יש לי מערכת ויסטה. עכשיו, מצאתי מדריך באינטרנט והפעלתי את ה IIS ועכשיו באמת יש לי תיקית Inetpub עם wwwroot וזה אבל אני שם קבצים של ASP ב wwwroot (שמתי כמה קבצים - חלק אני כתבתי וחלק הורדתי מהאינרטנט אז הם כולם תקינים שלא תגידו שהבעיה בקובץ) וכשאני מנסה להיכנס דרך הדפדפן אל הקובץ (localhost/myfile.asp או 127.0.0.1/myfile.asp) זה מה שהוא רושם: מה אני יכול לעשות?[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 16:52:11 up
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כותב אפקליצייה קטנה שמטרתה לערוך את הFirmWare של הטלפון שלי בנוחות יחסית. אני מנסה לפתוח קובץ ששוקל 66 מגה והמחשב פשוט נתקע לי. אותו קובץ נפתח תוך חצי דקה בערך בWINHEX. איך אני גורם לאפליקצייה שלי לפתוח את הקובץ בלי לתקוע את המחשב?? ניסיתי ב-2 השיטות הבאות: [left]Private Sub cmdopen_Click() Dim filelocation As String CommonDialog1.ShowOpen filelocation = CommonDialog1.FileName r1.LoadFile filelocation, rtfText Image1.Picture = LoadPicture(filelocation) End Sub Private Sub Command1_Click() CommonDialog1.ShowOpen filelocation = CommonDialog1.FileName Dim file_name As String Dim file_length As Long Dim fnum As Integer Dim bytes() As Byte Dim txt…
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
לאחר קריאת החידה מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248936 החלטתי לנסות לפתור את הבעיה באופן ממוחשב ויחסית כללי. לאחר כמה דקות של קידוד הגעתי לפתרון הזה: חשבתי שאם כבר כתבתי, נפרסם פה את הקוד (הוא לא הקוד הכי טוב שיש, הוא קודד יחסית מהר, סתם כדי לראות את התשובות), אפשר למשל לשפר אותו בקלות שיעבוד באופן מקבילי על כמה ליבות וכו'. כתבתי את הקוד ב C#: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace Test { //enteries must be sorted? class Configuration { int[] side_a; int[] side_b; int time; public Configuration father; int number; public bool side; public int[] pass; public static Li…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פנחס בשבילך קצת פרטים על SMF היא מערכת פורומים מתקדמת אשר תופסת תאוצה רבה בכל העולם, אחת המערכות היציבות והמהירות ביותר ללא ספק עם עידכונים שוטפים, פיתוחים תמידיים של הקהילה והבטחה כי המערכת תישאר חינמית, הדבר היחיד שאסור בתכלית האיסור לשנות זה את הקרדיט למפתח בתחתית האתר. ההתקנה פשוטה ומהירה ובקרוב תהיה התקנה מלאה בעברית, ואולי אפילו Webinstall בעברית (פרטים בעתיד). קצת פרטים על TinyPortal היא בעצם מודול מורכב מאוד עבור מערכת SMF ובניגוד למערכות פורטל אשר נפרדות לחלוטין ממערכת הפורום כאן הסיפור בדיוק הפוך, ומערכת הפורומים היא החלק המרכזי בשילוב שני המערכות, אין צורך לבצע התאמות מרובות, ההתקנה פשוטה, ואני מאמין שכאשר הקהילה שלנו תגדל ותתפתח (והיא תתפתח) יהיו לנו הרב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לדעת איך עושים את כל החלונות כרדיט האלו כמו בטריינרים למשחקים או קובצי NFO מנגנים וכל הדברים האלו אף פעם לא התעסקתי בשפות תיכנות אבל אני קולט מהר אני לא רוצה להוסיף לזה פקודות ופונקציות כמו לטריינר רק חלון עם מידע וכמה אפקטים איזה תוכנות אני צריך בשביל לעשות את האפקטים המוזיקה והחלון עצמו (או שזה בתוכנה אחת?) הנה דוגמא
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי שאלה הורדתי מאתר VB שיש ברשת תוכנית תוכנית שמישהו יצר ממש פשוטה אחרי שאני יוצר קובץ EXE פשוט אני מכסני לתוך התוכנית את הקובת שלי והיא יוצרת בשבילה קבצים מיוחדים שאחכ תתן לתוכנית מראה שונה אך אחרי שאני עושה את זה תהוכנית לא פועל כי לא הידרתי אותה!!! תיאור: תוכנית זו היא גרסה משופרת לתוכנית ליצירת קבצי Manifest לקבצי EXE בחלונות XP. גרסה זו כוללת שיפורי ממשק שונים בקיצור התוכנית נותנת לתכונית שאני יוצר מראה של WIN XP ולא כמו בתוניות רגילה שיוצרים מראה סטנדרט עכשיו זאת ההערה שכתובה שם: הערה: יש להדר את התוכנית לפני הפעלתה, מכיוון שהתוכנית מוסיפה את הרחבות הממשק (Shell extension) תוך התייחסות לקובץ ה-EXE (שלא קיים בסביבת הפיתוח). קבצי Manifest מאפשרים (בהקשר ה…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך לצייר עיגול (שמייצג רובוט) ולהראות התקדמות שלו בגרפיקה כאשר הקוד להתקדמות הרובוט כתוב בשפת C. איך אני מתחיל את זה אם אני משתמש בopengl, או ב-directx?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך אתר טוב ללימוד תקשורת. למצוא בגוגל גם אני יכול(וזה גם מה שאני עושה עכשיו בינתיים) אז אני צריך המלצה לאתר שמישהו למד ממנו וחושב שהוא טוב. יותר פרטים על התוכנית אם זה יעזור לכם לעזור לי למצוא אתר מתאים למה שאני צריך: התוכנית תתבצע בשפת C# בסביבת VS2005 אני צריך לתמוך בהרבה תחנות (שגם להם כותבים תוכנה ספיציפית אבל כרגע אפשר לחשוב על זה כמו דפדפן רגיל לשם ההסבר) יש שרת אחד ויש מסכים שונים. יש תרשימי זרימה למסכים שונים שמוצגים במחשבי הלקוח. נניח 3. השרת קובע לכל IP איזה תרשים מתאים לו. נניח שהקליקו על כפתור מסויים. מה שקורה זה ככה, נשלחת הודעה לשרת, אם לא השתנה התרשים בשרת (אני חושב לעשות את זה על ידי שליחה של תאריך ושעה של שינוי אחרון) השרת שולח פקודה למסך הבא …
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ORG 100h ; this directive required for a simple 1 segment .com program. MOV AX, 0B800h ; set AX to hexadecimal value of B800h. MOV DS, AX ; copy value of AX to DS. XOR CX,CX MOV Cl, 255 ; copy to the counter the higest ASCII value woot: ; the MOV DL, CL ; set DL to ASCII code of CX. MOV DH, CL ; set DH to binary value. MOV BX, CX ; set BX to CX. MOV [BX], DX ; copy contents of CX to memory at B800:255 LOOP woot ; repeats the drawing of ASCII CX in spot CX in color CX RET ; returns to operating system. why does it print only half of the codes? EDIT: nvm solved
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, כשאני משתמש במשפט ה-MCI: play myMedia FullScreen זה באמת מציג לי את הוידאו המתנגן במסך מלא, והכל עובד מצוין. כשאני רוצה לחזור למסך הרגיל אני לוחץ על הוידאו (כאשר הוא במסך מלא) והוא חוזר למצב הרגיל, אך משהה את הוידאו. איך ניתן להציג את הוידאו במסך הרגיל לאחר חזרה מהFULL SCREEN ושגם ימשיך לנגן אותו? תודה רבה, תום.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להסביר לי את ההוכחה של נכונות ה-Termination condition של אלגוריתם graphplan המקורי? תודה, עדי.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאפשר לעבוד איתה בצורה נוחה. שמעתי על תוכנה בשם cdsim, אז אם מישהו יוכל לשלוח לי אותה אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, בנושא אחר שלי אני שאלתי איך לכתוב תוכנה בעברית, מה שלא כ"כ הצליח, ורוב הפתרונות שניתנו שם היו איך לגרום שבמחשב שלי יראו בDOS עברית. בכל מקרה, החלטתי לעשות את הפרוייקט שאני צריך לעשות בדרך אחרת, ולא בתכנות, אבל בזמן שחפשתי איך לעשות שבתוכנה שלי יהיה עברית, התקנתי את HEBDOS, וזה שינה לי את הפונט של הDOS. אני רוצה להחזיר את הפונט למה שהוא היה, הקטן והעבה הזה של XP, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? :'( תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אתר חינמי שאפשר להוריד ממנו FLASH של שעון חול בחינם. זה צריך להיות באיכות גבוהה. עד עכשיו כל מה שמצאתי בגוגל אלה רק דברים בתשלום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
איך הלך לכם? דווקא לא היה קשה יחסית קצת הסתבכתי עם השאלה של האוטומט מחסנית בתורת המחשב. עריכה: אופס לא ראיתי שכבר נפתח אשכול בכללי...אפשר לסגור תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו שם פעם באתר איזה ActiveX וזה עבד לו ? יצרתי סתם איזה קובץ ActiveX פשוט שלוחצים על כפתור וקופצת הודעה. לאחר מכן השתמשתי בכלי בשם LPKTool כדי ליצור קובץ lpk. לאחר מכן השתמשתי בכלי בשם Microsoft ActiveX Control Pad כדי לבחור את הפקד שהכנתי מהרשימה כך שהתוכנה תוסיף את ה CLASSID שלו ל HTML. שאני שם את הקובץ באתר אני מתבקש להוריד את הפקד הזה כמו בכל אתר עם ActiveX אבל לאחר מכן אני מקבל X שלא ניתן לראות אותו. אפשר לראות את הדוגמא פה: http://www.tovilevis.com/Tests/c.htm
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-