תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
פתחתי משתמש חדש בשביל הפרסום כדי שזה יהא רשמי יותר =] אני מתנדב במרכז היזמות באוניברסיטת תל אביב וכחלק מהפעילות שלנו, אנו מפיקים בשבוע הבא תחרות גדולה במיוחד שעשויה לעניין את רובכם. אני מצרף פה כמה קבצים של יחץ אבל אתם יכולים להתקשר אלי ולשאול שאלות במספר 0505758989. אם יש פה חבר'ה שרוצים להגיע בקבוצות כדאי ליצור איתי קשר או דרך האתר [שימו לב בדף ההרשמה לעניין הקבוצות] - אני אוכל לארגן חינמים. אגב, התשלום הוא סימלי והוא רק בשביל האוכל [חופשי והרבה] - זה ארגון ללא מטרות רווח והולכות להיות שם חברות גדולות [נציגים, מנטורים מחברות גדולות שבאו בהתנדבות לעבור בין הקבוצות במהלך התחרות ולעזור להם איפה שצריך]. אגב, יהיו שם גם לא מעט אנש…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הי חברה, אני מתעסק בתכנות כבר המון זמן והחלטתי בזמן האחרון שאני רוצה להשקיע בזה קצת יותר רציני. למדתי בימים האחרונים את הבסיס של שפת C#. אני יודע את התחביר, אני יודע את כל הבסיס: לולאות, משתנים, מערכים, תנאים וכו' אני גם יודע פונקציות, ואת כל הנושא של OOP, כולל הורשה ורב צורתיות (ברמה בינונית). רציתי לדעת איך אני ממשיך הלאה, איך אני לומד מה אני יכול לעשות עם הידע הזה. לדוגמא, נגיד ואני רוצה לבנות עכשיו תוכנה מסויימת, או אפליקציית אינטרנט כלשהי (נגיד נגן וידאו), איך אני יכול ללמוד איך לעשות את זה? ובכלל, מה השלב הבא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"מושג ברגע" היא סדרת סרטונים על מושגים בדוטנט. הפרק השלישי בסדרה - Explicit Implementation: http://youtu.be/xkhvGTKq5cw מהו Explicit Implementation ובמה הוא שונה מ- Implicit Implementation. הערות ותוספות לסרטון - בבלוג דוטנט ושות': http://lidotnet.blogspot.co.il/ סרטונים נוספים בערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/lidotnet
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי (: החלטתי שלפני שאני מתחיל לימודים אקדמאים אני רוצה ללמוד תיכנות (ג'ון ברייס/מכללת נס) ככה רק כדי להתבסס ושתהיה לי עבודה סבבה ואפשרות לעבודות עצמאיות בזמן התואר. הדבר הראש שדיי קורץ לי והציעו לי ללמוד זה פיתוח PHP כשהייתי בתיכון עוד היינו מתעסקים הרבה עם מערכות פורומים SQL HTML CSS וכוכוכו אבל ברמה הנורא חובבנית וחשבתי שזה דווקא ישב עליי טוב אם אני יתן בזה גז עכשיו ואחרוש את התחום. רציתי לדעת אם באמת יש בתחום עבודה. ואם אפשר קצת יותר פירוט לגבי מה זה בעצם "פיתוח PHP" כי הבנתי מהיועצת שזה מעבר לסתם לדעת לתכנת בPHP לא יודע עד כמה זה קשור אבל סיימתי לימודי מדעי המחשב בתיכון עם ציונים ממש גבוהים. תודה רבה D:
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פורום בעברית כולל נרשמים שיהיה לי שליטה על הכל כמו במערכת פורומים רגילה משתמשים, קידום משתמשים, רשימת תפוצה, וכו אני מחפש תבנית מוכנה שתגרום לי כמה שפחות לעשות כי אני ושפות לא מסתדרים טוב אולי HTML אבל מעדיף שלא להכנס לזה בכלל אני מעלה אותו על הוסט גייטור עכשיו שאלה אם אני לוקח אם הדיל עם האנלימט דומיינס זה אומר שאני יכול לפתוח כמה אתרים בעלי כתובות שונות שאני רק רוצה? ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני בונה תוכנה , אני רוצה לעשות שימוש בסליקת כרטיס אשראי רציתי לדעת איך זה מתבצע... התוכנה שאני עושה זה תוכנה של מישכת מזומנים.... . הבנתי שאני צריך לפתוח חשבון של סליקה פתחתי דרך האשראית ,וזה מותק במחשב... עכשיו איך אני בונה את זה בתוכנה שלי....איך אני עושה את החיוב...
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני צריך איזה DLL, שנותן יכולת לתקשר עם COM Port. אני צריך שה-DLL הזה יהיה COM, ולא NET., מהסיבה שאני הולך לפנות אליו דרך שפת תכנות COM-ית. כל מה שאני צריך מה-DLL, זה יכולת לכתוב ולקרוא אל/מ COM Port. מישהו מכיר משהו כזה? תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
זוהי תוכנה קטנה שנכתבה ב C# המאפשרת לשחזר את רזולוציית המחשב שלכם. נגיד שאתם מפתחים תוכנה שמשנה את הרזולציה בזמן ריצה כדי לגרום למראה טוב יותר, בזמן הפיתוח אתם מריצים אותה אין ספור פעמים וסביר להניח שיהיו הרבה קריסות, בכל פעם כזאת תצטרחו להחזיר את הרזולוציה לקדמותה. התוכנה הזאת מאפשרת לכם לעשות את זה בלחיצת כפתור. כל מה שצריך לעשות זה לשמור פעם אחת את הרזולוציה התקינה ע"י לחיצה על save resolution.exe ואחר כך כשרוצים לוחצים על resolution recovery.exe והתצוגה תחזור לקדמותה פשוט ונוח.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לא קריטי, אבל אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום, אני שואל עבור חבר, מה גם שהסתובבו בפורומים שאלות דומות, כך שאם חסרים פרטים טכניים, אשמח לשמוע ולהשלים, אני בכלל מתחום אחר, אשמח לכל הצעה, גם אם חלקית, כמובן שבמקביל עובדים גם עם יועצים מומחים בתחומים הנ"ל, אך לא יזיק לנסות גם את חוכמת ההמונים :-) תודה רבה מראש. למערכת Enterprise מסחרית הנכתבת בימים אלו (מערכת Webית במודל Sassי), חסרים שלושה רכיבים, שאותם מעדיפים שלא לפתח לבד, אלא לרכוש את הפתרון מחברה קיימת, ולהטמיע אותה בתור המוצר שנכתב, בין אם שמדובר בהטמעה מלאה ובין אם אינטגרציה וכו'. 1. פתרון לשיחות ווידאו - מחפשים חברה המספקת פתרון לקיום שיחות Video Conference, כאשר המטרה היא לשלב את הפתרון בתוך מערכת Webית קיימת, כלומר,…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני עובד כבר זמן נחמד על משחק אלמנטים ואני צריך עזרה בפיתוח ובהחלט בעיצוב. לדעתי זה רעיון טוב ויכול להתפתח למשהו. אז אם יש פה מתכנת JAVA ומישהו שיודע לעבוד עם התוכנה 3DSMAX וליצור מודלים ואנימציות והם גרים באזור המרכז פחות או יותר אז אשמח לשמוע ממכם ולדבר על הרעיון. אימייל : veromvrd@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכם, על השרת הביתי שלי שבו מאוחסנים האתרים יש כבר אתר אחד פעיל שעובד כמו שצריך. ניסיתי לבנות אתר חדש, קניתי דומיין, הגדרתי אותו ב-vhosts, עשיתי ריסטרט לאפצ'י והוא לא רוצה לעלות. ברגע שאני מנסה לעלות אותו, הוא למעשה מחזיר אותי ל-root של השרת. זה מה שרשמתי לו: <VirtualHost *:80> DocumentRoot "d:/xampp/htdocs/Singles/" ServerName singles.org.il <Directory /> Options FollowSymLinks AllowOverride All </Directory> </VirtualHost> הספרייה תקינה לחלוטין ולמעשה הכל הועתק באופן מוחלט מאיך שכתבתי את הדומיין שכבר קיים ועובד אצלי טוב. משום מה הוא כל הזמן מגיע לי רק ל-root של xampp ואני תקוע כבר ולא יודע מה לעשות. אש…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זוהי תוכנה שכתבתי, המאפשרת לטעון קובץ וידאו ולשמור מקטע מסוים ממנו לרצף של תמונות jpg
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בקיצור זרקו לי שאלה שאני די תקוע איתה למי שלא מכיר פאזל-8 זה פאזל מספרים בצורה של 3*3 עם מקום אחד ריק שבעזרתו מזיזים את המספרים עד לצורה הסופית שלהם אני מנסה לפתור גרסה של השאלה הזאת עם 3 מטרות אפשריות ולא 1 כאשר גם יש אות כפולה בדרך כלומר להגיע לצורה כזאת (יש 3 כאלו) [b][a][a] [d][_][c] [g][f][e] אני אמור לפתור את הבעיה עם קוד BFS תוך כדי הצגה של שלבי הפתרון אשמח לסיוע אנשים
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכל מי שיעזור חייב עזרה בדחיפות אני יושב על השאלה הזאת המון זמן כתוב את הפונקציה int Contains(int number1, int number2).הפונקציה בודקת אם number1 מכיל את number2 . במידה וכן, הפונק' תחזיר את האינדקס שבו מופיע number2 ב number1 (מימין לשמאל).אחרת, הפונק' תחזיר -1.לדוגמה: number1 = 2265123 , number2 = 651 הפונק' תחזיר 4.number1 = 754763 , number2 = 222 הפונק' תחזיר -1.number1 = 693 , number2 = 693 הפונק' תחזיר 2.הערה: האינדקס מתחיל מאפס. עשיתי כל מיני סוגים של לולאות שסופרות כמה פעמים מספר אחד מופיע בשני אבל זה לא בכלום אשמח לקבל כיוון מפורט לפיתרון
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להדפיס טקסט בצבע בשפת C אך אני עושה את זה? ואני משתמש בMicrosoft Visual Studio 2010
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אנשים. חיפשת בפורום ולא מצאתי קישור ולכן אשאל האם מישהו מכם מכיר קישור למאגר מידע עם כל רשימת הערים+ רחובות +איזור גאוגרפי+שכונות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם יצרתי פרוייקט של ספריה סטטית (הפרוייקט בשפת סי) הכולל קובץ h ו c בנוסף יש לי פרוייקט אחר שאני רוצה שיכיר את הפונקציות שכתבתי בספריה הסטטית. include רגיל (ציינתי את הכתובת המדויקת של קובץ h ) לא עובד. אני מקפל את התכניות באקליפס עצמו ולא דרך הshell אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי איך יוצרים את הקישור לספריה הסטטית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפרק "תבנית הקומפוזיט" הוא השני בסדרה "תבניות". הכתובת: תבנית הקומפוזיט מתארת את המחלקות הנדרשות לבניית עץ אובייקטים. בסרטון דיון בתבנית, דוגמאות קוד ושאלות למחשבה. דוגמאות הקוד ניתנות להורדה. פרטים ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. סרטונים נוספים בערוץ: http://www.youtube.com/user/lidotnet צפיה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב! לעבודה חדשה- ארי צריך ללמוד איך משתמשים בצורה מקצועית בAccess. חיפשתי קצת באינטרנט, ומצאתי מדריכים מ2003 בממוצע... אשמח מאוד מאוד לעזרה בחומרי לימוד. ממש תודה, המשך לילה טוב!
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
איך אני מפעיל פונקציה שאני יצרתי על כל איברי המטריצה? ניסיתי בדרך הבאה באמצעות הפונקציה funm ומשום מה זה לא עובד לי: (function f = func(x ;f = x+1 end [A= [1 2 3; 4 5 6; 7 8 9 (ans= funm(A, func (אם לא בפונקציה הזאת, באיזה פונקציה אני כן יכול להשתמש?) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב אני אפתח ואומר שזה בטח לא ברמה של התוכנות שבדרך כלל רואים פה אבל בכל זאת זה כלי חמוד ויעיל שכתבתי ואני רוצה לשתף בקצרה על מה שהביא אותי לכתוב את הקובץ הזה. במסגרת היום יום יוצא שאני צריך לגשת לא פעם למפתחות רישום שונים במערכת ולפעמים היעדים שלהם נורא ארוכים וזה תהליך נורא מעיק להתחיל לתור אחר מפתח כזה. אז באופן טבעי חיפשתי דרך לעשות לעצמי חיים קלים, אחרי שיטוט קל ברשת גליתי שקיים קובץ פרי פיתוח של מיקרוסופט. לא היה מאושר ממני סוף סוף מצאתי את הישועה. לצערי הרב זאת הייתה ישועה חלקית מסתבר בדיאבד שיש לכלי הזה בעיה עם שפת הקודש או יותר נכון עם מערכות הפעלה ששפת הממשק שלהם היא עברית. ושוב חזרתי לנקודת ההתחלה, לא העלתי בחיפושים שלי חלופה טובה שגם תומכת מערכות הפעלה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לומדת במכללה קורס מבוא למדעי המחשב (מה שנלמד בקורס הוא בעצם שפת C++) ואני מחפשת מורה פרטי (שיהיה מנוסה ותותח) המלמד באזור חולון - תל אביב אשמח לשמוע הצעות אם מישהו מכיר תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנית בC שקוראת לפונקציה ב אסמבלי, מחשבת ממוצע בספרים במערך ומוצאת מינ ומקס. יש לי בעיה שאחרי שחיברתי את כל המערך בעזרת המעבד המתמטי, הסכום יושב לי בST(0) ואני רוצה להכניס לו גם את גודל המערך שיושב ב BP+8, אבל אני לא מצליח משום מה. זה הקטע קוד של החישוב ממוצע. אשמח אם מישהו יאיר את תשומת ליבי. AVG: MOV SI,[bP+6] FLD DWORD PTR [sI] MOV CX,[bP+8] L1: FLD DWORD PTR [sI+4] FADD ADD SI,4 CMP CX,2 JZ FINISH LOOP L1 ;------------------------------------------------ FINISH: MOV di,[bP+8] FiLD DWORD ptr di fdiv אני יודע שהפקודה FILD לא נכונה, השאלה איך אני מכניס את BP+8 ששם נמצא גודל המערך (10 לצורך העניין) לST
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה לא הפורום הכי קשור, אבל אני מניח שאם יש אנשים באתר אנשים שיכירו את המערכת הזאת זה כאן. אני מתחיל בקרוב קורס QA ונפלה עליי ההבנה שאולי אצטרך לקנות מחשב נייד. אחת התוכנות שהולכים ללמוד שם היא Selenium, אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מה דרישות המינימום שלה כדי להבין איזה מחשב אני צריך לקנות. הייתי גם בעמוד של התוכנה בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Selenium_(software) וגם באתר שלהם http://seleniumhq.org/ ובשני המקומות לא מצאתי כלום ??? מישהו מכיר/חווה/יודע? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה ממישהו שיודע PHP ומוכן לסדר לי כמה דברים, כמו RTL וכדומה.. לא עבודה קשה, אבל אחד ששוטף אותה, ממש עזרה קטנה.. מי שמוכן שיפנה אליי לפרטי..
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-