תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה במציאת מערכת פורומים חינמית. וגם למצוא שרת לשם עליו את המערכת.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, על המחשב שלי מותקנת ויסטה 64BIT ובנוסף התקנתי Microsoft Visual C# 2008 Express Edition . כאשר אני מנסה להתחבר ל DataBase בתוכנית , אני מקבל שגיאה The 'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שזו בעיה מוכרת בעיקר בויטסה 64BIT ,אומנם מצאתי פתרון ,איך לגרום לאפלקציה לרוץ אבל זה אפשרי רק בגירסה בתשלום של VS . למשהו יש איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח את העמוד להדפסה בשפת סי איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך לתיכנות של לשרתים של SERVISION ב-VB ? עדיף ומומלץ בעברית..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. יש לי תפריט פלאש יפה צבעוני שמלווה את כל האתר שלי, חוץ מבפורום PHPBB שהתקנתי. זה מסובך קצת. ניסיתי לעשות הפרדת פריימים - "מסך מפוצל" - פריים עליון דק - התפריט, פריים תחתון גדול - הפורום כולו. א ב ל ... 1) נוצרת תופעה לא יפה של תת גלגשת בפריים התחתון - הפורום. (את אורכי כל פריים חייבים לתת באחוזים או בפיקסלים, או שאני טועה???) 2) כאשר לוחצים על "התחבר" ומזינים שם משתמש וסיסמא, נהפך כל החלון לפריים אחד והתפריט היפה שלי עף קיבינימאט. תודה לכל העוזר, ירון.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אם מישהו יודע להשתמש בENTITY FRAMEWORK ויש לו נסיון בC#, אני אשמח מאוד לקבל שיעור פרטי ממנו. תפנו אלי במייל: ttamir03@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב VISUAL C++ 6 היה את Add Member Variable Wizard האם יש את זה גם ב גרסא של 2005 כי לא מצאתי את זה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי חברים, צריך עזרה דחוף , במציאת פרוייקט גמר לקורס ASP.NET. שיכלול גם AJAX ו ADO.NET. בגלל מילואים ממושכים הפסדתי את רוב הקורס ואין לי שום ידע דרוש , ואני ממש חייב לעבור אותו כי זה הקורס האחרון שלי בתואר. לכן מספיק לי פרוייקט צנוע למדי. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל לא משהו שנראה כמו פרוייקט של סטודנט ממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה. מוכן לשלם גם עבור פרוייקט , רק אם אתה תותח ASP.NET והולך להסביר לי את כל הפרוייקט :]
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום הורדתי ספר אורחים מוכן ב php ,עשיתי את כל השינוים שהייתי צריך בקודים ,אבל גיליתי שאין לי מושג איך מחברים את כל הקבצים . למי שמתעניין ,הורדתי מפה את הספר אורחים המתקדם: http://proxy2.de/scripts.php תודה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי view ב mysql שאני מריץ פרוצדורה שרשמתי הוא מראה לי את הנתונים מהview כמו שאני רוצה, הבעיה שלי היא שאני מריץ את בפרוצדורה בado.net ומקבל את התוצאה בdatareader התוצאה לא תקינה הוא מעלים לי שורות , אבל רק שורות של אנשים שכבר נמצאים בטבלה, כאילו הוא עושה לי unique למרות שלטבלה אין מפתח ראשי, זה טבלה שמאחסנת אירועים של אנשים, ולכל אדם מותר שיהיה מספר אירועים. זה הקוד של ado.net: public string GetLoansFromTable(string email) { string json = ""; using (MySqlConnection conn = new MySqlConnection(myconnectionstring)) { using (MySqlCommand comm = new MySqlCommand("SP_GetAdminLoans", conn)) { comm.Comman…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה אתר אינטרנט לצורך יחידת מחשבים בבי"ס, ונתקלתי בבעיה הנוגעת ל-asp. יש לי דף אשר בו המשתמש נרשם, אך הבעיה היא כי ההרשמה לפעמים עובדת ולפעמים לא (עם דגש על - בד"כ לא!). http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id= - הקובץ בפורמט .txt כמו כן, הנה הקוד של קובץ ה-asp (זה אותו קובץ, שמתי את הקוד שלו גם פה בכ"ז): <html dir="rtl"> <head> <title> הרשמה לאתר </title> </head> <body> <% Set connection=Server.CreateObject("ADODB.Connection") stconnection="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="&_ Server.MapPath("/db/Traveler.mdb") connection.open stconnection User_name=request.Form("Use…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אתם מכירים תוסף זהה ל-Imcaros שיודע להפעיל דפדפן אינטרנט בצורה אוטומטית ? חשוב שתהיה לו אפשרות של Loop. לא משנה לי איזה דפדפן,העיקר שיעבוד בזהה ל-Imacros (הקלטה של אתרי אינטרנט והפעלתם בלופים). תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מבחן במייל מחברת הייטק שאני צריכה לכתוב קוד בשפת C או C++ ולהשתמש ב-UART וב-GUI כלשהו. אני צריך לשלוח באמצעות GUI בסיסי מידע ולקבל מידע מה-UART. פחות או יותר המשימה: ניהול UART: - פתיחת פרוצדורה: איתחול ה-UART ולהכין אותו למידע. - פרוצדורת שליחה: לשלוח מידע ל-UART. - פרוצדורת קבלה: לקבל מידע מה-UART. ניהול GUI: - TX: כפתור שליחת מחרוזת שיאפשר למשתמש לעשות זאת דרך המקלדת. - SEND: כפתור שישלח את המחרוזת. - RX: יציג את המידע שהתקבל. אני סטודנטית להנדסת חשמל ואלק' שנה שלישית. עשיתי קורסים בשפת C, C מתקדם ו-C++, אבל לא הגעתי לרמה הזאת. האם יש אפשרות ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה דף HTML ואני רוצה להכניס בו צ'אט פשוט, מן חלון עם כל ההודעות, לא משהו מיוחד, יש קוד פשוט של העתק הדבק או שצריך לקנפג את זה בצורה מסוימת? בנוסף רציתי להוסיף סקר, גם לזה יש קוד פשוט של העתק הדבק? תודה עריכה: עבדתי לפי המדריך הזה ויצרתי קובץ HTML אחד ו3 קבצי ASP אבל כאשר אני מקיש את השם משתמש הוא מציג לי את תוכלת קובץ הASP ולא משתמש בו (ניסיתי את זה על המחשב ולא העלתי את זה לרשת) אני מצטער על כל הבלאגן שיש בהודעה, פשוט מצאתי תשובות. אם אני רוצה לעצב דף HTML, באיזה גודל לבחור בפוטושופ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום!!! אני מנסה לכתוב כבר הרבה זמן תוכנית ב-C תוך שימוש באסמבלר של C. ??? התוכנה צריכה להציג על המסך את כל תוכניות מסוג TSR שנמצאות במחשב. היא צריכה להציג את שם התוכנה, גודלה ואיפה היא שמורה בזיכרון(SEGMENT AND OFFSET). מחכה לתשובתכם בקוצר רוח! תודה מראש סבינה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי אני בשרת עצמו אני מנסה לזהות אותו כ MS 2005 SQL ועד עכשיו האתר לא עובד לי,וניסתי מלא, האם אני צריך להמיר אותו ל SQL MS 2005 ואז זה יעבוד לי? בניתי אתר ASP 3.5 הכל עובד לי במחשב ולא בשרת.. יש איזה טיפ? איך בדיוק מוצאים אותו בקונטקטסטרינג?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מי שיגיש ב: http://apointofu.com/#/sign את השאלה הטכנולוגית שאנשים יענו עליה הכי הרבה יזכה ב-2 כרטיסי טיסה לתאילנד. מגישים שאלות כן/לא ואז מקבלים אימייל עם קישור שאותו אפשר להפיץ לחברים שיענו על השאלה שלכם. אני מודה שאני אישית אוהד מיקרוסופט אבל כל אחד יכול להרוויח מזה וזו הזדמנות להראות איזה תותחים אתם. בנוסף כל האתר עשוי מגניב ושווה שיטוט (הם גם מפרסמים שם משרות). May the best wo/man win, מוטי נ.ב.: קראתי את תקנון האתר והתרשמתי שאין בעיה עם פרסום כזה (אין לי שום רווח אישי מהנושא). אם טעיתי קבלו את התנצלותי מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זוהי תוכנה שכתבתי, המאפשרת לטעון קובץ וידאו ולשמור מקטע מסוים ממנו לרצף של תמונות jpg
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה שעות לסדר בעיה שקיימת אצלי, אני מצליח ליצור עץ , ומצליח ליצור טאבים אבל אני לא מצליח ליצור עץ שאני לוחץ עליו ומהצד הימיני שלי מתחלף לי div מישהו נתקל בבעיה הזאת ? איך אני עושה עץ בצד שמאל שכל לחיצה על הענפים בעץ מחליפה לי את הdiv בצד הימיני בdiv אחר כמו טאבים אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי חברים עקב ריבוי פרוייקטים ועיסוקים אני מחפש מישהו רציני שילך איתי כל הסמסטר הזה ויקבל תשלום על כל עבודה בנושא הנ"ל בגדול יש בסביבות ה -4 עבודות יש מישהו שמעוניין ? נ.ב זה קורס שדורש ידע באלגורתמים ו matlab
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחבר נוסף עובדים בתעשייה קצת יוצאת דופן מהמקובל. לאחרונה שמנו לב לצורך ממשי של התעשיה בתוכנה / אפליקצית דפדפן. כרגע אין בשוק שום פתרון איכותי לבעיה, והפתרונות שקיימים הם בעצם שילוב של מספר רב של תוכנות - שיוצרות עלות גבוה לחברות בתעשייה. ככה שיש ביקוש והיתכנות כלכלית. הבעיה: אנחנו לא אנשי מחשבים ואין לנו מושג אפילו מאיפה להתחיל בפיתוח של דבר כזה. הדרישות הבסיסיות: יכול של התוכנה לתקשר ברשת פנימית של משרדים. מספר פעמים ביום לשלוח את הנתונים שנאספים למשרדים אחרים באמצעות האינטרנט. ניהול מסד נתונים שיכולל מידע על עובדי ולקוחות החברה. אבטחה ברמה גבוה. בבקשה עזרה, מאיפה להתחיל? איזה מידע צריך לגייס? יש חברות איכותיות שמתעסקות בזה? (לא מחייב בארץ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי (: החלטתי שלפני שאני מתחיל לימודים אקדמאים אני רוצה ללמוד תיכנות (ג'ון ברייס/מכללת נס) ככה רק כדי להתבסס ושתהיה לי עבודה סבבה ואפשרות לעבודות עצמאיות בזמן התואר. הדבר הראש שדיי קורץ לי והציעו לי ללמוד זה פיתוח PHP כשהייתי בתיכון עוד היינו מתעסקים הרבה עם מערכות פורומים SQL HTML CSS וכוכוכו אבל ברמה הנורא חובבנית וחשבתי שזה דווקא ישב עליי טוב אם אני יתן בזה גז עכשיו ואחרוש את התחום. רציתי לדעת אם באמת יש בתחום עבודה. ואם אפשר קצת יותר פירוט לגבי מה זה בעצם "פיתוח PHP" כי הבנתי מהיועצת שזה מעבר לסתם לדעת לתכנת בPHP לא יודע עד כמה זה קשור אבל סיימתי לימודי מדעי המחשב בתיכון עם ציונים ממש גבוהים. תודה רבה D:
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני בונה תוכנה , אני רוצה לעשות שימוש בסליקת כרטיס אשראי רציתי לדעת איך זה מתבצע... התוכנה שאני עושה זה תוכנה של מישכת מזומנים.... . הבנתי שאני צריך לפתוח חשבון של סליקה פתחתי דרך האשראית ,וזה מותק במחשב... עכשיו איך אני בונה את זה בתוכנה שלי....איך אני עושה את החיוב...
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כיצד אני פותח קובץ תמונה דרך תוכנית ב-VB בעזרת פקודת SHELL ?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
HTML נפתח רגיל אבל קבצי ASP לא נפתחים אני מקבל שגיאה HTTP 404.3 - Not Found התקנתי את קבצי ה IIS תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-