תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום רב התוכנית הבאה אמורה להיות מורץ מדוס בפורמט הבא HW1_4 -i input.txt -o output.txt הפונקציות בנפרד עובדות נפלא הבעיה מתחילה כאשר מתחילה עבודה מול הקבצים. אני כבר לא יודע איפה לחפש את הבעיה הרצתי מעקבים חוזרים על כל פיפס במערכת אני די במצב נואש ואשמח לקבל עזרה בנושא אני מצרף את קובץ הINPUT ואת קובץ התוכנית בפורמט טקסט עקב מגבלות של פרסום קבצי C וEXE אשמח לקבל כל עזרה תודה בראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי DATATABLE, ואני רוצה להגדיר את הDEAFULT של DATACOLUMN שיהיה תלוי בעמודה אחרת, לדוגמה ברירת המחדל של "INITIALS" היא האות הראשונה בעמודה "NAME", משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם יצרתי פרוייקט של ספריה סטטית (הפרוייקט בשפת סי) הכולל קובץ h ו c בנוסף יש לי פרוייקט אחר שאני רוצה שיכיר את הפונקציות שכתבתי בספריה הסטטית. include רגיל (ציינתי את הכתובת המדויקת של קובץ h ) לא עובד. אני מקפל את התכניות באקליפס עצמו ולא דרך הshell אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי איך יוצרים את הקישור לספריה הסטטית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי את זה http://sourceforge.net/projects/gogui אני רוצה לשחק בזה ואני לא יכול אני חושב שצריך להריץ את זה / לקמפל .. אז איך אני עושה את זה עם כ"כ הרבה קבצים ? או שפשוט , איך אני מפעיל את המשחק ????
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם אפשר לגרום ל"מצגת" של פלאש (ז"א קובץ EXE, לא SWF) להריץ קבצים חיצוניים ולהעביר להם פרמטרים? בגרסאות ישנות, פקודת FSCOMMAND בשילוב עם EXEC נתנה את האפשרות להעביר פרמטרים לקבצים חיצוניים. (לדוגמא, תוכנת C++ שמקבלת פרמטרים בשורת ההפעלה שלה) אבל מאז שמישהו השתמש בזה בשביל להריץ את DEBUG ולהרוס קבצים האופציה של העברת פרמטרים נחסמה לחלוטין דרך הפקודות האלה. למרות כל זאת, האם מישהו מכיר דרך להעביר נתונים או פקודות לתוכנות/קבצים חיצוניים? האם יש דרך לשמור נתונים לקבצי TEXT עם ACTIONSCRIPT? אני רק רוצה לחזור ולהדגיש שאני מתכוון לישום לוקאלי ולכן פתרונות של PHP לא יעזרו. תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי אתר ב ASP.NET, ואני מקבל שגיאת javascript. בדקתי את הקוד ונראה כי הוא מתייחס לקובץ הזה שחסר לי. מה זה הקובץ הזה ואיפה אני משיג אותו?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מערך דו מימדי שאני רוצה לקשור כל איבר במערך לפקד מסויים בxaml הבעיה שהוא לא מתעדכן, למדתי שבשביל שהUI התעדכן אני צריך להוסיף inotificationchange ועל משתנים רגילים זה עובד ראיתי דוגמאות באינטרנט לגבי מערכים אבל שום דבר לא עובד מישהו יודע מה הבעיה? לאחר שיצרתי מערך דו מימדי ובזאמל עשיתי בdependenceproperty binding איך אני עושה נוטיפיקיישן לאיבר במערך דו מימדי.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי שמח לדעת מה ההבדל ביניהם " התגית <object> יכולה להטמיע סרטון וידאו ב- .Internet Explorer(התשובה של מיקרוסופט ל- embed) התגית טוענת את קובץ הווידאו לתוך Windows Media Player המוטבע כחלק מדף HTML" אוקי, אז מה בדיוק EMBED עושה ? הייתי שמח לקבל כמה שיותר פרטים על שניהם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מכין פרויקט קטן כחלק מהלימודים שלי ונתקעתי ב2 בעיות 1. אני צריך ליצור מאקרו שמשנה ערך של רשומה לפי ערך של שני רשומות אחרות, במידה והם קיימות אז הערך שלו אמור להשתנות אוטומטית הערך שמשתנה הוא מסוג תיבה משולבת עם שני מצבים של "פתוח" ו"סגור" במידה ויש CHECKBOX מסומן וגם ערך כלשהו בתיבת טקסט אז המצב אמור להפוך אוטומטית מפתוח לסגור 2. אחרי שזה עובר ממצב פתוח לסגור הרשומה (וכל מה שקשור לאותה הרשומה) צריכים להינעל ולא לאפשר עריכה, כלומר לעבור למצב READ ONLY פה נתקעתי חזק, אודה לכל עזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מחפש איך לקרוא bookmarks של PDF מסויים בעזרת PHP ולכתוב אותם לאתר אינטרנט. הבחור פה http://www.dintillion.com/?p=13 נראה לי מצא דרך. אפשר עזרה לפרש את הקוד? למישהו יש דרך אחרת?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מהו הסינטקס לכתיבת תוכנה שמפעילה שאילתה על מספר טבלאות והפלט של התוכנה הוא הפלט של השאילתה בצורת טבלה תודה (אני עובד על טבלאות מסוג VFP
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אנשים יקרים, אנא הושיעוני כתבתי מערכת של שרת לקוח ב- RMI ובדרך, כמובן, אני מנסה להעלות את השרת, באמצעות הפקודה הפשוטה מאד: Naming.rebind(url address) אני מעוניינת לבחור port אחר מזה שמוגדר בברירת המחדל של הפקודה (1099) ולכן נותנת כתובת url מלאה, בסגנון: Naming.rebind("rmi://localhost:1234/myServer") ובתגובה לזה אני מקבלת java.net.ConnectionException כשניסיתי לברר את המקור לזה, מחקתי את ה- port באופן הבא: Naming.rebind("rmi://localhost/myServer") ואז הצלחתי להתחבר, הבעיה היא, שיש לי יותר משרת אחד לחבר על אותו מחשב, ואני חייבת עוד ports !! מה קורה?! עוד אוסיף, שיש לי קובץ policy שמאפשר גישה כוללת לכל permission java.security.AllPermission "", ""; …
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני יחסית חדש בVBA ואשמח לעזרה. אני סטודנט ועושה כרגע עבודה ללימודים, יש לי בערך 300 תיקיות שבכל אחת מהם 10 קבצים (הקבצים הם דגימות של מערכת כלשהי), שם התיקיה הוא התאריך בה נלקחה הדגימה. אני מעונין להפעיל מאקרו דרך קובץ ריק, שהמקרו יכנס לכל התיקיות, יפתח קובץ ספציפי ויבצע עליו פעולה כלשהו. לבסוף שיעתיק לי את התוצאה ואת שם התיקיה. את הפעולה אקליט בעצמי. הבעיות שיש לי הם איך להיכנס לתת תיקיות (במידה וכל הקבצים היו תחת אותה תיקיה לא היתה לי בעיה) איך לרשום את שם התיקיה (בקובץ המצורף רשמתי את שם הקובץ, אבל אני צריך את שם התיקיה) אשמח לעזרה, בליווי הסברים מכיון שאני יחסית חדש בתחום וזה יעזור לי להיכנס לענינים. תודה ויום טוב אלי Sub Macro1() ' Dim strFilename As Strin…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עבדתי די הרבה זמן על האתר החדש שלי שנקרא: www.gitaratabs.com האתר משמש ללימוד גיטרה וכלים נוספים. הוא מכיל בתוכו טאבים+שיעורים, טאבים ואקורדים איכותיים ביותר. האתר מותאם לכל הרזולוציות, המסכים, הדפדפנים ואפילו מותאם לסלולרי וטבלטים.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, בלינקים למטה תוכלו למצוא פוסטים על המגמות החמות בעולם הווב, עם דגש מיוחד למובייל: http://www.softwarearchiblog.com/2012/04/web-mobile-1.html http://www.softwarearchiblog.com/2012/04/web-mobile-2.html תגובות והערות יתקבלו בשמחה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שליחת אימייל ב- ASP. הנה הקוד: <% Set myMail=CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="Sending email with CDO" myMail.From="mymail@mydomain.com" myMail.To="someone@somedomain.com" myMail.TextBody="This is a message." myMail.Send set myMail=nothing %> הנה השגיאה שמופיעה: זאת שורה 15: myMail.Send איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בעקבות תקלה חמורה מאוד שקרתה לי ליפני יומיים ואיבדתי חומר מאוד מאוד מאוד חשוב. שאין אפשרות לשחזר את החומר הזה החלטתי לעשות צעד שפעם הבאה דבר כזה לא יקרה. אז ככה יש לי שרת בן 3 חודשיים חדש באריזה. כמו כן יש לי NAS , ספק כח, פיירול ואפילו סוויץ. זה היה אמור להיות שרת שמחזיק אתרים אבל ביגלל אי התאמה של המעורבים בפרשה הפרוייקט נפל ואני נישארתי עם ציוד. אני מעוניין ליבנות מערכת גיבוי אשר תגבה אוטומטית בפרק זמן שאני יגדיר את כל הכוננים שלי . וכן תיהיה מחוברת ל2 מחשבים אשר יעבירו את המידע שיש על המחשבים לגיבוי לכוננים ברגע שאבחר לעשות את זה כמובן שיהיה לי גישה לחומר מכל מקום בעולם { כמובן מוגן בסיסמאות } אז.. איפה מתחילים איך עושים מה עושים יש פה מישהו שבא לו לכנס לפרוייקט…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושוב במסגרת שיעור תכנות, התחלנו ללמוד רקורסיה. כדי לפשט את הנושא, המרצה הראה לנו תכניות בגרפיקת הצב (דומה מאוד לשפת לוגו) ואמר לנו לתכנת כמה תוכניות בבית בשביל לתרגל את הרעיון. אני כמובן העתקתי בדיסקט את הספריה המתאימה עם הקובץ (turtle משהו), אך כשהגעתי הביתה לדיסקט כנראה היה רצון משלו...בקיצור לא עובד. אני די צריך את הקובץ הזה כדי לשבת על זה קצת בסופ"ש, אז מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו? בנוסף לזה, האם מישהו מכיר אתרים שנותנים קודים ודוגמאות לכך?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי דף ASP ובו קישור. אני רוצה שכשהקישור ילחץ אז יתבצע סקריפט ASP מסוים. זה מה שניסיתי: <a href="http://212.179.172.152/store/buy1.asp" title="סל הקניות" onclick=" '<% 'Session("added")="no" '%> "> סל הקניות </a> וזה לא עובד. מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה יפעל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הפורום הזה על שרת של ליקוס ואני משתמש במוזילה וכאשר אני לוחץ על לעבור ללוח בקרה למנהלים זה מקפיץ לי דף עם הרבה פרסומות של ליקוס ,ולפעמים זה עובד כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה הכי פשוטה שיש, התחלה של משהו. בעבר עבדתי עם זה הרבה ולא היו לי בעיות. כרגע כבר בשלב הראשוני אני לא מצליח לייצר תקשורת בין שני מחשבים. זה הקוד שב'שרת': TcpClient tcpClient = null; try { tcpClient = server.AcceptTcpClient(); NetworkStream stream = tcpClient.GetStream(); int i; while ((i = stream.Read(bytes, 0, bytes.Length)) != 0) { if (BytesReceivedEvent != null) { BytesReceivedEvent(bytes); } } } finally { tcpClient.Close(); } וזה הלקוח: TcpClient tcpClient = new TcpClient(); tcpClient.Connect(ipEndPoint); Stream stream = tcpClient.GetStream(); stream.Write(bytes, 0, bytes.Length); tcpClient.Close() אני עו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
boolean state= false ; DataNode current = _start; while (current != null | | ! state) מה לא בסדר פה ? עריכה : הסתדרתי ההקווים היו | | רחוקים ......
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני בטוח שיושבים ביננו חבר'ה שעומדים להגיש את האתר+חוברת לבגרות שלהם השנה. אני בינכם, וההבדל ביננו הוא שלי אין כלום. איך זה קרה? לפני חודש הלכנו למעבדת מחשבים לעבוד על הפרוייקט והמחשב שלי לא נדלק.. אין לי גיבויים ונשארתי בלי כלום. לכל בעלי המוח החינוכי: אני יודע ASP HTML JAVASCRIPT SQL וכמובן DB, אני לא עצלן שפל שרוצה לצאת בזול. בנוסף, הבוחן שואל אותי שאלות על הקוד שלי, אם אני לא יודע את השפות הנ"ל אני לא אוכל לענות עליהן. אני צריך תרומה, דפי קוד יתקבלו בברכה כחתיכות לשלמות האתר, חיפוש\הוספה\הסרה\עריכה\לוג-אין\הרשמה\כל דבר נחוץ אחר. אם אתם סיימתם את הפרוייקט, ולא יהיה איכפת לכם לשלוח אותו בשלמותו... עשו זאת, למען המשך חיים רגוע ומלא גיבויים (בשבילי). תודה רבה והמשך יום נע…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני בונה את האתר של מועדון פג'ו סיטרואן ספורט בישראל... (לקידום הספורט המוטורי בישראל) האתר יהיה אינטרקטיוי ומעניין.... אני כבר בניתי דיי הרבה באתר... אבל עדיין יש עוד הרבה עבודה.. אז אני צריך את עזרתכם אם יש פה אנשים שיודעים את השפות הבאות: PHP ASP JAVA HTML FLASH ויכולים לעזור נא ליצור איתי קשר ICQ:106525052 תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-