עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by omer1595,

שלום שוב.. : ישבתי היום כמה שעות על לנסות להבין איך אני יוצר ומכניס תמונה בWIN API לתוך picturebox (כמו שיש בFORM אבל פשוט יותר נוח לי לעבוד בWIN API) אם מישהו יוכל לתת לי דוגמא ליצירת picturebox וטעינת תמונה לתוכו (להצגה על המסך) אני יותר מאשמח! תודה רבה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. (קובץ מצורף) יש לי בעיה של נתונים כפולים אני משתמש ב xsl כדי לשנות את את ה xml כדי שה innertext היה - attribute רשימה של authors לכל סופר יכל להיות יותר מספר אחד אני לא יודע אך להוסיף תנאי distinct לרשימה ( help :bash: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. שלום, אני בונה אתר אינטרנט שאחת מן האפשרויות שלו היא הפקת דוחות מנתונים הנשמרים בDB. אני מפתח בHTML,PHP והשרת MYSQL. ברצוני לשאול האם מישה מכיר מחולל דוחות פשוט ונוח לאתר אינטרנט? כזה שמכיל תבניות מוגדרות שחוסכים את זמן הבנייה משהו דומה שיש בC# בVISUAL STUDIO? תודה.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by meirtz4,

היי אני בטוח שהנושא עלה מאות פעמים, פשוט לא משנה כמה חיפשתי לא הצלחתי למצוא תשובה מתאימה בנושא, כל הרשת מלאה בזבל. התקנתי שרת של BITNAMI על המחשב, אם אני ניגש ממחשב אחר ברשת המקומית אני מצליח להגיע אליו, אבל אני לא מצליח להגיע אליו מחוץ לרשת המקומית - כלומר משהו לא תקין בהעברת פורטים בראוטר (אולי...). מה שעשיתי זה - הפעלתי את השרת, וידאתי שהוא עובד דרך מחשב אחר ברשת המקומית נכנסתי להגדרות של הראוטר, הגדרתי VIRTUAL SERVER שמכוון שאת הפורט החיצוני לפנימי המתאים כמובן... וזה לא עובד.. אולי חסר לי משהו בדרך. המון המון תודה!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by ~שירה,

ברצוני לכתוב MACRO שיפעל בעת הפעלת WORD (פתיחת מסמך חדש וישן). אני מבינה שאני צריכה לכתוב את הMACRO בקובץ NORMAL.DOT מהי הפונקציה שתפעל בעת פתיחת מסמך WORD (ממנה אוכל לקרוא לפונקציות נוספות?) איך ניתן לשמור נתונים כדי לבדוק אם פונקציה זו נקראה כבר בעבר או שזו לה פעם ראשונה??

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by guy81,

קצת חדש לי כל השפה הזאת. אשמח אם רק תתנו לי כיוון באיך להתחיל. מצורף הקובץ שצירפו לנו. המשימה: התוכנית באסמבלי מקבלת כפרמטר מחרוזת("null terminated string" -מזה אומר?) באורך זוגי ומכילה רק תווים בהקסדצמילי. הפונקציה צריכה לקרוא כל פעם 2 תווים ולהכניס לתוך מחרוזת הפלט תו בהתאם לערך האסקי בייצוג הקסדצימלי. מחרוזת הפלט צריכה להיות גם היא "null terminated string" . ודוגמא למשל: > 4c656d6f6e Lemon section .rodata LC0: DB "The result is: %s", 10, 0 ; Format string section .bss LC1: RESB 256 section .text align 16 global my_func extern printf my_func: push ebp mov ebp, esp ; Entry code - set up ebp and esp pusha ; Save registers mov ecx, dword [ebp+8] ; Ge…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by LOL,

שלום, אני רוצה לעשות לעצמי מקרו כפתור באקסל שיוסף לי כבצים כאייקון וישנה להם את השם לשם של הקובץ (במקוץ לכל הPATH) בנתיים יש לי את הקוד הזה Sub IsrtFile() Dim FileToOpen Dim holdvar FileToOpen = Application _ .GetOpenFilename("Package (*.*), *.*") If FileToOpen <> False Then holdvar = FileToOpen While InStr(holdvar, "\") > 0 holdvar = Right(holdvar, Len(holdvar) - InStr(holdvar, "\")) Wend ActiveSheet.OLEObjects.Add(Filename:=FileToOpen, Link:=False, _ DisplayAsIcon:=True, IconFileName:="packager.exe", IconIndex:=0, _ IconLabel:=holdvar).Select End If End Sub הקוד פועל טוב עבור קבצים יחידים אבל אני רוצה לשפר אותו ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by mcalfi,

העלתי את הבעיה שלי ל http://stackoverflow.com/questions/10270729/wcf-transactionscope-doesnt-rollback# עזרתם לי הרבה בפעמים הקודמות אז למה לא להמשיך לאתגר אותכם. וחשבתי שאולי תוכלו לתת לי עצה או פתרון במקביל וגם למה לא אם הוא בעברית ! I have a service and client Application and I dont have a clue what is the problem with this code. after doing this line perfectly and save it in my DB, proxy.AddEmployee("Stav", "20"); the next line throw Exception becouse I didnt send a number to the Age parameter, but the Transaction doesnt RollBack the first line so the Information : Stav, 20 still exsist in my DB! proxy.AddEmployee("Stav123", "Not a Number(-->will do Exception)")…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, בלינקים למטה תוכלו למצוא פוסטים על המגמות החמות בעולם הווב, עם דגש מיוחד למובייל: http://www.softwarearchiblog.com/2012/04/web-mobile-1.html http://www.softwarearchiblog.com/2012/04/web-mobile-2.html תגובות והערות יתקבלו בשמחה, ליאור

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by yellow acid,

שלום לכולם, אני מחפש משהו כמו אקסל, שהתיכנות הוא פשוט מאד ברמה של להכניס נתונים, לשחק איתם, ולהוציא למשתמש, אבל טיפה יותר מורכב מבחינת נוחות: למשל שנותן לי שהתוצאה הכי גבוה תצא בצבע אדום, או לשמור משתנים (באקסל למשל בשביל לשמור משתנה אני צריך לאכלס אותו בריבוע סודי שהמשתמש לא יגע בו), או כפתור שאפשר ללחוץ עליו ואז מפעיל את החשבון או מחליף בין שתי משתנים... בקיצור אקסל אבל עם טיפה יותר גרפיקה ונוחות. יש כזה דבר? (או שאולי אפשר לעשות את כל מה שאמרתי באקסל ולא ידעתי חחח)

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by ~שירה,

עד כמה זה לא "בטוח" לעשות את זה? מה זה עושה?למה זה לא בטוח?אשמח להסבר תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by galit2ha,

שלום לכולם, כחלק מאתר סביבות פיתוח באינטרנט שאני לוקחת כרגע נתבקשנו לבנות אתר HTML5 שמכיל משחק קטן עם קבצי מוזיקה ogg. כאשר אני מריצה את האתר והמשחק לוקאלית, מהמחשב, הכל תקין. לאחר שהעליתי את האתר והמשחק שמתי לב שקבצי המוזיקה ogg לא נשמעים. קבצי המוזיקה האחרים (wav, mp3) עובדים כרגיל. אין לי רעיונות איך לתקן את זה כיוון שעל המחשב לכאורה הכל תקין. ??? פרטים טכניים נוספים: הבעיה קורית בכל הדפדפנים. העליתי את המשחק לאתר בעזרת iframe והשרת אליו העליתי את האתר הוא Azure. אשמח לרעיונות.. תודה! גלית

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by DXM,

שלום לכולם, יש לי בקשה לסקריפט כי אני מתחרפן כבר, אני מגיע מעולם הפרל ואני צריך לכתוב סקריפט בVBS ואני לא מבין בזה כלום. אם היה מתאפשר לי לכתוב את זה בפרל זה היה בדיוק 6 שורות. אני צריך ככה: 1. שידפיס את הטקסט הבא למסך " Please enter username " 2. שיקלוט את הקלט למשתנה USERNAME. 3. שיכתוב את הטקסט הבא למסך "Please enter resource" 4. שיקלוט את הקלט למשתנה RESOURCE 5. שיריץ את הקובץ BATCH הבא כך שUSERNAME הוא פרמטר ראשון וRESOURCE הוא הפרמטר השני. לדוגמא: \\compname\sharename\dir1\dir2\call.bat USERNAME RESOURCE כל השאר שצריך לבצע כתוב בBATCH. מה שכן חשוב לי לשמור על ההרשאות של היוזר (יוזר של ACTIVE DIRECTORY DOMAIN) כאשר הקובץ BAT רץ.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by TechMan,

שלום , יש לי פרוייקט ב #C ב WIN את הדוחות שלי אני רוצה לנהל בפרויקט משני (DLL) ה reportViewer נמצא בפרויקט הראשי אני רוצה לחבר את הדוח מה DLL ל reportViewer ניסיתי כמה שיטות שמצאתי אך ללא הצלחה בנוסף אני גם צריך להציג תיבות סימון שהשדה שלהם הוא בוליאני כתיבת סימון גרפית או איקס או וי אם מישהו עשה זאת בעבר ורוצה לשלוח לי דוגמא או לתת לי הדרכה בנושא אני אשמח אפילו בתשלום סביר .. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by unicorn,

בס"ד יש לי גלריית פלאש ששמתי באתר ורק ב-ie זה לא מתרענן. ניסיתי להוסיף path רנדומלי וזה לא עזר.. חשוב לציין שיש ברשותי רק את הקובץ פלאש הסופי ואני לא יכול לערוך את מה שבפנים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  16. היי, אני לא יודע אם יש כאן עוד תלמידי תיכון שלומדים לקראת הבגרות של מדעי המחשב ב' אבל אשמח אם תוכלו להעלות תרגילים ששונים (לבגרות) בעצים בינריים, מחסניות, ושאר החומר למי שיש זה מאוד יעזור לי. (אולי גם לאחרים) תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני בונה אתר ב - ASP.NET ויש לי בעית גישת בהעלאת קובץ לשרת. ברגע שהלקוח מנסה לעלות את הקובץ לשרת אז התוכנית נופלת בגלל בעית גישה. מצורפת תמונה לחריגה. צרפתי גם את הקוד. עזרתם תודה. protected void B_upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (myFile.PostedFile != null) { // File was sent // Get a reference to PostedFile object HttpPostedFile upFile = myFile.PostedFile; // Get size of uploaded file int nFileLen = upFile.ContentLength; // Allocate a buffer for reading of the file byte[] myData = new byte[nFileLen]; // Read uploaded file from the Stream upFile.I…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by unicorn,

בס"ד [code] // slider if(is_ie()) { var scroller = document.getElementById("product_images_slider_middle"); var scroller_inner = GetChildByClassName(scroller, "inner_scroller"); var total_w = 0; //for(var i = scroller_inner.childNodes.length - 1; i >= 0 ; i--) for(var i = 0; i < scroller_inner.childNodes.length; i++) { if(scroller_inner.childNodes[i].nodeName == "IMG") { if(scroller_inner.childNodes[i].id == "product_image" + id) { total_w += ( scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth / 2 ); break; } total_w += scroller_inner.childNodes[i].offsetWidth; } } var new_offset = total_w…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by iem,

אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי.. חיפשתי פרטנית ברשימת פורומים, ולפורום הכללי אני לא כ"כ חושב שהשאלה שייכת. השאלה הולכת ככה: בהנחה שאני ממיין קובץ, ויש לי קובץ בגודל 40x10^9 בתים כאשר כל דף הוא בגודל 4000 בתים, ויש לי 40 דפים בחוצץ. אני יודע שזמן החיפוש הוא 5msec בממוצע, ושקצב ההעברה הוא 40x10^6 בתים לשניה. איך אני מחשב כמה מעברים יהיו למיון שלי ואת זמן המיון ? האם אני צריך להתייחס לגודל הקובץ הוא כמו אל מספר רשומות לצורך העניין ולחלק את גודל הקובץ במס' דפי החוצץ במעבר ראשון ואז את מה שיצא לחלק שוב ב-(מספר דפי חוצץ פחות 1) וכן הלאה ? אני יודע שהתשובה היא 5 מעברים אבל יש רק תשובות סופיות (שאלה ממבחן) ולכן אני לא יודע איך חישבו את זה... אשמח לפתרון, תודה !

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by Lior4543,

היי, אני מתקין וורדפרס בפעם הראשונה, ואני צריך קצת עזרה מכם בנושאים מסויימים: 1. אני מחפש פיצ'ר/פלאגין שיתן לוורדפרס גלריית תמונות שיהיה נוח גם לנהל אותה וגם לצפות בה. 2. אני רוצה למצוא דרך שהוורדפרס יהיה סטאטי לחלוטין, זאת אומרת, לא יוכלו להגיב לשום דבר / גם לא לפתוח משתמש. אני יודע שיש דרך לבטל בכל דף ודף, הבעיה היא שאני רוצה שהדבר הזה יהיה באופן אוטומטי כי האתר שאני בונה הוא לא בשבילי, בעל האתר לא ידע לנהל תגובות. 3. אני מחפש אחסון חינמי שיחזיק לפחות שנה-שנתיים (משהו שכבר החזיק שנה שנתיים חח), וגם משהו שיהיה נוח להוציא כתובת DNS לדומיין. אשמח לעזרתכם, ליאור.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. אני עובד עם תהליכונים בjava, ולמרות שהקוד בנוי כך שכל תהליך משחרר את המעבד בעזרת yield אם הוא לא צריך אותו כרגע, המעבד עדיין עובד על מאה אחוז, ואני צריך להגביל את מספר המעבדים שעליהם סביבת העבודה רצה כדי לא לתקוע את כל המערכת. המבנה המופשט של כל תהליכון הוא פחות-או-יותר ככה: תהליכון X אם הגיע אירוע i .... אחרת אם הגיע אירוע j ..... אחרת yield כאשר הבדיקה אם הגיע אירוע נעשית בזמן 0, וישנם בערך 17 תהליכונים דומים שרצים במקביל. רעיון, מישהו?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by itai2k,

מצאתי תשובה אפשר למחוק, תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by mystic,

לצערי אין ב"JAVA על כוס קפה" תרגילים. מישהו מכיר אתר (עדיפות לעברית כמובן אבל גם אנגלית בסדר) עם תרגילים למתחילים? אני רוצה לתרגל קצת את הבסיס לפני שאני מתקדם. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by אלחנן111,

שלום, למישהו יש אולי סכימה של pipelined mips שתומך בפקודות slti/lb? או אפילו מימוש שלו בVHDL/ורילוג יותר טוב! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Ateresisrael,

שלום חברי הפורום יש לי להגיש פרוייקט בvbs עד יום ראשון לסוף סמסטר ואין לי מושג יש לי פרוייקט מוכן טוב של מישהו לפני שנתיים אבל אני מפחד להגיש ככה אני חייב שמישהו יעשה לי מייק אפ עליו כגון שינוי משתנים אני מוכן לשלם זה דחוף מי שמרחם עליי ויכול לעזור שיתקשר 0542453505

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים