תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היי! רציתי לשאול האם ניתן למצוא כאן מורה פרטי לג'אווה שמלמד באיזור חיפה? אשמח מאד לעונים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתחבר למסד נתונים באינטרנט(ACCESS בלבד) ע"י פקד הDATA שהVB מספק(זה שמופיע בצד שמאל). לצערי התחלתי להשתמש בו בתחילת העבודה שלי ואינני יכול להשתמש כעת בADO ושות. חיפשתי בGOGLE, אך מצאתי פתרונות לADO בלבד. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פתרון. תודה, אופיר. עריכה: ראיתי עכשיו משהו שנקרא RDO. הR מציינת REMOTE. האם מישהו השתמש בזה ויכול להגיד לי אם אני בכיוון, או שהאובייקט לא יעזור לי. האם הוא מתנהג כמו פקד הDATA הסטנדרטי של VB?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי אתר בטריפוד שהוא תומך ב PHP ובו MYSQL ואני רוצה להוסיף את הפורום של IBHEB ואני לא מבין בגרוש את ההוראות שלהם . אני מעלה FTP עם WINCOMMNDER
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי Service ב CSharp ואני רוצה לרשום את אותו התהליך בכמה שמות. אם אני משתמש בכלי InstallUtil.exe ולאחריו שם את הקובץ שיצרתי, הוא רושם לי את התהליך שנקבע הבתוכנית עצמה ע"י: serviceInstaller.ServiceName = "Test CSharp Service"; ניסיתי לשים שם משנה שמקבל פרמטר חיצוני ואז לרשום אותו עם הכלי הזה ולאחריו להוסיף את הפרמטר אבל ההרשמה נכשלה. מה שאני רוצה לעשות בגדול זה: קובץ ה Serviec יקרא TestService.exe הוא ירשם בשם TestService 1 שהוא יריץ TestService.exe /s הוא ירשם בשם TestService 2 שהוא יריץ TestService.exe /c וכן הלאה כך שכל התהליכים האלו יוכלו לעובד במקביל. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הכנתי תוכנית ועכשיו אני רוצה לעשות עוד תוכנית שתיהיה ביחד עם התוכנית השניה מה שאני בעצם רוצה לעשות הוא: קובץ עזרה כשהמשתמש לוחץ על f1 אז עולה לו התוכנית השנייה עם כל ההסברים מקווה שהבנתם אותי
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קישרתי בין אקסס ל-c#, ועכשיו אני מנסה להכניס נתונים לאקסס דרך הform ב-c# ע"י insert into. הבעיה היא שזה לא נותן לי להכניס את הנתונים כי השתמשתי בcombobox, זה מראה את השגיאה: "שאילתת insert into אינה יכולה להכיל שדה מרובה ערכים." יש איזו דרך לפתור את זה? כי אני ממש צריכה את הcombobox בתכנית
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תמונה בפינה הימנית העליונה מתחתיה יש לי DIV המוגדר בCSS כך: div#buttons { position:absolute; margin-top:70px; margin-right:15px; } הכל עובד טוב חוץ מהשורה השלישית בFF זה עובד תקין והmargin הוא 15px מקצה העמוד (מתחת לתמונה) אך בIE הmargin מתחיל החל מקצה השמאלי של התמונה (מתחת לתמונה) איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תודה !
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1- זמן ריצה של בניית עץ AVL מ N איברם במקרה הגרוע כתבתי שזה O (גדול ) של N LOG N נעשה לולאה על כל ה N איברים(שזה N ) בתוכה,צריך למצוא את המקום להכנסה שזה O (גדול ) של LOG N (כי רצים על הרמות אחרי ההכנסה(עדיין בלולאה) צריך לבדוק אם צריך לעשות גלגול -וזה גם O (גדול ) של LOG N ואז אם צריך גלגול זה O של 1 כי זהמספר פעולות קבוע סה"כ יוצא O(גדול ) של N LOG N קיבלתי על זה תשובה חלקית מדוע? האם זה לא נכון? שאלה 2- אם יש מערך שבנוי בצורת ערמת מקסימום בעל N מספרים כלשהם,יכול להיות שיש אלגוריתם למיון שזמן ריצה שלו הוא O (גדול) של N ? טענתי שלא יכול להיות , כי האלגוריתמים למיון ליניארי (דליים,בסיס וכו') הם רק כאשר יש לי טווח סופי של מספרים וכדומה, אבל כאשר יש N איברים …
-
- 0 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כתבתי איזה קוד לסכום מספרים דו-ספרתיים ויש לי איזו בעיה כי הוא לא מראה לי את הסכום הנכון. הנה הקוד: .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA A DW 0 B DW 0 PStr DB 13,10,'Enter 2 digit number:',13,10,'$' RStr DB 13,10,' + : ',13,10,'$' Ten DW 10 ; .CODE MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH,9 MOV DX,OFFSET PStr INT 21h ; MOV A,0 MOV AH,1 INT 21h MOV RStr[2],AL SUB AL,'0' MOV AH,0 MUL Ten MOV A,AX MOV AX,0 MOV AH,1 INT 21h MOV RStr[3],AL SUB AL,'0' MOV AH,0 ADD AX,A MOV AH,9 MOV DX,OFFSET PStr INT 21h ; MOV B,0 MOV AH,1 INT 21h MOV RStr[5],AL SUB …
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לילה טוב! לעבודה חדשה- ארי צריך ללמוד איך משתמשים בצורה מקצועית בAccess. חיפשתי קצת באינטרנט, ומצאתי מדריכים מ2003 בממוצע... אשמח מאוד מאוד לעזרה בחומרי לימוד. ממש תודה, המשך לילה טוב!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בדף ה HTML שלי אני מעלה טופס לצורך משלוח קובץ של המשתמש לכתובת המייל שלי. הקוד הוא: <html> <head> <title> send_me_a_file </title> </head> <body> <form action="mailto:mymail@mail.com?subject='myfile'" enctype="enctype="text/plain" name="regiser" method="post"> <INPUT TYPE="file" name="send_me_a_file" size="20"> <INPUT TYPE="submit" value="send_file" name="regiser" method="post" dir="rtl"> </form> </body> </html> אני מקבל במייל את שם הקובץ בלבד ללא הקובץ עצמו. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לשנות את הקוד כך שאקבל גם את הקובץ ולא רק את שמו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
למדתי כבר איך משלבים בין php לhtml. עכשיו אני מחפש מערכת או סקריפט מאוד פשוטים הבנויים ב php. אני רוצה לבנות מערכת אינדקס אתרים ומערכת מדריכים. בשביל זה אני צריך סקריפט או מערכת שיעשו את הפעולות הבאות. דף ראשי בוא יהיה פירוט המדריך או האתר, וזה יקשר למדריך עצמו או לאתר עצמו. רק שאני לא רוצה כל פעם לשחק עם קודים html אני רוצה שיהיה לי ממשק נהול פשוט שבוא משתמשים מאושרים יוכלו לפתוח נושאים להוסיף מדריכים. בסגנון של פורום רק בלי הכל מסביב. כפטור של הוספת מדריך ועריכה וזהו...ורצוי מאוד שהמדריכים יופיעו באופן אקראי.זאת אומרת כל פעם שעושים רענן מקבלים רשימה שונה של מדריכים או אתרים........תודה רבה לעוזרים...מי שבאמת יעזור לי יקבל פרסום באתר שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להמליץ לי על כאלו אני אשמח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת - אני מנסה לבנות תכנית ניתוח לקוד HTML בפרולוג. היישום של פרולוג שברשותי הוא Amzi! Prolog 5.05. אם למישהו יש טיפים או ניסיון עם מיזם דומה - אני אודה מאוד על כל פיסת עזרה. המטרה הסופית שלי היא לכתוב מתאר parse/2 שיעבוד בצורה הבאה: ?- parse(HTMLCODEHERE,X). X = [element(tag,attributes,[list-of-contents-here]). כאשר ה-list-of-contents הוא רשימה של כל תוכן הטאג, שגם מתואר בעזרת element/3. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ראשית רציתי לשאול בקשר למוסג Platform, מה זה? ומה ההבדל בינו לבין IDE? שנית רציתי לדעת מהו ה- IDE הכי טוב שיש ומדריך טוב למתחילים ב- Java עדיף בעברית אבל גם אנגלית מתאים! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני לומר בבית ספר פסקל ואנחנו משתמשים בטורבו פסקל 7, שנה שעברה היינו במעבדה עם מחשבים איטיים רצח והכל היה סבבה, השנה תקעו אותנו במרתף, אבל יש שם מחשבים לא רעים בכלל (חדשים, קיבלו אותם השנה), גילינו שכמעט בשום מחשב לא עובד CRT, אחרי שזה עיצבן אותי קצת חיפשתי באינטרנט ומסתבר שזאת בעיה מוכרת (משהו עם הדרך שdelay עובד) אבל לא הצלחתי למצוא פתרון (שלא כולל את ביטול הdelay), מישהו אולי מכיר איזה פתרון לבעיה???
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הי יש לי שאלה אני כותבת תוכנית ואני צריכה לקרוא קובץ מסוים עד סוף השורה שזה אומר שאני צריכה לבדוק מתי יש את התו אנטר כנראה, איך עושים כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד ניתן להקצות בזיכרון אובייקט מסוג TImage בזמן ריצת התוכנית? לדוגמה: לחיצה על כפתור מסויים תגרום להופעה של תמונה על ה FORM הנוכחי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כותב ב C++ ומנסה לעלות טקסטורה, בצורה יעילה תו"כ שימוש ב glortho2d. אני מסתבך עם העניין וגם לא מצליח למצוא חומר קולע לבעיה. אם משהו כאן בעל נסיון, אשמח אם יחלוק אותו איתי. תודה והמשך גלישה מהנה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכל מי שיעזור חייב עזרה בדחיפות אני יושב על השאלה הזאת המון זמן כתוב את הפונקציה int Contains(int number1, int number2).הפונקציה בודקת אם number1 מכיל את number2 . במידה וכן, הפונק' תחזיר את האינדקס שבו מופיע number2 ב number1 (מימין לשמאל).אחרת, הפונק' תחזיר -1.לדוגמה: number1 = 2265123 , number2 = 651 הפונק' תחזיר 4.number1 = 754763 , number2 = 222 הפונק' תחזיר -1.number1 = 693 , number2 = 693 הפונק' תחזיר 2.הערה: האינדקס מתחיל מאפס. עשיתי כל מיני סוגים של לולאות שסופרות כמה פעמים מספר אחד מופיע בשני אבל זה לא בכלום אשמח לקבל כיוון מפורט לפיתרון
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הינה לדוגמא: http://www.spicygames.com/storm/forum דיברתי עם המנהל של החברת אחסון הוא אמר שהשרת תומך והוא יכול להסביר לי איך אבל אני קצת מרגיש באסה עם זה שאני מבקש ממנו כל דבר והוא גם ככה בן אדם עובד אז מישהו יכול ללמד אותי איך עושים את זה שיהיה כמה שמות משתמש עם סיסמאות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנה שתדע לקבל קובץ JPG שבו יש צורה גיאומטרית וגוף בעל גודל ידוע מראש. התוכנה תזהה את צלעות הצורה ותדע את אורכן ואת הזויות בינהן. בדיוק מקסימלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני השתמשתי בMicrosoft.Office.Interop.word.Find.Execute לצורך חיפוש והחלפה בקובץ word ואחרי עריכה של קובץ הword שעליו פעלה התוכנה הוא הפסיק לעבוד(כלומר להחליף). השינוי שעשיתי היה להעביר את הטקסט שצריך להיות מוחלף לתוך תיבת טקסט במקום שישב סתם בתוך טבלה. האם מישהו יודע איך מפעילים את הפונקציה גם על התיבות טקסט בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-