עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. http://bitorama.com האתר הוא בעברית, בסגנון digg ו-reddit, ומיועד לעסוק ספציפית בנושאים הנ"ל. למנהלי הפורום: בשבוע שעבר כתבתי הודעה דומה והושעתי מהמערכת. ניסיתי ליצור איתכם קשר אך לא חזרתם אלי. אולי זה היה בגלל שפרסמתי אותה במספר פורומים? אשמח לקבל הבהרה.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by edenn,

אני עושה פרויקט באסמבלר אבל נתקעתי בבעיה, אני מנסה לקלוט מספר ולפיו לפנות לפעולה אחרת, אך בכל פעם ההוראה מתבצעת בצורה כזאת כאילו נקלט המספר 3, אני כמובן מנסה לקלוט עוד מספרים. שברתי את הראש כבר כמה שעות ולא הצלחתי להבין מה לא בסדר אני אודה לכם מאוד אם תצליחו לעזור לי. kelet3 proc mov ah,01h int 21h call clear ;פעולה לניקוי המסך mov bl,1 cmp al,bl jnz r call pd ;זאת הפעולה הראשונה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w r: mov bl,2 cmp al,bl jnz t call pe ;זאת הפעולה השנייה שאני רוצה לקפוץ אליה. jmp w t: mov bl,3 cmp al,bl jnz y call pf ;זאת הפעולה השלישית שאני רוצה לקפוץ אליה, אבל הוא קופץ אליה בכל פעם לא משנה מה הקלט. jmp w y: call pg ;וזאת הפעולה הרביעית שאני רוצה לקפוץ אליה. w:…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מדריך לתכנות ויזואלי ואינטרנט (VISUAL STUDIO) עדיפות לעברית אבל גם אם באנגלית יהיה סבבה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by b127,

ניסיתי להעתיק נתונים ממאגר אחד לשני, והיתה קריסה מסויימת. ועכשיו המאגר התרוקן. יש לי את קבצי הIBDATA עם קבצי הLOG האם יש דרך לשחזר את הנתונים, מדובר בנתונים בשווי עצום. מי שיודע על דרך ורוצה לעזור טלפונית או באימייל שיפנה אליי. binyamin@photoworld.co.il בתודה לעוזרים, וגם בתשלום זה אפשרי.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by QuAKeR_996,

כתבתי ב NETBEANS קוד פשוט שמכיל חלון עם CANVAS בפנים. אני מנסה לגשת ל CANVAS אבל שום דבר לא קורה. הצלחתי לשנות את הצבע של הרקע אבל לא הצלחתי לצייר דברים ב CANVAS כשאני מריץ את התוכנית אז רואים את ה CANVAS ברקע לבן כמו שהגדרתי אבל לא רואים את הקו שאני מנסה לצייר. תודה רבה ! הקוד: import java.awt.*; public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { public NewJFrame() { initComponents(); Color white = new Color(255,255,255); Color black = new Color(0,0,0); canvas1.setBackground(white); Graphics g = canvas1.getGraphics(); g.setColor(black); g.drawOval(0, 0, 100, 100); canvas1.paint(g); } private void initComponents() { canva…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  6. יש לי שבוע הבא מבחן במבוא למדעי המחשב. תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by nir567,

<script language="JavaScript"> <!-- window.open('start.html','_self',"location=no, status=no, menubar=no") //--> </script> החלון שנפתח לי מופיע עם הסרגלים ועם שורת הכתובות, מה הבעיה פה???

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by genius,

היי חברה, יצרתי אפליקציה פיצית בC# שמחביאה או מציגה קבצים, בהתאם ללסוויץ' שאני מעביר לה. הייתי רוצה תופיע לי בתפריט לחיצה-ימנית של שולחן העבודה (כלומר, שאני אראה אותה כשאני אלחץ לחיצה ימנית במקום ריק על שולחן העבודה). מצאתי את האזור ברג'יסטרי שבו אני יכול להוסיף או להסיר אלמנטים מהתפריט לחיצה-ימנית של הדסקטופ, אך איני יודע איך לכלול את התוכנה שלי שם. לפי מיטב הבנתי אני צריך לתת לה GUID או CLSID מיוחד, ורק אז אני אוכל לרשום אותה ברג'יסטרי. צר לי על הבורות, או אם השאלה שלי לא ברורה מספיק. אשמח להכוונה, בתודה מראש, ג'ין.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  9. שלום יש לי קוד PHP שרץ כמו שצריך כאשר אני מריץ אותו באתר שיש לי ב hostgator.com ניסיתי להתקין XAMPP ולהריץ את הקוד על המחשב שלי וקיבלתי את השגיאות הבאות : Fatal error: Cannot redeclare class File in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 92 כשאני מוריד את ה require למחלקה File שאני כתבתי אני מקבל את השגיאות הבאות : Strict Standards: Non-static method PEAR::registerShutdownFunc() should not be called statically in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 541 Text Input Fatal error: Call to undefined method Image::AddToForm() in C:\xampp\htdocs\infograph\Classes\Abstract\AbstractInfoGraph.php on line 77 Strict Standards: Non-static method PEAR::getStaticProperty() s…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  10. אני עושה דף HTML בפרונט פייג לאחר שאני מפרסם אותו באיטרנט סדר העמודות מתהפך ימים לשמאל וההפך מדובר באנגלית, מה אני יכול לעשות? תודה

11. Started by orninyo,

שלום זה הקוד: window.open("lists.php",locationStr+"width=400,height=1000,toolbar=no,status=no"); הבעיה היא שבFF זה עובד באופן תקין בIE זה פותח חלון רגיל ומתעלם מהמאפיינים (גודל וכו..)

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר איזה פורום פשוט ב php במקום להתחיל ולבנות אחד מחדש ? משהו בסגנון הזה: http://www.sponser.co.il/Forumm.asp אפילו פשוט יותר

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by zvirozenb,

אני מחפש קומפיילר של delphi 7 עבור תוכנה שנכתבה בשפה זו לפני כמה שנים ואני צריך לשנות בתוכה דברים ולקמפל מחדש צבי

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by mt_nro,

האם יש דרך לקרוא בC# לקובץ WAV (אני יודע איך) על כל מחשב בעזרת DOK? - למרות שאי אפשר לדעת את המיקום של הקובץ (לא יודעים מה האות של הכונן!) עזרה??

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by omri123,

קבלו ביטול

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  16. איך מוסיפים תמונה לדף html בעזרת אתר "zim ?

17. Started by lo_toda,

אני בעבודה לצערי הרב חוזר לכתוב ב MFC כי לא מצאו פרייאר אחר שיעשה את זה הם מוכנים לתת לי קורס MFC ...אני השמח אם משהו יכול להמליץ לי על קורס כזה בזור המרכז.. תודה . .

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by buzz man,

אז ככה,התחלנו ללמוד על תרשימי זרימה באלגוריתמים ודי הסתבכתי... קיבלתי -2 מטלות - להכין תרשים זרימה של 2 תוכניות: 1.התכנית: א.קולטת שני מספרים. ב.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין שני המספרים. ג.מחשבת ומציגה את סכום המספרים ומכפלתם. 2.התכנית: א.קולטת חמישה מספרים. ב.מחשבת ומציגה את סכום חמשת המספרים. ג.בודקת ומציגה את המספר הגדול מבין חמשת המספרים. אני אשמח להכוונה למקום שאפשר לקבל רקע על זה שיעזור לי להבנה של הנושא או להסבר איך לגשת לתרגיל. תודה מחכה לעזרתכם __________________

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Avigail111,

שלום,אני כעת בכתיבת פרויקט ונתקלתי בבעיה. הוספתי חלון(לחיצה ימנית על הפרויקט->הוסף->Window),לאחר מכן החלטתי לשנות את שמו,וזה גורם שהוא יהיה לא ניתן לשימוש יותר. אז איך משנים שם מבלי לפגוע 'בעבודה' איתו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום. יש לי אתר שבו התקנתי את מערכת ההורדות paFileDB 3.6 של PHP Arena. כמו שיש באתר הזה. האתר שלי מורכב מעמוד בודד - דף הבית שהוא ב html ופורום. אני רוצה לשים את המערכת הורדות(את השלד עצמו) ולשים אותו כחלק מעמוד הבית. כלומר המערכת הורדות תיהיה בעמוד הראשי. השאלה היא ככה: המערכת היא ב php, איך אני מצרף אותה לדף html? תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Zelig,

אני עושה CListBox::AddString. הקוד עובד ב-MFC על win32. בניתי פרוייקט MFC אחר על windows mobile 5 SDK (כלומר windows CE). שמתי שם גם כן listbox. הקוד שעושה AddString הוא אותו דבר. גם נראה שהוא עובד, רק שהמחרוזת לא מופיעה ב-list box על המסך! כאילו אין חיבור בין המשתנה ב-Dialog לבין מה ש-MFC עובד איתו, אבל יש קוד שעושה DDX_Control. יש למישהו רעיון? עריכה: הבעיה היתה ששמתי אותו כחלק מ-group box, וwindows המטומטם צייר את ה-group box מעל מה שהוא מכיל, בניגוד לכל הגיון ובניגוד לאיך שהוא עובד על win32... התוצאה היתה שמה שחשבתי שהוא ה-list box היה למעשה ה-group box שהסתיר אותו.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by talevi83,

היי חברים, אני עובד עכשיו על פרויקט שבמסגרתו אני צריך לבצע Localization ופשוט לא הולך לי... אני עובד על זה כבר שבוע, ניסיתי מדריכים באינטרנט, ניסיתי דוגמא שהמרצה שלח לי וכלום! יש מצב שמישהו יכול לכתוב לי בסעיפים שלבים לביצוע? בעיקרון אני מנסה לשים DropDownList בתוך ה- Master Page ושהוא ישלוט על השפה בתוך ה- Content Page. יכול להיות שאני לא מגדיר נכון את ה Content Page שלי? מה שאני עושה זה לחיצה ימנית על ה- Master Page ואז אני בוחר ב- Add Content Page, יש משהו שאני מפספס? טוב בקיצור באמת אני ישמח אם מישהו יוכל לכתוב לי לפי סעיפים את השלבים לביצוע. זה דיי דחוף להגשה ביום ראשון (14/8/2011). תודה ושבת שלום לכל העוזרים... עדכון: הסתדרתי בסוף... תודה בכל מקרה, שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  23. שלום פספתי כמה הסברים בשיעור ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין את המשמעות של קשר אופציונלי וישות פירוט או להפנות אותי למדריכים ברשת. לפי מה שהבנתי קשר אופציונלי הוא קשר לא הכרחי בין שתי אובייקטים לדוגמא אם יש לי בוייקט לקוחות ואבוייקט הזמנות והנחת יסוד שללקוח יכולות להיות 0 או יותר הזמנות אז הקשר בין לקוח להזמנה הוא אופציונלי נכון? לגבי ישות פירוט בכלל לא הבנתי. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by eran256,

יש לי להגיש למחר עבודה ואני יושב שעות ולא מצליח כלום יש לי דרך לפתרון אבל אין לי מושג איך לכתוב את זה. האם מישהו יכול לעזור לי שיכתוב ואני ארשום את התרגיל והדרך לפתרון, אני לא רוצה שתנסו ללמד אותי אין לי זמן לזה העבודה למחר. זה חומר דיי בסיסי. המטרה היא לבדוק תקינות של 2 תאריכים כולל 29 לפברואר פעם ב4 לא כולל מאות חוץ מה 400 ולחשב את הפרש הימים בניהם הם חייבים להיות באותה שנה. תודה מראש ערן..בבקשה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. אני רוצה ליצור מתודה שתקלוט מחרוזת תווים באמצעות System.in.read() יצרתי משהו אבל הוא נראה לי מסובך ואני בטוח שיש דרך מימוש פשוטה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.