תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
יש לי ListBox בפרויקט ב-C# שאליו אני מכניס קבצים, הגדרתי לו בפרופרטי שיהיה לו גלילה למעלה - למטה ולצדדים (אורך שם הקובץ) אם יש לי יותר קבצים מהגובה של ה-ListBox אני רואה כפתור גלילה אבל כשאני מכניס קובץ עם שם ארוך אני לא רואה את הכפתור גלילה לצדדים ואין לי אפשרות לראות את כל שם הקובץ למרות שהוא מופיע בגריי (גם לכפתור גלילה למעלה ולמטה זה מופיע בגריי אבל הוא מופעל כשהוא צריך) ראיתי בפרופרטי שאפשר להכניס אורך מינימלי ומקסימלי וככה תמיד אני אראה את הכפתור גלילה לצדדים אבל אני רוצה שהוא יופיע רק במקרה הצורך
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתחבר לDB אבל לא מצליח. התקנתי קונקטור ל- Mysql כמובן ומשום מה הוא זורק הודעת שגיאה בחיבור שהוא לא מצליח להתחבר. הוספתי צילום של המסך. עזרתם תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי פרוצדורה אשר מעתיקה שורות פנימיות לא מוסתרות בתוך טווח נבחר לגיליון חדש (נניח אם בטווח נבחר A1:C3 יש שורה פנימית מוסתרת: A2:C2 ,אז היא לא תועתק לגיליון חדש, שאר השורות יועתקו). בזמן קומפילציה ישנה שגיאה Code Execution has been interupted, ואני לא לוחץ על pause במקלדת! ולא על Esc!. Sub CopyNonHiddenRowsToNewSheet() Dim iRow As Range: Dim DataSheet As Worksheet: Dim NewSheet As Worksheet Dim i As Long Set DataSheet = ActiveSheet Worksheets.Add after:=DataSheet Set NewSheet = ActiveSheet DataSheet.Activate For Each iRow In Selection.Rows If Not iRow.Hidden Then iRow.Copy NewSheet.Paste (NewSheet.Cells(i + 1, 1)) ' פה השגיאה מתבצעת כאשר אני לוחץ דיבאג בהודעת…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחזיק מספר טבלאות. כל עוד הגודל נותן קטן למדי, סדר גודל של עד 1,500,000 אין בעיה. כאשר אני מעלה את הטבלא הגדולה של 3 מליון רשומות, ההעלאה שלה לוקחת המון זמן. כמה זמן? מעל שעתיים ואני מדבר על העלאה מקומית! כלומר השרת הוא המחשב שלי, אין רשת בכלל בסיפור! הטבלאות הן במנוע INNODB, מעבר לMYISAM כמובן משפר את הזמן לדקות בודדות, אבל זה לא עוזר לי כי בטבלא הנ"ל שני שדות שחייבים להיות FOREIGN KEYS לטבלאות השכנות. גם אם אני מעלה לINNODB ללא ההגדרה של המפתחות זה טס. אבל ברגע שאני יוצר את הFORIEGN KEY זו פעולה שלוקחת חזרה את כל ההפרש הנ"ל! כנ"ל כמובן לגבי העלאה לטבלת MYISAM והמרה לINNODB. והרי שבMYISAM אין FOREIGN KEYS. מה אני כן יכול לעשות כדי לזרז את ההעלאה והיצירה של הטבלא השלי…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אנחנו מנסים להעביר התקנה של התוכנה שלנו שלא תדרוש הרשאות של מנהל. אנחנו משתמשים ב install shield 11 premier edition basic MSI לצורך שימוש בVB COM שיש לנו, אנחנו רוצים לרשום אותו כEXE כדי שירוץ בPROCESS נפרד. במכונה של WIN7 64 הכל עובר חלק. על VISTA 64 - מקבלים שגיאה ביצירה של CLASS. מישהו מכיר משהו בנושא? נקודות עניין לחקירה?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. פיתחתי לי אתר קטנטן עם PHP וMYSQL ומצאתי לי אתר אחסון מצוין וחינמי. העלתי את כל הקבצים של האתר וגיליתי שלא עובד לי כלום. יצרתי קשר עם התמיכה של האתר ולמדתי שמערכת שמות הקבצים של לינוקס היא Case Sensitive. מישהו יודע אם יש דרך (בתוך הקוד של PHP אולי) שיחסוך ממני את העבודה לעבור קובץ קובץ ולשנות את השמות של והקישורים?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מכין פרויקט קטן כחלק מהלימודים שלי ונתקעתי ב2 בעיות 1. אני צריך ליצור מאקרו שמשנה ערך של רשומה לפי ערך של שני רשומות אחרות, במידה והם קיימות אז הערך שלו אמור להשתנות אוטומטית הערך שמשתנה הוא מסוג תיבה משולבת עם שני מצבים של "פתוח" ו"סגור" במידה ויש CHECKBOX מסומן וגם ערך כלשהו בתיבת טקסט אז המצב אמור להפוך אוטומטית מפתוח לסגור 2. אחרי שזה עובר ממצב פתוח לסגור הרשומה (וכל מה שקשור לאותה הרשומה) צריכים להינעל ולא לאפשר עריכה, כלומר לעבור למצב READ ONLY פה נתקעתי חזק, אודה לכל עזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף כפתור חדש בסרגל הכלים באקסל 2007. עשיתי לפי המאמר הזה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb335359(v=office.12).aspx#Y4843 ו - שתי בעיות: 1. אני מקבלת שגיאה על השורה: Return Properties.Resources.Ribbon (שגיאה זו: Error 1 ; expected Error 2 Invalid expression term '.' Error 3 ; expected ) 2 . איך אני מריצה את הפרויקט? רשום לי: Right-click RibbonDemoInSetup, and then click Install? איפה יש לי INSTALL? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך את עזרתכם במציאת מערכת עם המאפיינים הבאים: 1. אני אוכל להציג קטלוג של מוצרים, ולנהל אותו בצורה פשוטה. 2. המשתמשים יוכלו להשתמש בעגלת קניות ולהוסיף לתוכה מוצרים. 3. אני אוכל להוסיף עבודה עם paypal וקנייה דרך האתר. אשמח להמלצות על מערכת שכזאתי, תודה מראש, ליאור! נ.ב חשוב לי מאוד שתהיה הרשמה כל שהיא, וכל משתמש יוכל לנהל את החשבון שלו/עגלת קניות משלו.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכלל המתכנתים למיניהם... מישהו מכיר חברה שמתעסקת בבקרת איכות אוטומטית? אני מחפשת משהו בתחום של בקרת איכות בתעשיות עם יריעות ארוכות- פלסטיק, מתכת ועוד... אודה לתשובה!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ על ספרי לימוד לjava טובים ומפורטים והכי חושב עם דוכמאות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאקרו שיוסיף את השם של יוצר המסמך בצד שמאל של המסמך. אם מישהו אחר - ערך את המסמך, לחיצה על המאקרו תעדכן את השם - לשם שלו. איך אני עושה את זה? 1. איך אני בודקת האם קיים שם? (יש אפשרות בעת הוספת השם לסמן בFLAG שיש שם? הFLAG צריך להיות כללי לכל המסמך) 2. איך אני מסמנת את השם הקיים ומוחקת אותו?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יצרתי Slider וקבעתי שיהיו לו 8 מצבים (עם הערך Maximum), איך אני מכניס ערך מספרי שונה לכל אחד מהמצבים לאורך ה-Slider למשל אם אני בוחר את האפשרות הראשונה אני מקבל ערך מספרי מסויים וככה כל ערך אני מקבל ערך שונה אבל הקפיצות הם לא שוות לאורך ה-Slider תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו עובד עם התוכנה הזו? צריך עזרה בטמפלטים בעברית בבקשה תודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. יש לי תבנית של מסמך - איך ניתן לראות את ההגדרות שיש בה? (לפתוח את הקובץ של כל ההגדרות?)? 2. האם אפשר ליצור ש: אם אני פותחת מסמך חדש (ללא תבנית), ירוץ מאקרו שיקבע את כל המאפיינים של התבנית? (אם זה לא מתאים לפורום המתאים, אשמח שיועבר לאיפה שצריך)
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
(קוד של הריאקטור: http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/PracticalSession11) 1. לא ברור לי ככ באיזה שלב יוצרים אובייקט מהטיפוס protocol task. האם כל לקוח שמתחבר נוצר בשבילו אובייקט connectiin handler ואובייקט ProtocolTask 2. מדוע כל הסינכרונים שיש על ProtocolTask? (כלומר למה יקרה מצב שכמה תרדים יגשו לאותה משימה)? 3.כתוב בהסברים למעלה שמשתמשים שוב ושוב באותם אוסייקטים של ProtocolTask. איפה זה בא לידי ביטוי 4. לגבי הסינכרון במתודה האחררונה של protocoltask-addbytes: האם כאשר המפתח של protocoltask תפוס, ניתן לגשת לbuffer שלו?(זה מה שאני מבין מההערה בחום..שהם לא רוצים לסגור על this שמא ה- run ירוץ יותר מדי זמן..) / מצד שני, בפונקצית ה- run מסנכרנים קודם את this ושורה אחכ את הבפר-למ…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני בוחר לתוך Listbox את הקבצים שלי, הגדרתי Multiselect בקוד שאני אוכל לבחור יותר מקובץ אחד ו-SelectionMode="Multiple" ב-XAML ועדיין כשאני בוחר יותר מקובץ אחד רק קובץ אחד נכנס לי לתוך ה- Listbox זה הקוד שלי: Stream checkStream = null; Microsoft.Win32.OpenFileDialog openFileDialog = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog(); openFileDialog.Multiselect = true; openFileDialog.InitialDirectory = "c:\\"; openFileDialog.Filter = ""All files (*.*)|*.*"; openFileDialog.FilterIndex = 1; openFileDialog.Title = "Please Select Source File"; if ((bool)openFileDialog.ShowDialog()) { try { i…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בעיקר כיצד לשנות את המראה להוסיף תכנים וכו'
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני בעבודה לצערי הרב חוזר לכתוב ב MFC כי לא מצאו פרייאר אחר שיעשה את זה הם מוכנים לתת לי קורס MFC ...אני השמח אם משהו יכול להמליץ לי על קורס כזה בזור המרכז.. תודה . .
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
פרקים: ידע מקדים מטרת המדריך מהו CSS? תחביר יישום CSS בדפי HTML צבעים אורך ואחוזים בוררים Margin ו – Padding מודל הקופסה ב- CSS גבולות דוגמה סופית סיכום מקורות המלצות ידע מקדים אל מנת ללמוד CSS יש צורך ללמוד (רצוי לעומק) HTML. מטרת המדריך מטרת המדריך הוא לתת ידע בסיסי ב CSS. מהו CSS? css הינה ראשי תיבות של Cascading Style Sheets. CSS משמשת לעיצוב מסמכי HTML ויצירת תבניות לאתרי אינטרנט. תחביר אני ישר מתחיל בדוגמאות והסברים (כך לאורך כל המדריך). selector{ property : vaule;} selector- תג ה HTML לדוגמא שאליו התכונה משתייכת. property- תכונה, לדוגמא : גובה, רוחב, רקע. vaule- ערך במספרים או קישור לקובץ או צבע הרקע. יישום CSS בדפי HTML ישנם כמה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאתר שאני מרים אני צריך לנהל מסד נתונים קטנטן. (ניהול ליגה ושמירת ניקוד בתוצאות משחקים) אני לא ממש מכיר את התחום, עבדתי בעבר עם Access. האם יש אפשרות להעלות קובץ Access לאתר שלי, ולנהל את קבלת / הפקת הנתונים דרך FORMS אינטרנטיים ? אם לא, יש לכם הצעה איך לנהל מסד נתונים קטנטן ?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שעורי בית לאח של חבר. תודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527457.0 הפוסט האחרון
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עושה שהוא יופיע בחיפושים בגוגל ובמידה וזה עולה כסף , יש המלצה על חברה טובה שעושה את זה בצורה מקצועית ? תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מילאתי באג ריפורט וזה confirmed issue. חשבתי לדווח גם כאן למקרה שמישהו יתקל בבעיה. הבעיה חלה גם בגרסת הבטא האחרונה של כרום ולא תאפשר לכם לבצע שינויי CSS דרך הדפדפן.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-