תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום, ביום חמישי הקרוב תהיה לי בחינת מתכונת בעיצוב תוכנה, ולקראת המתכונת/בגרות אני מנסה ללקט חומר עזר בשביל הבחינה, כאמור: בעיקר אלגוריתמים. האלגוריתמים שאני צריך הם בעיקר אלגוריתמים שפועלים על טנ"מים שימושיים (stack,list, binary tree, queue) וביניהם: מיון, מיזוג, חיפוש ובעיקרון כל דבר שיכול להיות מועיל בפיתרון בחינות בגרות. האם מישהו מכם מכיר אתר/אוסף/ספר שבו ישנו אוסף כזה של אלגוריתמים? תודה רבה רבה לכל המגיבים, זו אחת הבחינות החשובות בקריירה שלי בתיכון. נ..ב גם אלגוריתמים לבחינה במדעי המחשב א' יתקבלו בברכה... ואם יש לכם דברים שאתם השתמשתם בבגרות שלך בבקשה תשלחו לי לאימייל, או שתעלו את זה לאתר. האימייל שלי רשום בפרופיל.... האימייל שלי זה avinoam שטרודל gmail נקודה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור תיבה ב++C שדרכה אני יכול לבחור קובץ מסויים ואז היא תחזיר לי את הכתובת של הקובץ, מעיין Browse אני בטוח שקיימת כזו פונקציה כבר אני רק לא יודע איך קוראים לה ואיך משתמשים בה אז כל מי שיכול לעזור לי , מוזמן...
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מספרים רנדומליים בין 0-255 אז רשמתי קוד אבל משום מה אני מקבל כול פעם את אותו המספר, 41. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void noise() { int random=0; random=(rand()); printf("%d",random); getch(); } void main() { noise(); } אני משתמש ב ++C
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במגמה להתקדם בעבודה אני מעוניין ללמוד כמה שפות תיכנות, כרגע הידע שלי הוא רחב בSQL וHTML, מאיפה כדאי להתחיל ? השפות אותן בסופו של דבר אצתרך הן - C, C++ , C#, Visual Basic אשמח לכל אצע או טיפ, גם בנושא ספרות שמתחילה מהתחלה עד למקצועיות 'כבדה' תודה ! kfirmr@gmail.com
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך לעשות בC# מין תוכנה דומה לצייר, אך מונחת עצמים. כרגע כל מה שאני יכול (ויודע) לעשות זה לצייר ריבוע, אליפסה, ומה שקיים בשפה שם, כולל לשנות צבע וכאלה אבל יש לי בעיה, כרגע אני יכול לצייר לך אובייקט אחד כל פעם. אני צריך לעשות איכשהו בעזרת רשימה מקושרת וקלאסים של למשל מלבן, (וכנראה גם איזה קלאס אבסטרקטי של "צורה") לשמור את הנתונים של כל מלבן אני כבר שובר את הראש כמה שעות ועדיין אין לי מושג. יש למישהו רעיון איך לשעות דבר כזה?
-
- 36 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום אני קולט ערכים עבור 2 פרמטרים ומשתמש ב cin לצורך זה. להלן הקוד: // temp.cpp #include <iostream> using std::cin; using std::cout; int main() { int temp, temp1; cout << "First"; cin >> temp; cout << "\nSecond:"; cin >> temp1; return 0; } בהרצה אני מקבל: First ולוחץ על ctrl_z. אח"כ אני מקבל ע"ג המסך: Second ואינני יכול להקליד ערך למשתנה השני כי התכנית מסתיימת. שאלה: איך אני יכול להמשיך להציב ערכים באמצעות cin אחר לחיצה על ctrl_z? תודה !
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני עובדת ב-vb של access 2000. אני בודקת בתוכנית האם תאריך מסויים קטן מאחר. במקרים מסויימים הוא לא מזהה שהתאריך קטן מהאחר. לדוגמה: הוא לא מזהה ש-28.2.05 קטן מה-1.3.05, אבל כן מזהה שהוא קטן מה- 8.3.05 . (שמתי לב שהפרש של עד 4 ימים מהתאריך הוא לא מזהה , והפרש גדול יותר הוא כן מזהה). יש למישהו רעיון מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך קומפילר ל-C הכי פשוט שיש שאני רק רושם בו עושה קומפייל ודי לא יותר מזה למשהו יש אחד +לינק?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום התקנתי .net וברגע שאני מנסה ליצור פרויקט הוא יוצר לי את הדבר הבא.... VISUAL STUDIO .NET CANNOT CREATE or open because no web server was detected at this url 'http://localhost/wevapplication1'. make sure the web server is installed and running
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשמקצים סטטית איפה נשמר האובייקט וכשדינמית איפה? מה ההבדל בין הקצאה סטטית לדינמאית בנוגע למחרוזות(מה אפשר לעשות בדינאמית שאי אפשר בסטטית). ובאובייקטים (מה ההבדל בין הקצאה סטטית למבציע על אוביקט דינאמי(NEW) ). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
התקנתי את סביבת ה-.NET אך ללא קבצי הHELP. איך נקראים הקבצים האלו(האם FRAMEWORK) ואני אשמח אם תוכלו לתת לי את הקישור המדוייק מהיכן ניתן להוריד אותם. בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום ! ברצוני ליצור באמצעות קוד ++c קובץ טקסט ולקרוא את תוכנו. להלן הקוד שכתבתי: //temp.cpp #include <iostream> using std::cout; using std::cin; using std::endl; using std::ios; using std::cerr; #include <fstream> using std::ifstream; using std::ofstream; int main() { ofstream yosD("yosData.dat",ios::out); if(!yosD) { cerr << "\ncouldn't open file !"; exit(1); } int myN; char myName[10]; double mySal; cout << "\nEnter number, name and salary\n?"; while(cin >> myN >> myName >> mySal) { yosD << myN << myName << mySal << endl; cout << "?"; …
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
I want to implement a basic lexer in c++, i.e to be able to read input (strings) from either stdin or a text file, take it apart according to specific grammer rules and identify syntax errors lex http://www.opengroup.org/onlinepubs/007908799/xcu/lex.html would've been ideal for this task, however unfortunately i'm forbidden from using it what i'm basically asking for is either tips about how to go and implement it, a general guide conserning this topic (better) or a basic lexer source code (even better)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול ליצור סביבת עבודה של Windows ב++C מצאתי קובץ נורא ארוך ואחרי שעברתי עליו ויצרתי חלון איתו יצא לי משהו ממש מכוער ואני רוצה שיווצר משהו קרוב לחלונות של הוינדוס ככול האפשר אם למישהו יש כזה דבר אני אשמח אם תוכלו לשתף או לשלוח לי במייל תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://web.media.mit.edu/%7Ehugo/demos/metafor-bartender-simple.mov סרטון די מגניב שמדגים את היכולות הבסיסיות של זה (הנושא בפיתוח). הנה כתבה בנושא: http://www.trnmag.com/Stories/2005/032305/Tool_turns_English_to_code_032305.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי VISUAL STUDIO .NET 2003 והייתי צריך להשתמש דווקא בגרסא 6.0 לכן הסרתי את הגרסא וניסיתי להתקין את 6.0 וכנראה משהו בהתקנה / הסרה של 2003 דפק משהו ועכשיו ההתקנה של 6.0 מתרסקת מיד בהתחלה איך שעולה ההתקנה (SETUP.EXE) . למישהו יש מושג איך אני פותר את זה????
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה... אני עובד עם מודלים (Module)... עכשיו יש לי טופס בשם form1 ויש בו קבוע (Const) בשם BlockSize אני רוצה שהקבוע הזה (BlockSize) ישמש אותי גם במודלים...איך אני עושה את זה?? משהו עם Public??
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, חבר שלי נחוש בדעתו למצוא נוסחא למספרים ראשוניים... עזבו אתם לא רוצים לדעת בכל מקרה אני עוזר לו בכך שאני יוצר תוכנה שתציג לו רשימות וסטטיסטיקות למינהם. החלק הזה פשוט, הקטע הבעייתי בשבילי זה זה: אני משתמש בחלון GUI (תמונה מצורפת). יש שני דברים שאני לא מצליח לעשות ולא הצלחתי למצוא עזרה באינטרנט. כאשר אני לוחץ על אחד הTools אני רוצה שיפתח חלון (Dialog) שבו אני יוכל לכתוב מספר (שיכנס למשתנה). בנוסף אני גם רוצה להציג את המידע בתוך התוכנה, בחלק (שכרגע) אפור. מישהו מוכן לעזור לי עם זוג הבעיות הנ"ל? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין קצת ב -xml וכול להסביר לי מה התפקיד של קבצי DDT ב - XML אשר מוגדרים ב System ואיך אני יודע איזה טאגים/שמות אני יכול לרשום בתוך קובץ מסוג זה ( ה- Xml) תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני צריך עזרה.. יש לי פרוייקט להגשה לבנות הגרלת לוטו, אז סיימתי הכל ורק יש בעייה אחת. בהגרלה מוחזרים לי לפעמים אותם מספרים. יעני אני צריך לעשות אחרי כל מספר שזה מגריל שיוציא אותו מהרשימה ולא מצליח:\ עשיתי את כל הפונקציות שמערבבות, ושבונה רשימה של מספרים וכל השאר זה הראשית: (define (main n ) (cond [(= n 0) '()] [else(cons(random1(mix(numbers1)))(main (sub1 n)))])) הפרמטר N זה בעצם כמה מספרים היא צריכה להגריל. נמברס1 יוצרת רשימה של 45 מספרים והמיקס מערבבת אותה ורנדום1 מוציאה מספר רנדמולי. עכשיו את האיבר הרנדומלי שנבחר אני צריך להוציא מהרשימה שנוצרה מנמברס1. ולא מצליח לעשות את זה...(בניתי פונקציה שמקבלת איבר ורשימה ומוציאה את האיבר מהרשימה) אבל לא יודע איפה ואיך לה…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דבר ראשון מה זו בדיוק השפה הזאתי ולמה היא משמשת ו ואיפה אני יכול ללמוד אותה באינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
*הדיון שונה* הדיון האמיתי מתחיל איפשהו בעמודים 3-4...=\
-
- 62 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אהלן, כול השנים שאני מתכנת הייתה לי בעיה יסודית,כול פעם שהעתקתי משהו מאתר אינטרנט והיו לו משפטים בעברית משולבים באנגלית כול סדר המשפט מתחרבש,יש לזה פתרון יש מושיע?
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-