עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by nondos,

שלום, אני מנסה לתכנת תוסף ל mce חיפשתי חומר ברשת אבל העסק די דל, ואין כמעט דוגמאות כיצד לתכנת mcml גם ה sdk של מיקרוסופט לא עזר לי במיוחד אודה לכל אחד שיוכל להפנות אותי לקישורים רלוונטים או יכול לעזור תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. אורח איציק
    Started by אורח איציק,

שלום לכולם,נתנו לי עבודה קטנה באסמבלי ואני דיי חדש ואני לא מצליח להבין את כל הקטע של הדגלים ואת הפקודה לא חוקית של הMOV. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הדגלים?תודה רבה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  3. אני בכיתה יא', לומד כרגע מערכים עם פעולות בוליאניות שמחזירות אמת או שקר. אני עובד בשפת JAVA בתוכנה NETBEANS. מחר יש לי בוחן ובבוחן יהיה תרגיל שבו תהיה פעולה שגויה ואני צריך לתת דוגמה למערך שמשיג את מטרתו, למערך שאינו משיג את מטרתו ולתקן את קטע התוכנית. בנוסף יהיה תרגיל לכתוב פעולה בוליאנית. חיפשתי בבחינות בגרות ולא מצאתי תרגילים כאלו. אם מישהו יודע היכן יש אני מאוד אשמח. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם! רציתי להציג בפניכם את מדריך הג'אווה שיצרתי, שממשיך להתעדכן כל הזמן. במדריך אני מלמד ג'אווה מן הבסיס, כאשר בעתיד כנראה נעבור לפיתוח משחקים (נראה שזהו הנושא הכ מתבקש על ידי הקהל). למי שמעוניין להתחיל, פרק ראשון - משתנים: (בכל פרק יש קישור לפרק שבא אחריו, ולפרק הקודם), נכון לעכשיו, פורסמו 10 פרקים. לפלייליסט שמתעדכן עם כל הוצאת פרק: אנחנו קרובים לסיום החומר הבסיסי, ולעבור לחומר קצת יותר מתקדם, ולאחר מכן להתחיל כנראה פיתוח משחקים, אז זהו הזמן להתחיל ללמוד! בהצלחה ללומדים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shoshana,

יש לי משהו כזה: <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" ></asp:TextBox> אני רוצה לשנות את צבע התוכן של הפקד בקוד הJS. איך?? אם אפשר קוד ברור (ניסיתי TextBox1.fontColor וזה לא עבד!)

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  6. למשל ברגע שהשורה ארוכה מידי.. אז שירד שורה דוגמא גם בפורום פה: דוגמא:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם רואים הוא ירד שורה ברגע שזה ארוך מיידי! עריכה בעצם לא!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. היי. אני רוצה להתחיל לבנות אתר ב ASP ואני צריך להפעיל במחשב את השרת הזה שנקרא IIS. יש לי מערכת ויסטה. עכשיו, מצאתי מדריך באינטרנט והפעלתי את ה IIS ועכשיו באמת יש לי תיקית Inetpub עם wwwroot וזה אבל אני שם קבצים של ASP ב wwwroot (שמתי כמה קבצים - חלק אני כתבתי וחלק הורדתי מהאינרטנט אז הם כולם תקינים שלא תגידו שהבעיה בקובץ) וכשאני מנסה להיכנס דרך הדפדפן אל הקובץ (localhost/myfile.asp או 127.0.0.1/myfile.asp) זה מה שהוא רושם: מה אני יכול לעשות?[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 16:52:11 up

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by ColasP,

שלום רב, יש לי מסד נתונים קיים, ולניהולו אני משתמש בתוכנה phpmyadmin. במסד הנתונים יש טבלה מלאה ברשומות. רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף שדה לטבלה, מבלי לעשות טבלה חדשה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by yarden789,

שלום, אני רוצה להתקין PHP-Nuke אבל זה קצת אני לא ממש מסתדר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להתקין את המערכת. אני מקווה שזה הפורום הנכון לא ידעתי ממש איפה לפתוח את הדיון הזה אז חשבתי אולי כאן.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by ross,

יש לי קובץ טקסט שמכיל אלפי רשומות מידע fixed-width כאשר בסופו יש שורת סיכום ששונה מהתבנית הקבועה. אני צריך ליבא את הקובץ ל sql server 2008 כאשר אני מנסה ליבא אותו באמצעות ssis הוא נופל על השורת סיכום. למישהו יש פתרון??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. יש לי פרויקט שרץ מצוין בצורה לוקאלית, אך לאחר שהעליתי אותו לענן (ויש לי מסד נתונים בענן) - יש בעיה כאשר אני נכנסת ע"י קישור לפרויקט שלי. בלוגים של הסרבר מופיע שיש בעיה במחרוזת החיבור למסד הנתונים- שיש שם פרמטר name, וזה שגוי. בדקתי, הדפסתי ואף ניסיתי מחרוזת חיבור של מישהו אחר שכן עבד לו אותו פרויקט, אך השגיאה נותרה כמו שהייתה. הרבה זמן אני מנסה לפתור את הבעיה שלי, ללא הצלחה. אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין- אני מאד אשמח. תודה רבה.warn.pdf

12. Started by noob,

ובכן אני בונה אתר , אני משתמש בפורום YaBBSE כמו פה ואני רוצה לקחת את "משתמשים מחוברים" ו"הודעות אחרונות" לעמוד הראשי... מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי אתר PHP שאני צריך לערוך בו כמה דברים (שגיאות כתיב וכדומה...) איך אני מוצא איפה אני אמור לערוך את הדף? זה דיי דחוף לי.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by eli33,

אני צריך לוודא שנכנסים נתונים או ב DropDownList1 או ב DropDownList2 אבל לא בשניהם... איך אני עושה את זה עם Validation ? הבנתי כנראה שצריך להשתמש ב CustomValidator אבל אין לי מושג מה צריך לעשות שמה. כמובן שאני צריך שזה יהיה בצד הקליינט ולא בצד השרת.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by vsnet2003,

היי איפה אוכל למצוא קומפיילר לפסקל עם תמיכה בעברית? תודה מראש לעזורים! ;D

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by c5123,

טוב אז אני עדין חדש ורק מתחיל לילומד כתבתי משהו פשוט סתם להציג שלושה מספרים הרצתי עבד בסדר אין בעיות חזרתי ל VB2010 שיניתי רק את המספרים בקוד והרצתי עוד פעם פה הבעיה שלי המספרים לא השתנו שמרתי את הקובץ ופתחתי מחדש אבל זה עדין מראה את המספרים הראשונים בסוף עברתי לתרגיל הבא אבל זה עוד פעם קרה לי אחרי שזה רץ פעם אחת כל שינוי שאני עושה לא עובר למה זה מראה דברים שמחקתי וכבר לא רשומים בקוד?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by mcalfi,

**הסבר קצרצר על הקוד: אני פותח "קבוצה" ושניה לפני השורה שבה אני מחכה לנתונים אני שולח נתונים על ידי יצירת thread שמביא אותי לפעולה ששולחת נתונים** הקוד פועל מעולה אבל אני לא הבנתי למה בSEND לא רשום השורה הבאה גם: server.SetSocketOption(SocketOptionLevel.IP, SocketOptionName.AddMembership, MulticastOption); ומה ההבדל בין ליצור את הקבוצה ולהגדיר את הסוקט להיות חלק ממנה (השורה למעלה^) לבין לעשות : JoinMulticastGroup using System; using System.Net; using System.Net.Sockets; using System.Text; using System.Threading; class MAIN { private static MulticastOption CreateGroup() { return new MulticastOption(IPAddress.Parse("224.100.0.1")); } private static void Re…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by bdoron,

אני רוצה ליצור אתר שבו אני רוצה שיהיה לי תבים איך אני יוצר את זה , מה היא הדרך המקובלת בדרך כלל שעושים את זה .. אשמח להצעות

19. Started by MoAv,

מחפש המלצה לספר רציני, עדיפות לאנגלית, לא באינטרנט, שכולל את השפה C# .NET וגם את סביבת פיתוח Visual Studio 2005 תודה !

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by ori83,

למישהו יש רעיון איך לממש מחלקה שלא ניתן לייצר יותר מinstance אחד שלה? המילכוד הוא שאסור להשתמש במשתנים סטאטיים. שפת המימוש לא כל כך מוכרת (little small talk) אז פתרון ב java יהיה בסדר. יכול להיות שלא ניתן לממש זאת. אם למישהו יש הסבר למה אני אשמח לדעת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by aviaderi,

שלום לכולם. אני כותב אפקליצייה קטנה שמטרתה לערוך את הFirmWare של הטלפון שלי בנוחות יחסית. אני מנסה לפתוח קובץ ששוקל 66 מגה והמחשב פשוט נתקע לי. אותו קובץ נפתח תוך חצי דקה בערך בWINHEX. איך אני גורם לאפליקצייה שלי לפתוח את הקובץ בלי לתקוע את המחשב?? ניסיתי ב-2 השיטות הבאות: [left]Private Sub cmdopen_Click() Dim filelocation As String CommonDialog1.ShowOpen filelocation = CommonDialog1.FileName r1.LoadFile filelocation, rtfText Image1.Picture = LoadPicture(filelocation) End Sub Private Sub Command1_Click() CommonDialog1.ShowOpen filelocation = CommonDialog1.FileName Dim file_name As String Dim file_length As Long Dim fnum As Integer Dim bytes() As Byte Dim txt…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. הפרק מסביר מהי מתודת הרחבה ומהו הקשר ההדוק שלה למתודות רגילות. כתובת: http://youtu.be/mrv65gkY1BU ניתן להוריד את קטעי הקוד שבסרטון. ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. הסדרה "מושג ברגע" מתארת מושגים שונים בדוטנט ואת השפעתם עלינו ככותבי תוכניות. בסדרה יצאו עד עתה הסרטונים האלה: Just in time compiler http://youtu.be/k-IUhCR5ocY Generic method http://youtu.be/RNk9W7jlUZ8 Explicit implementation http://youtu.be/xkhvGTKq5cw Garbage Collection Part I http://youtu.be/Tl8k0XKJob4 Garbage Collection Part II http://youtu.be/Xt99gKCMXl8 בערוץ ביוטיוב עוד שני סרטונים בנושאי Design Patterns וסרטון טיפים לעבודה עם Visual Studio. כתובת הערוץ: http://www.youtube.com/lidotnet צפיה מהנה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by orninyo,

לאחר שהורדתי את הORACLE XE, פתחתי משתמש חדש (עם כל ההרשאות) תחת המשתמש יצרתי טבלה חדשה עכשיו כל שאילתה שאני מנסה לעשות על הטבלה הזאת אני מקבל את השגיאה שבכותרת הטבלה אכן קיימת והיא תקינה ולמשתמש יש את כל ההרשאות לבצע בה גוגל לא עזר... מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by Rhx,

שלום, אני צריך עזרה ממישהו שיודע PHP ומוכן לסדר לי כמה דברים, כמו RTL וכדומה.. לא עבודה קשה, אבל אחד ששוטף אותה, ממש עזרה קטנה.. מי שמוכן שיפנה אליי לפרטי..

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. 1.כתבתי log on script שרץ אצל client וניגש לatteribute הactive directory הרלוונטים למשתמש שנכנס לרשת ואז הבעיה מתחילה... בהרצה אני מקבל security erorr ,מה עלי לעשות בכדי לאפשר לאפליקציה לרוץ בכל זאת מבלי לאפשר למשתמשים הרשאות של administrator 2.מהיכן ניתן לימצוא חומר בספריית MSDN שתאפשר לי למצוא פיתרון לבעיה .

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.