תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
יש לי אתר ב ASP.NET, ואני מקבל שגיאת javascript. בדקתי את הקוד ונראה כי הוא מתייחס לקובץ הזה שחסר לי. מה זה הקובץ הזה ואיפה אני משיג אותו?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש בvb.net לכתוב דפי asp.net הוספתי gridview שבתוכו יש קונטרול של dropdownlist עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שכשאני ישנה את הdropdownlist הוא ישנה ערך אחר בgridview. לצורך העניין בdropdownlist יש מספרים 1-5 שהם מוכפלים בערך של תא אחר בgrid ואז מוצגים בתא נוסף בgridview עכשיו אני צריך למצוא את ה gridview.selectedindex שזה אירוע שמתרחש כאשר יש שינו בgrid ואז ככה אני יודע את השורה בה שונה ה dropdownlist וכך אני עושה בשורה הזאת את השינויים. אפשרות אחת היא להשתמש בכפתור שיקרא עידכון ואז כאשר יהיה שינוי בdropdownlist וילחצו על עידכון זה יתן לי את האינדקס של השורה ואז כל החישובים והכל טוב אבל אני רוצה את האפשרות שישירות כאשר הdropdownlist ישונה הוא יעשה את החישוב א…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי חברים, צריך עזרה דחוף , במציאת פרוייקט גמר לקורס ASP.NET. שיכלול גם AJAX ו ADO.NET. בגלל מילואים ממושכים הפסדתי את רוב הקורס ואין לי שום ידע דרוש , ואני ממש חייב לעבור אותו כי זה הקורס האחרון שלי בתואר. לכן מספיק לי פרוייקט צנוע למדי. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל לא משהו שנראה כמו פרוייקט של סטודנט ממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה. מוכן לשלם גם עבור פרוייקט , רק אם אתה תותח ASP.NET והולך להסביר לי את כל הפרוייקט :]
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום בניתי אתר אינטרנט קטן שמתחבר גם ל SQL שלי, מציג נתונים ומשנה נתונים שמתי את האתר ב IIS ווהוא עובד מצוין אפשר לגלוש אליו מכל מקום. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה שימשיך להיות מחובר ל SQL-SERVER שאליו הוא מחובר ואני יעביר את האתר ל IIS במחשב אחר חשבתי שזה רק שינוי הconnertionstring קראתי בכל מיני אתרים וחיפשתי איך עושים את זה והבנתי (אני מקווה שנכון) שיש להגדיר Server ב aspnet_regsql. לי יש כתובת IP של המחשב שאליו אני רוצה להתחבר איך אני הופכת אותו לשם של server במחשב שלי או שאולי אני ממש לא מבינה ואני עושה את זה עקום. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמסביר את זה קצת או לעזור לי בהכוונה או טיפ קטן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, בהנתן Script A ו Script B אני מעוניין מתוך Script A לקרוא ל Script B עם פרמטרים, כיצד אני מבצע את זה? מכו כן ראוי לציין שכל אחד מהם הוא standalone. תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
אני עובד על בניית אתר ואני מתכוון להשתמש בIFRAME באתר. אז השאלה שלי היא אם יש דרך לעשות לינק ישיר שפותח את דף מסוים בתוך הכתובת. לדוגמה אם אני בדף הראשי אז זה פשוט site.com/index.html ואז אם אני רוצה לינק לדף מידע בנפתח בתוך הIFRAME אז זה יהיה משהו כמו site.com/index.html$#@iframe=info.html
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. צירפתי קובץ שבניתי שהינו אלמנט טבלה. לטבלה תא ראשי בו מוצגת תמונה ושני תאים קטנים שקובעים איזו תמונה תוצג (ע"י מעבר העכבר מעליהם) בתא הראשי. אני מעוניין לטעון מראש לזכרון המטמון של הדפדפן את 2 התמונות בעת הטענת הטבלה (או צורך הנעיין בעת טעינה של כל אלמנט HTML אחר). כיצד לעשות זאת? אני מכיר את פקדות ג'אווה סקריפט onLoad אך להבנתי ע"פ התקן היא מחוייבת להיות תחת אלמנט ה- body שלי אין גישה אליו. אשמח לפתרון תקני אחר. כמו כן, האם הקוד כתוב ע"פ התקן? ומדוע הוא אינו עובד תחת ספארי (מערכת הפעלה OS X)? לעומת זאת תחת פיירפוקס 3 / כרום הוא עובד נפלא. אשמח להערות, תודה. נ.ב. האם מישהו מכיר פורום המתמחה בכתיבה של ג'אווה סקריפט ו- HTML? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בתמונה בתור בסיס לאתר. בתמונה יש כפתורים. אני רוצה להפוך את הכפתורים לקישורים. אני משתמש בimage map אבל בכל מסך הקישורים יוצאים במקומות אחרים בהתאם לגודל מסך. מה אני אמור לעשות? חשבתי אולי לעשות באחוזים אבל זה לא עובד לי. (אפשר גם פתרונות ב image ready\photoshop) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM, עכשיו אין לי מושגג איך אני מפעיל את הIIS הזה! * מה שכן- כבר עשיתי את השלב של הגדרת הIIS דרך הלוח בקרה [כולל ASP וכל הפונקציות האחרות שקיימות]* עכשיו כשאני רושם localhost בשורת כתובת הוא מעביר אותי באופן אוטומטי לאתר שיש בו רק תמונה שכתוב בה בענק IIS7 וברוכים הבאים בכמה שפות, וזה מעביר אות לאתר www.iis.net, ואין לי מושג איך אני עוקף את זה ומגיע לקבצים שלי. וגם אין לי מושג איפה לשים את התיקיות עם הקבצים כדי שהסרבר יזהה אותן, שמעתי שבwwwroot אבל עדיין אם אני רושם localhost/wwwroot/.. הוא לא מצליח למצוא ומעביר אותי לדף שגיאה שכותב שאין אפשרות למצוא את המקום המבוקש. אני ממש חיייב את העזרה כמה שיותר מהר בבקשה. תודה מראש! :]]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום חבריה אני רוצה לשנות ת'רקע של המחשב, מצאתי פקודה שמביאה לי ת'דיאלוג של מאפייני תצוגה למסך אבל אני רוצה משו קצת שונה בעצם להחליף רקע לפי תמונה מסוימת ששמורה לי באיזה משתנה או לפי נתיב מסויים קבוע על פי אני מודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לאחר שאני עושה fork התוכנה שלי מחכה בפקודת ה-pselect עד אשר ה-child מפסיק לחיות. אולי מישהו יודע למה? עדכון - מצאתי תא הבעיה, עשיתי טעות עם הsigchild ולכן הוא נתקע שם. לסגור.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. התחלתי ללמוד MCPD באוניברסיטה הפתוחה ואני מתקדם בקצב איטי יחסית מכיוון שאין לי ידע קודם בתכנות . הקורס מתמקד בכל הנושא של C# ו ASP.NET ואני מעוניין בעזרה בשיעורים פרטיים בתשלום. אני מנתניה וניתן ליצור קשר בטלפון 0543016089 תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי פונקציה ב PHP שבודקת אם יש משתמש רשום באותו השם בטבלה. היא בודקת בשני אופנים לפי משתנה שאני מקבל. בעקרון בפונקציה עצמה לא אמורה ליהיות בעיה, אבל משום מה שאילתת הSQL לא מתבצעת... (זה נכנס לחלק של ה die) יש לי באותו הדף שאילתא נוספת שדווקא כן מתבצעת (הכנסה לטבלה). אם יש מישהו שיכול להאיר את עיני בנוגע לבעיה כאן אני אשמח... כנראה זה הלילה ללא שינה שדפק לי את המוח שאני לא מצליח פתאום להריץ שאילתא פשוטה כזאת function searchUser($uname, $pass, $meth) { $query = "SELECT * FROM users"; $result = mysql_query($query, $db_link) or die(mysql_error() . '<br /> '. $uname.' '. $pass .' '. $meth .'<br />cannot select from database'); while($row = mysql_f…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
שלום זה הקוד: window.open("lists.php",locationStr+"width=400,height=1000,toolbar=no,status=no"); הבעיה היא שבFF זה עובד באופן תקין בIE זה פותח חלון רגיל ומתעלם מהמאפיינים (גודל וכו..)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, שאלה של מתחילים : אני יודע איך לשלוף מידע משורה מסויימת בטבלה אבל השאלה היא האם אתם יכולים להגיד לי איך לשלוף מידע כאשר אני לא יודע באיזה שורה בטבלה הוא נמצא? לדוגמא: txtFirstName.Text = ds.Tables("AddressBook").Rows(0).Item(firstname.text) יש לי טבלה של שם פרטי ושם משפחה המשתמש מקיש את השם הפרטי אני רוצה לשלוף את שם המשפחה . איך אני עושה את זה ? מקווה שהייתי מספיק ברור.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה, המטלה היא כזאת-עלי לכתוב שיטה רקורסיבית maxSection שחתימתה היא: public static int maxSection (String s1, String s2)zzzzz המקבלת שתי מחרוזות s1,s2 מטיפוס String ומחזירה את אורך התת מחרוזת (הרציפה) הגדולה ביותר ב2s שכל תוויה נמצאים בs1. למשל: אם s1 היא "xyz" וs2 היא "abxyryxzycx" השיטה תחזיר 4 שכן התת מחרוזת "yxzy" היא באורך 4. אני לא צריך לדאוג ליעילות השיטה , אך עליה להיוטת רקורסיבית ללא שימוש בלולאות בכלל!!!! וכך גם כל שיטות העזר שאני כותב- אסור לי לכתוב לולאות בכלל בשיטה... מותר לי להשתמש רק בשיטות הבאות המוגדרות במחלקה String : public char charAt(int i)zz המחזירה את התו במקום הi במחרוזת public int indexOf (int ch)zz המחזירה את האינדקס במחרוזת (עליה היא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש תרגיל בו אני צריך להגיב למקרה שהמספר (X לצורך העניין) מקבל ערכים שונים. עד 2000, 2000 ומעלה עד 4000, 4000 ומעלה עד 6000, ו6000 ומעלה. עכשיו אני יודע שיש טווחים אז עשיתי Select Case X Case is < 2000 Case 2001 to 4000 וכו' העניין הוא כשאני עושה את זה אני מאבד את המספרים בין 2000 ל2001, לדוגמא 2000.5. איך אני רושם Case שהוא גם גדול מ2000 וגם קטן שווה ל4000 (כמו AND בIF). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, מישהו בבקשה יכול להסביר/לתת דוגמא להכנסת Click events לתוך אופציית ה- Treeview ב- VB.NET? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מערכת סקרים מבוססת asp ומסד נתונים של ACCESS. עקב מגבלות מסויימות, אני לא יכול להשתמש יותר בשרת אינטרנט (קרי IIS), ולכן המוצר שיש לי עכשיו אינו רלוונטי. אני מעוניין לפתח אפליקציה מבוססת תוכנת access, כאשר יהיה ניתן ליצור סקר חדש בתוך אקסס (עם טפסים, או איך שלא קוראים לזה באקסס, מבטיח ללמוד לעומק), ולגשת (ז"א, לבצע) את הסקר מכמה מחשבים בו זמנית, שוב, מבלי להתבסס בכלל על שרת אינטרנט, ומבלי יכולת להריץ שום קובץ asp, aspx, php וכד'. כלומר, אפליקציה על טהרת תוכנת ה-Access בלבד (שכמובן מותקנת על כל המחשבים), בלי שרת אינטרנט כלל. האם אפשרי הדבר? האם אפשר לקבל הפניה לאתרים העוסקים בנושא? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש איזה סקריפט ב PHP שמראה התקדמות כגון Progress Bar או אחוזים שתהיה למשתמש אינדיקציה שמשהו קורה ולא סתם נתקע. צריך שהדרישות של הסקריפט יהיה מינימלי, ללא התקנה מיוחדת של תוספים ל PHP. מישהו מכיר סקריפט כזה שהוא השתמש בו פעם וזה עבד טוב ?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש שותפים ללמוד לMCPD בצורה עצמאית. אני גר בפ"ת. מי שמעוניין ללמוד ביחד מוזמן לשרשר. מי שמכיר מישהו שמעוניין או שיש לו מה להגיד או לשאול כנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתרים מתחיל ויש לי כמה שאלות שאמשח שתענו לי עליהן. הורדתי כמה free template שאני מעונין לעשות להם שינויים ולבנות מזה אתר משלי. עם עם איזה תוכנה הכי טוב והכי מקצועי לערוך? ושהאתר אחרי זה יוצג 100 אחוז טוב גם בדפדפן IE וגם ב FF. ניסיתי כבר לערוך את האתר עם frontpage, אך האתר לא הוצג בצורה טובה בדפדפנים השונים ובכלל לאלה שיש להם מסכים עם רזלוציות גבוהות במסך. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-