עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by אור4578,

היי לכולם, אני מציע את עצמי כמתכנת בוטים לדיסקורד,מהבוט הפשוט ביותר לבוט המסובך ביותר. יש לי ידע בNode Js ,Java Script וגם בבניית אתרים. דוגמאות לבוטים: Music Commands Xp System Logs System Tickets System Moderation Commands בוט שמקושר לאתר או לוקח דברים מאתר ועוד... כל מה שתרצו אפשרי! מוזמנים לפנות אליי בפרטי לפרטים נוספים אור

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  2. אני עובדת על פרויקט בשפת javascript ואני משתמשת ב router אני רוצה להעביר פרמטרים דרך פונקציה שמזמנת את ה navigate וגם: אני עושה ניתוב לUSER מסוים ואני רוצה להשתמש בID שלו שמגיע מהניתוב לדוגמא:' user/:id' - אני רוצה להשתמש בID שיש בניתוב איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  3. Started by bdoron,

יצרתי wpf user control זה הקוד: <UserControl x:Class="MonopolyMVVM.View.PlayerDetails" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006" xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008" mc:Ignorable="d" d:DesignHeight="35" d:DesignWidth="300" Loaded="UserControl_Loaded"> <Grid> <Grid.ColumnDefinitions> <ColumnDefinition Width="102*"/> <ColumnDefinition Width="143*"/> …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sof,

בעיה דיי ראשונית שאין לי עליה מענה. אני בא לעבוד על הויזואל מנסה לפתוח פרוייקט. אך משום מה אני לא יכול ליצור בטוענה שהמחשב אינו מצליח להתקשר לlocalhost מה הבעיה? *נוצרה תקיה וירטואלית בIIS ופתיחת הפרוייקט נעשית לשם. *עריכה: לא משנה,קצת הגדלתי ראש (מה שהייתי כנראה צריך לעשות לפני זה ופתרתי) למעוניינים: התקנת Frontpage extension מעודכנת נדרשה =]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by moshe212,

שלום, אשמח לדעת האם יש מישהו שמוכן לסייע בכתיבת קוד לחלון צף באתר שאני בונה בLIVE CITY

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by VanGogh,

שלום! האם מישהו בבקשה יוכל להסביר לי בשפה פשוטה מהו מערך תווים (Character set)? ניסיתי את מזלי בויקיפדיה, אבל זה יצר לי עוד יותר בלאגן בראש... אני לא מצפה לכל התורה על רגל אחת, כמובן, אלא להסבר כללי בשפה שגם מתחיל כמוני יוכל להבין. גם לינק להסבר פשטני יעשה את העבודה. תודה רבה מראש! נא להעביר אם זה לא המקום המתאים לשאלה הזו.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. אורח ברק דהן

יש לי מספר שאלות: 1. בקוד הבא לhtml, מראים חלון וידאו ישירות מהאתר. עכשיו אני רוצה שבסרגל יראו גם אפשרות לפתיחת מסך מלא. הקוד: <tr> <td><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage = "http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="mms://s36wm.castup.net/server12/8982050-61.wmv#0;1.000;0;0;1:2;2:2" name="MediaPlayer1" width=320 height=315 AutoStart=false></embed> </td> יש למישהו כתובת לסרגל player אחר שיש בו אפשרות לפתיחת מסך מלא? 2. גם לקוד ה-html הבא, שמאפשר לשמוע מוזיקה ישירות מהאתר, הייתי מעוניין לסרגל אחר. הקוד: <tr> <td bgcolor=#CCCCFF><center><embed src="http://members.lycos.co.uk/barakdahan/dardasim/dardas…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by IDAN AMRAM,

רציתי לדעת איזה פקודות פשוטות בפסקל יש לעיצוב טקסט או רקע.... לא משהו של תוכנית שלמה... דברים קטנים.... הפקודה היחידה שאני מכיר היא textcolor אז אני אשמח אם מישהו יכיר לי עוד...... :nixweiss: תודה לכל מי שיש לו כח לשאלה כזאתי מטומטמת

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. שלום!!! רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר לקבל מסג' של לחיצת כפתור בעכבר או במקלדת ב-WIN32 C . המסג' אבל צריך להגיע לתוכנה גם אם הלחיצה לא הייתה בחלון התוכנה , כאילו אני צריך לזהות לחיצה בכל מקום במסך. ( כמו ב-BABILON ) אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי . תודה מראש , ישי קליין

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by fizid fizid,

שלום חברים בניתי אתר ללימוד אנגולר 2 + (מעודכן לאנגולר 6) בכתובת https://learning-programing.com אשמח לפידבקים תהנו

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by 8us.co.il,

עקב הביקוש הרב החלטתי להקל על חייכם ,הכנתי עיצוב עם מוד CS מובנה לא דורש התקנה !!! הוראות העתק את כל הקבצים לתיקיה ראשית של הפורום PHP ,תאשר להחליף אותם. כנס ללוח בקרה למנהל הראשי >> עיצוב >>רכיבי עיצוב שם יש לך 3 קטגוריות תבניות סגנונות ערכות תמונות תעשו רענן בכל אחד מהם ליד העיצוב prosilver בהגדרות CS תעשו הפעלה וזהו מוכן!! CS עיצוב מוכן (לא דורש התקנה) כמובן שאני ממליץ לעשות גיבוי של הפורום לפני התקנה!! הפורום ניבדק! עובד 100 אחוז!! אז תגידו תודה ותנו זכויות יוצרים תהנו!! כמובן שהעיצוב יראה הרבה יותר יפה שיהיה הרבה קטגוריות ומעל כל קטגוריה תהיה תמונה.. דוגמה של העיצוב http://mycomp.co.il/forum/index.php הורדה: mycomp.co.il/cs.rar הזכויות שמורות ל http:/…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  12. את הקומה הכי נמוכה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. בעיקר כיצד לשנות את המראה להוסיף תכנים וכו'

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by itamarz,

נתקלתי בבעיה של שינוי COMBOBOX המתבסס על חלון EDIT בשפת VB. שימוש בפונייה SETWINDOWTEXT לא עזרה בכל המקרים. אבקש את עזרתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by Shadowolf,

קודם כל תמונה של ה-DB http://img100.imageshack.us/img100/2811/dbjc9.jpg אני מנסה ליצור דף של "בניית מחשב". אני רוצה שב-form יהיה תיבת select עבור כל קטגוריה ראשית שיש ב-DB, האופציות בתיבה הם כל המוצרים שמשתייכים לקטגוריה הראשית. הקוד הזה יוצר תיבה אחת של הקטגוריה הראשית הראשונה ומפסיק ברגע שהוא עבר לקטגוריה אחרת: <% m=rs.fields("mastertype") %> <tr > <td> <select> <% while m=rs.fields("mastertype") and not rs.eof%> <option value="<% =rs.fields("name")%>">מחיר: <% =rs.fields("price")%> <% =rs.fields("name")%></option> <% rs.movenext wend %&gt…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. אני בונה עכשיו אתר שלם בעזרת ruby on rails ורציתי לדעת האם יש חברות אכסון בארץ שתומכות בשפת ruby. ואם כן, אז האם יש לכם המלצות לחברת אכסון מסויימת שיודעת להתמודד עם כל "המכשולים" שיש בדרך לאחסון האתר

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by wow,

יש לי ListBox בפרויקט ב-C# שאליו אני מכניס קבצים, הגדרתי לו בפרופרטי שיהיה לו גלילה למעלה - למטה ולצדדים (אורך שם הקובץ) אם יש לי יותר קבצים מהגובה של ה-ListBox אני רואה כפתור גלילה אבל כשאני מכניס קובץ עם שם ארוך אני לא רואה את הכפתור גלילה לצדדים ואין לי אפשרות לראות את כל שם הקובץ למרות שהוא מופיע בגריי (גם לכפתור גלילה למעלה ולמטה זה מופיע בגריי אבל הוא מופעל כשהוא צריך) ראיתי בפרופרטי שאפשר להכניס אורך מינימלי ומקסימלי וככה תמיד אני אראה את הכפתור גלילה לצדדים אבל אני רוצה שהוא יופיע רק במקרה הצורך

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  18. פנחס בשבילך קצת פרטים על SMF היא מערכת פורומים מתקדמת אשר תופסת תאוצה רבה בכל העולם, אחת המערכות היציבות והמהירות ביותר ללא ספק עם עידכונים שוטפים, פיתוחים תמידיים של הקהילה והבטחה כי המערכת תישאר חינמית, הדבר היחיד שאסור בתכלית האיסור לשנות זה את הקרדיט למפתח בתחתית האתר. ההתקנה פשוטה ומהירה ובקרוב תהיה התקנה מלאה בעברית, ואולי אפילו Webinstall בעברית (פרטים בעתיד). קצת פרטים על TinyPortal היא בעצם מודול מורכב מאוד עבור מערכת SMF ובניגוד למערכות פורטל אשר נפרדות לחלוטין ממערכת הפורום כאן הסיפור בדיוק הפוך, ומערכת הפורומים היא החלק המרכזי בשילוב שני המערכות, אין צורך לבצע התאמות מרובות, ההתקנה פשוטה, ואני מאמין שכאשר הקהילה שלנו תגדל ותתפתח (והיא תתפתח) יהיו לנו הרב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

אני רשום באתר מסוים וכל מה שאני רוצה לשנות נמצא בקובץ PHP באתר. אך אני יכול לשנות את הנתונים שיש בקובץ באתר (ניתן לעשות upload לקוצץ ולשנות אותו ???) תנו לי כל דרך או משהו פלייייייייז

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  20. (לעורך הפורום - נתתי כותרת חדשה) אני בונה אתרים ומשתמש ב-ASP. יש לי קטע קוד שמקבל שם תיקייה מהמשתמש ופותח תיקייה במקום מסוים בדיסק, ברצוני להעתיק לתוך התיקייה החדשה קובץ מסוים ואז אני נתקל בבעיה שאין הרשאות כתיבה בתיקייה זו, כיצד אני נותן הרשאות כתיבה לתיקיה ברגע שהיא נוצרת?? מהו הקוד לכך ב- ASP???

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by shimronfio,

שלום, יש לי עבודה לבצע בעזרת תוכנת CVI, למי מכם שמכיר, אני מנסה לטעון קובץ wav לתוך מערך על מנת לבצע עליו עיבוד ולצערי אני לא מצליח. אשמח להצעות בנושא, בנוסף אם יש לכם פתרונות שדורשים תוספים אנא הוסיפו אותם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם! לאחרונה למדתי CSS שממש עוזר לפשט את כול התהליך של עיצוב אתרים, ורציתי ליצור תפריט בכול תחתית דף (התפריט הוא קובץ PHP שמשתנה לפי המידע שיש במאגר הנתונים ואני קורא לתפריט בעזרת הפונקצייה Include() ). עכשיו, בתפריט עצמו שמתי div שמזוהה על ידי ה-id adminnav ומזוהה בעזרת ה-CSS ככה: #adminnav { position: absolute; vertical-align: bottom; padding: 0; margin: 0; text-align: center } body{ font-size:11pt; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; color: #CCCCCC; background-color: #202020; background-image: url("images/backimg.jpg"); background-repeat:repeat-x; } צירפתי גם את התגית body כי אולי קיימת חפיפה כולשהי? בכול מקרה, הקוד של הקובץ של התפריט הוא זה: <HTM…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  23. שלום לכולם שלום אני מתחיל לבנות אר בעברית ואני משתמש בקידוד של UTF8 (מכל מיני סיבות שלא משנות כרגע) הכל עבד טוב עד שהשתמשתי בPHP ובתגית INCLUDE אז הדפדפן הפסיק לזהות את הקידוד אוטומטי למרות התגית META שאומרת לו באיזה קידוד האתר משתמש אז כל פעם שאני מרענן את הדף או פותח אותו אני צריך ידנית לשנות את הקידוד לUTF8 מהדפדפן איך מתקנים את זה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. האם יש פה מישהו שהשתמש עם הAPI של יומן גוגל ויכול לעזור לי?

25. Started by 3583,

שלום, אני מתכנתת ב c# ב .net. אני משנה דרך ה javascript תוכן של רשימה מסוג רכיב שרת. הבעיה היא שהשינוי מחזיק מעמד עד שנקרא השרת. ברגע שהשרת נקרא, תוכן הרשימה חוזר להיות כמו לפני השינוי. מה אני יכולה לעשות כדי שעדכון הרשימה יחזיק גם אחרי הקריאה לשרת?? תודה מראש! ???

• 0 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.