עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shynet,

שלום לכולם, יש לי אתר ובו יש דפי ניהול שנותנים רק למנהלים או משגיחים להיכנס אליהם (מי שרוצה להיכנס נאלץ להקליד משתמש וסיסמא) הדפים מוגנים על ידי קובץ בשם protect.php ככה שכול פעם שקובץ ניהול עולה, הקוד הבא מופיע בראשו: <?php global $user_group; $user_group = 1; require("library/protect.php"); //Protect our page from guests ?> עכשיו, המשתנה user_group הוא בעצם מה שמתאר מאיזה קבוצה יהיה מותר להיכנס (כאשר לדוגמא user_group = 1 אז משתמשים שיש להם גישה שהיא ברמה אחת ומעלה יוכלו לצפות בדף), משתמשים ברמה 1 הם משגיחים, וברמה 2 הם מנהלים ככה שמי שרוצה לגשת לדף הזה יצטרך להיות משגיח או מנהל. אבל הבעיה היא כזו, כאשר אני מנסה לשנות את המשתנה user_group מתוך פונקצייה הפונקצייה …

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. אני אמנם משתמש ותיק ב CSS, אבל בבעיה המוזרה הזאת עוד לא נתקלתי יש לי רשימה UL LI בLI מסויים יש לי מחרוזת בעברית ומספר אחריה. אם אני לא שם תו בעברית אחרי המספר זה פשוט משבש את כל פעולת התג.. זה גורם ל LI לתפוס גודל של שתי שורות במקום אחת. ניסיתי גם לצבוע את התו עם SPAN אבל הטריק הזה לא עובד על הדפדפן של האייפון... הוא עושה פארס כאילו התו כבר לא חלק מהמחרוזת. מדובר ב LI שמופיע בו המספר טלפון. שימו לב שב LI השני אין את הבעיה כי המספר מופיע לפני המחרוזת. העמוד שלי מתחילתו מוגדר RTL ככה שעברית לא צריכה להיות בעיה. הבעיה מופיעה בדפדפן של האייפון... בכרום זה בסדר. <ul> <li>חייג עכשיו : 054-4218573</li> <li>עד 30 דקות הגעה</li> <li>2…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by שרה144,

לא מזמן שאלתי על קישור לcontact באאוטלוק,והצלחתי לעשות זאת. הבעיה היא, שאני אמורה לשלוף את כל השדות על כל איש קשר. כלומר (שם,טלפון בבית,טלפון בעבודה וכדו') אני עושה את זה ע"י שהגדרתי אובייקט item כלומר: בלולאה על כל הitems שיש בתקיה Dim ContactFolder As Object Dim objItem As ContactItem Dim Name As String Dim Company As String (Set objItem = ContactFolder.Items(i לדוגמא עבור שם וחברה- Name = objItem.FullName Company = objItem.CompanyName הבעיה כזו: יש שדה מסוים שאני לא מצליחה להגיע אליו בשום אופן. זה הריבוע הגדול להערות שיש בכל איש קשר. אם תפתחו איש קשר חדש תוכלו לראות את זה בצד ימין למטה בצורה בולטת. איך מגיעים לשדה הזה???אני מתחרפנת! :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by the_reaper123,

אני לומד C# ואני בפרק של Reflection... יש לי שאלה בסוף הפרק ואני לא מצליח לעשות אותה (השאלה עצמה היא פשוטה פשוט אני כנראה לא הבנתי את הנושא כל כך טוב)... הנה השאלה: כתוב תוכנית הכותבת למסך את המשפט Hello World מבלי להשתמש ישירות בטיפוס System.Console אלא על ידי Reflection בלבד. מישהו יודע?

5. Started by bdoron,

אני רוצה להעביר למתודה icommand שיצרתי גם את הפקד עצמו, מאחר ו3 כפתורים אצלי מפעילים את אותה מתודה אני רוצה לדעת מי מהכפתורים נלחץ אני יכול לפתור את זה בצורה כזאת שכל כפתור יפעיל לי פונקציה אחרת , אבל ניראה לי מסורבל ולא הגיוני, לכן חפשתי באינטרנט מדריך או דוגמא ואני לא מוצא מישהו יודע איך אפשר בתוך המאפיין icommand לקבל את שם הפקד שגרם לה לפעול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום כולם. נעים מאוד. שמי רועי אושרוב. מתכנת כשני עשורים (עוד מויזואל בייסיק ועד היום בכל מני שפות). רציתי להזמין את כולם למיטאפ הקרוב של קבוצה חדשה שהקמתי שנקראת CD/XP Israel. https://www.meetup.com/cdisrael/events/268070890/ הקבוצה מיועדת למי שמתעניין בכתיבת קוד בצורה יותר טובה, בשחרור מהיר של תוכנה ובתהליכים אגיליים שתומכים בכך. אשמח שתצטרפו אלינו ואולי גם תרצו שם! מצרף את תיאור הקבוצה: No marketing BS. Just engineering practices, eXtreme Programming, Continuous Delivery & DevOps. • Continuous delivery (CD for short) & Continuous Integration • Branching Models & Feature Toggles • eXtre…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by יסכה אושרי,

היי אני עובדת כרגע על פרויקט ונתקלתי בבעיה... הפרויקט שלי מורכב מצד לקוח שנכתב בשפת REACT , צד שרת שנכתב בשפת PYTHON , ומסד הנתונים שלי נכתב בשפת POSTGRESOL- את הפרויקט שלי אני מריצה על ידי DOCKER בעזרת הפקודה docker-compose up בשורת הפקודה. בעת ההרצה מופיע לי בקונטיינר 4 נתונים : צד לקוח בניתוב -http://localhost:3000 צד שרת בניתוב -http://localhost:8000 מסד נתונים בניתוב -http://localhost:5432 ADMINER בניתוב - http://localhost:8080 השאלה שלי היא איך אני מחברת בין הצד שרת לצד לקוח ככה שהנתונים שיוצגו לי יגיעו מהמסד נתונים, ככה שבעת שהמשתמש ינסה להיכנס ב'עמוד הכניסה' לאתר תשלח בקשה לשרת שתבדוק במסד נתונים האם המשתמש קיים והאם הסיסמא נכונה…

8. Started by g1000000009,

אם אני תורם אחסון אז אני מסכן את עצמי עם הרעיון הזה של MAIDSAFE? והאם אפשר לבנות אתר ולא אפליקציה ולאכסן אותו על השירות? מה דעתכם בכללי על זה? הכרתם את זה? אני לא מבין גדול בתחום אלא פשוט שמעתי על זה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אז ככה המערכת שביקשו ממני היא כזו: בניית אתר אחד פשוט מעיצוב מוכן שאני נותן לך. באתר צריכה סה"כ להיות מערכת של הוספת/עריכת/מחיקת דפים עם טקסטים. בהנחה שהאתר הזה ייצא טוב, אגיד לך לשכפל אותו נאמר עוד 4 פעמים עם עיצובים שונים אבל אחרי שכל האתרים הללו יהיו מוכנים ארצה מערכת שבפעם אחת אזין בה שאני מעוניין שיהיה קישור לאתר וואלה עם הביטוי "פורטל מצוין" ואוטומטית זה יוסיף את זה בכל ה5 אתרים כמה עולה למכור מערכת כזו? ואני מבקש מחירים כמו מחיר לבניית המערכת לניהול דפים מחיר על כל שכפול מחיר למערכת עם הקישורים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. שאני גולש ממקור חיצוני למחשב בתמונה לא מוצגת bettakingdom.ddns.net הנתתתיב של התמונההה כיאלו מקומית...ולא חיצונית

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by morany,

הוספתי 2 webservice לפרוייקט שלי,איך אני משייך אותם לתוכנית ? איך אני רואה את זה עובד? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  12. אני די חדש בתחום, התחלתי ללמוד ג'אווה לפני 3 חודשים.. אני צריך עזרה בעניין מסויים ואני מקווה שאני אצליח לנסח אותו ככה שתוכלו להבין.. יש איזשהי אפליקציית פלאש, משחק כלשהו, שאני רוצה לקלוט את המידע שעובר מהאפליקציה למחשב שלי וההפך. המטרה שלי היא לשמור את כל מה שנשלח מהאפליקציה אליי ככה שאני אוכל להסתכל על המידע הזה ולהבין מה קרה באפליקציה בלי להסתכל עליה (אלא רק על המידע הזה שנשמר). ואני רוצה לראות איזה הודעות עוברות מהמחשב שלי לאפליקציה כדי שאוכל ליצר תוכנה שתשלוט על המשחק בסגנון "טייס אוטומטי". מקווה שהבנתם את השאלה.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by ניר.,

שלום רב, יש לי שרת עם IIS7 שאינו תומך בשפה העברית בעת הצגת דפי האתר .. מישהו יודע כיצד ניתן לסדרזאת כך שהשרת יתמוך ויציג דפים בעברית ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אנחנו מפתחים תוכנה שבה נצטרך לשלוח כמות גדולה של הודעות סמס. אני יודע שיש מספר רב של חברות צד ג' שמספקות API לשליחת סמס דרכם, אך השאלה שלי היא האם יש דרך להתחבר ישירות למפעילים (אורנג/סלקום/פלאפון) דרך API במקום לעבור דרך צד ג? אני בטוח שיש עובדה שכל החברות צד ג' עושות זאת, השאלה איך?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by sean2018,

אהלן אני עושה קורס במערכות לוגיות ספרתיות (עובדים עם LOGISIM) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר ויכול להפנות אותי לתוכנה שמתכננת עבורך מעגל ספרתי? תוכנה שאני מזין לה קלטים, פלטים, פונקציונליות והגבלות למיניהן והיא תתן לי אופציות לתכנון של המעגל הרצוי? תודה

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  16. היי! אשמח להמלצה על ספר שניתן לקנות על מנת ללמוד מהבסיס SQL SERVER. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אורח נטלי
    Started by אורח נטלי,

אני רוצה לבנות מסד נתונים מסויים שיהיה אפשר לחפש לפי תאריך ולהזין נתון ולראות את התוצאות לדוגמה, אם אני מזין תאריך ונתון, יוצא תוצאה שאני יוצר בסופו של דבר יש דבר כזה?? אם כן באיזה תוכנה??

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום רב....לא יודע אם הדיון הזה לכאן אבל לא מצאתי משהו אחר!!! טמפלייט מונסטר הוציאו עיצוב תבנית לדפי עסק בפייסבוק ישנם הוראות ושם נתקעתי אולי כי אני מטומטם ולא יודע לקרוא הוראות אבל אני צריך עזרה לאתר מה שהם רוצים אז ככה: 1. Create a Facebook page 2. Add the Static FBML App to your page. Type “fbml” in Facebook search, choose “Static FBML”. 3. Click “Add to my page” and then choose the page you want the FBML to be added to 4. Go to the “Settings” of your page, find Apps -> FBML-FBML -> select “Go to app” 5. Insert the code you will find in a Readme.txt file in a download package. עד סעיף 4 הגעתי בשלום הגעתי לsettings ואני לא מוצא APPS ואת FBML-FBML -> select “G…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם אני מפתח תוכנית הקראת טקסט אוטמטית בC# ויש בוינדוס 10 הקראת טקטס בעברית, רק אני לא יודע איך מגיעים אליו מישהו כאן אולי יודע

20. Started by BURTON,

כבר הרבה זמן לא כתבתי בVBA אז יכול להיות ששכחתי את הסינטקס בקיצור אני מנסה לקרוא לתאים באקסל ככה xyz = cells(5,3) ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה הVBA רוצה ממני?? או אם הטעות שלי אז מישהו יכול להזכיר לי את הנוסח [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by ben1020,

ערב טוב וחג שמח, בניתי טבלה ובתוכה נתוני לקוחות, בניתי גם טופס שאפשר להזין בו את נתוני הלקוח. כעט ברצוני לבנות טופס נוסף שהוא לדוגמה "חשבונית". כעט אני לא יודע כיצד שדות ספציפיים מטבלת הלקוחות יופיעו לי בחשבונית (ניסיתי את התיבה המשולבת אך היא נותת לי רק נתון אחד). אני רוצה שיופיע שמו של הלקוח, כתובתו ושאר פרטיו ומתחת לזה פשוט כל שאר הטופס של החשבונית. כיצד אני עושה זאת? תודה על העזרה (משתמש באופיס אקסס 2016)

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by s7rmt,

טוב אז ככה עשיתי בקובץ HTML תיבות טקסט.... בתגי INPUT קבעתי כי NAME יהיה שווה ל- famely,tele,email,icq1,TEST,selectBox0,sub (יש לי כמה תיבות טקסט לכל אחד נתתי שם שונה כפי שאתם רואים) אה והקובץ מתייחס לקובץ PHP שאמור לשלוח לי את נתונים לאימייל ----------------------- mail.php3 ----------------------- <?php $body = "famely:\n $famely"; $body .= "telephon:\n $tele"; $body .= "Email:\n $email"; $body .= "icq:\n $icq1"; $body .= "havila\n $TEST"; $body .= "havila\n $selectBox0"; mail("myemail@domain.com",$sub,$body); ?> הוא אכן שולח לי מייל אבל רשום בו רק famely: telephon: וכך הלאה (לא רשום את מה שהמשתמש אמור להכניס ) תעזרו לי בבקשה מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  23. שלום, הובכן בניתי טופס ב asp שבגדול הוא בעצם HTML עכשיו אני רוצה לעשות לו וידוי לפני שהוא נשלח כלומר שהוא יבדוק שדות רלוונטים שיש חובה למלאם. על כן כתבתי סקירפט ב JavaScript שאמור לעשות זאת העיניין שהוא מישום מה לא מצליח לעשות לי וידוי לשדות בטופס שהם מסוג select. אז הינה אני מצרף לכם את הקוד של הדף ואני עודה לעזרתם המהירה אם אפשר בפיתרון בעייתי. <%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="1255"%> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <title>ביטוח רכב - הצעת מחיר לביטוח רכב</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <st…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by shay820,

שלום לכולם האם מישהו עובד עם התוכנה הזו? צריך עזרה בטמפלטים בעברית בבקשה תודה רבה שי

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. ^כותרת תמיד התעניינתי ,באיזה שפה צריך להשתמש כדי ליצור כאלה ממשקים כמו SENSE UI של HTC וכדומה קראתי באיזה מקום שהSENSE כתוב בשפת LUA ,זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.