עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by pssheba,

שלום כתבתי בשפת ++c תכנית היוצרת דף html. התכנית נכתבה בשפת ++c ועברה הידור במערכת הפעלה winxp. תחת windows האקספלורר מציג את הדף ללא בעיות. שאלתי: האם ניתן לאכסן את הקובץ בשרת מארח מסוג linux ? הםא הקובץ exe או cgi יעבוד גם בשרת לינוקס? תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  2. קראתי שהעדפות שלו הן כדלקמן (עד שני צעדים): 1.exact match 2.promotion 3.conversion 4.user defined conversion מישהו יכול בבקשה להסביר לי כל צעד (טוב , אולי חוץ מהראשון) ומה ז"א עד שני צעדים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום הנה קוד לתפריט ניווט לרוחב הדף ol { text-align:center; display:block; list-style-type:none; padding:0; margin:0 auto; } li { background-color:Silver; width:100px; border:solid 2px purple; display:inline; padding:2px 5px; } li:hover{background-color:Transparent;} איך אני עושה תפריט ניווט דומה בעיצוב רק לאורך הדף?כל נושא יהיה מתחת לנושא תודה לעוזרים כי זה דחוףףףףף

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום לכולם, היום כתבתי סקריפט התחברות, הכל עבד טוב ויפה עד שניסיתי לאמת את הפרטים עם הצפנת MD5. כאשר אני מקליד את הפרטים עם הקוד של הMD5, אני לא מצליח להתחבר. הנה הקוד: if (isset($_POST['submit'])) { $c_username = $_POST['username']; $c_password = md5($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `admin` WHERE `username` = '$c_username' AND `password` = '$c_password'"); if (mysql_num_rows($check) == 1) { $details = mysql_fetch_array($check); $id = $details['id']; $username = $details['username']; $password = $details['password']; $_SESSION['admin'] = $id; $_SESSION['adminame'] = $username; header("location: index.ph…

5. שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ללחוץ על כפתורי פקד UpDown באמצעות API ולאו דווקא הפקד הזה גם על פקד Command אני רוצה ליצור שילוב של פקד UpDown ופקד טקסט להרצת מספרים. בפקד הטקסט כשאני לוחץ על מקשי החצים מעלה/מטה (לא של הפקד עצמו) אני רוצה שפקודת API תבצע לחיצה על פקד UpDown במקום לכתוב קוד בתיבת הטקסט. אני רוצה ליצור 3 תיבות טקסט עם פקד UpDown אני רוצה ליצור דבר דומה שניתן לראות בחלון של שעון המערכת כשמכוונים את השעה, לחיצה על מקשי החצים מעלה/מטה גורמת ללחיצה על פקד UpDown תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. איך אפשר לקבע את השורה הראשונה כך שהכותרת תשאר (תופיע) כשגוללים את הטבלה למטה? אם אפשר קטע קוד לדוגמה זה יהיה מצוין תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  7. Started by SHAY951,

יש לי גרסה של פסקל שבה אני אמור להיות יכול לכתוב בעברית, אבל שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל ג'יבריש במקום עברית. מה אני יכול לעשות בשביל לכתוב בעברית? אולי למישהו יש גרסה אחרת שעובדת בטוח עם עברית ב XP? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Spitted,

אוקיי אז ככה יש לי רשימת משתמשים ואני רוצה שבתור מנהל הוא יוכל למחוק חלק מהמשתמשים אז עשיתי טבלה עם המשתמשים ולכל אחד מהשמות יש Checkbox, שה-Name שלה הוא ה-Nick של המשתמש אחרי זה ב-ASP עשיתי לולאה של כל השמות, ויש לי ככה: While not r.eof if request.form("'" & r.fields("Nick") & "'") = on then c.execute "delete from Reg where Nick = '" & r.fields("Nick") & "'" השגיאה היא בשורה השנייה והיא Syntax Error אני מניח שזה בעיניין ה-on כי לא היה לי מושג מה Checkbox מחזיר שהוא מסומן וחיפשתי מלא בגוגל, לפי מה שהבנתי אם הוא מסומן אז הוא מחזיר on בבקשה תעזרו לי למצוא את הטעות, תודה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  9. את הקומה הכי נמוכה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by talgold,

אני רוצה לשנות את תאריך היוצרות ה קובץ שרואים בוינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by KOSTORADOS,

אני מחפש כלי עזר לבניית תפריטים שיעזר ו לי ליצור drop down menu

12. Started by mushi,

מה המצב חברים יש לי בעיה של כניסת משתמשים באתר שלי... אצלי על המחשב הכל עובד טוב וחלק אבל על השרת אני לא מצליח להיכנס לאתר או לירשום משתמש חדש. זה הקוד הבעיה היא שהקוד מגיע עד ללולאה ומדלג עליה עשיתי בדיקות עם ECHO בכל מיני מקומות זה לא נכנס ללולאה. <?php require("db.php"); // // //================================================================================================ // // login if ( isset($_POST['login']) && $_POST['login']=="login" ) // did data entered? { //if ( isset($_POST['textuser']) && isset($_POST['textpass']) ) // none of the slots can be blank? //{ $res = mysql_query("SELECT * from users",$link); $canpu…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. Started by ziv_tt,

אשמח להצעות (רצוי ספרים באנגלית). תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. מישהו יכול לתת לי סיריאל לתוכנה AllWebMenus5.1 PRO ?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by tk_mc,

<?php mysql_connect("localhost","user","pass"); mysql_select_db("login"); $id = intval($_GET["id"]); $query = mysql_query("select * from forum where id=$id") or die(mysql_error()); $r = mysql_fetch_array($query); $id = $r["id"]; mysql_query("DELETE from forum where id=$id"); ?> אין ארור אין כלום ולא מוחק למה? :\

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by omer1595,

שלום שוב.. : ישבתי היום כמה שעות על לנסות להבין איך אני יוצר ומכניס תמונה בWIN API לתוך picturebox (כמו שיש בFORM אבל פשוט יותר נוח לי לעבוד בWIN API) אם מישהו יוכל לתת לי דוגמא ליצירת picturebox וטעינת תמונה לתוכו (להצגה על המסך) אני יותר מאשמח! תודה רבה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by liranx,

אם מישהו מכיר אתר טוב בעיברית ללימוד PHP אז בבקשה תשתפו אותי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. היי, איפה אני יכול למצוא קוד מקור של אפליקציה בסגנון Paint של מיקרוסופט (תוכנת ציור פשוטה) ב C# ? זה מאוד יעזור לי עם כמה פרויקטים שלי ואני ממש לא מסתדר עם SourceForeg ו CodeProject... אני לא מצליח למצוא שם כלום... תודה רבה רועי

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  19. Started by orninyo,

שלום איך ניתן לעשות טקסט נגלל שנעצר בין הודעה להודעה כמו ב"חדשות מחשבים" בhwzone ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by benor,

לא הבנתי איך לעשות את זה. כתוב תוכנית הקולטת שלושה מספרים המייצגים: יום,חודש,שנה ובודקת האם זהו תאריך חוקי במאה הנוכחית. שים לב: בחודשים 1,3,5,7,8,12 - 31 ימים בחודשים 4,6,9,11 - 30 ימים בחודש 2 - 28 ימים ובכל שנה המתחלקת ב- 4 יש 29 ימים. תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  21. שלום לכולם , אני בונה אתר ב-PHP, יש לי בסיס נתונים ואני רוצה למשוך נתונים, כך שייסתדרו לי באתר בצורה מוגדרת מראש. למשל, יש לי משתמשים רשומים באתר ואני רוצה להציג אותם באחד העמודים, כך שכל 5 משתמשים תשבר השורה עם br <br>1,2,3,4,5 <br>6,7,8,9,10 ... רמת הידע שלי ב-PHP היא של מתחיל ואני רוצה רק שתכוונו אותי לנושא נקודתי שאותו אני צריך ללמוד בשביל לדעת לעשות את מה שרשמתי למעלה. אני מניח שמדובר כאן באחת הלולאות או יותר מאחת שיכולה לעשות את הפעולה עליה אני מדבר, אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה ואודה מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. Started by פיני1805,

מישהו מכיר את השפה הזאת ? איזה מהדר יש לה ואיפה אפשר להשיג אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by zerocool15,

יש לי רווחים בין תמונות בשורות ב PHP http://mhu27900.1111mb.com/register.php אני מודה מאוד מאוד מאוד למי שיעזור לי ! [אני כבר ]

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by zahiz007,

חברים, זה הקוד: for (int i = 0 ; i>15 ; i++ ) { tmpX[i] = x%10; } הוא פשוט לא נכנס ל FOR... tmpX = זה שם של מערך... זה הדבר הכי לא מובן שאי פעם נתקלתי בו, ייתכן שזה באג בתוכנה? (eclipse)? תודה!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  25. התקנתי מערכת פורומים של SMF ואני רוצה להוסיף למעלה את התפריט של האתר שלי (באנר + תפריט קישורים), אבל אני לא יודע איך עושים את זה.. יש כאן מישהו שמבין במערכת הפורום הזאת ויכול לומר לי איזה קובץ אני צריך לשנות או משהו?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.