עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. בניתי תוכנית שאמורה לחשב את כול המספרים המושלמים, התוכנית מקמפלת הבעיה היא שזה לא מדפיס לי כלום. מספר טבעי n הוא משוכלל אם הוא שווה לסכום מחלקיו הקטנים ממנו. למשל, 6=1+2+3 הוא משוכלל. התכנית תדפיס כפלט את כל המספרים המשוכללים בטווח 1 עד 1000. [#include <stdio.h> main () { int divisor,i,half,sum; printf("the perfect numbers are: \n"); for(i = 1;i <= 1000;i++); { half=i/2; if(i != 1) sum=i+1; else sum=1; for(divisor = 2;divisor <= half;divisor++) if (i % divisor == 0) sum= sum + divisor; if(sum == i) printf("%d \n",sum); } }/left]

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by HaEsrimVeArba,

ORG 100h ; this directive required for a simple 1 segment .com program. MOV AX, 0B800h ; set AX to hexadecimal value of B800h. MOV DS, AX ; copy value of AX to DS. XOR CX,CX MOV Cl, 255 ; copy to the counter the higest ASCII value woot: ; the MOV DL, CL ; set DL to ASCII code of CX. MOV DH, CL ; set DH to binary value. MOV BX, CX ; set BX to CX. MOV [BX], DX ; copy contents of CX to memory at B800:255 LOOP woot ; repeats the drawing of ASCII CX in spot CX in color CX RET ; returns to operating system. why does it print only half of the codes? EDIT: nvm solved

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. איך אפשר לקבע את השורה הראשונה כך שהכותרת תשאר (תופיע) כשגוללים את הטבלה למטה? אם אפשר קטע קוד לדוגמה זה יהיה מצוין תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by razaviv,

inews.2us.co.il תנו חוות דעת וביקורת בונה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by shoshana,

יש לי משהו כזה: <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" ></asp:TextBox> אני רוצה לשנות את צבע התוכן של הפקד בקוד הJS. איך?? אם אפשר קוד ברור (ניסיתי TextBox1.fontColor וזה לא עבד!)

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  6. שלום לכולם , אני בונה אתר ב-PHP, יש לי בסיס נתונים ואני רוצה למשוך נתונים, כך שייסתדרו לי באתר בצורה מוגדרת מראש. למשל, יש לי משתמשים רשומים באתר ואני רוצה להציג אותם באחד העמודים, כך שכל 5 משתמשים תשבר השורה עם br <br>1,2,3,4,5 <br>6,7,8,9,10 ... רמת הידע שלי ב-PHP היא של מתחיל ואני רוצה רק שתכוונו אותי לנושא נקודתי שאותו אני צריך ללמוד בשביל לדעת לעשות את מה שרשמתי למעלה. אני מניח שמדובר כאן באחת הלולאות או יותר מאחת שיכולה לעשות את הפעולה עליה אני מדבר, אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה ואודה מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. Started by Ovid,

שלום. אני חדש לVB, ואני צריך לעשות איזה סימולטור קטן. סתם ליופי, רציתי לשים רקע מסויים אבל לא יודע איך עושים את זה. אודה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום. אני מפתח Java/J2EE וחשבתי לקנות נטבוק לפיתוח קל כשאני בנסיעה. מישהו יכול לתת חוות דעת מניסיון האם זה אפשרי? האם המחשב יהיה מספיק מהיר ולא יגמגם בתנאים הבאים: לבמקום להשתמש בIDE אשתמש בעורך כמו notepad++ ולקומפילציה אשתמש בכלי BUILD כגון MAVEN. עבור שרת WEB חשבתי על TOMCAT, וDB משהו קליל כמו SQLite או H2. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by THE--ONE,

שלום לכולם, התת כותרת למה שאני צריך היא: קישור האפליקציה לבסיס נתונים. יצרתי טבלה באקסס ואני לא מצליח כל כך עם ההגדרות של הBDE על מנת לשפוך את הנתונים לGRID שלי. אחר כך כמובן שאני אצטרך להגדיר בדלפי את הקישור לזה. אודה מאוד אם מישהו מכיר את הנושא ויוכל לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. Started by hazed,

יש לי רובוט שאני רוצה להציג אותו כעיגול, ולהראות בשפת C איך העיגול מתקדם בצורה גרפית, כלומר זז לפי ציר X ו-ציר Y, ולאיזה כיוון הוא פונה. מישהו יכול לעזור לי, לתת לי איזהשהוא כיוון? אני מעדיף להשתמש בפקודות של שפת C רגילה ולא C++, למרות שזה דומה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by Spitted,

אוקיי אז ככה יש לי רשימת משתמשים ואני רוצה שבתור מנהל הוא יוכל למחוק חלק מהמשתמשים אז עשיתי טבלה עם המשתמשים ולכל אחד מהשמות יש Checkbox, שה-Name שלה הוא ה-Nick של המשתמש אחרי זה ב-ASP עשיתי לולאה של כל השמות, ויש לי ככה: While not r.eof if request.form("'" & r.fields("Nick") & "'") = on then c.execute "delete from Reg where Nick = '" & r.fields("Nick") & "'" השגיאה היא בשורה השנייה והיא Syntax Error אני מניח שזה בעיניין ה-on כי לא היה לי מושג מה Checkbox מחזיר שהוא מסומן וחיפשתי מלא בגוגל, לפי מה שהבנתי אם הוא מסומן אז הוא מחזיר on בבקשה תעזרו לי למצוא את הטעות, תודה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by pssheba,

שלום כתבתי בשפת ++c תכנית היוצרת דף html. התכנית נכתבה בשפת ++c ועברה הידור במערכת הפעלה winxp. תחת windows האקספלורר מציג את הדף ללא בעיות. שאלתי: האם ניתן לאכסן את הקובץ בשרת מארח מסוג linux ? הםא הקובץ exe או cgi יעבוד גם בשרת לינוקס? תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by talgold,

אני רוצה לשנות את תאריך היוצרות ה קובץ שרואים בוינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. היי , בחודש האחרון אני החלטתי שאני רוצה לעשות הסבה בין מנהל רשת של מייקרוסופט לפיתוח אתרים , אז התחלתי ללמוד HTML , CSS , JAVASCRIPT , PHP - אני יודע שאני לא מקצוען - לפחות בינתיים - אז תרגישו חופשי לתת לי כאן הסברים פשוטים כמה שיותר עכשיו , יש לי פה כמה בעיות - האתר יושב בכתובת שלי : http://109.186.194.189/ על שרת APACHE2 עם PHP גרסא 8 שיושב על לינוקס MINT גרסא 21.1 האינדקס של האתר יושב על כתובת index.php ושמתי שם לינק שנקרא PHPVERSION ובדף הזה כדי לבדוק את הקוד שמתי את הפקודה הבאה : <?php phpinfo(); ?> הבעיה היא שהאיזור של הלינקים נהיה לבן - וניסיתי לשבור את הראש במשך שעתיים - ולא הצלחתי להבין את הבעיה , אני חושב שאולי ה…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. Started by ndfi,

אלהן יש לי אחסון ואני רוצה לבנות בו אפשרות להעלאת קבצים לאחסון עם Silverlight מצאתי כמה הורדות כמו :http://silverlightfileupld.codeplex.com/ אבל אין לי מושג איך מתקינים את זה על האחסון מישהו יודע ויכול להביא לי הסבר?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by nondos,

שלום, אני מעוניין להוסיף לאתר שלי גלרית תמונות. האם מישהו יודע אם קיים תוסף כזה מוכן ב PHP או שפה אחרת שאני יכול לקנפג ולהוסיף לאתר שלי (הכוונה היא כמו שקיים Wordpress להקמת בלוגים האם קיים תוכנה כלשהיא כזאת ליצירת גלריית תמונות באתר) תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  17. Started by yoahe,

אני יצרית LABEL ו TEXTBOX עכשיו הם ב" InitializeComponent " כך: public System.Windows.Forms.PictureBox pictureBox1; public System.Windows.Forms.Label label1; public System.Windows.Forms.RichTextBox richTextBox1; אני רוצה לגשת אליהם ממחלקה אחרת ואני לא מצליח משום מה הוא מזהה את האובייקטים רק במתודה של public Form1() איך אני ניגש אליהם ממחלקות אחרות כיצד אני מגדיר זאת ? תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. שלום, בדף ה HTML שלי אני מעלה טופס לצורך משלוח קובץ של המשתמש לכתובת המייל שלי. הקוד הוא: <html> <head> <title> send_me_a_file </title> </head> <body> <form action="mailto:mymail@mail.com?subject='myfile'" enctype="enctype="text/plain" name="regiser" method="post"> <INPUT TYPE="file" name="send_me_a_file" size="20"> <INPUT TYPE="submit" value="send_file" name="regiser" method="post" dir="rtl"> </form> </body> </html> אני מקבל במייל את שם הקובץ בלבד ללא הקובץ עצמו. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לשנות את הקוד כך שאקבל גם את הקובץ ולא רק את שמו ? תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by nirfun,

יש לי דפים שהקידוד שלהם הוא 1255. אני מנסה לקבל נתונים בעזרת האובייקט - xmlHttpRequest אך מקבך הכל ב-UTF8. ב-Firefox הסתדרתי ע"י שימוש ב-overrideMimeType (שלא עובד ב-IE) אבל ב-IE אני עדיין מקבל הכל ב-utf8 והכל מחורבש. עזרה?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  20. מה כתוב בכותרת זה מה אתם ממוצאים, תודה =]

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by omer1595,

שלום שוב.. : ישבתי היום כמה שעות על לנסות להבין איך אני יוצר ומכניס תמונה בWIN API לתוך picturebox (כמו שיש בFORM אבל פשוט יותר נוח לי לעבוד בWIN API) אם מישהו יוכל לתת לי דוגמא ליצירת picturebox וטעינת תמונה לתוכו (להצגה על המסך) אני יותר מאשמח! תודה רבה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  22. אם אפשר עברית ומשהו קריא ולא מסובך מידי להבנה כללית לשימוש פשוט

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by liranx,

אם מישהו מכיר אתר טוב בעיברית ללימוד PHP אז בבקשה תשתפו אותי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  24. יש את הבלוג של גוגל. האם אפשר ליצור בתוכו גלריית תמונות בהתאמה אישית? הם אני יכול לייצר כל תבנית שבא לי? אם כן- אפשר דוגמית? תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  25. שלום. יש לי אתר ואני עשיתי בו איזה צליל של חמש שניות, שכל פעם שנכנסים לאתר, הצליל מתנגן ברקע. הוספתי את הצליל הזא לאתר שלי דרך ה front page. אבל הצליל עובד רק אם אני נכנס דרך הדפדפן של אקספלורר ואופרה, ובפיירפוקס הצליל לא מתנגן. כשאני נכנס לאתר עם פיירפוקס, הוא לא משמיע כלום וגם לא מופיע כלום(הכוונה לאיזה משהו להוריד). בכל אופן, השאלה שלי היא, האם יש דרך לסדר את הבעיה בפיירוקס? ואם אי אפשר. אז איך אני שם צליל באתר שלי, ומכל הדפדפנים זה יהיה טוב? עוד משהו שאני רוצה להוסיף הוא שאם נכנסים לאתר דרך אופרה או אקספלורר, אז אין לי איזה כפתור למטה שאפשר לעצור את המנגינה. זה פשוט רץ לבד. וכמעט בכל האתרים שיש להם מוזיקה באתר, יש להם גם כפתור למטה לעצירת המוסיקה. איך אני שם כפתור כזה…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.