עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. לדוגמה, בפורמים שכתובים ב PHP יש קבצי header ו footer (בפורמט tpl אם אני לא טועה). ואותם משלבים בכל העמודים ע"י פקודה שמוסיפה אותם בכל עמוד. יש אפשרות לעשות זאת בקבצי ASP? אם כן, איך? אם לא, יש הצעות איך אפשר לחסוך כתיבת החלקים בכל עמוד בנפרד (פרט לפריימים)? תודה.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by Nahum2,

אנא עיזרו לי! לקמפל ב MVCPP2005 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by tecore,

איך לחלק איבר איבר בוקטור ? עריכה: הסתדרתי, אם מישהו יחפש אז נקודה לפני החילוק /.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. שלום. אני אדמין בחדר מחשבים. אני רוצה להשתמש בפונקצית net send של וינדוס כדי לשלוח הודעות למשתמשים שונים ברשת שלי גם כשהם מנותקים ממנה, ואז הם יקבלו את ההודעה כשהם יתחברו. הדרך היחידה שחשבתי עליה היא סקריפט ששולח הודעה, לשים אותו כschedualed task כל 15 דק'. ואז כשהמשתמש יתחבר בסופו של דבר, הוא יקבל את ההודעה, ואז אני רוצה שהסקריפט יפסיק לרוץ! כי אין צורך להפציץ את המשתמש באותה הודעה כל 15 דק'. סוג של "לבטל את המשימה מהרשימת הschedualed task כשהמשתמש קיבל את ההודעה.

5. Started by tk_mc,

<?php mysql_connect("localhost","user","pass"); mysql_select_db("login"); $id = intval($_GET["id"]); $query = mysql_query("select * from forum where id=$id") or die(mysql_error()); $r = mysql_fetch_array($query); $id = $r["id"]; mysql_query("DELETE from forum where id=$id"); ?> אין ארור אין כלום ולא מוחק למה? :\

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by ~שירה,

עשיתי את התכנית הבאה: .data iInt: .word 0 jInt: .word 0 kArray: .space 10 str: .asciiz " " .text main: li $s0, 3 lw $s1, iInt lw $s2, jInt la $s5, kArray li $s6, 1 li $s7, 10 Loop: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, print mult $s1, $s0 mflo $t1 add $s2, $s2, $t1 li $v0, 1 move $a0, $s2 syscall add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 sw $s2, 0($t3) li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j Loop print: li $s1, 0 LoopPrint: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, Exit add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 lw $t0,0($t3) li $v0, 1 move $a0, $t0 syscall li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j L…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

מישהו נתקל היום בבעיה בשרתים של BRINKSTER? חשבתי להמשיך היום משהו שהתחלתי לעשות פעם ולא סיימתי, ואני רואה שיש שם בעיה. באסה. עריכה: טוב הסתדר. כל היום זה היה כבוי.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. מה כתוב בכותרת זה מה אתם ממוצאים, תודה =]

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום הנה קוד לתפריט ניווט לרוחב הדף ol { text-align:center; display:block; list-style-type:none; padding:0; margin:0 auto; } li { background-color:Silver; width:100px; border:solid 2px purple; display:inline; padding:2px 5px; } li:hover{background-color:Transparent;} איך אני עושה תפריט ניווט דומה בעיצוב רק לאורך הדף?כל נושא יהיה מתחת לנושא תודה לעוזרים כי זה דחוףףףףף

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by e.s,

בבקשה עליי להגיש את העבודה הזאת ואני לא כלכך מבין אם יש למישהו זמן אז תודה אני מודה לכם

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by razaviv,

inews.2us.co.il תנו חוות דעת וביקורת בונה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  12. שלום לכולם, היום כתבתי סקריפט התחברות, הכל עבד טוב ויפה עד שניסיתי לאמת את הפרטים עם הצפנת MD5. כאשר אני מקליד את הפרטים עם הקוד של הMD5, אני לא מצליח להתחבר. הנה הקוד: if (isset($_POST['submit'])) { $c_username = $_POST['username']; $c_password = md5($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `admin` WHERE `username` = '$c_username' AND `password` = '$c_password'"); if (mysql_num_rows($check) == 1) { $details = mysql_fetch_array($check); $id = $details['id']; $username = $details['username']; $password = $details['password']; $_SESSION['admin'] = $id; $_SESSION['adminame'] = $username; header("location: index.ph…

13. Started by SweeT_EviL,

איך אפשר לעשות את זה? למי שלא הבין - להזיז את מקום הסמן שמופיע ב"DOS" ממקום למקום...

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by AyaBel,

שלום לכולם.. אני צריכה עזרה. אם יש לי תמונה ואני רוצה להוסיף עליה טקסט. איך אני עושה את זה? אם אני לא טועה מדובר פה על מיפוי תמונה - Image Maps תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by SHAY951,

יש לי גרסה של פסקל שבה אני אמור להיות יכול לכתוב בעברית, אבל שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל ג'יבריש במקום עברית. מה אני יכול לעשות בשביל לכתוב בעברית? אולי למישהו יש גרסה אחרת שעובדת בטוח עם עברית ב XP? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by zahiz007,

חברים, זה הקוד: for (int i = 0 ; i>15 ; i++ ) { tmpX[i] = x%10; } הוא פשוט לא נכנס ל FOR... tmpX = זה שם של מערך... זה הדבר הכי לא מובן שאי פעם נתקלתי בו, ייתכן שזה באג בתוכנה? (eclipse)? תודה!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by shoshana,

איך ניגשים למי שקרה לאירוע בJavaScript?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by noam25,

אני צריך לספור את התווים באני מקליד בתוך TEXTAREA בפורם שאני בונה בHTML האילוץ היחידי שלי הוא, שיש הבדל בין תווים בעברית לבין תווים באנגלית. ז"א: אם המשתמש מקליד באנגלית אני סופר כל אותו בצורה מסויימת, ואם בעברית, אחרת. זקוק לעזרה מקצועית באיך לדעת באמצעות קוד איזה שפה מוקלדת כרגע. תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by gshhar,

תודה.

20. Started by ola93,

המשימה הייתה למיין מערך באורך n לפי השארית שלו בk מהקטן לגדול לדוגמא: עבור K=10 והמערך 64 28 79 46 13 התוצאה תהיה 79 28 46 64 13 אבל כשקימפלתי זה סידר אבל גם הוסיף לי מספר מוזר למערך למה זה קרה ??? הנה הקוד שלי

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  21. אם אפשר עברית ומשהו קריא ולא מסובך מידי להבנה כללית לשימוש פשוט

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by omer1595,

שלום שוב.. : ישבתי היום כמה שעות על לנסות להבין איך אני יוצר ומכניס תמונה בWIN API לתוך picturebox (כמו שיש בFORM אבל פשוט יותר נוח לי לעבוד בWIN API) אם מישהו יוכל לתת לי דוגמא ליצירת picturebox וטעינת תמונה לתוכו (להצגה על המסך) אני יותר מאשמח! תודה רבה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by orninyo,

שלום איך ניתן לעשות טקסט נגלל שנעצר בין הודעה להודעה כמו ב"חדשות מחשבים" בhwzone ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by THE_LORD,

יש לי קוד שכתוב ב VBS ובסוף הקוד הוא מציג את הפלט ב MSBOX, אני לא רוצה שזה יוצג בהודעה אלה יוקלד על המקלדת כמו כפתור מאקרו. ברגע שמפעילים אותו הוא יקליד את הקוד בתוכנה\כתבן וכו.. ואני יעשה לו SHORT KEY

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. התקנתי מערכת פורומים של SMF ואני רוצה להוסיף למעלה את התפריט של האתר שלי (באנר + תפריט קישורים), אבל אני לא יודע איך עושים את זה.. יש כאן מישהו שמבין במערכת הפורום הזאת ויכול לומר לי איזה קובץ אני צריך לשנות או משהו?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.