עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by mt_nro,

האם יש דרך לקרוא בC# לקובץ WAV (אני יודע איך) על כל מחשב בעזרת DOK? - למרות שאי אפשר לדעת את המיקום של הקובץ (לא יודעים מה האות של הכונן!) עזרה??

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

אהלן, אני מנסה להשתמש בDOJO http://dojotoolkit.org/ לצורך יצירה של תפריט שהתכנים שהוא מקשר אליהם יופיעו בfadein ואין לי מושג איך לעשות את זה. אם למישהו יש נסיון עם המערכת הזו אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by J0n1,

שלום. קודם אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בזה ואני לא יודע אם הנושא חוקי או לא, אז אם הנושא לא חוקי תנעלו בבקשה את האשכול. אחי סיים קורס של .net משהו עם C# וVS קיצר הוא רצה לתרגל והוא הבין שיש פרויקט תרגול MOC 2543 שמגיע עם LABIM מוכנים, אבל באינטרנט מצאתי רק את הPDFים ולא את הלאבים. אם מישהו יכול להפנות אותו למקום שבו יש את הלאבים האלו להורדה אני אשמח. תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. מחפש דוגמה לפרויקט 5 יחידות בC#, מערכת אתר מכירות או דברים דומים כאלו... הרצתי חיפוש ולא מצאתי לכן אני שואל כאן... אם יש למישהו פרויקט שהוא הכין ויכול להביא לי אותו וכו' יעזור לי מאוד... ויש לי שאלה, יש לגוגל ארט וובסרביס ? אם כן משהו ? ואיך אני יכול להשתמש בו ? (אני מכין פרויקט על מערכת מיני חמ"ל כזאת...)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SpLiNtEr,

שלום כ-ו-ל-ם. אז ככה: יש לי תוכנה שאני שם לה שם משתמש וסיסמה של חשבון שיש לי באתר מסויים, היא נכנסת לחשבון,ומבצעת קליקים על כל אתר בזמן קצוב. הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לערוך אותה שתעשה את אותו הדבר רק לגבי אתר אחר, אפשרי?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  6. לא בטוח אם פה זה המקום הנכון לרשום, תרגיל שקיבלתי במבוא לאסמבלר, ואני צריך בו עזרה התרגיל אומר כך: נתונים שני מספרים בבסיס עשרוני: A=0.5566*10^2 B=0.7777*10^3 חשב בבסיס עשרוני: A-B בשיטת נקודה הצפה נתון: מנטיסה=4 ביט חזקה=3 ביט למנטיסה יש סיבית סימן אני יודע לחבר מספרים, אבל רוצים פה שאני אחסר את A מ B ומשום מה יוצאת לי תשובה לא הגיונית מישהו יכול להסביר לי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by neogod,

כתבתי תוכנית אשר אמורה להשוות שני מערכים חד מימדיים ,אך משום מה החיפוש הבינארי לא מחזיר לי את ההתוצאות הדרושות public class IntVector { //instance variable private int [ ] _arr; /** * Constructor for objects of class IntVector */ public IntVector (int size) { _arr = new int [size]; } //methods /** * */ public void addInt (int num , int index) { if(index<_arr.length) _arr[index] = num; else System.out.println("the index is bigger than the array"); } /** * */ private void swap(int [] data , int first , int second) { int temp; temp = data[first]; data[first] = data[second]; data[…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. הכנתי על המחשב שלי פרויקט, המשכתי את העבודה במחשב אחר והוא רץ שם יופי, שאני מריץ על המחשב שלי (בתוכנה Microsoft Visual Studio .NET 2003) עכשיו זה נותן לי את השגיאה הבאה : Microsoft Development Environment --------------------------- Error while trying to run project: Unable to start debugging on the web server. Server side-error occurred on sending debug HTTP request. Make sure the server is operating correctly. Verify there are no syntax errors in web.config by doing a Debug.Start Without Debugging. You may also want to refer to the ASP.NET and ATL Server debugging topic in the online documentation. --------------------------- OK Help ---------------------------…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by mwalker03,

מישהו מכיר אולי פורום שכתוב ב ASP.NET? אני צריך משהו מאוד מאוד פשוט שנראה כמו הפורום של תפוס או טורק לא הרגיל שנראה כמו זה .. תודה לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. אני ממש מתקשה להתקין אותו . ולא ממש מבין איך לתכנת ל GPU ... זה מאוד יעזור לי עם משהו יכול לעזור לי ... 8)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. אני אמור להשלים חומר בפסקל , על רשימה (LIST) עכשיו השלמתי בערך ואני צריך לכתוב תוכנה קצרה הבעיה היא שאני ממש לא מצליח. המשימה הראשונה: כתוב תוכנית שתכיל שתי פרוצדורות: 1. בונה רשימה לפי קלט משתמש. 2. מדפיסה את הרשימה. אני ניסיתי לכתוב תוכנית שעושה את שני הפרוצדורות הנ"ל רק שהם לא יהיו פרוצדורות (זאת אומרת שכול מה שהתוכנית תעשה זה לקלוט רשימה ואז להדפיס אותה) הבעיה היא שממש לא הלך לי הכנסתי את הקלט הבא: 1 2 וזה הדפיס לי 268 ואמר (בבדיקה שעשיתי לפני ההדפסה שהרשימה ריקה - אחרי שניסיתי להכניס בה את הקלט) מישהו יכול לעזור ולכתוב תוכנית שתעשה את זה - ככה אני אבין מה הולך ואיך משתמשים בכלל בפקודות ואז אני אוכל לפתור את שאר הבעיות לבד (בתקווה) [מצטער שאני לא מוסיף את…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by nir007,

1.מה צריך לדעת כדי להיות מהנדס תוכנה? 2.איפה אפשר לילמוד את זה? 3.וכדי להיכנס לילמוד את זה מה הדרישות של המכלל, אוניברסיטה או כול קורס מזורז אשר בעל ערך?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. כיצד אני פותח קובץ תמונה דרך תוכנית ב-VB בעזרת פקודת SHELL ?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by G.P.S,

בבקשה מישהו יכול להביא לי קישור לקומפיילר לASM?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by intel suck,

היי אני צריך עזרה עם קידוד אתר יש לי עיצוב ואני רוצה שכל העיצוב יכנס בפריים אחד פשוט כי אני חייב שיהיה פס גלילה אסור להשתמש באייפריים רק בפריימסייט לפי חומר הלימוד איך אני עושה שכל האתר יהיה פריים אחדד בלי שאני אצטרך לחלק את העיצוב לכמה חלקים? תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  16. Started by dududs,

שלום רב, הייתי שמח לדעת מה ההבדל ביניהם " התגית <object> יכולה להטמיע סרטון וידאו ב- .Internet Explorer(התשובה של מיקרוסופט ל- embed) התגית טוענת את קובץ הווידאו לתוך Windows Media Player המוטבע כחלק מדף HTML" אוקי, אז מה בדיוק EMBED עושה ? הייתי שמח לקבל כמה שיותר פרטים על שניהם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

אז ככה עשיתי מחלקה שיוצרת MXM LABELS וצובעת על הקצוות של כל LABEL ככה שנוצר מין רשת כזאת. הוספתי למחלקה הזאת גם MOUSELISTENER כרגע היא רק אמור להמפיס משהו בקונסול ומציגה הודעה הזאת בחלון שקופץ... מה שאני עושה זה קורא למחלקה הזאת ממחלקה אחרת נגיד Drawing.main(board) כאשר DRAWING זוהי המחלקה אבל בזמן ריצה לאחר הקריאה לשורה הזו לא משנה איפה אני לוחץ על המסך - כלום לא קורה. לא בקונסול ולא על המסך עצמו... יש לכם מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by mazam,

ככה כמחויבות אישית כיתה י ' אני בונה אתר לאשכול של בית ספר עכשיו הם רוצים אתר די פשוט הם הראו לי דוגמא הכול שם HTML זה לא בעיה ממש לא בעיה יש לי רק בעיה אחת הם רוצים סקר באתר עכשיו אני יודע שיש אתרים שנותנים סקרים מוכנים אבל זה לא מכובד לשים כזה דבר באתר.. סקר אמתי בונים ב ASP או PHP הבעיה שאת שניהן אני לא יודע אז ככה מישהו מוכן לעוזר לי בזה?? תודה למי שמנסה לעזור מסנג'ר שלי : maor_zamir@hotmail.co.il איסיקיו: 235407809 ו אם אתם בונים תרשמו מה שבא לכם בדוגמא אני כבר ישנה את זה לשאלה שאני צריך {אני עוד לא יודע תשאלה עכשיו}

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by TheReaper,

טוב איבדתי את הספר של האסמבלר ואני צריך לדעת למחר איך להגדיר ולפנות אל רשומות באמסלי 8086 מצאתי בMSDN את הדבר הזה recordname RECORD fieldname:width [[= expression]] [[, fieldname:width [[= expression]]]]... אבל אני לא מבין איך בתכלס זה אמור להראות בתוכנית עצמה....

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. שלום! אני ממש חדש בתחום ואני משתמש בתוכנה WEB PAGE MAKER את הפונקציות הבסיסיות שבתוכנה אני מבין כמו איך לעשות לינקים וכו'. אני ממש צריך עזרה בהכנסת אופציה של עגלת קניות וחיפוש באתר עצמו. אשמח אם מישהו ישתף קוד של האופציה או יסביר כי ממש התיאשתי כבר... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by HiTiT,

שלום, אני צריך קובת עברית ל SWI-Prolog אבל אני לא מצליח למצוא שם דבר... אודה מאוד אם תעזרו לי! עוד משהו, יש לכם הצעה מעניינת לפרוייקט בבינה מלאכותית?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by TrigerT,

שלום לכולם, אני בונה תוכנה בACCESS ובVB. יש לי חלון של טופס בתוך טופס. טופס אחד עם רשימת מבחנים והטופס המשנה מכיל את השאלות על פי הבחירה של המבחן בטופס הראשי. כשאני עושה בLOAD_FORM הראשי REQUERY לתיבות בחירה הטפסים ננעלים ולא מגיבים. משהו יודע מה הבעיה? תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by genia,

http://www.stickmanlabs.com/lightwindow/ אני מנסה לשלב את הרכיב הנ"ל באתר שאני בונה,הכול עובד בסדר חוץ מבאג מעצבן באינטרנט אקספלורר 6 שלא נותן לסקריפט להכהות את כל המסך ניסיתי כמה פתרונות ללא הצלחה,אולי למישהו יש משהו לחדש? למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by krabby,

---

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים