עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by lordgod,

יש לי בעיה עם 3 קבצים , אני לא מצליח להעלות אותם , גם דרך מנהל הקבצים באתר ( ושם רשום "not allowed") וגם דרך קליינט FTP הקבצים הם במערכת PHPBB 2 ונקראים : .htacces נמצא בתיקיית הCHACHE formIE.css subsilver.css ושני אלה נמצאים בתיקיית הTEMPLATES ניסיתי להתקין בלי הקבצים האלה אבל יש כמה שגיאות ... מקווה שתעזרו

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by Phobus,

שלום, אני בונה אתר בשיטת ajax המורכב מריבועי div המשנים את אורכם בהתאם לכמות התוכן והטקסט שבתוכם. אני משתמש ב-iframe המשמש להצגת קישורים לתכנים חיצוניים, אתרים וכ'ו. אני רוצה שה-iframe יגדיל את גובהו בהתאם לתוכן שמוצג בו, לדוגמא: אם נשים שם את האתר sport5 הוא יוצג במלואו, והגובה ישתנה בלי שייווצר סקרול, גם אם נפתח הרבה תגובות וכ'ו. <iframe src="http://www.sport5.co.il" width="100%" style="border-style:none;"></iframe> כפי שאתם רואים ה-iframe מתפקד כמו שצריך ברוחבו, אנו רוצים שגובהו יוגדר לפי הגובה של התוכן המוצג בו, אם זה אתר, הגובה המקסימלי של האתר יהיה גובה ה-iframe והוא יתארך בהתאם. אם ישנם מספר שיטות ופקודות שונות להשגת התוצאה אשמח לפירוט והמלצה נוספת. תוד…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by matteo,

מחפש איזה קובץ שסוקר תספרייה windows.h משהו טוב על איך לתפעל לחצנים קומבובוקסס וכו'... ב c++ תודה רבה נ.ב. לא מ msdn

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by ranran,

כמו שיש באתרים כאילו פלאג אין של מדיה פלייר כזה שמנגן משהו האם אפשר להוסיף כזה בC# בווינדוס פורמס תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

יש לי בעיה שככל הנראה סשנים שונים של משתמשים מתנגשים. למשל משתמש A כותב הודעה אז הנתונים שנכנסים למסד נתונים הם הנתונים של משתמש B. בכל עמוד יש לי session_start(), אם אני אוסיף session_name() נראה לכם שזה יפתור/קשור ? ** זה לא קורה כל הזמן. פעם ב..............

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by Zelig,

אני עושה CListBox::AddString. הקוד עובד ב-MFC על win32. בניתי פרוייקט MFC אחר על windows mobile 5 SDK (כלומר windows CE). שמתי שם גם כן listbox. הקוד שעושה AddString הוא אותו דבר. גם נראה שהוא עובד, רק שהמחרוזת לא מופיעה ב-list box על המסך! כאילו אין חיבור בין המשתנה ב-Dialog לבין מה ש-MFC עובד איתו, אבל יש קוד שעושה DDX_Control. יש למישהו רעיון? עריכה: הבעיה היתה ששמתי אותו כחלק מ-group box, וwindows המטומטם צייר את ה-group box מעל מה שהוא מכיל, בניגוד לכל הגיון ובניגוד לאיך שהוא עובד על win32... התוצאה היתה שמה שחשבתי שהוא ה-list box היה למעשה ה-group box שהסתיר אותו.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by asmon,

<p>בעקרון אני מנסה לעשות COUNTDOWN שיראה כמה זמן נשאר מהזמן הנוכחי של השרת לזמן מסויים שנמצא בבסיס הנתונים.</p><p>אני יודע ליצור זאת כשהזמן הוא הזמן של הקליינט אבל לא כשמדובר על הזמנים של השרת.</p><p>ניסיתי את הדבר הבא</p><p></p><div></div><pre class="ipsCode"><br><br><input type="text" id="sec"><br> <input type="text" id="min"><br> <input type="text" id="hour"><br> <input type="text" id="days"><br> <script type="text/javascript"><br><br><br><br><br><br> function countdown()<br> {&l…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by idanzo,

שלום לכולם , התחלתי ללמוד ניהול רשתות ואבטחת מידע ,כרגע... אבל אני גם רוצה לדעת איזשהי שפת תכנות שיהיה לי ידע אישי לעצמי .. תמיד רציתי לדעת את שפת C או את הג'אווה ...הבעייה היא שאין לי רקע בשום שפה מהשפות ...ואני מאד רוצה לדעת ..השאלה אם לקחת קורסים בנושא? או שיש אפשרות ללמוד לבד ?דרך ספרים ?אינטרנט?מאמרים ?מדריכים? והאם כדי לי לחכות שאני אסיים תלימודים או בזמן הלימודים ... תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by orninyo,

יש פונקציית ספריה בC שהופכת מחרוזת לאותיות גדולות/קטנות? משהו כמו toupper אבל על המחרוזת שלמה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by zvirozenb,

אני מחפש קומפיילר של delphi 7 עבור תוכנה שנכתבה בשפה זו לפני כמה שנים ואני צריך לשנות בתוכה דברים ולקמפל מחדש צבי

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by yigael_o,

היי, אני מתכנת ב C# כבר מעבר לשנה ויש לי ידע מלפני כן ב C ו C++ אבל אני לא יודע כלום על תיכנות לרשת. HTML יודע ממש טיפה אבל אני לא יודע דברים בסיסים כמו התקנת IIS והגדרת אתר בו (ניסיתי, הלך ממש רע) יש למישהו אולי קישור למקום שמסביר תיכנות לאינטרנט בצורה טובה? אני צריך גם משהו שמסביר בצורה מנהלתית, אין מעלים אתר, האם יש משהו חשוב ב PUBLISH של VS2005 למי פונים לקבלת דומיין וכן הלאה. תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. יש לי שאלה בנושא LST , צריך לממש מחלקה שתתמוך בפעולות הבאות תרגיל: מוגדר באופן הבא: (nested counter) מונה מקונן כל מונה, פרט לחיצוני ביותר, הוא בן של מונה אחר. ערכו ההתחלתי של מונה החיצוני ביותר הינו אחד. ערכו ההתחלתי של כל מונה אחר הינו אפס. בכל פעם שמבקשים את ערכו של המונה, הערך הנוכחי גודל באחד ומוחזר. אם ערך של מונה משתנה, ערכי המונה של כל בניו (הישירים והעקיפים) מתאפסים לערך ההתחלתי. מונה זה משמש, למשל, לצורך מנייה של פרקים, תתי פרקים, טבלאות וכו' במסמכים. מחלקה שמייצגת מונה. little smalltalk בתרגיל זה עליכם לממש ב המחלקה תגיב להודעות הבאות: parent: aParent השמה של מונה אב למונה הנוכחי. value מגדילה את ערכו הנוכחי של המונה באחד ומחזירה ערך זה. peep מחזירה את ערכ…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by RainbowInBlack,

אני בזמן האחרון לומד C++ ואני רוצה לעשות תוכנה שמקבלת קובץ MP3 , נקודת התחלה ונקודת סיום ושתיצור קובץ חדש מהחלקים שנתתי לו אני כבר כמה ימים מחפש קוד שקרוב לזה אבל כל מה שאני מוצא זה SOURCE של השמעת MP3ים שינוי TAGים וכדומה איפה אני יכול למצוא קוד שמתאים למה שאני מחפש? ואם אין - מישהו יכול להדריך אותי איך אני כותב קוד כזה לבד? תודה רועי

14. Started by Dano,

... [br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 23:11:40 אוקי הצלחתי,עכשיו אני צריך את החוק מצא_כל באנגלית, חיפשתי בכל התיקיות של הפרולוג ואין שם...

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by infifi,

האם קיימת איזושהי פקודת טיימר בדוס? לדוגמא שתוכנה תפעל בעוד 5 דקות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by Jaman,

אני צריך עזרה במציאת פרוייקט שאוכל לבנות. בעקרון אני רוצה לבנות משחק מקורי בסגנון כזה: http://www.armorgames.com/games/squares2.html זאת אומרת משחק פשוט מבחינה גראפית (אני לא צייר), ודי פשוט לעשותו, אך הוא חייב ליהיות מקורי (עשיתי כבר סנייק לפני שנה). אני צריך איזהשהו גרעין של רעיון למשחק מקורי, משהו שאוכל להמשיך לפתח בעצמי. חשוב להדגיש אני לא רוצה לעשות פרויקט גדול ומורכב מידי (ובלי AI), רק משחק קטן כדי שאתנסה בתכנות עם גראפיקה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by Dano,

שלום, אני עובד בפרולוג, וקיבלתי הודעת שגיאה כזו Fatal error:1020 Logic server rest Trail space full, 9998 of 9999, Compile code or increase trail אני מבין שעברתי את הגבול של הזכרון, למרות שזה מוזר כי התוכנה שלי לא כזו ענקית, בכל מקרה, יש אפשרות להרחיב או משהו?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:26:48 UP

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by joni,

התחלתי ללמוד C++ דרך www.Cprograming.com ואין לי תרגילים שם רק בחנים מישהו יכול לשלוח לינק של תרגילים פשוטים?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by Aviv C,

איך אני יכול להפסיק את ההנפשה של תמונה ב- VB.NET?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם כתבתי dll פשוט שמטרתו לשלוח הודעה לחלון שקרא לו בכל פעם שנוצר חלון חדש במערכת בעזרת קביעת hook. זה הקוד של ה cpp של ה dll: #include "stdafx.h" #include "HookManager.h" #ifdef _MANAGED #pragma managed(push, off) #endif #pragma data_seg(".SHARED") HWND hCallerWnd = NULL; #pragma data_seg() #pragma comment("linker, /section:.SHARED,rws") HINSTANCE hInstance; HHOOK hkShellHook; UINT KBWM_WINDOWCREATED; BOOL APIENTRY DllMain( HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved) { switch(ul_reason_for_call) { case DLL_PROCESS_ATTACH: KBWM_WINDOWCREATED = RegisterWindowMessage(KBWM_WINDOWCREATED_MSG); hInstance = (HINSTANCE) hModule; bre…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. הנה הבקשה המחודשת והמאושרת. מחפש להעמיק את הידע שלי באסמבלי. אם למישהו יש הפנייה לספר מומלץ או (עדיף) אתר שמכיל טוטוריאל אני ממש אודה כמובן שיעסוק באספקטים החוקיים של העניין.. שוב רק במטרה לימודית...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by razoli,

כמה שפות אני יכול להכניס פה במשפט הבוא ואיך: <META HTTP-EQUIV="Content-Language" CONTENT="he"> ולמה כאשר אני מעביר מהתיקיה שבוא נימצא קובץ FLASH לתיקיה אחרת ומשנה את התובת ב HTML לזה לא עובד?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by argaman_bergman,

שלום, יש לי בעיה עם הפונקציה uigetfile ב- Matlab R2007b אני כותב: a=uigetfile('*.txt','title','c:\nvidia\') ומקבל: ??? Java exception occurred: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 5 at java.util.Vector.get(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicDirectoryModel.getElementAt(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.updateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.maybeUpdateLayoutState(Unknown Source) at javax.swing.plaf.basic.BasicListUI.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.getCellBounds(Unknown Source) at javax.swing.JList.ensureIndexIsVisible(Unknown Source) …

24. Started by ^DaGoN^,

אני צריך Drop-Down Menu משהו בסגנון הזה: http://javascript.internet.com/navigation/simple-drop-down-menu.html אבל פשוט יותר כי אני לא רוצה משהו עם יותר מדי שורות קוד להסתבך עם יותר מדי Java, ועברתי אחד אחד באתר ההוא הכל די מסובך לשנות לו את העיצוב, שאני משנה את ה-CSS או את ה-Java דבר אחר מסתבך =\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. שלום לכולם. אני בונה דף HTML ואני רוצה להכניס בו צ'אט פשוט, מן חלון עם כל ההודעות, לא משהו מיוחד, יש קוד פשוט של העתק הדבק או שצריך לקנפג את זה בצורה מסוימת? בנוסף רציתי להוסיף סקר, גם לזה יש קוד פשוט של העתק הדבק? תודה עריכה: עבדתי לפי המדריך הזה ויצרתי קובץ HTML אחד ו3 קבצי ASP אבל כאשר אני מקיש את השם משתמש הוא מציג לי את תוכלת קובץ הASP ולא משתמש בו (ניסיתי את זה על המחשב ולא העלתי את זה לרשת) אני מצטער על כל הבלאגן שיש בהודעה, פשוט מצאתי תשובות. אם אני רוצה לעצב דף HTML, באיזה גודל לבחור בפוטושופ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים