עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום, אני זקוק לעזרה בבניית קוד ב VBA באקסל. הקוד אמור להכניס למשתנה, ערך מתוך שלושה ערכים עשרוניים קבועים.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. אני די חדש בתחום ואני מניח שזה משהו שממש קל לעשות אני פשוט לא מצליח, הנה דוגמה: < img src = "http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?center={כתובת מלאה}&zoom=15&size=600x400&sensor=false" alt = "" /> אני רוצה לרשום במקום איפה שרשום כתובת מלאה משהו שיש לי במשתנה כלשהו בצד שרת, איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by falukky,

אני רוצה ליצור אתר מסויים, משהו קצרצר ולא מסובך מחפש מישהו שיש לו ידע ורוצה להרוויח כמה גרושים. נא ליצור קשר בהודעה פרטית.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by barbol,

שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM, עכשיו אין לי מושגג איך אני מפעיל את הIIS הזה! * מה שכן- כבר עשיתי את השלב של הגדרת הIIS דרך הלוח בקרה [כולל ASP וכל הפונקציות האחרות שקיימות]* עכשיו כשאני רושם localhost בשורת כתובת הוא מעביר אותי באופן אוטומטי לאתר שיש בו רק תמונה שכתוב בה בענק IIS7 וברוכים הבאים בכמה שפות, וזה מעביר אות לאתר www.iis.net, ואין לי מושג איך אני עוקף את זה ומגיע לקבצים שלי. וגם אין לי מושג איפה לשים את התיקיות עם הקבצים כדי שהסרבר יזהה אותן, שמעתי שבwwwroot אבל עדיין אם אני רושם localhost/wwwroot/.. הוא לא מצליח למצוא ומעביר אותי לדף שגיאה שכותב שאין אפשרות למצוא את המקום המבוקש. אני ממש חיייב את העזרה כמה שיותר מהר בבקשה. תודה מראש! :]]

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by yz101,

אני מחזיק מספר טבלאות. כל עוד הגודל נותן קטן למדי, סדר גודל של עד 1,500,000 אין בעיה. כאשר אני מעלה את הטבלא הגדולה של 3 מליון רשומות, ההעלאה שלה לוקחת המון זמן. כמה זמן? מעל שעתיים ואני מדבר על העלאה מקומית! כלומר השרת הוא המחשב שלי, אין רשת בכלל בסיפור! הטבלאות הן במנוע INNODB, מעבר לMYISAM כמובן משפר את הזמן לדקות בודדות, אבל זה לא עוזר לי כי בטבלא הנ"ל שני שדות שחייבים להיות FOREIGN KEYS לטבלאות השכנות. גם אם אני מעלה לINNODB ללא ההגדרה של המפתחות זה טס. אבל ברגע שאני יוצר את הFORIEGN KEY זו פעולה שלוקחת חזרה את כל ההפרש הנ"ל! כנ"ל כמובן לגבי העלאה לטבלת MYISAM והמרה לINNODB. והרי שבMYISAM אין FOREIGN KEYS. מה אני כן יכול לעשות כדי לזרז את ההעלאה והיצירה של הטבלא השלי…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by נגה,

אני רוצה להוסיף מאקרו שיוסיף את השם של יוצר המסמך בצד שמאל של המסמך. אם מישהו אחר - ערך את המסמך, לחיצה על המאקרו תעדכן את השם - לשם שלו. איך אני עושה את זה? 1. איך אני בודקת האם קיים שם? (יש אפשרות בעת הוספת השם לסמן בFLAG שיש שם? הFLAG צריך להיות כללי לכל המסמך) 2. איך אני מסמנת את השם הקיים ומוחקת אותו?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by THE_LORD,

יש לי קוד שכתוב ב VBS ובסוף הקוד הוא מציג את הפלט ב MSBOX, אני לא רוצה שזה יוצג בהודעה אלה יוקלד על המקלדת כמו כפתור מאקרו. ברגע שמפעילים אותו הוא יקליד את הקוד בתוכנה\כתבן וכו.. ואני יעשה לו SHORT KEY

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by DarK_NaF,

מישהו יודע מה צריך לכתוב כדי לשנות את הRecordSource של הAdodc בקוד עצמו? זה אמור להתחיל ככה (או לפחות נראה לי): adodc_patients_therapies.RecordSource אבל אין לי שמץ איך אחרי זה מוסיפים את התוכן של הRecordSource עצמו...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Andrey22,

יש לי בגרות בע"פ נבחן מול בוחן ביום ראשון ועליי להציג לו את הפרוייקט שלי ב-ASP.NET שלקראת סיום,יש לי SERVICE ושלושה CLIENTS,השאלה שלי אילו שאלות הוא עלול לשאול ומה בדיוק עליי להסביר לו. אשמח לפירוט מורכב,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by yoahe,

יש לי טופס ויש עליו פקדים ואני עושה בהם כל מיני שינויים ,יש מצב לעשות שבשדה PROPTIES של ה FORM אני יגיד לו שאני יבצע שינויי במיקומי הפקדים אבל הוא(FORM) לא יציג לי את השינוי (לא יציג במסך))עד שאני יתן לשדה ב FORM ערך של TRUE או FALSE יש שדה כזה בכלל?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by Mira Noy,

Hi How do you make an animation of few images in touch and drag

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יצרתי אפליקציה חדשה בסביבת android studio ב-Java המשמרות שלי אשמח לקבל ביקורות על האפליקציה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני לא מתכנת ועולם הVB קצת חדש לי אז אודה לעזרה ביצירת מקרו בword. אני צריך להעתיק חתיכת מידע מקובץ txt שממוקם באחד המחשבים אצלנו ברשת המקומית ולהדביק אותו לתוך text box שיצרתי בקובץ word. בנוסף יצרתי כפתור שאמור להתחיל את פעולת המקרו. אשמח אם מישהו כאן יוכל להקדיש מזמנו לעזור לי עם זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  14. הכנתי על המחשב שלי פרויקט, המשכתי את העבודה במחשב אחר והוא רץ שם יופי, שאני מריץ על המחשב שלי (בתוכנה Microsoft Visual Studio .NET 2003) עכשיו זה נותן לי את השגיאה הבאה : Microsoft Development Environment --------------------------- Error while trying to run project: Unable to start debugging on the web server. Server side-error occurred on sending debug HTTP request. Make sure the server is operating correctly. Verify there are no syntax errors in web.config by doing a Debug.Start Without Debugging. You may also want to refer to the ASP.NET and ATL Server debugging topic in the online documentation. --------------------------- OK Help ---------------------------…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. שלום. אני צריך ליצור חלון בצורה מאוד ספציפית. החלון יורכב מ-JLabels אחד מתחת לשני (טור יחיד של לייבלים). כל לייבל בגובה זהה וספציפי (נניח 15 פיקסלים). אם יש שארית (החלון גדול יותר) אז פשוט יישאר מקום ריק. אם אין שארית - מממ... בשביל זה אני מכניס את הפאנל הזה ל-JScrollPane. כלומר אם אני משנה את גובה החלון, גובה הלייבלים לא משתנה אלא מספר הלייבלים שמוצג. אם אני משנה את הרוחב אז הם מתכווצים/מתרחבים כרגיל. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. אוקי אז יש לי טופס ובו יש dataGridView שמקושר לDataSet שמקבל את הנתונים עם פקודת Fill מתוך מסד אקסס. עד כאן בסדר. עכשיו אני רוצה לסמן שורה בdataGridView ולמחוק אותה אבל שגם ימחקו הנתונים מהמסד שזה אומר שימחקו הנתונים מטבלה אחת ספציפית במסד. כשאני מריץ את הפקודה הוא מוחק מה dataGridView את השורה אבל לא מהמסד... הקוד נראה כך: dataGridView1.Rows.RemoveAt(dataGridView1.SelectedRows[0].Index); OleDbDataAdapter DataAdapterOrders = new OleDbDataAdapter("DELETE Customer_Orders.OrderNum FROM Customer_Orders WHERE (((Customer_Orders.OrderNum)=1))", aConnection); הוא צריך למחוק מטבלת Customer_Orders את השורה ש Customer_Orders.OrderNum)=1. זהו.. תודה למי שיכול לעזור

17. Started by PhP dUdE,

שלום רב, האם תוכלו לתת לי כמה מדריכים לשפות התכנות הבאות? asp/c++ ומדריך להפעלת שרת ASP על המחשב!!!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by ה*לה,

הפונקציה לא פועלת לי create or replace PROCEDURE SEARCH_FLIGHT ( src IN VARCHAR2 , dst IN VARCHAR2 , dte1 IN VARCHAR2 , dte2 IN VARCHAR2 , age IN NUMBER ) AS fn NUMBER; s VARCHAR2(20); d VARCHAR2(20); t1 VARCHAR2(15); t2 VARCHAR2(15); pr NUMBER; fnum flight.flightnum%TYPE; sr flight.point_of_depart% TYPE; ds flight.destination% TYPE; dt1 flight.departdate%TYPE; dt2 flight.departdate%TYPE; CURSOR findFlight IS select f.flightnum, f.point_of_depart,f.destination,f.departdate,f.arrivaldate from flight f where f.point_of_depart = src and f.destination = dst and (f.departdate >= dte1 and f.departdate <=dte2); BEGIN OPEN findFlight; LOOP -- Retrieve info…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by ~שירה,

יש לי DATASET עם נתונים, שאני שומרת ברשימה. אני רוצה לשמור את הנתונים בקובץ אקסל. הקוד שכתבתי: System.Web.UI.WebControls.DataGrid grid = new System.Web.UI.WebControls.DataGrid(); grid.HeaderStyle.Font.Bold = true; grid.DataSource = lstStatistic; grid.DataBind(); // render the DataGrid control to a file using (StreamWriter sw = new StreamWriter("c:\\test.xls")) { using (HtmlTextWriter hw = new HtmlTextWriter(sw)) { grid.RenderControl(hw); } } הבעיה היא - שבקובת אקסל נשמרת לי רק העמודה הראשונה מהDATASET. מדוע?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. אני רוצה סקריפט ש"יעלים" נושאים מפורומים מסויימים ברשימה של הנושאים חדשים, אפשר לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by superblader,

היי כולם, במסגרת פרוייקט שאני עובד עליו אני משתמש ב DLL שנכתב ב Unmanaged C++ וחווה בעיות, כאשר שאני מריץ את הפרוייקט על המחשב שלי (VISTA\XP\WINDOWS 7) הכל עובד חלק הוא מבצע importdll מריץ פונקציות מתוך הDLL ועובד תקין, כאשר אני מעלה את האתר לשרת האירוח הכל עובד יפה עד שמנסים להשתמש בפונקציה מתוך הDLL, ואז אני מקבל את השגיאה הבאה: System.DllNotFoundException: Unable to load DLL 'poc.dll': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E) הPATH אל הקובץ תקינה בדקתי באמצעות FILEEXIST אם יש מישהו שחווה ניסה והצליח לפתור אודה מאוד! בתודה, רותם

22. אהלן חברים, התחלנו ללמוד אנדרואיד, ממש בבסיס של הבסיס. יש לי מטלה, ליצור אפליקציה עם מספר שורות שהמשתמש צריך להכניס כיתוב(כיתוב מוגדר מראש) וברגע שהוא לוחץ על הכפתור והכיתוב נכון, זה עובר לדף הבא. בדף הבא אמור להיות וידאו, רשמתי קוד לפי מה שהמורה הביא וברגע שאני רושם את הפרטים הנכונים ולוחץ על הכפתור כדי שיעבור לדף אחר, האפליקציה קורסת. הוידאו הוא וידאו mp4, עשיתי אותו ברזולוציה נמוכה ממש וזה עדיין לא עוזר. זה הקוד שרשמתי לוידאו: String local = "android.resource://com.example.happybirthday/" + R.raw.maor12; VideoView videoView = (VideoView) findViewById(R.id.videoView); MediaController mediaC = new MediaController(this); mediaC.setAnchorView(videoView)…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by miaoo673,

היי, נתקלתי בבעיה מוזרה בVisual Studio 2010. כאשר הפרויקט שלי מכיל משאבים ואני מנסה להוסיף משאב חדש, קופצת הודעת שגיאה. לעומת זאת אפשר להוסיף משאבים קיימים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? http://www.freeimagehosting.net/57b17 http://www.freeimagehosting.net/3d3d9

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. יש לי דף HTML שקיימת בו כתובת של מצלמת רשת זורמת בקצב של תמונת JPG כל שתי שניות. כרגע אני לוכד את התמונות לקובץ AVI עם תוכנת SCREEN RECORDER ואולם הבעיה היא שהתוכנה מסוגלת ללכוד רק מה שנראה על המסך. האם ניתן לשמור את התמונות ברגע שהן שמגיעות, על הדיסק, בלי קשר למה שמוצג על הצג? יש פקודה או סקריפט כלשהו שעושים זאת? אני מניח שאוכל אח"כ להפוך אותן לסרטון. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by efergan7,

שלום כולם אני רוצה לדעת איך עושים את כל החלונות כרדיט האלו כמו בטריינרים למשחקים או קובצי NFO מנגנים וכל הדברים האלו אף פעם לא התעסקתי בשפות תיכנות אבל אני קולט מהר אני לא רוצה להוסיף לזה פקודות ופונקציות כמו לטריינר רק חלון עם מידע וכמה אפקטים איזה תוכנות אני צריך בשביל לעשות את האפקטים המוזיקה והחלון עצמו (או שזה בתוכנה אחת?) הנה דוגמא

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.