תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
כדאי להירשם מפגשים מהנים עם הרצאות מעניינות. http://www.meetup.com/Jerusalem-Coding-Meetup/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מנסה למצוא אתר שמלמד איך לבנות טופס כזה בדיוק [ATTACH=CONFIG]7851[/ATTACH] האם מישהו יודע איפה אני יכולה לקבל את המידע, חיפשתי בהמון אתרים ולא הצלחתי למצוא פתרון לאיך לגרום לטופס כזה לפעול באתר. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני עושה בבן גוריון תכנות C מתקדם (כולל רשימות מקושרות, עצים וכו') ואוטוטו התקופת מבחנים.. רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר קורס דומה ויכול לומר לי איך כדאי להתכונן למבחן בצורה הכי יעילה, על מה לתת דגש בעיקר, ובנוסף הבנתי שמותר להכין דף A4 עם מה שאנחנו רוצים, מה כדאי לכתוב בו? ובאופן כללי אשמח לטיפים. נ.ב אשמח לדעת אם יש למישהו מקור טוב ללמוד ממנו על רשימות מקושרות ועצים, זה חומר דיי מורכב וההרצאות+תרגול לא לגמרי עזרו לי להבין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפרק מסביר מהי מתודת הרחבה ומהו הקשר ההדוק שלה למתודות רגילות. כתובת: http://youtu.be/mrv65gkY1BU ניתן להוריד את קטעי הקוד שבסרטון. ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. הסדרה "מושג ברגע" מתארת מושגים שונים בדוטנט ואת השפעתם עלינו ככותבי תוכניות. בסדרה יצאו עד עתה הסרטונים האלה: Just in time compiler http://youtu.be/k-IUhCR5ocY Generic method http://youtu.be/RNk9W7jlUZ8 Explicit implementation http://youtu.be/xkhvGTKq5cw Garbage Collection Part I http://youtu.be/Tl8k0XKJob4 Garbage Collection Part II http://youtu.be/Xt99gKCMXl8 בערוץ ביוטיוב עוד שני סרטונים בנושאי Design Patterns וסרטון טיפים לעבודה עם Visual Studio. כתובת הערוץ: http://www.youtube.com/lidotnet צפיה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה שאני מריץ את הקוד הזה מ java app אני מקבל תגובה ב utf8 ושאני מריץ את זה מ servlet אני מקבל #$#*^&%^@#@# public class connection { public String getString() { URL url; HttpURLConnection conn; BufferedReader rd; String line; String result = ""; try { url=new URL("http://www.walla.co.il"); conn = (HttpURLConnection) url.openConnection(); conn.setRequestMethod("GET"); rd = new BufferedReader(new InputStreamReader(conn.getInputStream(),"UTF-8")); StringBuffer sb = new StringBuffer(""); String s1=""; String NL = System.getProperty("line.sep…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לאתר שאני בונה כרגע האתר יושב בשרת IIS ומתקשר עם בסיס נתונים mysql הייתי רוצה לדעת איך נהוג להעביר את הנתונים לאתר של user details .. מה שאני רוצה לעשות זה לתת ליוזר את האפשרות לשנות את הנתונים של עצמו או להוסיף נתונים שברישום הוא לא הכניס, הנתונים היחידים שהוא מחויב להכניס ברישום זה אימל וסיסמה, בכל אופן ברגע שהוא נכנס לדף הזה הנתונים שהוא הכניס ברישום אמורים להיות loaded לתוך תיבות טקסט ואז הוא יכול או לשנות אותם וללחוץ save או להוסיף נתונים שהיו חסרים השאלה שלי היא כזאת איך אני אמור להחזיר את הנתונים? מה נהוג? אני חשבתי פשוט לעשות web service שיגש לבסיס הנתונים ישלוף אותם יכניס אותם לאובייקט מסוג json ואחרי זה אני המיר את הסטרינג הזה לאובייקט מסוג person שבפני…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למדתי להשתמש בפרוצדורות שאני עושה שאילתות, השאלה שלי היא כזאת , הבנתי שברגע שאני יוצר פרוצדורה בפעם הראשונה שאני קורא לה היא רצה ואחרי זה אני כבר לא פונה לdatabase אלא היא מאוחסנת בשרת האם זה נכון? מה ההבדל בין גישה לdatabase לבין גישה לserver הכוונה שלי יותר היא מה ההשפעות? האם זה יותר מהיר? ברגע שאני קורא לפרוצדורה מה קורה בתכלס מאחורי הקלעים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפתוח קובץ שמע יכול לקחת שתי דקות! יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי view ב mysql שאני מריץ פרוצדורה שרשמתי הוא מראה לי את הנתונים מהview כמו שאני רוצה, הבעיה שלי היא שאני מריץ את בפרוצדורה בado.net ומקבל את התוצאה בdatareader התוצאה לא תקינה הוא מעלים לי שורות , אבל רק שורות של אנשים שכבר נמצאים בטבלה, כאילו הוא עושה לי unique למרות שלטבלה אין מפתח ראשי, זה טבלה שמאחסנת אירועים של אנשים, ולכל אדם מותר שיהיה מספר אירועים. זה הקוד של ado.net: public string GetLoansFromTable(string email) { string json = ""; using (MySqlConnection conn = new MySqlConnection(myconnectionstring)) { using (MySqlCommand comm = new MySqlCommand("SP_GetAdminLoans", conn)) { comm.Comman…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מה שאני צריך נראה לכאורה פשוט אבל אני ממש לא מזלזל כי הזעתי על זה המון, אני פשוט לא מבין כמעט כלום בJavascript. כפי שתוכלו לראות באתר: www.unlocker.co.il - אחרי שתלחצו על אחת החברות, למשל HTC, יש 3 טפסים (FORM), מקום INPUT וכפתור SUBMIT אני צריך למעשה שכשלוחצים על SUMBIT, זה יבדוק מה כתוב בINPUT, אם יש פחות מ15 ספרות, זה יתן ERROR פשוט שיאמר "צריך 15 ספרות", ואם יש מספר שמתחיל ב9900, זה יתן ERROR שהמכשיר הוא CDMA ויעביר לדף אחר, מה שיש לי בקובץ JS: jQuery(function($){ $('form#unlock1').on('submit', function (e){ if($('form#unlock1 > input.the_imei').val().length == 15){ if($(this).val().indexOf('9900') === 0){ alert('לפי ה…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב תוכנה ב-MFC .אני משתמש ב active x מסוג microsoft forms 2.0 text box הבעיה שלי היא כזו: אני רוצה שכל שורה שאני מכניס לתוך התיבת טקסט שלי,שתופיע בצבע אחר. זאת אומרת למשל: שורה ראשונה בצבע אדום שניה בירוק וכולי.. ניסיתי להיעזר ב- setforecolor אבל כל שינוי שעושים משנה את הצבע של כל התיבה,יש למישהו מושג איך עושים? או אם זה אפשרי בכלל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לתכנת תוסף ל mce חיפשתי חומר ברשת אבל העסק די דל, ואין כמעט דוגמאות כיצד לתכנת mcml גם ה sdk של מיקרוסופט לא עזר לי במיוחד אודה לכל אחד שיוכל להפנות אותי לקישורים רלוונטים או יכול לעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עשיתי את התכנית הבאה: .data iInt: .word 0 jInt: .word 0 kArray: .space 10 str: .asciiz " " .text main: li $s0, 3 lw $s1, iInt lw $s2, jInt la $s5, kArray li $s6, 1 li $s7, 10 Loop: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, print mult $s1, $s0 mflo $t1 add $s2, $s2, $t1 li $v0, 1 move $a0, $s2 syscall add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 sw $s2, 0($t3) li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j Loop print: li $s1, 0 LoopPrint: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, Exit add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 lw $t0,0($t3) li $v0, 1 move $a0, $t0 syscall li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j L…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קצת חומר קליל ולא כבד כמו הספרים משנות ה-70, לקורס במערכות ספרתיות. בעיקר מימוש MIPS32 וכל מה שמסביב יעזור כרגע... תודה..
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחלקה בC# שמספקת למשחק(דומה לSOLDAT) שאני בונה משחק ברשת. הבעיה היא שלאחר זמן מה מספר ההודעות שהתוכנית שלי שולחת יורד בצורה משמעותית מ- 500 ל- 50 (באינטרבל המסויים שקבוע במנהל המשימות->רשת). כאשר אני מקבל 500 הודעות, אין בעיה. הבעיה היא כאשר אני מקבל 50 הודעות. יש לי מספר שאלות: 1) מה יכולה להיות הבעיה, היות שלא מצאתי בעיה ספציפית בקוד? האם יכול להיות שהWIN מזהה שאני שולח יותר מידי הודעות, ולכן חוסם אותי? 2) מה מספר ההודעות המקסימאלי באינטרבל הזה שכדאי לשלוח? האם אני צריך לבטל חלק מההודעות? 3) בניתי 2 ממשקים - אחד מהם הוא עבור TCP, והשני עבור UDP. בשניהם אני מקבל אותה בעיה ולכן החלטתי להשתמש בTCP, מכיוון שהוא מספק חיבור מקושר(סדר קבלת ההודעות הוא לפי סדר הש…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מקווה שההודעה הזאת שייכת לפה. שמתי לב, שיש אתרים בגוגל שיש להם, מתחת לקישור הרגיל, קישורי משנה, כמו תפריט כזה (מצ"ב סקרין שוט). רציתי לדעת איך עושים את זה? האם זה בתשלום? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לעסוק בתכנות ב ASP.NET לפני כחודש. עכשיו יש לי הצעה לעבור לפיתוח ב BIZTALK של מיקרוסופט ( כמו שהבנתי זה BPM - שכבה בינונית בין DB ל UI ) המקשרת בין כל סוגי בסיסי נתונים ומנהלת תהליכים. מי שהציע לי את העבודה , אומר ש BIZTALK הוא העתיד והוא מתבסס על .NET. האמת אני אוהב יותר את UI ובכלל לראות עם מה אני עובד , מה שנראה לי שב BIZTALK זה לא ככה, אלה עבודה מאחורי הקלעים ( ליצור תהליכים ב DESIGN MODE , ומקסימום לכתוב איזה WEBSERVICE ) עכשיו אני בדילמה, האם BIZTALK הוא נושא מתפתח, בעל פוטנציאל לעתיד כמו ASP.NET ? האם זה משעמם? כל תגובה תעזור 10X
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרצתי תכנית (יופי, עבד.) עכשיו, אני רוצה להרץ תכנית חדשה- והוא כל הזמן מריץ לי את הראשונה!!!!! מה צריך לעשות??? (עשיתי OPEN לתכנית החדשה שאני מעוניינת להריץ- וזה לא עוזר)
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך לעשות תוכנית שתמנה את כל הערכים בבלוק כלשהו שגדולים מ80 (הכל בהקסה כמובן). בהרצה זה לא נותן לי את מה שצריך וזה נראה פסדר גמור. עריכה: מסתבר שאין בעיה, כנראה לא שמרתי או משהו. למחוק/לנעול. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי FTP לאתר, יש שם קבצי MP3 שאני רוצה לשנות את ה Tag שלהם (לשנות משהו ב Album), אני לא רוצה להוריד את כל הקובץ לשנות ואז לעלות כמדובר בהרבה קבצים וגם לא קטנים. יש איזה שיטה לזה?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח TELNET תחת ה-TCL. אני משתמש בספרית ה-EXPECT, ופקודת ה-EXPECT שמצפה לקבל תו או מחרוזת. אני רוצה לדעת מתי הצד השני מצפה לקלט ממני. יש איזשהו תו או רצף של תווים שמגיע אלי ומסמן לי שהצד השני מצפה לקלט?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי שאלה ויש לי את הפתרון, אבל אני בכל זאת לא מצליח להבין את זה.. את סעיף a שזה דיי טריוואלי כן הבנתי. אם מישהו יוכל לרשום גם את האלגוריתם , אפילו בפסאדו, אני מאמין שזה יעזור מאוד. Q. (Cormen 22.5-6) Given a directed graph G = (V, E), explain how to create another graph G' = (V, E') such that: a. has the same SCC as b. has the same components graph as c. is as small as possible. Describe an efficient algorithm for computing A. 1. Calculate the SCC of 2. leave the components graph as is 3. create a cycle from each component (remove redundant edges) תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם חומר הסבר עליהם אני לא צריך קוד אני מעדיף הרבה חמור תאורטי עליהם תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, בדף ה HTML שלי אני מעלה טופס לצורך משלוח קובץ של המשתמש לכתובת המייל שלי. הקוד הוא: <html> <head> <title> send_me_a_file </title> </head> <body> <form action="mailto:mymail@mail.com?subject='myfile'" enctype="enctype="text/plain" name="regiser" method="post"> <INPUT TYPE="file" name="send_me_a_file" size="20"> <INPUT TYPE="submit" value="send_file" name="regiser" method="post" dir="rtl"> </form> </body> </html> אני מקבל במייל את שם הקובץ בלבד ללא הקובץ עצמו. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לשנות את הקוד כך שאקבל גם את הקובץ ולא רק את שמו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-