תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום! הכנסתי לתוך תאי הטבלה קבצי swf והם גולשים מעבר למקום המוקצב להם איך אפשר שיתאימו למקום המוקצב במיוחד בתוכנה עצמה וגם איך שה יראה טוב בדפדפנים (chrome ו-explorer) תודה גליה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר תכנה/אתר (חינמי או משהו לא יקר) שמאפשרים לצלם אירוע, ולהראות אותו אונליין באתר, מבלי להירשם לאתר או להשתמש באפליקציה שלהם. אלא קישור פשוט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, טבלת list בשרת mysql אצלי מכילה שדה אחד מסוג datetime ונודה לקליטת תאריך ושעה. הקוד לקליטת תאריך ושעה (html\php) הינו כדלקמן: <!doctype html> <html lang=en> <head ><title>Insert Date</title> <meta charset=utf-8> </head> <body> <?php date_default_timezone_set('israel'); $dbcon = @mysqli_connect ('xxx', 'xxx', 'xxx', 'xxx') OR die ('Could not connect to MySQL: ' . mysqli_connect_error () ); mysqli_set_charset($dbcon, 'utf8'); if (isset($_POST['exam_date'])) { $myDate = trim($_POST['exam_date']); $q = "INSERT INTO list (exam_date) VALUES ($myDate)"; $result = @mysqli_query ($dbcon, $q); ?> <form action="to_for…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי אתר שהציג התרעות של צבע אדום שעד היום עבד בסדר גמור. הצלחתי לשלוף מידע ללא בעיות מהAPI של פיקוד העורף. היום כנראה שהם חסמו גישה לקובץ ואני לא מצליח לקרוא אותו. אבל שמתי לב שמרבית האתרים ממשיכים לפעול כרגיל. רציתי לשאול איך הם קוראים את הקובץ? אני קורא אותו עם פונקציית AJAX שקוראת לג'ייסון של פיקוד העורף דרך YQL - כדי להימנע מבעיות של CROS. באילו עוד דרכים ניתן לקרוא לקובץ?
-
- 0 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
פרוייקט זריז שמאפשר לכם להטמיע התרעות של פיקוד העורף בלייב לאתר. www.orefjs.com הצעות והערות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם עם הבלוג שלי שאני כותב כבר כמה שנים שנוגע בהמון נושאים, אבטחת מידע, פיתוח תוכנה, מערכות משובצות מחשב ועוד הבלוג משתף את המידע בחינם ונותן כלים למפתחים חדשים ומתקדמים, אשמח לקבל את תגובתכם בבמה שניתנה לי ב Hwzone http://proxytype.blogspot.com בהצלחה באתגר הבא,
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי אפליקצית .NET 4 ולאחר ששידרגתי במחשב לגרסה חדשה יותר (.NET 4.5.1) האפליקציה לא נפתחת לי אלא אם כן אני מעביר את הפרוייקט שלי ל .NET 4.5.1
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להכין משהו פעם ראשונה באנדרואיד (יש לי ידע רב באקסל אך אין לי שום ידע או נסיון קודם בתכנות).. אני רוצה שהאפליקציה תחשב זמני עבודה. בתאכלס, הפעולות שהיא תצטרך לעשות הם: 1. לחסר בין זמן יציאה לזמן כניסה שהוזן על ידי. 2. לרשום את תוצאת החיסור. 3. להראות אם אני נמצא בפלוס או מינוס שעות, כלומר, אם אני צריך לעבוד 9 שעות ביום, ועבדתי 8 וחצי, אז יהיה רשום -30. לא הצלחתי למצוא בגוגל איך עושים פעולות חשבון בין נתונים שהזנתי (הכנסתי את כל התוכן לטבלה, חשבתי שזה יהיה יותר קל לבצע את פעולות החשבון כך בין התאים). אם תכניסו את מה שעשיתי לתוכנה עם ממשק גרפי (eclipse לדוג'), יהיה לכם קל יותר להבין מה אני רוצה. *עריכה- השורה הראשונה אמורה להראות איך זה אמור להיות אחרי שמזינים את …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יוצר templet משלי לbutton וראיתי דוגמאות מהאינטרנט שאני לאט לאט מבין אותם ועובר על כל שורת קוד שלא נעשה כמו תוכי בכל אופן נתקלתי בשורה הבא שאני לא מבין Padding="{TemplateBinding Padding}" אני יודע שtemplateBinding בעצם קושר ערך של מאפיין לערך של מאפיין אחר זה ניראה פה כאילו הוא קושר את ערך הpadding עם הערך של עצמו, מה זה אומר? חשוב לי לציין שבתחילת הקוד הstyle יורש מToolbar.Buttonstylekey אז אם אני מבין נכון בעצם בשורת קוד שאני לא כל כך הבנתי הוא בעצם מציב את הערך הpadding של האב?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להסביר לי מה זה Sendbox Component ומה זה privileged Component ? מה שאני מנסה בסופו של דבר להבין הוא את ההשלכות של אישור mixcode, הפקודה - deployment.security.mixcode=ENABLE לפי מה שקראתי, זה מאשר להריץ Sendbox Component ו privileged Component ביחד אבל לא הבנתי מה כל אחד מהם בנפרד אשמח לכל הסבר קצר או ארוך תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יוצר אנימציה של כפתור שזז בתוך grid והייתי רוצה שהוא יעצור בcoloumn מסויים ושורה מסויימת אבל בשביל זה אני צריך לדעת מה המיקום של אותו כפתור בתוך הגריד האם יש דרך לקבל מהכפתור את המיקום שלו בתוך הגריד ? זאת אומרת שאני בודק כל הזמן מה הcoloumn ומה הrow של אותו כפתור ואז לעצור אותו ברצוי
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום יש לי בקר PIC18F46K22 ואני מכניס לו אות PWM וצריך לדעת את התדר שלו ואת ה DUTY CYCLE שלו (אני כמובן משתמש ב CAPTURE MODULE) חייב שהתוכנה תהיה ב C מצורף הקוד שכתבתי עד כה תודה רבה לכל העוזרים נ.ב יש דרך להישתמש ב PRINTF עם ICD3 (אני קראתי והבנתי שלא אם מהניסיון הצלחתם איכשהו אשמח לישמוע)
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יצרתי user control בwpf ואני רוצה שכל פעם לדוגמא שאני לוחץ על כפתור הוא ירד לי מהחלון למעלה... אני אראה לכם את הפרויקט הזה שאני עושה לעצמי לא לרדת עליי הוא רק בהתחלה חחח ואני די חדש בwpf http://imagizer.imageshack.com/img661/4929/DJym3N.th.jpg' alt='DJym3N.th.jpg'> אז כמו שאתם רואים יש לי בצד שמאת תמונה של בית, ו2 כפתורים אפורים כאלה... וכן אני יודע שהם לא בדיוק נראים כמו כפתורים אני צריך לסדר אותם... בכל אופן כל החלק של התמונה של הבית עם 2 הכפתורים האפורים בצד שמאל זה user control שיצרתי... שהצבתי בrow וcloumn בתוך grid מה שאני רוצה לעשות זה להסיר אותו משם ושהוא יפתח בצד העליון באמצע המסך אבל אני רוצה שהוא יופיע רק בנקודה מסויימת... זאת אומרת שאני צריך ליצור …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להציב גודל חלון 0 בשביל שלא יראו אותו.. שהוא יהיה פשוט פס דק! ואני לא מצליח משום מה שאני מציב אפס גודל החלון הוא לעולם לא אפס אלא כמעט חצי סנטימטר למה זה ? למה גובה אפס בחלון הוא לא אפס זה הxaml <Window xmlns:Monopoly="clr-namespace:Monopoly" x:Class="Monopoly.View.Window1" BorderThickness="0" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" AllowsTransparency="True" Background="White" WindowStyle="None" ShowActivated="False" Title="Window1" Height="0" Width="400" Loaded="Initwindow" Foreground="{x:Null}" ShowInTaskbar="False"> <…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר למתודה icommand שיצרתי גם את הפקד עצמו, מאחר ו3 כפתורים אצלי מפעילים את אותה מתודה אני רוצה לדעת מי מהכפתורים נלחץ אני יכול לפתור את זה בצורה כזאת שכל כפתור יפעיל לי פונקציה אחרת , אבל ניראה לי מסורבל ולא הגיוני, לכן חפשתי באינטרנט מדריך או דוגמא ואני לא מוצא מישהו יודע איך אפשר בתוך המאפיין icommand לקבל את שם הפקד שגרם לה לפעול?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לclass ששייך למנוע עצמו
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרתי wpf user control זה הקוד: <UserControl x:Class="MonopolyMVVM.View.PlayerDetails" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006" xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008" mc:Ignorable="d" d:DesignHeight="35" d:DesignWidth="300" Loaded="UserControl_Loaded"> <Grid> <Grid.ColumnDefinitions> <ColumnDefinition Width="102*"/> <ColumnDefinition Width="143*"/> …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מערך דו מימדי שאני רוצה לקשור כל איבר במערך לפקד מסויים בxaml הבעיה שהוא לא מתעדכן, למדתי שבשביל שהUI התעדכן אני צריך להוסיף inotificationchange ועל משתנים רגילים זה עובד ראיתי דוגמאות באינטרנט לגבי מערכים אבל שום דבר לא עובד מישהו יודע מה הבעיה? לאחר שיצרתי מערך דו מימדי ובזאמל עשיתי בdependenceproperty binding איך אני עושה נוטיפיקיישן לאיבר במערך דו מימדי.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/net-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%93-%d7%a4%d7%aa%d7%95%d7%97-%d7%95%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי div פנימי שיש לו scrollbar, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה . להעביר אותו לחיצוני.. זאת אומרת שבאמצע יראו דף שמתגלגל למטה, שהוא בעצם יושב בתוך div אחר שמוגדר כfixed ואז בעצם יהיה לי דף אמצעי שמתגלגל עם רקע בצדדים שלא זז אבל את הscrollbar אני רוצה לעשות בקצה של הbody יש למישהו מושג אם אני יכול לעשותscrollbar חיצוני ששולט על div פנימי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ NORMAL שמכיך מקרואים והגדרות. יש לי תבנית, שאני רוצה שבעת פתיחתה לא יופעלו ההגדרות של קובץ NORMAL, אלא רק אלו שבתבנית (חלק מההגדרות מתנגשות). האם ישנה אפשרות בעת פתיחת מסמך חדש בThisDocument, לבדוק איזה סוג יש לי, ואם זו תבנית אז לדלג על ההגדרות של הNORMAL?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יצרתי לעצמי אובייקט, נראה כרגע מאוד דומה ל- <?php class myobject1{ function __autoload($class){ echo 'test-string1'; include $class.php; } public function somthing(){ echo 'test-string 2'; return new myobject2(); } } $a = new myobject(); $b = $a->somthing(); ?> הפלט שאני מקבל מהדוגמא שכתבתי היא test-string 2 ושגיאה שהוא לא מוצא את ה-class של myobject2. אין בפלט את המחרוזת 'test -string1' כך שאני מבין שהפונקציה של autoload בכלל לא בשימוש. אני משתמש בPHP בגרסה 5.4.1. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מסמך וורד עם הערות שוליים. כשאני מעתיק ומדביק בפוסט בוורדפרס - ההערות שוליים נמחקות. היה לי בעבר אתר שהייתי מסוגל להעתיק לדף HTML חומר כנ"ל וההערות היו נשארות עם סימוני ההערה בגוף הטקסט, ולחיצה על מספר ההערה היה מקפיץ אותך לסוף המסמך בו נמצאת ההערה. אשמח אם מישהו יודיעני כיצד עושים זאת בוורדפרס.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו בכיתה י"ג הנדסת תוכנה ועוד חודש בערך יתחילו המיונים לפרויקטנטים מישהו כאן היה במיונים האלו? תוכלו לספר לי על המיונים וסוג השאלות ששואלים שם? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-