עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Nahum2,

אני פשוט לא מבין מה הפקודה הזו עושה... The aaa (ASCII adjust after addition) and daa (decimal adjust for addition) instructions support BCD arithmetic. Beyond this chapter, this text will not cover BCD or ASCII arithmetic since it is mainly for controller applications, not general purpose programming applications. BCD values are decimal integer coded in binary form with one decimal digit (0..9) per nibble. ASCII (numeric) values contain a single decimal digit per byte, the H.O. nibble of the byte should contain zero. The aaa and daa instructions modify the result of a binary addition to correct it for ASCII or decimal arithmetic. For example, to add two BCD values, you …

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  2. שלום אנשים, הכנתי באקסס תוכנית קטנה שאמורה לנהל אירועים ולעדכן את הסטטוס שלהם פעם בחצי דקה. האירועים מופיעים בתוך 2 תתי-טפסים - אחד לארועים יזומים והשני לארועי תגובה. כדי לעדכן את הנתונים של האירועים יצרתי recordset שרץ על הטבלאות הרלוונטיות ומעדכן רשומה רשומה... עשיתי את זה ככה rst.edit rst!field_name=value rst.update rst.MoveNext משום מה אני ממשיך לקבל את השגיאה הבאה: Error 3188 "Couldn't update. Currently locked by another session on this machine" השגיאה מופיעה כל הזמן בשורה: rst!field_name=value כאשר אני מעדכן אובייקט OLE מאוגד. יש למישהו מושג איך אני מסדר את התקלה הזאת? ממה היא נגרמת? אני חייב פיתרון מהיר בבקשה... תודה אנשים!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by maverick,

אני מחפש תוכנית למיון הכנסה INSERTION SORT אשר יבצע את האלגוריתם בעבור מספרים במרווחים קבועים. כלומר: שלא יבדוק אם השכן גדול/קטן יותר אלא האם האיבר ברווח X גדול יותר (רווח קבוע).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by sby333,

שלום לכולם... הייתי רוצה חומר על תוכנת PRES (תוכנה של שפת תכנות...("סביבת עבודה") ). אם מישהו מכיר או עובד איתה. תודה שלומי

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  5. שלום, אני רוצה ליצור מן ממשק מסוים שבו אפשר לסדר אוביקטים בגדלים שונים במערך מסוים. הסידור של האוביקטים יהיה בשיטת drag and drop. המערך יהיה סוג של טור בלוקים בגדלים קבועים- והאוביקטים בגדלים של בלוק אחד או יותר. כך שאפשר לגרור אוביקט בגודל שני בלוקים שיתפוס שתי בלוקים מהמערך, ואוביקט בגודל בלוק על בלוק אחד מהמערך. מכל החפושים שעשיתי בגוגל מצאתי רק מדריכים שמסביר איך לגרור אוביקט אחד לתוך אוביקט אוביקט אחר. זה אפשרי לעשות כזה דבר בHTML5 בכלל?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by skywalker13,

שלום אני מעוניין לשים מוזיקה באתר שלי. חשבתי אולי מישהו יכול לקוון אותי למדריך (w3schools.com אני לא מצאתי אולי אתם תמצאו) איך עושים את זה. (אני עובד אם html ו-java script) או להסביר לי איך עושים את זה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עדיף שיהיה בלי פרסומות

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by exercise,

בהנחה שאני משתמש בפרויקט של .NET 2 האם יש אפשרות של תאימות לאחור בפרוייקטים של ויזואל סטודיו 2008 ל 2005 ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by ZuBi,

אני רוצה לשאול עם מישהוא מכיר פונקציה ב ASP שיכולה לבדוק עם הקובץ שאני רוצה נמצא בפאטץ יותר נכון פונקציה בלואנית כמו isempty

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. לילה טוב וחג שמח לכולם אני מחפש מישהו שיודע לעשות פיצ'רים לגוגל ארס המפות של גוגל אשמח אם יש מישהו שכזה שיצור איתי קשר למייל שכתובתו: maor37654@walla.co.il

11. שלום לכולם אשמח לעזרה בנוגע לכמה פקודות בC# 1.איך מבצעים קריאה למחלקה שבניתי? 2.איך אני מוחק אבר במשתנה מערך? 3. איך אני יוצר קובץ TXT חדש עם פקודה כי ראיתי שחייבים מחלקה בשביל זה (תקנו אותי אם אני טועה) תודה רבה רבה לכולם על העזרה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by MasterDK,

שלום לכולם! מזמן לא כתבתי פה בכל מקרה אני עובד על פרוייקט, אני לא משתמש ב framework מוכן אלה כתבתי משהוא משלי (מהסיבה הפשוטה שאף framework כגון kohana, ci, zend, cakephp) לא נותן מענה לדרישות שלי, וגם כי יותר כיף להמציא את הגלגל נכון לעכשיו אני מרוצה מה controller ומה view שלי. אבל אין לי מודל. אז בזמנו שיחקתי קצת עם doctrine (לפני שנתיים בערך) ומאוד אהבתי את הרעיון שכל רשומה בDB זה בעצם מחלקה, כלומר $user = new User(); $user->name = 'Jhon'; $user->save() הרבה יותר נחמד לדעתי מאשר לכתוב SQL נקי. אני זוכר אבל שאת doctrine עזבתי משתי סיבות: 1. מלאאא קוד, אבל מלא! 2. לא היה ניתן לבצע שאילתות מסובכות שכוללות JOINים וכדומה (הבנתי שהם השתפרו מאז, וכנראה היי…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה לקבל קצת עזרה לגבי תכנות ה-GUI לתוכנה לניהול עסק. איך בדיק לעצב אותה? האם להשתמש תמיד ב-DataGrip? או שיש דרך יותר מעניינת? אני מאוד אשמח לעזרה. (תכנות C#)

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by jhv,

שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לכתוב אלגוריתם בפסאודו-קוד שמממש סמפור מניה באמצעות סמפורים בינריים בלבד (אין הגבלה על כמות הסמפורים הבינריים)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Asaf.Y,

שלום וצהריים טובים לכולם,אני מחפש את הסקריפט שיענה במקומי כשאני לא נמצא (למירק..) אשמח אם תעזרו לי בהקדם, אסף.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by dueler,

כתבתי שעון בפרולוג למשחק לוח שאני עושה בפרוייקט. איך אני מזמן אותו כך שהוא ירוץ במקביל ללולאת המשחק? במשחק הגעתי למצב שהשעון מוצג ומתעדכן שיש מהלכים של שחקן אנושי אך המטרה שלי שהוא יתעדכן כל הזמן בלי להיות תלוי במהלכים יש מישהו שיודע לעזור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by Hacker1221,

הודעה ישנה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני בונה כרגע את הפרוייקט שלי במסגרת יחידה במדעי המחשב ( כיתה י"א). יש לי טופס הרשמה שעובר בדיקה בJAVASCRIPT, ומגיע לדף ASPX.CS שמכניס את הנתונים לתוך טבלה שפתחתי ב ACCESS. עכשיו הבעייה שלי היא כזו - לקחתי רק חמש משתנים מהטופס (הכוונה לשם, שם משפחה וכו'), הכנסתי אותם לטבלה והם פועלים. עכשיו שיפצתי את זה כדי שכל נתוני הטופס יכנו לטבלה, וזה פשוט מתעלם ממני! לא מביא לי שום הודעת שגיאה , פשוט כאשר אני נרשם זה מוסיף לטבלה רק את ה5 נתונים הראשונים, ומשאיר את העמודות החדשות ריקות. הנה הקטע קוד הרולוונטי - string uname = Request.Form["uname"]; if (Request.Form["submit"] != null) { string i = Request.Form["firstii"]; string f = Request.Form["lastii"]; …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by iem,

אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי.. חיפשתי פרטנית ברשימת פורומים, ולפורום הכללי אני לא כ"כ חושב שהשאלה שייכת. השאלה הולכת ככה: בהנחה שאני ממיין קובץ, ויש לי קובץ בגודל 40x10^9 בתים כאשר כל דף הוא בגודל 4000 בתים, ויש לי 40 דפים בחוצץ. אני יודע שזמן החיפוש הוא 5msec בממוצע, ושקצב ההעברה הוא 40x10^6 בתים לשניה. איך אני מחשב כמה מעברים יהיו למיון שלי ואת זמן המיון ? האם אני צריך להתייחס לגודל הקובץ הוא כמו אל מספר רשומות לצורך העניין ולחלק את גודל הקובץ במס' דפי החוצץ במעבר ראשון ואז את מה שיצא לחלק שוב ב-(מספר דפי חוצץ פחות 1) וכן הלאה ? אני יודע שהתשובה היא 5 מעברים אבל יש רק תשובות סופיות (שאלה ממבחן) ולכן אני לא יודע איך חישבו את זה... אשמח לפתרון, תודה !

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by asihiz,

התקנתי את סביבת ה-.NET אך ללא קבצי הHELP. איך נקראים הקבצים האלו(האם FRAMEWORK) ואני אשמח אם תוכלו לתת לי את הקישור המדוייק מהיכן ניתן להוריד אותם. בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by zahiz007,

היי, יצרתי אתר ASP.NET, איך אני יכול להכניס אותו בתור IFRAME באתר PHP \ HTML רגיל? שכן VISUAL STUDIO יוצרת מספר עמודים מאחורי ASP.NET. עוד שאלה אם כבר אני כאן אני רוצה ליצור TABLE \ Div אשר גודלו משתנה בצורה דינאמית כאשר מוסיפים לו נתונים... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי לכל המתכנתים 🙂 שמי אלעד, הנדסאי תוכנה. אני מחפש לתכנת עם עוד כמה אנשים שהם מתכנתים מתחילים/ג׳וניורים פרוייקט אחד-שניים-יותר, על״מ שנקבל ניסיון בתחום ונתכונן היטב לעבודה בהייטק כמתכנתים, מכיוון שבלי פרוייקטים מוכנים בתיק העבודות ובלי ניסיון קשה מאוד להתקבל למשרה בתחום. לאחר שנסיים מספר פרוייקטים מלבד הידע והנסיון שנצבר, המטרה להציג את הפרוייקטים בפרופיל לינקדין או/ובקורות חיים. אני מכוון לפרוייקט שבו נבנה אתר אינטרנט כ Full Stack Developer. אני מתכנת בשפות HTML5, CSS, JavaScript, יש לי ידע ואשמח להתחיל לכתוב אתר ב- ReactJS, ובצד שרת - C# וSQL server אשמח אם תרצו להצטרף וליצור קבוצה כזו חדשה (המטרה לשבת לתכנת מספר …

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by Boaz Tal,

[FONT=arial]SELECT distinct isnull(sum(o.[OT]),0) as total, a.[AFName] FROM [Ag] as a left join [AHistory] as h on a.[AID]=h.[AID] left join [Or] as o on h.[OrID]=o.[OrID] and [StatusID]=1 and [Date] between dateadd(day,-1,cast(@year+'-'+@month+'-'+@day+' 7:0:0.000' as date)) and cast(@year+'-'+@month+'-'+@day+ ' 7:0:0.000' as date) where a.[ALocation]=@cntry group by a.[AFName] order by a.[AFName] [/FONT] [LEFT][FONT=arial] [/FONT] [/LEFT] יש לי שאילתא שרשמתי שמציגה בעצם סיכום יומי של אנשי מכירות, יום מכירות נחשב עד 7 בבוקר מ7 בבוקר יום לפני ככה שזה מסכם לי לכל סוכן את המכירות שעשה בין השעות הנל, עכשיו אני רוצה לעשות את זה מתאריך עד תא…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ElemenTal,

התרגיל הראשון פה - http://www.kadman.net/bagrut/899205/t205_03.pdf זה מה שעשיתי public static List<Integer> amountOfIndicates (List<Integer> lst) { List<Integer> newList = new List<Integer>(); Node<Integer> temp = lst.getFirst(); Node<Integer> next = temp.getNext(); Node<Integer> pos = null; int sum = 0; while (next.getNext() != null) { sum = 0; sum = temp.getInfo(); while (next.getInfo() > temp.getInfo()) { sum += next.getInfo(); temp = next; next = next.getNext(); } pos = newList.insert(pos, sum); temp = next; next = next.getNext(); } return newList; } אני לא יודע א…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by no_way,

שלום, אני מעוניין לדעת האם יש חבילת שפת עברית למערכת הפורומים Vbulletin? כל גרסא תתאים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.