תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
ואיך אני מכניס אליו תאריך לשדה תאריך?? תודה לכל העונים ;D
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. צירפתי קובץ שבניתי שהינו אלמנט טבלה. לטבלה תא ראשי בו מוצגת תמונה ושני תאים קטנים שקובעים איזו תמונה תוצג (ע"י מעבר העכבר מעליהם) בתא הראשי. אני מעוניין לטעון מראש לזכרון המטמון של הדפדפן את 2 התמונות בעת הטענת הטבלה (או צורך הנעיין בעת טעינה של כל אלמנט HTML אחר). כיצד לעשות זאת? אני מכיר את פקדות ג'אווה סקריפט onLoad אך להבנתי ע"פ התקן היא מחוייבת להיות תחת אלמנט ה- body שלי אין גישה אליו. אשמח לפתרון תקני אחר. כמו כן, האם הקוד כתוב ע"פ התקן? ומדוע הוא אינו עובד תחת ספארי (מערכת הפעלה OS X)? לעומת זאת תחת פיירפוקס 3 / כרום הוא עובד נפלא. אשמח להערות, תודה. נ.ב. האם מישהו מכיר פורום המתמחה בכתיבה של ג'אווה סקריפט ו- HTML? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גרסא V1 של האתר סיקורים שלי הושלמה שעות של עבודה קשה. מתלהב מהתהליך GitHubGitHub - xrTor/Thiseldb_V1: Thiseldb is a movie and tv se...Thiseldb is a movie and tv seires blog. Contribute to xrTor/Thiseldb_V1 development by creating an account on GitHub.אשמח לשמוע על באגים ורעיונות לשיפור
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יצרתי פקד Activex, ואני מריץ אותו בסביבת האינטרנט. ה-Activex רץ מתוך המחשב שלי, ונועד לשימוש שלי בלבד. הבעיה היא שכאשר הפקד עולה צריך ללחוץ עליו כדי שיעבוד בצורה נורמלית, כחלק מהגדרות האבטחה של אינטרנט אקספלורר. השאלה היא, איך מבטלים את אופציית האבטחה המיותרת הזאת? שפקד ה-Activex שלי יעלה בצורה חלקה, ללא התערבות מצידי. האם יש דרך כלשהי אולי לאשר פקד Activex ספציפי מבלי לשנות את הגדרות האבטחה הכוללות של אינטרנט אקספלורר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מפתח מתחיל בj2me אני מתמקצע בעיקר על שירותים מבוססי מיקום (LBS) ורציתי לדעת האם יש אפשרות למזער את התוכנה כפקודה, כלומר מתוך התוכנה לתת את הפקודה. אם לא...אני צריך כל חצי דקה לבדוק את המיקום (כלומר קבוע כל חצי דקה שהתוכנה תבדוק את המיקום) איך עושים את זה? האם התוכנה חייבת להיות פתוחה ופועלת (ברקע) על מנת לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ב- Access ישנה אפשרות לשדה שנקראת חוק אימות שבעזרתה אפשר להגביל את הנתונים. זה בעצם מחליף את בדיקות התקינות בתוכנה/דף האינטרנט. רציתי לדעת אם דבר כזה קיים גם ב- MySQL כי אני לא מצאתי דבר כזה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
העלתי אתר הכתוב ב vb.net (aspx) לשרת ובמקום עברית הטקסט מופיע בג'יבריש. ה encoding לא עזר לי. כשהאתר שלי היה על השרת הוירטואלי במחשב שלי הכל היה תקין והיה עברית. אודה לכם את תוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנושא LST , צריך לממש מחלקה שתתמוך בפעולות הבאות תרגיל: מוגדר באופן הבא: (nested counter) מונה מקונן כל מונה, פרט לחיצוני ביותר, הוא בן של מונה אחר. ערכו ההתחלתי של מונה החיצוני ביותר הינו אחד. ערכו ההתחלתי של כל מונה אחר הינו אפס. בכל פעם שמבקשים את ערכו של המונה, הערך הנוכחי גודל באחד ומוחזר. אם ערך של מונה משתנה, ערכי המונה של כל בניו (הישירים והעקיפים) מתאפסים לערך ההתחלתי. מונה זה משמש, למשל, לצורך מנייה של פרקים, תתי פרקים, טבלאות וכו' במסמכים. מחלקה שמייצגת מונה. little smalltalk בתרגיל זה עליכם לממש ב המחלקה תגיב להודעות הבאות: parent: aParent השמה של מונה אב למונה הנוכחי. value מגדילה את ערכו הנוכחי של המונה באחד ומחזירה ערך זה. peep מחזירה את ערכ…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הראשונה שלי ב php. ההתקנה בוצעה ע"ג פלטפורמת winxp המריץ שרת web מסוג apache2.0.5. קובץ ההתקנה בוצע ע"י php-4.3.9-installer ובתחילת ההתקנה התבקשתי לסמן את סוג ה web server עימו אני עובד. ברירת המחדל היתה iis אך שיניתי את הסימון ל apache. בסוף ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: ובכן בדקתי את ה install.txt שהוא קובץ מאוד גדול ושם כתוב שעדיף לבצע התקנה ידנית ולא באמצעות ה installer. לא כל כך הבנתי בדיוק איך מתבצעת התקנה ידנית. נכנסתי ל htpd.conf ולא ראיתי דרך לשנותו. מישהו יכול להסביר לי מה משמעות הודעת השגיאה הזו ? איך לבצע התקנה ידנית ? איך לעדכן את httpd.conf ? ובכלל, מה עושה מי שלראשונה בחייו מתקין php ונדרש לפנות לקבצי conf של apache, ל install.txt של php, להבדיל בין התקנה…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שעורי בית לאח של חבר. תודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527457.0 הפוסט האחרון
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז לאחרונה הייתי עסוק בהמון המון פרוייקטים החלטתי לנצל את החופש האחרון שלי (גיוס בקרוב) בשביל לסיים כמה מהם. קודם אתחיל עם הפרוייקט הראשון שסיימתי והוא שליטה עם החיישן תנועה על ה-N95 על רובוט. בעזרת ה-N95 הצלחתי לשלוט על מנועי DC, סרבו ולייזר. הרובוט נבנה כחלק מפרוייקט גמר של בית הספר שנועד לעשות דבר אחר לגמרי (שאפרט עליו מעט אחר כך) אך החלטתי לקחת את הרעיון כפרוייקט משלי לצד. הסרטון מתחיל בשלבים של הראשוניים של הרצת הרובוט ובהמשך ניתן לראות את השליטה מרחוק. הינה התוצאה: התוכנה שרצה בפלאפון נכתבה ב-Python והתוכנה שרצה על המחשב הנייד נכתבה בשילוב של VB .net עם C#. פרוייקט הגמר במקור הוא קרב בין שני רובוטים (באמצעות לייזר) הפגיעה מזוהה על ידי חיישן אור והמשחק …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש תכנת PHP שמכיר לפחות בגדול (עדיף לעומק) את המנוע של OsCommerce החינמי אתר החברה tms.co.il בנוי כל המנוע הזה ועבר מספר שיפורים להתאים לצרכים שלנו, לצערי חילוקי דעות עם החברה שתמכה בנו בעבר מונעים מאיתנו לעבוד איתם ועקב זאת אנו מוגבלים באפשרויות השיפור של המערכת, אשמח אם תפנו אלי ישירות למייל guy@tms.co.il למרות שגם פה אני בודק מדיי פעם את ההודעות גיא גרניט
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יצרתי טופס אך אני לא יודע איך לגרום לתוכן שבטופס להגיע לכתובת אימייל שלי. האם משהו יכול להגיד לי איך עושים לבד ב-HTML ובנוסף איך עושים בגוגל לדוגמא. תוודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות בJS לגרום לFF להוריד קובץ(במקום לנסות לפתוח אותו) כשלוחצים על הלינק, במקום ללחוץ ימיני ושמור בשם. אני מעוניין לעשות REPLACE לLOCATION של חלון מסויים לתוך URL שהוא FLV. חובה שזה יתבצע בJS(אני מנסה לבנות תוסף לFF). תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך איך למקם אובייקטים כמו לחצנים, תיבות טקסט, כותרות וכו' על חלון מסוג JFRAME ב-JAVASWING על פי רצוני בלבד. אני סטודנט ולמדתי את השפה רק בסמסטר האחרון, ובקורס הראו לנו בעיקר את מנהל הפריסה FlowLayout אשר ממקם ומסדר בצורה אופקית את האובייקטים ורק כאשר נגמר המקום בשורה, אז הוא עובר לשורה הבאה. מצאתי באינטרנט את המתודה .setLocation(x, y) אך היא עובדת רק על ה-JFRAME ולא על האובייקטים שבתוכו. אשמח אם תוכלו להדריך אותי איך למקם את האובייקטים בצורה נוחה ואמינה יותר. חיים
-
שלום לכם! התחלתי ללמוד asp אמרו לי שיהיה לי יותר קל ללמוד asp מ-php כי אני כבר מתכנת בויזואל בייסיק ויודע את השפה vbscript עכשיו השאלה שלי היא במה שונה asp גירסא 3 הרגילה מהגירסא החדשה של דוט נט? כאשר אני מעלה את זה לשרת צריכים שרת מיוחד לזה? זאת אומרת יש הבדל בין שרת של asp כמו ברינקסטר למשל? או שאני צריך שרת מיוחד שתומך בדוט נט? עכשיו מה ההבדל בין asp ל php אני יודע שphp יותר דומה ל-c++ שאוצה אני גם יודע עכשיו יש הבדל בין תוצאות שמגיעים בasp לבין php? או שאני יכול לעשות בדיוק אותו דבר עם שניהם? ושאלה אחרונה! האם visual studio .net פועל גם על וינדוס 2000 או רק אקס פי? והאם באמת בדוט נט אפשר יותר לשחק בויזואליות כמו תפריטים שהם לא מרובעים רק? טוב אז אחרי ששאלתי יותר מדי א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך איך למקם אובייקטים כמו לחצנים, תיבות טקסט, כותרות וכו' על חלון מסוג JFRAME ב-JAVASWING על פי רצוני בלבד. אני סטודנט ולמדתי את השפה רק בסמסטר האחרון, ובקורס הראו לנו בעיקר את מנהל הפריסה FlowLayout אשר ממקם ומסדר בצורה אופקית את האובייקטים ורק כאשר נגמר המקום בשורה, אז הוא עובר לשורה הבאה. מצאתי באינטרנט את המתודה .setLocation(x, y) אך היא עובדת רק על ה-JFRAME ולא על האובייקטים שבתוכו. אשמח אם תוכלו להדריך אותי איך למקם את האובייקטים בצורה נוחה ואמינה יותר. חיים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע כשאני בונה מודול אני צריך לקרוא לשגרה ככה pkgname::subname אמרו לי שיש דרך שהיא יותר OOR(OBJECT ORIENTED ? כיצד אני מיישם אותה בדיוק
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך הוא עשה פה את התמונות? http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=70&dwl=true
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
התחלתי לכתוב קודים בפייטון אבל רציתי להגיע עם זה יותר לרמה של פיתוח כלי איסוף מידע מאשר פיתוח רגיל, הקוד שלי לשינוי mac address, אשמח לקבל עצות לשיפור הקוד. import subprocess import optparse def get_arg(): opt = optparse.OptionParser() opt.add_option("-i", "--interface", dest="interface", help="This sets the interface") opt.add_option("-m", "--mac", dest="mac", help="This sets the MAC address") return opt.parse_args() def change_MAC(interface, mac): print("[+] Changing the MAC address for", interface, "for MAC", mac) subprocess.call(["ifconfig", interface, "down"]) subprocess.call(["ifconfig", interface, "hw", "ether", mac]) …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר ניסיתי בערך כל דבר, אבל הוא לא רוצה לנגן אוטמטי אחרי שגמר להוריד ואני צריך לעשות מקש ימני ו-play כדי שזה יתחיל לנגן למישהו יש פתרון? מצורף קובץ ה-HTML [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש פרוייקטים של תלמידי יב-יג ... אני צריך למצוא את המשחק 4 בשורה.. בשפת C שכחתי לציין... יש למישהו אתר כזה?! או אפילו סתם אתרים שיש שם כל מיני משחקים שבנו בשפת C.. בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי תוכנת אקסס המשמשת אותי לצרכי עבודה, התוכנה מנהלת מעקב אחר רשימת הלקוחות ההזמנות והצעות המחיר וכן מסייעת לי בהכנת הצעות מחיר ע"י טופס שבו אני מזין מק"טים של מוצרים והתוכנה מפיקה לי פלט עם תיאור טכני של כל הפריטים העלות שלהם והמשקל שלהם. בטופס שבו אני משתמש לשם הכנת הצעות מחיר ישנו שדה טקסט שאליו אני אמור להזין כל מק"ט וכמות מהפריט הזה. כאשר אני מזין מק"ט שאינו קיים בטבלת המוצרים שלנו התוכנה קורסת. בעיה נגררת ממצב זה היא העובדה שלכל הצעת מחיר יש מספר אוטומטי (AutoNumber) וכל פעם שהתוכנה קורסת אני צריך להמציא מספר חדש כך נוצר מצב שיש לי מספרי הצעות שבהם לא היו באמת הצעות אלה סתם התבזבזו על כלום בגלל התקלה הזו. ההכרות שלי עם האקסס היא בינונית, בתיכון למדתי …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך משנים את הITEM המסומן בפקד הזה(זה שמסומן בכחול)? ניסיתי את הכול כלום לא עובד. ואם זה חשוב אני משתמש בREPORT STYLE וWIN32API
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם מישהו יותר אין כותבים מערכת משוואות ופותרים במטלב? למדתי את זה ועזבתי את זה לחצי שנה וכבר שכחתי הכל... אני זוכר משהו עם rref בשביל ההפיכה לצורה קנונית, אבל לא זוכר איך בונים את מטריצת המקדמים... אשמח לקבל כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-