עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי dataset שמכיל טבלה אחת, הטבלה הזאת יצרתי בעזרת 2 טבלאות, שיש בניהם קשר.. שאלתי היא איך אני יכול ליצור שורה חדשה בטבלה? כי הטבלה הרי מכילה תוצאה של join בין 2 טבלאות האם אני צריך ליצור dataset שמכיל 3 טבלאות? לדוגמא יש לי טבלה בשם עובדים וטבלה בשם אנשים ואז אני יוצר טבלה שאני עושה join בין הטבלה של האנשים לטבלה של העובדים אז כיצד בעצם אני מוסיף שורה לטבלה שעשיתי join בין 2 הטבלאות ? אני בעצם צריך לעדכן כל טבלה בנפרד? הכוונה שלי שאם אני רוצה ליצור שורה חדשה בטבלה של הjoin אני בעצם צריך לעדכן את הdataset של האנשים בנפרד ואת הטבלה של הdataset של העובדים בנפרד ואז התוצאה של הטבלה השלישית תהיה אוטומטי כתוצאה של עדכון 2 הטבלאות האחרות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כל פעם שאני פותח את asp.net אני צריך לעשות rebuild על הדף אחרת הוא לא מכיר בcode behind את האלמנטים שהגדרתי כrunat server ואז אני עושה ריבילד ואין לי errors על אותם אלמנטים וגם לפעמים שאני רושם את השם של אותו אלמנט הוא לא מכיר לי אותו רק אחרי שאני עושה ריבילד למה זה ? זה מעצבן למה אני צריך לעשות כל הזמן ריבילד בשביל שהוא יכיר לי אותם איך אני מסדר את זה כל פעם שאני פותח את הפרויקט הcode behind נראה ככה עד שאני עושה רענון, למה זה ? למה הוא לא מסתנכרן כמו שצריך ולמה גם אחרי הrebuild הוא לא מזהה לי חלק מהאלמנטים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מישהו שיעזור לי להרכיב ולתכנת מיקרו צ׳יפ בסיגנון ארדואינו אבל של חברת electric Imp כולל אלקטרוניקה הפרוייקט דיי סודי ואשמח להודעה בפרטי - אופציה לעבודה בתשלום לרציניים! תודה, יונתן

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום אני מעונין לאחסן אתר בחברת jetserver.co.il/ הומלץ לי עליהם, והמחיר שלהם מתחיל ב-45 ש"ח לחודש בתכנית הראשונית שגם היא מאד רחבה - כגון שטח דיסק למיקום האתר - ללא הגבלה, וכן תעבורת נתונים חודשית ללא הגבלה, ועוד. אשמח לדעת אם יש למישהו נסיון עם החברה הזו? טיב השירות? מהירות השרתים שלה? כל אינפורמציה תעזור. להלן המחירים של החברה ומה היא מספקת: http://jetserver.co.il/%D7%94%D7%A9%...A8%D7%99%D7%9D __________________

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yigael_o,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם INCREMENTAL BUILD. אני קיבלתי פרויקט בעבודה של שינוי בילד קיים. המטרה היא ליצור בילד הרבה יותר מהיר. הרעיון הוא כזה, בפרויקטים שלא השתנו (ולא נשענים על פרויקטים שהשתנו) לא יתבצע בילד. עקב מגבלות קודמות אני אמור להסתמך על בילד של VS ולא MSBUILD, ברור לי שהם מאוד קרובים אבל הם עדיין לא זהים. הבעיה שאני נתקל בה היא שגם אם כל ה SLN מתקמפל מקומי, ואני לא מבצע שום שינוי, יש פרויקטים שתמיד נבנים. הכוונה היא שאם נלחץ פעמיים רצוף F6 בראשון הכל רץ, כמצופה ובשני חלק גדול לא מתקמפל אבל יש פרויקטים שמתקמפלים תמיד. בשלב זה מדובר רק על קוד .NET. יש למישהו הערות\הארות או קישורים רלוונטיים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by RonCohen,

אני משתמש בVISUAL STUDIO לכתוב באסמבלי ויש לי בעיה כשאני עושה include \masm32\include\masm32rt.inc לדוגמא הוא מראה לי את השגיעה הבא: Error 1 error A1000: cannot open file : \masm32\include\masm32rt.inc זה פעם ראשונה שאני משתמש בויסואל סטודיו לאסמבלי אז אולי לא עשיתי משהו נכון בהגדרות או אין אפשרות בויסואל לייבא את הספריות?

• 0 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by DukeDalamar,

אהלן חבר'ה, מה קורה? אז אני שגיא ובחודשים האחרונים הקמתי עם חברים אתר שנקרא "פרויקט דה וינצ'י". המטרה העיקרית שלו היא ליצור קהילה של חבר'ה שמתעסקים בקוד ובתוכנה (קצת דומה לפה). הקהילה מחולקת בגדול לשני חלקים - חלק ראשון "מחלקת ההדרכה" ואילו החלק השני הוא העבודה בתאכל'ס. המחלקת הדרכה היא סוג של בי"ס וירטואלי למקצועות התוכנה (בניית אתרים\פיתוח אפליקציות\פיתוח תוכנות וכדומה), זה אומר שמתקיימים שיעורים אחת לשבוע על גבי שרת קולי, ביחד עם מדריך ועוד מספר חניכים, וכל מה שצריך בשביל להשתתף בהם זה מיקרופון ואוזניות. קורסים נמשכים כשלושה חודשים. הכל בחינם וללא מטרות רווח. החלק של העבודה תאכלס הוא קצת מורכב. בגדול הוא כולל ביצוע של פרויקטים בתחום התוכנה אך בראיה חברתית. זה על קצה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום בניתי דף LOGIN בPHP שמעביר לסוג של דף צאט הוא עובד אבל יש לי בעיה עם הזכור אותי הגדרתי את יצירת העוגיה אבל אני לא מצליח להגדיר את הדף הראשי לשימוש בעוגיה <?php session_start();require_once 'function.php';$users = get_all_users(); if (isset($_REQUEST['remmember_me'])){setcookie("username",$_REQUEST['username'],time()+60*60*24*14);}}?> <html><head><title>login</title><link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css"></head><body> <?php $errors = array();if (isset($_SESSION['login'])){header('Location: index.php');break;}else{if (isset($_REQUEST['login'])){if ($_REQUEST['username'] == ""){$errors['usern…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ageva10,

שלום! יש לי בעיה מוזרה שהפקד WebBrowser מחוייב להיות בפוקוס כדי שאני אוכל לעבוד איתו . עשיתי תוכנה שבה שמתי את הפקד וקישרתי אותו לאתר מסויים שמה יש התחברות אני רוצה שברגע שהתוכנה תרוץ יכנסו ערכים לשם משתמש והסיסמה וילחץ הכפתור login הפעולה מתבצעת ברגע שאני מפעיל את התוכנה אבל אם אני מפעיל את התוכנה וישר ממזר זה לא מבצע את הפעולה למה ? הוא צריך להיות בפוקוס כלומר אני חייב לראות את זה .. הפעולות: WB.Document.GetElementById("txtUser").innerText = "user"; WB.Document.GetElementById("txtPass").innerText = "12345"; WB.Document.GetElementById("submit").InvokeMember("click"); אשמח לעזרה ? שפה: #C

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by booo21,

שלום! יש לי שני divs גולשים apdiv5+6 אחרי שמירה אבל רק בגוגל כרום מה לעשות? שולחת קבצים אחרי שמירה ב-explorer http://i57.tinypic.com/2dlkcwo.jpg אחרי שמירה ב-crome http://i57.tinypic.com/1217sxt.jpg קובץ הקוד http://codepen.io/anon/pen/cdGnA תודה גליה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by samini333,

שלום אני מחפש מתכנת באסמבלי לעבודה יחסית לא ארוכה , שתיקח לך יחסית כמה שעות קטנות בין 2-3. מדובר באסמבלי 8086 כמובן - תמורת תשלום מכובד אשמח לדעת אם אתה מוכן לעזור ולשמוע אנא חזרו אלי למייל samini333@walla.com סמי

• 0 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. היי, אני עובד עם מערכת ששולחת ללקוחות מייל עם קבצים מצורפים (הצעת מחיר וכו'). כדי לעצב את המייל כפי שאני רוצה ולא להשתמש בעיצוב ברירת המחדל של המערכת הייתי צריך להכין קוד HTML (למערכת הזו אין עורך וויזואלי - רק חלונית להזין בה קוד. עז בעזרת חבר שקצת מבין בזה הכנו קוד מתאים שעונה בדיוק על הבקשות שלי והכל נראה טוב. היום שמתי לב שאם מי שמקבל את המייל שנשלח מהמערכת קורא אותו בoutlook כל הטקסט מיושר לשמאל (בצפייה בדפדפן הכל מיושר לימין). מישהו כאן יכול בבקשה לעזור לי בשינוי הקוד כך שיוצג כמו שצריך גם בדפדפן וגם באווטלוק? מדובר בקוד קצר מאוד ולא מסובך....(נראה לי). תודה רבה! רם

13. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקבל נתונים של טלפון נייד בasp.net האם זה אפשרי בכלל? שאעשה אתר שיודע האם המשתמש נכנס דרך הטלפון או שהוא נכנס דרך מחשב.. ואם הוא נכנס דרך הטלפון אני רוצה לקבל את המיקום שלו, הבעיה היא שגם אם כן אני לא יודע באיזה סוג טלפון הוא משתמש.. אשמח לידע בנושא

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לשלוח אובייקט בין דפים למשל אם בדף אחד יצרתי אובייקט מסוג person שמכיל למשל שם של אדם טלפון וכל מיני ואני רוצה לשלוח לדף אחר את person p=new person האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי ליצור אנימציה בasp.net למה אני מתכוון... לאלו שמכירים xna כאשר אני רוצה ליצור אנימציה אני רץ על מטריצה של תמונות עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני יכול לקחת מטריצה של תמונות או מגוון תמונות שירוצו אחד אחרי השני ואני יוכל לעשות אנימציה .. בגדול מה שאני רוצה לעשות זה כל פעם שאני עושה postback אני רוצה ליצור אנימציה של בקבוק מסתובב איך אני יכול לעשות זאת בדיוק? אשמח להצעות..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יצרתי כרטיס שהמשתמש מכניס נתונים, שם ארץ ועוד פרטים רגילים את הפרטים האלה אני מעדכן בdatabase , השאלה שלי היא כזאת אם אני רוצה שלאותו משתמש יהיה מספר תמונות שאותם אני יוכל להציג, איך אני שומר אותם בDATABASE מממ אחרי שקראתי הבנתי שיש 2 שיטות, השיטה הראשונה שאני אבצע שמירה של אותם תמונות בעץ הפרויקט ואת הpath של אותה תמונה אשמור ב( database ( sql server השיטה השניה זה פשוט לשמור את אותה תמונה בdatabase ולא לשמור בעצם הפרויקט הייתי שמח לדעת אם יש שיטה מקובלת ואם אין אז בכלל מה דעתכם, איפה כדאי לי לשמור את התמונות... מה הכי טוב גם מבחינת גיבויים.... עוד שבוע שבועיים ימחק למשל עץ הפרויקט או לא יודע מה יקרה איפה עדיף לשמור מבחינת קלות גיבוי..

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  17. קראתי איך מעבירים מידע בין דפי asp.net ועשיתי ניסוי, יצרתי אובייקט בשם user שמכיל בפנים כל מיני שדות מסוג string לאחר מכן בדף הsource רשמתי את הפרופרטי הבא: public User CurrentUser { get { return u; } } ובדף המטרה ( הדף שברגע הresponse אני רוצה לעבור אליו) הבנתי שאני צריך להוסיף בדף הaspx שורת קוד הזאת : <%@ PreviousPageType VirtualPath="~/home.aspx" %> ובנוסף בדף הcs של אותו דף מטרה הוספתי את הקוד הבא: User s; protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { s = new User(); s = PreviousPage.CurrentUser; Label1.Text = s.Country; } השגיאה שאני מקבל היא : [h=2]O…

18. שלום יש לי מי שבונה לי אתר וורדפרס. האתר אמור לנגן קבצי אמפישלש וסירטונים. הם מופיעים כפלאיליסט, ובלחיצה הם מנוגנים. אני מעונין שבכל לחיצה על סרטון יפתח דף חדש עם כתובת לסרטון, דבר שיאפשר הערת הערות על הסרטון-שיעור, או הפנייה של אחרים לכתובת זאת לשמיעת השיעור. בונה האתר טוען שאי אפשר לעשות זאת, אלא כל הסרטונים נמצאים באותו הדף. האם לדעתכם יש אפשרות לעשות זאת, וכיצד? דבר נוסף - אני מעונין שהנגן ינגן את הסרטונים לפי סדר כשאחד מסתיים מתחיל הבא אחריו, מבלי צורך ללחוץ על כפתור ההשמעה. האם זה אפשרי - בנוסף לכך שכל אחד יפעל בדף בפני עצמו? כמו רשימת השמעה ביוטיוב. שבעת מעבר לקליפ הבא ברשימה, הדף מתרענן והכותרת למטה היא של הקליפ החדש, וגם שאר המידע והתגובות בהתאם. תודה לכל המסייע…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעונין בקוד page redirect ב javascript אני מניח. אני רוצה הפנייה באם סרט שהינו embedded מיוטיוב למשל איננו מנגן. הווה אומר: דף html ובו embed code של יוטיוב. הסרט מנגן - הדף נשאר סטטי. הסרט איננו מנגן משך x שניות - מופעל redirect לדף x. תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by נגה,

אני רוצה ליצור עץ באמצעות jstree. את נתוני העץ אני מקבלת מDataBase. אבל, אני מקבלת את כל רשימת הצמתים לתוך תיקיה אחת. מה הבעיה? הקוד שלי: [/COLOR] <div id="treeViewDiv" ></div>[COLOR=#000000] [/COLOR]function setResultData(data) { var dataArray = ""; for (i = 0; i < data.length; i++) { dataArray += "{'attributes: {'id': '" + data[i].ID + "' 'parent: '" + ((data[i].ParentID == null) ? "#" : data[i].ParentID) + " 'text:' '" + data[i].Text + "' },"; } if (dataArray != "") { initTree(dataArray); } } ///////////////////////////////////////////////////////////////////// function initTree(dataArray) { $("#treeVi…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bdoron,

אני מחפש מה ההבדל בwpf בין אובייקט מסוג window לאובייקט מסוג application הבנתי שקיימים 3 סוגי חלונות window page application page הבנתי שזה יותר לאפליקציה שצריכה כפתורי ניווט כמו של web browser אבל מה ההבדל בין window לapplication מתי אני צריך להחליט על שימוש בwindow ומתי שימוש ב application תודה מראש

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  22. הבנתי שזה חוסך זיכרון לדוגמא יש לי 20 textbox ולכולם יש גודל זהה אז במקום שיהיה לי 20 אובייקטים בזיכרון יש לי אובייקט אחד שחוסך לי את כל תאי הזיכרון האלה מממ אבל איך יכול להיות הרי קראתי שאני מגדיר אותו כמשתנה סטטי ניקח למשל את המאפיין margin הוא מוגדר בצורה הבאה: public static readonly DependencyProperty MarginProperty; ונגיד יש לי 20 אובייקטים בזיכרון ולכולם יש את המאפיין margin איך יכול להיות שמאפיין אחד בשביל 20 אובייקטים? ועוד הוא מוגדר כסטטי זה אומר שלכולם יהיה את אותו הערך.. בעייתי לא?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by bdoron,

יש לי sourcedictionary וכידוע לכם הxaml הזה אינו מכיל code behind מה שאומר שכאשר אני יוצר בתוך הדיקשנרי אוביקט מסוג controlTemplate ומושך לתוכו button אני לא יכול ליצור event לאותו הכפתור בשיטה הרגילה ולכן אני צריך לחבר לאותו resourceDictionary קובץ cs ממממ אני לא מצליח לעשות את זה מישהו יודע איך? ראיתי פקודות כמו : x:class="name of class " אבל שאני מקליד את השם של הclass שיצרתי הקומפיילר לא משלים לי, כאילו הוא לא מכיר את אותו קובץ הקובץ של הcs שיצרתי : namespace WebBrowser { public partial class Buttons { } } עשיתי אותו כpartial כי הבנתי שהקלאס אמור להיות partial.. האם זה נכון? וזה מה שרשמתי בxaml <ResourceDictionary xmlns="http://schemas.m…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by bdoron,

יצרתי קובץ cs שיורש מהמחלקה של window שכל המטרה שלי הייתה ליצור template משלי למראה של חלון בסיסי.. קראתי לה בצורה הבאה <myWindow:CustomWindow x:Class="WebBrowser.MainWindow" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" xmlns:myWindow="clr-namespace:WebBrowser" PreviewMouseLeftButtonDown="CustomWindow_PreviewMouseLeftButtonDown"> <Grid x:Name="boaz"> </Grid> </myWindow:CustomWindow> ואכן מה שזה מראה את החלון שיצרתי בקובץ cs הבעיה היא שאחרי שאני מנסה להוסיף אובייקטים אבל הפעם דרך הxaml הוא דורס את כל החלון שעשיתי ומראה חלון ריק... למה ז…

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  25. שלום רב. כרגע פיתחתי לאתר שלי אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון. הייתי מעוניין שברגע שגולש יכנס דרך האייפון יהיה לו מסך מעברון עם אופציה "גלוש באתר מתואם" ואופציה שניה "הורד את האפליקציה" אשמח לדעת אם קיים תוסף שעושה זאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים