תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים.נתקלתי בבעיה מעצבנת במיוחד שאיני מצליח לפתור עדיין, היא חוזרת על עצמה בשני אתרים שאני בונה.הרכבתי גלריה שאורזת בתוכה Jquery. (גלרית פאנסי בוקס החינמית).בצילום מסך שצירפתי ניתן לראות שלרקע הלבן המחזיק את הטופס יש גובה, 356px. וכתוצאה מכך אני מקבלסקרולר. חיפשתי בסי אס אס ובקלאס לא מוגדר גובה.כפי שניתן לראות ב inspect element הגובה "מגיע" מרמת ה inline, אך שם אין גובה. (בדקתי עשרות פעמים).איך לעזעזאל אני נפטר מהסקרולר למישהו יש מושג? יכול להיות שהגובה מגיע מקובץ JS של הגלריה? את אותה הבעיה בדיוק יש לי עם גלריה אחרת, שמגיע גובה לדיב מסוים ואיני מבין מהיכן.אודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, ניסיתי להתקין את התוסף של פייתון לאקליפס, והוא מזהה אותו בסדר. בנוסף, התקנתי בנפרד את הפייתון במחשב. הבעיה היא שכאשר אני נכנס לprefernces בשביל לעדכן את האינטרפטר של פייתון. אני לוחץ new ונכנס דרך סייר לתיקייה שבה התקנתי את הפייתון, ובוחר את הקובץ python.exe, הוא מריץ bar לכמה שניות ואח"כ זורק שגיאה כמצורף בתמונה. והשורה שכתובה שם למטה היא: See error log for details. com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.io.MalformedByteSequenceException: Invalid byte 2 of 3-byte UTF-8 sequence. אודה לכם על עזרה איך לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי טבלה עם משתמש ושעת הפעילות האחרונה של המשתמש, אני מעוניין לבצע פעולה בקוד כאשר עובר אינטרוול מסוים משעת הפעילות האחרונה. ( כלומר המשתמש היה פאסיבי לתקופה מסוימת). הפיתרון הנאיבי - database polling -לשים Timer לעבור על כל רשימת המשתמשים באינטרוול קבוע ולבדוק אם התנאי מתקיים, אני מעוניין להימנע מזה. 2 פתרונות שחשבתי עליהם - Service broker , entity framework אשמח לשמוע הצעות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אתם מכירים תוסף זהה ל-Imcaros שיודע להפעיל דפדפן אינטרנט בצורה אוטומטית ? חשוב שתהיה לו אפשרות של Loop. לא משנה לי איזה דפדפן,העיקר שיעבוד בזהה ל-Imacros (הקלטה של אתרי אינטרנט והפעלתם בלופים). תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים פיתחתי תוכנה הנקראת שורשים לבניית אילן יוחסין חינם - שורשים, תוכנה לעץ המשפחתי שלך | בכל מכל כל אני לא מצליח ליצור קובץ התקנה הכולל את שם היישום בעברית. ברגע שאני מגדיר את שם היישום בעברית אני מקבל הודעת שגיאה המציינת שהשפה אינה נתמכת. עוד דבר: האם יש למישהו אולי סקריפט של INNOSETUP מוכן שאני אוכל להעזר בו להכנת קובץ התקנה? תודה מראש עמי
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מנסה לקבל רשימת סרטונים מיוטיוב (בסופו של דבר זה צריך לקחת אותם מערוץ מסויים), אבל משהו מסרב לשתף איתי פעולה. הקוד שלי נראה ככה: (הוספתי כמה echoים כדי שאפשר יהיה לראות מה מתבצע) <?php $youtube = new Zend_Gdata_YouTube(); echo '$youtube = new Zend_Gdata_YouTube();<br>'; $youtube->setMajorProtocolVersion(2); echo '$youtube->setMajorProtocolVersion(2);<br>'; $feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed(); echo '$feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed();<br>'; var_dump($feed); ?> עכשיו מה שקורה הוא שהקוד נעצר בשורה $feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed(); ולא ממשיך. הPHP מוגדר להציג את כל הודעות השגיאה, אבל פשוט לא מוצג לי כלום…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך לחלק איבר איבר בוקטור ? עריכה: הסתדרתי, אם מישהו יחפש אז נקודה לפני החילוק /.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת פורום מ- 0, ורוצה לדעת מה אתם חושבים על המערכת. אני יודע שיש עוד המון עבודה אבל זה עניין של זמן.. מה אתם חושבים על המערכת ?? יש לכם רעיון תוכלו לשלוח לי הודעה במייל mmaaoorr123@gmail.com קישור: www.galiteyal.com/forums דעתכם חשובה לי אתה מעצב צור איתי קשר במייל mmaaoorr123@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה הנדסאים באלקטרוניקה ועכשיו אני בכיתה יד,התחלנו ללמוד את הבסיס ל VHDL והביאו לנו שתי משימות: לבנות מערכת שתקבל מילה בעלת 4 סיביות ושתספור כמה אחדות יש במילה הזאת. מותר להשתמש רק ב MUX לא משנה כמה. אני חשבתי על רעיון אבל לא נראה לי שהוא ממש יעיל: חיברתי שלושה מוקסים של 4 על 16,את כל כניסות הבקרה חיברתי ביחד,והכניסות בקרה הן גם הכניסות של המערכת. ובכניסות של המידע הצבתי לפי טבלת אמת את כל האפשרויות, למשל כאשר אני מכניס לכניסות בקרה 0000 אז כל מוקס בוחר את הכניסה X0, אז בכל מוקס ב X0 שמתי "0" ואז כל מוקס מוציא "0",ויוצא לי המספר 000,שזה בעצם גם מספר האחדות במילה שהכנסתי בכניסות בקרה. אם למשהו יש דרך יותר טובה ויותר הגיונות אשמח לשמוע,כי אם אני…
-
- 0 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחלקה שיודעת לבצע פעולות על מטריצות (כפל, שיחלוף והכי חשוב SVD ) כרגע אני מתשמש בMathNet.Numerics אבל משום מה אני לא מקבל תוצאות נכונות בSVD ניסיתי גם את ILNumerics אבל לא הצלחתי לעבוד איתה מה גם שאין לה תיעוד מסודר או הסברים בסיסים איך לעבוד איתה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דוח שבו בחלק מהתאים בטבלה יש את הערך 0. אני רוצה לעשות בדיקה על כל הטבלה, ע"י סימון כל התאים: אם באחד התאים יש את הערך 0 - שנה את הערך לתו אסקי אחר כלשהו (& לדוגמה). משהו כמו: iif(me.value=0, me.value=&, me.value=1) האם ישנו דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אלהן יש לי אחסון ואני רוצה לבנות בו אפשרות להעלאת קבצים לאחסון עם Silverlight מצאתי כמה הורדות כמו :http://silverlightfileupld.codeplex.com/ אבל אין לי מושג איך מתקינים את זה על האחסון מישהו יודע ויכול להביא לי הסבר?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
MODX יש לי כמה שאלות לגבי מערכת ניהול זו, האם יש מישהו כאן שמכיר? תודה!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אנחנו מפתחים תוכנה שבה נצטרך לשלוח כמות גדולה של הודעות סמס. אני יודע שיש מספר רב של חברות צד ג' שמספקות API לשליחת סמס דרכם, אך השאלה שלי היא האם יש דרך להתחבר ישירות למפעילים (אורנג/סלקום/פלאפון) דרך API במקום לעבור דרך צד ג? אני בטוח שיש עובדה שכל החברות צד ג' עושות זאת, השאלה איך?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור מן ממשק מסוים שבו אפשר לסדר אוביקטים בגדלים שונים במערך מסוים. הסידור של האוביקטים יהיה בשיטת drag and drop. המערך יהיה סוג של טור בלוקים בגדלים קבועים- והאוביקטים בגדלים של בלוק אחד או יותר. כך שאפשר לגרור אוביקט בגודל שני בלוקים שיתפוס שתי בלוקים מהמערך, ואוביקט בגודל בלוק על בלוק אחד מהמערך. מכל החפושים שעשיתי בגוגל מצאתי רק מדריכים שמסביר איך לגרור אוביקט אחד לתוך אוביקט אוביקט אחר. זה אפשרי לעשות כזה דבר בHTML5 בכלל?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קודם כל שלום . יש לי רעיון לאפליקציה לטלויזיה ואני רוצה לפתח אותה ולהציע אותה לחברות הטלויזיה הגדולות ... עכשיו אני לא מבין בזה כ"כ הרבה חיפשתי קצת באינטרנט על זה לא מצאתי הרבה .. אני ירשום מה שכן הבנתי תקנו אותי אם אני טועה או אם יש משהו להוסיף תודה מראש. אז ככה הבנתי שרושמים את התכנה בשפת c\c++ האם זה נכון? אני יודע c\c++ הבנתי שזה סביבת תכנות של opentv ושאני צריך להריץ את האפליקציה על ממיר debugger שהוא עולה כמה עשרות אלפים .. השאלה שלי אם יש לזה אמולטור שאפשר להשתמש בו במקום לרכוש את המכשיר רק לצורך בדיקת האפליקציה לפני שאני מציע אותה לחברות הגדולות .. אם אפשר עוד מיידע חיוני שיוכל לעזור לי בנושא אני מאוד מאוד ישמח תודה שגב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה פלגין של וורדפרס, שייתן לי אפשרות לתמונה שהיא מפה, עם אזורים, שיהיו קישורים, ויציגו טקסט ותמונה, וכמה שיותר אפשרויות. מישהו המליץ לי על הפלגין הזה: http://wordpress.org/plugins/gwyns-imagemap-selector/developers/ האם הוא באמת המומלץ? ואם כן, איך מקשרים את הפוסטים של האתר לאיזורים של התמונה? לא ממש הבנתי, אולי יש דוגמא ברשת, שמסבירה איך משתמשים עם הפלגין הזה עם האפשרויות המיוחדות שלו? הנה הקוד של וורדפרס, שלא עובד לי [פתחתי קטגוריית "first", ויש שם 3 פוסטים, והייתי מצפה שהאזורים על התמונה יובילו לפוסטים]: [imagemap category_name="first" map="imgmap_css_container_imgmap201362114494" id="imgmap201362114494" img="http://mergel.bkalut.co.il/wp-conte…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מייצר DLL של MATLAB אבל הוא מתרסק ב-INIT כל פעם. לא מצליח להרים את ה-MCR, ניסיתי לשנות PATH, עם ובלי קובץ CTF, כ-DOT NET וגם כ- COM , הוא פשוט לא מצליח לאתחל את סביבת הריצה שלו ... מישהו נתקל בזה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
באיזה אתרים אני יכול ל מצוא תרגילים ופתרונות לשפת c# המוסבר עם תמונות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לכל מי שרוצה תרגילים ל#c הנה קישור לאתר עם תרגילים/פרוייקטים ל#c. האתר באנגלית ואין בו תשובות אבל יש המון (125) תרגילים/פרוייקטים בכל הרמות, למי שרוצה לתרגל זה שווה בדיקה. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים. ישנו אתר שבנוי מ PHP באמצעות Wordpress שאני רוצה להוסיף לו (יותר נכון, לעומד אחד מתוכו) קישורים ל Facebook ולעוד אתר אחר. כיצד עושים זאת?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
סעיף א הגעתי ל div עם count=1 ו al=4 ah=5 ושם נתקעתי. התשובה היא שמודפס 5 ואין לי מושג איך זה עובד בבקשה שמישהו יסביר לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני עובד על תוכנה כלשהי וכרגע מתמקד בחלק של יצירת database. הכיוון עליו הלכתי כולל יצירת xml שמכיל את התוכן, וקוד פייתון שמייצר ממנו פקודות sql. קובץ ה xml שלי מכיל תוכן בעברית בחלקו. קצת מורכב לי להרחיב וגם זה לא ממש יוסיף, אבל נאמר שיש לי טבלת SQL שהעמודות הן בולאניות. הכי נוח לי שפשוט שדה ב XML מתורגם ישירות לדטבייס, כלומר אם הוגדר שדה 'ערן' אז בטבלה (נניח והכל חוקי) יש עמודה ושמה 'ערן' וערכה TRUE. וקיימות עמודות שהן בעלות שם אנגלי רגיל, אך תוכן יוניקודי (מחרוזת בעברית) האם כל זה אפשרי? האם זה מתכון לצרות לעבוד עם דטהבייס בעל עמודות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מתכנת מקצועי ואני צריך עזרה קטנה. בניתי פאנל ניהול ב-PHP שבו אני יכול להוסיף רשומות חדשות למסד נתונים ב-SQL וכמובן למחוק ולעדכן את אותה רשומה ספציפית לפי סינון ID. הכל עבד טוב עד שיום אחד אני מנסה למחוק ומקבל את השגיאה הזאת: [B]Forbidden[/B] You don't have permission to access /manager/index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. החברת איחסון אמרו לי שזה בגלל שאני שולח בקשה למחוק את כל הרשומות ביחד אז זה תוקע. אבל לא נגעתי בקוד אז איך פתאום זה השתנה למחיקה של כל הרשומות ? זה חלק מהלוג שגיאה שהם שלחו לי: DeleteId%5B%5D=790&ChangeUp=%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%9…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת VPS. במקום שקניתי ממנו את הדומיין לא ניתן להכניס רשומת A אלה רק אפשרות להזין שרתי DNS, כלומר להכניס שם את השרתי NSים. איך אני עושה שהשרת שלי יהיה גם שרת DNS כך שאני יוכל להכניס את הדומיין שלי לשם, כמו למשל: ns1.mydomain.co.il ns2.mydomain.co.il מה צריך להתקין ומה צריך להגדיר? הבנתי שצריך להתקין named / bind אבל צריך גם לדעת לקנפג' את זה. אין לי DA ואין שום פאנל ניהול בשרת, לכן אני צריך לבצע את זה ידנית. מישהו יכול לעזור? בנתיים אני משתמש בשירות של האתר http://freedns.afraid.org/ אבל זה טיפשי להגיד ללקוחות שלך להגדיר דברים דרך שם ושאין שרת DNS כמו בכל חברה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-