תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
חברה חברה.. רציתי לשאול אם למישהו יש את משחק הרברסי בשפת הפרולוג.. או אפילו משחק בסגנון..אני צריך את הקוד המקורי!.. אם יש לכם את הקוד או שאתם מכירים מישהו שיש לו.. אז.. אני אודה לכם מאוד..
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני תקוע שם בכמה חידות, אשמח לעזור בפרטי למי שצריך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מערכת סקרים מבוססת asp ומסד נתונים של ACCESS. עקב מגבלות מסויימות, אני לא יכול להשתמש יותר בשרת אינטרנט (קרי IIS), ולכן המוצר שיש לי עכשיו אינו רלוונטי. אני מעוניין לפתח אפליקציה מבוססת תוכנת access, כאשר יהיה ניתן ליצור סקר חדש בתוך אקסס (עם טפסים, או איך שלא קוראים לזה באקסס, מבטיח ללמוד לעומק), ולגשת (ז"א, לבצע) את הסקר מכמה מחשבים בו זמנית, שוב, מבלי להתבסס בכלל על שרת אינטרנט, ומבלי יכולת להריץ שום קובץ asp, aspx, php וכד'. כלומר, אפליקציה על טהרת תוכנת ה-Access בלבד (שכמובן מותקנת על כל המחשבים), בלי שרת אינטרנט כלל. האם אפשרי הדבר? האם אפשר לקבל הפניה לאתרים העוסקים בנושא? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אממ, יש לי פורום, מערכת smf אני מעוניין לשים פרסומת מסויימת בין קטגוריות הפורומים(כמו שיש פה בHWZONE), איך אני עושה את זה? איפה לשים את הקוד? באיזו תקייה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה במקום להדפיס על המסך אם printf לשלוח למדפסת יש פקודה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אם אתם מבינים במחשבים יותר ממני תוכלו לעזור לי. אני מתכנן לשמור לייבים ארוכים של האח הגדול, אז חפשתי וחקרתי באינטרנט ואני רוצה לדעת כמה דברים, הבנתי שאם אני רוצה לדוגמא לשמור לייב ארוך (לדוגמא לייב של שלוש ימים) אז עדיף לי לקנות VPS - server ועליו שיהיה את החישובים של הלייב (עוד מעט נגמר האח הגדול אז אני מוכן גם לתת את ה server בחינם למי שיעזור לי כשייגמר האח הגדול) ואז אני חושב להעביר את כל הצילום שעבר ב server להארד דיסק של 4TB. למישהו יש מושג במה שאני מדבר ואולי יכול לעזור לי ? הנה קישור ל VPS שאני מתכנן לקנות - https://www.ohbubble.com/goldplan
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם INCREMENTAL BUILD. אני קיבלתי פרויקט בעבודה של שינוי בילד קיים. המטרה היא ליצור בילד הרבה יותר מהיר. הרעיון הוא כזה, בפרויקטים שלא השתנו (ולא נשענים על פרויקטים שהשתנו) לא יתבצע בילד. עקב מגבלות קודמות אני אמור להסתמך על בילד של VS ולא MSBUILD, ברור לי שהם מאוד קרובים אבל הם עדיין לא זהים. הבעיה שאני נתקל בה היא שגם אם כל ה SLN מתקמפל מקומי, ואני לא מבצע שום שינוי, יש פרויקטים שתמיד נבנים. הכוונה היא שאם נלחץ פעמיים רצוף F6 בראשון הכל רץ, כמצופה ובשני חלק גדול לא מתקמפל אבל יש פרויקטים שמתקמפלים תמיד. בשלב זה מדובר רק על קוד .NET. יש למישהו הערות\הארות או קישורים רלוונטיים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי אתר קטן ואני צריך שרת לאכסן אותו. יש לכם המלצות לחברת אכסון טובה בשביל אתר קטן שבנוי בPHP? תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אשמח להסבר כללי איך לבצע בSQL שליפה של סכום מסוים בין טווח וותק של משתמשים - כלומר איך לאחד ולדעת שעבר בין משתמשים בדיוק 5 שנים ולחשב סכום בין כל המשתמשים שבטבלה בטווח של 5 שנים דוגמא לטבלה: ת"ז וותק מחיר 1 0.3 20 2 1.6 55 3 0.2 90 4 7.2 3 5 5.5 56
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
היי אני מנסה להקים אתר לעסק קטן שהקמתי. אחרי הרבה מאוד אתרים ישראלים ל"בניית אתרים חינם" די התייאשתי ועברתי לחפש בחו"ל. את האתר .weebly.com דווקא אהבתי אבל חסרים לי שם כל מני דברים (נגן מובנה, אופציה להעלות תמונות מפיקסה ולא מפליקר ..). האם אתם מכירים אתרים לבניית אתרים חינם שיהיו לי ידידותיים כמו .weebly.com?? (אין לי ידע בבניית אתרים ולכן אני צריך אתר שיהיה כמה שיותר נוח.) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן D= טוב אז אני עושה פרוייקט פשוט מאוד לבגרות שלי השנה (נדמה לי שזאת היחידה הראשונה שלי). יש דרישה מאוד נמוכה מהפוייקט אבל אני החלטתי לצאת קצת מהמסגרת ושיפרתי(אומנם זה בקטנה אבל הכל יחסי)את הפרוייקט טריויה המשעמם למשהו קצת אחר ורציתי לעשות HighScore ,למי שלא מבין זה טבלה של 10 התוצאות הכי טובות שאנשים השיגו. עכשיו בשביל לעשות את זה אני צריך ליצור קובץ נפרד שבו ישמרו התוצאות,שאליו יעברו השם התוצאה. (שוב-אני צריך עזרה באיך לקלוט שם) מקווה שהבנתם אותי,מחכה לתשובה =]
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, התחלתי להבנות אתר בוויקס, אבל עדיין לא מצאתי פיתרון לעיוות בכתיבה בעברית (סימני פיסוק בהתחלת משפט, משפטים מתבלגנים וכו'). האם יש פיתרון נורמלי או שחייבים לכתוב מראש בצורה מעוותת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי ללמוד תכנות לפני כחודש, די בשלבים הראשונים. קיבלתי מספר משימות, חלקן ממש לא הצלחתי וחלקן אני די מצליח לעשות. לדוגמה אחד ממה שהצלחתי זה איפה שנתקעתי הרגע. ביקשו ממני לקלוט מהמשתמש רדיוס של כדור(R), משקל של החומר(D) ולהניח שPi הוא 3.14 ולאחר מכן לחשב את משקל הכדור באמצעות נוסחה שהיא 4/3 כפול Pi(שהוא מוגדר כ3.14) כפול שלוש פעמים R כפול D. את הכל הצלחתי, אבל הבקשה הנוספת היא לגרום לכך שלא יהיה יותר מ2 ספרות אחרי הנקודה העשרונית, ואין לי מושג מה לעשות. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני פותח קובץ שנוצר ב-Access 2003 ע"י Access 2016, ואני לא רואה את החלוקה לקבוצות בתחתית המסמך כפי שמופיע בקובץ המצורף. כיצד אפשר לעשות שיראו את הקבוצות ב-Access 2016? WIN10 תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני התקנתי את הVs 2011 developer preview וכתוב שניתן לפתח שם Windows Driver ואני מחפש בProjects ואני לא מוצא .. האם אני צריך להתקין איזה add-in כדי שאני יכול לפתח?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, טבלת list בשרת mysql אצלי מכילה שדה אחד מסוג datetime ונודה לקליטת תאריך ושעה. הקוד לקליטת תאריך ושעה (html\php) הינו כדלקמן: <!doctype html> <html lang=en> <head ><title>Insert Date</title> <meta charset=utf-8> </head> <body> <?php date_default_timezone_set('israel'); $dbcon = @mysqli_connect ('xxx', 'xxx', 'xxx', 'xxx') OR die ('Could not connect to MySQL: ' . mysqli_connect_error () ); mysqli_set_charset($dbcon, 'utf8'); if (isset($_POST['exam_date'])) { $myDate = trim($_POST['exam_date']); $q = "INSERT INTO list (exam_date) VALUES ($myDate)"; $result = @mysqli_query ($dbcon, $q); ?> <form action="to_for…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לשכפל כרטיס CF שעליו יושב משחק עם תוקף מסויים שכשהוא נגמר צריך לשלוח למישהו שלוקח כסף על הריסוט למצב ההתחלתי מוכן לשלם כראוי למי שימצא פתרון לדבר הזה נא ליצור קשר בפרטי
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרבים ממכם וודאי יודעים יש בבגרות יחידה אחת של מיני פרוייקט שצריך להכין בAccess (שאמור לכלול 4 טבלאות,כ-10 שאילתות וכו) בכיתה בקושי תירגלנו ולמרות שאני די יודע לעשות את זה הייתי רוצה לראות דוגמא של אחד מוכן שאני אדע בערך על מה להתמקד ואולי אפילו אני יאמץ כל מיני שיטות. אז אם למישהו עדיין יש את הפרוייקט שהוא עשה ולא אכפת לו להביא או שיש אתר עם כמה דוגמאות, זה יכול לעזור לי מאוד . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מעוניין במספר שאלות על המערכת ממישהו בעל ניסיון מתקדם איתה (חיבורים ל-QA COMPLETE, BUG REPOSITORIES ועוד...)
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני בונה בVB, ואני פתחתי קובץ TXT. יש לי משתנים ממשיים (SINGLE), איך אני כותב אותן כמספרים שלמים בקובץ טקסט?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם, ייתכן שהשאלה הבאה תשמע צעירה: באיזה שפה נבנות/ייבנו תוכנות לאבחון עצמי כפי שניתן למצוא בסרטי מד"ב? למשל תוכנה שמאבחנת את המצב הרפואי של אדם כלשהו בהתבסס על מספר קריטריונים שהוא יכניס או בהתבסס על סריקה שלו וכו'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני כבר בשלבים מאוד מתקדמים של למידת HTML מתקרב לJAVA SCRIPT ישנם הצעות עבודה לדוגמא: דרוש /ה מתכנת /ת HTML, היכרות עם מערכת לניהול תוכן CMS. עבודה מהבית, משרה חלקית של 3-5 שעות ביום, מתאים לסטודנטים. תעריף שעה 25 ש"ח. אנגלית ברמה גבוהה. יכולת עבודה עצמאית יושב לי כמו כפפה ליד בתור סטודנט להרוויח כמה גרושים עכשיו בואו נצא מנקודת הנחה שHTML אני כמעט שולט למרות שזה עולם ומלואו מלמידה לבד בעזרת ספרים אבל.....המערכת לניהול תוכן CMS הזה,מה לעזזל?? מה זה?זה ממשק להורדה בחינם?? כל מה שהצלחתי להבין שזה נותן גישה לשינויים מידיים לאתרים שהלקוח דורש שדברים יתעדכו במהירות ושלא צריך רקע בתכנות היכרות עם מערכת לניהול CMS איך אני מתחיל להכיר את זה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תכנית javascript שמפעילה API ממירה את התוצאה ל PDF ומציגה אותו. התכנית מופעלת ממערכת על EXPLORER אני רוצה להוסיף פקודה כך שה PDF שנוצר יפתח בחלון חדש ב CHROME, אפשרי? <html> <head> <script> async function setSRC(){ try{ var xhr; const params = new Proxy(new URLSearchParams(window.location.search), { get: (searchParams, prop) => searchParams.get(prop), }); var docId = params.docId; var url = "http://wsp-exttest.lcardtest.corp:4440/rest.oms/MaxRestService/getPDF?docId=" + docId; let response = await new Promise(resolve => { xhr = n…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? בc\c++... אני רוצה להשתמש בפונקציה הזאת כדי לשלוח "מקשים" לwindows... http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/keybd_event.asp הבעיה היא שאני צריך לשלוח לה כל מקש בנפרד בעזרת הקוד ASCII שלו בHEX (כמו שאפשר לראות כאן http://msdn.microsoft.com/library/en-us/winui/winui/WindowsUserInterface/UserInput/VirtualKeyCodes.asp למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? להמיר לקוד ASCII רגיל זה לא בעיה, אז פונקציה שממירה מספר מDEC לHEX גם יעזור עריכה - לא משנה... IceBreak הביא לי תשובה (תודה)
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-