עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. חיפשתי בחנויות ובאתרים ולא מצאתי תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי 4 מחלקות ראשית נימ1 נימ2 מבנה נתונים שתי הנימים אמורים לעבוד על אותו האובייקט מסוג "מבנה נתונים" שמוגדר במחלקה הראשית. איך אני גורם להם לעשות את זה? ב CPP הייתי משתמש במשתנה גלובלי או שולח לשניהם מצביע אבל כזכור לי אין בJAVA מצביעים..

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by SMAZ,

מ6 בבוקר אני מחפש שרת טוב ואני לא מוצא כולם אם חסרונות שונים: או שהשרתים אם 20 מגה ואני רוצה מעל 100 מגה או שאין אתר של שרת או שזה לא בחינם או שזה לא תומך בכול השפות או שזה תומך אך בשפות הישנות הדרישות שלי לשרת. 1.יותר מ100 מגה 2.בחינם 3.שלא יפול אחרי חצי שנה 4.שיתמוך בכול השפות והגרסות החדשות חיפשתי גם פה בגוגל הכול כמעט ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי משהו שיעמוד על כול ה4 הדרישות שלי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by DOGMA,

איזה פקודה אני צריך להכניס לקובץ כדי שיראה לי index של כל הקבצים בספריה שהוא נמצא בה בלי להוסיף כל פעם קובץ ידנית?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  5. Started by kobikal,

שלום לכולם , אולי מישהו יודע מהי הדרך לקבל את שפת המערכת ( ווינדוס בלבד ) ב C ? לדוגמא אנגלית או עברית..... כמו כן אני מניח שיש שוני בין גרסאות הווינדוס השונות XP ומעלה......

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. מה הקוד לשם כך? אשמח ללתגובה בהקדם תודה!

7. Started by c5123,

אני רוצה במקום להדפיס על המסך אם printf לשלוח למדפסת יש פקודה כזאת?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by liran2003,

שלום, אני מנסה לבנות עמוד הרשמה, ואני רוצה שכשאחרי שהנתונים ייכנסו למסד נתונים, תוצג הודעה בעמוד חדש המודיעה שההרשמה התבצעה בהצלחה. איך עושים זאת? הנה חלק הקוד הרלוונטי: // הצבת משתנים מהטופס $userName = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; $password2 = $_POST['password2']; $e_mail = $_POST['e_mail']; // השוואה $uname = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `userName`='$userName'"); $email = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `e_mail`='$e_mail'"); if(isset($_POST['submit'])) { if ($userName == '' | $password == '' | $e_mail == '') $error = "שגיאה: חייב להכניס את כל הנתונים"; elseif ($password <> $password2){ $error = …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by Galos,

שלום לכולם, יש לי שאלה שלא הצלחתי להתגבר עליה , מקווה שתוכלו לעזור לי: כתבתי תוכנית ב++C עובדת טוב ומתקמפלת על המחשב שלי , הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ אותה על מחשב אחר זה אומר שחסר DLL וכל מיני דברים אחרים. אציין שעל המחשב אין שום סביבת פיתוח כלשהי. איך אני מקמפל את התוכנית שתעבוד על כל פלטפורמה (לא בהכרח על לינוקס , מאק וכו' אני אסתפק בגרסאות של ווינדוס למינהן) , ללא צורך בהתקנה של רכיבים מיוחדים לשם כך? כמו כן ניסית גם לקמפל בגרסת Release אבל עדין אני מקבל את אותה שגיאה. (אני לא יכול לתת את השגיאה במדויק כי מנסים להפעיל את זה על מחשב מרוחק ממני ואמרו לי שזה רושם להם שחסר DLL וכל מיני שאר ירקות). תודה על העזרה, גל נ.ב. גם חבר שלי שעכשיו שלחתי לו טוען לחוסר בDLL. אציי…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  10. שלום ברצוני להעלות אתר שכתבתי באינטרנט, הדרישה העיקרית שלי שתיהיה תמיכה בphp myadmin ובאפצי אם זה קשור ושיהיה בחינם תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by G.P.S,

בבקשה מישהו יכול להביא לי קישור לקומפיילר לASM?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by OC,

חשבתי על בניית תוכנית שבודקת אתה המספר עם היא שלמה או לא: בתוכנית הישמשתי ב int שמחזיר רק שלמים השאלה שלי עם אפשר ליבנות תוכנית שמגדרים את המישתנים רק ב double והיא תיבדוק עם ערך שלם או לא כי אני חושב שמה שעשתי זה כאילו להישתמש בבאג כאילו אני קולט 34.5 אבל זה מקבל רק את 34 במיספר וזה כאילו ניצול באג כי בטח שפות תיכנות אחרות עם מישתנה שקולט רק שלמים מקבל מיספר נגיד 34.4 אז ביגלל שהוא קולט רק שלמים אז התוכנית תקרוס או משהוא. #include<iostream> using namespace std; int main() { int x; double t; double y; double p; double r; cout<<"put 2 number"<<endl; cin>>p; x=p/1; t=p/1; y=x+1; if(t>x&&t<y) { cout<<"lo shalem:"&l…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by darq,

שלום (: אני מלמד את עצמי PHP שאני כל כך אוהב , ואני בונה לעצמי פרוייקט בסיס נתונים של סרטים שיש לי או שראיתי. ואז נתקלתי בבעיה, שלא יכולתי לפתור לבד, מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה, כל קטגוריה אצלי מיוצגת על ידי ID למשל Action=1, Comedy=5, Thriller=25 כשאני בוחר לקטלג סרט בקטגוריות מסוימות אני מכניס לתוך field הנקרא "genre" הנמצא בתוך טייבל "movie" הוא מכיל את ה id's שמייצגים את הקטגוריות. ואז באתי לבנות פונקציה באתר שלי שאם אני לוחץ על לינק של קטגוריה, לפי ה ID שלו הוא יעשה שאילתה מתוך ה קטגוריה ויציג לי את כל הסרטים בקטגוריה גירסה מקוצרת של ה table. אני לא יודע אם אני הכי ברור, ניסוח לא הצד החזק שלי. דוגמאות: חשבתי שאני אוכל לעשות כזה דבר SELECT * FROM…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by tatush3,

שלום חברים מחפש בערכת בASP לחיפוש שמות מתחם " דומיין" פנוי או תפוס דרך האתר שלי תודה מראש! תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by LazyBoy,

אני מנסה ליצור footer שתמיד (בלי קשר לרזולוציה) ישב דבוק לתחתית המסך. יש כמובן שני מצבים: 1. כאשר התוכן בחלק העיקרי של האתר לא ממלא את כל המסך ואז יש רווח בין הFOOTER לבין התוכן. 2. כאשר התוכן מלא את כל המקום (תלוי כמובן ברזולוציה) ואז הFOOTER "דבוק" לתוכן וגם לתחתית המסך. אני פשוט לא מצליח לעשות את זה כמו שצריך עם CSS. מישהו בטח כבר נתקל בזה ויכול לעזור. נ.ב - נא לא לשלוח אותי סתם לגוגל - כבר חיפשתי שם ואפילו די הרבה ולא מצאתי משהו שעובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by Psycho17,

צהריים טובים. יש לי בעיה בפסקל... התוכנה לא בונה לי units (אני יודע שצריך לעשות compile אחרי זה Make ואז Build ) בנוסף שיניתי גם בdirectoris את הנתיב של השמירה של הunit שהפסקל אמור ליצור. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולפתור לי את הבעיה הערורה הזו... בתודה רבה אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by razaviv05,

שלום, אני רוצה לעשות כמו ב MSN, שיהיה אפשרות כזאת לשים סקינים אחירים לאתר, יענו כחול אדום ירוק ושטויות כאלה, ושמישהו לוחץ על אחד מהם אז הרקע בצבע אדום נגיד, וכל הגוונים בצבע אדום יענו כל הסקין משתנה וזה בכל העמודים יהיה ככה, חשבתי על לעשות את זה עם קוקי שאם הוא לא היה עושה לי איזה 200 בעיות זה כבר היה מוכן כולל העיצוב, אבל הקוקי המסריח הזה עושה מלא בעיות, חשבתי לעשות יענו כזה דבר, שאם אין לו קוקי במחשב והוא בחר סקין יענו טוב אני יביא תקוד if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']==null) setcookie("skin",$skin,time()+123336); if ($skin!=null && $_COOKIE['skin']!=null) { setcookie("skin","",time()-1000); setcookie("skin",$skin,time()+123336); } עכשיו החרא הזה …

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  18. אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  19. שלום לכולם, פתחתי נושא לפני דיי הרבה זמן (פתחתי חדש כי אני לא בטוח שמותר לי להקפיץ נושא ישן), הבעיה שלי עדיין לא נפתרה ומתוארת בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421546.msg3623732#msg3623732 בכללי, האתר שלי מעוצב בפוטושופ, וכול כתבה כתובה בתוך העיצוב שניתן ליראות דוגמא לכתבה כאן: http://nemex.speeds.co.il/index.php?id=32 בעיקרון כפי שניתן ליראות אין הרבה כיתוב וסירטון קצר, הבעיה היא שאם אני הייתי ממשיך לכתוב, הכיתוב פשוט היה יוצא מהטבלה ש"פוטושופ" ייצא, ולכן אני כול פעם נאלץ לכתוב כתבה קצרה מה שגורם לכך שאני לא יכול לנהל את האתר שלי בחופשיות, עלה לי רעיון, אפשרות אחת היא להתאים את האתר (את האזור שבו כותבים) לתוכן, ככה שאני יוכל לכתוב בלי לדאוג אם זה…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  20. יש לי על המחשב שרת IIS ואני רוצה לפתוח משתמש בשביל חבר שלי ולתת לו 20 מגה שהוא יוכל להכנס עם שם משתמש וסיסמא. וזה יהיה רק בשבילו. איך עושים את זה?

21. שלום אני משתמש ב Turbo Pascal 7. בתוכנית שבניתי המשתמשת בפוינטרים יצרתי תאים בזיכרון בשימוש בפקודה new אם למשל יש לי פוינטר p אז השתמשתי ב new(p). בקטע מסוים בתוכנית אני צריך למחוק תאים מסוימים שיצרתי, כלומר שערכם יהיה שווה nil. השתמשתי בפקודה dispose כך dispose(p). כאשר p מצביע על התא שאני רוצה למחוק. הקומפיילר מראה שהכל תקין ואני יכול להפעיל את התוכנית אבל ברגע שהתוכנית מגיעה לשימוש בdispose אני מקבל הודעת שגיאה: :error 204 invalid pointer operation תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by gkman,

שלום. יש לי את העמוד הזה (נוצר כתוצאה סופית של קוד PHP): <!DOCTYPE HTML> <html> <head> <title> TorahForMe.org </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="he-IL" /> <script> function populate_cat() { document.getElementById("sel_cat").options[0]=new Option("Bible", "1", true, false);document.getElementById("sel_cat").options[1]=new Option("Gemarah", "2", false, false);document.getElementById("sel_cat").options[2]=new Option("Halacha", "3", false, false);document.getElementById("sel_cat").options[3]=new Option("Hebrew", "4", fal…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by devilh,

אני נותן את הקוד הזה mov ax,si mov cx,8 div cx SI-מכיל 4 במקרה זה אני עובד עם האמולטור EMU8086,למי שמכיר-זה נותן לי אופציה להריץ את הקוד בתוך האמולטור,שלב שלב,ככה שאני יכול לדבג בנוחות אחרי הפקודה DIV CX אני אמור לקבל: AX=0 DX=4 מה שאני בפועל מקבל AX= 4000H DX=4 H מסמן מספר בהקסה אני לא מבין מה גורם לדבר המוזר הזה,זה ממש לא הגיוני דוגמא נוספת-אני מריץ את הקוד כאשר SI מכיל 6 ואני מקבל AX=8000H DX=6 למישהו יש רעיון על משהו שיכול להשפיע על החלוקה,או לגרום לכזה מצב? נ.ב ניסיתי גם IDIV

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by dany_tab,

הורדתי והתקנתי קומפיילר טורבו פסקל 7.0 ויש לי בעיות הבאות זה לא נפתח על כל המסך כשאני לוחץ קומפייל ואז רן לא קורה כלום והתוכנית לא רצה מישהו נתקל בבעיות אלה?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  25. Started by GNR,

לפי מה שהבנתי אם מגדירים MASTER PAGE מסוים , אז כל הדפים רק יורשים ממנו את העיצוב. מה שאומר שאם נניח יש לי קישורים בתוך הMASTERPAGE , הם לא יתאימו לדפים שנמצאים בתוך תקיה ויורשים את העיצוב של הMASTER PAGE. אין דרך לעשות שאותם דפים רק "ישלחו" מידע לתוך הMASTER PAGE ? (כמו בIFRAME) תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים