תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, בניתי תוכנת צ'אטים, ובלקיינט השתמשתי ב TcpClient, עכשי ובשביל לקבל response מהשרת השתמשתי בת'ראד חדש עם לולאה, זה עובד מצוין והכל, אבל הבעיה שיש קטע שאני רוצה להוסיף פריט ל ListBox, אבל כשאני מנסה להוסיף הת'ראד פשוט נתקע.. הינה הקוד: public static void GetReq() { while (true) { try { // Get a client stream for reading and writing. // Stream stream = client.GetStream(); NetworkStream stream = client.GetStream(); // Receive the TcpServer.response. // Buffer to store the response bytes. Byte[] data = new Byte[256]; // String to …
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום התחלנו ללמוד השנה על web developer וכל פעם שעשעתי הרצה על כל קובץ, כולל הקובץ הבסיסי הקומפיילר אמר שיש שם איזה linq, בכיתה המורה אמר למחוק את הlinq המעצבן הזה וזה מה שעשיתי אבל אז כשפתחתי את הדף הוא רשם לי שהדף לא קיים. חשבתי שזה בעיה במחשב אז התקנתי הכל על מחשב אחר אבל אחרי כל הפעולות שרשמתי למעלה הוא שוב אמר שהדף לא קיים. התקשרתי למורה שלי והוא אמר לי להתקין visual basic 2010 והייתה שם את אותה בעיה שציינתי.(אבל היה שם קובץ בשם confing שלא היה ב2008) חשוב לציין שבכיתה עשיתי למיטב זיכרוני הכל אותו הדבר רק ששם זה עבד. חברה אני חייב עזרה די דחוף. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
או בכל התקן אחר בתיכנות??? אני מתכנת בC#...
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה דרך התוכנית להפעיל תמונות וזה לא עובד הנה מה שאני מנסה Image2.Picture= App.Path + "\x.jpg" ניסיתי גם בלי ה -"" ככה Image2.Picture= App.Path + \x.jpg תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני לומד את המקצוע הנאחס הזה בביהס ואני צריך עזרה בעבודה שאני פשוט לא יודע איך עושים אותה אז עם משהו יודע להשתמש בתוכנה (אני חושב שקוראים לה TASM.. ) אם השם של התוכנה לא ככה הפקודות בה הם משו כמו mov al,9 inc bx cmp al,cl וכאלה .. בקיצור התרגיל שלי הולך ככה: החל ממען 5H עד מען 20H נתונים מספרים בגדול בית כל אחד צריך למיין את המספרים בסדר עולה ולמצוא את ההפרש בין המספר הגדול ביותר למספר הקטן ביותר ולהציג את הנתונים הבאים בכתובות 25H 26H 27H המספר הקטן אח"כ המספר הגדול ולבסוף, את ההפרש. בעע HELP
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני בניתי iframe שמשנה את גודלו לפי אורך הדף שהוא מציג. זה עובד נפלא באקספלורר, אבל בפיירפוקס זה לא עובד משום מה, ולמרבה ההפתעה אני עובד לפי המוסכמות של W3C. זה פשוט לא מגיב לשורת הקוד הבאה ב javascript : parent.document.getElementById("table1").height = document.getElementById("iFrameIn").scrollHeight + 15; הכוונה היא להגדיל את הטבלה שכוללת את ה iframe לגודל הדף שה iframe מציג. גודל הiframe הוא 100% לכן הוא אמור (!!!) לשנות את גודלו בהתאם לגודלו של הטבלה. האקספלורר משנה את גודל הטבלה בהצלחה אבל פיירפוקס לא מגיב ומראה iframe קטנטן. אני דוקא גולש לרוב בפיירפוקס בגלל המהירות, אבל פה אני לא יודע מה לעשות... ??? כבר פתרתי את הבעיה. אבל עדיין, למה פיירפוקס לא מבין ג'אוו…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם! בדפי jsp: אם אני רוצה להגדיר תיבה או חלון בתוך הדף. (זה בעצם יוצא דף בתוך דף) כאשר: גודל התיבה במאוזן הוא קבוע וגודל התיבה במאונך משתנה בהתאם לתוכן הדף. איך אני עושה את זה? תודה מראש על עזרתכם המעולה.. אתם אחלה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אם אני לומד מדעי המחשב? רוצה מילון בבילון שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
using System; public class JustAClass { public static void Main() { double num, sqrtNum, fraction; num = double.Parse(Console.ReadLine()); sqrtNum = Math.Sqrt(num); fraction = sqrtNum - Math.Floor(sqrtNum); if(fraction > 0) Console.WriteLine("1"); else Console.WriteLine("0"); } } האם מישהו מוכן להסביר לי מהי מטרת הקוד בC#? לאיזה קבוצות קלט אפשר לחלק אותו?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים כאן. אני רוצה ליצור Toollbar בשפת C# אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל ... מישהו יכול לכוון אותי ? אני מתאר לעצמי שזה בסה"כ User Control אבל לאחר היצירה אני לא יודע איך אני מכניס אותו לתוך האקספלור ... אודה לכל עוזר .
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם , אולי מישהו יודע מהי הדרך לקבל את שפת המערכת ( ווינדוס בלבד ) ב C ? לדוגמא אנגלית או עברית..... כמו כן אני מניח שיש שוני בין גרסאות הווינדוס השונות XP ומעלה......
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עכשיו על פרוייקט שמצריך עבודה על מספר רב של קבצים גדולים בו זמנית. מה שקורה זה שאני כותב רכיבים שמקבל כל הזמן חתיכות קטנות של קבצים ומרכיב מהם קובץ גדול (לכל חתיכה יש מזהה לאיזה קובץ היא שייכת) עד שאני מקבל הודעה של סיום קובץ ואז אני שולח הלאה את הקובץ השלם. החתיכות הן מאוד מאוד קטנות, באיזור ה500 בייט והקבצים הסופיים יכולים להיות די גדולים (בין כמה קילובייט לעשרות מגות). מצד אחד אני לא רוצה להחזיק את כל הקבצים בזיכרון כי הוא ייגמר לי די מהר (אני עובד על Win2K Advanced Server עם 2 ג'יגה זיכרון לתהליך). אבל מצד שני אני לא רוצה לכתוב כל חתיכה לדיסק בגלל שאז אני אטחן IO בטירוף. מה שעשיתי זה מימשתי באפר עבור כל קובץ שמחזיק byte[] של החתיכות הקטנות עד שהוא מגיע …
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ב- C++ בעת ניסיון לקימפול תוכנית למה זה?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
הוספתי 2 webservice לפרוייקט שלי,איך אני משייך אותם לתוכנית ? איך אני רואה את זה עובד? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום ברצוני להעלות אתר שכתבתי באינטרנט, הדרישה העיקרית שלי שתיהיה תמיכה בphp myadmin ובאפצי אם זה קשור ושיהיה בחינם תודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט שמכיל אלפי רשומות מידע fixed-width כאשר בסופו יש שורת סיכום ששונה מהתבנית הקבועה. אני צריך ליבא את הקובץ ל sql server 2008 כאשר אני מנסה ליבא אותו באמצעות ssis הוא נופל על השורת סיכום. למישהו יש פתרון??? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום (: אני מלמד את עצמי PHP שאני כל כך אוהב , ואני בונה לעצמי פרוייקט בסיס נתונים של סרטים שיש לי או שראיתי. ואז נתקלתי בבעיה, שלא יכולתי לפתור לבד, מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה, כל קטגוריה אצלי מיוצגת על ידי ID למשל Action=1, Comedy=5, Thriller=25 כשאני בוחר לקטלג סרט בקטגוריות מסוימות אני מכניס לתוך field הנקרא "genre" הנמצא בתוך טייבל "movie" הוא מכיל את ה id's שמייצגים את הקטגוריות. ואז באתי לבנות פונקציה באתר שלי שאם אני לוחץ על לינק של קטגוריה, לפי ה ID שלו הוא יעשה שאילתה מתוך ה קטגוריה ויציג לי את כל הסרטים בקטגוריה גירסה מקוצרת של ה table. אני לא יודע אם אני הכי ברור, ניסוח לא הצד החזק שלי. דוגמאות: חשבתי שאני אוכל לעשות כזה דבר SELECT * FROM…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך עזרה באסמבלי (8086) אני צריך אתר טוב כדי לעשות רענון תודה לכולם זה דיי דחוף
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מ6 בבוקר אני מחפש שרת טוב ואני לא מוצא כולם אם חסרונות שונים: או שהשרתים אם 20 מגה ואני רוצה מעל 100 מגה או שאין אתר של שרת או שזה לא בחינם או שזה לא תומך בכול השפות או שזה תומך אך בשפות הישנות הדרישות שלי לשרת. 1.יותר מ100 מגה 2.בחינם 3.שלא יפול אחרי חצי שנה 4.שיתמוך בכול השפות והגרסות החדשות חיפשתי גם פה בגוגל הכול כמעט ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי משהו שיעמוד על כול ה4 הדרישות שלי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה התקנתי אצלי DB של MYSQL ואני עובד איתו ב .NET ב C# אני מתחבר ועובד מול ה DB שמותקן במחשב שלי עכשיו כאשר אני יסיים את הפרויקט אני מעוניין שכל מחשב יוכל להתקין את הפרויקט ולעבוד איתו כלומר הוא צריך גם להשתמש ב DB שאני עובד איתו איך אני יכול לחבר בין השניים או איך בכלל משתמש הקצה שיתקין את הפרויקט יתקין את הסכמה שלי תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז ככה... אני עובד עם מודלים (Module)... עכשיו יש לי טופס בשם form1 ויש בו קבוע (Const) בשם BlockSize אני רוצה שהקבוע הזה (BlockSize) ישמש אותי גם במודלים...איך אני עושה את זה?? משהו עם Public??
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך לתת למשתנה ערך רנדומלי בתחום מסוים, נגיד בין 1 ל-100. איך אני עושה את זה? אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שלא הצלחתי להתגבר עליה , מקווה שתוכלו לעזור לי: כתבתי תוכנית ב++C עובדת טוב ומתקמפלת על המחשב שלי , הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ אותה על מחשב אחר זה אומר שחסר DLL וכל מיני דברים אחרים. אציין שעל המחשב אין שום סביבת פיתוח כלשהי. איך אני מקמפל את התוכנית שתעבוד על כל פלטפורמה (לא בהכרח על לינוקס , מאק וכו' אני אסתפק בגרסאות של ווינדוס למינהן) , ללא צורך בהתקנה של רכיבים מיוחדים לשם כך? כמו כן ניסית גם לקמפל בגרסת Release אבל עדין אני מקבל את אותה שגיאה. (אני לא יכול לתת את השגיאה במדויק כי מנסים להפעיל את זה על מחשב מרוחק ממני ואמרו לי שזה רושם להם שחסר DLL וכל מיני שאר ירקות). תודה על העזרה, גל נ.ב. גם חבר שלי שעכשיו שלחתי לו טוען לחוסר בDLL. אציי…
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-