עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Psycho17,

צהריים טובים... אני עושה פרוייקט חמש יחידות בגרפיקה ממוחשבת בפסקל...(כן אני יודע שזה קצת מצחיק גרפיקה ופסקל אבל זה מה יש) אני צריך את הקובץ NewDelay.tpu למי שיש ויהיה מוכן לשלוח לי אותו זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה דרך התוכנית להפעיל תמונות וזה לא עובד הנה מה שאני מנסה Image2.Picture= App.Path + "\x.jpg" ניסיתי גם בלי ה -"" ככה Image2.Picture= App.Path + \x.jpg תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  3. עדיף שיהיה בלי פרסומות

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

זאת השאלה http://img207.imageshack.us/my.php?image=61097479ob8.jpg מה שסיבך אותי זה המשוואה שרשמו שם(ל J אין התקדמות). אני חושב שb[j] = לסכום כל המספרים מ0 ועד לJ במערך a. לדוגמא a= 1,2,3,-2,2 b=1,3,6,4,6 אני צודק?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by OC,

חשבתי על בניית תוכנית שבודקת אתה המספר עם היא שלמה או לא: בתוכנית הישמשתי ב int שמחזיר רק שלמים השאלה שלי עם אפשר ליבנות תוכנית שמגדרים את המישתנים רק ב double והיא תיבדוק עם ערך שלם או לא כי אני חושב שמה שעשתי זה כאילו להישתמש בבאג כאילו אני קולט 34.5 אבל זה מקבל רק את 34 במיספר וזה כאילו ניצול באג כי בטח שפות תיכנות אחרות עם מישתנה שקולט רק שלמים מקבל מיספר נגיד 34.4 אז ביגלל שהוא קולט רק שלמים אז התוכנית תקרוס או משהוא. #include<iostream> using namespace std; int main() { int x; double t; double y; double p; double r; cout<<"put 2 number"<<endl; cin>>p; x=p/1; t=p/1; y=x+1; if(t>x&&t<y) { cout<<"lo shalem:"&l…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by pooki_1,

שלום לכולם יש לי בעיה עם איזה תרגיל רקורסיה קטן צריך לקבל מערך וגודל, ולהחזיר מערך חדש שמכיל כל איבר פעם אחת (כלומר אם יש כפולים אז להשמיט אותם) חשבתי בהתחלה אולי למיין אותו ואז לבדוק כל פעם מתי משתנה מספר, אבל העניין הוא שברקורסיה זה קצת מסבך לי את החיים ובכלל המערך מוגדר כ const אז אני לא בטוח אם מותר לקשקש אותו ככה, אפשר אולי כיוון מחשבה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  7. שלום אני משתמש ב Turbo Pascal 7. בתוכנית שבניתי המשתמשת בפוינטרים יצרתי תאים בזיכרון בשימוש בפקודה new אם למשל יש לי פוינטר p אז השתמשתי ב new(p). בקטע מסוים בתוכנית אני צריך למחוק תאים מסוימים שיצרתי, כלומר שערכם יהיה שווה nil. השתמשתי בפקודה dispose כך dispose(p). כאשר p מצביע על התא שאני רוצה למחוק. הקומפיילר מראה שהכל תקין ואני יכול להפעיל את התוכנית אבל ברגע שהתוכנית מגיעה לשימוש בdispose אני מקבל הודעת שגיאה: :error 204 invalid pointer operation תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  8. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

דוגמה: <html> <body> bblablabla כאן ייכנס עמוד חיצוני </body> </html> תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  9. אני רוצה לגשת ל-TextBoxes שקיימים בתוך אפליקציות ב- Windows. אם זה החלון כתיבה ב- Notepad, ה- Address Bar ב- Explorer או סתם איזה TextBox. אני רוצה לגשת אליהם כאשר הם יהיו Focused והמשתמש יפעיל איזהשהו Trigger (כמו לחיצה על כפתור שנקבע מראש). האם זה בכלל אפשרי לגשת ל- Focused Text Boxes? אני רוצה לקרוא מהם מידע ולשנות אותו.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. Started by tatush3,

שלום חברים מחפש בערכת בASP לחיפוש שמות מתחם " דומיין" פנוי או תפוס דרך האתר שלי תודה מראש! תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by liran2003,

שלום, רציתי לשאול מה לומדים בעיצוב תוכנה בבית ספר? זה אמור להיות קשה? יש לי דילמה.. עשיתי כבר 3 יחידות במדעי המחשב/פסקל ואלו ה-2 האחרונות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by guy89,

איך עושים אתר בסגנון הזה: http://www.startpage.co.il/news או בסגנון הזה: http://rotter.net/news/news.php או בסגנון הזה: http://news.fresh.co.il לקחו את כל הRSS של כל האתרים וליד כל RSS כתוב מאיזה אתר באיזה שעה ובאיזה תאריך פורסם המודעה. אני לא מסתדר עם כל המדריכים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או ללמד אותי את הקוד של איך עושים את זה. תודה לעוזרים

13. אז ככה עם מישהו מכיר אתה שמסביר איך לעשות את זה... ואיזה תוכנה הכי מוממלצת לבניית סירטוני הפלאש?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  14. אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  15. Started by liran2003,

שלום, אני מנסה לבנות עמוד הרשמה, ואני רוצה שכשאחרי שהנתונים ייכנסו למסד נתונים, תוצג הודעה בעמוד חדש המודיעה שההרשמה התבצעה בהצלחה. איך עושים זאת? הנה חלק הקוד הרלוונטי: // הצבת משתנים מהטופס $userName = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; $password2 = $_POST['password2']; $e_mail = $_POST['e_mail']; // השוואה $uname = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `userName`='$userName'"); $email = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `e_mail`='$e_mail'"); if(isset($_POST['submit'])) { if ($userName == '' | $password == '' | $e_mail == '') $error = "שגיאה: חייב להכניס את כל הנתונים"; elseif ($password <> $password2){ $error = …

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by _y_,

היי אשמח לתשובה ממי שיודע , מה קורה למידע שמכניסים כשנרשמים לאתר ואז מבטלים את הרשמה באותו אתר, המידע נמחק אוטומטית מהממסד נתונים או שאחרי זמן מסוים הוא נמחק ? זה ממש חשוב לי, תודה רבה .

17. Started by Imtheman,

אני רוצה ללמוד ASP על איזה תוכנת פיתוח אתם ממליצים ???

18. שלום ברצוני להעלות אתר שכתבתי באינטרנט, הדרישה העיקרית שלי שתיהיה תמיכה בphp myadmin ובאפצי אם זה קשור ושיהיה בחינם תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by Sango,

שלום, אני כותב צאט בשיטת לקוח-שרת, שאלה שלי זה איך אני בודק שהמשתמש שהתחבר באמת משתמש בקליינט שלי ולא התחבר דרך טלנט למשל? תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  20. כי אני בשרת עצמו אני מנסה לזהות אותו כ MS 2005 SQL ועד עכשיו האתר לא עובד לי,וניסתי מלא, האם אני צריך להמיר אותו ל SQL MS 2005 ואז זה יעבוד לי? בניתי אתר ASP 3.5 הכל עובד לי במחשב ולא בשרת.. יש איזה טיפ? איך בדיוק מוצאים אותו בקונטקטסטרינג?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by free fraek,

אני לא מבין מה הדבאגר רוצה ממני ניסיתי כל דבר.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by Nevo,

הינה כתובת לאתר שלי: http://bupdate.tollfreepage.com/ אם תשימו לב יש בעיה עם כמה אותיות: ם,ו,א איך אני פותר בעיה זו? זה ממש דופק את האתר. ואני לא יודע איך לסדר את זה. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by X-It,

אני מעוניין ללמוד תכנות זאת אומרת איך עושים תוכנות........ אני מעוניין ללמוד PHP SQL ובקשר לאיך עושים תוכנות אני לא יודע באיזו תוכנה אבל שמעתי על C וC++... ואני חדש מאוד בעניין הזה ואין לי שום ידע בזה... ואני לא יודע מה זה פסקל וכאלה דברים... בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. אז ככה... אני עובד עם מודלים (Module)... עכשיו יש לי טופס בשם form1 ויש בו קבוע (Const) בשם BlockSize אני רוצה שהקבוע הזה (BlockSize) ישמש אותי גם במודלים...איך אני עושה את זה?? משהו עם Public??

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by kobikal,

שלום לכולם , אולי מישהו יודע מהי הדרך לקבל את שפת המערכת ( ווינדוס בלבד ) ב C ? לדוגמא אנגלית או עברית..... כמו כן אני מניח שיש שוני בין גרסאות הווינדוס השונות XP ומעלה......

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.