תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מ6 בבוקר אני מחפש שרת טוב ואני לא מוצא כולם אם חסרונות שונים: או שהשרתים אם 20 מגה ואני רוצה מעל 100 מגה או שאין אתר של שרת או שזה לא בחינם או שזה לא תומך בכול השפות או שזה תומך אך בשפות הישנות הדרישות שלי לשרת. 1.יותר מ100 מגה 2.בחינם 3.שלא יפול אחרי חצי שנה 4.שיתמוך בכול השפות והגרסות החדשות חיפשתי גם פה בגוגל הכול כמעט ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי משהו שיעמוד על כול ה4 הדרישות שלי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה... אני עובד עם מודלים (Module)... עכשיו יש לי טופס בשם form1 ויש בו קבוע (Const) בשם BlockSize אני רוצה שהקבוע הזה (BlockSize) ישמש אותי גם במודלים...איך אני עושה את זה?? משהו עם Public??
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי אנשים ! יש לי את הפונקציה הנתונה, אני יודע שהיא אמורה לקבל מחרוזת טקסט, ומס' שלם n ואמורה להחזיר את האות השכיחה ביותר במילה n. char Count_Word (char* Str, int n) { int i=0; int j=0; char buff[10000]; int k=n; for (i = 0 ; k > 1 ; i++) if (Str[i] == ' ') k--; for (j = i, i = 0; Str[j] && Str[j] != ' '; j++, i++) buff[i] = Str[j]; buff[i] = 0; return Popular_Letter (buff); } למשל: נניח ויש לנו את המשפט: "hw is the best forum ever" אז אם אני רוצה לדעת איזה אות מופיעה הכי הרבה במילה השלישית, אז לפונקציה אני אכניס n=3, ואת המחרוזת שלי (שהיא המשפט). הפונקציה משתמשת הפונקציה נתונה אחרת כפי שניתן לראות שאותה פונק' אחרת היא מקבלת מצביע ל…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי מחלקה האחראית על רשימה מקושרת שכל נוד בה היא מחלקה טמפלטית. נתקלתי בבעיה של מימוש האופרטור <<, אני מעוניין להדפיס את כל הרשימה. הבעיה היא אם מדובר ברשימה מקושרת של int אזי אני צריך להשתמש ב-<< הרגיל, אחרת אם אני מעוניין להדפיס מחלקה אחרת(את כל השדות שלה למשל) אני צריך להשתמש במימוש שלי, איך אפשר לגרום לקומפיילר להשתמש במימוש הנכון של האופרטור. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
האם בC++ אפשר לגשת (ואם כן, איך) לטקסט בזיכרון הCOPY/PASTE של חלונות? יש לי ישום (בשפה אחרת) שמכניס את התשובות שלו לזיכרון, ואני רוצה שהתוכנה בC++ תיקח את המידע מהזיכרון ותשתמש בו לצרכים שלה. תודה, LazyBoy
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זה דיי קשור לפה, שאלה שלא הצלחתי לפתור: Design a circuit that adds four 1-bit binary numbers simultaneously by using full-adder circuits זה לא פשוט כמו שזה נראה, זה דיי טריקי. אם למישהו יש רעיונות/טענות/מענות מוזמן להגיב תודה.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני אמור לכתוב תוכנית של קבלה של בית מלון. בגדול הכל נראה סבבה, אבל יש משהו קצת מטריד פה... המשתמש באחד מעשרות השלבים אמור להתייחס לבא: (הועתק מהתרגיל) מהם ימות השבוע עבורם מבוצעת ההזמנה, הזמנה לכל היותר תארך שבוע ) 7 ימים(. הקלט יראה מהצורה a-b כאשר a יום הכניסה לחדר ו b יום פינוי החדר. אם הקלט אינו מהצורה הנתונה או אם a או b אינם בתחום 1 .. 7 אז תודפס ההודעה " ERROR " והתוכנית תסתיים. דוגמאות לקלט חוקי: 2-7 : המשתמש ישהה 6 ימים משני עד שבת. 6-5 : המשתמש ישהה 7 ימים משישי עד חמישי. 3-3 : המשתמש ישהה רק את יום שלישי. עבור ימי שישי הלקוח ישלם תוספת בסך 20 $ לאדם ללילה, עבור ימי שבת תוספת בסך 30 $ לאדם ללילה. אם באותה הזמנה נכללים גם יום שישי ויום שבת אז התו…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי home edition, ומצאתי מדריך שצריך דיסק של windows 2000 ומתקינים דרכו את הIIS על windows xp home edition. למישהו יש דרך אחרת? או תוכנה אחרת במקום IIS שעובדת על Windows XP - Home Edition?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם. אשמח אם מישהו יעזור לי או יסביר לי איך אני לוקח תוכנית בC# ומתרגם אותה לאלגוריתם. בתודה מראש,אור.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לשים כמה קישורים על תמונה ושיהיה מעליו מרחפים מצאתי איזה משהו כזה אבל שמגדילים ומקטינים את החלון הקישור זז.... עשיתי אתר עם דוגמה לכך שהקישור זז http://www.gmybox.com/1111
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
פתח ויישם תוכנית שהקלט שלה הוא שני מספרים שלמים, חיוביים, דו ספרתיים ופלט שלו הוא הודעה האם שני המספרים מורכבים מאותן ספרות. למשל, עבור הקלטים 17 71 , 25 52 יהיה הפלט של ההודעה שמהספרים מורכבים מאותם ספרות. לא מצליח לעשות את זה בפסקל...
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד תכנות זאת אומרת איך עושים תוכנות........ אני מעוניין ללמוד PHP SQL ובקשר לאיך עושים תוכנות אני לא יודע באיזו תוכנה אבל שמעתי על C וC++... ואני חדש מאוד בעניין הזה ואין לי שום ידע בזה... ואני לא יודע מה זה פסקל וכאלה דברים... בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
איזה פקודה אני צריך להכניס לקובץ כדי שיראה לי index של כל הקבצים בספריה שהוא נמצא בה בלי להוסיף כל פעם קובץ ידנית?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות עמוד הרשמה, ואני רוצה שכשאחרי שהנתונים ייכנסו למסד נתונים, תוצג הודעה בעמוד חדש המודיעה שההרשמה התבצעה בהצלחה. איך עושים זאת? הנה חלק הקוד הרלוונטי: // הצבת משתנים מהטופס $userName = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; $password2 = $_POST['password2']; $e_mail = $_POST['e_mail']; // השוואה $uname = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `userName`='$userName'"); $email = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `e_mail`='$e_mail'"); if(isset($_POST['submit'])) { if ($userName == '' | $password == '' | $e_mail == '') $error = "שגיאה: חייב להכניס את כל הנתונים"; elseif ($password <> $password2){ $error = …
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
אני צריך לכתוב שיטה שבודקת האם בעץ כלשהו האבות יהיו בעצם מכפלת הבנים.. כלומר אם יש לי עץ בו יש אב בערך 20 ושני בנים בערכים 5,4, אזי היא תחזיר true. חובה שכל האבות בעץ יעמדו בתנאי. מישהו יכול לתת לי כיוון \ פסאודו \ אלגו' ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כתבתי טופס התחברות שברגע שהקלט מתאים לנתונים שבמסד, אמור לשמור קוקיז עם פרטי המשתמש. אבל לא נשמר כלום. זה קטע הקוד: elseif ($_POST['username'] == $info['name'] && $pass== $info['password']) { setcookie("pass_hash", $info['password'], time()+3600); setcookie("member_id", $info['id'], time()+3600); $connect = 'מתחבר, אנא המתן...'; echo ('<META HTTP-EQUIV="refresh" content="0;URL=index.php">'); } else { $error = "שגיאה: שם משתמש ו/או סיסמא אינם נכונים"; }
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלת צעירות ממש... אבל אחרי עבודה מרובה עם וויזואל סטודיו, נסגר לי טאב של העורך הוויזואלי(איפה שמוסיפים כפתורים, טקסטים וכולי לתוכנה). נשארתי עם שני קבצים, קובץ הקוד המקורי Program.cs, ועוד קובץ Program.Designer.cs... אין לי מושג איך להחזיר את החלון של העריכה, שלוחצים על DEBUG, התוכנה קופצת והכל רץ חלק, זה לא שנמחק לי משהו.. מישהו יודע איך מחזירים אותו?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי קומפיילר טורבו פסקל 7.0 ויש לי בעיות הבאות זה לא נפתח על כל המסך כשאני לוחץ קומפייל ואז רן לא קורה כלום והתוכנית לא רצה מישהו נתקל בבעיות אלה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת c# ואני רוצה לתכנת סרגל כלים לאינטרנט אקספלורר. דוגמא לסרגל כלים שפותח באופן עצמאי: http://israelradio.lihi.co.il/ מישהו יכול לכוון אותי למידע בנושא? מדריכים? מידע? כל דבר שיעזור לי ללמוד לבנות סרגל כלים.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה הקוד לשם כך? אשמח ללתגובה בהקדם תודה!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במדריך ללמידת שפת תכנות ומדריך לבניית תוכנות, למתחילים - ואני מעדיף בעיברית. מתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-