תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! רציתי לבנות App קטן בPHP שאני מזין לו תאריך בעתיד, הוא משווה עם התאריך העכשווי ועושה ספירה לאחור שמראה כמה ימים, שעות, דקות ושניות נשארו. הבעיה שאני די חדש בPHP ולא יודע ממש איך לבנות את זה.. מישהו יכול לתת לי קוד או להסביר לי? עריכה: לא משנה... הצלחתי לעשות את זה... אבל יש לי שאלה אחרת... עכשיו שיש את השעון ספירה לאחור, הוא סטטי. איך אני יכול לעשות שכל שניה הוא יתעדכן אבל לא יעשה "הבהובים"?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מישהו יכול לאתר ? השפה היא JAVA... תודה ! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך עזרה באסמבלי (8086) אני צריך אתר טוב כדי לעשות רענון תודה לכולם זה דיי דחוף
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
כאשר מבקשים להעזר באשף, מתקבלת הודעה : activex component can't object ללא האשף ניתו ליצור טבלאות טפסים וכ' מה הסיבה? איך יוצאים מזה ?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
צהריים טובים... אני עושה פרוייקט חמש יחידות בגרפיקה ממוחשבת בפסקל...(כן אני יודע שזה קצת מצחיק גרפיקה ופסקל אבל זה מה יש) אני צריך את הקובץ NewDelay.tpu למי שיש ויהיה מוכן לשלוח לי אותו זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לכתוב תוכנה שגולשת לאתרים ומרידה משם מידע (ב C#), הבעיה שלי היא שכרגע הקוד שלי מאוד מסורבל וגם לא תמיד עובד.......... תהיתי אם מישהו יודע על מימוש שכזה כלומר אחד שתומך בגלישה לאתר, לחיצה על לחצנים, קומובו בוקסים וכו'. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
אני רוצה דרך התוכנית להפעיל תמונות וזה לא עובד הנה מה שאני מנסה Image2.Picture= App.Path + "\x.jpg" ניסיתי גם בלי ה -"" ככה Image2.Picture= App.Path + \x.jpg תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הראשונה שלי ב php. ההתקנה בוצעה ע"ג פלטפורמת winxp המריץ שרת web מסוג apache2.0.5. קובץ ההתקנה בוצע ע"י php-4.3.9-installer ובתחילת ההתקנה התבקשתי לסמן את סוג ה web server עימו אני עובד. ברירת המחדל היתה iis אך שיניתי את הסימון ל apache. בסוף ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: ובכן בדקתי את ה install.txt שהוא קובץ מאוד גדול ושם כתוב שעדיף לבצע התקנה ידנית ולא באמצעות ה installer. לא כל כך הבנתי בדיוק איך מתבצעת התקנה ידנית. נכנסתי ל htpd.conf ולא ראיתי דרך לשנותו. מישהו יכול להסביר לי מה משמעות הודעת השגיאה הזו ? איך לבצע התקנה ידנית ? איך לעדכן את httpd.conf ? ובכלל, מה עושה מי שלראשונה בחייו מתקין php ונדרש לפנות לקבצי conf של apache, ל install.txt של php, להבדיל בין התקנה…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ב HTML.. מישהו יודע מה הסקריפט לזה שאם אתה עובר עם העכבר על תמונה היא הופכת לתמונה אחרת? (כן, ככה משתמשים כולם בכפתורים, אתה עובר עליהם והם "נדלקים"), ועוד קוד אחד, קוד שעושה סרטון וידיאו בתוך הדף (מובנה על הדף.. מתוך סרטון שהעלתי לשרת). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חשבתי על בניית תוכנית שבודקת אתה המספר עם היא שלמה או לא: בתוכנית הישמשתי ב int שמחזיר רק שלמים השאלה שלי עם אפשר ליבנות תוכנית שמגדרים את המישתנים רק ב double והיא תיבדוק עם ערך שלם או לא כי אני חושב שמה שעשתי זה כאילו להישתמש בבאג כאילו אני קולט 34.5 אבל זה מקבל רק את 34 במיספר וזה כאילו ניצול באג כי בטח שפות תיכנות אחרות עם מישתנה שקולט רק שלמים מקבל מיספר נגיד 34.4 אז ביגלל שהוא קולט רק שלמים אז התוכנית תקרוס או משהוא. #include<iostream> using namespace std; int main() { int x; double t; double y; double p; double r; cout<<"put 2 number"<<endl; cin>>p; x=p/1; t=p/1; y=x+1; if(t>x&&t<y) { cout<<"lo shalem:"&l…
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כשהיה לי XP פשוט הלכתי ל: http://127.0.0.1/'filename'.asp וזה עבד. אבל עכשיו, כשאני משתמש במ"ה VISTA ULTIMATE x86 אני מקבל את השגיאה הבאה: http://i26.tinypic.com/2qtwncj.jpg אגב, לקבצי html. אני כן יכול להיכנס. פתרון, מישהו? עריכה: במחשבה שנייה, אולי זה יותר מתאים לפורום 'תוכנה'.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כי אני בשרת עצמו אני מנסה לזהות אותו כ MS 2005 SQL ועד עכשיו האתר לא עובד לי,וניסתי מלא, האם אני צריך להמיר אותו ל SQL MS 2005 ואז זה יעבוד לי? בניתי אתר ASP 3.5 הכל עובד לי במחשב ולא בשרת.. יש איזה טיפ? איך בדיוק מוצאים אותו בקונטקטסטרינג?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כיצד אני פותח קובץ תמונה דרך תוכנית ב-VB בעזרת פקודת SHELL ?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, שאלונת... אם אני צריך למצוא את החודש הנוכחי (לפי שעון המחשב \ אינטרנט = לא קריטי), האם המחלקה Date והשיטה getMonth ייתנו לי את החודש הנוכחי או שאני צריך להשתמש במח' אחרת ? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אם אני לומד מדעי המחשב? רוצה מילון בבילון שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים ואני צריך לעשות לו פילטר מורכב כלומר איפה ש וש וש תציג אני אסמך אם מישהו יוכל לתת דוגמא או איך לשלב SQL תודה רבה רז
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
אני כותב פרויקט סיכוםבשפת בc#(משחק frame it שמורכב מלוח בגודל n*n משבצות ומשבצת אחת היא ריקה, המטרה לסדר את המשבצות בתת המטריצה בגודל 2 -n-2*n לפי לוח אחר נתון בגודל n-2*n-2) אני רוצה שהמחשב יעזור לי להגיע לפתרון בצורה הטובה ביותר, המשחק הוא כעין מבוך אבל האלגוריתם של מבוך הפשוטים לא עזרו לי,אם יש למישהו כיוון או רעיון זה יעזור לי מאד! תודה רבה. ???
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במדריך ללמידת שפת תכנות ומדריך לבניית תוכנות, למתחילים - ואני מעדיף בעיברית. מתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע, שמתחיל קמפיין ביחד עם 'פעולה ירוקה' בת"א נגד פרסום במרחב הציבורי. אם אלה שלטי החוצות בגודל של בניין רב קומות, טלוויזיות הענק ועוד. אני רוצה להרים אתר פשוט, שגולשים יוכלו להכניס פרטים כמו שם, ת"ז ואימייל כדי לחתום על עצומה שדורשת הסרה של כל הפרסומות במרחב הציבורי. עם העצומה אנחנו ניגש לראש העיר, ונצרף אותה להצעת חוק. אני אצלם את הקמפיין והעוזרים לו. אודה לכל עזרה אפשרית. אם יש מתנדב שמרגיש כמוני וכמו רבים אחרים לגבי פרסום, ויכול לעזור בתכנות, שיפנה אלי ל- yuval.shor@gmail.com או ב: 054-2096757
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
התקנתי win XP ועכשיו אני לא מצליח לכתוב בעברית בתוכנת turboc (תוכנת dos). התקניתי את העברית בדוס וגם תוסף עברית לדוס אבל עדין זה כותב בג'בריש - האם יש פתרון??? זה די חשוב! תודה.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם! בדפי jsp: אם אני רוצה להגדיר תיבה או חלון בתוך הדף. (זה בעצם יוצא דף בתוך דף) כאשר: גודל התיבה במאוזן הוא קבוע וגודל התיבה במאונך משתנה בהתאם לתוכן הדף. איך אני עושה את זה? תודה מראש על עזרתכם המעולה.. אתם אחלה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-