עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by D-M-X,

איך אני יכול להשתמש בפונקציה REPLACE שמחליפה כל מופעשל תו מסוים בתו אחר כשהתו שאני רוצה להחליף הוא מרכאות? (הבעיתיות היא שאני לא מצליח לשים מרכאות בין מרכאות) תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  2. האם ניתן להשתמש ב VISUAL STUDIO על מנת להתחבר לשרת FTP ולערוך את הקבצים מקומית בשרת? נמאס לי כל הזמן להעתיק את קבצי הASP אלי למחשב, לערוך אותם ואז להעתיק אותם בחזרה לשרת כדי לראות את השינויים.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by s_b54,

אני רוצה לדעת איך ליצור שיהיה אפשר להירשם לאתר שלי איך אני עושה את זה בבקשה עיזרו לי זה דחוף

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. למה כשיוצאים מהפונ' הנתונים לא נשמרים? struct WindowPoints { int xCoor; int yCoor; }; void userWinCoorInput(WindowPoints winPointA, WuindowPoints winPointB); int main() { WindowPoints winPointA, winPointB; userWinCoorInput(winPointA, winPointB); return 0; } //User window coordinates input void userWinCoorInput(Points winPointA, Points winPointB) { cout << endl << "A Window point X coor: "; cin >> winPointA.xCoor; cout << "A Window point Y coor: "; cin >> winPointA.yCoor; cout << "B Window point X coor: "; cin >> winPointB.xCoor; cout << "B Window point Y coor: "; cin >> winPointB.yCoor; }

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  5. קיבלתי משימה ליצור מערכת של ספרייה שקולטת נתונים של ספרים: שם ספר, שם מחבר, קוד ושנת הוצאה ומכניסה אותו לקובץ, אבל המערכת צריכה גם למיין את הקובץ לפי אינדקסים של שם המחבר, כך שעבור כל ספר יהיה משתנה IndexAuthor שיצביע לשורה של הספר הבא לפי סדר א"ב של הסופרים. אותו דבר גם עבור שם הספר. (המערכת לא צריכה למיין את הספרים לפי סדר הא"ב בתוך הקובץ אלא רק לפי אינדקסים כפי שהוסבר) לדוגמא: (השורה הראשונה ריקה IndexAuthor=-1, IndexName=-1) מספר שורה | שם המחבר | IndexAuthor שורה 1: | \0 | 2 שורה 2: | אבי | 4 שורה 3: | יוסי | 1- שורה 4: | גלית | 5 שורה 5: | דן | 3 הבעיה היא שבפונקציה sort שאחרי add (הוספת ספר) יש בעיה והאינדקסים ש…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by p-o-i,

יש לי לכתוב פונקצייה מקבילה לפונקציית הסיפרייה atoi - ascii to int הנה מה שבניתי- (char* atoi(int x,char *str { int i=0,tmp=x; if(*str==NULL) return NULL; while((tmp/10)>0){ tmp/=10; i++; } if(sizeof(str) > (i+1)){ sprintf(str,"%d",x); return str; } return NULL; } [] אסור לי לשנות את הפרוטוטייפ, אז בעקרון השאלה שלי היא איך אני בודק שהגודל של המספר לא חורג מגבולות המערך אם המערך כן הוקצה דינאמית אבל לא מכיל כלום אפילו לא NULL...(זה מה שניסיתי לעשות עם הTMP והSIZEOF...)

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  7. Started by denzel12,

שלום אנשים, לפני כמה ימים התקנתי את ה- visual c++ ואני זקוק לעזרתכם. האם ידוע לכם כיצד ניתן להריץ תוכנית כך שה- output (פלט) שלה ייכנס לתוך קובץ של notepad? אשמח אם תוכלו לפרט את השלבים של הפעולה הזו. אודה לתשובתכם.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by zipzip,

הי חברה אז ככה הגדרתי משתנה מטיפוס HebrewCalendar-לתאריך עברי ישנם פונק' למשתנה כזה להביא לי יום חודש ושנה עברית (בערך מספרי) אני רוצה לחבר בין שלושתם לתאריך אחד, הצלחתי לעשות את זה בmsgbox : MsgBox(dateheb.GetDayOfMonth(ddate) & "/" & dateheb.GetMonth(ddate) & "/" & dateheb.GetYear(ddate)) וגם בתוית טקסט זה נכנס (ddate-תאריך לועזי, dateheb-משתנה מסוג HebrewCalendar) השאלה שלי זה אם יש מצב כזה להכניס תאריך עברי שלם(יום,חודש,שנה) לתוך משתנה כמו שיש משתנה ששומר תאריך לועזי ? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by orninyo,

איך ניתן לעשות שלא יהיה אפשרי ללחוץ "הקודם" ולחזור לעמוד מסויים ? עשיתי את זה בדרך מסורבלת בעזרת PHP , שאלתי אם יש דרכים פשוטות לעשות זאת

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by stl,

שלום בניתי אתר אינטרנט קטן שמתחבר גם ל SQL שלי, מציג נתונים ומשנה נתונים שמתי את האתר ב IIS ווהוא עובד מצוין אפשר לגלוש אליו מכל מקום. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה שימשיך להיות מחובר ל SQL-SERVER שאליו הוא מחובר ואני יעביר את האתר ל IIS במחשב אחר חשבתי שזה רק שינוי הconnertionstring קראתי בכל מיני אתרים וחיפשתי איך עושים את זה והבנתי (אני מקווה שנכון) שיש להגדיר Server ב aspnet_regsql. לי יש כתובת IP של המחשב שאליו אני רוצה להתחבר איך אני הופכת אותו לשם של server במחשב שלי או שאולי אני ממש לא מבינה ואני עושה את זה עקום. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמסביר את זה קצת או לעזור לי בהכוונה או טיפ קטן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  11. שלום לכולם, אני כבר מספר שבועות עובד על פרוייקט , ועדיין לא מצאתי פיתרון איכותי לבעיה רצינית שניצבת לפני. אני בונה סימולטור בסביבת visual עבור מערכת real-time שעובדת בסביבת mtos עם קומפיילר של metaware HIGH C יש חוסר התאמה בין הקומפיילרים, כל מיני אופטימיזציות real-time יות שאין בvisual . אז מה אני צריך? אני רוצה להשתמש בקבצי מקור של המערכת real-time אשר כתובים בשפת c ולצרף אותם לאפליקציה שלי. הבעיות הן: 1. בגלל כל האופטימיזציות של הקומפיילר של המערכת real-time אני לא יכול פשוט לצרף אותם אליי 2. ישנם עוד מספר בעיות syntax שקומפיילר metaware "אוכל" ואילו הקומפיילר של visual לא אוכל. אני חשבתי על פתרון כזה: לקמפל את הקבצים של המערכת real-time ביחד עם קובץ שלי, לבצע להם לינק…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by 3583,

שלום! יש לי בעיה בהרצת פרויקט עם debugger ב .net. עד עכשיו הdebugger עבד מצוין. עכשיו כשאני מריצה את הפרויקט באופן רגיל, הכל רץ כמו שצריך. אבל כשאני מריצה אותו עם debugger, קוד הhtml של הדף שנפתח הוא מעוות כלומר חלק מהקוד לא מופיע וחלק אחר מופיע כמה פעמים. התקנתי את ה .net שוב והבעיה נפתרה אבל חזרה אחרי כמה ימים.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. אהלן, אני תכניתן יחסית "צעיר", באוגוסט 2005 סיימתי קורס תכנות של ממר"מ (בסמ"ח היום). לאחרונה קיבלתי בקשה מחבר של חבר של חבר לבנות איזה תכנה. אמרתי שאני אשמח והוא שקל מה הם התעריפים אז הבטחתי לבדוק את העניין ולחזור אליו. וכאן אתם נכנסים, התכניתנים היותר מנוסים. איך מתבצעת הגבייה? לפי שעה? לפי היקף הפרויקט? סכום מקדים עם אפשרות ליותר למקרה שהפרויקט יהיה יותר מסובך משחשבתי? לא לשכוח שאני עוד תכניתן די חדש וזאת פעם ראשונה שאני בונא תכנה בתשלום. בתודה מראש, גל.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by moo2004,

היי, יש לי פה בערך 60 מחשבים ב Workgroup ואני רוצה לשנות להם את השעה. איך אני עושה את זה בעזרת Batch File?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. שלום לכולם , אני חדש פה ובכלל בתחום המחשבים , ואחת התוכניות הראשונות בספר שממנו אני לומד , אינה עובדת ב VS , ונרשמת לי הודעת אזהרה . בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות את התוכנית ואת האזהרה , בתודה מראש .. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by Asterix3,

שאלה אם יש אתרים או מדריכים שיכולים לעזור לי בנושא תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  17. לכל המעוניין לעזור : ברצוני לכתוב תוכנית שקוראת מקובץ טקסט של 4000 תווים. התוכנית תמיר כל אות לערך הבינארי שלה ותציב במערך אותיות של 4000 תאים. לאחר מכן אני מבצע עוד כמה מניפולציות על הנתונים ואז ברצוני לכתוב לקובץ טקסט חדש מעיין טבלה שמציגה את הנתונים בצורה הבאה: char index hex value ascii value binar value 1 1fh blabla.. 10000101 אשמח לקצת הכוונה בנושא... scizoeffective@gmail.com

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by BLJW,

שלום לכולם הוספתי לפרוייקט ב MVC שדות ל identity (כתובת, עיר וכו') אני לא מעוניין שהשדות האלה יופיעו בדף register אני מעוניין שהמשתמש ירשם רגיל (רק מייל וסיסמא) ואחרי רישום יהיה דף עם ה personal information שלו ושם יופיעו שאר השדות של ה identity שהוספתי משום מה אני לא מצליח לבצע את זה, ניסיתי בכמה דרכים וממש לא צלח כרגע יש לי viewmodel של השדות החדשים ב accountviewmodel אשמח לסיוע בעניין תודה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Daniel Ben Hayoun,

אהלן אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי. מי שיצא לו להשתמש ב aws api gateway : אני מנסה לבנות מין database שאוגר את כל הבקשות והתשובות מ api מסוים ( לא משנה איזה נניח example.com) ומשנה אותם קצת ( נניח מוסיף header) שובר על זה את הראש כבר כמה ימים טובים ולא מוצא דרך , אם מישהו יצא לו לעשות משהו כזה אשמח לעזרה * הפרויקט הוא על aws api gateway אז אני חייב להשתמש בממשק הזה אז פתרונות של מוצרים אחרים לא יעזרו כאן משהו כזה:

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by agroariel,

שלום לכולם עובד על מערכת שכוללת חיבור מד המשקל הבייתי למחשב. הרעיון שכל יום נשקלים והנתון נאגר במחשב ותוכנה מנתחת את הנתונים ומציגה בדרכים שונות.. שאלתי היא: איזו שפה מתאימה יותר לפרוייקט כזה? (מתאימה= ידידותית למתחילים, כמה שיותר גרפית, תואמת למערכת הפעלה windows) תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by guy81,

מה ההבדל בין העברת פרמטרים כזאת: ב- main: [size=78%]בפונקציה h:[/size] [size=78%]void h(C *c )[/size] [size=78%]לבין:[/size] [size=78%]ב- main:[/size] C c1(); h(&c) [size=10px]בפונקציה h:[/size] [size=10px]void h(C *c )[/size] [size=1](מלבד העניין שהראשון הוקצה ב- heap והשני במחסנית, מה ההבדל מבחינת כל מיני פקודות והשמות שנעשה בפונקציה h על c המתקבל כפרמט)[/size] C *c1= new C(); h©

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by issac,

ערב טוב, מצאתי ברשת אתר קישור לאתר המסביר-מלמד C דעתכם? הוא מספיק וכולל הרבה תכנים מהשפה? http://he.eytam.com/c/course/ תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. טוב אז ככה עבדתי עם התוכנה ובניתי תוכנית מסויימת שמעורבת בה הפקודה rand, בניתי את התוכנית ובשלב מסויים לחצתי על אחד ה F או משהוא ואז עלתה לי ליד השם של התוכנית שלי עוד לשונית שלא הכרתי נכנסתי וראיתי שזה משהוא כמו הפקודה שעומדת מאחורי <stdlib.h> (נראה לי) ובקיצור מחקתי את זה (זה היה כמו קוד כזה כמו של תוכנית). עכשיו חזרתי לתוכנית שלי והיא לא רצה והיא מעלה לי Error שכאילו הץוכנה לא מכירה (או לא מוצאת) את rand ו srand עשיתי משהוא בלתי הפיך? איך אפשר להחזיר את זה כי אני בעצם לא יכול להמשיך לעבוד כי הוא לא מכיר את הפקודות האלה. תודה רן עריכה ************************************************************************************ טוב הסרתי והתקנתי מחדש והסתדר אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  24. יש לי פורום הכתוב ב ASP הפורום כרגע עובד עם בסיס נתונים של ACCESS כמו כן הפורום תומך גם בבסיס נתונים של MS-SQL שאלתי היא כיצד אני מעביר את הנתונים מביס הנתונים של ACCESS לבסיס הנתונים של ה MS-SQL? אודה לעזרתכם בנידון.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by s7rmt,

טוב אז ככה עשיתי בקובץ HTML תיבות טקסט.... בתגי INPUT קבעתי כי NAME יהיה שווה ל- famely,tele,email,icq1,TEST,selectBox0,sub (יש לי כמה תיבות טקסט לכל אחד נתתי שם שונה כפי שאתם רואים) אה והקובץ מתייחס לקובץ PHP שאמור לשלוח לי את נתונים לאימייל ----------------------- mail.php3 ----------------------- <?php $body = "famely:\n $famely"; $body .= "telephon:\n $tele"; $body .= "Email:\n $email"; $body .= "icq:\n $icq1"; $body .= "havila\n $TEST"; $body .= "havila\n $selectBox0"; mail("myemail@domain.com",$sub,$body); ?> הוא אכן שולח לי מייל אבל רשום בו רק famely: telephon: וכך הלאה (לא רשום את מה שהמשתמש אמור להכניס ) תעזרו לי בבקשה מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.