תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוסיף שדה סה"כ למסד נתונים קיים כלומר יש לי שדה של כמות ושדה של מחיר ואני רוצה לעשות הכפלה בניהם והתוצאה תרשם בשדה הסכום מישהו יודע איך לעשות את זה תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי ללמוד אסמבלי באונ' ונתקלתי בבעיה בשיעורי הבית (עם פסח והשביתה אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה לי שיעור). כל עזרה תתקבל בברכה. הבעיה היא פשוטה מאד, אך אני בכל זאת מתקשה בה- אני צריך לקלוט 8 ספרות (מס' של 32 ביט), ולשמור אותו כפי שהוא בזיכרון או באוגר כלשהו (מותר השימוש באוגרים של 386). שוב תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מנסה כבר דיי הרבה זמן רק לקרוא תווים ולהדפיס בלולאה string שנקלט מהמשתמש, שקול ל: while (*str) { cout<<str[i]; i++; } ואני לא ממש מצליח, הנה הקוד שכתבתי, אם מישהו מכיר את האסבלי הזה, יעזור לי מאוד... ########################################################### # Ascii # ########################################################### .text .globl main main: li $v0, 4 #print question la $a0, qst syscall li $v0, 8 #read string la $a0, theString li $a1, 64 syscall li $v0, 4 #print string syscall add $t0, $zero, $zero #reset the counter la $t1, theString add $s0, $a1, $zero #ending address loop: lbu $a0, 0($t1) syscall addi $t1, $t1, 1 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני עזרה בשפת JavaScript, יש לי אתר שאני רוצה שכל יום הוא יעבור תא במערך. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול בבקשה לבנות לי "בוט" שפשוט ילחץ לי כל הזמן על החץ ימינה במקלדת ? (משהו כמו Auto Clicker רק שילחץ על החץ ימינה ) ואם אפשר אחד שילחץ כל הזמן על F8 . מי שיעזור אני ממש ממש אודה לו ! אני ממש צריך את זה! תודה ! ד"א שמעתי שבשפת C או C++ זה אמור לקחת שתיי שניות של עבודה . (הייתי עושה אם הייתי יודע C..אני פשוט מתחיל ללמוד רק שנה הבאה C++ בתיכון \= ) שוב תודה רבה רבה! מקווה שתעזרו כמו תמיד!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן נראה לי שרובכם מכירים את התוכנה SUPER PI היא מחשבת ספרות אחרי הנקודה.... יעני אם אתה אומר לך 1M אז היא תחשב מיליון ספרות אחרי הנקודה עכשיו אני חשבתי על תוכנה דומה רק שבמקום PI זה יהיה e e הוא קבוע שהוא בערך 2.74 אבל הוא אירציולי כמו PI e=lim(1+1/n)^n אני די בטוח בקשר לנווסחא כאילו המורה הפרטית שלי אמרה לי אותה איך אני עושה אלגוריתם שיחשב לי מיליון ספרות אחרי הנקודה למספר e?
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ברצוני לבנות אתר לחברה שלי, שאפשר לעדכן אותו בקלות וכו' ואני לא יודע באיזו שפה הכי כדאי להשתמש. וגם אני לא יודע עם איזו תוכנה הכי הכי כדאי להשתמש שהיא קלה לשימוש! אודה לכם מאוד על העזרה! תודה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לבנות מערך דו מימדי למשל כמו פה: http://www.milliondollarhomepage.com/ אין לי מושג איך להתחיל לרשום את זה אני רק מתאר לעצמי שרושמים את זה ב-Java אבל איך אני בונה מערך בגודל מסויים שאני גם יעבור עליו הוא ירשום לי את המיקום של כל תא במערך, כמו (1,1) או (80, 97) סתם לדוגמא. אם למישהו יש דרך או סקריפט לרשום את זה אני נורא אשמח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מניח שכולכם מכירים את האתר - www.100fm.co.il באתר יש פונקציה נורא נחמדה בפלאש שבה אפשר להאזין לשירים , לשמוע PLAYLIST וכו' . אני נורא אהבתי את זה , ורציתי לעשות משהו דומה , רק הרבה יותר רציני , בו יהיה מבחר שירים הרבה יותר גדול , אפשרות לPLAYLIST ארוך יותר [ נניח עד 20-30 שירים .. ] , יותר אפשרויות וכו' . מה הבעיה ? אני לא מענויין לבנות את זה בפלאש , ולכן אני פונה אליכם באיזה שפה אני יכול להכין את זה , ואם יש כמה אפשרויות [ ואני מאמין שיהיה ] אשמח לדעת מה הפשוטה יותר או אם הם דומות אז אשמח אם תגידו את ההבדלים או חיסרון / יתרון בכול שיטה . אני לא ידוע אם זה פרוייקט מסובך מבחינה טכנית , כי את העיצוב והכול אני יארגן כבר , ולכן אני מקווה שזה לא יהיה קשה , וגם אחד שלא…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בניתי אתר תחת השרת של Geocities והוספתי לו פורום תחת שירות של חברה בשם סוסיתא. הפורום עונה לדרישותי אך איני מעוניין בפרסומות שהם מציגים בדף הפורום, לכן אני מחפש פורום אחר, הכי פשוט שיש, נושא אחד, (לדוגמא כמו שכאן יש רק פורום של "אבטחה". איני מעוניין בריבוי נושאים, שכל משתמש יוכל להוסיף הודעה ללא הירשמות. מאיפה אני יכול להוריד לזה סקריפט מוכן? אני מעדיף ששפת הפורום תיהיה נתמכת על ידי Geo כמו Html או משהו כזה אבל אם אין אפשרות כזאת שפות אחרות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות תוכנה שמסכמת את כל הדרייברים שלי בדיסק ואז התוכנה קוראת להם מהדיסק. כמו דרייבירים של מדפסות וכאלה. עכשיו השאלה שלי היא באיזה שפה כדאי לבנות את זה? האם יש תוכנה שאני יכול להוריד והיא כבר תעשה את זה? אפשר לבנות את זה בVB? תודה,
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי כולם.. יש לי בעיה בC# והיא קצת קשה לי ואני צריך עזרה מי מישהו שיודע ולמד C# קונסול אפליקשיין. הנה הבעיה: פתח ויישם אלגוריתם הקולט זוגות מספרים,מכפיל איברי כול זוג זה בזה,מדפיס את המכפלה,ומסכם את המכפלות.הקלט יסתיים כאשר המכפלה של זוג היא 0. האלגוריתם יציג כפלט את הסכום והודעה אם סכום המכפלות חיובי או שלילי. מה זאת אומרת זוגות מספרים? להכפיל הבנתי..מסכם את המכפלות לא הבנתי. בקיצור קצת הסתבכתי עם הבעיה אשמח אם מישהו יתן לי הצעה לפיתרון או הבעיה או יסביר לי מה עלי לעשות. בתודה רבה מראש,אור.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב! התחלתי ללמוד דוטנט בג'ון ברייס בהתחלה לומדים מבוא לתכנות,חומר עיוני ללא מחשבים החומר מאוד קשה אני צריך מדריכים או לינקים למבוא לתכנות (אלגוריתם) אשמח לקבל עזרה תודה רבה ולילה טוב ליאור
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כרגע swing שיוצר לי frame עם פנל וכפתור עכשיו ברגע שאני לוחץ על הכפתור אני מעוניין לפתוח frame חדש עם מאזין לארוע בחירה מתוך רשימה בו איך אני עושה בעצם את ההפרדה בין האזנה לארועים בין frames שונים? אני מעוניין שכל דבר יהיה בפני עצמו לדוגמה תגובה לסגירת frame אחד לא תגרור סגירה של כל הframes או לחילופין לחיצה על כפתור תבצע בדיוק את מה שאני רוצה ללא תלות בין הframes אני רוצה ליצור מעין אפליקציה ע"י הswing שאני יכול לעבור מframe לframe ע"י לחיצה על כפתור או בחירת choice מסויים מרשימה... עכשיו פרט לאלה איך אני יכול להוסיףלפנל תמונה? כמו שאמרתי מדובר בswing ולא בapplet! תודה לכל מי שיעזור לירון.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי רובוט שאני רוצה להציג אותו כעיגול, ולהראות בשפת C איך העיגול מתקדם בצורה גרפית, כלומר זז לפי ציר X ו-ציר Y, ולאיזה כיוון הוא פונה. מישהו יכול לעזור לי, לתת לי איזהשהוא כיוון? אני מעדיף להשתמש בפקודות של שפת C רגילה ולא C++, למרות שזה דומה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, איך אפשר לשנות ציור גרפי שציירתי בפאנל מסויים ע"י לחיצה על לחצן שנמצא בפאנל אחר? יצרתי קלאס של ActionListener בתוך הקלאס של ה-Frame שלי (תת-קלאס) אבל הוא לא יכול לגשת למשתנים שנמצאים בפאנל עם הציור הגראפי. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני חייב את התוכנה דלפי 5 אם אפשר לינק להורדה ומדריכים לתוכנה בבקשה עדיף בעיברית בבקשה עזרה דחופפפ
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום , קניתי דומיין ישראלי דרך livedns , אתמול קניתי חבילת הוסט ב godaddy במטרה להקים בדומיין הישראלי wordpress . אני מאמין שלא הגדרתי דברים כמו שצריך כיוון ש : א) ב godaddy מופיע לי כבר יום שלם pending DNS ובחשבונות ה forwarding שהגדרתי עבור כתובות מייל מופיע בכולם pending setup validating MX record. אפשר בבקשה עזרה? איך אני אמור להגדיר הכל...? תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
אני בונה בצורה הבאה: hwnd = CreateWindow (szAppName, // window class name "Rummikub", // window caption WS_POPUP | WS_VISIBLE, // window style 0, // initial x position 0, // initial y position 1024, // initial x size 768, // initial y size NULL, // parent window handle NULL, // window menu handle hInstance, // program instance handle NULL) ; // creation parameters עכשיו המטרה שלי היא לפתוח חלון על כל המסך אבל הבעיה שאני לא יודע מה הרזלוציה במחשב שהתוכנית רצה בו אני סתם בחרתי 1024*768 כי זה מה שיש במעבדה שלנו בביה"ס אני מחפש אם יש איזה פקודה שתתן לי את הרזולוציה של המסך בו התוכנית רצה ולפיה א…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. אני צריך איזשהו כיוון בנוגע להורדת קבצים בעזרת שפת JAVA. וגם: האם זה רלוונטי באיזו שפה הדף כתוב? אני לא יודע אם זה JAVA SCRIPT או PHP... הנה לינק לדוגמא: http://ichart.finance.yahoo.com/table.csv?s=PICO&d=0&e=7&f=2009&g=d&a=2&b=21&c=1991&ignore=.csv שנלקח מהדף: http://finance.yahoo.com/q/hp?s=PICO את הפרמטרים של הבקשה להורדה כבר הבנתי, אבל אני לא יודע באלו אובייקטים להשתמש. עשיתי חיפוש כאן בפורום, והמון חיפוש בגוגל, לא מצאתי משהו שמקדם אותי למטרה. אני מודה מראש לכל העוזרים! לילה טוב. אודי.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לעוזרים. אני מעוניין ליצור סקר באתר שלי ....סקר הכי פשוט ריבוע עם 3 אופציות רדיו וכפתור הצבע אחד. לא משנה לי באיזו שפה PHP ASP אני ממש רוצה ללמוד לעשות סקר בשביל ההמשך תודה רבה נ.ב וכמובן אחרי שלוחצים על הצבע רואים את התוצאות
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום...מה שלומכם...אני צריך עזרה... אנחנו בנינו אתר ללאן שלנו (וואי הזדמנות טובה לפרסם בואו בהמוניכם-תרד בפורום כללי...) אז מה שקרה שעשינו את האתר לגמרי בנוי מ-asp שהיה אופציה הכי חכמה כי למדנו את זה בבית ספר והיינו צריכים להגיש אתר ולכן צברנו ניסיון....אחרי שהשגנו הוסט גרוע למדיי מצאנו ישועה זמנית אצל קוויק סי או אי אל שהסכימו ברוב טובם לתת לנו הוסט חינם עם כל מה שרצינו...אבל שרצינו להעלות את האתר התבררה הבעיה..הוא לא תומך בasp אלא רק בphp.... לכן יש לי שאלה...ואני אשמח אם תענו לי עליה איך אני יכול להמיר את הasp ל php....כלומר מה ההבדל בין השפות האם זה יהיה בעייתי ויכרוח עבודה רבה....ואיפה אני יכול ללמוד את השפה במהירות (וכמה זמן ייקח לי בערך) בלי לקנות ספרות מקצועית יקר…
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ MOV שהוא לא סרט אלא תמונת פנורמה שאפשר להזיז עם העכבר ואני רוצה להעלות אותה לבלוג בבלוגר איך אני יכול לעשות את זה? זאת אומרת איפה אני יכול לאחסן את הקובץ בחינם ואיך אני מציב אותו באתר... יש לי חשבון חינמי בfile factory והקובץ שם וחיפשתי דוגמאות לאיך הסינטקס של זה אמור להיות ואני לא מצליח בכל זאת הוא תמיד מציג לי את האייקון של קוויקטיים עם סימן שאלה עליו מה שמעלה שאלה אם האיחסון שבחרתי לא מתאים לזה או שאני לא שותל אותו נכון באתר? מה שעשיתי זה לקחתי את השורה הזאת <quote> <embed src="http://www.computerhope.com/issues/ibm-linux.mov" Pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/" width="320" height="250" CONTROLLER="true" LOOP="false" AUTOPLAY="…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם דרושה לי עזרה בהקמת דף אינטרנט דינמי זמני לאתר אינטרנט אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי בכך לפרטים נוספים ניתן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ! תודה רום !
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-