תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,064 דיונים בפורום זה
-
שלום, פעם הייתי מתעסק בתכנות אבל כבר דיי חלוד היום מישהו יכול לעזור לי לבנות תוכנה שתעשה השוואה ברמת פיקסלים בין 2 תמונות? הרעיון הוא שיש תמונה אחת קטנה ואחת גדולה (שכוללת 4 קטנות בתוכה) התוכנה תחזיר תשובה באיזה מיקום נמצאת התמונה הקטנה 1/2/3/4 צירפתי 2 קבצים לדוגמא של הגודל תמונה וכו' 1 - התמונה הקטנה 2 - התמונה הגדולה שבנויה מ 4 קטנות מישהו יכול לעזור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שניתן בalexa דרך האתר...יש אפשרות דם דרך האתר של קומסקור ? אם כן אשמח לקבל לינק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
למשל יצרתי דף members.asp השאלה שלי איך מקובל לגשת למידע אחר באותו דף על ידי QSTR למשל אם אני נותן לו members.asp?me=profile לכתוב בדף של ה- members לאותו QSTR את המידע אותו אני ירצה לרשום או להכניס לו inner file בשביל לא להכביד על הדף או שזה לא משנה. דוגמה לקוד: <% if QStrme = "me" then accPage=1 %> <!-- #INCLUDE FILE="qstrme.asp" --> <%elseif QStrme = "editme" then accPage=1 %> <!-- #INCLUDE FILE="qstreditME.asp" --> <%end if%> האם גם ככה צריך להשתמש באתר תקני? סליחה אם אני שואל שאלות טיפשיות פשוט אני די חדש בזה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה זה אומר +=, כלומר שאני משווה משהו ככה: int a, b; ... a += b;
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי את התכנית הבאה(צריכה להדפיס שורות מקובץ בתחום מסוים): משום מה זה מדפיס לי כל פעם אותה שורה. מה הטעות? #include <iostream> #include <conio.h> #include <fstream> using namespace std; char* f(int choice, int line) { ifstream file; if(choice==1) { file.open("1.txt"); } else { file.open("2.txt"); } char *s= new char[256]; int moneLine =0; if(!file.eof()) { file.seekg(line); file.getline(s,256); } file.close(); return s; } void main() { int choice, begin, end, line; char*str = new char[256]; cin>>choice; cin>>begin; cin>>end; line = begin; while(line<=end) { str = f(choice,line); line++; …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בפונקציה פנימית של java ולא לכתוב אחת... ואם יש אחת כזאת אז מה היא מקבלת ומה היא מחזירה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי לבנות קוד ++C שרץ ומתקמפל מקומית, ועכשיו אני רוצה להכניס אותו לתוך תוכנת התקנה כדי שאני אוכל לתת את התוכנה לאנשים שיתקינו על המחשב שלהם. 1) איך אני מייצר תוכנת התקנה לקוד שכתבתי? 2) איך אני מכניס את הנושא של קוד הפעלה (serial key) לתוך התוכנה כך שמי שירצה להתקין את התוכנה על המחשב שלו יצטרך לקבל ממני serial key?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קובץ DLL <שJAVAV תפתח פונקציות הכתובות ב++C> זה מה שעשיתי: ++C קובץ הצהרה JNIEXPORT jint JNICALL Java_Targil1_begingMasseage (JNIEnv *, jobject, jchar*); ++C קובץ cpp JNIEXPORT jchar* JNICALL Java_Targil1_begingMasseage (JNIEnv *env, jobject obj) { char* message = new char[80]; message = "Hello World"; return message; } JAVAקובץ ublic class Targil1 { public native String begingMasseage(); public static void main(String[] args) { System.loadLibrary("Targil1"); Targil1 tar = new Targil1(); String message = tar.begingMasseage(); System.out.println("begingMasseage: " + message); } } וזה מה שהקומפיילר רושם ל…
-
- 41 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כאשר אני פותח 2 connections של objectoutputstream ל לקוח אחד הדבר עושה בעיה אצל הלקוח ? ואם יש דרך לסדר את העניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
-
JTextArea - איך מוסיפים לזה Scrolling ? ? ? ? ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות ToolBar שיהיה תמיד התחילת הדף ולא יזוז גם אם אני גולל את הדף. אני אם רושם: <div id="top_toolbar" style="position:fixed;top:0;width:100%;"> ומוסיף לתחילת העמוד: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">[/url] זה עובד מצויין ב IE7 ו FF2 אבל ב IE6 הוא לא מתייחס יש למישהו פתרון ? (כמה שפחות קוד, ובלי JavaScript בכלל). תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לעשות מערך דו מימדי של [7][5] בשביל להפעיל 5 מנועים ב7 אפשרויות שונות של זויות ואני צריך בעזרת לולאה שזה יעשה לי את הפקודה של 5 המנועים אחד אחרי השני אני צריך עזרה בבניית הלולאה בשביל שזה יעשה לי את המנועים אחד אחרי השני ממנוע 1 עד מנוע 5 (כל הקטע של הפעלת המנועים והזוויות את זה אני יודע) ....תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
* אם זה לא מתאים לפה תעבירו, לא ידעתי איפה לפרסם את האשכול הזה. ברוב האתרים האלה ההגבלה היא עד 10 מגה\\10 דקות אם אני לא טועה השאלה שלי היא.. אחרי שמעלים את הסירטון הקובץ ממיר את עצמו או מה? כי שרואים באתר סירטון הוא מוצג כקובץ פלש. \\ ואם הוא הוא מומר אז הוא שוקל על השרת פחות?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי רובוט שאני רוצה להציג אותו כעיגול, ולהראות בשפת C איך העיגול מתקדם בצורה גרפית, כלומר זז לפי ציר X ו-ציר Y, ולאיזה כיוון הוא פונה. מישהו יכול לעזור לי, לתת לי איזהשהוא כיוון? אני מעדיף להשתמש בפקודות של שפת C רגילה ולא C++, למרות שזה דומה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש קוד מוכן שיחסום אוטומטית גישה של IP מלכינס אחרי פעמיים לאותו אתר, אם מישהו מכיר או יודע כזה קוד אני אשמח לדעת.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, מעוניין ליצור טופס ממחושב אשר משתמשים יצטרכו למלא רוב הטופס הוא סטטי ונכתב ב word, אבל ישנם כמה שדות שאני מעוניין לתת למשתמשים לסמן ע"י checkbox. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת ויש לי דומיין . יש דרך שיהיה אפשר שההראד דיסק יהיה השרת?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת אם יש איזושהי אפשרות של לדעת מתי הייתה הורדה אחרונה של תמונה.. בשפת php משהו בסגנון getimagesize תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקנתי PHP לפי המדריך באתר http://php.eitan.ac.il וחוץ מהתקנת ה MySQL התקנתי כל מה שצריך וזה מראה כאילו הכל עובד טוב. כשאני מנסה להריץ דף ב PHP הוא אומר לי ככה: The specified module could not be found מישהו יודע למה ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך אני עושה בJAVASCRIPT כשאני לוחץ על כפתור יופיע טבלה??? לפני לא יראו את הטבלה וכשאני ילחץ על כפתור אז תופיע הטבלה
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי. 1. למה אני חייב לעשות המרה ממחרוזת לשלם בקליטת משתנה (אחרת הקומפיילר רושם: cannot implicitly convert type 'string' to 'int')? 2. איך אני יכול להשתמש ב case בשביל משהו כמו: אם הערך בין 90-99 (או בין כל טווח אחר של מספרים)? השאלות שלי נבעו מתוכנית פשוטה שרציתי לעשות: int grade; //commented out// string gradeString; //gets the user's grade in math Console.Write("Enter your math grade: "); grade = Console.ReadLine(); //commented out// gradeString = Console.ReadLine(); //commented out// grade = Convert.ToInt32(gradeString); //creates some blank lines Console.WriteLine(); Console.WriteLine(); //checks the us…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-