תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
זה תרגיל שאני מנסה לעשות כי יש לי בגרות ביום חמישי, תרגיל שמצאתי והוא ממש קשה: הגדר פונקציה / תת-תוכנית / פעולה רקורסיבית בשם printit שתדפיס רשימה של מספרים שלמים. בשורה הראשונה תודפס המספר n בשורה השנייה המספר 2n ובשורה השלישית 4n וכן הלאה עד שיעבור ערך של 5767. לאחר מכן יודפס אותו רשימה בסדר הפוך עד ל-n. לדוגמא עבור n=790 אזי יודפס 790 1580 3160 6320 6320 3160 1580 790
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות סוג של תיזמון כלשהו ב- ASP (כמו הפקודה setInterval ב- JavaScript)?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני חדש בתחום ואני מעונין לדעת איך עושים את הדבר הבא: אני יצרתי מסד נתונים SQL בVB ואני רוצה שכאשר אני לוחץ על כפתור התוכנה תבצע חיפוש עם הנתונים בתיבת טקסט בעמודה "שם" במסד הנתונים ותקפיץ הודעה עם הנתונים בעמודה "כיתה" שנמצאים ליד השם תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אתר חינמי שאפשר להוריד ממנו FLASH של שעון חול בחינם. זה צריך להיות באיכות גבוהה. עד עכשיו כל מה שמצאתי בגוגל אלה רק דברים בתשלום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, אני מבצע בC כמה פעולות שדורשות גישות מרובות לפונקציות, ולצערי גודל הSTACK הסטנדרטי לא מספיק. האם יש דרך להגדיל אותו? תודה. עריכה: מצאתי את \stack. אני אנסה להשתמש בזה. איפה בידיוק צריך לרשום את זה? עריכה 2: אמרתי לקומפיילר שינסה להכניס כמה שיותר פונקציות כINLINE. כנראה שזה עזר מכיוון שעכשיו אני לא מקבל ERROR שהוא התמלא.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שוב שלום! לפני זמן מה שאלתי כאן איך אפשר לקבל פלט קלט מחלונות בC++. ייעצו להשתמש ב findwindow ניסיתי לעשות כן אך ניתקלתי בהודעת שגיאה ונאלצתי להוסיף את השורה - #pragma comment(lib, "User32.lib") בכל אופן אחרי שייצרתי חלון דמי בשם Form1 רציתי לראות אם אני יכול לשלוט בו HWND h=FindWindow (L"",L"Form1"); SetWindowPos(h,NULL,100,0,400,400,SWP_SHOWWINDOW); הבעייה היא שאני לא מצליח כלומר ההנדל תמיד מצביע על NULL כלומר הוא לא מזהה את החלון. אשמח אם מישהו יוכל לעזור (אגב לא מצאתי את ההודעה הקודמת בגלל זה אני לא ממשיך אותה... )
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני במגמת מחשבים בבית ספר ואנחנו לומדים עכשיו ASP... הכנו לפי הוראות מהספר קובץ ASP שמקבל נתונים מהטופס הרשמה ומכניס אותם לטבלה של ACCESS. בבית ספר שיש בו מחשבי XP הכל עבד טוב ויפה כי יש שם IIS 6.0 אבל לי בבית יש VISTA ולכן IIS 7.0... אצלי בבית הקובץ שמקבל את הנתונים ומכניס לטבלה של ACCESS לא עובד וכותב שגיאה 500.... צירפתי את קובץ הASP אשר עבד לי בבית ספר אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה מראש אלון סיאני [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, בנושא אחר שלי אני שאלתי איך לכתוב תוכנה בעברית, מה שלא כ"כ הצליח, ורוב הפתרונות שניתנו שם היו איך לגרום שבמחשב שלי יראו בDOS עברית. בכל מקרה, החלטתי לעשות את הפרוייקט שאני צריך לעשות בדרך אחרת, ולא בתכנות, אבל בזמן שחפשתי איך לעשות שבתוכנה שלי יהיה עברית, התקנתי את HEBDOS, וזה שינה לי את הפונט של הDOS. אני רוצה להחזיר את הפונט למה שהוא היה, הקטן והעבה הזה של XP, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? :'( תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
Hey I've been writing a program using TASM for a 80X86 processor and I have ran into something that may be problematic I have used int 21h for input (ah=7), according to my documentations the command lets the user insert a single string of numbers into AL, what happens if the inserted number is bigger then 255? thanks ahead.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ברמה גבוהה, רצויט עם נסיון או ידע בבנית משחקים לצורך ייעוץ בפרוייקט
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
עשיתי לדעתי את הכל, עכשיו עוד משהו אחד זה לא ארור שאני מקבל או משהו הכל עובד. אני רוצה שאם למשל באותו עמוד יש 20 דיונים, שיהיה דף חדש שבו יהיו הדיונים הישנים יותר. למשל אם אני שם counterTopic בטבלה של הדיונים שבעצם יספור כמה דיונים יש, אני יכול לשאול אם המספר גדול שווה צור דף חדש, אבל איך אני יוצר דף חדש...? עריכה: עוד דבר, שמגיבים בדיון אם משתמשים בתו: ', אין לי מושג למה אבל הוא פשוט נותן ארור בדף ולא שולח תהודעה. זה אולי משהו בקובץ של המסד נתונים? המשתנה של התגובה הוא MEMO דרך אגב, ואני משתמש ב-ACCESS.
-
- 16 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
איך אני מכניס נתונים למשתנה בASP מתפריט נגלל(drop down box)??? אני מנסה לעשות את זה ככה: c=request.form("cot") והוא אומר לי: שגיאת זמן ריצה של Microsoft VBScript (0x800A01A8) דרוש אובייקט: 'xyx' איזה אובייקט דרוש?? [br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 14:08:08 סידרתי את הבעיה!!!!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שאפשר לעבוד איתה בצורה נוחה. שמעתי על תוכנה בשם cdsim, אז אם מישהו יוכל לשלוח לי אותה אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כלי חינמי שיסתיר את הקוד שלי, ושלא יאפשר קריאה שלו בעזרת Reflector או כלים דומים. יש כזאת חיה?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל לבנות את פרוייקט ההנדסאים של בויז'ואל בייסיק. אני מחפש אתר שיכול לתת לי רעיונות ועזרה בבניית הפרוייקט. התחלתי לבנות תוכנת הזמנת כרטיסים בתאטרון עם מנויים ואולמות בשילוב עם מסד נתונים של אקסס. מישהו יכול להפנות אותי לדברים נוספים דומים ?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני יכול להוסיף את האפשרות של הוספת סמיילים כך שהמשתמש בוחר את הסמיילים (אשר יוצגו במסודר בתוך טבלה) אז הסמיילי יתווסף להודעה שלו (כמו בסגנון של הוספת הסמיילים במסנג'ר והאיסיקיו)? הערה: יש לי את הסמיילים אני צריך עזרה רק באופן המימוש (לפי השאלה) של הקוד.....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני חדש פה.. יש לי שאלה קטנה... יש איזה פקודה אחת בVB שנקראת Inet.... עכשיו אני מחפש איך עושים אותה בc#, כלומר מה השם של הפקדוה הזו בשפת #c
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני כותב עכשיו תוכנה ועליי לשמור את הנתונים שהמשתמש מכניס לתוכנה חשבתי לעשות זאת באמצעות קובץ ini מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע התחלתי ללמוד ASP.NET מהאינטרנט. הקוד הראשון שלמדתי הוא זה: <%@Page Language="C#"%> <script runat="server"> void Page_Load(object sender, EventArgs e) { myLabel.Text = "Hello World!"; } </script> <html> <head> <title>My first ASP.NET page</title> </head> <body> <asp:Label runat="server" id="myLabel"></asp:Label> </body> </html> הבעיה היא שהוא לא עובד אצלי. הוא נותן לי את השגיאה שבתמונה. ולמי שרוצה את השגיאה המדוייקת: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ללמוד בניית אתרים באינטרנט בצורה מקצועית .יש לי כרגע זמן פנוי (חופשת מנוחה לאחר ניתוח), יש לי ידע קודם ב HTML מלפני זמן רב וניסיון בבניית אתר לא קטן בעבר.רציתי לדעת מהן השפות הפופולריות ביותר כיום לבניית אתרים מקצועים וכיצד ניתן ללמוד אותן ? האם זה אפשרי ללמוד ע"י הכלים המוצעים באינטרנט או שעלי להרשם לקורס ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה מזה מספר שעות להבין כיצד לעבוד עם RSS ב VB.Net ניסיתי לחפש דוגמאות אך כל הדוגמאות שמצאתי לא עובדות לי וכנראה נכתבו על גירסה יותר ישנה מ ה VB.Net שיש לי, אודה לכל מי שיוכל לעזור ולהסביר כיצד עובדים עם RSS ב VB.NET דרך אגב ברשותי Visual Studio 2005 Proffesional הרץ על וינודס ויסטה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתחיל ללמוד קצת שפות תכנות אך אינני יודע במה לבחור. שמעתי שVB שפה שכדאי ללמוד אך הבעיה שאני לא יודע אם אני יכול (מסיבות של אי ידע שפות אחרות - יכול להיות שצריך ללמוד C++ בשבילה קודם או שפה אחרת |=) בינתיים אני יודע רק HTML (בבקשה אל תצחקו ) אז אם יש לכם המלצה לשפת תכנות אני אשמח לשמוע ! תודה רבה מראש ! נ.ב אם יש לכם איזה ספר להמליץ בנוסף לשפה זה יהיה מצויין..!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש שרת FTP תומך ASP חינמי........ מישהו מכיר אתר שנותן / מאפשר זאת?
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני שמח להצטרף לפורום. אני לומד את השפה C (לא CPP), ובשביל פרוייקט מסויים אני צריך לדעת איך כותבים בעברית. שמעתי מחבר שאפשר לכתוב בעזרת ספרייה כלשהי, אבל מסיבות אישיות הוא לא יכול לעזור לי ישירות. כרגע, אני משתמש בMicrosoft Visual Studio CPP 6.0, וכשאני עושה פקודה של printf ומנסה לכתוב בעברית, בקוד התוכנה זה נראה בעברית, אבל בהפעלתה הכל כתוב בג'יבריש. מישהו מכיר את הספרייה שמתאימה לכתיבה בעברית לC, אם היא קיימת? או כל דרך אחרת לכתוב בעברית? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-