עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. דיאלוגים הכוונה זה החלונות האלה שקופצים ויש קלט\פלט אני צריך את זה בשביל לקלוט את השם של השחקן ובסיום המשחק להחזיר אותו ואת המוזיקה אני רוצה לשלב למהלך המשחק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by EMAN,

אני מנסה לעשות דף הגדרות מנהל באתר שלי בעזרת ASP. יש את טבלת המשתמשים, וכל משתמש מקבל שורה משלו עם כל הפרטים שהוא הכניס. אני רוצה לדעת איך אני מוחק משתמשים, כאשר יש שני שיטות אפשריות בשבילי: או שבסוף כל שורה של משתמש יהיה קישור שברגע שאני לוחץ עליו המשתמש נמחק, או לעשות מיני טופס מתחת לטבלה שבו אני מכניס את שם המשתמש שאותו אני רוצה למחוק והוא מוחק אותו. אז איך אני עושה את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by קיפוד,

אני רוצה להפיץ אימיילאשר מכיל מספר שאלות אמריקאיות- סקרון קטן מה שאני רוצה שעבור התשובות אני אדע כמה אנשים ענו על שאלה 1 עם תשבוה 2 לדוגמא איך עושים את זה? המון המון תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by eli33,

אני עובד עם כמה משתנים גולובליים אבל אני מגדיר אותם בכל קובץ שוב פעם ושוב פעם.. למשל יש לי מברשת גלובלית אבל אני צריך כל פעם להגדיר לה איזה צבע היא אחרת היא לא מאותחלת לצבע שאני רוצה שהיא תהיה. אז השאלה שלי היא איך אני מגדיר /מאתחל את המברשת למשל או באיזה מקום אני מאתחל אותה כדי שאני לא אצטרך לאתחל אותה כל פעם מחדש. מקווה שהבנתם.. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by margo,

שלום רב התוכנית הבאה אמורה להיות מורץ מדוס בפורמט הבא HW1_4 -i input.txt -o output.txt הפונקציות בנפרד עובדות נפלא הבעיה מתחילה כאשר מתחילה עבודה מול הקבצים. אני כבר לא יודע איפה לחפש את הבעיה הרצתי מעקבים חוזרים על כל פיפס במערכת אני די במצב נואש ואשמח לקבל עזרה בנושא אני מצרף את קובץ הINPUT ואת קובץ התוכנית בפורמט טקסט עקב מגבלות של פרסום קבצי C וEXE אשמח לקבל כל עזרה תודה בראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by yossi11,

מישהו מכיר ויכול לעזור בתכנות חומרה עם NIOS2 ? אני נואש נא עיזרו לי אני מוכן לשלם

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. Started by Shoshan01,

הפעלתי את מערכת העלאת הקבצים אבל הוא מראה את השגיאה הזו http://ciauaiz.220mb.com/ ואני לא מצליח לסדר את זה מישהו יודע אך לסדר את זה <?php function head() { echo <<<END <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>מערכת עלאות</title> <style type="text/css"> body { font-family: Arial, Verdana, Tahoma; font-size: 12px; margin: 0px; padding: 0; } a:link, a:visited, a:active { background: transpar…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by donkey kong,

Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim answ, i, vp1, vp2 answ=request.form("chosenAnswer") i=Request.form("VoteNum") r.Open "select * from polls where ID=" & i vp1=r.fields("tvotes")+1 vp2= r.fields("votes" & answ)+1 r.close set r=nothing c.execute "Update polls set votes" & answ & "=" & vp2 & " and tvotes=" & vp1 & " Where id=" & i c.close set c=nothing בניתי סקר בASP והקוד הזה אמור לקבל את הנתונים מהסקר ולעדכן את הטבלה(DB) לנותנים שהתקבלו... יש לי בעיה במשפט הUPD…

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by aviz,

void removetempcard(int i,int j) { posIter=posl.begin(); tempIter=templcard.begin(); while(tempIter!=templcard.end()) { if((posIter->x==i)&&(posIter->y==j)) { posl.erase(posIter); templcard.erase(tempIter); } posIter++; tempIter++; } } זה הקוד הבעייתי. קצת הסברים ורקע : templcard זה רשימה שאמורה לשמור קלפים מסויימים posl זה רשימה שאמורה לשמור את המיקומים של אותם קלפים הם עובדים בתאום, נגיד האיבר הראשון ב templcard המיקום שלו יהיה באיבר הראשון ב posl ולכן אורכם שווה. בפונ' הזאת אני מקבל 2 אינדקסים i ו j אם האינדקסים האלה קיימים ברשימה posl אני רוצה להסיר את הקלף הזה וגם את המיקום שלו. יש לי שגיאת זכרון בעת הרצה : Unhandled exception at 0…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by tal hw king,

שלום לכולם (מדי פעם אני קופץ לביקור כאשר יש לי זמן... ) רציתי לבנות מערכת מסוימת שתציג רצף מסוים של כתוביות מתוך מאגר של כתוביות. אני יודע לעשות הגרלת מספרים ב JAVAscript אבל מי שטיפה מבין בשפת אינטרנט יוכל לגשת ולראות את כול הכתוביות, ואני לא רוצה שזה יקרה ולכן עומדת בפני שפת ה ASP שמאפשר לי לבורר את מה שאני צריך מבלי שיכולו לראות את כול השאר, השאלה שלי איך אני גורם לו להגריל, או אולי יש עוד תכניקה שלא חשבתי עליה. עוד דבר (בהזדמנות זאת): רציתי לדעת האם משהו מכיר מדריך ל PHP עדיף לי בעברית בתור התחלה ואם אין שום דבר שכזה אז אשמח לאחד באנגלית שישקף את הרמה שלי כעת (0) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני זקוק לטמפלט קוד פתוח לצרכים שבכותרת. יש לציין שלא מדובר במערכת פורומים, אלא במערכת ממשית לבניית אתר. עדיפות לאפשרות מכירה-קנייה(או משהו בסגנון). איני מכיר את הנושא, ואשמח אם אלו שכן יתנו הצעות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איך אפשר לקבע את השורה הראשונה כך שהכותרת תשאר (תופיע) כשגוללים את הטבלה למטה? אם אפשר קטע קוד לדוגמה זה יהיה מצוין תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. Started by nirt,

אני בונה פרוייקט גדול עם 30 מחלקות בערך וכל מיני ירושות בינהן , ואין לי מושג איך למנוע multiple inclusion של קובצי header. במיוחד נתקלתי בבעייה עם מחלקה A שמחזיקה פוינטר למחלקה B ו-B צריכה להפעיל מתודה של A . הכללתי את ה-HEADER של B ב-A אבל בשביל ש-B תוכל להפעיל את המתודה של A אני צריך להכליל את ה-HEADER של A ב-B אבל זה ייצור לי לולאת הכללות או משהו כזה. איך מונעים את זה ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שלום אני בונה כרגע תוכנית בפסקל ויש לי בתוכנית string שנקלטת על ידי המשתמש ואני רוצה לבדוק תו תו במחרוזת ולראות איזה מספרים יש לי שם. לכן אני מחפש פקודה או דרך כלשהי להפוך תו המכיל מספר למספר אמיתי. כלומר אם יש לי תו המכיל את הערך '5' אז אני צריך שהמספר 5 יתקבל במשתנה מספרי כלשהו. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תמיד רציתי להיות מתכנת משחקי מחשב, אבל רק לאחרונה נכנסתי לזה ברצינות ואני רוצה לדעת מאיפה אני מתחיל. האתר היחידי שראיתי בינתיים הוא GameDev.Net ונראה שהוא נותן מענה מצוין לתוכניתן המשחקים המתחיל. האם אתם מכירים מקורות נוספים? חשוב לציין - המקצוע שלי הוא תוכניתן כך שניתן להניח שאני אוכל להתמודד עם שפות התכנות בהן משתמשים (c/c++). תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by mazam,

אני צריך אתר לחברה של אבא שלי אני צריך משיהו שמבין HTML ASP ויודע לעצב חובבנים לא לבוא רק מקצוענים!!! צריך משיהו שיוכל להוציא לי חשבונית על זה!!! פרטים נוספים בואו לEMAIL MAORZAMIR@GMAIL.COM יש תשלום! רק מי שיכול להוציא חשבונית אני מזכיר! נא לשלוח לי כתובות של אתרים או פרויקטים קודמים שבניתם

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by tdknight,

אני בונה אתר עם פריים פנימי ומשלב פלאש, כך שהכפתורים הם חלק מעיצוב בפלאש השאלה שלי היא מה הפקודה המדוייקת בפלאש לפתוח דף כלשהו בפריים, אם לדוגמא השם של הדף הוא index.html והשם של הפריים הוא mainFrame תודה מראש

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by ~שירה,

כשאני רוצה להדפיס מחרוזת, אני עושה: li $v0,4 la $a0,str syscall # הדפסת מחרוזת מה יש ברגיסטרים V0, a0, איפה אפשר למצוא את רשימת הפקודות הללו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kisin,

שלום, אני מתכנת c# ואני רוצה לתכנת סרגל כלים לאינטרנט אקספלורר. דוגמא לסרגל כלים שפותח באופן עצמאי: http://israelradio.lihi.co.il/ מישהו יכול לכוון אותי למידע בנושא? מדריכים? מידע? כל דבר שיעזור לי ללמוד לבנות סרגל כלים.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  20. שלום לכולם, אני למדתי HTML, אני עוד בתהליכי לימוד, אבל למדתי מספיק בכדי להקים אתרון קטן ולהבין קצת לעומק דברים.. הנה האתר.. http://www.gruzia1.com/khalvashi אם תוכלו להעיר לי על דברים שאני יכול לשפר שם או שעשיתי לא טוב אני אשמח. עכשיו לשאלתי - מישהו כמוני לומד HTML, עושה דפים וכל זה, ואז נגיד בדף הראשי של העמוד הוא עושה מקום של "חדשות" ונגיד, הוא צריך לעדכן את זה בתדירות גבוהה. אני אישית כרגע נכנס כל פעם לעמוד הראשי ומשם עורך את החלק הרצוי.. כמו שאתם יודעים זה דבר מסורבל. איך אפשר לערוך משהו ספציפי? האם צריך ללמוד שפה בשביל זה? אני מעדיף לא להשתמש בפריימים בעמוד. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by mazam,

אני צריך מערכת דשים לרדיו עדיף PHP תודה רבה מאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RonTwins,

שלום לכולם ושבת שלום! שמעתי שיש מוד לPHPBBHeb שהופך אותו למעיין ''פורטל'',אך כל המודים שמצאתי היו באנגלית. קיים מוד כזה בעברית? גם אם לא תגידו לי שלא כי זה נורא לחוץ לי לדעת,אם כן תביאו קישור...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by syaron66,

שלום לכולם אני כבר זמן מתעסק עם הסטרינגים בvisual c++ בכל אופן מישהו יודע אולי על הליך מסודר לבצע את ההמרה הנ"ל? בגדול אני רוצה לקחת את הסארניג מtextbox שהוא string^ ולהמיר אותו לטובת פונקצייה שמקבלת WHCAR* ? => LPARAM (הפונקצייה היא getwindow( תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

השאלה בתמונה.. עכשיו לא נראה לי שאפשר לפתור את זה לפי מה שנאמר(שהפונקציה מקבלת רק מחרוזת). מה אתם אומרים? עריכה: אה, זה בC/C++ אם למישהו משנה [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by assaf990,

how to convert from int to char* in C++

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים