עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by intel suck,

צריך לפתוח אלגוריתם שהקלט שלו הוא רשימה של עשרה ציונים והפלט שלו הוא רשימה הכוללת לכל ציון את מרחקו מהציון הממוצע using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] marks = new int[10]; int i; double avg,sumofmarks,efresh; sumofmarks = 0; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { Console.WriteLine("enter mark {0}", i); marks[i] = int.Parse(Console.ReadLine()); } avg = sumofmarks / marks[i]; for (i = 0; i < marks.Length; i++) { efresh = avg - marks[i]; …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Hateable Bastard,

Hey I've been writing a program using TASM for a 80X86 processor and I have ran into something that may be problematic I have used int 21h for input (ah=7), according to my documentations the command lets the user insert a single string of numbers into AL, what happens if the inserted number is bigger then 255? thanks ahead.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by assaf990,

אינני מבין מדוע אם ההעמסה היא ידידת המחלקה אז יש "התנגשות במשמעות של האופרטור" ואילו אם אני מבטל אותה כידידה אז זה עובד #include <iostream> using namespace std; class av { int b; public: void print() {cout<<b;} void setb(int x) {b=x;} //friend ostream &operator<<(ostream &stream, av obj); }; ostream &operator<<(ostream &stream, av obj) { obj.print(); return stream; } int main () { av bob; bob.setb(8); cout<<bob; return 0; }

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by Nurit2005,

אני בונה אתר שבנוי בצורת טבלאות בכול טבלה ממוקם תמונה. השאלה שלי היא האם ניתן לכתוב טקסט על התמונה בלי שהטבלה תשתנה? אני ישמח לקבל תשובות

6. שלום, משיהו יכול בבקשה להפנות אותי למדריך כיצד לרשום את האתר שלי במנועי החיפוש השונים (google, yahoo, דפי זהב וכד')? כל מה שניסיתי עד עכשיו ומחיפוש בגוגל לא הניב תוצאות ומשום מה האתר שלי לא מופיע לדוגמא ניסיתי לרשום את האתר שלי בכתובת הבאה: http://www.google.co.il/intl/iw/add_url.html עבר שבוע והאתר עדיין לא מופיע בחיפוש תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. אני בונה לוח שנה שבכל תא בו יש כמה קישורים. את הקישורים אני מוסיף בזמן רינדור הימים. אני רוצה שכל קישור שאני אלחץ אני אגיע לדף, ואוכל לדעת מאיזה קישור הגעתי אליו. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. מדריכים למתחילים בASP והמלצה לספרות ללימוד עצמי ש ASP אני מעוניין בכתובות להורדת מדריכים למתחילים בשפת ASP בעברית

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ???האם ישנה דרך ועם כן אז כיצד להמיר מסד נתונים קיים של ACCESS למסד נתונים של MS SQL SERVER 2000? האם יש תוכנה זעושה זאת?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by deqution,

שלום, אני מעוניין להתחיל להשתמש בתוכנה הנ"ל לעבודה עם שפת C. לא השתמש באף תוכנה מאז שנת 2008 , ואף לא נגעתי בשפת בתוכנות. יש אפשרות לקבל איזה מדריך לשימוש בתוכנה? איך פותחים פרוייקט חדש? איך מתחילים לכתוב תוכנית? ואם ישנה תוכנה יותר ידידותית למשתמש עם מדריך אשמח לקבל הצעות לגביה. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by nir567,

Private Sub Text3_Change() List1.Clear strsearch = "SELECT * FROM [agafim]" _ & " WHERE [rspon_first_name] LIKE '*" & Text3.Text & "*'" Set rs = db.OpenRecordset(strsearch) If rs.RecordCount > 0 Then For i = 0 To rs.RecordCount - 1 f_name = rs![rspon_first_name] List1.AddItem f_name + " " + rs![rspon_last_name] Next i Else MsgBox ("NO RESULSTS") End If End Sub יש לי בעיה עם הקוד הזה. למשל: אני לוחץ "נ" אז הוא משום מה מוצא לי רק "נועה" למרות שהוא אמור גם למצוא "נמרוד" או "נאור".. זה ממש דחוף! זה לפרויקט שלי במחשבים. אז אשמח אם מישהו יבין מה הבעיה ויעזור לי..תודה!! נ.ב לא מצאתי איך עושים code בהודעה הזאת.. ** נערך ** עכשיו יש קוד

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by בלה,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לעבור בתוכנית בין כל הקבצים בתיקייה מסויימת. תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by the_big,

אני רוצה להוסיף שדה סה"כ למסד נתונים קיים כלומר יש לי שדה של כמות ושדה של מחיר ואני רוצה לעשות הכפלה בניהם והתוצאה תרשם בשדה הסכום מישהו יודע איך לעשות את זה תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by aviaderi,

שלום לכולם. אני צריך לכתוב פרוייקט גרפי כלשהו במסגרת הלימודים, ואחרי מספר חיפושים באינטרנט מצאתי את הVE שאמור לעזור לי בזה. פתחתי VISUAL CLASS חדש ואחרי ש"ציירתי" לי את הFRAME כמו שאני רוצה, אני מנסה להציג אותו ע"י קריאה אליו ממחלקה אחרת. לצורך העניין, יש לי מחלקה שנקראת ZOO ובה ציירתי את הממשק, ומחלקה אחרת MAIN שאמורה להציג את הממשק על המסך. כשאני מקליד בMAIN את זה: Zoo zoo1 = new Zoo(); ואחר כך מנסה להקליד את זה: zoo1.show(); הeclipse לא מכיר את הפקודה show(). כאילו הוא לא מבין שמדובר במחלקה גרפית. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. לא מצאתי איך אני יוצר את זה.. אז אני אודה מאוד למי שיוכל לכוון אותי לאיזה מדריך / להסביר לי איך עושים את זה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם... אני רוצה לתרגל את C++ על המחשב שלי... השאלה שלי היא ככה: איזה תוכנה אני צריך להוריד בשביל שאני יוכל לכתוב עליה את השפה(כמו שבייסיק כותבים על VISUAL BASIC...) אם אפשר לינק,אני אשמח...

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by NimrodMaller,

אהלן אנשים!! את האמת שאני די לא מהתחום ובגלל זה אני פונה כאן לעזרתכם עם מספר שאלות: 1) מעולם לא תכננתי בעבר, והייתי רוצה לדעת איזה שפה בסיסית כדאי לי להתחיל ללמוד על מנת לבנות אתר ? 2) אחרי שלמדתי את השפה הזאת , עם איזה שפות נוספות כדאי להמשיך ? 3) אני מעוניין להקים אתר והייתי רוצה לדעת איזה שפות הכי כדאי ללמוד אם הדברים שבהם אני רוצה להשקיע באתר הם: עיצוב ברמה גבוהה, אופציה להעלאת סרטונים לאתר, ואופציה לדירוג גולשים ברשת. זה לבינתיים. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by fatalica,

אני בונה shell בלינוקס ומשתמש בשפת C הכל תקין מבחינת התפקוד אבל אני רוצה לעשות שכאשר אני אתן לו תו מיוחד כגון : ls > a.txt הוא ישפוך את כל המידע של ls אל תוך a.txt במקום שהוא יציג על המסך הכיצד ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by h@c,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתקלוט לי נתונים מהפורטים של המחשב ותעשה עליהם איזה חישוב (המחשב הוא כף יד של קסיו קצת ישן אם זה משנה), אני יודע לכתוב בC++ וב ASMBLER האם אני יכול לכתוב לו באחת מהשפות האלו?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by tdknight,

היי אני מנסה לסמלץ כמה דברים בC++ וכחלק מזה אני צריך להעביר נתונים ממטריצה כפיקסלים בריבוע של 400*400 לעניות דעתי מדובר בלא הרבה מידע אבל מסתבר שכשמנסים לעשות את זה עם CDC בMFC APPLICATION זה מתחיל לקרטע כבר מריבועים של 100*100 (וזה עוד באופן סטטי) רציתי לדעת אם יש (וכנראה שכן ואני לא מודע) כלים הרבה יותר מהירים ויעילים לגרפיקה בC++? (ואם אתם ממליצים על שפה אחרת אז לא אכפת לי גם לתרגם אליה את הקוד)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gal651,

היי, ביום חמישי הזה יהיה לי מבחן בתכנות ב-java על הנושא של הלולאות. הלולאות יכללו מונה,צובר,מינימום ומקסימום. במהלך ההתכוננות למבחן ניתקלתי בבעיה בתרגיל. הוראות התרגיל: 1. מספר נקרא "מושלם" אם הוא שווה לסכום מחלקיו (כולל 1 ולא כולל עצמו). למשל: 28=1+2+4+7+14 א. כתוב אלגוריתם הקולט מספר שלם בודק ומציג כפלט הודעה אם הוא מספר מושלם. ב.הרחב את האלגוריתם שכתבת בסעיף א כך שעבור מספר מושלם יוצג כפלט גם הביטוי החשבוני באופן הבא: המספר 6 הוא מספר מושלם 6=1+2+3 אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by yuri1992,

פיתוח אפליקציות לGOOGLE + ?, מישהו מכיר תנושא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה להריץ חיפושים של מילות מפתח בגוגל (כ 30 ביטויים כל פעם) ולשמור בכל פעם את כמות התוצאות שהוא מוצא ("כ-112,000,000 תוצאות" לדוגמא למילת מפתח).המטרה הסופית הינה לעשות טבלת אקסל ובה טור A יהיה מילות המפתח ולצדן בטור B עבור כל אחת יהיה מספר התוצאות לגביה בגוגל.אני לא מצפה שתסבירו לי פה הכל איך עושים אך רק ראשי נושאים כדי שאני אחקור ואגיע בסופו של דבר לתשובה איך עושים את זה.יש לי ידע ב-HTML,JavaScript,VBA וידע ברשתות מחשבים אם זה עוזר לכם להסביר יותר טוב.תודה לעוזרים. ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gshhar,

http://www.winpcap.org/docs/docs_412/html/group__wpcap__tut8.html תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by adlanm,

איך הלך מה מי מו מה לאף אחד לא אכפת שהייתה בגרות :s05:

• 2 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.