תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור תוכנה שתפעל רק ברגע שיש חיבור לאינטרנט ! יש למישהו מושג איך אני עושה את זה ? אם אפשר גם איזה קישור לקוד לדוגמא זה יכול להיות נחמד... יש את האפשרות של לתת פינג לשרת מסויים וברגע שיש פינג אז התוכנה תעלה.. אבל אין לי שמץ של מושג מאיפה בכלל להתחיל בקטע...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק היום התחלתי ללמוד קצת ג'אווה סקריפט, ואני לא יודע די הרבה דברים, אז דבר ראשון- איך אני משנה צבע טקסט בלי עזרת תגיות HTML בג'אווה סקריפט? הגדרתי נעלמים שיהיו צבעים ואני רוצה להשתמש בזה לשינוי צבע הטקסטים. דבר שני, איך עושים לינק ואיך שמים מוזיקה ברקע? תודה רבה מראה!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תסבירו לי כיצד אני יכול לנגן סרטים באמצעות ה- Interet Explorer. כך שכאשר הגולש יכנס לדף מסוים הסרט יתחיל לעבוד. אני לא רוצה שהסרט יהיה בפורמט של QuickTime או Real, אלה באחד מהפורמטים של Windows Media Player. (מן הסתם ה-IE ישתמש בפלאגין של WMP אבל איך??). שורת קוד או דוגמא יעזרו מאוד... ~Lost Oath http://www.kung-fu.co.il
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום קניתי ספר C#.... ואני צריך מהדר... מישהו יודע מאיפה להוריד?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל ובבית ספר אנחנו לומדים עם גרסת הדוס הפשוטה מה ההבדלים ביניהם? מבחינת תכנות ומבחינת הפעלת התוכנה אם יש למישהוא איזשהיא חוברת הוראות זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש קוד שנועל את MSCONFIG ? ז"א שאם ינסו להכנס לשם זה פשוט לא יפתח ? ואותה שאלה לגבי תפריט CTRL ALT DELETE תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי את הסקריפט הזה , והוא לא עובד משום מה , שאלתי כבר בכמה פורומים ועדיין לא קיבלתי תשובה טובה , QUEST1 מייצג קבוצה של 4 לחצני רדיו , מה שאני רוצה להשיג ע"י הסקריפט הזה זה לוודאות שאחד מהלחצנים סומן , כדי שאני יוכל להכניס את הנתונים שלו למסד נתונים .. <script language="javascript"> function SysCheck(frmElmnt) { var FirstName , LastName; FirstName = document.FirstForm.Text1.value; LastName = document.FirstForm.Text2.value; if((FirstName == "") || (LastName == "")) { alert("הקש שם מלא ונסה שנית!"); return(false); } for(var i=0;i<frmElmnt.Quest1.length;i++) { if(frmElmnt.Quest1.Checked == true) { alert("ok"); return true; } else { alert("no"); return false;…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדריכים למתחילים בASP והמלצה לספרות ללימוד עצמי ש ASP אני מעוניין בכתובות להורדת מדריכים למתחילים בשפת ASP בעברית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
???האם ישנה דרך ועם כן אז כיצד להמיר מסד נתונים קיים של ACCESS למסד נתונים של MS SQL SERVER 2000? האם יש תוכנה זעושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני בונה אתר למעדון פגו סיטרואן ספורט בישראל..... האתר עצמו יהיה בנוי בפלאש.... אני צריך לבנות דף קליטת נתונים של חברי המועדון.... כגון: שם , שם משפחה , וכו.... אפשר להישתמש בPHP כי הוא נתמך בFLASH אבל הדף עצמו לא חייב להיות בפלאש כלומר כל האפשרויות פתוחות.... יש לכם הצעות....??? תודה מראש???
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית ב C שקולטת מחרוזת מסויימת והתוכנית צריכה להחסיר 1 מהתו הראשון של המילה הראשונה, 2 מהתו השני וכו'... עד שזה מגיע לרווח, ואז אותו דבר עבור המילה השנייה וכך הלאה... ובסוף צריך להדפיס את המחרוזת החדשה שהתקבלה. אני מבין שצריך לעבוד עם הקוד ASCII של התווים אבל אני לא ממש יודע איך לעבוד עם הפקודות שקשורות לזה. זו הלולאה שאני כתבתי, הקומפילציה עוברת בסדר אבל בהרצה הוא נתקע על ההתחלה (אני יכול לחזור לתוכנית רק בעזרת CTRL BREAK) מקווה שתוכלו לעזור לי: ??? char stg[50]="bla rababa magula" while (i<50) { k=1; while (stg!=' ') { temp=(int)(stg)-k; stg=(char)(temp); k++; i++; } }
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://80.230.251.33/ בנתיים הו נמצא על המחשב שלי ולא העלתי אותו עדין על שום שרת.... עכשיו תגידו מה אתם אומרים על העיצוב תוכן ול הרעיון הכללי של האתר!!!
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היה פעם את ה MIRCX שהיה נותן לבחור את הצבע של הדף, את השרת, והחדר.. אבל משום מה הוא היה עושה בעיות להרבה אנשים מישהו מכיר צאט כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
??? ??? ???איך אני מקבל מחרוזת המכילה משפט המורכב מעברית ואנגלית ואז הופך את המילים שבעברית בו כך שבעצם המילים בעברית יהיו כתובות מהסוף להתחלה כמו שכותבים בעברית ויזואלית.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי יישום שבניתי ויש בו פקד מסוים (Control). אני צריך למצוא את הקואורדינטות של הControl הזה (x שמאל, x ימין, y למעלה, y למטה). מה שאני רוצה לעשות זה שכל פעם שהעכבר יעבור מעל הפקד הזה, הוא יצייר קווים. אין לי בעיה עם הציור עצמו, אני פשוט לא מצליח למצוא את המלבן הנכון לצייר בו (המלבן של הפקד). הישום נבנה בMFC.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקישורים. אני עשיתי הרבה דפי אינטרנט בHEB MASTER (תוכנת עזר לHTML), ואני מנסה לקשר בדפים ברגילים בעזרת מסמך חדש ואני לא מצליח לקשר למרות שאם אני לא עושה בHEB MASTER אני מצליח לעשות קישורים. מישהו יכול לעזור לי אם אפשר לקשר לדפים בHEB MASTER . תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
???איך את התוכנית הזאת אני מעביר לשימוש במשתנים מסוג LongInteger ואיך אני פותר את הבעיות במספרים הגדולים? program find; {$N+} uses wincrt; var d,m,n:double; begin n:=1; while(n<=maxlongint)do begin d:=((n*(n+1))/2); m:=sqrt(d); if round(m)=m then writeln(n:2:0,' ',m:2:0); n:=n+1; end; end. 1 1 6 8 35 49 204 288 1189 1681 6930 9800 40391 57121 ====המספרים הגדולים איליהם אני לא מצליח להגיע=== 7997214 11309768 46611179 65918161 271669860 384199200 1583407981 2239277041 9228778026 13051463048 53789260175 76069501249 ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שהתוכנית תסתכל על תקיה מסויימת כשאני יגיד לה ותעבור על כל הקבצים ואם קובץ נוצר או עודכן היום התוכנית תעתיק אותו לתיקיה מסויימת למישהו יש רעיון?? ד"א לא חייב להיות בVB אבל עדיף
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך קומפיילר C++, חינמי. זה שהיה אצלי נמחק בטעות, הורדתי אותו מ PCBOY , הייתי מוריד אותו שוב אך PCBOY נסגר לכמה ימים ואני צריך את הקומפיילר בדחיפות. אם למישהו יש את הקומפיילר TURBO C++ מPCBOY (סה"כ ~3M) שישלח לי אותו למייל אם הוא יכול iakovl@walla.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש אזשהו קוד מוכן, או תוכנה שעושה את העבודה, של אלבום תמונות מחולק לקטגוריות, שניתן להעלותו לאתר בWEB , ואף לנהלו מרחוק (עידכונים וכו'). יש למישהו מושג אם יש כזה דבר בכלל או שצריך להכין לבד ??? תודה וסופשבוע נפלא לכולם, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני נוסע מחר לתחרות אבל אני הספקתי לשכוח את הבסיס של C (משנה שעברה, רק את החוקים) יש איזה אתר שיוכל להזכיר לי, למשל את כל הסיפריות CONIO.H, את כל הפקודות PRINTF, וכו'. נ.ב. זה די דחוף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
א.בנה מערך בגודל N(בחר N=30) ובו מספרים שלמים . ב.כתוב פרוצדורה בשם RAND_KELET המקבלת כפרמטר מערך בגודל N של מספרים שלמים ומציבה לתוכו מספרים בתחום 36 עד 46. ג.כתוב פרוצדורה בשם PELET המדפיסה את אברי המערך בשורה אחת . ד.זמן את 2הפרוצדורות מהתוכנית הראשית ובדוק שאכן התקבלו הנתונים הנכונים . בבקשה תעזרו לי כי אני ממש חלש בפרוצדורות ובמערכים .
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-