עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... אני בדיוק עובד על פרויקט באקסס (משהו פרטי... לא בית ספר) ואני רוצה לדעת איך אני מוציא נתון מתוך טופס לתוך שאילתה... למשל: אני רוצה שבטופס תהיה תיבה משולבת ושהערך שיבחר בתיבה המשולבת ישלח לתוך שאילתה ודרך השאילתה יבנה דוח בהתאם... כאילו מעין דוח אינטראקטיבי שכזה. בבקשה תעזרו לי עם זה... אני צריך עזרה בדחיפות... תודה!![br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 14:00:05 בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר... זה דחוף לי מאוד!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by HaEsrimVeArba,

אני מחפש אנשים ששולטים ב C# XNA ו HLSL כרגע בעיקר בשביל עזרה טכנית. אבל בכוונתי לפתח MMORPG קטן לאחר שאסיים לעכל את הנושאים. ואשמח לשותפים למעשה. יש לכם משהו שלילי להגיד? אל תגיבו!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  3. היכן אני יכול ללמוד את זה? אני יצרתי קבצי DLL ב C++ וכעת אני רוצה לעשות להם GUI (פשטני ביותר) רק כדי להריץ את המחלקות שמה איך אני עושה את זה? (כמו JNI כזה, רק ל C#)

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by dududs,

כפי שוודאי הבנתם זהו דף שאמור לזהות את הרזלוציה שבמחשב הגולש ובהתאם לשלוח אותו לדף המתאים. מישהו יודע למה פיירפוקס לא מצליח לקרוא את זה ? אשמח לדעת איך מסדרים את זה. <script type="text/javascript"> _uacct = "UA-2162182-1"; urchinTracker(); </script> <script language="JavaScript1.2"> function ScreenGoToURL(Big,Medium) { var screen_height = screen.height; var screen_width = screen.width; var buffer = document.all || document.layers ||document.GetElementByID ? 30 : 48; if (screen_height >= 768) { screen_width = 1024; screen_height = 768; var window_width = 1024-12; var window_height = 768-buffer; var window_top = 0; var window_left = 0; window.location.h…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

טוב, או שאני ממש אידיוט או שזה באמת לא כזה פשוט. ביצוע ממוצע- רקורסיבי. הצהרה: double average(int a[], int size, double *avg) זאת ולא אחרת. אגב הנה שלי, פשוט אין לי מושג איך לדעת אם אני בקריאה הראשונה או איך לדעת מתי SIZE הוא הכי גדול.. double average(int a[], int size, double *avg) { if(size>1) { avg=average(a[1], size-1, avg) + a[0]); return(avg); } return(a[0]); }

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ben444,

היי יש לי קובץ בו אני יוצר משתנה $a כשאני עושה אקו למשתנה הוא מדפיס 5 אז אני עושה include לקובץ אחר, ובו אני גם עושה אקו ל-a$ הדף לא מדפיס לי את $a במקרה השני מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. יש לי בבסיס הנתונים תאריך כולל שעה מדוייקת בשניות שבו אני רוצה לבצע פעולה מסויימת. מהידע שיש לי, הדרך היחידה שאני מכיר היא להריץ בשרת דף\קוד כל דקה (לוחות זמנים) שבודק אם הדקה הגיעה, אם כן, להריץ את הדף הרצוי. הבעיה היא שאני מעוניין שהפעולה תתבצע בשניה המדוייקת. ראיתי אתרים שמבצעים את זה ואין לי מושג איך. אולי זה שילוב של לוח זמנים וTIMER של JS? האם יש אפשרות להריץ TIMER בשרת?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. ב C U לא טוב.. ואם כבר פתחתי אתם יכול להביא את כל ה%X שיש, חיפשתי באינטרנט...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SweeT_EviL,

בקרוב הולך להיגמר לי מאגר השאלות הנחמד שלי(הכוונה לפתרון כולם), חוץ מכמה שקשים לי במיוחד. אחרי שאני ישב עליהם אני רוצה לתרגל את הידע שלי בצורה יותר אמממ אינטנסיבית או לא יודע. כל העיקרון שיכין אותי למבחנים שונים, בעיקר של הצבא - אך הרבה מעבר. אם יש למישהו רעיון לתרגול טוב, אשמח לשמוע. אני לא חושב שהשפה שאני יודע אמור להיות גורם אבל למי שבכל זאת צריך אלה למה שמתכנן לתרגל עליהם: C, אולי בעתיד גם ++ ASSMBLER JAVA, עתיד קרוב רחוק ממש בספק אבל C# תודה.

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by Bh,

שלום. אני בונה טופס של הזמנת פריטים. כאשר לקוח מעוניין להזמין פריט נוסף אני יוצר שורה נוספת בטבלה להזמנת הפריט. האובייקטים בטבלה משוכפלים ע"י שימוש ב-CloneNode והוספתם ל-Tbody ע"י appendChild. אני מנסה לוודא שהערכים שהוקלדו בטופס נכונים, הדבר מתבצע יפה מאוד כאשר עדיין לא שכפלתי שורה. אך לאחר שאני מפעיל את הפונקציה ומשכפל את האובייקטים הגישה לשדות לא אפשרית עוד ע"י ציון שם השדה. בדקתי גם אולי השמות של השדות זהים, אבל השמות לא זהים. הנה הפונקציה שאני משתמש(לקוחה מהאינטרנט): nameNum = 1; function addRow2(){ var t = document.getElementById('test2'); var tb = t.getElementsByTagName('tbody')[0]; var tr0 = tb.childNodes[0]; var myClone = tr0.cloneNode(true); va…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by Aviv C,

איך אני יכול להפעיל שני משפטי SQL באותו הדף ב- ASP?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by Spider76,

שלום, האם קיימת חיה כזו ? ??? אני מחפש IDE שפשוט דרכו אני אוכל לקמפל את האפליקציות של לאסמבלי 32 ביט תחת לינוקס (עבודה עם NASM) שיכלול גם DEBUGER. תודה מראש למחפשים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by muli900,

אני רוצה לבנות אתר ובגלל זה אני רוצה ללמוד HTML ואני לא מבין משו אחד... אחרי שבניתי את דף האינטרנט ואחרי שיש לי הכל... איך אני בוחר לו כתובת וכל מי שרוצה יכול להכנס אליו???

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

אני מחפש ספר לקנות בעברית שמכיל מדריך מקיף ומפורט ועדכני! ל C# ו .NET

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, אני לא בטוח שזה המקום, אבל אני מקווה. ראיתי פה כמה אשכולות בנושא.. אני מחפש מערכת מוכנה לאתר עם פאנל ניהול והכל, האתר צריך לכלול: - אפשרות להעלות מדריכים - אפשרות לטעינת עיצוב מותאם אישית - אפשרות להעלות קבצים להורדה עם עמודי הורדה והסברים תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by mwalker03,

מישהו יודע אם יש מערכת פורום מוכנה שבנוייה ב ASP.NET ?? אני לא רוצה ת' PHP הסטנדרטי אלא ASP.NEP ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by shaik,

שלום. יש לי תוכניות בג'אוה שאני רוצה להוסיף לה לGUI חלק שמציג קוד HTML כלשהו. האם יש רכיב בסווינג שיודע לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by mega1234,

היי, כחלק מפרוייקט הOPENGL שלי אני צריך להתחיל לעבוד על הלוגיקה(הגרפיקה די גמורה לטעמי) - כלומר בדיקת התנגשויות בין חלקים, בדיקה שחלק לא חורג מגבולות ה"לוח" וכו' , יש רק בעייה אחת שממש אין לי כוח לעשות את זה, אני מחפש קוד מקור לפרוייקט כזה אם מישהו מכיר או עשה כבר - שוב אני צריך רק את החלק הלוגי ולא את הגרפיקה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by TheSlayer,

שלום לכולם, לפני שנתיים למדתי C ו-C++, וכעת אני מעוניין להתחיל ללמוד Java בכוחות עצמי. אשמח לקבל ממכם המלצה לספר או אתר טוב בעברית (או אפילו עדיף גם ספר וגם אתר) ללימוד JAVA. האם לאור הרקע והידע שיש לי אני אוכל לעבור לתכנת בקלות בJAVA או שהמעבר לא אינטואיטיבי? בנוסף, אשמח להמלצה על תוכנה בה אני אוכל לתכנת, בדומה ל-visual C++ בה אני משתמש לתכנות ב-C++.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ac1240,

אני צריך לבנות INPUT DIALOG (הוא קורא רק STRING ) ואני צריך למשל לרשום בתוכו1+1 (או כל סימן אחר למשל * / -) ושזה יביא לי את התוצאה 2 ואם אני לא רושם בתוכו מספר אלה אות שירשום לי ארור ואת התשובה להחזיר ב MESSAGEDIALOG תודה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  21. שלום האם אפשר לבנות תוכנה בC# לקמפלה לקובץ EXE ולאחר מכן להריץ אותה על מחשב אחר שאין לו .net framework? אם כן אשמח ךדעת איך תודה רבה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by BSOF,

שלום, רציתי לדעת איך אני שולט על המתח ביציאות של הכרטיס קול... בנוסף, איך שולטים על יציאות שונות בכרטיס? זאת אומרת, בכרטיס 5.1 איך אפשר להחליט מה יצא מכל יציאה בנפרד.. רצוי ב-C# אבל כל שפה אחרת תתקבל בברכה. [ד"א, מה המתח הגבוה ביותר שאפשר להוציא מהכרטיס?] תודה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by slimshady21,

תגידו רק אני לא מצליח בזמן האחרון להכנס לאתר של tripod? פתחתי שם חשבון לפני כמה זמן, ועכשיו אני רוצה לחזור אליו אבל זה לא נטען לי.... בכל אופן, יש איזה אתר איחסון אחר יותר מומלץ? מה שחשוב לי סה"כ זה שיהיה כמה שיותר נפח איחסון, ובלי באנרים אם אפשר. ראיתי בדביק כמה אתרים שרשום שהם בחינם כמו jumpline, אבל יש שם רק הרשמה בתשלום.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by yoahe,

יש לי טופס ויש עליו פקדים ואני עושה בהם כל מיני שינויים ,יש מצב לעשות שבשדה PROPTIES של ה FORM אני יגיד לו שאני יבצע שינויי במיקומי הפקדים אבל הוא(FORM) לא יציג לי את השינוי (לא יציג במסך))עד שאני יתן לשדה ב FORM ערך של TRUE או FALSE יש שדה כזה בכלל?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by gooz,

דבר ראשון שלום אני נמצא במצב בחיים שאני צריך להתחיל לבחור עיסוק וחשבתי לנסות את התחום הזה ואתן לו צ'אנס. אז האם מישהו יכול לעזור לי להכנס קצת ולהציץ לעולם שמזיז את התוכנות והישומים שאנחנו משתמשים בהם לצריכנו ביום יום? אין לי מושג מאיפה להתחיל אז אולי כמה שאלות יעזרו: 1) כיוון שתכנות זה תחום רחב מאוד באיזו דרך להתחיל? מקום למידה, קורסים, ספרים (לא בדיוק למדן עצמי) ומה ואיפה מומלץ? 2) אתרים למתחילים? 3) מהו התחום הכי נחשק בתחום מקומות העבודה ושאיתו כרגע יש הכי הצלחה לתפוס עבודה טובה? בתודה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים