תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. נתנו לי לעשות את התרגיל הבא: " בנה את משחק הזיכרון לפי הכללים הבאים: א. מטרת המשחק לגלות את כל זוגות התמונות ב. במשחק 6 תמונות (3 זוגות זהים). ג. המשחק מיועד לשחקן אחד. ד. התמונות מסודרות ב-3 שורות. בכל שורה 2 תמונות. ה. מיקום של כל תמונה. ו. התמונה מוצגות כלפי מטה. ז. יש לבחור שתי תמונות אחת אחרי השנייה. ח. אם שתי התמונות זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. ט. אם התמונות אינן זהות, אז המשחק ממשיך לגילוי הזוג הבא. י. המשחק מסתיים כשהמשתמש מגלה את כל הזוגות. " זהו זה מה שאני צריך לעשות ב-java script אז כעיקרון די ברור לי אבל יש לי כמה דברים לא מובנים פה. אז אני מתכוון לעשות את זה בטבלה. שברגע שאני לוחץ על אחד התאים התמונה שם משתנה נגיד מהכתובת "תמונה מס'…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כדי לעבוד עם זה התקנתי על המחשב IIS עכשיו הפעולות של ה ASP עובדות בסדר, אני מצליח לקרוא מתוך מסד נתונים הבעיה היא שמתי שאני מנסה לעדכן מסד נתונים זה לא מצליח זה כותב לי שזה read only (בהגדרות זה לא לקריאה בלבד, זה כן עובד במחשב אחר שניסיתי בו) איך אני מתקן את ה IIS השגיאה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /עבודה/kelet.asp, line 36
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כתבתי תוכנית וזה לא פועל הפונקציה פה מקבלת מספר וסיפרה ומחזירה כמה פעמים הסיפרה מופיעה במספר(חובה להשתמש בפונקציה הזאת) והתוכנית הראשית אמורה להדפיס את הספרה שמופיעה הכי הרבה במספר. אז ניסיתי לעשות אבל זה לא מחזיר לי כלום. #include <stdio.h> #include <conio.h> int number2(int num,int dig); int main(){ int number,digit,max=0,number1,x; printf("enter number: "); scanf("%d",&number); number1=number; while(number1!=0){ digit=number1%10; x=number2(number,digit); if(x>max) max=digit;} printf("%d",max);} int number2(int num,int dig){ int count=0,dig1; while(num!=0){ dig1=num%10; if(dig==dig1) count++; …
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי בעיה בפסקל... התוכנה לא בונה לי units (אני יודע שצריך לעשות compile אחרי זה Make ואז Build ) בנוסף שיניתי גם בdirectoris את הנתיב של השמירה של הunit שהפסקל אמור ליצור. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולפתור לי את הבעיה הערורה הזו... בתודה רבה אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
שלום, קיבלנו עבודה-פרויקט בביתספר, משהו שעובד עם החיבור LPT (במקרה זה LEDים &SEG למניהם ועוד.) יש לי בעיה בתוכנה אני כותב בCעם ווינדוס XP יציאת LPT (כמובן שאני משתמש בפקודות איןפוט אאוטפוט למשל outporb(0x378,0x3f) עכשיו יש בעיה אי אפשר להפעיל את זה באקספי,זה לא עובד , אני לא היחידי שלא מצליח להפעיל. יש בעיות עם שליחת הכתובת או משהו כזה אני לא יודע, שמעתי שיש דרייבר שמסדר את העניין. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בספריה TCPDF (http://sourceforge.net/projects/tcpdf/) כדי לייצר בצד-שרת קבצי PDF. עד פה - הכל טוב ויפה. על השרת המקומי (XAMPP העדכני ביותר, Apache 2.x אם אני זוכר נכון, PHP 5.3.5) הכל אפילו עובד. כשהעלתי אותו לאינטרנט (לשרת חינמי עם מפרט לא ידוע), התחילו להיות בעיות. בשרת המקומי, לחיצה על הלינק לדף הPHP אמנם לא עובדת בדיוק, אבל לחיצה ימנית ושמירה בשם שומרת את הPDF כמו שצריך. בשרת שבאינטרנט, לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם שומרת את הדף עם השם המקורי (pdf.php) ולא שם הקובץ שהוגדר לPDF. הגדרתי הדרס כמו שצריך, עד כמה שאני יודע, בצורה הבאה: header("Content-type: application/pdf"); header("Content-Disposition: inline; filename=debts.pdf"); כעקרון מה שאני צריך זה ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הצעת מחיר על : בניית מערכת אינדקס אתרים עם הרבה קטגוריות. וממשק ניהול בו אני אוכל לאשר או לא לאשר כל אתר ואתר אשר מבקש להוסיפו לקטגוריה. אני צריך שתשלב לי את זה עם העיצוב שלי. ומערכת בא משתמשים רשומים יוסיפו מדריכים בקלות +ממשק ניהול בו אני אוכל לעקוב אחרי כל זה. תודה slava@mycomp.co.il
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האם יש כלי (אולי אפילו ב-VS) שמאפשר לראות המרה של קוד c לאסמבלי? האם הוא יהיה מובן בכלל? אני מתכוון האם זה כאילו כתבת את הקוד(הפונקציונליות שלו) באסמבלי לבד, להזניח כל מיני כתובות - כאילו שלא יהיו לו כל מיני כלים של דיליי או השד יודע מה שאני לא אבין...(לא משנה כרגע bear\virtual)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני כותבת תוכנית ממש פשוטה בC בויזואל ואני כל הזמן מקבלת שגיאה לא מובנת. לפעמים כשאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב זה מסתדר ואז חוזר שוב, לא נראה לי שזה קשור לקוד בכלל זו השגיאה: Error 2 error MSB6003: The specified task executable "link.exe" could not be run. The requested operation cannot be performed on a file with a user-mapped section open. C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\Platforms\Win32\Microsoft.Cpp.Win32.Targets 392 6 trg והינה הקוד: # include <stdio.h> typedef int boolean; # define TRUE 1 # define FALSE 0 int posStringInStr(char str[], char string[]); void main() { char str[] = "abcdacba", string[] = "cb"; printf("%d\n", posSt…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להריץ קובץ java שכתבתי, כאשר בתוכנת eclipse הוא רץ מצויין כאשר הוספתי את ספריה .jar שאני צריך. לעומת זאת כאשר אני מריץ ע"י פקודת: java hello.java אזי אני מקבל את ההערה: Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Something/java אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור זאת? בסך הכל אני מנסה ליצור קובץ הרצה של תוכנת ה-java שלי , כאשר אני רוצה להריץ אותה מחוץ ל-eclipse. ומכיוון שבתוכנה יש אפשרות לקלט מקובץ חיצוני אזי יש לי בעיה של אבטחה בתוכנה, ולכן אני מנסה להריץ להפוך אותה לקובץ EXE. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קוד פשוט: <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("#pac").click(function(){ $("#pac").animate({marginTop: "17px", paddingBottom: "17px", borderBottom: "2px solid white"}, 2500 ); $.post("rpc.php", {u:"genia"}, function(data){ if(data.length >0) { $("#pac_c").append(data); }else{ $("#pac_c").css({overflow: "none", display: "none"}); } $("#pac_c").css({overflow: "auto", display: "block"}); })}); }); יש בעמוד גם סגירה של הscript tag העניין הוא שצריל ללחוץ פעמיים על #pac_c כדי שie יעשה תpost מישהו יכול לעוזר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ישנו פורמט של Popup אשר כאשר נכנסים לאתר הוא מכסה את האתר המדובר ומבהיר / משחיר ב50% את כל שאר המסך למעט החלון המדובר, בתוך החלון נדרשים להכניס מספר פרטים לדוגמא: כתובת האימייל וכו וכו.. דוגמא לכך: http://www.daydeals.co.il שנכנסים לאתר יקפוץ לכם חלון עם בקשה להכניס את כתובת האמייל שלכם. אני רוצה לדעת כיצד אני יכול ליצור חלון דומה, באיזה שפה מדובר ומה אני צריך לעשות על מנת לעשות דבר דומה... היכן אני יכול לראות מדריכים או מידע שיעזור לי... עיצוב לחלון יש לי, חשבון במערכת רב מסר - המערכת של האימיילים יש לי... אני לא יודע כיצד ליצור חלון כזה שקופץ - ונסגר בצורה נעימה ולא מטרידה... ושהמערכת תדע אוטומתית האם ראית את החלון כבר וסגרת אותו - הכוונה שלא יהיה חלון מציק שמישה…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי , מה בדיוק מבצע ה IF הזה? ומה זה הסימן קריאה הזה? IF(!(j%i) )
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, בנייתי אפליקצית פלאש שאמורה לשמש כתפריט באתר שלי. אני יודע לזהות בפלאש Events באמצעות Action Script. הוספתי את האפליקציה לדף HTML בעזרת DreamWeaver כיצד אני גורם ל DreamWeaver לזהות שנלחץ כפתור בתפריט בפלאש ובהתאם להחליף עמודים? תודה קוד HTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <style type="text/css"> <!-- body { background-image: url(images/pattern.jpg); } #ma…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מה נשמע חברה? רציתי להתייעץ איתכם על איזה מערכת הכי מתאימה להעלות לאתר לעמותה. "לוחמים ללא גבולות" למי ששמע.. רציתי לדעת מה לדעתכם יהיה הכי נוח ומקצועי לעבוד איתו. wordpress joomla וכל זה.. אשמח להתייחסות, תודה ואחלה יום!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פעם התחבר לMYSQL דרך סי שארפ? אני משתגע עם זה!! אני לא מצליח לראות את הנתונים בטבלאות למרות כל הwizard שיש לVS2005
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי תוכנת WPF שמריצה קבצים ואני משתמש ב-BackgroundWorker, לאחר שכל הקבצים מסתיימים אני רוצה להציג בלייבל מסויים שזה סיים ולכן ממש בסוף הלולאה של ההרצה אחרי שהכל מסתיים עידכנתי את הלייבל אבל אני מקבל את השגיאה הבאה: The calling thread cannot access this object because a different thread owns it ניסיתי גם ליצור THREAD נפרד שקורה לפונקציה פשוטה שהיא מעדכנת את הלייבל אבל אני מקבל את אותה השגיאה, איך אפשר להתגבר על זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו שני מחשבים לכל אחד IP שונה . אני רוצה לכתוב קובץ שברגע שאלחץ עליו הוא יקח את הרכיב מהמחשב השני ויעביר לראשון תודה.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בתור תרגול עצמי החלטתי לכתוב תכנית שתפתור סודוקו. חשבתי על אלגוריתם שצריך לדעתי לפתור כל סודוקו בעל פתרון יחיד שלא צריך לנחש בו, וישמתי אותו, אך אבוי, הוא לא עובד כצפוי. הרעיון הוא להתחיל מזה שבכל משבצת ריקה יכולים להיות הערכים 1..9. א"כ עוברים על הלוח, וכל פעם שמגיעים למשבצת מסויימת שידועה לבטח - לעבור על כל השורה, הטור, והריבוע שמכיל אותה, ולמחוק את האפשרות בכל המשבצות האחרות לקבלת אותו ערך כמו שלה. אם במהלך מחיקות הערכים מתקבלת משבצת בטוחה - להפעיל רקורסיבית את פונקצית המחיקה. הכל טוב ויפה, אבל משום מה, מה שכתבתי לא עובד בפועל . אשמח אם מישהו יעבור על התוכנית ויעזור לי למצוא את הבעיה. הצלחתי לצמצם את מקור הבעיה לפונקצית העזר remove_options, כך שאין צורך להתעמק בפ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עצלנות משהו נפלה עלי, ואין לי יותר הרבה זמן או חשק לממש אחד כזה אז אם למישהי יש מימוש של prioriry queue בבוידם או משהו, אני ממש אשמח אם הוא יחלוק אותו איתי. תודה מראש. עריכה כמעט שכחתי, ב-JAVA. מטי.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1) מה ההבדל העקרוני בין VECTOR ו HASHMAP לבין LIST ו MAP? אני עניתי שב VECTOR וב HASHMAP ניתן לגשת לאיברים במידי ב O)1) ולעומת זאת ב LIST ו MAP זה לא ככה. התשובה שלי כנראה לא ממש נכונה. נראה לי שהתשובה שהם חיפשו, זה ש MAP וLIST זה INTERFACES ו VECTOR ו HASHMAP זה המימוש שלהם ב JAVA. אבל זה רק מה שנראה לי.. 2) מהו אינטרפ (interrup) ה SERIALIZABLE? מה ניתן לעשות על האובייקטים שמשתמשים בו? לא היה לי שמץ מהי התשובה.. 3) מה זה generic object pool? אין לי מושג מה זה. 4) צריך לממש קלאס כך שידוע שהקלאס עושה extends ל simpleObject (לא הבנתי מה זה בדיוק אומר) וצריך להריץ עליו ת'רד. ממש את הריצה של הת'רד. לא ממש ברור לי עד עכשיו מה הם רצו כאן.. אם מישהו מבין?! 5) הייתה שאל…
-
- 2 תגובות
- 22.2k צפיות
-
-
יצרתי editbox אני רוצה שהנתונים הבאים יודפסו על המסך כאשר לאינפו יש 3 שדות. הבעיה היא שבאדיתבוקס זה מדפיס לי רק את המספר טלפון. איך אני יכול לגרום לכך שזה ידפיס לי את כול הנתון(אני רוצה שזה ידפיס לי את נתון השם נתון המשפחה ונתון הטלפון בשורה חדשה). כמו כן זה צריך להיות ב סי בלבד(winapi) מצורף חלק מהקוד זה האדיט בוקס hwndList = CreateWindow (TEXT("edit"), NULL, WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_VSCROLL | WS_BORDER | ES_LEFT | ES_MULTILINE | ES_NOHIDESEL | ES_AUTOHSCROLL | ES_AUTOVSCROLL, tm.tmAveCharWidth, tm.tmHeight * 1, tm.tmAveCharWidth * 63+ GetSystemMetrics (SM_CXVSCROLL), …
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כשאני רוצה להדפיס מחרוזת, אני עושה: li $v0,4 la $a0,str syscall # הדפסת מחרוזת מה יש ברגיסטרים V0, a0, איפה אפשר למצוא את רשימת הפקודות הללו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-