עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by -LosNir-,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות סוקטים, ז"א כמו P2P בין 2 תוכנות (שלי). אני מעוניין לעשות צ'ט ואני רוצה פשוט שכל הודעה נשלחת לכל המשתמשים ב SOCKET. תודה.

• 35 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. Started by netanel38121,

הנקודה שלי היא האם מישהו יכול להמחיש לי עד כמה זה קשה\או כמה רמת הקושי של זה קשה? מה צריך כדי להיות 1 מהמפתחים האלה שמפתחים משחקים כמו HL2 או DOOM3 Q4 COD וכו' מה זה דורש? איזה ידע צריך בעיקרון? והאם משתמש רגיל שבבית יכול לפתח גרפיקה כזאת במשחק שהוא יצר נניח לדוגמא DOOM3 . השאל היא רק לשם הסקרנות. כי תמיד רציתי לדעת איך זה עובד? איזה תוכנות דרושות כדי להגיע לרמה כזאת של גרפיקה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  3. שלום. אני רוצה לבנות אתר חינמי משלי. על איזה אתרי איכסון אתם ממליצים לי, שהשרתים שלהם חזקים ועמידים ועם דומיין חינם מלאך ולמה שאני רושם משהו בעברית בתוכנה - editplus(תוכנה ליצירת דפי html),אז דף האינטרנט לא מראה לי את הכתב בעברית? איך אני עושה שכן הוא יראה לי גם בעברית?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. שלום, אני עכשיו התחלתי כיתה יב' ואנחנו עושים השנה פרוייקט של בניית תוכנה ב-VB. התוכנה צריכה להיות מנהלית. עקרונית לפי מה שהבנתי זה לא חייב להיות ניהול של עסק או משהו כזה אלא גם דברים אחרים כל עוד זה עם מסד נתונים, ADO ועוד כמה דברים.. אחד הפרוייקטים שעשו בשנים קודמות וממש אהבתי זה תוכנה שיש בה נתונים על הבורסה. היא כוללת את כל המדדים הישראלים ואת המדדים הבולטים בעולם עם כל המניות וכוללת נתונים משנת 1970 לפי מה שהבנתי. התוכנה מתעדכנת, מציגה גרפים ועושה עוד כמה פעולות אבל אני לא רוצה לעשות משהו שכבר נעשה. יש לכם רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by TheRedEye,

אני עובד עם VB6. בניתי תוכנה מסויימת שאני רוצה להגן עליה באמצעות שם משתמש וסיסמא שנמצאים בDB על שרת FTP. יש לי ידע ממוצע בVB.. קצת מיותר מידע תאורטי יעזור לי[קודי מקור למינהם].. חיפשתי בplanet source איזה שעה לא מצאתי כלום.. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  6. קודם כל שלום לכולם, אני במתכנת ב C++ ובזמן האחרון אני מגלה שאני לא ממש מטפל בשגיאות. אני אנסה לחלק את סוגי השגיאות לכמה קטגוריות ואציג פתרון שאני הייתי משתמש בו לטיפול שבגיא ואני מקווה שאתם תעזרו לי לטפל בהם נכון. סוגי השגיאות: 1. שגיאות לא קריטיות - כלומר שגיאות שלא דורשות סגירה של התוכנית אלה רק דיווח על השגיאה בקובץ. שגיאות כגון: חודש שלא הוכנס נכון (נגיד חודש מספר 13) וכדומה. טיפול - כמו שכבר ציינתי לרשום את זה לקובץ TXT של שגיאות או להציג הודעה על המסך. מספיק להישתמש ב IF פשוט. 2. שגיאות קריטיות - כלומר שגיאות שהתוכנית אמורה לקרוס. שגיאות כגון קובץ חסר (תמונה נניח), מצד שני זה לא כזה קריטי אפשר פשוט לא להציג את אותה תמונה, מצד שני אם חסר קובץ DLL לדוגמא אז התוכנית לא…

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by -LosNir-,

טוב אז ככה, בניתי תוכנת צ'אטים, ובלקיינט השתמשתי ב TcpClient, עכשי ובשביל לקבל response מהשרת השתמשתי בת'ראד חדש עם לולאה, זה עובד מצוין והכל, אבל הבעיה שיש קטע שאני רוצה להוסיף פריט ל ListBox, אבל כשאני מנסה להוסיף הת'ראד פשוט נתקע.. הינה הקוד: public static void GetReq() { while (true) { try { // Get a client stream for reading and writing. // Stream stream = client.GetStream(); NetworkStream stream = client.GetStream(); // Receive the TcpServer.response. // Buffer to store the response bytes. Byte[] data = new Byte[256]; // String to …

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by yaloner,

אני מניח שזה לא הפורום הכי מתאים לשאלה הזאת, אבל בטח מסתובבים פה גם בוני אתרים. אם יש למישהו המלצה איפה אפשר לשאול את זה כך שזה כן יתאים, אני אשמח לשמוע. בקיצור, אני צריך לבנות אתר פרטי קטן ודי בסיסי. בכל החיפושים שלי אני נופל רק על חברות מסורבלות שמנסות למכור לי בזול תבניות מוכנות שלא מתאימות לי (וגם די מכוערות ושטנציות בד"כ), או למכור לי מאוד ביוקר "אתרים שתפורים על-פי צרכיי". לא מתאים לי לעבוד עם חברות כאלה. שורה תחתונה - איפה אפשר למצוא בוני אתרים פרילנסרים עם חשיבה רעננה ונקייה, שעוד לא נכנסו לראש של מפעל בוני אתרים ?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  9. שלום אני מחפש מישהו שמבין בתחום ויכול לבנות לי אתר. האתר אמור להיות בעצם משהו "תדמיתי" +וידאו. האמת שאחי עשה לי את זה בעבר אבל כרגע אין לו ממש זמן... כלומר- דפים קבועים, מלל קבוע. עמוד וידאו- שבו יוצגו עבודות עריכת וידאו שלי, או סטרימינג או בצורת פלאש וידאו (את זה אני כבר עושה). בלי פלאש, רק באנר קבוע למעלה. הכפתורים יהיו "ראשיים" למעלה. - לא משנה אם זה HTML או PHP, אני לא משנה תוכן כל יום. - יכול להיות מפלטפורמה מוכנה ,לא משנה לי, אפילו יש לי 2 טובות. - ידע בכתיבה נכונה- לשם קידום וחיפוש. אל תמציאו מחירים כאילו אתם חברות ענק, כי אם הייתי רוצה לשלם הייתי פונה אליהם. מוכן לתת כסף/בארטר בכל הקשור לצילום ועיכת וידאו (כמובן ברמה המקצועית) הצעות ושאלות כאן, או בה"פ בבקשה נא לכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר דרך טובה לשלוח מייל עם צרופות (Attachments) ב PHP אבל שיעבוד טוב על שרת Windows ? ניסיתי את הפונקציה mail עם הוספת Headers כמו שיש פה: http://il2.php.net/mail בשרת Linux אין בעיה והכל עובד כמו שצריך. בשרת Windows הוא שולח לי את המייל אבל הוא דופק את הקובץ וה Body נעלם לו. תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. היי לכולם. אני שולח את השאילתה הבאה באמצעות PHP: ומשום מה, זה בוחר לי את אותה הרשומה בכל פעם, ולא לוקח רשומה רנדומלית. למישהו יש רעיון למה?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2007 בשעה 11:02:20 כנראה שאני סתם קופץ מהר מדי. טעות אחרת שלי בקוד שקראה לרשומות הלא נכונות. תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by yahalom,

אני מעוניין לעשות קובץ DLL אשר בו יהיה DB ולעשות WEBSITE שאפליקציה אחרת תיגש אליו ודרכו תוכל לגשת ל DB אשר נמצא ב ב DLL צירפתי את ה DB אל ה DLL ואני מתקשה להבין מה בעצם אני צריך לממש ב CLASS של ה DLL כדי לגשת מין ה WEBSITE אל ה DB תודה

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by nir007,

איפה אפשר לילמוד את זה חוץ מאוניברסיטה ומכללה? וכמה שכר אני מרוויח אם אני יודע רק MCSA?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by yahalom,

אני מקבל את ההודעה הבאה Controls created on one thread cannot be parented to a control on a different thread אני מקבל את אותה ההודעה גם כאשר אני מכניס את הקטע הבעיתי ל LOCK הסבר כללי : בדובר באפליקציה של משחק אותו הקוד מורץ פעמיים באותו המחשב ומתקשר ע"י REMPTING דרך שני פורטים שונים הבעיה מתרחשת עמוק בזמן המשחק כאשר נידרש ליצור פקד בערך באותו הזמן ב שני האפליקציות כלומר נוצר חייל חדש בשני הלוחות הקוד הוא public void board_event_Add_control_to_form(Control c) { //lock (this) //{ this.Controls.Add©; c.BringToFront(); //} } תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by orninyo,

למה אני מקבל שגיאות (formal parameter one diffrent from declaration) על הפונקציה הבאה? : void sort(float **mat,int n) { if(n==0) return; qsort(mat[n],sizeof(mat)/sizeof(mat[0]),sizeof(mat[0]),comp); return sort(**mat,n-1); } היא מקבלת מטריצה וגודל המטריצה, עוברת שורה שורה במטריצה וממיינת אותה תודה [br]

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by yigael_o,

היי, אני צריך ללמוד את זה וכרגע אני לומד ב w3schools אםיש למישהו משהו יותר טוב (במיוחד יותר מעמיק) אני אשמח. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by ac1240,

אני רציתי לכתוב תוכנית שעושה כפל חילוק + - בINPUTDIALOG ועשיתי כזה דבר \ import javax.swing.JOptionPane; import java.math.*; public class Addition { public static void main( String args[] ) { int op = 0; int sum = 0; String firstNumber = JOptionPane.showInputDialog( "Enter first integer" ); String secondNumber = JOptionPane.showInputDialog( "Enter second integer" ); int number1 = Integer.parseInt( firstNumber ); int number2 = Integer.parseInt( secondNumber ); String o = JOptionPane.showInputDialog( "1=* 2=+ 3=- 4=/" ); int op3 = Integer.parseInt( o ); if(op3==1 ) { sum = number1 * number2; // add numbers }…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by roei_b,

שלום, אני ממש מתחיל בשפה ואני שואל אם כדאי לי להמשיך ללמוד אותה? ואם אפשר ליצור איתה תוכנה של ממש ולא רק כDOS? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tdknight,

אני מנסה לבצע פעולות באמצעות אובייקט WINSOCK בVB, לדוגמא: IOSocket.Accept requestID והקומפיילר מציג לי את השגיאה הבאה: Object variable or With block variable is not set. ניסיתי לאתחל את האובייקט על ידי פעולות כמו SET או NEW אבל אז אני מקבל שגיאה על השימוש בהם. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by lompy,

אני לא מכיר את הנושא הזה אבל אני צריך משתנה שמכיל את השעה והתאריך שבו הפעולה מתבצעת אז עשיתי import java.util.Date; וכתבתי את שתי השורות הבאות Date a = new Date(); System.out.println(a ); אני לא צריך יותר מזה אבל השעה שמתקבלת היא לא השעה שמופיע במחשב אלא השעה של המחשב פלוס שעה אחת אני מניח שזה קשור ל TIME ZONE אבל כמו שכתבתי אני לא מכיר את הנושא ואת המתודות הרלוונטיות. אם למשהוא יש מושג איך לסדר את זה אני אודה לו ----------עריכה ------------- טוב לא חשוב הסתדרתי וזה הקוד למי שזה מעניין אותו import java.util.Calendar; import java.util.TimeZone; import java.text.SimpleDateFormat; public class DateUtils { public static void main(String arg[]) { Calendar cal =…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yoahe,

אני הקמתי בלקוח חיבור לשרת עד לפה הכל בסדר התחבר לי Properties.Settings.Default.ip = "localhost"; TcpChannel chan = new TcpChannel(); ChannelServices.RegisterChannel(chan, false); obj = (IRemoting_func_able)Activator.GetObject( typeof(game.IRemoting_func_able), "tcp://"+Properties.Settings.Default.ip.ToString()+":8085/server"); if (obj == null) MessageBox.Show("Could not locate server"); עכשיו אני רוצה להפוך אותו לשרת עם: TcpChannel chan1 = new TcpChannel(8087); ChannelServices.RegisterChannel(chan1, false); RemotingConfiguration.RegisterWellKnownServiceType( Type.GetType("game.Remoting.Client_Remote_Func"), …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by yoahe,

כאשר אני יוצר פקד בעזרת REMOTING במחשב השני הוא עושה לי בעיות מישהו מכיר את זה אולי? הוא מדפיס לי את ההודעה המצורפת בקובץ מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by eladhor7,

טוב אני רוצה לפתוח אתר משלי, ואני ממש חדש בתחום. אפשר לקבל מה אני צריך לעשות, וללמוד ותפנו אותי בערך לכיוון של לפתוח אתר אינטרנט על שרת איחסון חינם באינטנרט.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by barp12,

ואיך משתמשים בה בC++

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי 2 תוכנות כאשר אחת אמורה ליצר מידע וכתובה ב C#, השניה אמורה לקלוט את המידע לעבד אותו ולהחזיר לתכנה הראשונה תשובה וכתובה ב C++. איך אני יכול לשלוח את המידע בין 2 התוכנות? (בעדיד התוכנות יפעלו על מחשבים שונים ויעבדו בעזרת כרטיס תקשורת יעודי, כרגע שניהן על אותו מחשב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים