תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מחלקה שכתבתי שבעיקרון יכולה לעבוד בעצמה (לא תלויה במחלקות אחרות) אני רוצה שתהפוך לקובץ שאפשר להפעיל ב- Windows. איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הקומפיילר, כאשר בסוף ההורדה וההתקנה עקבתי אחרי קובץ הreadme, ויצרתי 2 קבצי cfg. כעת, איך אני מריץ את הקומפיילר ? ניסיתי כל מיני קבצי exe, אבל הם בסך הכל פותחים חלון דוס שנסגר מיד. יש לציין שאני חדש בתחום התכנות, ולא מזמן התחלתי ללמוד C++
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר מחלקה שתייצג string ואני רוצה שיהיה CONSTRUCTOR שיקבל CONST CHAR* class string{ private: char* str; public: string(const char* s); השאלה היא האם בCPP אפשר פשוט להשוות בין s ל str (עם const_cast)?ז"א האם יש התייחסות מיוחדת לchar* או שזה פשוט יגרום לכך שיהיו שני מצביעים לאותה כתובת. ובאותו הקשר אם באמת אי אפשר לעשות השוואה פשוטה וצריך להעתיק תו-תו האם בCPP נוסף תו 0\ אוטומטית לסופו של מערך CHARS למשל אחרי שאני עושה: char* s="Im a noobie"; וד"א מה זה EXTERN משתמשים בזה בספר שאני לומד ממנו כמה וכמה פעמים אבל לא טורחים להסביר מה זה ...
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי טבלה ,בעלת 3 שדות id-year-season , הממויינת בסדר עולה, כדלקמן 1-2000-3 1-2001-4 1-2002-5 2-2002-6 2-2003-3 3-2000-5 3-2002-9 4-2005-8 4-2006-3 עליי להציג את שלושת הנתונים בשורה, שהם מייצגים רק את השנה האחרונה בכל id. לדוגמה 1-2002-5, 2-2003-3 ניסיתי לייצור לולאה אם מצביע אחד. בלולאה יש שני תנאים 1) אשר בודק בכל שורה אם ה id גדול מהמשתנה של id בערך של השורה הקודמת. 2) תנאי שבודק אם הערך של ה id בטבלה שווה לערך במשתנה של id המצציג את השורה שלמעלה. על פי לולאה זו אינני מצליח להציג רק את הנתונים הרלוונטים. חשבתי על פתרון אחר, להשתמש בשני מצביעים. בתחילה לקדם את המצביע השני פעמיים. ולבדוק אם ה id של המצביע השני גדול מה -id של המצביע הראשון. אם כן, אז להכניס למשתנה את …
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי שני שורות שעושות לי בעיות xchg turn,nextTurn mov game[gameLoction],"wn" אני מניח שבראשון זה קשור לזה שיש שני משתנים בשני הצדדים, ובשני שזה מחרוזת או הGAMELOCTION (אולי אפשר להכניס רק BX/SI/DI). השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: וגם xor xLoction,xLoction
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכול ב-Visual Basic לשלוח נתונים להתקן כלשהו שמחובר ב-USB?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
מחפש איזה קובץ שסוקר תספרייה windows.h משהו טוב על איך לתפעל לחצנים קומבובוקסס וכו'... ב c++ תודה רבה נ.ב. לא מ msdn
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה כתוב בכותרת זה מה אתם ממוצאים, תודה =]
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי רשימה מקושרת וקובץ בינארי. אני צריך להעתיק את התוכן של הרשימה המקושרת (מבנים) אל תוך קובץ בינארי ולא עולה לי איך לעשות את זה זה סתם נסיון היפוטתי: void SaveMenu(SList SL,CList CL) { SPosition P; while(SL) { P=SL; if(fwrite(P,sizeof(struct blabla),Scounter,fp1)) { perror("Can not write to file!"); exit(3); } SLAdvance(SL); } } הfp1 אקסטרני. הScounter גם אקסטרני ומטרתו לספור את מספר הצמתים ברשימה (בפונקציה אחרת שבה מזינים לרשימה). הScounter לא מתקמפל משום מה, אבל אם במקומו אני שם סתם מספר זה מתקמפל אבל עף בfwrite (לא שציפיתי שזה יעבוד) למישהו יש רעיון (או פונקציה מוכנה) לעשות את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה בכותרת אם יש כזה דבר
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
החלטתי ללמוד C ו- C++, בסביבת העבודה הנ"ל. מחפש מדריך טוב עבורה (אני לא צריך משהו מעמיק מדי, פשוט לדעת להתמצא בין כל האפשרויות שם). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר בשיטת ajax המורכב מריבועי div המשנים את אורכם בהתאם לכמות התוכן והטקסט שבתוכם. אני משתמש ב-iframe המשמש להצגת קישורים לתכנים חיצוניים, אתרים וכ'ו. אני רוצה שה-iframe יגדיל את גובהו בהתאם לתוכן שמוצג בו, לדוגמא: אם נשים שם את האתר sport5 הוא יוצג במלואו, והגובה ישתנה בלי שייווצר סקרול, גם אם נפתח הרבה תגובות וכ'ו. <iframe src="http://www.sport5.co.il" width="100%" style="border-style:none;"></iframe> כפי שאתם רואים ה-iframe מתפקד כמו שצריך ברוחבו, אנו רוצים שגובהו יוגדר לפי הגובה של התוכן המוצג בו, אם זה אתר, הגובה המקסימלי של האתר יהיה גובה ה-iframe והוא יתארך בהתאם. אם ישנם מספר שיטות ופקודות שונות להשגת התוצאה אשמח לפירוט והמלצה נוספת. תוד…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מסוימת... יש לי סעיף כזה: הוסף את הנדרש לתוכנית כך שאם המספרים שונים יודפס קודם המספר הגדול ואחריו המספר הקטן. איך לעזאזל אני מוסיף את זה??? הנה התוכנית שעשיתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication21 { class Program { static void Main(string[] args) { int a; int b; Console.Write("Enter first number: "); a = int.Parse(Console.ReadLine()); Console.Write("Enter second number: "); b = int.Parse(Console.ReadLine()); if (a == b) { Console.WriteLine("equal"); } else { Console.WriteLine("dif…
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה קצת off אבל אולי תוכלו לעזור. אני צריך לאכסן כמה סירטוני FLV אצל מישהו שיכול לנגן אותם בסטרימינג. המאכסן היחיד שמצאתי הוא http://www.flvhosting.com והמחיר שלהם מתחיל מ-30$ לחודש, קצת יקר לי. מישהו מכיר שירותים דומים נוספים ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מנסה פה לעשות איזה תרגיל(ולא מצליח) שבודק אם המספר שאני מקליד הוא פלינדרום תעיפו מבטבבקשה) import java.util.Scanner; public class Targil_3 { public static void main(String[] args) { int number,digit,new_num=0,temp; Scanner in = new Scanner (System.in); System.out.println("הקלד מספר חיובי שלם"); number = in.nextInt(); temp=number; while(number>0); { digit=number%10; new_num=(new_num*10)+digit; number=number/10; } if(temp==new_num) System.out.println("המספר הוא פלינדרום"); else System.out.println("המספר אינו פלינדרום"); } }
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, איך אפשר להשוות בין משתנה לבין נתון בטבלת נתונים db... נניח יש לי: $var = shuki ויש לי טבלה בבסיס נתונים בשם users ואני רוצה לבדוק אם בשדה name שבטבלה usrers מופיע בשורה כלשהי "shuki". איך אפשר לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לומד מחשבים שנה ראשונה בכיתה י' ואנחנו עכשיו לומדים c#. בקיצור, קיבלתי עבודה לחופש ויש לי תרגיל אחד שעדיין לא הצלחתי לעשות כי יש שם פקודות שעדיין לא למדתי. זה התרגיל- כתוב תוכנית המקבלת כקלט את השעה הנוכחית (שעה ודקות). התוכנית תחשב ותדפיס את השעה בעוד X דקות (X קלא לתוכנית). שים לב: ביממה 24 שעות. תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתרגם לי בבקשה את הקטע לפסקל? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 3 קבצים , אני לא מצליח להעלות אותם , גם דרך מנהל הקבצים באתר ( ושם רשום "not allowed") וגם דרך קליינט FTP הקבצים הם במערכת PHPBB 2 ונקראים : .htacces נמצא בתיקיית הCHACHE formIE.css subsilver.css ושני אלה נמצאים בתיקיית הTEMPLATES ניסיתי להתקין בלי הקבצים האלה אבל יש כמה שגיאות ... מקווה שתעזרו
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
למה זה מדלג לי על השורה שמסומנת בכוכביות? printf("Insert name: "); gets(TmpCell->Name); printf("Insert adress: "); gets(TmpCell->Adress); printf("Insert ID: "); scanf("%lu",&TmpCell->ID); printf("Insert age: "); scanf("%lu",&TmpCell->Age); printf("Insert gender: "); gets(TmpCell->Gender); //********************** printf("Insert faculty: "); gets(TmpCell->Faculty); printf("Insert status: "); gets(TmpCell->Status); printf("Insert year: "); scanf("%lu",&TmpCell->Year); printf("Insert grades average: "); scanf("%lu",&TmpCell->GradesAvg); printf("Insert credit points: "); scanf("%lu",&TmpCell->CreditPoints…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כותב עכשיו משחק רברסי בפרולוג, וכמה שאלות: א. אם אפשר לעשות מערך בפרולוג, כך לייצג את לוח המשחק בצורה קלה יותר? ב. אני משתמש באלגוריתם מינימקס, ואני צריך לכתוב חוק שיתן ניקוד לכל מהלך שאני אעשה, עכשיו על איזה דגשים אני צריך לשים לב בחוק הזה? איך בדיוק אני מנקד את מצב הלוח לאחר המהלך? ג. כנראה שלא הבנתי ממש טוב את הגיזום אלפא-ביתא, אני צריך להכניס אליהם לפני שאני מזמן אפס? כדי שבפעם הראשונה ישימו כל משתנה ולאחר מכן יתחילו לראות אם גדול/קטן? ד. כששולחים את הלוח לקביעת הניקוד שלו, אז לא צריך להתאים חוק כזה לכל שחקן? כלומר אם זה התור שלי אז הפעולות האלה יהיו טובות לי, אז הניקוד יהיה גבוה, ומקרה שני שזה התור של היריב, והפעולות האלה לא יהיו לטובתו ועדיין יהיה ניקוד גב…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב נתחיל מהשאלה: טוב אני מתחיל בנושא ורציתי לשאול איך אני מאפשר פתיחה של DIALOG (החלון עם הסיומת RC) בVISUAL STUDIO ע"י לחיצה על כפתור בחלון קודם. http://img47.imageshack.us/img47/1157/v1ku9.jpg הנה תמונה לדוג'. כשאני אלחץ על כל אחד מהכפתורים יפתח חלון מהסוג שמופיע בתמונה. ונמשיך ליעוץ: אני עושה עבודת גמר במחשבים לבגרות, ואני אמור לבנות טרוייאן\תוכנת שליטה מרחוק\REMOTE ADMIN\תוכנה שבוס בודק את העובדים שלו, תלוי איך אתם רואים את זה. (רעיון של המדריך כי הוא יודע איך ליישם את זה כבר טוב) תראו את התמונה, יהיה מן חלון ראשי עם אפשרות להקליד\לטעון\לקבל IP ולהתחבר אליו. יהיו כפתורים שיאפשרו לצפות בכל המסך שלו ב1:1, אפשרות להסתכל בZOOM בעזרת מסך קטן, להעביר קבצים, לשלוח …
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני יודע שיש מלא מדריכים באינט' לJAVA כולם מעולים וחלקם מצאתי דרך הפורום, תודה למנהלי הפורום! אבל אני לא מוצא תרגילים מישהו יודע איפו אני יכול למצוא תרגילים לתרגול ב JAVA???
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-