תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הקטע המוזר הוא שבבית ספר הוא כן מצליח... עוד נתונים הם שאני עם ווידוס אקס פי פרו ואופיס xp הארור שאני מקבל זה ככה: Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /side menu/up manu/sinup.asp, line 76 הקובץ המצורף הוא הקוד
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני שולח נתונים מטופס לטבלת אקסס עד עכשיו זה תמיד עבד פתאום היום אני מקבל הודעת שגיאה Microsoft JET Database Engine (0x80040E07) Data type mismatch in criteria expression. /shirionsite/insert.asp, line 28 מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כרגע מדובר על C++ ,לפני שהתחלתי עם C++ חיפשתי ולא מצאתי אפשרות כזאת ל VB אז אם למישהו יש מושג באחת משתי שפות התיכנות שבבקשה יענה אני צריך שהפרמטרים ימוקמו בצורה מאוד ספציפית על דף A4... רועי
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מתכוון להכניס ליחידה שאני משרת בה מערכת פורומים שתשמש את גופי התמיכה וה-System אצלנו. הבעיה: ביחידה שלי עובדים עם MSSQL ולא MYSQL כמו כל העולם... להכניס MYSQL יהיה כנראה בלתי אפשרי (משיקולי גיבויים/ ידע וכו'), ושאלתי היא האם ניתן לגרום ל-PHPBB/PHPNUKE או YABB/YABBSE לעבוד כמו שצריך עם MSSQL? או לחילופין, האם אתם מכירים מערכת פורטל או רק פורומים טובה וחינמית שעובדת עם MSSQL? היחידה שמצאתי נקראת snitz והיא שווה לאתם-יודעים-מה... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש סקריפט שמעביר לעמוד אחר באופן אוטומטי לאחר מספק שניות שאני אקבע לעמוד אחר שגם כן אני אקבע... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה שהרבה זמן מטרידה אותי. יש לי ידע לא גדול בסי ופסקל וחשבתי אולי למצוא מדריך שמסביר איך בונים מנוע גרפי למשחקים. עדיף בשפת סי כי delphi לא ממש בא לי ללמוד. או שתבאיו לי קוד מקור של מנוע גרפי אם קוד פתוח. אני נוראהרוצה ללמדו לבנות מנוע גרפי למשחקים. תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
תרגיל להגשה!!!!! קרא נתונים על פועל במפעל הכוללים: מספר עובד, מספר שנות ותק, מספר שעות עבודה בחודש. התנאים לחישוב המשכורת הוא: עד 2000 שקל לא יורד מס הכנסה כל סכום מעל 2000 שקל ומתחת ל10000 יורדים 25%, על כל סכום שהוא מעל 10000 שקל יורדים 50% מחיר שעת עבודה בסיסית עבור 0 שנות ותק, הוא 15 שקלים, עבור כל שנת ותק מקבלים 5 שקלים תוספת לשעה (שעת עבודה). כל המביא לנו תוכנית זו מוכנה פרס כדאי!!! אמת בדברים....
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה בפייטון - נגיד אני רוצה להציג את מספר האנשים שאני כאילו מזמין לארוחת ערב (תרגיל). עשיתי את זה אבל זה נותן שגיאה print("I'm inviting " + len(guest) + "to the dinner") וכמובן שיש לי רשימה של אנשים שנקראת guest. מה לא תקין?
-
- 25 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מנסה להוסיף (רק לשם הדוגמא) להוסיף עוד כפתור בצורה דינמאית, כרגע בזמן לחיצה על כפתור אחר. מצורף הקוד. אבל שום כפתור לא "מופיע"... יש למישהו רעיון? תודה קוד: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { Button b; // Panel p = new Panel(); Panel p = new Panel(); if (p != null) { // Page.Controls.Add(p); for (int i = 0; i < 25; i++) { b = new Button(); b.Text = ((char)(65 + i)).ToString(); b.OnClientClick = "butClick(this);"; p.Controls.Add(b); } } }
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית,ב-headers אני רק מצהיר או שאני גם מכליל את התוכן של פונקציות (לדוגמא).אם אני רק מצהיר(בקובץ xxx.h) אז את התוכן של הפונקציות אני עושה בקובץ xxx.cpp נוסף ובו נמצא התוכן של הפונקצייה(בנוסף לקובץ הכולל את פונקציית הmain) תודה רבה על המענה אשמח להסבר או להפניה למאמר\מדריך\קטע המסביר על זה שוב תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנית בפסקל ואני רוצה לראות אותה כתוכנה כמו כל תוכנה (כפתורים,תיבות.....) בצורה ויזואלית על הווינדוס איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם לחלק מהאתרים יש מוזיקת רקע. האם יש דרך להוריד למחשבי את המוזיקה הזו? בתודה, יהודה
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
התוכנה שאני אמור ליצור מזינה נתונים לטבלה,ונתונים אלה מעדכנים און ליין טבלה מקבילה באתר כלשהו באינטרנט. אני מעוניין לעשות זאת בשפת VB מבלי להידרש ל VBScript, הייתי רוצה לפתור בעיה זו בVB6 בלבד אם ניתן. האם אני זקוק לפקדי ActiveX או שניתן לבצע זאת בעזרת מסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור סקריפט שיזהה לחיצת כפתור כשאתה בשורת הכתובת(כרום). השתמשתי ב:window.addEventListener("keydown", וזה מזהה רק כשאני נמצא בדף עצמו לא בשורת הכתובת בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבסיס נתונים יש טבלה | Intel | 478 | P4 | | AMD | 754 | AXP Mobile | וקובץ php שאמור להוציא אותה (כולה) באתר <?php if (!mysql_select_db('TEST4')) die("Can't select database TEST4"); echo ("<table><tr><td>manufacturer</td><td>socket</td><td>cpu</td></tr>") ; $result = mysql_query("SELECT * FROM TBL_HARDWARE"); while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo ("<tr>") ; foreach ($row as $cell) { echo ("<td>".$cell."</td>") ; } echo ("</tr>") ; } echo ("</table>") ; ?> הקובץ שהגולש באתר רואה נראה כך | manufacturer | socket | cpu | | Intel | Intel | 478 | 478 | P4 | P4 | | AMD | AMD…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אין לי מושג בJS. מצאתי קוד וניסיתי לערוך אותו כדי להתאים. לא עובד משום מה. איפה הטעות? // ==UserScript== // @name Smaller Quote Button // @description Replace Image on HWZONE.CO.IL // @version 1.0 // @include *hwzone.co.il/community/threads/* // @grant none // ==/UserScript== var images = document.getElementsByTagName ("img"); var x=0; while(x<images.length) { if(images[x].src == "/community/images/statusicon/quote.png") { images[x].src = "http://www.movingrelocation.com/wp-content/themes/movingrelocation/inc/images/quote-icon.jpg"; } x=x+1; } - - - תגובה אוחדה: - - - מצאתי קוד יותר יעיל שעובד. // ==UserScript== // @name Smaller Quot…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
#include <iostream> using namespace std; class c { public: int x,y; c& set(int xx,int yy) { x = xx; y=yy; return *this; } }; int main() { c c1,c2; c2 = c1.set(1,1); //איך סי2 מצליח לקבל מצביע ולמה זה העתקה ולא רפרנס? //c2 = &c1; //כאן יש שגיאה וזה מובן כי סי2 הוא לא מצביע c1.set(3,3); cout<<c2.x<<c2.y<<endl; //הוכחה שסי2 הוא העתק ולא רפרנס לסי1 return 0; } סי2 הוא מקבל את המצביע this למרות שסי2 לא מסוג מצביע. איך זה עובד ולמה זה מבצע העתקה ולא רפרנס לסי1?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום 1. האם עדיין נהוג לבנות אתרים חדשים ברזולוציה 800X600 ? או שמומלץ ללכת על הדרך הקשה ולהיות חבר טוב של האחוזים? 2. האם אתר עם משקל 5 מגה ו6 עמודים צריך יותר מאחסון חינמי? ועל איזה אחסונים חינמים ללא פרסומות אתם ממליצים? 3. אם למישהו יש נסיון עם phpmyadmin ויודע איך עושים שיופיע עברית בתוכן הטבלאות בGUI שלו אשמח אם הוא ישתף אותי. 4. איזה מערכת ניהול DB הכי מומלצת והכי ידידותית לעברית כיום? (MYSQL) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עיגול למספר שלם. אני לא מתכוון לINT שפשוט מוריד את השארית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני כבר הרבה זמן רוצה להזמין לעצמי איזה ספר טוב למתחילים שיתן לי מושג על תיכנות משחקי מחשב אבל יש די הרבה ספרים בנושאים שונים. אז ככה: יש את המנוע האגדי UNREAL שיש לו מספר ספרים שמתחילים די מהתחלה ומלמדים אנרייל סקריפט... ובלה.. בלה.. http://www.amazon.com/Unreal-Tournament-Game-Programming-Teens/dp/1598633465/ref=sr_1_1/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-1 כמו כן יש את זה גם: http://www.amazon.com/Mastering-Unreal-Technology-Level-Design/dp/0672326922/ref=sr_1_2/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192825002&sr=1-2 שיותר קורץ לי... ויש את המנוע טורק שעכשיו אני לא מוצא שם קישור.. בכל מקרה מאיפה להתחיל?? מה יותר קל…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יצא התקן החדש: http://www2.research.att.com/~bs/C++0xFAQ.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די חדש פה ואני צריך עזרה אני רוצה להשתלב פה בפורום אבל אני לא מבין הרבה על שפת תיכנות משהוא יכול לשלוח לי מדריכים או עזרה כל שהיא תודה!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אם Singleton הוא בעצם משתנה שמוודא שתמיד ניגש לאותו מקום בזיכרון, ומשתנה סטטי גם ניגש תמיד לאותו מקום - אז מה ההבדל? אפשר פשוט להחליט על ערך קבוע של משתנה סטטי ולוודא שזה הערך גם באובייקט הנוכחי, לא? בשביל מה צריך את שניהם? אשמח להסבר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
1)אפשר גם לכתוב עם זה? יענו ב0101001 וכו'..... 2)איך סופרים עם זה? איתן
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני בונה משחק באסמבלר ואני צריך שבכל תזוזה של השחקן תתבצע בדיקה של התו שכתוב על הלוח מולו. אמרו לי שהפקודה הזאת נמצאת תחת הפסקה של int 21h וקראתי את כל הפקודות שיש באתר שם (http://spike.scu.edu.au/~barry/interrupts.html) ולא הצלחתי למצוא... הפקודה שאני צריך היא בסך הכל בדיקה של איזה תו כתוב בנקודה מסוימת על הלוח. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-