עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by DarkShnizel,

אני מפעיל את הקוד והפונקציה מחזירה מסך ריק HBITMAP CControlzServerDlg::ScreenShot() { HDC hScrDC, hMemDC; // screen DC and memory DC int xScrn, yScrn; // screen resolution HGDIOBJ hOldBitmap , hBitmap; // create a DC for the screen and create // a memory DC compatible to screen DC hScrDC = CreateDC(NULL, NULL, NULL, NULL); hMemDC = CreateCompatibleDC(hScrDC); // get points of rectangle to grab xScrn = GetSystemMetrics(SM_CXSCREEN); yScrn = GetSystemMetrics(SM_CYSCREEN); // create a bitmap compatible with the screen DC hBitmap = CreateCompatibleBitmap(hScrDC, xScrn, yScrn); // select new bitmap into memory…

2. לפני כמה חודשים יצאה גרסת FF ששינתה משהו בסיסי מי שזוכר הרבה תוספים הפסיקו לעבוד חלקם התעדכנו בימים ושבועות שאחרי חלקם עדיין מנסים להבין איך ואם בכלל אפשרי להתאים את התוסף לשינויים הגדולים הבעיה אותה אני מנסה לפתור, אינה תוסף שלא עובד אלה סקריפט בתוסף GREASEMONKEY(ששלעצמו עובד) שלפני העדכון לFF עבד טוב, והציג לי לינקים להורדה לפרקים המוצגים ברשימה באתר MYEPISODES, ומאז העדכון הלינקים לא מוצגים בהתחלה גם קיבלתי שגיאת קוד קלה למעלה, אולי התעקשות על AUTHOR או משהו השגיאה נעלמה אחרי שהוספתי שורה אך הסקריפט עדיין לא מציג לי לינקים כמו קודם חיפשתי ונראה שאף אחד בעולם לא טרח לעשות זאת ולהעלות גרסה מתוקנת מישהו יכול …

3. Started by CoHeN16,

יש אתר..PHP שהוא מן מערכת של בלוגים.. שמגיבים לאנשים.. עכשיו.. כל פעם שמגיבים .. צריך הפרש דקה בין הודעה אחת לשנייה. איזה סקריפט יוכל לבטל את זה ? תודה רבה לעוזרים

4. Started by NesheR16,

אהלן, עשיתי באתר שלי, מתחת לקישורי האתר, שמתי תמונות מתחלפות בעזרת jquery. עכשיו כשאני רוצה לעשות תפריט נפתח בעזרת css, למרות שהוספתי- Position:absolute !important; התפריט, ברגע שהוא נפתח, הוא נכנס מתחת לתמונה.. אשמח לרעיונות לעקוף את הבעיה מבלי להשתמש בjs תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. היי! אני רוצה לבנות סקריפט פשוט(DOS) שיבדוק איזו שפה הוינדוס במחשב ובהתאם לכך יריץ התקנת SP3 שמתאימה.. בנתיים יש לי רק את הפקודה שמריצה.. FOR /F "tokens=*" %%i in ('dir /b %~dp0\WindowsXP-KB936929-SP3-x86-???.exe') do start %~dp0\%%i יש אפשרות לעשות את זה בסקריפט דוס? תודה לעוזרים!! ניק

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by יהודי,

בס"ד שלום, אני משתמש במירק 6.35 איך אני עושה שברשימת שמות במירק מי ששלחתי לו הודעה פרטית אז יהיה בצבע שונה? תודה, תזכו למצוות

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by BoRIS,

לקבלת מחזיק כוסות קפה בחינם לחץ כאן. נ.ב. תודה ל-MadHattr על הקישור.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Chronick,

אני צריך סקריפט או לפחות באיזה פונקציה להשתמש כדי לקבל IP של כל מבקר שנכנס לאתר שלי. אני צריך לאסוף את כל הIPS למסד נתונים כלשהוא או קובץ טקסט. כאילו לאחר שמישהו נכנס לעמוד ראשי של האתר הסקריפט קולט IP שלו ורושם אותו לקובץ / מסד נתונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by noobster,

מחפש סקריפ שאפשר להפעיל ואז התוכנית בחלון JAVA ירוץ יותר לאט. כמו שיש משחקי JAVA בדפדפן ואז רץ משהו "רנדומאלי", אז שירוץ יותר לאט לפני שאני לוחץ. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?

10. Started by SheZiF,

אז ככה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לסקריפט מוכן, עדיף ב-PHP למערכת החלפת באנרים. אשר תחליף ע"פ סדר קבוע מראש באנרים באתרי. אם ישנה האפשרות לשמירה של מספר הלחיצות/הופעות ביום של כל באנר, אשמח. בתודה מראש, דור.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by IlanF,

למה הסקריפט לא עובד לי בפיירפוקס? הוא עובד מצויין בIE אבל בFF לא עובד. <html> <head> <title>test</title> </head> <body> <bgsound id="BGSOUND_ID" /> <script> function stopMusic() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = ''; } function songtrack() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = document.form3.song.value; } </script> <form name="form3"> <select name="song"> <option>select song</option> <option value="song1.mp3">song 1 </option> <option value="song2.mp3">song 2 </option> </select> <input type="button" onClick="songtrack();" value="Play" /&…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. שלום! יש לי אתר אינטרנט ואני רוצה סקריפט שלא יתן לראות את מקור הדף. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by milgy,

שלום אני צריך סקריפט HTML+JAVA לטופס יצירת קשר השולח מייל לתיבת הדואר שלי עם פרטי ההודעה שם השולח, נושא, טלפון פלאפון וכו... מקווה שמישהו יוכל לעזור תודה שי

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

שלום וצהריים טובים לכולם,אני מחפש את הסקריפט שיענה במקומי כשאני לא נמצא (למירק..) אשמח אם תעזרו לי בהקדם, אסף.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  15. אהלן חברה, אני צריך עזרה בכתיבת סקריפט קטן שסוגר ופותח את service ה- explorer בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by Grihan,

אני מנסה לכתוב סקריפט על VMS VAX (קובץ COM) שפעל בערך ככה: קרא קלט מקובץ קלט צור קובץ COM נוסף עם תוכן הקלט עשה לקובץ שנכתב SUBMIT ל BATCH QUEUE חכה עד שהקובץ יסיים לרוץ (בדיקה ע"י F$GETQUI) עשה משהו עם הפלט שהקובץ יצר עבור לקלט הבא... הבעיה היא שנראה כאילו הJOB שנוצר תקוע בתור ולא מסיים (מתחיל?) לרוץ עד שאני קוטע את הסקריפט. יש למישהו עצה מה אני עושה לא נכון, או לפחות הפניה למקום שאפשר לשאול?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  17. היי, המצב הוא כזה: האוניברסיטה שלי קצת מפגרת כשזה נוגע לפרסום ציונים. ישנו דף אינטרנט שעושים אליו LOGIN ואז שם מופיע רשימה של כל הבחינות, כאשר מתפרסם ציון מופיע כפתור ליד הרשומהה של הבחינה שעליו ניתן ללחוץ כדי לראות את הציון. בגלל שלא בא לי לעשות ריפרש כל כמה דקות ולהתחבר בטלפון כדי לעשות ריפרש לראות אם התעדכנו ציונים חשבתי על לכתוב סקריפט פייטון שעושה לוגין ומרפרש וברגע שמשתנה מבנה העמוד (הרי אם יש ציון נוסף כפתור חדש בעמוד) שיתריע לי. אשמח להכוונה לגבי ספריות/כלים למטרה הנ"ל (צריך שיידעו להתמודד עם עברית כי העמוד מכיל כיתוב בעברית) אולי אפילו הכוונה מה לכתוב. תודה מראש

18. Started by erez213,

אני לומד עכשיו רובי, ובשביל לתרגל אני פותר את הבעיות בproject euler. הבעיה היא שרוב הבעיות שם לוקחות למחשב שלי יותר מדי זמן להריץ לדוגמא לחשב את סכום המספרים הראשוניים עד 2 מיליון לקח לו יותר מעשר דקות וקשה לעבוד ככה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לזרז את התהליך? אני עובד על לפטופ dell vostro 1015 t6670 עם אובונטו. האם להחליף מערכת הפעלה (וינדוס אולי?), אוברקלוק, או להוסיף זיכרון (כרגע יש 2 גי'גיה)? אני חושב על לקנות מחשב חדש אבל אם אפשר לסדר את זה ולחסוך עלויות זה עדיף... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אוקי אז יש את הסקריפט הזה http://userscripts.org/scripts/show/10850 למשחק KoL למי שמכיר... עכשיו, הסקריפט הזה עובד מ2007 בערך אבל מאז עדכון מסויים במשחק עצמו הוא הפסיק לעבוד לדעתי אפשר להתאים את הסקריפט כדי שיעבוד באתר החדש (הקוד מקור זמין) אבל הבעיה שלי אין שום ידע בנושא וחשבתי שאולי למישהו פה יש (איסתרא?) האתר שהסקריפט עובד בו הוא http://kingdomofloathing.com/ ואם מישהו באמת רוצה לנסות לעזור ולא רוצה לפתוח חשבון אין לי בעיה לתת את החשבון שלי זמנית לבדיקה (בפרטי) תודה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by Kalim3ro,

אני צריך מהר שני סקריפטים, אחד ג'אווה סקריפט השני ASP הסקריפט בג'אווה סקריפט צריך לבצע: בדיקת קלט של טופס HTML: לבדוק אם השם משתמש(הוגדר כ-username) תקין...(במקרה זה תקין זאת אומרת כולל רק מספרים ואותיות)... לבדוק אם השם פרטי(הוגדר firstname) והשם משפחה(הוגדר lastname) תקינים(במקרה זה תקינים זאת אומרת שהם כוללים רק אותיות) לבדוק אם הסיסמה (הוגדרה password) זהה לאישור סיסמה(הוגדר password2)... אם משהו לא תקין תופיע הודעה (לדוגמא: passwords does not match) עד כאן ג'אווה סקריפט... ב-ASP הסקריפט צריך לבצע הכנסה של כל הפרטים לתוך קובץ Access. הסקריפט צריך להכניס את הפרטים הבאים: username firstname lastname password password2 gender country... הסקריפט צריך גם לבדוק אם השם משתמש…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by Or94,

יש לי בעיה בתוכנה NetBeans: בבית הספר בשיעור מחשבים התחלנו ללמוד תיכנות HTML. פתחתי פרוייקט אינטרנט חדש בתוכנה בבית הספר והוא עובד טוב וכל קובץ שעשיתי רץ כמו שצריך. היום הגעתי הביתה וחיברתי את הדיסק און קי שלי למחשב והפעלתי את הNetBeans והוא עלה ואז פתחתי את הפרוייקט שהתחלתי בבית ספר. כאשר פתחתי את הפרוייקט הייתה רשומה לי הודעה שחסר לי הסרבר Glassfish 2.1. ניסיתי להריץ את אחד האתרים שכתבתי וגם שם זה רשם שחסר לי את הסרבר הזה ובגלל זה הקובץ שהרצתי לא עבד. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by 114508534,

בבקשה מישהוא תעזרו לי אני רוצה לדעת מה הקוד לסרגל כלים ב HTML זה חשוב

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by דוטנט,

הפרק "תבנית הקומפוזיט" הוא השני בסדרה "תבניות". הכתובת: תבנית הקומפוזיט מתארת את המחלקות הנדרשות לבניית עץ אובייקטים. בסרטון דיון בתבנית, דוגמאות קוד ושאלות למחשבה. דוגמאות הקוד ניתנות להורדה. פרטים ראו בתיאור הסרטון ביוטיוב. סרטונים נוספים בערוץ: http://www.youtube.com/user/lidotnet צפיה מהנה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי חבר'ס , לאחרונה הוספתי באתר שלי דף מסויים שמציין שהגולש הגיע למקום שלא קיים , רוצים לראות ? כנסו לאתר שלי : www.room4u.co.cc ותקליקו על הפרסומת למטה ( הקישור שם שבור ) זה יפנה אתכם ישירות לדף העניין הוא , שלקחתי את הפלטפורמה מהאתר : http://www.thebest404pageever.com/ עכשיו , אם תשימו לב , כל פעם שתלחצו REFRESH אתם תראו סרטון אחר , העניין הוא שגם אני רוצה לעשות את זה בדף השגיאה שלי , אך אינני מוצא את הקוד בשום מקום , הייתי רוצה לבצע זאת עם הקוד PHP ניסיתי עם הקוד הבא : <?php $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/grim_grinning_ghosts.swf';[/url] $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/dance_party.swf';[…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Caliber-Training Team,

שלום רב, ברצוני להציג סרטוני הדרכה בYouTube בשפת Perl. אנחנו התחלנו לא מזמן לעלות סרטונים כדי לעזור ולהדריך שימוש בתוכנות, שפות ומערכות הפעלה. בסרטוני Perl נשתמש בStrawberry וNotepad++ (אל אף שכל תוכנת כתיבה התומכת בPerl ניתנת לשימוש) ונלמד לפי הנושאים הבאים: לימוד הבסיס לPerl. לולאות ותנאים (כגון: If, While, For ועוד). פתיחת Subs (פונקציות). שימוש בביטויים רגולרים. ועוד נושאים רבים אחרים. סרטון לדוגמא: מקווה שהסרטונים יעזרו!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים