עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by idoodi,

שלום לכולם, אני צריך לפתור את הבעיה הבאה בפייתון, אשמח אם למישהו יש כיוון: נוסע מגיע לעיר מסויימת ל L יחידות זמן, יש לו N אתרים אותם הוא הוא רוצה לבקר. לכל אתר יש מידת אטרקטיביות W בין 1 ל10. בנוסף כל אתר מצריך P יחידות זמן. שדה התעופה הוא אתר 0 ונמצא ב(0,0) ולכל אתר יש קואורדינטה (x,y). הזמן שלוקח לזוז בין מקום למקום נמדד לפי מרחק אווירי (לדוגמא מ 0,0 ל 0,2 לוקח שעתיים) עליי להחזיר את הפתרון האופטימלי למסלול בצורה כזאת 0,1,3,0 (משדה תעופה לאתר 1 ומשם לאתר 3 ומשם חזרה לשדה תעופה) תודה מראש לגאון שיפתור!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by b-a,

האם יש קוד שנועל את MSCONFIG ? ז"א שאם ינסו להכנס לשם זה פשוט לא יפתח ? ואותה שאלה לגבי תפריט CTRL ALT DELETE תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by SuperKiller2,

שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר הזה: http://www.img4u.com מישהו יודע על איזה מנוע הוא עובד?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  4. שלום לכולם , יש לי שאלה בנוגע לנושא שמפריע לי הרבה זמן , אני בונה פרוייקט עם מספר גדול של קבצי C כאשר יש לי תמיד בעיות בקריאת פונקציות מקובץ אחד לשני / העברת משתנים מקובץ אחד לשני. הייתי רוצה לדעת האם אתם מכירים איזה שהוא מדריך שנותן דרך פעולה נכונה עם עבודה של מספר קבצים , העברת משתנים והשוני בינהם.... לדגומא אני רוצה לקרוא לפונציה מקובץ X.C ממספר קבצים אחרים כל פעם אני מקבל התראות מהקומפיילים ומגדיר את הפונציה במקומות שונים / קבצי Header ואיך שהוא מ"קמבן" פיתרון , האם למישהו יש משהו בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RuinSain,

אהלן, חברים. יש לי אתר וכל כמה זמן אני מנסה להוסיף/לשדרג/לתקן דברים שאני רואה תוך כדי עבודה. נכון, זה אתר קטן וצנוע, אך אשמח לחוות הדעת שלכם לגבי הדברים הבאים: 1. עיצוב. 2. מהירות האתר אצלכם(אנא אמרו לי דרך מה גלשתם). 3. האם ההרשמה לאתר עובדת אצלכם כצפוי? ואם כן, האם נשלח אליכם מייל אישור הסיסמה והאם המייל הזה אכן עבד? 4. לאחרונה החלפתי גם את מערכת התגובות אצלי באתר כך שיהיו עם ajax ולא טופס רגיל. אשמח לדעת האם עובד לכם תקין או לא. 5. זהו בערך. כמה דברים שיכול להיות שתשימו לב אליהם, אך אני מודע להם כבר. כרגע אין עמוד פרופיל עצמו, אני עובד עליו והוא יעלה בימים הקרובים. אני מודע שאולי האתר מעט איטי, בכל זאת שרת שיתופי פשוט …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by galan,

שלום לכולם!!! אני צריך לממש פרוטוקל תקשורת UDP בשפת C או בJAVA וכרגע אני מעדיף את C. הורדתי כמה דוגמאות של פרוטוקולים פשוטים אך עדיין הייתי מעוניין בדוגמא טובה ומפורטת יותר של העברת קבצים...אם מישהו מכיר... כל עזרה תתקבל בברכה!!! חנוכה שמח ושבוע טוב!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בספר לימוד של #C נתקלתי בשורה הבאה: אשמח לקבל הסבר מהם ה"ערימה" וה"מחסנית" שעליהן מדובר כאן. תודה. ארז.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. האם אפשר לסרוק מהמדפסת דרך html js או אפילו batch או שכדי לי לנסות ב java or c זה לשימוש מקומי בלבד hp officeject pro 6830

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by bdoron,

אני לא סגור כל כך על מה הפקודה LEA מבצעת ואני אשמח אם מישהו יסביר לי הסבר פשוט..

• 2 תגובות
    • 8.4k צפיות
  10. Started by smdsjd,

public static void main (String[] args) { public class Driver { First f1 = new First (10); System.out.println ("sum1 = " + f1.sum()); System.out.println ("count = " + First.getCount()); First f3 = new First (10, 20); System.out.println ("count = " + f3.getCount()); Second s1 = new Second (1); First f4 = new Second (2); System.out.println ("count = " + f4.getCount()); f3 = s1; System.out.println ("sum = " + f3.sum()); f3.setNum3 (2); f4.setNum3 (2); s1.setNum3 (2); System.out.println ("sum = " + s1.sum()); s1 = f3; s1 = f4; System.out.println ("sum = " + s1.sum()); } } השגיאה שאני מקבל (על השורה הראשונה) class, interface, or enum expected ברור לי שיש עוד בעיות בהמ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כלומר, שלא יהיה לך סמן עריכה מעל המלל שתראה אתה יכול לסמן איתו את המלל, שפשוט יהיה חץ. אם אפשר שגם לא יהיה ניתן לסמן אתה מלל עם סמן.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yoahe,

כאשר אני יוצר פקד בעזרת REMOTING במחשב השני הוא עושה לי בעיות מישהו מכיר את זה אולי? הוא מדפיס לי את ההודעה המצורפת בקובץ מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by לייבלה,

יש לי VS13 Ultimate והייתי שמח לדעת כיצד ניתן ליצור קובץ התקנה. הבעיה שלי היא שאני צריך תוך כדי ההתקנה להריץ גם קוד קטן (C#). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SheZiF,

אז ככה, אשמח אם מישהו יפנה אותי לסקריפט מוכן, עדיף ב-PHP למערכת החלפת באנרים. אשר תחליף ע"פ סדר קבוע מראש באנרים באתרי. אם ישנה האפשרות לשמירה של מספר הלחיצות/הופעות ביום של כל באנר, אשמח. בתודה מראש, דור.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by shimmi1982,

היי, אני לא יודע באיזה מקום לפתוח את הת'רד הזה? אהבתי מאוד את הTOOLBAR החדש שהכנסתם. את מי והאם אפשר לשאול איך עשו את האפליקציות בפנים (כמו לדוגמה את הצ'אט)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. אני רוצה קוד שאיתו אוכל לקבוע סיסמא לאתר האינטרנט שלי, שאני אוכל לקבוע את הסיסמא. תודה.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by bdoron,

תראו את התמונה צלמתי הכל אולי אתם תצליחו לראות משהו שלא ראיתי וזה הקוד שממנו אני קורא לפונקציה if (Request.HttpMethod == "POST") { RegisterPerson person = new RegisterPerson(); RegisterAddress address = new RegisterAddress(); RegisterPhones phones = new RegisterPhones(); RegisterCompany company = new RegisterCompany(); RegisterEmployee emp = new RegisterEmployee(); SqlConnection _conn = new SqlConnection("Data Source=WINDOWS-PC;Initial Catalog=Db_CrmWrk;Integrated Security=True"); SqlCommand comm = new SqlCommand("", _con…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום יש לי מסד נתונים באקסס - שע"מ להיכנס עליו צריך סיסמא- האם יש איזה שהיא דרך לעקוף את הקשת הסיסמא ??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אתם בטח מכירים את WEEBLY WORDPRESS TUMBLER ? אז לא הצלחתי להגיע לעיצוב מגניב עם החברה האלה..אני מחפש עוד אפשרויות של עיצוב, אפילו לאתרים האלה.. פונטים יותר שווים, יותר אפשרויות בעיצוב, אולי THEMES נוספים מצד שלישי... אשמח אם יש קישור גם שממצה את כל העניין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מישהו אולי יודע איך כתוב קובץ txt בעברית? הכוונה האם הקידוד הוא מימין לשמאל או משמאל לימין... נניח שיש לי קובץ txt ובו המילה "אחלה" האם הstring בקובץ יראה כמו "n/ ה ל ח א" (מימין לשמאל) או "n/ א ח ל ה" שאלה נוספת: אם אני שומר קובץ txt בעברית ורוצה לקרוא אותו מתוכנה שכתבתי בc: בקידוד UTF-8 כל אות היא 4 ביטים נכון? איך אני יכול להגדיר בc שהמשתנה מטיפוס char יהיה עם 4 ביטים? או שאני חייב להשתמש בint? הקובץ שאני רוצה לעבוד איתו מערב מספרים ואותיות, ואני לא רוצה לקרוא בטעות מספר, כשאני חושב שאני קורא אות. אם אני לא יכול לשנות את הchar, איך אפשר לעבוד עם קובץ טקסט בעברית שמשלב מספרים (ואותיות באנגלית גם כן, גם הן בUTF-8)? ולא, זה לא לשיעורי בית...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Iris Shrager,

שלום לכולם, רציתי להציג (מקווה שזה בסדר - זהו אינו תוכן שיווקי) כלי שפיתחנו שמטרתו לרכז את כל הקורסים המתקדמים שקיימים היום בשוק. לא אחת שמתי לב שאין מקום אחד מקצועי שבו להבין אילו קורסים קיימים ומי מוסמך להדריך אותם. אני חייבת לציין שאני לא מוכרת לא את המדריך או את הקורס - פשוט ריכזנו הכל במקום אחד. הרעיון הוא שאם צוות פיתוח יחפש קורס בנניח angularJS - הוא יוכל לעיין בכל הקורסים הקיימים ובכל המדריכים הפוטנציאליים. אפשר למצוא קורסי תכנות בכל הקשת הטכנולוגית: .net , C++ פיתוח למובייל - פיתוח web וכיוב' אם מדריך רוצה לפרסם את עצמו אצלנו - שיפנה אליי אישית. לעיונכם: http://www.skilit.net/course/ או http://www.skilit.net/find-instructor/

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by yahalom,

אני מחפש תוכנה לכתיבת UML רשיונל רווז אני צריך את השם באנגלית תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 13:44:00 קבלו ביטול הסתדרתי תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Eclipse Visual Editor זה תוספת ל Eclipse שמאפשרת לגרור אובייקטים גרפים (כמו ב VB) כלומר אפשר לגרור כפתור ופאנל והופה יש כפתור כמובן שזה לא פותר מלדעת לכתוב קוד מדריך להתקנת (Visual Editor) VE בגרסה אחרונה של Eclipse (v3.4) מורידים מכאן -> http://www.ehecht.com/eclipse_ve/ve_eclipse_34_200807092330_win.zip את VE גרסה 1.3. סוג הקובץ הוא ZIP.* לכן צריכה להיות מותקנת במחשבך תוכנה העובדת עם קבצים מהסוג הזה. בתוך הקובץ שהורדתה נמצאת תיקייה, ve_eclipse_34_200807092330_win, תיקייה זו צריך להעתיק לתיקייה בשם dropins שנמצאת בתיקייה בה מותקן Eclipse. כעט פותחים את Eclipse הולכים ל Help > Software Updates ומתקינים את הדברים הבאים: אתה בטח שואל את עצמך איפה נימצ…

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

התחלתי לימודים בפתוחה "מדעי המחשב וJAVA". עכשיו אני צריך להגיש מטלה עד מחר. עניתי בנתים על כ9 שאלות מתוך 20. אשמח אם תוכלו לעזור לי אם אחת השאלות. 1. main(){ 2. Basicrobot karel = new BasicRobot(2,7,East,0); 3. karel.move(); 4. Karel.pickBeeper(); 5. karel.move() 6. karel.move() 7. karel.putBeeper(); 8. karel.turnLeft(); 9. karel.move(); 10. ruby.turnOf(); 11. } השאלה קטע קוד מכיל שגיאות קומפילציה שונות. אילו מבין השורות מכילות שגיאות? שורה 5,6,2,8,10 זה בטוח שגיאות בשורה הראשונה אני לא בטוח האם זה בסדר שאחרי main יש סוגרים. א . שורות 2, 3, 8 -שורה 8,2 תקין ב . שורות 1,2,3,4,10 - שורה 3,4 תקינות ג . שורות 4,5,6,9 = שורה9,4 תקין ד . שורות 2,4,5,6,10= 4 תק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה בשילוב של Web Custom Control ב User Control ב ASP.NET . כתבתי את ה Web Custome Control הבא אשר משמש כ RequiredFieldValidator לפקד Checkbox. using System.Web.UI; using System.Web.UI.WebControls; using System.ComponentModel; namespace CustomValidators //RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists { /// <summary> /// Summary description for WebCustomControl1. /// </summary> public class RequiredFieldValidatorForCheckBoxLists : System.Web.UI.WebControls.BaseValidator { private ListControl _listctrl; private int _restrictionCount; private string _restrictionType; public int restrictionCount { get { return _restriction…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.