עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. איך אני יכול לשמור תמונות במחשב של הגולש כדי שפעם הבאה הם ייטענו יותר מהר השימוש בתמונות הוא לצורך ציור ב-canvas

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. חברים, יש לי תרגיל שאני כותב עכשיו. אני רוצה לעשות בדיקה על הדברים שכבר עשיתי, אבל המיין לא עובד לי: Compiling... poly32.cpp C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\poly3\poly32.cpp(256) : error C2065: 'cin' : undeclared identifier C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\poly3\poly32.cpp(256) : warning C4552: '>>' : operator has no effect; expected operator with side-effect Error executing cl.exe. אותו דבר עבור גם cout. למרות שעשיתי include <iostream> עבוד הקוד המצורף. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. אני לא מבין למה זה קורה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום. אני יודע ליצור באמצעות winrar קובץ ארכיב אשר פורס את עצמו. בנוסף, יש באפשרויות SFX את האפשרות לבחור קובץ אחד מתוך הארכיב אשר בתום הפריסה יורץ אוטומטית. היות ואני בונה סקריפט שבין היתר יצטרך ליצור ולהשתמש בקובץ כזה, אני הייתי רוצה לדעת מה האופציה / סוויץ' בקונסול ע"מ ליצור ארכיב SFX שגם מריץ קובץ מתוך הארכיב בסוף הפריסה. כלומר, הGUI של winrar הוא לא אופציה במקרה הזה. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yahalom,

יש לי Vector<String> rulVector; Enumeration enume; אני רוצה לבדוק האם איבר במערך שווה למחרוזת מסויימת עשיתי כך if (enume.equals("CallBuy")) וגם כך if (enume.getClass().equals("CallWrite")) לא עובד... למה מה אני עושה לא נכון ואיך לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מדריך טוב (עדיף בעברית..) לג'אבה ומדריך\מאמר שמסביר את כל העניין של מהו תכנות מונחה עצמים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by BeBest,

אהלן, לפעמים רוצים לגלוש קצת בפרטיות בלי שאתר X ידע שהגעתי אליו מאתר Y. לשם כך, קמו כל האתרים בסגנון anonym.to. הבעיה - כולם (לפחות אלו שאני מכיר) לא עובדים בכרום. לצורך הבדיקה מצאתי אתר שמציג כל מיני נתונים שהוא "שואב" מהדפדפן באמצעות JavaScript, בניהם המפנה. http://www.rawdc.org/web/showInfo.html אם תכנסו אליו דרך אתר שמתיימר להסיר את המפנה (referrer) דרך הדפדפן כרום, תראו שלא כך קורה. האתרים אותם ניסיתי: http://www.hidemyass.com/anonymous-referrer http://href.li http://www.redirect.am http://anonym.to/en.html בכולם כתובת המפנה עדיין נשארת בדפדפן כרום (בדקתי בפיירפוקס ואינטרנט אקספלורר ושם דווקא עובד). אז..יש למישהו פתרון קסם לדפדפן כרום? (ללא שינוי הגדרות …

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by Amit_S,

שלום לכולם, החלטתי להתחיל ללמוד את שפת התכנות הראשונה שלי- C הורדתי את המהדר של מייקרוסופט VISUAL C++ , הבנתי שצריך לפתוח פרוייקט חדש בקונסול. פתחתי את הספר שפת C מההתחלה וניסיתי את התוכנית הראשונה לדוגמא בספר: #include<stdio.h> main(); { printf<"hello">; } לחצתי F5 והתוכנה אומרת שיש לי שגיאות. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by quantum03,

כחלק מתרגיל , המטרה שלי היא : עליך לבנות מערכת אשר קולטת מן המשתמש מילים. לצורך הפסקת קלט המילים, יכניס המשתמש את המילה STOP. לאחר מכן, יתבקש המשתמש להכניס מילה לחיפוש. באם המילה לא קיימת (לא הוכנסה בחלק הראשון) יודפס: did not find word באם המילה קיימת יש להדפיס שתי הודעות (אינדקס מתחיל ב-0): את מיקום המילה ברשימה (לפי סדר הקלט המקורי של המשתמש): found word in list at index <index> את מיקום המילה במילון (מילון אשר נוצר ע"י המילים אשר הכניס המשתמש בחלק הראשון) found word in sorted list at index <index> זה מה שכתבתי עד עכשיו: h1=[] word=raw_input ("enter word into dictionary\n") while word!="stop": h1.append (word) word=raw_input ("enter word into …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by evyatar813,

אהלן... הייתי צריך לעשות ביטוי רגולרי שיגלה לי שהקלט הוא מספרים בלבד. ניסיתי ככה: preg_match(#^[0-9]$#, $var) ... זה נתן true למספרים כמו 1 2 3 4 5 6 7 8 ו- 9 .. אבל ב- 10 11 12 13 וכן הלאה זה פתאום זורק false.. אז בסוף עברתי להשתמש ב- is_numeric אבל עדיין מישהו יכול להסביר לי למה הפרג מאצ' לא עבד לי טוב?! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בתיעוד כתוב Format: SLL rd, rt, shamt Purpose: To left-shift a word by a fixed number of bits: SHAMT Description: GPR[rd] = GPR[rt] << shamt: The contents of the low-order 32-bit word of GPR rt are shifted left, inserting zeros into the emptied bits; the word result is placed in GPR rd. The bit-shift amount is specified by shamt כיוון שזה R TYPE ברור לי ששדה ה OP-CODE ( 6 ביטים משמאל אפסים) ראיתי בתיעוד שם שגם שדה ה FUNC אפסים-מדוע? איך יזהה את הוראה? כמו כן לא הבנתי את התהליך שהוא עושה, המטרה ברורה , להזיז שמאלה ולהוסיף אפסים במקום אך לא הבנתי את התהליך שמתואר כאן , מדוע RT ניכנס RD ומה זה בידיוק SHAMT (זו המילה שרוצים להזיז? גם כן איך יקודדו אותו ל 32 ביט בבינארי…

• 2 תגובות
    • 7.9k צפיות
  11. יש לי שני אתרים, אחד רגיל (HTML) ואחד מבוסס ג'ומלה. הבנתי שזה לא טוב שהאתר יהיה נגיש בכתובת גם עם WWW וגם בלי אז אני רוצה שהכתובת תהיה רק בלי WWW כלומר רק ככה: http://website.co.il איך עושים את זה? האם זו אותה דרך עבור אתר ה-HTML ועבור אתר הג'ומלה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by ishai82,

שלום לכולם, במסך שלי יש לי 2 שדות, ואני רוצה שברגע שאני אשנה את הערך בשדה א' יתעדכן לי הערך בשדה ב' יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש אתם אחלה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  13. איך אני יכול לשנות פרמטרים שקיבלתי בכתובת? למשל, יש את הכתובת: http://www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/main.asp?theme=FiApple/Blue/ ואני רוצה להפוך את זה ל- http://www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/main.asp?theme=helius/ יש פונ שעושה את זה בJS?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by 114508534,

א.בנה מערך בגודל N(בחר N=30) ובו מספרים שלמים . ב.כתוב פרוצדורה בשם RAND_KELET המקבלת כפרמטר מערך בגודל N של מספרים שלמים ומציבה לתוכו מספרים בתחום 36 עד 46. ג.כתוב פרוצדורה בשם PELET המדפיסה את אברי המערך בשורה אחת . ד.זמן את 2הפרוצדורות מהתוכנית הראשית ובדוק שאכן התקבלו הנתונים הנכונים . בבקשה תעזרו לי כי אני ממש חלש בפרוצדורות ובמערכים .

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  15. אהלן, התחלתי להתעסק טיפה עם JAVA ונתקעתי בבעיה מצחיקה. לפי גוגל, יש איזה 5 דרכים בערך לשלוט על מספר הספרות אחרי הנקודה (קרי: לעצב את הפלט) מנסיונכם, מה השיטה הכי קלה ונוחה? אני רוצה לעצב את הפלט של מספר משתנים, ולהציג בכל אחד אורך שונה. תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by xcd67,

הייתי מעוניין לבנות מערכת משתמשים לאתר שלי - עד דגש על הרשאות מתקדמות למשתמשים (ניהול/צפיה) חיפשתי קצת בנושא אבל לא מצאתי.. אם מישהו מכיר קצת אתרים בנושא אשמח לקישורים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ovid,

שלום, אני צריך ליצור dll שמקשר בין תוכנית שכותב משתמש מסויים לבין סימולטור (הוא כתוב הvb והוא כולל 7-סגמנט ,לדים ,מפסקים וכו'..) בעיקרון אני צריך get ,set ,כלומר פונקציות שולחות\מקבלות נתונים מהסימולטור , ופונקציות in\out שיתקשרו עם התכנית שכתב המשתמש. יש משהו ספציפי שאני צריך לדעת לגבי כתיבת dll ? איך אני מתחיל? זקוק להדרכה .. תודה. יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by naor2,

אני מתחיל ללמוד אסמבלי. עד עכשיו זה רץ יופי אבל נתקלתי פה בתרגיל שאני לא בדיוק יודע איך לגשת אליו: "כתוב תוכנית המקבלת עשרה מספרים דרך פורט 1 ובודקת כמה מהם זוגיים. את תוצאת הבדיקה יש לכתוב לפורט 2. בתהליך הסימולציה יש לקלוט כל פעם נתון דרך פורט 1 ולבדוק האם הנתון שנקלט זוגי. במידה וכן, יש לעלות את ערך פורט 2. במידה ולא, יש לקלוט נתון חדש." אני יודע שפת C ממש טוב, עכשיו...מה אני צריך לעשות כדי לקלוט בלולאה בכלל 10 מספרים? כי אני מכיר שבאסמבלי אם אני לא מאתחל את הפורט בתוכנית אז לא ניתן להכניס לו נתונים אחרת. כאילו אני די הולך לאיבוד פה כי זה לא מסתדר לי עם שפות קודמות שאני מכיר. מישהו יכול רק לתת כיוון? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כשמתייחסים לכל מיני עצמים (שיורשים מאבא אחד) עם מצביע מטיפוס האבא , זה נקרא UPCASTING ? עדיין יש אפשרות לגשת לפונקציה שקיימת אצל בן מסוים שאין אותה לאבא ? או רק לפונ' הוירטואליות של האבא ואז זה יפעיל לי בעזרת VTBL את של הבן ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי , מחפש פונקציה שתחזיר לי את התקייה הנוכחית בה אני נמצא בהרצת התוכנית , C סביבת יוניקס , האם קיימת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by ran1809,

קיבלתי תרגיל לבנות פונק' שממינת מערך דו מימדי כתבתי אחת והיא לא עושה את העבודה כמו שצריך... אשמח לעזרה בכתיבת הפונק' הזו..: void my_sort (int arr[N][M]) { int x, y, line,col, min_x, min_y, temp; min_x = min_y = 0; for (line=0; line<N; line++) { for (col=0; col<M; col++) { for (x=line; x<N; x++) { for (y=col; y<M; y++) { if (arr[x][y]<=arr[min_x][min_y]) { min_x=x; min_y=y; } } } temp=arr[line][col]; arr[line][col]=arr[min_x][min_y]; arr[min_x][min_y]=temp; } } my_print(arr); } תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 8.8k צפיות
  22. Started by X_Dror,

היי, יש לי Webservice שכתוב ב -PHP. הוא מקבל מ-C# Client, פרמטר מסוג long. לדוגמה - 100000457418757 מ-C# הוא נשלח בסדר, וגם כשאני מאזין בתוכנות כמו Fiddler אני רואה שזה נשלח תקין. אבל בצד של PHP המספר הופך להיות דבר כזה - 1.0000045741876E+14 למה זה קורה? איך אני יכול לתקן את זה? האם המספר ארוך מדי בשביל long ב- PHP?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by TNT,

איך עובדים עם ה interrupt של ה LPT1? מישהו יכול להדריך אותי בנושא או לתת לי קישור איפה ניתן ללמוד על הנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by uziliron,

חברים יש לי אתר שנראה מצויין באקספלורר והעירו לי שבכרום הוא נראה לא תקין אותיות עולות אחת על השניה מה אני צריך לעשות על מנת לתקן את הדבר? מברור שעשיתי מסתבר שמשהו בקוד לא תקין רק שאני לא יודע איך לעשות את זה בזמנו מישהו כתב לי את האתר ואני מידי פעם מעלה לתוכו מאמר שאני כותב כך שאני בסך הכול משנה את מספר המאמר בקוד אני כותב את זה שלא תחשבו שאני מקצוען ותכתבו לי בשפה גבוהה אשמח אם מישהו יכול לעזור לי זו כתובת הדף הלא תקין ועל מנת לראות את הבעיה צריך להיכנס לדף בכרום http://www.myib.co.il/kh.htm תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  25. ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.