עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לשאול: אם יש לי GRIDVIEW וכל שורה בGRIDVIEW יש נתיב של קובץ ,אני רוצה לדעת איך לוקחים את הנתיב ומכניסים לתוך משתנה STRING תודה מראש

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by ironman405,

שלום לכולם עשיתי פה אתר קטן ומשום מה לא רואים עברית ,למרות שמריצים ב VS2005 יש עברית והכל עובד כמו שצריך ,שיחקתי עם המקודדים ב IE לא עוזר אשמח לקבל עזרה http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yahalom,

אני מחפש תוכנה לכתיבת UML רשיונל רווז אני צריך את השם באנגלית תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 13:44:00 קבלו ביטול הסתדרתי תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by genia,

.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by sSs Dragon,

האם אפשר לעשות בOBDC חיבור של Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ?? במקום: "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source="&path כדי להשתמש בDSN תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו כזה: משתמש שנכנס אליי לאתר, ויש לו רזולוצייה 800x600 , שזה יפנה אותו לדף אחר שאני עשיתי מיוחד ל-800x600. יש כזו אפשרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by nir567,

Private Sub Text3_Change() List1.Clear strsearch = "SELECT * FROM [agafim]" _ & " WHERE [rspon_first_name] LIKE '*" & Text3.Text & "*'" Set rs = db.OpenRecordset(strsearch) If rs.RecordCount > 0 Then For i = 0 To rs.RecordCount - 1 f_name = rs![rspon_first_name] List1.AddItem f_name + " " + rs![rspon_last_name] Next i Else MsgBox ("NO RESULSTS") End If End Sub יש לי בעיה עם הקוד הזה. למשל: אני לוחץ "נ" אז הוא משום מה מוצא לי רק "נועה" למרות שהוא אמור גם למצוא "נמרוד" או "נאור".. זה ממש דחוף! זה לפרויקט שלי במחשבים. אז אשמח אם מישהו יבין מה הבעיה ויעזור לי..תודה!! נ.ב לא מצאתי איך עושים code בהודעה הזאת.. ** נערך ** עכשיו יש קוד

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. הכוונה למצוא קבצים כאלה לדוגמא FILE.TXT או FILE.EXE ואין את האפשרות בחירה של המשתמש איזה סוג קובץ למצוא, קיצר בלי הפקודה של ה% . DIR *.*X* /S /P חשבתי שזה מה שצריך לעשות אבל מסתבר שזה מראה לי קבצים שהX גם בהתחלה וגם בסוף למשל: FILE.XTV או FILE.TVX

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by yoahe,

אני רואה אותה גם בהקשר של קבצים וגם בהקשר של פתיחת סוקט מה ההבדלים? למה זה דומה?תודה על התשובה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by lo_toda,

1)לא יודע אבל נראה לי שהללכתי רחוק מידי למה זה קשור לדלגיטס? 2) אפשר לצייר ציור בתוך קוממפוננט מסויים כגון CPICTURE ? 3) דוגמא הוא קישור פשוט מאוד מאוד מאוד מאוד יעזרו לי יא מבורכים ...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הי, אני מתכנן להתחיל ללמוד AS וראיתי שיש AS2 וגם 3, רציתי לדעת אם אני יכול ישר להתחיל ללמוד מ3 או שאני צריך ללמוד גם את 2? מה ההבדלים בניהם ? אשמח תגובות, תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

פתחתי בסוף נושא חדש ולא בת'רד למטה כי זה נושא חדש ואולי יהיו הרבה תגובות השאלה: לפעמים יש אתרים שכשאשר מוצאים אותם בגוגל, גוגל מציג את הטקסט שבתוכם הפוך - כאילו הם לא מקודדים היטב. "פיצה מתי" - התוצאה השלישית והרביעית מוצגות בטקסט הפוך. איזה קוד צריך להכניס לאתר כדי שגוגל יקרא את הטקסט היטב? תודה תודה לכם

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by eli33,

זה כנראה הולך להיות הרבה לקרוא אבל אני מבקש שתשקיעו קצת זמן כי זה פרוייקט שעבדתי עליו הרבה זמן ויש לי עליו מבחן בקרוב ,אז תודה מראש למי שיעזור.. אני עושה פרוייקט ב c++ win32 API יש לי בעיה עם ההתקן תצוגה נראה לי.. אני אסביר קצת יותר לעומק ואולי תבינו.. אני עושה משחק של כובש שטחים ויש את האוייבים שהם בנתיים סתם עיגולים ירוקים אבל כשהם זזים לכל אורך ורוחב המסך אחרי בערך חצי דקה או דקה הם פתאום משתגעים ויוצאים מתחום המסך ומשאירים אחריהם שובל של עיגולים שלא נמחקו (והיו אמורים להמחק) ולא רק זה גם התפריטים למעלה משתגעים ולא רואים מה כתוב בהם וגם לא רואים את ה X והמזעור בצד פתאום כל זה קורה אחרי בערך חצי דקה -דקה.. חיפשתי בספר ומצאתי שצריך להחליף את ה style של החלון זה …

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by re5pect,

שלום לכולם, אני כרגע עם רקע לימודי של תיכון + קצת אישי (C ברמה די מעמיקה) שנה הבאה אני אמור להתחיל לעבוד על פרוייקט, כרגע אין לי שום מידע על מה הפרויקט צריך לכלול. רציתי לשאול באיזו שפות בדרך כלל משתמשים לפרויקטים בתיכון ולאיזו המעבר מC יהיה הכי קל? בנוסף מישהו יכול להפנות אותי בבקשה למקור מידע שרשום בו מידע על פרוייקט לתיכון (הנחיות וכו') ודוגמאות לפרוייקטים? אני יודע שיכול להיות שבבית הספר שלי זה יהיה שונה, אבל בכל זאת.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  15. כותרת. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן, יש לי בעיה קלה בנושא, אני מחפש דרך פשוטה למעבר משורה לשורה בלי לעשות getline אינספור פעמים, האם קיימת שיטה או דרך לבצע זאת ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. שלום לכולם, נכנסתי לכל הנושא של התוכנות לפני כחודשיים שלוש ובתקופה זו גם בניתי אתר בסיסי, אשמח לעצות לשיפור וביקורת בונה תתקבל גם כן. http://www.mdmizug.co.il

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by יניב51,

שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב שנה ב'. שפות התכנות שאני יודע הן Java ( הכי חזק, כולל פרוייקט ), C++ ו C. בתיכון למדתי גם C# והזכרון שלי דיי מעומעם. לצערי יריתי לעצמי ברגל ובקורות חיים רשמתי ( אמנם כשפה אחרונה שאותה יודעים הכי מעט ) שאני גם יודע C#, הראיון אפשר לומר עבר בהצלחה אבל רוצים לבדוק את הידע שלי באופן כללי. שאלו אותי לגבי כמה אני ארגיש בנוח להיבחן ב C#, בהתחלה גימגמתי ולאחר מכן השבתי שיתנו לי יום יומיים לראות איך אני עם זה ולהחזיר תשובה. בגדול, יש לי שבועיים ( עם לחץ של מועדי ב' ומטלות של הסמסטר הקרוב ) ללמוד. הפרוייקט ב JAVA כלל ת'רדים, GUI, צד שרת, צד לקוח, מודל MVP ומודל MVC, בקיצור הייתה שם עבודה. עכשיו אני צריך קודם כל לגבות את מה שרשמתי בקורות חיים, שאני…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום. איזה שפה טובה עבור הדרישות הבאות: - פרסום מוצר למכירה על פי בסיס נתונים קיים (אי אפשר להמציא מוצר שאינו קיים) - פרסום מחיר - הוספת מלל קצר. - יכולת לעוברים ושבים המבקרים בפריט להגיב ולקבל תשובות על ידי המוכר - יכולת לרכוש את המוצר באמצעות paypal (חשוב!) - שמירת בסיס יוזרים - אפשרות להתחבר באמצעות facebook ו- google+ - תאימות לאייפון ואנדרואיד (אם כי web app, התאימות צריכה להיות מושלמת) - יכולת לחסום יוזרים לא נאותים - יכולת לחסום תגובות ספאם. - יכולת להריץ בוט שמבטל מילות גנאי, ומוחק השארת מספרי טלפון ואימיילים. - יכולת to scale במידה והאתר יצליח. אני מחפש מפתח web app dev עבור מטלה זאת, אבל מבקש בעיקר לדעת איזו שפה כדי לדעת איזה איש web אני מחפש. אשמח לקבל דע…

20. שלום אחרי שנים שלא נגעתי באסמבלי, רציתי לבנות תוכנית ממש קטנה שעושה Delay קטן, למשל של שנייה או כמה שניות. אני משתמש ב-Windows XP SP3. פתחתי חלון DOS, הרצתי debug.exe והזנתי את התוכנית הבאה: MOV CX,3D MOV DX,0900 MOV AH,86 INT 15 פונקציה מספר 86h ב-Interrupt 15h, מבצעת delay, כאשר הזמן להשהייה(במיקרושניות) נמצא באוגרים CX,DX כך, אם אנחנו רוצים שהפונקציה תמתין 4 שניות, אז 4,000,000 מיקרושניות, בהקסה-דצימלי זה 3D0900h, וזה בדיוק מה שהזנתי ל-CX,DX הרצה של התוכנית הקטנה הזו מסתיימת מייד, בלי שום השהייה.. ניסיתי אופציה אחרת. פונקציה מספר 0, ב-Interrupt 1Ah, אמורה להחזיר לנו את ערך השעון של המחשב, לתוך האוגרים CX,DX הרצתי את התוכנית הזו: MOV AH,0 INT 1A וערך האוגרים CX,DX בסי…

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. מי שמחפש דרך קלה ומהירה לייצור בסיסי מידע לקבצי excel. בעזרת קובץ DLL פשוט אפשר לייצא בסיס מידע או כל מידע שיש לכם ב c/c# הסברים, דוגמאות והורדות הקישור הבא: http://www.export2excel.net/excel/

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. היי, אני די הדיוט וורדפרס. יש לי דומיין + וורדפרס מותקן. הגדרתי עמודים עם סדר בינהם. הורדתי כל מיני Themes שנראו לי מתאימים. באף אחד מהם לא הצלחתי להגדיר את הנראות כדי שתראה סביר/מקצועי. הבעיה - אני לא ממש Master בוורדפרס. מה שאני רוצה זה הדברים הבאים: שהתפריט העליון יהיה בצד ימין במקום בצד שמאל. שאני אוכל שב Theme שלי לא יהיו דברים מיותרים כמו תיבת חיפוש או קטגוריות מיותרות (כאלו שבאות עם ה Theme). שבקישורים כל מה שיופיע זה שם העמוד. הגדרתי ב-Permalinks שהקישור יהיה מסוג Post Name אך עדיין מופיע לי בחלק מהעמודים Same-page בקישור. ראיתי מספר Walk-trough על בניית אתר וורדפרס ומה שלא הבנתי זה איך משחקים עם הנראות כרצוני. נכנסתי ב Editor ל Style.css , Footer ול Header והם…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. בתיעוד כתוב Format: SLL rd, rt, shamt Purpose: To left-shift a word by a fixed number of bits: SHAMT Description: GPR[rd] = GPR[rt] << shamt: The contents of the low-order 32-bit word of GPR rt are shifted left, inserting zeros into the emptied bits; the word result is placed in GPR rd. The bit-shift amount is specified by shamt כיוון שזה R TYPE ברור לי ששדה ה OP-CODE ( 6 ביטים משמאל אפסים) ראיתי בתיעוד שם שגם שדה ה FUNC אפסים-מדוע? איך יזהה את הוראה? כמו כן לא הבנתי את התהליך שהוא עושה, המטרה ברורה , להזיז שמאלה ולהוסיף אפסים במקום אך לא הבנתי את התהליך שמתואר כאן , מדוע RT ניכנס RD ומה זה בידיוק SHAMT (זו המילה שרוצים להזיז? גם כן איך יקודדו אותו ל 32 ביט בבינארי…

• 2 תגובות
    • 7.8k צפיות
  24. Started by yuli90,

לא הבנתי מה האובייקט הזה בדיוק עושה SimpleInput sinp? אפשר הסבר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Sagi Shnek,

היי לכולם חג שמח. אני רוצה לכתוב תוכנית שתמיר ממספר בינארי למספר דציאלי ודצימלי להקסדצימלי. #include<stdio.h> int main() { long long int num_b,j=1,sherit,num_d=0; printf("please enter binary number <consist of 1 and 0>: "); scanf("%lld",&num_b); while(num_b!=0){ sherit=num_b%10; num_d = num_d +sherit *j; j=j*2; num_b=num_b/10; } התחלתי לרשום תוכנית שממירה מבינארי לדצימלי. מדיצמלי להקסדצימאלי חשבתי להשתמש ב switch אבל משום מה התוכנית לא מגיבה לקלטים שהכנסתי. אשמח ליעוצים והכוונות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים