עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by GoldenACE,

שלום לכולם אם מישהו עשה קורס ב-AngularJS/Angular2 באיזה מכון לימודים או מישהו פרטי אשמח לקבל המלצות, עדיף קורס עם שעות ערב (מאוחרות) או בוקר (מוקדמות) ו/או ימי שישי. בגדול אני רוצה לארגן קורס למספר אנשים מהעבודה שלי (כולנו עם נסיון בפיתוח Web) כך שהשעות צריכות להיות נוחות, בחיפוש זריז בגוגל לא מצאתי משהו קורץ אז חשבתי לנסות גם פה. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nondos,

שלום יצרתי solution בויבי 2005 ב solution ישנם שני פרוייקטים שאחד מהם הוא user control יצרתי shared sub ב user control שמטרתו ל"העיר" את הקונטרול ולהתחיל לבצע פעולה כלשהיא כשאני מנסה קרוא לsub מהפרוייקט הראשי אני מקבל הודעת שגיאה "Cannot refer to an instance member of a class from within a shared method or shared member initializer without an explicit instance of the class." מה אפשר לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מחפש אתר (רצוי בעברית) שיעזור לי ללמוד אלגוריטמיקה\++с ותכנות בסביבת אינטרנט (html, java-script, php...). תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ori83,

שלום לכולם, מישהו יכול לעזור לי להתגבר על כאב ראש גדול מאד ולהסביר לי מה מותר ומה אסור בתור ארגומנט ל template. פוינטרים, קבועים,רפרנסים, מצביעים לפונקציה וכל מה שאתם מצליחים לחשוב עליו.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Noririco,

נניח ויש לי זמן = 52200 אני צריך לפצל את הזמן לשניות דקות ושעות אני מצליח להגיע לשעות אבל מסתבך עם הדקות והשניות ... hours = time/3600 יתן לי 14.5 אבל 0.5 ירד בגלל שזה מספר שלם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by UnwiZ,

לאחר כמה שבועות של תכנות (בכל זאת, צבא ) סיימתי סוף סוף את פרוייקט ה-PHP השני שלי. זהו בעצם אתר של ביקורות משתמשים לסרטים וסדרות. http://mynewblog.freehostingcloud.com/new_site הבעיה היחידה שלי איתו היא בעיות עיצבויות ותאימות בדפדפנים, כלומר יש בעיית מסגרת ב-IE ובעיה של טקסט שיוצא מהDIV שלו בכרום (ככה זה נראה http://img577.imageshack.us/img577/2391/issuew.jpg) תגובות והצבעות לפיתרון הבעיות יתקבלו בשמחה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, אני עובד עם מערכת ששולחת ללקוחות מייל עם קבצים מצורפים (הצעת מחיר וכו'). כדי לעצב את המייל כפי שאני רוצה ולא להשתמש בעיצוב ברירת המחדל של המערכת הייתי צריך להכין קוד HTML (למערכת הזו אין עורך וויזואלי - רק חלונית להזין בה קוד. עז בעזרת חבר שקצת מבין בזה הכנו קוד מתאים שעונה בדיוק על הבקשות שלי והכל נראה טוב. היום שמתי לב שאם מי שמקבל את המייל שנשלח מהמערכת קורא אותו בoutlook כל הטקסט מיושר לשמאל (בצפייה בדפדפן הכל מיושר לימין). מישהו כאן יכול בבקשה לעזור לי בשינוי הקוד כך שיוצג כמו שצריך גם בדפדפן וגם באווטלוק? מדובר בקוד קצר מאוד ולא מסובך....(נראה לי). תודה רבה! רם

8. שלום: הנה דף נחיתה שבניתי: http://landlavi.bkalut.co.il/ בכרום זה נראה בסדר בפיירפוקס - השדות שצריך למלא זזים לי מהמקום המדויק על התמונה איפה טעיתי? איך מסדרים מיקום נכון? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ron rosenfeld,

אני בן 20, בשנים האחרונות התחלתי ללמוד תכנות בשפת c# שהתחלתי מכיתה י'. עכשיו אני משתמש בwindows forms app והתחלתי להכין משחק הצבתי labal שמשמש לסכום כסף ושני כפתורים אחד "buy" והשני"sell" הצלחתי לסנכרן ביניהם שאם קודם לוחצים על buy הסכום יורד ומופיע בlabel ואז שלוחצים על sell הסכום של אחרי הקנייה עולה ומופיע בlabel (ולהיפך) הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור פעמיים או יותר ברצף?????

10. שאלה בכותרת אם יש כזה דבר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ארבל5706,

היי, אני מנסה ליצור עותק של תמונה כאשר עבור כל 9 פיקסלים של התמונה הקיימת - הם מומרים לערך אחד של שקלול ה- STD שלהם משהן ממש כמו מה שעושים בסרטון הזה הפרדתי את התמונה ל- 3 ערוצים BGR וניסיתי עבור כל ערוץ ליצור מערך של ערכי ה- std שלו כאשר אני מנסה להריץ אני נתקלת בשגיאה בפונקציית ה- append אבל כשניסיתי להריץ את הפונקציה על מערך קטן למשל אז זה כן עבד זה חלק מהקוד שרשמתי שבו אני מנסה ליצור מערך של ערכי std עבור החלק הכחול של התמונה אשמח ממש לעזרה אם למישהו יש רעיון לדרך יישום אחרת או איך אני יכולה לתקן את הקוד הנוכחי ניסיתי למצוא את הקוד באינטרנט אבל מצאתי רק איך ליישם אותו בתאוריה (כמו הסרטון שצירפתי...) אם מישהו יכול להפ…

12. Started by נעמה.,

אני צריכה לצור מחלקה בסיס שיש בה פונקציות לחישוב שטח, הקף ולשרטוט- ריבוע, מלבן, תיבה. (הריבוע, המלבן, והתיבה יורשות ממחלקת הבסיס). בתכנית הראשית יש לולאה החוזרת 10 פעמים ובכל פעם מדפיזה לצורה שיוצאת בהגרלה- שטח הקף ומשרטטת אותה ע"י כוכביות. השאלות שלי: 1.איך אפשר להגדיר מערך של מצביעים מסוג הבסיס? 2.האם במחלקת הבסיס אני צריכה להגדיר אורך ,רוחב וגובה הצלע? 3. מה צריכה להכיל הפונקציה המחזירה את אורכי הצלעות? זה מה שרשמתי למחלקת הבסיס, ובשאר המחלקות ממשתי בהתאם: class Base { public: virtual int getTzela()=0; virtual int Hekef()=0; virtual int Shetach()=0; virtual void Sirtut()=0; };

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Your-AsSaSsiN,

נתנו לנו שאלה כעבודת הגשה במדעי המחשב (שפת פסקל) ואני צריך עזרה, אשמח אם תוכלו לעזור לי: קלוט מספר חיובי שלם כלשהו, בדוק והדפס הודעה מתאימה אם המספר ראשוני או לא. אין לי מושג איך לבדוק בעזרת פסקל אם המספר ראשוני... תודה מראש!

14. Started by 8us.co.il,

שלום בניתי אתר המבוסס על html5 וcss. אני רוצה לשלב באתר מערכת מוכנה המבוססת על php או asp לדוגמא הwordpress. כי אני רוצה להקים באתר מאגר מדריכים ואינדקס אתרים עם ממשק ניהול נוח.אני כבר בניתי חלקית מערכת מדריכים בhtml והבנתי שממש לא נוח כל פעם לשחק עם הקוד כל מדריך ומדריך לשחק עםhtml. ויש לי גם פורום phpbb באתר האם גם אותו אפשר לשלב לעיצוב הhtml שלי? תודה רבה לעוזרים

15. Started by alonezer,

[code]שלום. היום למדנו פונקציות ואני קצת מתקשה איתם- using System; namespace פונקציה { class CoolNum { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Enter A Number between 0-9"); int n; n = int.Parse(Console.ReadLine()); switch (n) { } } } } זה בעקרון הקוד ועם הפונקציות- using System; namespace פונקציה { class program { static void kav(); Console.WriteLine("******"); static void amodyamin(); Console.WriteLine(" *"); static void amodleft(); Console.WriteLine("* "); static void amo…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני רוצה לבנות תוכנה בC# שאני מכניס תמונה כל שהיא ובוחר עצם כל שהוא בתונה והוא אומר לי את המרחק מהעצם עד למוקד הצילום. אז לשאלה יש דרך לדעת מרחק בין מוקד הצילום ועצם כל שהוא בתמונה(רגילה)?

17. Started by RGod,

שלום הייתי רוצה לברר כמה עולה לבנות אתר אינטרנט (לא משהו מסובך )ואיזה חברות מומלצות לתחום הזה תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי בעיה עם עידכון נתונים ב- C#. בניתי תוכנית שמציגה טבלה אחת ממסד נתונים ב- Access שבניתי. בשביל לבצע עידכון, הוספה ומחיקה הוספתי את השורות האלו: OleDbCommandBuilder booksCommands = new OleDbCommandBuilder(General.daBooks); General.daBooks.InsertCommand = booksCommands.GetInsertCommand(); General.daBooks.UpdateCommand = booksCommands.GetUpdateCommand(); General.daBooks.DeleteCommand = booksCommands.GetDeleteCommand(); כל פעם שאני מבצע עידכון, הוספה או מחיקה מטבלה אני מוסיף את השורה של ה- Update כדי לעדכן את השינויים במסד נתונים: currentRow["name"] = textBox2.Text; General.daBooks.Update(General.ds.Tables["Books"]); הערה: אני לא משתמש במשפטי SQL אלא משנה את השורות עצ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by a04,

שלום, אני משתמש ב-IE, וגם בפיירפוקס. אני רוצה להוסיף מועדף/סימניה ל-IE שתפעיל סקריפט לפתוח את הדף הנוכחי ב-IE בפיירפוקס. חיפשתי וזה הדבר הכי קרוב שמצאתי (אמנם זה מדריך איך להוסיף לתפריט, אך אולי ניתן להיעזר בו) http://www.webproworld.com/webmaster-forum/threads/107728-Hack-for-IE-Right-click-context-menu-addition-quot-Open-in-FireFox-quot-or-Chrome-or-other אם יש משהו שכבר מוכן, גם כן אשמח לשמוע... תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, יש לי שאלה שמטרידה אותי זמן רב ולא מצאתי לה עדיין פתרון. אני רוצה לדעת איזה opcode יש לפקודה מסויימת ובפרט אני מעוניין לדעת את ה-opcode של הפקודה .imul לדוגמא: cmp al,03h בעזרת שורה זאת אני יודע האם הפקודה היא add או לא. אז איך אני מוצא אולי טבלה של opcodes כאלו (ניסיתי את גוגל. זה לא כל-כך עזר כפי שאתם מבינים)? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by MasteRoi,

היום היה לי מבחן במחשבים.. (אני חדש במגמה..) קיצר היה זבל לאללה.. היה לנו תרגיל, שהוא דיי פשוט, הוא היה כזה: בנה תוכנית אשר תקלוט מטריצה בגודל 10X10 ותדפיס את המספר המינימלי בכל עמודה באלכסון הראשי של המטריצה. לדוגמה מטריצה בגודל 4X4: לפני 5 7 2 6 9 1 4 5 2 0 9 7 6 5 7 3 אחרי 5 7 2 3 9 1 2 5 2 0 9 7 2 5 7 3 כמו שאתם רואים להבין את זה, היה פשוט.. (למשל 3 הוא המספר הכי קטן בעמודה הראשונה וכו') אז איך עושים דבר כזה :\ בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יצרתי רישום ברג'יסטרי שפותח בעת לחיצה על כפתור ימני באקספלורר את התוכנה שפיתחתי. אולם הבעיה היא שכאשר אני מסמן מספר קבצים, נפתחים מספר מופעים של התוכנה במקום לשלוח את רשימת הקבצים למופע אחד... אני מעוניין לבצע פעולה דומה לתוכנה winamp, שכאשר מסמנים מספר קבצים ולוחצים על כפתור ימני ו-play with winamp הם נפתחים במופע אחד של winamp ונוספים לרשימת ההשמעה. לכל המעוניין, את התוכנה אני מפתח באמצעות Visual Basic 6. תודה מראש, מאור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום הורדתי כמה פונטים יפים שאני ששמתי באתר שלי. אבל הבעיה היא שכשאני כותב את דף ה-css אז אני רושם את שם הפונט במקום שצריך והכל עובד. אבל כשאני פותח את האתר במחשב אחר (האתר עוד לא הועלה לאינטרנט) אז לא רואים את הכתב מן הסתם כי זה לא נמצא בספרייה с::\windows\fonts השאלה שלי אם יש דרך לעשות ככה שהפונט יהייה בתיקייה אחרת של פונטים לדוגמה ולהגדיר ב-сss שהפונט לא נמצא בתיקייה с:\\windows\fonts אלה בתיקיה החדשה שיצרתי. תודה מראש לכל העוזרים! אני ממש צריך את העזרה שלכם... ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by syaron66,

שלום יש לי שאלה מעט מטופשת, יש לי ליסט בוקס עם סטרינגים קיימת בו כבר פונקצייה ממיינת השאלה שלי היא איך הופכים את הסדר בו , בלי מראש לסדר בסדר ההפוך? למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא דוגמא לכך, אז מישהו מכיר את הדרך אנא ממנו...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by orninyo,

. אם אני שם שתי תמונות אחת מעל השניה יש ביניהם רווח של איזה מילמטר, איך מורידים את זה כדי שהם יהיו צמודות לגמרי? 2. מה הפונקציה שהופכת אתר לאתר הבית? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים