עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by QuAKeR_996,

אני מנסה כבר שעה לעשות משהו פשוט עם NETBEANS ואני לא מצליח לעבוד עם האובייקטים. הבעייה היא שאני לא מבין את המבנה של סביבת התיכנות הזאת. אני יודע לעבוד עם JAVA ( ב ECLIPSE). אני מנסה לבנות שעון טקסט פשוט. אני משתמש ב THREAD כדי ליצור השהייה של שנייה, וחישובים פשוטים על משתנה INT פשוט כדי ליצור שעון. הבעייה שלי היא בגישה אל אובייקט הטקסט עצמו ואיפה אני בכלל אמור לשים את הקוד עצמו. הקוד שכתבתי: package javaapplication1; import java.lang.String; import java.util.logging.Level; import java.util.logging.Logger; /** * * @author אודי */ public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { /** Creates new form NewJFrame */ public NewJFrame() { initComponents(); } …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by SeReGa,

הכתובת של הפורום(טופס ההרשמה) : http://members.lycos.co.uk/moomooomoo/forum/index.php?act=Reg&CODE=00 יש שם קוד אימות... והוא הפוך... (צריך להכניס את המספרים בסדר הפוך כדי שיהיה נכון) אז איך אני יכול או להפוך את המספרים... או להוריד בכלל את הקוד אימות.. שלא יהיה צריך להכניס אותו דרך אגב, הוא לא היה בהתחלה, יכול להיות שהוא הופיע בגלל שהתקנתי סקין?! כאילו אין לי מושג איך הוא הגיע לשם.. ואיך אני מוריד אותו משם..... תודה מראש למי שעוזר [br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 22:09:36 הסתדרתי....תודה בכל מקרה (אפשר לנעול)

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by Alex89,

אחרי שאני מריץ כמה פעמים תוכנית שאני כתבתי(לא משנה איזה). אני אפילו לא יכול לסגור את VC זה אומר לי תלחץ על כפתור STOP BUILD שהוא לא עובד... מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by IlanF,

אני צריך עזרה להמיר אתר שבנוי כרגע ב PHP אל ASP.NET מה הדרך הכי קלה/פשוטה שאפשר להמיר את האתר?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by kisin,

אני לומד עכשיו c# 3.5 וראיתי שיש אפשרות בהגדרת משתנה להוסיף סימן שאלה אחרי סוג המשתנה. לדוגמא: public int? Value = null; מה ההבדל בין השורה הזאת לאותה השורה בלי סימן שאלה? מה נותן הסימן שאלה?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by sir f,

תרגיל שנראה לי שהוא ידוע:קלוט מבוך. פתור אותו ע"י היצמדות לימין והחזר פתרון. אני יודע איך לקלוט אותו, ולהצמד לימין עד....שיש מבוי סתום. איך אני יכול לחזור אחורה?? (פתרון רקןרסיבי)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by SpEcToR,

יש לי טבלה אחת של כל הדילים שיש.. יש בטבלה עמודה שמראה מספר. (מספר זה הוא הצוות דילים אליו הוא משתייך) יש לי טבלה שניה של טיסות.. ששם יש עמודה של הצוות דילים שנמצא על הטיסה.. איך אני מקשר את 2 הטבלאות? כרגע בטבלה1 המפתח ראשי הוא המספר צוות אליו הוא משתייך.. אבל יש בעיה כי במפתח ראשי אי אפשר להכניס אותו מספר מספר פעמים.. מה עושים? זה פרויקט בבית ספר.. 1 יח' מהבגרות

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by nzehavi,

שלום, במסגרת בניית אתר אינטרנט לבגרות אני משתמש בסביבת העבודה eclipse באתר יש שימוש במסד נתונים mysql ושימוש בטכנולוגיית JSF על גבי APACHE TOMCAT 6 SERVER אני כבר די בסוף האתר אבל בגלל שזה חופשת פסח רציתי להעביר הכל לבית. הצהרתי על שימוש בJSF וMYSQL CONNECTOR ועדיין יש לי את הבעיה הבאה: http://i175.photobucket.com/albums/w154/nzehavi/JSF.jpg

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by CyberBot,

אני רוצה שכל המספרים האלו: 8 9 4 4 1 4 7 6 5 3 9 10 4 2 2 6 1 7 10 2 8 6 8 8 6 4 3 8 7 6 5 1 9 8 4 2 10 4 7 1 4 2 6 2 5 8 1 2 8 10 6 4 8 2 7 4 4 8 2 8 10 8 3 7 7 5 5 10 5 3 5 5 10 2 3 6 9 9 9 2 4 7 8 8 2 1 5 10 3 9 10 3 4 4 9 4 4 3 1 10 יהיו בתוך משתנה אחד אבל כל פעם מספר אחד יבחר שפה:BATCH

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו יכול להמליץ על משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. אהלן, התבקשתי להגיש עבודה קצת מוזרה (רשות, לא חובה, גוררת כמה הטבות) שעיקרה הוא להציג/ללמד בעזרת מצגת פקודה כלשהי בשפת C בהומור.. אין לי בכלל כיוון.. יש לכם רעיון? (נראה לי שאחד המורים עושה סמינריון או משהו על הומור בלימודים ובגלל זה המורה שלי ביקש את זה) חשבתי על משהו קטן, נגיד להסביר על FOR, לולאה שתתבצע פעמיים ולהראות סרטון מצחיק של מישהו נתקע בעמוד פעמיים, ואז להראות שאם משנים את I ל3 לדוגמא אז האיש יתקע שלוש פעמים בעמוד.. אבל זה סתם משהו שעלה לי לראש יש לכם רעיונות? (בגדול החומר הוא ברמה של עד לולאות..) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by יניב51,

שלום לכולם. מחר יש לי מתכונת במחשבים, ויש לי שאלה לגבי string שהאמת עוד לא עשינו עם זה כלום בשיעורים. הייתי מביא את השאלה במדיוק, אבל האתר שהיא הייתה בו לא עובד, אז אני אשאל את מה שרציתי בקיצור נגיד נתון לי מחרוזת Yaniv ואני רוצה להוסיף לה עוד תווים, נגיד שיהיה Yaniv51 איך אני מוסיף למחרוזת תווים? פעולת חיבור רגילה? או שיש הוראה אחרת? תודה, בתקווה שתענו לי בדקות הקרובות, יניב

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by lmlm,

שלום, בניתי תוכנית כחלק מאחת התוכניות שהתבקשתי לבנות התוכנית היא: להגריל מספר בין 1 ל13 ולהגריל צורה של הקלף : לב ,תלתן,מעוין או עלה ונתקלתי בבעיה: using System; public class Klaf { public static void Main() { int MisparKlaf; int TzuratKlaf; char TzuratKlaf1; Random rnd = new Random(); MisparKlaf = rnd.Next(1,14); TzuratKlaf = rnd.Next(1,5); if (TzuratKlaf == 1) TzuratKlaf1 = 'Lev'; else if (TzuratKlaf == 2) TzuratKlaf1 = 'Teltan'; else if (TzuratKlaf == 3) TzuratKlaf1 = 'Meuyan'; else TzuratKlaf1 = 'Ale'; Console.WriteLine("The Number of the Card is {0} and the type of the card is {1}",Mispa…

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים פה, יש לי 2 שאלות שאני כבר שובר את הראש עלייהם מעל לשבוע אשמח לתשובה . 1. אני מנסה לתפוס את מקשי המקלדת לפני שהם מודפסים למסך. אני משתמש בHOOKING כדי לתפוס את המקש שנלחץ אבל הבעייה היא שהוא מופיע עדיין. מה שאני רוצה לעשות זה לקבל את המקש שנלחץ - לבצע פעולות משלי אבל בלי שנקרה אח"כ את מה שנלחץ על המסך. 2. בעזרת SENDINPUT אני מנסה להכניס תו לתור של מערכת ההפעלה. אני רואה את התווים נלחצים אבל משהו שם לא מסתדר לי טוב, כרגע אני שם את התווים ב wVK וזה לא ממש נראה לי טוב, כי אני רואה שנכתבים לי רק מספרים ... מה אני עושה לא נכון ? איך בדיוק משתמשים בפקודה הזו כדי להזין תווים? אשמח לדוגמא ברורה. תודה לכל עזור ועונה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by Alex89,

הורדתי חבילה של SQL + PHP + השרת של PHP התקנתי עכשיו מה אני עושה כדי שאני יוכל להפעיל דף של PHP על המחשב?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Alex89,

מישהו יודע איפו אני יכול למצוא באינט' תרגילים לתרגול PHP תוך כדי למידה? (כמו שיש בכל ספר הסבר ואז תר' אחריו)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Aviv C,

איך אני יכול לגרום לכך שאם מנסים להוסיף שורה לטבלה ובאחד השדות שלה צריך מפתח זר אבל מכניסים בטעות מפתח זר שלא קיים זה יחזיר שגיאה? בבקשה תסבירו לי איך עושים את זה ב- Access וב- MySQL אם יש הבדל בין המסדים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by simla101,

שלום לכם. כתבתי תוכנית כלשהי ב-C ואני רוצה שאת כל הפלט שהיה לי לCOMMAND LINE (דרך printf) אני אוכל לשמור בLOG FILE. ניסיתי 2 דרכים אחת דרך פונקצית לוג שעושה גם כתיבת לקובץ כלשהו דרךvfprintf וגם למסך דרך vprintf הבעיה שלה שהיא איטית מדי ויוצרת לי Delay כלשהו שלא טוב לי בתוכנית, השיטה השניה היא להריץ בcmd את הקובץ שלי עם תוספת של log< אבל הבעיה שזה אז לא מציג לי על המסך את הפלט אלא רק כותב לקובץ. האם יש פונקציה שבסוף התוכנית פשוט לוקחת את כל הפלט שלה ומעתיקה אותו לקובץ? או פונקציה שלוקחת את כל מה שנכתב בחלון CMD ושמה בתוך קובץ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by eli33,

איך אני משהה את התוכנית לכמה שניות אני כותב ב C++ CLR . חיפשתי בגוגל ומצאתי את Sleep אבל משום מה זה לא עובד וכן הוספתי את windows.h .

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by ניר.,

מישהו יודע כיצד עושים מגש צבעים ב - VB וכיצד אני בודק ויודע מהו הצבע הנבחר ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני מנסה לכתוב C בVS2008 EXPRESS אבל משום מה הוא צועק לי על בעייה שלא הצלחתי לפתור אותה. במידה ואני רוצה לקמפל בC++ אני צריך להוסיף את הספרייה "stdafx.h" אבל לשם קימפול בC לא צריך את אותה התקייה. ההודעת שגיאה היא לא על תוכן הקוד אלא על הגדרה מסויימת. להלן ההודעה: 1>1>cl : Command line error D8045 : cannot compile C file '.\3.c' with the /clr option מה הכוונה עם /CLR? מצ"ב תצלום מסך של הקוד ונסיון ההרצה הכושל: http://img175.imageshack.us/img175/2255/vsc2008sh3.jpg תודה מראש

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  22. זה הקוד שgeneral: Dim rs As Recordset Dim db As Database זה הקוד שב form _LOAD Set db = OpenDatabase(App.Path & "\Y.mdb") Set rs = db.OpenRecordset("select * from X", dbOpenDynaset) כאשר X שם טבלה Y שם מסד נתונים ככה הוספתי רשומה חדשה rs.AddNew rs!Z = Text1.Text rs.Update Z שם טור במסד נתונים TEXT1 מה שנכנס לשם ככה עשיתי חיפוש rs.FindFirst "H='" & Text1.Text & "'" Text2.Text = rs!f Text7.Text = rs!T ----------------------------------------------------------------------- תראה יש לי במסד נתונים כמה שדות מחיר מספר סרטוט לקוח וכו.. יש נגיד לקוח בשם X מספר סרטוט הוא 1 מחיר 1000 לקוח בשם Y מספר סרטוט 98 מחיר 200 לקוח X מספר סרטוט 96 מחיר 900 אני רוצה להציג מת…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by redead,

יש לי פונקציה שמוצאת מספר ראשוני יש לי פונקציה שנותנת מערך של ראשונים בתחום מסוים עכשיו איך אני לכל הרוחות עושה פוקנציה שמקבל מספר שלם ומחזירה את המספר הראשוני הסמוך לו כאשר הפעלת הפונקציה על המספר 27 תחזיר את הערך 29 , והפעלת הפונקציה על 20 תחזיר 19 , במקרים של שוויון למשל עבור הערך 9 הפונקציה צריכה להחזיר את הקרוב ביותר מלמטה 7. בתור התחלה עשיתי כמובן שאם המספר שאני מקבל הוא ראשוני אז מן הסתם שיחזיר את עצמו אבל מעבר לזה אני לא יודע מה לעשות.. תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  24. שלום אני מנסה לבנות סוג של מסד נתונים ליחידה של בצבא. 1.אז ככה יש לי טבלה עם עמודה אחת שיש בא שמות: למשל: 1.דוד 2.דודו 3.דורון 4.אייל 5.משה עכשיו אני רוצה לעשות שאילתה שתבקש מהמשתמש להכניס אות , ואז ברגע שהאות שהוא רשם קיימת הוא יראה לי את השם. למשל: 1.אם הכנסתי את האות מ - אז הוא יציג לי את רק משה. 2.אם הכנסתי את האות ו - הוא היה מציג לי את דוד דודו ודורון. איך אני יוצר כזאת שאילתה.. 2.ועוד שאלה נגיד ויש לי במקום שמות יש לי משפט: אבא, חיים ומשה הלכו לעבודה אני רוצה ליצור שאליתה , שתבקש מהמשתמש מילה ותריץ חיפוש על המשפט. ברגע שבמשפט יש את אותו מילה אז המשפט יוצג.. תודה אשמח אם תיצרו איתי קשר ב אי סי קיו: 259049552 או במסנגר comeback.t@gmail.com

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  25. יש לי אתר PHP שאני צריך לערוך בו כמה דברים (שגיאות כתיב וכדומה...) איך אני מוצא איפה אני אמור לערוך את הדף? זה דיי דחוף לי.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים