עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by bilbi,

כאשר אני בונה מערך בC איך אני יכולה להדפיס את הכתובות של התאים בכל תא במערך?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום לכולם מישהו יכול לכוון אותי איך להשתמש ב- ScalaTest? בניתי ממיר מטבעות בסקאלה ועכשיו רק נותר לי להוסיף בדיקות לחלק מהפונקציות. האם יש צורך להגדיר קלאס חדש? האם מספיק שאותה פונקציה נבדקת תירש מ-FunSuite או FlatSpec ? אני לא מצליח להבין את הקונספט הזה. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by Josh Fredr,

היי אני עושה עכשיו קורס ב-C במכללת חרטא ברטה וקצת הסתבכתי עם פוינטרים. על פניו אני מבין מה הולך, אבל קצת לא מסתדר עם החזרת פוינטרים / מערכים מפונקציות והנתהלות עם פוינטרים ומערכים. האם למישהו יש מקום / ספר / מסמך שאוכל לעיין בו בכדי להבין את הנושא טוב יותר ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by yoav23,

היי אני מנסה לכתוב דרייבר לתקשורת בRS232 בשפת C יש למישהו דוגמאות מוכנות? הצעות?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by JVT,

השלמתי את מה שצריך אבל אני רק רוצה להיות בטוח אם זה נכון. במשתנה AsciiChar נתון תו. התכנית הרשומה למטה פותרת את הבעיה הבאה: אם AsciiChar מכיל ספרה (כלומר, תו בין '0' ל-'9') אזי נשים במשתנה Digit את הספרה הזו אם לא - נשים במשתנה Digit את התו '?' השלימו את המקומות הריקים: .MODEL SMALL .STACK 100h .DATA asciiChar DB '7' digit DB '?' .CODE mov ax, @data mov ds, ax mov dl, AsciiChar cmp dl, '0' ______________ cmp '9', dl js END sub dl, '0' ______________ END: mov ah, 4ch int 21h END תודה לעוזרים =))

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  6. http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/beginner/default.aspx לפיתוח תחת חלונות ואינטרנט. כמובן שהם משתמשים בכלים שלהם (בגרסא החינמית). האתר אמור להסביר מאפס הרבה מהדברים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by bdoron,

קראתי באינטרנט ואני עדיין לא מבין מה זה strict mode בגאווה סקריפט אשמח אם מישהו יסביר לי

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by DaTHE,

שלום, כיצד אני מצבע פעולת OR על ביטים בין ווקטורים? הכוונה לביט במיקום 1 בווקטור 1 OR ביט במיקום 1 בווקטור 2. הפקודה OR ב-VHDL תבצע לי פעולת OR בין הווקטורים ותיתן לי תוצאה אחת '0' או '1. אני רוצה שיצא לי אחרי הפעולה "111111" (למשל). תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by thejinji,

האם מישהו יכול לתרגם את שני השורות הבאות מ jQuery לפונקציה אנונימית בג'אווה סקריפט רגיל ללא jQuery core? $('body > :not(#mainArticle)').hide(); $('#mainArticle').appendTo('body'); אני זקוק לפונקציה אנונימית שתעלים את כל האתר למעט DIV מסויים וכל מה שבתוכו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, יש לי FORM מסויים שאני מעוניין שיעשה 2 פעולות. 1. ישלח את הפרמטרים לCRM 2..ישלח לURL נוסף את הפרמטרים מה היא הדרך הפשוטה והקלה לעשות את זה ? JS ? אשמח לדוגמאות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. כתבתי מחלקה שיוצרת מסלול לפי נקודות ציון מנקודה A(srcX,srcY) לנקודה B(dsX, dstY). אבל משום מה זה לא עובד ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. הממשק של הרישמות המקושרות הוא ממשק שמלמדים בבה"ס והוא עוד 100% (לא רציתי להישתמש בממשק של C++ ל LISTS) את מקור ניתן למצוא כאן: (הוספתי את כל המבנים שהשתמשתי בהם לעומת PosType ו ListType שהם מגדירים מצביע של חוליה ברשימה ורשימה בהתאמה) http://pastebin.com/889305 לינק חדש!!!! (הבנתי שהקודם לא ממש עובד) http://pastebin.ca/373163 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by MasterDK,

אני רוצה שהפלט שלי יהיה "Hello" (כולל הרגשיים) איך אני ושה את זה? ניסיתי printf(""Hello""); לא עובד

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by prophet,

שלום, התקנתי פורום Yabb ב- Lycos UK ... הכל עבר טוב, אבל שאני פותח הודעה חדשה , פורום חדש , מוחק הודעה (וכל שאר הדברים שאני צריך לעדכן) הוא ישר חוזר לי ל- Lycos (לאתר לייקוס לא לפורום) ... זה מעצבן... אולי אתם יודעים איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. עבור פיתוח רוב האפליקציות. תכנות בעיקר C#

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by yarin153,

התחלתי לבנות אתר למחלקה שלי בבסיס ואני מסתבך קצת בניתי את האתר שלי כתמונה אחת בגודל של 1280 720 בפוטושופ כשהמטרה להלביש על האזורים של הלינקים רק באנרים עם אפקט (אתר לא כלכך מפואר) לא משנה איך אני מנסה כל מסך מגיב אחרת לתמונה ואפילו שהרזולוציה של התמונה היא סבבה אצלי לדוגמא (23.5) התמונה ממש קטנה אני רוצה לכתוב את האתר שכל מסך יפתח את הדף שלו על FULL SIZE של התמונה מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  16. האם זהו פורום שעוסק גם במטלב ואם לא, מישהו מכיר אחד טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתעניין בתיכנות הרבה ואני מתכנת כשיש לי זמן פנוי, אחת המחשבות שעלו לי לראש הם איך אפשר ליצור תוכנה שתזהה סמל מסויים שמשתמש עשה בעזרת העכבר, אני אתן דוגמא, לאלו מיכם שמכירים את המשחק Black &White ניתן שמה להישתמש בקסמים בעזרת תנועת העכבר תוך כדי יצירת סמל מסויים, לדוגמא: אם אני יזיז את העכבר ואצור את האות W בעזרת העכבר אז יהיה לי קסם של מים (לפחות ככה זה במשחק). מה שעניין אותי זה איך תיכנתו את הדבר הבא, אחרי הכול משתמש לא יכול ליצור אות W מושלמת בעזרת העכבר והוא לא יכול לדייק, מה שצריכים זה טווח אולי שהעכבר יכול להימצא בו כדי שהאות W תיצא. אבל זה נשמע דיי מסובך ומסורבל, וזאתי השאלה שלי, האם אני מסבך את עצמי ויש דרך פשוטה ליצור את האפשרות הזו שתוכנה למשל…

18. שלום לכולם, התקנו שרת SQL SERVER 2005 DEVELOPER EDITION בארגון. כמו כן פתחנו ל IP של המחשב את כל הפורטים מבחינת גישה חיצונית למחשב מרחבי האינטרנט, כלומר ישנו IP קבוע חיצוני אשר מפנה ישירות ל IP הפנימי של המחשב. הבעיה שלי היא כדיקלמן, כאשר אני מנסה להתחבר לשרת SQL מבחוץ כלומר מרחבי האינטרנט באמצעות תוכנת הניהול SQL MANAGMENT STUDIO אני מצליח להתחבר ללא שום בעיות. אך כאשר אני מנסה להתחבר לשרת דרת אפליקייצית ASP.NET אני מקבל את ההודעת שגיאה SQL Server does not exist or access denied ברצוני לציין כי כאשר אני מנסה לתקשר ברשת המקומית דרך ה ASP.NET כלומר פנייה ל IP הפנימי של המחשב או על פי שם המחשב אז אני מצליח להתחבר ללא שום בעיות. הודה לעזרה בנידון בהקדם האפשרי.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  19. שלום, הקוד דלהלן נלקח מאתר w3schools ולא נראה לי שהוא עלול להיות שגוי. אצלי במחשב זה לא עובד ! קובץ html: <!DOCTYPE html> <html> <body> <button type="button" onclick="myFunction()">Try it</button> <script src="hello.js"></script> </body> </html> וזה קובץ hello.js: function myFunction() { alert("Hello"); } כשאני מעלה את קובץ ה html ולוחץ על הלחצן מאום לא קורה. קובץ ה js החיצוני לא מופעל ! אני מנסה זאת בכל סוגי הדפדפנים. צריך להוסיף משהו ל hcccf או שם אחר של קובץ קונפיגורציה? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by lordgod,

אני לא מוצא , אתם מכירים ?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  21. כשקוראים קוד java בcompiler אז להערות יש צבע אחד, למילים שמורות יש צבע אחר וכו' אני רוצה לקחת קוד java שכתבתי ולשמור אותו בדף html. איך אני עושה את זה ושומר על הצבעים?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by kamikazie,

שלום רב, אני כרגע משרת בצבא, ולצערי זמני מאוד מוגבל משום שאני חוזר הבייתה רק בסופי שבוע (חמשושים). אני מאוד מעוניין להתעמק בתכנות (C,C++, ושאר השפות). אני מנסה ללמוד את שפת C באופן עצמאי כרגע דרך הספר "המדריך השלם לשפת C" של הוצאת הוד עמי, מהדורה חמישית. בנוסף, הורדתי מדריכים מהאינטרנט כדי לחזק מידע שלא מובן לי בספר. אמנם יש התקדמות, אבל אני מרגיש שזה פשוט לא מספיק. אני מבין את ההסברים מצד אחד, ומצד שני מתקשה בתרגילים המעשיים. מאוד מפריעה לי העובדה שאין הסברים מפורטים לכל משימה שמבקשים ממני לבצע. הגעתי למסקנה שעדיף לי ללמוד בקורס בצורה מסודרת (תקנו אותי אם אני טועה). המוקש-קורס תכנות רציני שמתאים למתחילים ומועבר בסופי שבוע. אשמח מאוד אם תמליצו לי על קורס באזור המרכז. אם…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by ironman405,

שלום לכולם עשיתי פה אתר קטן ומשום מה לא רואים עברית ,למרות שמריצים ב VS2005 יש עברית והכל עובד כמו שצריך ,שיחקתי עם המקודדים ב IE לא עוזר אשמח לקבל עזרה http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Lirans,

היי ראיתי את העיצוב שבאתר http://www.buy2.co.il/ אני מנסה להבין איך הם סידרו את ה"קופסאות" בעמודות אחת אחרי השניה אם אני עושה <table> זה מסדר בשורה אחת את כל התאים ואז יורד לשורה הבאה זה תמיד מסדר בשורה הבאה את הכל בישור למעלה ואז אם יש הבדלי גבהים אז רואים בחלק התחתון של השורה רווח איך אפשר לעשות כמו שם שאין הבדלי גבהים? תודה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  25. שלום לכולם! אני רוצה לבנות דף אינטרנט, שישאב מידע ממסד נתונים באקסס. יש למישהו פתרון קליל? תודה.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.