עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by hixx,

אני לא מכיר היטב את השפה ואשמח לתשובה מחכמי הפורום. איך ניתן להשוות בשפת c בין מספרים לx דהיינו : read_val == register; if (read_val == 10xx) printf("error)" תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך ליצור קובץ BAT שיפתח קובץ EXE ואחרי 30 שניות יסגור אותו . מה צריך לכתוב בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. שלום יש אלגוריתם שנקרא "אלגוריתם דנציג" או משו בסגנון, יכול להיות שאני טועה בביטוי של השם שלו אבל אני לא מצליח למצוא אותו באינטרנט, לא באנגלית ולא בעיברית. בכל מקרה, אני מחפש את ההסבר על האלגוריתם הזה, או על כל אלגוריתם אחר אשר מאפשר למצוא מסלול קריטי בראף. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יאללה בלי חפירות הנה המשחק - http://www.fileflyer.com/view/jn3LxAS צריך java se 5 sdk (זה רכיבים של java שניתן להוריד מאתר sun). או לעצלנים הבאתי קישור - https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/CDS-CDS_Developer-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductRef=java_ee_sdk-5_07-oth-ml-JPR@CDS-CDS_Developer כדי להריץ מוציאים את 2 הקבצים מתוך הwinzip ולוחצים פעמיים על הקובץ cmd (זה עם הגלגלי שיניים). תהנו!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ranran,

שלום אני תקוע באיזה קטע בC# איך דרך קוד אני גורם לעכבר לעשות קליק? כלומר יש לי כמו שלט כזה שכבר תיכנתתי את הפקודות שלו לC# עכשיו את תנועת העכבר דרכו כבר סידרתי אני רוצה שכאשר אני לוחץ על כפתור (לא משנה איזה) זה ידמה לחיצה על העכבר (הכפתור השמאלי) תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by ilia990,

fd

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  7. ערב טוב, אני מעוניין לבנות סקריפט פשוט בperl שירוץ לי כול כמה זמן ויוריד לי תמונות מהרשת (לפי אתרים שאני ינחה אותו) אני יכול לגשת לאתר מסויים ולבצע עליו parsing השאלה זה איך אני מוריד את התמונה למחשב? ואם אנחנו פה, יש לכם הצעה טובה איך להריץ אותו ברקע ללא שימוש במשאבים וש"יפעל" פעם בשעה (או בזמנים אחרים שאני יגדיר לו) (עוד לא בדקתי את זה אבל אני מקווה שאפשר גם להדגיר תמונות כwallpaper דרך perl בwindows 7) תודה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום לכולם, אני כבר מספר שבועות עובד על פרוייקט , ועדיין לא מצאתי פיתרון איכותי לבעיה רצינית שניצבת לפני. אני בונה סימולטור בסביבת visual עבור מערכת real-time שעובדת בסביבת mtos עם קומפיילר של metaware HIGH C יש חוסר התאמה בין הקומפיילרים, כל מיני אופטימיזציות real-time יות שאין בvisual . אז מה אני צריך? אני רוצה להשתמש בקבצי מקור של המערכת real-time אשר כתובים בשפת c ולצרף אותם לאפליקציה שלי. הבעיות הן: 1. בגלל כל האופטימיזציות של הקומפיילר של המערכת real-time אני לא יכול פשוט לצרף אותם אליי 2. ישנם עוד מספר בעיות syntax שקומפיילר metaware "אוכל" ואילו הקומפיילר של visual לא אוכל. אני חשבתי על פתרון כזה: לקמפל את הקבצים של המערכת real-time ביחד עם קובץ שלי, לבצע להם לינק…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב יש לי כבר תוכנת GUI שעובדת והכול אחלה, רציתי אבל טיפה לשפר אותה עם הדבר הבא: אני מכניס ערכי default בתיבות הedittext ואני רוצה שכאשר המשתמש ילחץ על התיבה כדי להכניס ערך ידני זה ימחק את טקסט שקיים שם (משהו שיש בכל אתר אינטרנט פשוט) לא ראיתי שקיימת פונקציה שמתרחשת ברגע שהמשתמש נכנס לתיבה אז יש דרך אחרת או שפיספתי משהו. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by spinchicken,

מישהו יודע כיצד ניתן לעשות overload ב C רגיל (לא ++) זאת אומרת שפונקציה מסויימת תקבל מספר שונה של פרמטרים ותפעל לפי מספר הפרמטרים שקיבלה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ImFondOfComputers,

רוב האנשים אינם מבינים נושא זה תחילה, לכן החלטתי לכתוב מדריך שיבהיר אחת ולתמיד את השימוש ההמוני במצביעים. http://www.f2h.co.il/2042545784

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by yahalom,

היי יש לי בעיה כאשר אני רוצה לשמור סטרינג (ב C# ) אשר מכיל מידע בעברית ע"י שימוש ב Nhibernet אני מקבל ערך מזובל בבסיס הנתונים (MYSQL) הגדרתי את השדה כ UTF8 (בבסיס הנתונים) אך זה לא ניראה משפיע יש לכם הצעות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איך אני מפצל מספר שלם, כך שכל משתנה יקבל ספרה אחרת בג'אווה, כלומר, 1234 אז: A=1 B=3 C=3 D=5 אני לא מוצא ב API

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by mwalker03,

היי תותחים. יש לי WEBBROSER, אני רוצה לקבל את הקוד של הדף אבל אחרי AJAX ... זאת אומר, אני עושה NAVIGATE ולאחר שהדף נטען אני מפעיל פונקצייה של JAVASCRIPT שטוענת משהו ב AJAX עכשיו כשאני עושה WebBrowser.Document.Body.InnerHtml אני לא מקבל את הקטע שכרגע הוספתי ב AJAX. ב WEBDEVELOPER ב IE וב FIREBUG בפיירפוקס יש לי אפשרות לראות View Genereted Source שם אני רואה את מה שקיבלתי. השאלה שלי היא כזו: איך אני מקבל את מה שטענתי כרגע ב AJAX ? לחלופין, אין אפשר לבקש מה WEBBROWSER את ה RESPONSE האחרון שהוא קיבל ? תודה רבה לכל עוזר ועונה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. כתבתי היום איזה structure אחד וניסיתי להגדיר בתוכו משתנה מטיפוס string (לא שכחתי להוסיף את הinclude המתאים), והקוד לא מתקמפל. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שstring זה "משתנה" (לא בדיוק משתנה) דינאמי, שאין לו גודל קבוע, ובגלל זה הstructure לא מסכים לקבל אותו, אבל בכל זאת מאוד נוח לעבוד איתו. יש איזושהי דרך שאפשר בכל זאת להשתמש במשתנה string בstructures? (אולי להגדיר לו גודל קבוע כמו נגיד מערך של תווים?). תודה! קטע קוד לדוגמא: #include <string> struct MyStruct { string name; int something; };

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by ניר.,

הוספתי את התוכנה AmaterasUML בתיקיית ה - PLUGINS של תוכנת ה - ECLIPSE (גירסה 3.1) לאחר שהוספתי את התוכנה פתחתי את סביבת העבודה וניסיתי לפתוח דרכה את התוכנה באופן הבא : FILE -> NEW ->OTHER שם הייתה אמורה להיות התוכנה ודרכה הייתי אמור ליצור תרשים UML של התוכנית שלי ב-JAVA אך היא לא מופיע שם כאילו לא התקנתי אותה למרות שכן התקנתי אותה והיא כן מופיע כאשר אני נכנס ישירות לתיקיית ה-PLUGINS של סביבית העבודה.. מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. 8=2x+5y-3z אני רואה לראות את המשטח הזה ב MATLB ...אין אני עושה את זה ? במקרה הנל המשתנה הראשון והשני חופשיים ושהשלשי לא חופשי ..

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by jeger01,

שלום חברים, אני מכין אתר אבל כאשר הפכת את ה"כפתורים" שבצד האתר לקישורים יש בסביביהם ריבוע קישור ,ואני רוצה לדעת איך אפשר שזה יעלם? שלא יראו את הריבוע קישור.. תודה צירפתי תמונה שזה יהיה ברור [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by לעצמי,

התכנית ממש ארוכה לכן לא אביא אותה כאן, אבל זה הסיפור בקצרה: אני צריכה לקבל מהמשתמש או string או אנטר. אם קיבלתי string - אני צריכה לשנות את הערך של משתנה מסויים למה שקיבלתי. אם אנטר - להשאיר ככה. אני משתמשת בcin. איך אני בודקת את הקלט? אגב, אותה שאלה לגבי int במקום string. תודה רבה ממש לכל מי שיעזור להושיע אותי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חג שמח לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה הבאה: בשדרוג של אפליקציית WEB - Asp.net מ-Visual Studio 2003 ל-Visual Studio 2008, הכפתורים בדפים המשודרגים שלי לא מגיבים לארועים, כלומר לאחר שאני לוחץ על כפתור, הServer Code שאמור להתבצע עבור לחיצת הכפתור, אינו מתבצע. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה, אך העצות שלהם לא עזרו תודה מראש איתי

21. ניסיתי את NOTEPAD++ מישהו מכיר סביבת עבודה יותר נוחה ?

22. שלום מחפש מדריך להקמת אתר עם wordpress למתחילים שאין להם מושג

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by 11moshiko11,

שלום! יש לי מחלקה בשם board. אני רוצה להפעיל בה את פונקצית addCar שנמצאת במחלקת car והיא תוסיף מכונית ל - board. הפונקציה addCar צריכה להשתמש בנתונים של ה - board כולל עדכון נתונים ב- board. איך אני מבצע את ההצבעה הזו "אחורנית" מ- car ל - board? תודה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by supercars,

אודה למי שיוכל לתרגם לי את הכתוב פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_(computer_software) או להסביר לי על זה בקצרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by TecNodRom,

אהלן, יש לי מחלקה שיש בה מערך דינאמי של int(אסור צ'אר) מה שאומר שהיא צריכה לקבל גם גודל. השאלה שלי, אם בתוכנית הראשית עלי לקבל מספר חשבון ואז לשלוח אותו למחלקה כדי שתעדכן את הגודל ותעתיק את המספר חשבון למשתנה הפרטי שבמחלקה כיצד ניתן לעשות זאת? והרי זה לא מחרוזת תווים וצריך לקלוט מספר-מספר. (מה שלא הגיוני כי יש המון נתונים מספריים שצריך לקלוט וכולם צריכים להיות דינאמיים במחלקה) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים