תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אזז ככה ... אני רוצה לעשות כמו מערכת עידכונים קטנה של הודעות המחשבים והכתבות באתר הזה לשים באתר שלי...ניראלי קוראים לזה NEWS BOX כאילו כל הודעה/כתבה/סיקור חדש שיעשו אני יוכל ליראות דרך האתר שלי..
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אנשים צריך עזרה במשהו ב-ASP.NET אני מחפש דרך לתת למישהו ללחוץ על תמונה (כאשר התמונה היא רקע או אובייקט תמונה של ממש) ושאני אדע איפה על התמונה הוא לחץ, ואח"כ לשים שם פקד כלשהו תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סקריפט שאחרי מספר שניות עובר לעמוד אחר אוטומטית. אם אפשר שהוא יעבור לעמוד אחר בתוך תוכנה של אתר אז זה יהיה מצוין (בתוך תוכנת: publication) תודה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עידכון נתונים ב- C#. בניתי תוכנית שמציגה טבלה אחת ממסד נתונים ב- Access שבניתי. בשביל לבצע עידכון, הוספה ומחיקה הוספתי את השורות האלו: OleDbCommandBuilder booksCommands = new OleDbCommandBuilder(General.daBooks); General.daBooks.InsertCommand = booksCommands.GetInsertCommand(); General.daBooks.UpdateCommand = booksCommands.GetUpdateCommand(); General.daBooks.DeleteCommand = booksCommands.GetDeleteCommand(); כל פעם שאני מבצע עידכון, הוספה או מחיקה מטבלה אני מוסיף את השורה של ה- Update כדי לעדכן את השינויים במסד נתונים: currentRow["name"] = textBox2.Text; General.daBooks.Update(General.ds.Tables["Books"]); הערה: אני לא משתמש במשפטי SQL אלא משנה את השורות עצ…
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C++ . אין לי ידע קודם בתכנות תוכנה או משהוא דומה (אולי קצת HTML שהלך קל *). רצוי שהספר יהיה בשפה העברית , אבל אפשר גם באנגלית. הספר אמור ללמד מההתחלה , ועד הבסיס / עד כמה שאפשר . תודה לכל העוזרים/ות
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, האם קיימים מדריכים לבניית מערכת לניהול תוכן לאתרים? ניסיתי להבין לבד איך כל העניין עובד והסקתי שמדובר במערכת שמדברת עם הDB ולא עם קבצי האתר שבשרת האם זה נכון? איך המערכת מנהלת לינקים באתר? האם ע"י שינוי הסטרינגים של הלינקים אשר שמורים בDB? אם אני בכלל לא בכיוון אז אשמח להכוונה. אני שולט בכל השפות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי Stored Procedure הבאה: שילוב של כמה SELECT כדי למשוך נתונים ממס' טבלאות - Auctions , Profile , Bids עכשיו הבעיה היא שאם אף אחד לא עשה BID , הווה אומר השורה ב BID ריקה שאר הנתונים לא חוזרים , וזה מציק כי אני רוצה לקבל את הנתונים חזרה בין אם מישהו עשה BID ובין אם לא הנה הפונקציה ALTER PROCEDURE dbo.wcbs_auction_summery ( @AuctionID int ) AS SELECT x.*, y.* , z.* FROM (SELECT a.AuctionTitle , a.StartingPrice as 'Starting Bid' , a.BuyoutAmount as 'Buyout Price' , a.DatePublished ,datediff(day , getdate() , a.DateOfExpire) as 'Time till end' , a.DateOfExpire , p.City , p.Country FROM Auctions a INNER JOIN ProfileTable_1 p ON a.UserID = p.UserID WHERE a…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול למנות את מספר הפעולות האריטמטיות שאני מבצע על מטריצה שנתונה כמערך תוך כדי דירוג והצבה לאחור עד שמתקבלת מטריצה מנורמלת
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, למה אין לי עברית בהרצת JAVA SCRIPT? הוא מראה לי ריבועים, אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וכל סקריפט שאני רוצה להריץ ען כתוביות בעברית הוא מראה לי ריבועים.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נניח שיש לי תו שאני יודע בוודאות שהוא אופרטור (+, -, *, / וכו'), איך ניתן להמיר אותו לאופרטור שניתן לבצע איתו חישובים בין מספרים? תודה עריכה: וואו, אני כ"כ עייף שהצלחתי לפרסם את הת'רד הזה כאן במקום בשפות תכנות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד יש לי מחרוזת המכילה את הביטוי "Bird". איך אני יכול לקחת את האות הראשונה של המחרוזת ולהתייחס אליה כאל תו (char)? במקרה הזה התו 'B'. תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שפותרת את בעיית 8 המלכות בשחמט (כלומר....צריך לסדר 8 מלכות על לוח שחמט כך שאחת לא תאכל ת'שנייה)....הקיצר חיפשתי המון בגוגל ....חלק מהתוכניות בכלל לא עובדות וחלק...אחרי שאני מקמפל זה מריץ הכל תוך כמה שניות ולא ניתן לראות כלום..... אני צריך שיראו את הפתרון על המסך בצורה של לוח שחמט.....איפה שאין מלכה יהיה קו ואיפה שהיא צריכה להיות שיהיה כוכבית.. _ _ _ _ _ _ _ * * _ _ _ _ _ _ _ וכך הלאה....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לכתוב משחק שיעבוד ברשת מחשבים (לא אינטרנטית) אם מישהו יודע איפה יש משהו טוב בעברית שמסביר בצורה ברורה ויסודית אודה לו מאד.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את כל התווים מ string שלא נמצאים בתוך מערך char. לדוגמה יש לי דבר כזה: string userInput = "abcaa/1%2ascds24%)"; char[] goodChars= {'a', 'b', 'c', 'd'}; אני רוצה להסיר מ userInput את כל התווים שלא נמצאים ב- goodChars. יש דרך פשוטה ומהירה לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך סקריפט שמריץ הודעות על חדשות כלכלה ובורסה (לא חדשות רגילות), לא מצליח למצוא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לייצר מספרים רנדומלים float בין 10 ל10- בשימוש הפונקציה rand()?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מבקש מקמפל לשפת C# . תודה לכל מי שיעזור / ינסה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני כותב משחק ברשת בשפת C#, אני מנסה לשחק במחשב הפרטי שלי דרך הרשת (כלומר אני שולח ל LOCALHOST "SERVER")וזה כותב לי את השגיאה הבאה: (מצורף בקובץ למטה) אשמח אם מישהוא יוכל להסביר לי מה הטעות, (הקלאס של ה-NETWORK הוא משההו כללי שלקחתי ומוגדר שם פורט ברירת המחדל 12790) אולי זאת הטעות? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בוקר אור לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל בבעית קומפילציה :\ החלטתי לממש מיני מערכת הפעלה משלי ואני נתקע בשלב של קומפילציה של הקרנל: יש לי קובץ floppy_boot.asm אותו אני מקמפל עם NASM לקובץ בינארי והכל טוב. הבעיות מתחילות פה: יש קובץ krnldr.asm שהוא ה BOOT LOADER של הקרנל יש קבצים gdt.h ו gdt.c והם משתמשים בפונקציה שמוגדרת ב krnldr.asm (ב ASM היא מוגדרת כ GLOBAL וב GDT.C היא מוגדרת כ EXTERN) כמו כן GDT.C מכיל קובץ מהספריה Include/ (ספריה משלי, לפי מה שאהבנתי אני צריך להוסיף -I include/) אני צריך לקמפל את 4 הקבצים לקובץ OUTPUT אחד ככה שה krnldr.asm יהיה בראש ה OUTPUT הזה. מעולם לא קימפלתי ב GCC ידנית רק דרך סביבת עבודה. אשמח לקבל עזרה. כמו כן אם אפשר מידע על MAKEFILES. תודה רבה …
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איך עושים שתמונה תהיה מאחורי הכל. אפשר גם בCSS תודה רבה וערב טוב
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ערב טוב. מישהו יודע אולי איך אני יכול לעשות לגודמא 3 סוגי תצודה באתר וקוד ג'אווה סקריפט(לדוג', לא חייב דווקא ג'אווה סקריפט) יבדוק מה גודל המסך ויבחר איזה תצוגה לשים. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך לכתוב פקודה שפותחת אפליקציה חיצונית כמו מסוג EXE ב C # בסביבת windows forms כלומר מה הקוד...?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הלכתי לקרוא באתר על התוכנה http://www.digitalmars.com/d/2.0/overview.html ויש לי כמה שאלות לראות אם הבנתי נכון: 1.על איזה קומפיילר התוכנה רצה? 2. יש בשפת D העמסת אופרטורים (כמו ב++C, לא כמו בJAVA)? וגם, מה זה: foreach (מה עושה הלולאה, במה היא שונה מלולאת for רגילה?) nested functions
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם אקליפס : אני צריך לפתח תוכנית המציגה כפלט את מספר המספרים השלמים בין 1 ל300 שהושרש שלהם הוא מספר שלם. אבל הבעיה שאין לי מושג איך אני בודק אם מספר הוא שלם או לא ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-