תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי עבד בחודש דצמבר האחרון, ויעבוד חצי מינואר, והוא מבקש קבצי EXCEL לשני החודשים האלה, שבהם ירשום שעות עבודה ואוטומטית שעות העבודה יחושבו לבד. מישהו יכול בבקשה לבנות קובץ EXCEL למה שביקשתי, לשני החודשים הספציפים האלה? אני מצאתי קובץ אחד פעם, אבל היו בו רק 15 ימים, ולא הצלחתי להגדיל למספר הימים המדוייקים של אותו החודש. תמיד פונקציית החישוב, הייתה נהרסת ברגע שהייתי מגדיל מספר עמודות!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות שהאתר שלי יהיה מקודד בצורה כזו שברירת המחדל של קידוד השפה יהיה עברית windows-1255 האם קיים קוד בגאווה סקריפט html או כל שפה אחרת כולל צד שרת שיאפשר לי לעשות את זה בתודה s_b54
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
-
שלום , אשמח לקבל הסבר קצר בנוגע למשמעות ה - ZERO PADDING במטל"ב - אם רוצים להכניס בין דגימה לדגימה.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור קובץ BAT שיפתח קובץ EXE ואחרי 30 שניות יסגור אותו . מה צריך לכתוב בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כאשר אני יוצר את הstruct בין אם בmain ובין אם לא ומצהיר על מערך של כאלו, כאשר אני שולח אותו לפונקציה אני מקבל שגיאת קומפילציה על טיפוס לא שלם. האם יש מיקום ספציפי בקובץ הmain.c שלי שבו הגדרת הstruct חייבת להופיע? (לפני או אחרי משהו?) כרגע היא מופיעה בתוך פונקצית הmain כאשר כל פונקציות העזר, בינהן גם אלו שמקבלות את מערך הstructים מוגדרות מעליה. מדובר בc רגיל, לא visual , לא c++ ולא c#. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לשלוח לפונקציה מסוג VOID 2 מצביעים למצביעים כך שיישתנו ב-MAIN בהתאם למה שקורה בפונקציה המדוברת. אני רק מחפש את הטכניקה, מה אני שולח ? איזה סוג השמות אני צריך לבצע על הפווינטרים בתוך הפונקציה ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. מישהו יודע אולי איך אני יכול לעשות לגודמא 3 סוגי תצודה באתר וקוד ג'אווה סקריפט(לדוג', לא חייב דווקא ג'אווה סקריפט) יבדוק מה גודל המסך ויבחר איזה תצוגה לשים. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יש בקבצי MDF וLDF שנמצאים בתיקיה הנ"ל: c:/program files/microsoft sql server/MSSQL/DATA אני מעריך שאחד זה הנתונים תכלס כלומר הטבלאות והכל והשני זה LOG פעולות על כל DB... אני צודק? אם כן, איך אפשר לסנן את זה קצת או למחוק משם דברים אין לי מושג מאיזה צד לבוא לזה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום .. יש לי את הקוד הבא : User_menu menu=new User_menu(null); menu.setVisible(true); ה- usermenu זה jdailog שמכיל קונטינר שמכיל שני כפתורים שהמשתמש צריך ללחוץ על אחד מהם .. מה שאני רוצה לדעת אם זה אפשרי זה שמתי שהמשתמש ילחץ על אחד מן הכפתורים אז הוא יחזור לי עם התוצאה מאיפה שיצרתי אותו כלומר לשני שורות למעלה במילים אחרות לאחר שאני עושה אותו setvisible אני רוצה לחכות שם עד שהוא יחזור עם תוצאה של לחיצה האם זה אפשרי ...ואם כן איך ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, אני מנסה לכתוב סקריפט פשוט שיעבוד תחת IE ו FIREFOX, סקריפט שתפקידו להציג תיבות select נסתרות בהתאם לבחירה בתיבת select ראשית. הנה הקוד שבנתיים כתבתי : <form action="view.php" method="post" name="details"> <script language="JavaScript"> function clear_selected() { document.getElementById("man").style.display="none"; document.getElementById("scale").style.display="none"; document.getElementById("man").value=''; document.getElementById("scale").value=''; } function all_changed() { switch(document.getElementById("all").value){ case '0': document.getElementById("man").style.display="none"; …
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בניתי אפליקציה שמשתמשת בקבצים מסויימים, איך אני יכול לנעול את כל הכפתורים ב-GUI בזמן שאני לוחץ על START ואז עד שהאפליקציה תסיים את העבודה שלה כל הכפתורים יהיו נעולים ? (חוץ מלמשל כפתור STOP)
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו כזה: משתמש שנכנס אליי לאתר, ויש לו רזולוצייה 800x600 , שזה יפנה אותו לדף אחר שאני עשיתי מיוחד ל-800x600. יש כזו אפשרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כן אני יודע לחפש בגוגל, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מתחבר לsql על גבי האינטרנט. בשרת יש לי מסד נתונים שהגדרתי כ network service, אפשרתי לו חיבור דרך tcp\ip וקבעתי לו פורט. עכשיו ניסיתי לבדוק אם החיבור עובד, דרך פקודת חיבור בc#, וזה לא עובד. אז אם מישהו יכול להסביר לי עאו לפחות לקשר למאמרים מוצלחים שיסבירו לי איך א. לאפשר חיבור לsql דרך tcp/ip ב. איך אמור להיראות connection string של דבר כזה ג. איך אני עושה את זה עם Linq to sql? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קיבלתי משימה לעשות תוכנית REAL TIME כאשר יש לי נקודה שזזה לפי פונקציה מסויימת ואני אמור לעקוב אחריה עם העכר ואז להציג את הגרף של הנקודה יחד עם הגרף של תנועות העכבר שעשיתי את הפונקציה של תנועות העכבר המרצה נתן לנו והיא:function mouseMove (object, eventdata) xyPosition = get (gca, 'CurrentPoint'); xyPosition = round ( 100 * xyPosition ) / 100 ; title(gca, ['(X,Y) = (', num2str(xyPosition(1,1)), ', ',num2str(xyPosition(1,2)), ')'], ... 'fontSize' ,20 ); התוכנית שמזיזה את הנקודה עשיתי כך: y=0.5; x=1:0.01:100; x2=sin(x); delay=0.0005; for i=2:numel(x); pause(delay); hold on plot(x2(i),y,'ob'); plot(x2(i-1),y,'ow') end עכשיו כאשר אני קורא לפונקציה של העכבר בלולאה ע"י הפקודה ה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי, רציתי לשאול למה אנגולר וריאקט לא נחשבות WEB API? או שלא הבנתי מה זה WEB API תודה!!
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התחתי ללמוד קצת מהאינטרנט איך עובדים עם זה.. ובניתי תוכנת נוסחת שורשים.. אבל אני מקבל שגיאה שאין לי מושג מה היא אומרת: No overload for 'button1_Click' matches delegate 'System.EventHandler' בשני מקרים: private void button1_Click(object sender, EventArgs e, ref int a, int b, int c) { double x1 = (-b + Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; double x2 = (-b - Math.Sqrt(b ^ 2 - 4 * a * c)) / 2; MessageBox.Show(x1.ToString()); } מה זה אומר? תודה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. אני עובד על קובץ ועם FileOutputStream וfileinputstream,בjava. הבעיה בזמן ריצה לא ב קומפילציה. אני עושה תוכנה שתעשה עם הקובץ משהו.מה? זה כבר סיפור ארוך. יש לי קובץ עם סדר של byteים.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו אני רוצה לשנות משהו בתוך הקובץ.אני יודע בדיוק מאיפה עד איפה.נגיד ככה. [LEFT]0,0,0,0,1,1,1,1,1,1 [COLOR=#ff0000]2,2,2,2,2,2,2,2,2,2[/COLOR] 0,0,0,0,1,1,1,1,1,1[/LEFT] עכשיו איך אני עושה את זה?אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile ); הכול נמחק.אם אני עושה FileOutputStream out = new FileOutputStream( myFile,true ); שזה יכתוב מהסוף זה גם לא עוזר כי אני רוצה לכתוב בא…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טופס שמשתמש מכניס לתוכו שם ודואר אלקטרוני. כשהוא לוחץ על שלח הוא מקבל אימייל בפורמט HTML עם קובץ ZIP והוא מתווסף לטבלה ב-mysql (כל זה ב-PHP) האימייל נשלח טוב מציג הכל כמו שצריך והקובץ ZIP נשלח איתו גם כן. אבל בטבלה של mysql הוא מציג גיבריש במקום עיברית (האימייל גם כן בעיברית) העמוד שבו המשתמש ממלא את הטופס הוא בקידוד UTF8 וכך גם הטבלה שב mysql (ליתר דיוק utf8_general_ci - אני משתמש בphpmyadmin ) מישהו יכול לעזור? כשאני מריץ את זה על המחשב שלי הפרטי אז זה מוסיף את זה כמו שצריך לmysql
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. חיפשתי ושאלתי בכול מקום ולא מצאתי . איך אני לוקח מידע ממקום אחד ומעביר אותו למקום אחר ושבוא עדין יתעדכן כרגיל כמו במקור! לדוגמא מד צפיות של YOUTUBE נגיד הוא ב 270,418 אני רוצה שבאתר שלי הוא תדעדכן כמו שהוא מתעדכן באתר של יוטוב (זה לאתרים שלי! אז אין כמבון בעיה של חוקיות*)
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה כמו שאתם רואים בעיקרון אני מפתח java ו-C# אבל כרגע אני מפתח ב-java אפליקציות לאנדרואיד. אני מפתח עכשיו אפליקציית browser ואני רוצה לשלב בא קוד javascript בשביל זה הגעתי לכאן. אני לא יודע כל כך javascript יותר נכון אני לא יודע בכלל ובגלל זה הגעתי לכאן אני רוצה ללמוד קצת javascript וכבר התחלתי לקורא כל מני מאמרים. עכשיו נחזור לבעיה שלי לכרגע. פיתחתי אפליקצית browser לאנדרואיד וכאשר הדף נטען אני משלב את הקוד הבא "var isDown = false;" + "var timer;" + "var links = document.getElementsByTagName('a');" + "for(var i=0; i<links.length; i++) {" + "var link = links[i];" + …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-