תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני בניתי תוכנית בc++ של מערכת קבלה למוסד.(כחלק מהאקטון , כך שאין שאל תשאלו למה בc++ וכו') והוספתי סקריפט בפייתון ששולח מייל לצורך אבטחה מסוים. הפייתון שולח מייל ע"י שהתוכנית בc++ מפעילה את הקובץ בפייתון על ידי הcmd. עכשיו רציתי לשאול, אם יש דרך נורמלית יותר לעשות זאת, כיון שלמעשה אני לא יכול לדעת מה התוכנית בפייתון שלחה(נניח קוד אבטחה) או לשלוט על להיכן התוכנית בפייתון תשלח את המייל.(כי אני מפעיל את התסקיפט דרך הcmd, כלומר שישנה כבר תוכנית מובנית שc++ מריץ אותה.) אני עובד עם VS 2019 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה נובעת מהשימוש של MATLAB בספרייה SWING ויצירת WINDOWS APPLICATION. איך הם עשו את זה ? האם קיימת דרך לפתח WINDOWS APPLICATION בעזרת JAVA ? אולי איזה לינק קטן לTUTORIAL ?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יצרתי טופס אך אני לא יודע איך לגרום לתוכן שבטופס להגיע לכתובת אימייל שלי. האם משהו יכול להגיד לי איך עושים לבד ב-HTML ובנוסף איך עושים בגוגל לדוגמא. תוודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מסמך וורד עם הערות שוליים. כשאני מעתיק ומדביק בפוסט בוורדפרס - ההערות שוליים נמחקות. היה לי בעבר אתר שהייתי מסוגל להעתיק לדף HTML חומר כנ"ל וההערות היו נשארות עם סימוני ההערה בגוף הטקסט, ולחיצה על מספר ההערה היה מקפיץ אותך לסוף המסמך בו נמצאת ההערה. אשמח אם מישהו יודיעני כיצד עושים זאת בוורדפרס.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום במסגרת שרותי הצבאי נדרש עלי לבנות מסד נתונים באקסס הבעיה היא שאני כבר לא זוכר טוב אקסס כמו שזכרתי לפני שלוש שנים נתבקשתי לבנות שאילתה שתציג דווח שבוא אני אקבע תאריך תחילה ותאריך סוף וזה יראה לי את כל מה שאני רוצה בין התאריכים שהזנתי .לדוגמא הזמנות מתאריך X עד תאריך Y מה שאני מעוניין שיהיי דוח שבלחיצה עליו הוא מבקש תחילה "מתאריך" ובפעם השניה אחרי לחיצה על אנטר יכתוב "עד תאריך" אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד לעשות זאת אהיה רב תודות
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! שאלה ראשונה שלי בפורום הזה, וכנראה שלא האחרונה, אשמח לקבל קצת עזרה בנושא. הביאו לי שיעורי בית לרשום תוכנית לא מסובכת ב C, שכבר סיימתי אותה, אך נשאר לי חלק קטן בו אני צריך להגביל את הקלט שאני מקבל מההשתמש במספר שלבים בתוכנית. בפעם הראשונה אני צריך לקלוט תו אחד בלבד (לא פחות ולא יותר) של אות (אחת משלוש אפשרויות), ואחרי זה להגביל קלט נוסף כך שיקבל מספרים בלבד - ובכל מקרה אחר שהתוכנית תסגר אחרי הצגת הודעת שגיאה. אני בטוח שלמנוסים ממני זו לא משימה קשה, לכן אשמח לקבל הכוונה או קטע קוד כיצד אני רושם את התנאי הזה. אציין שאני יושב כבר דיי הרבה זמן על החלק הזה, ויש עוד מלא שיעורים במקצועות אחרים... ??? תודה ושבוע מצויין לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, במסגרת בית הספר אנחנו צריכים לכתוב "פרויקט" בשפת אסמבלר. בסמגרת הפרויקט שלי (חלפן כספים) אני צריך לבצע פעולות חילוק, שלעיתים מתבצעות על מספרים גדולים יחסית, ועקב כך שפשוט אין מקום באוגר AL לתוצאה, אני מקבל שגיאת Divide Overflow. האם למישהו יש רעיון כיצד אני יכול לבצע את פעולות החילוק האלה מבלי להיתקל בשגיאה הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכלום אני צריך לבנות תוכנה מבצעת RESTART למחשב חיפשתי בGOOGLE ומצאתי הרבה קודים אך אף אחד מהם לא עובד אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה כיצד לגרום לVB להריץ COMMAND של DOS
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי לינק מסויים שפותח חלון פופאפ עם תמונה בפנים...איך אני מגדיר שגודל חלון הפופאפ יתאים אוטומטית לגודל התמונה? (בלי להגדיר את הערכים של גודל התמונה). אם אפשר את הפתרון הכי פשוט כי הידע שלי בתכנות לא משהו... תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך כתוב קובץ txt בעברית? הכוונה האם הקידוד הוא מימין לשמאל או משמאל לימין... נניח שיש לי קובץ txt ובו המילה "אחלה" האם הstring בקובץ יראה כמו "n/ ה ל ח א" (מימין לשמאל) או "n/ א ח ל ה" שאלה נוספת: אם אני שומר קובץ txt בעברית ורוצה לקרוא אותו מתוכנה שכתבתי בc: בקידוד UTF-8 כל אות היא 4 ביטים נכון? איך אני יכול להגדיר בc שהמשתנה מטיפוס char יהיה עם 4 ביטים? או שאני חייב להשתמש בint? הקובץ שאני רוצה לעבוד איתו מערב מספרים ואותיות, ואני לא רוצה לקרוא בטעות מספר, כשאני חושב שאני קורא אות. אם אני לא יכול לשנות את הchar, איך אפשר לעבוד עם קובץ טקסט בעברית שמשלב מספרים (ואותיות באנגלית גם כן, גם הן בUTF-8)? ולא, זה לא לשיעורי בית...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה, השאלה היא כללית אבל אני רוצה לפתור את זה בג'אווה: נניח שאני מקבל מערך של מספרים לא שליליים ואני רוצה למיין את המערך ככה שבתחילתו יופיעו רק המספרים שמתחלקים ב-3 ללא שארית, אחריהם אלו המתחלקים ב-3 עם שארית 1 ואח"כ כל השאר, איך אני יכול לחשב את זה בסיבוכיות קטנה ככל הניתן וביעילות גבוהה ככל הניתן ? אני עדיין צריך הרי לרוץ על כל המערך אז מה הכוונה פה כמה שיותר יעיל ומסובך פחות ? פחות חישובים ?
-
- 45 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי אפקט מסויים, באתר הזה: http://www.wix.com/website-template/view/html/654?utm_content=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_medium=template_banner&utm_campaign=ma_fwt&utm_source=freewebsitetemplates&experiment_id=ma_html_fwt_temp_1_3intdes&utm_term=services כל פעם שאתם לוחצים על אחד מהכפתורים בתפריט התוכן "עף" שמאלה ומוחלף ע"י התוכן הרוולנטי אשר נכנס לאתר מצד ימין איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין ליצור עמוד HTML שיכיל תמונה, הלחיצה על איזורים שונים שלה תוביל לאתרים שונים. אני יודע שדבר כזה אפשרי, אבל אין לי משוג איך. אודה לכם אם תסבירו לי בפשטות. הידע שלי ב-HTML בסיסי בלבד. תודה מראש. עדי.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום רב, בתוכנה Movie Collector, תחת "עלילה" הטקסט מיושר לשמאל: בהגדרות התוכנה לא מצאתי דרך לשנות זאת, משום שכל הדף הוא למעשה תבנית XSL, התבנית מצורפת כקובץ להודעה זו. אשמח ללמוד כיצד ניתן לשנות את התבנית, כך שהטקסט המוצג תחת "עלילה" יהיה מיושר לימין בצורה אוטומטית. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי קובץ STYLE.CSS שמגדיר את עמוד הINDEX.PHP עכשיו אני רוצה להכניס סקר לעמוד הזה ולסקר הזה יש קובץ גם CSS בשני המקרים יש BODY ומה שקורה זה שבמקום שהרקע של הסקר יהיה נגיד כחול אז זה הופך את הרקע של כל האתר לכחול , כנל לגבי גופן האתר וכו'..
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ברצוני לאפשר למשתמש להקליד בחלון הטקסט פונקציות, ועל התוכנית לנתח את הטקסט הנקלט ולהפעיל את הפונקציות המתאימות. כלומר על התוכנית להוציא מן הקלט של המשתמש את שם הפונקציה, הפרמטר הראשון והפרמטר השני (מקסימום שני פרמטרים, מינימום אפס). אילו פונקציות הקיימות בספרייה STRING.H יכולות לעזור לי לבצע את המשימה הזאת? נ.ב ניסיתי להישתמש ב STRTOK אולם היא לא ממש עוזרת.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, התקנתי לא מזמן את visual studio 2008 וברשימת הפרוייקטים שניתן לפתוח יש C?++ או C# אבל אין C. גם לאחר שפתחתי סתם קובץ טקסט שמרתי אותו עם סיומת .C ופתחתי עם ה VISUAL הוא לא נתן לי כלל אפשרות לקמפל אותו ? יש פתרון לזה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. יש לי תפריט פלאש יפה צבעוני שמלווה את כל האתר שלי, חוץ מבפורום PHPBB שהתקנתי. זה מסובך קצת. ניסיתי לעשות הפרדת פריימים - "מסך מפוצל" - פריים עליון דק - התפריט, פריים תחתון גדול - הפורום כולו. א ב ל ... 1) נוצרת תופעה לא יפה של תת גלגשת בפריים התחתון - הפורום. (את אורכי כל פריים חייבים לתת באחוזים או בפיקסלים, או שאני טועה???) 2) כאשר לוחצים על "התחבר" ומזינים שם משתמש וסיסמא, נהפך כל החלון לפריים אחד והתפריט היפה שלי עף קיבינימאט. תודה לכל העוזר, ירון.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1.כתבתי log on script שרץ אצל client וניגש לatteribute הactive directory הרלוונטים למשתמש שנכנס לרשת ואז הבעיה מתחילה... בהרצה אני מקבל security erorr ,מה עלי לעשות בכדי לאפשר לאפליקציה לרוץ בכל זאת מבלי לאפשר למשתמשים הרשאות של administrator 2.מהיכן ניתן לימצוא חומר בספריית MSDN שתאפשר לי למצוא פיתרון לבעיה .
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון (מצטער מראש אם לא) השאלה שלי היא כזאת אני מחפש דרך לשלוח אימייל מועצב הכולל תמונות קישורים וטקסט. ניסיתי עם האאוטלוק והוא שולח את התמונה בפנים , הבעיה שהוא לא מגיע ישירות לכל אימייל לדוגמא בוואלה הוא מגיע כתמונה מצורפת ולא בתוך האימייל. יש לי אתר ASP.NET ושאני שולח דרך מערכת הניהול שלו הוא כן שולח טוב (גם לוואלה) אני רוצה לשלוח אימיילים מעוצבים גם מחוץ למערכת הניהול, והבנתי שהפיתרון הוא לשלוח ב HTML ובו להוסיף מה שאני רוצה. 1. האם זה נכון או שיש לי דרך יותר טובה לעשות את זה ? 2. איך לשלוח HTML באאוטלוק כי שאני מדביק קוד הוא לא "קורא" את זה כקוד? אשמח לרעיונות ועזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
במתודה System.out.println (חובה במתודה הזאת ולא אחרת) כיצד אני מדפיס מספר מסוג double עם מספר מוגבל של ספרות לאחר הנקודה ? אני זוכר שב C היה את ה % אבל זה לא עובד לי כאן... ואם כבר שאלתי אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבל אורך מערך דו-מימדי למשל array[].length מחזיר לי את אורך המערך אך איך עושים זאת כלפי תת מערך במערך דו מימדי ?
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוסיף לדפדפן של גוגל כרום את אותו תחום מקווקו dotted border שקיים באינטרנט אקספלורר בלחיצה על קישור פנימי באתר קראתי שעליי להוסיף את הcss style הבא: acronym { border-bottom: 1px dotted #ccc; } אך ללא הצלחה. או שאני מוסיף אותו בצורה לא נכונה...כי איני מבין גדול בתחום. אודה למי שיוכל לסייע לי. בברכה, דודו [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שבזמן שהאתר שלי עולה, תהייה ברקע מוזיקה שתנוגן אוטומטית ללא שהצופה יצטרך ללחוץ על איקון כלשהוא וללא שיפתח לו חלון מיוחד לעזרתכם והדרכתכם אודה בברכה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורפת תמונה . כיצד מוצא את התיבה הרלוונטית שבה אוכל לסמן את ההפנייה החסרה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-