תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריך להקים אתר חברה פנימי תוך 3 חודשים ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. באיזה PHP FRAMEWORK כדאי להשתמש? חשוב שיהיה קל ללמידה תמיכה טובה ב -DB מאחר ורוב העבודה באתר היא מול DB 2. אשמח לקבל המלצות לדרך הכי טובה להציג DASHBOARD אם יש Open Source FW עדיף אפשר גם בתשלום אם זול יחסית חשוב שיהיה קל לשימוש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר Plug-in או משהו ל Eclipse שיאפשר inteli-sense בכתיבת C++, ברמה קרובה לזו של C# בויז'ואל סטודיו? משהו סטייל Visual Assist X? לפחות משהו שיגרום לחלון הצעות לקפוץ אוטומטית בלי ללחוץ Ctrl-Space? כל דבר שישפר את קלות כתיבת הקוד הרי הוא מבורך.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אתר שמקבץ את הדברים הללו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שנה שעברה סיימתי תיכון עם 5 יחידות מחשבים.. כרגע יש לי די הרבה זמן פנוי וחשבתי למה לא לנסות ללמוד עוד קצת C# אבל הבעיה היא שאין לי מושג איך להתקדם.. הידע שיש לי בתכנות זה רק ה5 יחידות. יש למישהו עצות מאיפה אפשר ללמוד?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לפתוח אשכול, זה נראה לי הכי מתאים.. בכל מקרה, אני לא מצליח להוסיף DB ל - sqlserver אני מקבל את ההודעה הבאה: ממה שאני מבין, אין הרשאות למשתמש. אם אני צודק או לא, מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי ללמוד את"מ ואנו משתמשים ב- TURBO DEBUGGER ועכשיו מגיע הבעיה... אני משתמש במחשב נייד לצורך העבודות ומותקן עליו WIN7. אני מחפש דיבגר אחר שיכול לעבוד על ה-7 (ללא התקנה של XP MODE) הרצתי בגוגל חיפוש ולא מצאתי את מה שרציתי אולי למישהו יש המלצה על אחד כזה??? תודה,
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ץNET 4 על המחשב וכעט ניסיתי להתקין את חבילת הGUI של MYSQL. וזה אומר לי שאני חייב .NET 3.5 האם אני יכול להתקין בנוסף ל.NET 4 את NET 3.5? או שזה גורם לבעיות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קבוצה של jlable שנקראים לדוגמה jlable1,jlable2 ,jlable3....וכו אני רוצה להגיע לליבלים האלה באמצעות משתנה כלומר לבצע משהו כזה : for(i=0;i<100;i++) jlable+i.setlable("bla") יש למישהו מושג איך עושים את זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד על פרוייקט ואני רוצה לעשות הפרדה, לעשות חבילה של GUI שמכילה קלאסים של GUI וחבילה של DB. בחבילה של הDB יש לי מחלקה SqlConnection שיש לה מתודה "InsertToTable" אני רוצה שהמתודה הזאת תהיה כללית ותתעסק עם כל טבלה שתידרש בכל גודל עמודות שהוא. אני אסביר. נגיד יש לי מחלקה בGUI שמציגה מסך שבו כפתור, שבלחיצה על הכפתור אמורים להתווסף נתונים נגיד לטבלת ספרים מהשדות שהמשתמש מילא בGUI. נגיד יש את השדות 'שם ספר' ו-'שם סופר'. אז מה שעשיתי המתודה של הכפתור מקבלת את הפרמטרים של שם הספר ושם הסופר והיא מעבירה את הפרמטרים בTreeMap למתודה "InsertToTable", הכנתי שם Prepared statement והכל טוב ויפה. אני רוצה אבל, שהprepared statement במתודה "InsertToTable" יהיה כללי,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד לגשת בסדר המתאים לאיברים כך שאוכל להדפיס בצורה נאה מטריצת שיחלוף? מטריצת שיחלוף: במטריצה A האיבר ה-i,j ובמטריצת השיחלוף אותו מיקום מצויין ע"י j,i תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים , אני כרגע בונה אתר באמצעות PHP ואחת התוכנות הנוחות שלי על מנת לבדוק שינויים הוא ה FIRE BUG , הבעיה היא שאני לא מצליח להבין איך אני יודע איזה קובץ בדיוק אני צריך לערוך על מנת לבצע עידכון על קבצי השרת ? אשמח לדעת למי שיש נסיון בתוכנה זו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום חברים אני רוצה לרכוש טמפלייט ורק צריך להפוך את זה RTL FRIENDLY אתם יכולים לראות את העיצוב בלינק הבא http://cms.template-help.com/virtuemart_29090/ אני רוצה להזיז את רובריקת המוצרים במקום לצד שמאל לצד ימין וגם את התפריט העליון הצלחתי לעשות הכל עם הFIREBUG אבל ברגע שצריך להתעסק עם PHP כאן אני מתחיל לפחד ברור שצריך להכנס לקוד HTML CSS שלו בקיצור אני רק צריך לדעת איך ,לגייר, את הטמפלייט הגוי ולהפוך אותו לישראלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין ללמוד יותר בנושא פיתוח בצד השרת ולכן החלטתי כנראה להירשם לקורס בנושא... ככל הנראה אני מעדיף להירשם לקורס ללימודי JAVA מפני שלמיטב הבנתי Java היא שפת תכנות עלית דבר שהופך אותה להרבה יותר כדאית ללמידה משפת תכנות כמו PHP או ASP.NET שמתמקדות בפיתוח צד שרת בלבד. אני לא בטוח שאני צודק ולכן אני מעדיף להבהיר את העניין כאן... חוץ מזה ברצוני לדעת האם פיתוח בj2ee/ jsp /java / jmee הוא זהה מבחינת התחביר? והאם לJAVA יש כלים טובים לפיתוח בצד שרת הוא שזו שפה שרק תסבך את העניין? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. אני צריכה עזרה בויזואל סטודיו. אני לומדת C ואני צריכה לקלוט מערך דו מימדי ולבדוק איזה מספר נכנס לי הכי הרבה במטריצה. יש לכם רעיון?!?! אני יודעת איך לקלוט ולהדפיס את המערך על המסך ע"י 2 לולאות השאלה איך עושים את הבדיקה?!?! תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי פעולה מסוימת שאני רוצה לבצע והייתי שמח אם יש פה מישהו שמבין שיוכל להסביר לי. אני רוצה להעביר אל האקסל נתונים מתוך FORM (בתוך קובץ רגיל של HTML), ולאחר מכן לקבל חזרה אל אתר האינטרנט (עמוד אחר שמגיעים אליו אחרי ששולחים את הנתונים הראשונים לאקסל) נתונים מתוך האקסל. מה שקורה בעצם אחרי קבלת הנתונים הראשונה, האקסל מחשב ומוציא לי פלט של נתונים חדשים שלא היו קודם ואלה הנתונים שאני רוצה שיתקבלו חזרה לאתר. למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מקבל מערך תוים בעזרת getchar שבסופו שורה חדשה n\ אני מעוניין לבדוק שכל התוים הם מספרים ושהתו הראשון הוא לא n\ for (i=0;i<numsize;i++) { if ((arr[i]<'0')||(arr[i]>'9')||(arr[0]=='\n')) return -1; לגבי הבדיקה של האם הקלט הוא מספר זה בסדר ומודפסת לי הודעה שגיאה במקרה הצורך, אך אם התו הראשון הוא n\ אז כלום לא קורה. בעיה נוספת: אני קולט 2 מערכים ולא הצלחתי להגדיר חסם לכך שהמשתמש מקליד יותר מהקלט שאני מבקש. מה שניסיתי זה ליצור מונה שסופר את הקלט, ואז בפונקציה שבודקת את תקינות הקלט לוודא שהתו אחרי הספרה האחרונה הוא n\ אך זה לא עבד ואני מקבל את הודעה השגיאה בכל מקרה, למרות שגודלו של המערך מוגדר אם אני מקליד את הספרות ברצף וחורג מגודל המערך הראשו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לעשות את זה ומסבתך עם ההגדרה של SET, אשמח לעזרה מהירה: עליכם לכתוב תכנית מחשב אינטראקטיבית הקוראת פקודות, מפענחת ומבצעת אותן. הפקודות עוסקות בפעולות על קבוצות. היא אוסף של איברים, ברי מניה, שכל איבר בו מופיע לכל היותר פעם - set - תזכורת: קבוצה אחת. אשר מסוגל להחזיק קבוצת set את הטיפוס typedef עליכם להגדיר, תוך השימוש בפקודת 0]. על מבנה הנתונים שבחרת להיות יעיל מבחינת כמות זיכרון, הנדרשת ... שלמים בתחום [ 127 A,B,C,D,E,F לשמירתו (רמז: עבודה עם סיביות). בנוסף עליכם להגדיר 6 משתנים חיצוניים מטיפוס זה. כל שם קבוצה בפקודות שלהלן יילקח מתוך השישה הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, נגיד וקניתי מערכת באנגלית לצורך העניין מערכת ניהול תוכן, ואני רוצה לתרגם אותה וליישר אותה, המערכת בנויה ב php ואני יודע css html וממשש קצת php אני יכול לבצע את זה? איך מבצעים את התרגום והיישור? ראיתי באיזה סקריפט שהורדתי שהיה קובץ כזה שבו רשומה מילה באנגלית יש שווהואז מילה בעברית והוא מתרגם לבד, איך יוצרים דבר כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מופע של משתנה מסוג Random לתוך משתנה מסוג long Random rand = new Random(); long x = rand.nextLong(); השאלה שלי היא איך ניתן להגריל מספר לונג בטווח מסויים? (אני צריך מספר לונג בין 0 ל-50000) הפקודה (rand.nextLong(50000 נותנת שגיאה.. :-\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות להכניס את לוח השנה של גוגל לתוך אתר אינטרנט? גם כן, שאנשים יוכלו להוסיף אירועים אבל רק באישור שלי הם יופיעו. ^ אם אין יש מערכת דומה שיוכלה לעשות זאת?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, במסגרת פרויקט גמר הנדסאי שלי בחרתי לכתוב תכנת שיתוף קבצים בסגנון Napster. כל משתמש יגדיר תיקיית שיתוף שאת כל הקבצים בה יוכלו להוריד ממנו משתמשים אחרים, והמשתמש עצמו יוכל להוריד קבצים שנמצאים בתיקיות שיתוף של משתמשים אחרים. את הקבצים ימצאו באמצעות חיפוש לפי שם. המודל שחשבתי עליו בנתיים הוא מחשב שרת אחד שיאחסן אינדקס פרטים על כל הקבצים הזמינים כרגע להורדה(שם, מספר IP של המחשב שאליו הקובץ שייך, והמיקום של תיקיית השיתוף במחשב זה). באמצעות האינדקס יוכלו משתמשים אחרים לחפש קבצים שהם רוצים להוריד מבלי לחפש בנפרד בכל מחשב אחר אלה רק דרך השרת(בדומה לNapster). דרך המימוש היחידה שאני מכיר כרגע זה באמצעות Socket-ים. אז אם למישהו יש עצות, חומרי למידה, אתרים טובים שאני יכל להעזר …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להוסיף (רק לשם הדוגמא) להוסיף עוד כפתור בצורה דינמאית, כרגע בזמן לחיצה על כפתור אחר. מצורף הקוד. אבל שום כפתור לא "מופיע"... יש למישהו רעיון? תודה קוד: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { Button b; // Panel p = new Panel(); Panel p = new Panel(); if (p != null) { // Page.Controls.Add(p); for (int i = 0; i < 25; i++) { b = new Button(); b.Text = ((char)(65 + i)).ToString(); b.OnClientClick = "butClick(this);"; p.Controls.Add(b); } } }
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לא יצא לי ממש למצוא מידע על זה ברשת אז אני מקווה שמישהו אולי מכיר את התקלה ויוכל לכוון אותי. יש לי שרת שמריץ Apache 2.2.3-43 על גבי CentOS. בשרת יש בעיה דיי מוזרה, שלא יצא לפגוש, שהוא פשוט מסרב להציג תמונות מסוג GIF בלבד (PNG /JPG עובדות בלי בעייה בכלל). אני לא מצליח לראות שום דבר גם ב: /var/log/httpd/error_log /var/log/httpd/access_log באותו זמן שאני מסה לגשת לתמונה. בצד הדפדפן זה מרונד כפיקסל אחד לבן בלבד (שווה ערך ל blank כנראה). ניסיתי להשוות אותו עם הגדרות של שרתי Apache אחרים שעובדים אצלי ולא מצאתי שום דבר מיוחד. יכול להיות שאשר לראות את ה HTTP response בדרך ב"צד לקוח" כלשהי כדי להבין איפה הבעיה? חשוב לציין שאני לא בא מכיוון של פיתוח אלא יותר של IT פה לכן אולי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מקרו שנכתב כחלק מקוד בC שמדמה סימולציה מסוימת, שאינני מצליח להבין מה בתכלס המקרו הזה בודק. הנה: BN(data,n) (((data)&(1<<(n)))>>(n)) מתרגום חופשי הבנתי שהוא מקבל שני שלמים מבצע AND בין data ל2^n את התוצאה מחלק ב2^n, הרצתי את המקרו בכמה לולאות אבל לא הצלחתי למצוא בפלט שום קשר לוגי... אשמח לקבל עזרה מה המשמעות של המקרו הזה, מה לדעתכם המקרו הזה בודק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך לבנות סקריפט שיחזיר לי את כל התמונות מאתר מסויים דרך פייתון. משהו כמו wget http://www.*******.co.il -r -A.jpg רק בפייתון. רציתי לדעת איך אני מתחיל לעשות את זה? באיזה ספריות להשתמש (urllib2?)? מה הרעיון הכללי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-