תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לבנות מערכת מידע קטנה לארגון. המערכת תכלול אתר אינטרנט ומסד נתונים. האתר יכלול בין השאר טפסים, קריאה וכתיבה מתוך מס"ד נתונים ואיבוד ההמידע שיזון ע"י המשתמש באתר. יש לי ידע נרחב בOOP עיקר התכנות התבצע בJAVA ובניית אתרים בHTML. אני מתלבט באיזה שפת תכנות להשתמש כדי לקשר בין השניים? חשבתי להשתמש בJSP כי השפה זהה לJAVA. העניין שבגלל שהולך להיות שם קטע קוד לא פשוט אני חושש שאני אסתבך עם קימפול ודיבאגינג. באיזה שפה אתם הייתם ממלצים לי לבנות את האתר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[הסרתי את הכתובת] זה לא מפואר אני יודע. בכל מקרה איך אני מוסיף סייר קבצים כך שאפשר יהיה לראות\להוריד את כל הקבצים בתקייה מסויימת (בסגנון FTP) אבל עם HTML.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תגידו, אם אני רוצה להתחיל לתכנת בשביל לבנות משחקונים, תוכנות קטנות וסתם בשביל ידע כללי. איזה שפות אני צריך ללמוד? ובאיזה סדר? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דף ששם יהיו הסיסמאות שלי ואני אוכל לגשת אליו מכל מקום. אז מצאתי תוכנה שמגנה על הדף עם סיסמא ומצפינה אותו. אבל אז כל השמות משתמש וסיסמאות שלי גלויים למי שצופה במסך בזמן שאני נמצא באותו דף עם סיסמאות. אז רציתי לדעת אם יש סקריפט או משהו שמאפשר לי לשים את הסיסמאות בתוך חלון קטן או משהו כזה, ששם הוא יהיה מוצג ככוכביות, או פשוט מוסתר איכשהו, ושאני בכל זאת אוכל להעתיק אותו ללוח, ואז להדביק איפה שרושמים את הסיסמא וככה לא יוכלו לראות את הסיסמא... או איזשהו לחצן שאני אשים ליד כל שם משתמש ושלוחצים עליו זה מעתיק את הסיסמא ללוח עריכה (Clipboard) ושאני אוכל להדביק במקום המיועד להכנסת סיסמא. מקווה שהייתי ברור ושקיים כזה דבר, תודה מראש ולילה טוב.
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
S=0; for(i=1;i<=n;i++) for(j=1;j<=n;j++) for(k=1;k<=j;k++) S++; 1. O(n^3) 2. O(n^2) 3. O(n^2 * logn) 4. O(n) S משפט פשוט קבוע. תשובה 1 נכון?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סביבת עבודה נוחה לPHP, אבל גם שתלך טוב עם עברית, עד היום zend וaptana עשו לי בעיות, ואני מחפש משהו יותר נוח לעבודה שוטפת.. תודה מראש, ליאור D:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וכמה זמן בד"כ לוקח ללמוד שפה אחת היטב ?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך דחוף עזרה בסיסית ב- MySQL. לא מזמן הורדתי והתקנתי MySQL. עד עכשיו עבדתי עם Access והכל נראה לי נורא פשוט. כשהורדתי את MySQL וגם את הכלים הגרפיים שלה, אני לא מצליח להבין כמעט כלום כי זה נורא שונה מ- Access. הצלחתי להתחבר ל- MySQL Administrator עם עזרה של חבר שלי אבל עכשיו אני לא מבין איך לבנות טבלאות. לפי מה שהצלחתי להבין הגעתי לחלון שבתמונה המצורפת. הבנתי בערך איך לבנות טבלאות אבל איפה הן נשמרות ואיפה בדיוק אני בונה אותן? בבקשה תעזרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש רכיב SCP חינמי לדוט נט. מצאתי כמה כאלו, אבל הם בתשלום. ולי אין ממש תקציב לשלם על משהו כזה... למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? אולי יש למישהו איזה רכיב חינמי?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום רב, 2 שאלות קצרות1- הקוד הבא .data 0x10010000 mem: .byte 1,2,3 .text li $v0, 1 la $t0,mem lw $a0,0($t0) בכונה טענתי מילה ולא lb , כמובן שאם הייתי עושה lb היה ניכנס ל a0 את הסיפרה 1, אבל אני טוען בכוונה מילה(תרגיל במבחן) ויוצא לי של a0 ניכנס 197121 , מדוע? 2- לגבי קידוד הוראות במידה ורשום לדוגמא שהפקודה LW מקודדת כך שה6 ביטים השמאליים (הרי זה פקודה מסוג I ) הם 0x23 , (מציין את סוג הפקודה OPCODE ) עכשיו כמובן אני יוצא להמיר לבינארי אבל איך לעשות זאת כעיקרון הרי זה 00100011 , אבל אין מקום הרי לכל הביטים האלה ,צריך רק 6 מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך פקד מוכן חינמי לאיזה אתר שאני בונה ואני צריך לשדר שם סירטונים ואני מחפש איזה שהוא פקד מוכן חינמי משהו בכיוון שיש באתר של one תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני במגמת מחשבים בבית ספר ואנחנו לומדים עכשיו ASP... הכנו לפי הוראות מהספר קובץ ASP שמקבל נתונים מהטופס הרשמה ומכניס אותם לטבלה של ACCESS. בבית ספר שיש בו מחשבי XP הכל עבד טוב ויפה כי יש שם IIS 6.0 אבל לי בבית יש VISTA ולכן IIS 7.0... אצלי בבית הקובץ שמקבל את הנתונים ומכניס לטבלה של ACCESS לא עובד וכותב שגיאה 500.... צירפתי את קובץ הASP אשר עבד לי בבית ספר אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה מראש אלון סיאני [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איפה אני מוצא מדריכים טובים באינטרנט ללימוד JAVA? ולא רק בסיס, ואם אפשר המלצה לקומפיילר פשוט אך נוח.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני כל יום צריך להעתיק קובץ עם הגדרות של Antivirus מהשרת של Symantec ולהעביר את הקובץ לתחנת Stand-alone. לוקח לי בערך 10~15 דקות להעתיק את הקובץ בגלל הרוחב פס הנמוך במקום העבודה. חשבתי כמה טוב יהיה אם כל יום לפני שאני מגיע לעבודה הקובץ כבר יועתק אוטומטי ניסיתי לכתוב Batch שישתמש בפקודת Copy ויעשה את זה, אבל אבוי לא ניתן למפות כונן רשת במחשב שיוביל לשרת FTP. יש אולי פקודות של FTP שאני יכול להשתמש בהן כדי לכתוב את ה Batch הזה שיעתיק כל יום את הקובץ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות תוכנית בJAVA שתקרא ותכתוב נתונים מתוך SQL SERVER 2005 DB. חיפשתי וקראתי באינטרנט, אבל נתקלתי בהרבה דוגמאות שונות שבכל אחת מהן השורה הזו שונה Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver"); אני מבין שזו שורה שמשתנה בהתאם לפלאגין המותקו על אותה סביבת עבודה, ניסיתי להתקין כמה וכמה פלאגינים (לאקליפס) אך ללא הצלחה. כל הזמן אני מקבל: class not found exception מבקש את עזרתכם בלמצוא ולהתקין פלאגין שכזה. תודה, אביעד.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. אני לומד תיכנות בשפת C .והתרגיל שנתנו לנו להכין הוא: קלוט 100 מספרים והדפס את הקטן ביותר ואת הגדול ביותר אשמח לקבל את פיתרון הבעייה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש כזה דבר שנקרא כוח ברוטלי.. אני צריך עזרה איך פותרים את האלגוריתם הזה בC# או בעברית לא חשוב..... פונקציה מקבלת מספר ומחרוזת. המספר מסמל את אורך המחרוזת והמחרוזת מסמלת איזה תווים יכולה להכיל כל הדפסה. אני יתן דוגמא: נגיד הפונקציה מקבלת מספר- 2 ומחרוזרת- abc אז הפונקציה תדפיס aa ab ac ba bb bc ca cb cc הבעיה היא שלא ידועה המספר שמתקבל וככה שאי אפשר לעשות for מקונן אני מאמין שאפשר לעשות ברקורסיה ניסתי וכמעט הצלחתי... אבל משהו לא מסתדר לי... תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב התוכנית הבאה אמורה להיות מורץ מדוס בפורמט הבא HW1_4 -i input.txt -o output.txt הפונקציות בנפרד עובדות נפלא הבעיה מתחילה כאשר מתחילה עבודה מול הקבצים. אני כבר לא יודע איפה לחפש את הבעיה הרצתי מעקבים חוזרים על כל פיפס במערכת אני די במצב נואש ואשמח לקבל עזרה בנושא אני מצרף את קובץ הINPUT ואת קובץ התוכנית בפורמט טקסט עקב מגבלות של פרסום קבצי C וEXE אשמח לקבל כל עזרה תודה בראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לזהות מתוך תוכנית שלי אם מותקן במחשב IE6 או IE7. מישהו זוכר מה הקוד לזה מתוך C#?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע שאילתת SELECT שבוחרת מס' עמודות מטבלאות שונות, נגיד את כל השדות של Messages ואת השדה User_Name של Users, איך זה מתבצע? בעיה נוספת היא שאני צריך לבצע התנייה של המידע משני הטבלאות. לדוגמא, מUsers אני בוחר רק איפה שהשדה User_ID שווה לשדה Sender_ID של Messages, איך אני כותב את ההתניה הזו/את כל השאילתא הזו? תודה נ.ב. ניסיתי לעשות זאת כך, האם זה האופן התקין: Select Messages.*, Users.User_Name From Messages,Users Where Messages.Sender_ID=Users.User_ID
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<% if session("iao")="no" Then response.redirect("admin.html") end if %> <HTML> <HEAD> <TITLE>עדכון</TITLE> </HEAD> <BODY> <% '======= שליפת נתוני המשתמש מהטופס ======= username = Request.Form("username") password = Request.Form("password") firstname = Request.Form("firstname") lestname = Request.Form("lestname") sex = Request.Form("sex") age = Request.Form("age") street = Request.Form("street") homenumber = Request.Form("homenumber") city = Request.Form("city") more = Request.Form("more") '======= חיבור למסד הנתונים ופתיחתו ======= Set con = Server.CreateObject("ADODB.connection") con.Open("…
-
- 90 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
יש לי DATATABLE, ואני רוצה להגדיר את הDEAFULT של DATACOLUMN שיהיה תלוי בעמודה אחרת, לדוגמה ברירת המחדל של "INITIALS" היא האות הראשונה בעמודה "NAME", משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שקשורה לאינטרנט ואני חייב להביא לה תשובה עד מחר, אשמח אם תעזרו לי. השאלה: " האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? ציינו את כל הדרכים הידועות לכם " תודה מראש, עידו.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תסבירו לי כיצד אני יכול לנגן סרטים באמצעות ה- Interet Explorer. כך שכאשר הגולש יכנס לדף מסוים הסרט יתחיל לעבוד. אני לא רוצה שהסרט יהיה בפורמט של QuickTime או Real, אלה באחד מהפורמטים של Windows Media Player. (מן הסתם ה-IE ישתמש בפלאגין של WMP אבל איך??). שורת קוד או דוגמא יעזרו מאוד... ~Lost Oath http://www.kung-fu.co.il
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אני סטודנט באונ' ת"א ונתנו לנו תרגיל (שהוא די פרוייקט) ויש לי דילמה קשה בנוגע לבחירת המימוש בו. אז זה הולך ככה: רוצים שנעשה מעין משחק שבו יש לוח בגודל nxn המורכב ממשבצות. להלן המתודות כפי שהתבקשנו לממש אותן: public class World { /** * Create a new world of size n. If the world has already been created * this function return null. * @param n the size of the world * @return the newly created world, or null in case of an error. */ public static World createWorld(int n) { // TODO Your code goes here } /** * Get the already created world. * @return the world, or null if it hasn't been created yet. */ public static World getWorld() { // TOD…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-