עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מה שאני צריך, למשל, כשקובייה יורדת (תדמיינו טטריס) שיהיה אפשר להזיז אותה..

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני צריך לכתוב תוכנה שתדע לקבל קובץ JPG שבו יש צורה גיאומטרית וגוף בעל גודל ידוע מראש. התוכנה תזהה את צלעות הצורה ותדע את אורכן ואת הזויות בינהן. בדיוק מקסימלי. תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. אני רוצה ללמוד שפת אסמבלר וכל המדריכים שמצאתי עד היום באינטרנט הם לא למתחילים אלא למקצוענים ורובם באנגלית(כך אני יכול להסתבך גם עם האנגלית(אני ואנגלית לא חברים טובים)). אני רוצה שיתנו לי קישור להורדה למדריך על שפת אסמבלר בעברית ושיהיה מקיף מקווה שתענו לי(למה בפורום הזה האנשים ישנים) אם משיהו מכיר מדריך באנגלית אפשר לתת קישור רק תודיעו לי שזה באנגלית בבקשה בבקשה לענות מצפה לתגובות ביי

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by Nahum2,

C אני יודע C++ אני דיי בטוח שאני יודע. היכן אני יכול למצוא מדריך טוב ל C#?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by stavko,
    • 0 תגובות
    • 415 צפיות
  6. Started by efiminzer,
    • 0 תגובות
    • 358 צפיות
  7. שלום לכולם. אין לי כל כך איך לנסח את זה אז אני פשוט אהיה ישיר- דרוש מתכנת PHP, שיהפוך את חלקי האתר לדינמיים. שיהיה אפשר לשלוט בהם (הוספה,עריכה ומחיקה) דרך פאנל ניהול של האתר. מי שמעוניין, אשמח אם הוא ישאיר לי דרך ליצור איתו קשר- מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל וכו'. בתודה, אמיר.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Fenomeno,

חשבתי לנסות לעזור ולצרף חבר מכאן, אם אפשר אז למה לא. בכל מקרה פרויייקט מעניין מאוד - עבודה במשכורת ו/או אחוזים מהחברה. מי שמעוניין שיפנה אליי בהודעה פרטית - חשוב שיהיה בן אדם תותח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by samini333,

שלום אני מחפש מתכנת באסמבלי לעבודה יחסית לא ארוכה , שתיקח לך יחסית כמה שעות קטנות בין 2-3. מדובר באסמבלי 8086 כמובן - תמורת תשלום מכובד אשמח לדעת אם אתה מוכן לעזור ולשמוע אנא חזרו אלי למייל samini333@walla.com סמי

• 0 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. שלום! שמי עמית ואני צריך עזרה בבניית תוכנה בשפת C-SHARP, אני צריך ליצר תוכנה עם גרפיקה פשוטה וצריך סיוע ממתכנת עם ניסיון , הסיוע בתשלום כמובן , אין בעיה גם לחברה צעירים אך דרוש מישהו עם הכרות טובה בשפה . אני לחוץ מאוד ולכן אשמח לפניות מידיות 0548111143 amitoha23@gmail.com

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  11. שלום לכולם: אני צריך מתכנת. שמעתי מחבר על אתרים אשר מפרסמים מתכנתים מכל העולם. באתרים אלה אפשר להשיג מתכנתים במיידי ובמחירים זולים במיוחד. מישהו יכול להמליץ לי על אתר כזה, או במקרה היותר טוב, מתכנת ספציפי מהאתרים האלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  12. חנות וירטואלית כלשהי . שלו קיימת או קוד פתוח איזה שהיא .. ההתוצאה צריכה להראות ככה ivory.co.il את העיצוב אני אביא ..השאלה אם אפשר לשלב עיצוב כזה לתוך פרסטהשופ או כל פלטפורמה קוד פתוח אחרת ? אני גם צריך לשלב בתוך המערכת אופציה לאיחסון וכתיבת מאמרים ותוכן . כלומר שיהיה לי איזה שהו חוצץ הנקרא "מדריכים" ושם אני יוכל להכניס תוכן לפי קטגוריות ... האם המשימה אפשרית ??? כמובן שהעזרה תהיה בתשלום

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by tg_Atom,

לתוכנית קטנה, בשפה כלשהי, שתדע לבצע מניפולציות מסוימות במסד נתונים בתבנית CSV. תמורה כספית, נא ליצור קשר בדוא"ל: tompacs.pc@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

אני מחפש ספר לקנות בעברית שמכיל מדריך מקיף ומפורט ועדכני! ל C# ו .NET

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Rebellion,

אני זקוק לאתרים אשר מספקים קודים כתובים למטרות שונות. ואני צריך גם מקור מידע שמספק את כל הפקודות שיש, לדוגמא פקודות שאני יודע: Show, END, Change וכד' וכיצד להשתמש בהם נכון באובייקטים. ואם אפשר, ספציפית, קוד שכאשר הטופס מלא, לחיצה על כפתור תשלח את המידע שנרשם בטופס לאימל. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by malish,

שלום, אני באמת מצטער אם זהו לא המקום לפרסם הודעה זאת. דרוש תכנת ליצירת תוכנת "אנטי צ'יט" למשחקי גיימינג ( counter strike 1.6). - חיבור לשרת משחק - לקיחת 'סקרין שוטס' - סריקת תיקיית המשחק - ועוד אפיקלפציות שונות תוכנות לדוגמא: התוכנה הידועה והמעולה BUSTED לינק: http://busted.vgames.co.il תוכנה נוספת CDO לינק: http://www.es-games.co.il/downloads/CDOrg.exe יש לצור קשר עם הפרטים הבאים: - הצעת מחיר - נסיון / תיק עבודות כל אלה החושבים שאני בא לסבן פה, אז לא, יש כסף. נתן לצור קשר בדרכים הבאות: אימייל: Smri@bezeqint.net ICQ: 337834152 פלאפון: 0545831529

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. אתר אירופאי מתכנן סניף בישראל למוצריו. ומחפשים סטודנט או תכנת המתמצא היטב ב- php, mysql. לשם תירגום האתר האירופאי לעברית. כל המעוניין נא ליצור קשר עם דני - dan.timor@stadt-frankfurt.de

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by zmagen,

לפרטים - zmagen@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. : הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. טוב, אנחנו בורים לחלוטין בענייני מחשבים, בטח ברמת התכנות ולכן פנינו במייל לעורך '…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום ביקשתי בעבר ואני חוזר ומבקש את עזרתכם במציאת ספר שממנו אני יוכל להמשיך את לימודי בנושא התכנות . אני כרגע עומד לסיים ספר על שפת C של יואב נתיב ואני מאוד מרוצה מהספר הנ"ל שהיה מוסבר היטב ואני מעוניין להמשיך ללמוד ואני לא יודע מה להמשיך ובאיזה ספר אשמח לקבל את הצעותיכם. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  21. שלום חברים אני מתכנת בJAVA במהלך הלימודים+ בזמני הפנוי . אני רוצה לנסות פרויקט בC# וצריך מדריך/ ספר מקצועי שבעיקר יראה מה שונה בין C# לJAVA . כמו כן הפרויקט יכיל עצמים גרפים זזים (דו מימד) ולא התעסקתי כמעט בכלל עם GUI גם בJAVA לכן אשמח למדריך / ספר מומלץ בונשא עבור C#. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב, קיבלתי תרגיל לכתוב פונקציית fill כמו ה-paint bucket בצייר. תמונה מוגדרת כמערך דו מימדי של מספרים שלמים המייצגים את הצבעים השונים. אני אכתוב את הקוד, ואח"כ אצרף הסברים. public static boolean isInside (int[][] pic, int row, int col){ return (row<pic.length)&(row>=0)&((col<pic[0].length)&(col>=0)); } public static boolean legalNeighbor(int[][] pic, int x1,int y1, int x2,int y2) { boolean ans=false; if (isInside(pic,x1,y1)&isInside(pic,x2,y2)) if (((Math.abs(x1-x2) == 1)&(y1==y2))|((Math.abs(y1-y2) == 1)&(x1==x2))) ans = (pic[x1][y1]==pic[x2][y2]); return ans; } public static void fill(int[][] pic, int row, int co…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים